Misi mencari kain di bangkok 😜 .
.
#rcw #cheta #rozitachewan #ootd  #sept2017 #woman #actress #malaysiancelebrity #host #malaysian #mother #wife #byrcw #healthandbeautyproduct #producer #bussineswan #talk #designer #sisblingsgetaway #bangkok .
.
📷 @eddy_aidil

8,074

75

@pijaminaz

Borong apaaaaaaaaaa sis @rozitachewan1 kami pi lepaih cumi kawennn

@melur_rosey

di mana che ta kawasan mana nie hihi

@ziegiman

DiBangkok dikawasan mana?

@azizazzah

Tak panas ke cuaca kat bangkok? Dgn jacket masing2..

@lilychemadlawa

@shakira.salim maaf saya kurang pasti..tapi di Bangkok mmg byk kedai kain..dan kain semua cantik2 xsama mcm sini.. Harga pn murah..

@kedaikopikl

kambing golek aqiqah jom oder ig:#kedaikopikl

@suplement_slim.malay

Siape nak turunkan berat badan 5-20kg dlm 10 hari sahaje. meh tengok my insta or wa +60 11-5115-9417

@hilmiahghafar

nampak ke nak pilih pakai cermin hitam tu..jgn marah noo

@eifahifah_official

Ruby x g ke huhu

@babe.zamrus

@iamogymuhdii jommmmm. Hahahahhahaha

@plaza_herbal.my

Umo 20 tahun still rendah? Dah try banyak ubat tapi still rendah? Jom hubungkan WhatsApp : +60149808794

@dianzvitamilk__hq

perghhhh cari kain pon penuh bergaya uolllss ♥️

@_marayyan_

Tgk che ta g bangkok, aku pon rase nk ke bangkok jgk carik kain 😝😂😅

@hermonex_

Awww so cantik la uolls ni

@lynnlittlebrooch

JOM FOLLOW IG KITER..ADA BROOCH COMEL2

@ys.travelpackages

Jom travel murah2 ✈️✈️✈️

@comeltinggi.my

Nak cuba produk kitorang X ,produk naik 5 cm dalam 10 day ,insyaAllah akan tercapai , invet WhatsAap kitorang +60 14 948 0890 . ramai berjaya and berkesan ;)

@maudy.campernik

Eмng вener вangeт ĸa ĸalo dι@CANTIK_TUBUHIDEAL вιѕa вιĸιn payυdara aĸυ вeѕar dan ĸencang padaнal вarυ paĸe 1мιnggυ yang lalυ, мaĸaѕιн ya ĸa .

@normieart_

Sis which part of bkk is this?

@adha_ada_hal

Jom visit ig sy

@cikrimau_

@eyrans_boutique blh tau x kat mn tmt jual kain kat Bangkok?

@dato_beautycaree.my1

Korang nak turunkan berat badan 5kg-20kg dlm sebulan. jom tengoh my insta je or watshapp +60 11-5115-9417

@seluarkurus_bebeauty

BOLE STTLEKAN MASALAH PEHA BESAR, PUNGGUNG LEBAR DAN PERUT BUNCIT. WSUP 0165069546

The end of the page