Hanis Zalikha

Trip ke Maldives ni sebenarnya sangat last minute. Selama suami sibuk training untuk filem dia, kita ni sibuklah forward gambar percutian kat dia (ingat korang je tag2 bf / suami kat gambar cecantik ke 😂). Tapi Maldives langsung takde dalam list sampailah Keknis nampak pasal resort ni dekat travel guide. Last kitorang bercuti romantik berdua entah bila. So sepatutnya ini jadi romantic getaway kami yang betul-betul. Sepatutnya Yusuf tak ikut. Our family was so ready to have him for a week 😂
/
Sehari sebelum pergi, kami duduk berdua plan perjalanan. Tiba-tiba terpacul "kan best kalau Yusuf ikut". (Eh tapi lari dari motif asal). "Okay okay saje je cakap" - nervous takut suami bising lol. Pastu dia sambut "kalau ayang dah sebut camtu baik bawak je dia. Nanti asyik teringat je". It's true T_T Yusuf kan suka laut & pantai & aktiviti air & alam sekitar, risau kang setiap sudut terkenang dan bergenang lololol.
/
Dan kami pun bawak. Dan Yusuf pun ikut. Dan ia adalah keputusan terbaik yang pernah dibuat. A traveller friend of mine selalu cakap, bawak anak kecik ni bukan untuk memori dia. Dia tak ingat pun. Tapi untuk memori kita sebagai husband and wife. Bercuti dengan anak kecik, apa kenangan yang tercipta.
/
We love you so much Yusuf. Couldn't have imagined what this beach getaway would be like without you and your tummy ke depan ke hulu ke hilir. And to my dear husband, insisting to bring Yusuf along was one of the most romantic thing you have ever done.
/
(We'll get to that romantic getaway soon okay 😘)

Trip ke Maldives ni sebenarnya sangat last minute. Selama suami sibuk training untuk filem dia, kita ni sibuklah forward gambar percutian kat dia (ingat korang je tag2 bf / suami kat gambar cecantik ke 😂). Tapi Maldives langsung takde dalam list sampailah Keknis nampak pasal resort ni dekat travel guide. Last kitorang bercuti romantik berdua entah bila. So sepatutnya ini jadi romantic getaway kami yang betul-betul. Sepatutnya Yusuf tak ikut. Our family was so ready to have him for a week 😂
/
Sehari sebelum pergi, kami duduk berdua plan perjalanan. Tiba-tiba terpacul "kan best kalau Yusuf ikut". (Eh tapi lari dari motif asal). "Okay okay saje je cakap" - nervous takut suami bising lol. Pastu dia sambut "kalau ayang dah sebut camtu baik bawak je dia. Nanti asyik teringat je". It's true T_T Yusuf kan suka laut & pantai & aktiviti air & alam sekitar, risau kang setiap sudut terkenang dan bergenang lololol.
/
Dan kami pun bawak. Dan Yusuf pun ikut. Dan ia adalah keputusan terbaik yang pernah dibuat. A traveller friend of mine selalu cakap, bawak anak kecik ni bukan untuk memori dia. Dia tak ingat pun. Tapi untuk memori kita sebagai husband and wife. Bercuti dengan anak kecik, apa kenangan yang tercipta.
/
We love you so much Yusuf. Couldn't have imagined what this beach getaway would be like without you and your tummy ke depan ke hulu ke hilir. And to my dear husband, insisting to bring Yusuf along was one of the most romantic thing you have ever done.
/
(We'll get to that romantic getaway soon okay 😘)

163,022

898

@ct_farakhanah_dkhan

So touch dgn perenggan ke3. I feel it because its so so true.

@ekinithnin89

Read this @mohdazlan8589 😂 we should bring ayyash🤗

@achillcalledfay_92

@s0feali Maldives babe. Hehehe

@illianur

pernah terdengar satu segmen motivasi,hadiah terbaik utk anak2 adalah percutian berbanding benda/material .. mll percutian memori anak lebih kuat kerana disitu tercipta byk kenangan ketika mbesar ^_^

@nurulainmuniraabdulkarim

Nnti rindu yusuf cmne??

@achillcalledfay_92

And yaaa. I know tis place. 💓💕 tempat ni mmg best 👍👍👍👍👍👍

@shudrais

@afiqgrm jadi moh lerr kita bawak Hadu

@felizzperak

So true @haniszalikha Mmg kami pun kengkonon nak honeymoon berdua je tp bila fikir anak2 oh oh tidak kalau tak bawak. Mmg angkut diaorg jgk walau ke mane pergi 😅😅😅😅

@the_almari_putih

Terharu....yesss....anak tu rezeki. Sayang klu x bawa bersama.tahniah dgn keputusan yg superb hebat💖💪

@shampoo.santan.terbaik

Bestnya yusuf g maldives! 😍

@natt_zainal

@theyusufiskandar ingt bila besar..mommy @haniszalikha mmng syg..mak mna nk berenggang dgn ank...so bila nanti mommy kamu pokpek ingt dia bnyk korban demi kamu..tugas seorng mak takkn pernah ada erti rehat..penat kdng2 tapi bila tngk org yg dia syg..hilnh rsa penat..I can see because I have a beautiful mother too :')

@aurorasx_ds_kelana_jaya

Kaki tu geram nengoknye

@szakkiya

baby yusuf♥️

@m.anas_ja

Nsb baik bawa yusof, kalau tak nanti dah besar dia tanya mummy, mana yusof dalam gambar ni? 😂😂

@zaabamuse

Nk like banyak2 😆😆

@norajuna16

Betul sangat. Walaupun anak2 dah besar dewasa still nk bawak jugak.

@suryzat

Awhhhhh betull kannn..sendu je rasa kalau bercuti tanpa anak @ijatpaying

@iamfaziraaksal

Happy family adore u guyssss 😍😍😍😍 n yusof 😘😘😘😘❤️❤️❤️

@ciksu_bawal_antisemput

Bila dah biasa hari hari kalut dengan anak😵, tiba-tiba ada hari yang lapang😳. Terus rasa tak senang😟, dan rasa bergenang. 😢

@frhizti

Maldives la mek @alisyaabdllah

@mh_hanishah.collection

do follow my IG for lovely design floral printed jubah. love 😘

@sabihah_daud

@haniszalikha boleh share, sblm yusof nk terjun ke laut...awak ada sapu apa2 krim ke kt yusof

@fadzilah_mekcomey

Maldives.. Antara pulau idaman dari zaman sekolah. Wish to go there one fine day

@fairol87

http://jutawanapp.com/?id=3YQgpc7D

@bellaammara.kira

Seronok tengok ❤️

@auoliya_manjung_kakr

Sweet sangat family korang. Suka tengok. Moga bahagia dunia akhirat

@aa.beauty_store

Bestnya yusof

@yajuliazrena11

salute kat both of u pergi becuti bawa anak xsume artis macam tuh sbb ada yg anak maid jaga so mmg susah kot diaorg nak bawa tp kalau da biasa jaga anak sendiri msti nak bawa kemana2 👌🏻👍🏻👍🏻

@_alieyamsrh

yusuf comel

@qistinadnia

comelnyaaaaa

The end of the page