31,630

91

@zamzuladha

Share resepi boley @haniszalikha tq

@lizaazali

Bagilah resepi

@slay_service

keknis tak jual ke yg ni😞

@azitie75

@haniszalikha boleh x share resepi rendang paru tuu sedap laa sya nmpk..dua kali daa sya tgk @haniszalikha buat plsss 🙏🏻😋😋

@aynntj

Nk resepi keknis..😘

@krecq

Kaknis, ada resepi dia tak 😂😂

@tiens_high.calcium

Ready stok👏. Ubat tambah ketinggian pertame di malaye😍. berguna mengatasi masalah kerendahan badan😏.Jom amalkan pengambilan "CALSIUM TIENS" just 10 days nampak ketinggian you😎😎. Nak tunggu ape lagi jom chat akak and dapatkan special promotion raye aidiladha skrng jg 👳🙏 👉Ws : +60 11-3669 0194 Wc : Tiens_trusted_seller

@najwa_ameera1315

Wow macam sedap jaaa..

@miiesabery

sedap nyaaaa keknis 😍

@onion_chef

I can smell em😋 Selamat Hari Raya

@qasehijabstyles

wow sedapnyaaaa

@norashikinisa

Recipe please

@najihahh_osman

Semalam terliur tgk video ni, harini alhamdulillah ada relatives patient bagi huhu

@khadijahsuraya

Pandainya masak

@adeylahana

sedapnya😫

@alfkarin

The recipe please 😁

@esscents_perfume

Anda berminat dengan inspired perfume? DM saya laju laju ok

@haqimroslan_

i just cant 😭😍

@nevergetsold_

Selling bundle/used/preloved items. Check out our instashop now!!!!!

@mohdhanzstyle

Damn cute tho 😍

@sitinurhanim96

Sedpanyaaa

@nazrul.anuar

Jahak bohhh

@claversantoza

tgk pun sedap.. 😋

@comocomo79

resepi kek nis @haniszalikha ..u my idol....kek nis mmg ikutan ramai...instafamous yg mmg mnjadi ikutan

@aidasyxhirah._

My family tk suka paru but we love perutt. So klau balik Penang pi makan nasi kandaq,lauk Kari perut tu wajibb ada and sekali amik mesti bnyk. I pun tktau nape tk suka paru maybe sebab bau dia and dia kan mcm lembik lembik. I mkn paru tapi dngn lontong je tu pun tk bnyk sngt sikit je

@iamnurulelyani

Paru lovers😋

@adam.tajudin

Sedapnyaaaaaa

@iedura72

Aduhaii terliuq terus tgk pic rendang paru kekniss... Merecikkkkkk

@shikinnnramli

Eh apeni! Halahhh dah berbelah bahagi ni nk buat rendang ke nak buat samballl..cause besokkkk main menu is nasi lemakkk😭😭😭😭 oh nooooo..keknissss @haniszalikha

The end of the page