Galuh Paramita

Ketika hidup itu seperti pepatah kuno jawa : Urip iku mung sawang sinawang..
.
Ojo meri nek nyawang kancane luwih seko awak dewe, sopo sek reti deknen jebule ngempet loro ne urip. Ukoro suket tanggane luwih ijo ki gara gara leh mu bersyukur marang Gusti Allah ki kurang. Daripada nyawang urip e wong lio mending nyawang urip e dewe wis bener opo urung?
.
.
#javanesequote #reminder #selfreminder #quoteoftheday #quoteaboutlife #farmlife #youngfarmer #lifequotes

normal

Ketika hidup itu seperti pepatah kuno jawa : Urip iku mung sawang sinawang..
.
Ojo meri nek nyawang kancane luwih seko awak dewe, sopo sek reti deknen jebule ngempet loro ne urip. Ukoro suket tanggane luwih ijo ki gara gara leh mu bersyukur marang Gusti Allah ki kurang. Daripada nyawang urip e wong lio mending nyawang urip e dewe wis bener opo urung?
.
.
#javanesequote #reminder #selfreminder #quoteoftheday #quoteaboutlife #farmlife #youngfarmer #lifequotes

6

Galuh Paramita

@divakeuken sesuk tak ngrumat suket wae kali yo,, ben suketku luwih ijo timbang suket tanggane

Diva Indraswari

Suket tanggane luwih ijo soale dirumat ketoke kak, enggak pake round up 😂😂

Galuh Paramita

@danieindrayama aku jelmaan e mario teduh hahahaha

Rohmaniah

Betul 3

The end of the page