Hanis Zalikha

Siapa weekend ni pergi Matta Fair di PWTC, jangan lupa okay temujanji kita, jumpa Keknis dekat stage Jepun 🍙😌
/
#Japan #VisitMYJapan #MuslimTravel https://www.facebook.com/Visit.My.Japan/

Siapa weekend ni pergi Matta Fair di PWTC, jangan lupa okay temujanji kita, jumpa Keknis dekat stage Jepun 🍙😌
/
#Japan #VisitMYJapan #MuslimTravel https://www.facebook.com/Visit.My.Japan/

12,545

47

@storepeninggimy.1

Awak. nak tinggi? nak langsing? jom visit. Jom visit. herbal store terbesar kat MALAYSIA :)

@intan_nanano

Esok yusuf ada skali tak?

@norish_qiesyea_aqisyea

Comelnye,,,Haniszalikha

@firaazhar

Alah keknis😭😭😭😭 why not on saturday hmm

@aishahidr

@wnfazrini aku teman dari jauh je 😂

@wnfazrini

Jom teman haha @aishahidr 😜😜

@cik_pinat

Drama kek nis astro mustika hd

@sfwnhrshd

ubi tu nak masak apa keknis?? cant wait!! 😂

@hanarocky

@farahhaniss omgg!! See u there hun 🙈💕

@farahhaniss

@hanarocky I'll be there too!!

@qemal_ahmad

@alyaanajihah__ siyesss niee. kot kot jumpe yusofffffff

@shedalyna_

Hahaha.. ingatkan u posing pegang phone macam iklan zaman dolu2

@fazli9472

Beautiful

@nadzifah_hasba

おもしろい

@hanarocky

Ill be there!!!!!! @shzwnzzz 😍😍😍

@adaweiyah

okinawa keknis.. hehehe tringt keknis berlakon cter tuu.. rindu keknis berlakon lagi

@hashqikitchen

Wow, besttt nyaa

@__ashrf.co

Follow my new Acc instagram

@zaabamuse

Yusuf ade dop 🤗

@cantik_tanpa_misai

Yes, saya pergi.. tapi pergi hari sabtu. Kalau tak boleh jumpa keknis

@nmmmarini

bestnya kalau ada dkt malaysia 😌

@naieshamfdzl

Alah nak jumpa 😍😍

@syurgakasut

Nak jumpaaaa 😍😍😍😍😍

The end of the page