BAWALINSTANT.SHAWL.BAWALSHAWL

BUAT PERTAMA KALINYA DLM SEJARAH, IMANIS LANCARKAN KEMPEN "CHONG2 DAY", KHAS UTK HAKAK2 CIKGU MELARAM PD HARI AHAD...
.
(SHARE BYK2 & TAG RAKAN2 SKLIAN)
.

Bkn tu je tau, sempena kempen "Chong2 Day" ni, ada LUCKY DRAW jgk ye!! BESTTT KE BEST SGTTT?? Korang nk thu apa hadiah lucky draw kali ni ? Teruskan scroll & baca bawah ni tau klau korg nk dptkan angpao best dr Imanis.
-----
CHONG2 DAY LUCKY DRAW
-----
.
1. Premium prize : 3 HELAI TUDUNG IMANIS PERCUMA!
2. Gold Angpao : RM80
3. Silver Angpao : RM50
.
.
Haa, mcm mna nk dptkan semua ni..Kami thu korg xcited kn nk dptkan Angpao dr Imanis kan?? .
-----
APA YG BEST CHONG2 DAY NI??
-----
--> KHAS UTK 3 HARI SHJ. Kempen ni brjln dr 16/2 - 18/2 shj. .
--> BELI SHELAI LAYAK MASUK LUCKYDRAW. Yes! Korg beli shelai pun, automatik nama korg masuk dlm kotak lucky draw.
.
--> NAMA DIKIRA ATS SHELAI TUDUNG. Okay mcm ni, yg ni kalau korg beli 5 helai, ada 5 nama korg dlm kotak luckydraw. .
--> FREE POSTAGE. Korg kena percaya, kempen ni mmg postage kami tanggung! Korg tunggu je posmen smpai dpn pintu rumah. .
--> BOLEH BELI SELAIN WRNA MERAH. Haa, tak kisahlah korg nk grab warna apa, nama korg tetap layak join tauuuu..
.
.
--> PEMENANG DIPILIH 20/2/2018. Imanis dan team akan buat live di page Hijabmanis Boutique & akn cabut nama pemenang.. Pd jam 3.30 ptg. hari selasa, jgn lupaaa!
.
p/s : terbuka kepada semua.yg bukan cikgu pun boleehh
.

#imanishijab #imanisboutique #tudungimanis #bawalmanik #shawllabuh #shawlsuperwide #shawlmaniklabuh #bawalinstant #bawalreben #bawalshawl #tudungbudakmurah #tudungbidang60murah #tudunglabuhmurah

BUAT PERTAMA KALINYA DLM SEJARAH, IMANIS LANCARKAN KEMPEN "CHONG2 DAY", KHAS UTK HAKAK2 CIKGU MELARAM PD HARI AHAD...
.
(SHARE BYK2 & TAG RAKAN2 SKLIAN)
.

Bkn tu je tau, sempena kempen "Chong2 Day" ni, ada LUCKY DRAW jgk ye!! BESTTT KE BEST SGTTT?? Korang nk thu apa hadiah lucky draw kali ni ? Teruskan scroll & baca bawah ni tau klau korg nk dptkan angpao best dr Imanis.
-----
CHONG2 DAY LUCKY DRAW
-----
.
1. Premium prize : 3 HELAI TUDUNG IMANIS PERCUMA!
2. Gold Angpao : RM80
3. Silver Angpao : RM50
.
.
Haa, mcm mna nk dptkan semua ni..Kami thu korg xcited kn nk dptkan Angpao dr Imanis kan?? .
-----
APA YG BEST CHONG2 DAY NI??
-----
--> KHAS UTK 3 HARI SHJ. Kempen ni brjln dr 16/2 - 18/2 shj. .
--> BELI SHELAI LAYAK MASUK LUCKYDRAW. Yes! Korg beli shelai pun, automatik nama korg masuk dlm kotak lucky draw.
.
--> NAMA DIKIRA ATS SHELAI TUDUNG. Okay mcm ni, yg ni kalau korg beli 5 helai, ada 5 nama korg dlm kotak luckydraw. .
--> FREE POSTAGE. Korg kena percaya, kempen ni mmg postage kami tanggung! Korg tunggu je posmen smpai dpn pintu rumah. .
--> BOLEH BELI SELAIN WRNA MERAH. Haa, tak kisahlah korg nk grab warna apa, nama korg tetap layak join tauuuu..
.
.
--> PEMENANG DIPILIH 20/2/2018. Imanis dan team akan buat live di page Hijabmanis Boutique & akn cabut nama pemenang.. Pd jam 3.30 ptg. hari selasa, jgn lupaaa!
.
p/s : terbuka kepada semua.yg bukan cikgu pun boleehh
.

#imanishijab #imanisboutique #tudungimanis #bawalmanik #shawllabuh #shawlsuperwide #shawlmaniklabuh #bawalinstant #bawalreben #bawalshawl #tudungbudakmurah #tudungbidang60murah #tudunglabuhmurah

11

0

The end of the page