Shaklee Seremban Promo

🌼 SET PUASA 🌼
.
Set Berpuasa Shaklee ini ada 3 jenis minuman berkhasiat iaitu ESP (Energizing Soy Protein), Meal Shakes dan Performance Drinks.
.
Apa fungsi ketiga-tiga minuman berkhasiat ini?
.
🍺Energizing Soy Protein - Sumber protein tinggi yang akan membuatkan anda rasa kenyang yang lebih tahan lama. Juga sangat bagus untuk mereka yang ada masalah gastrik. Bonus mencantikkan kulit.
.
🍺Meal Shakes - Sumber multivitamin yang terbaik bagi memastikan badan mendapat bekalan nutrien yang cukup. Boleh membantu proses detoksifikasi dan mengelak sembelit masa berpuasa. .
.
🍺Performance Drink - Minuman isotonik tetapi tanpa gas. Bagus untuk mengelakkan dehidrasi kulit sebab ia boleh mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi lebih baik berbanding air. Ia menyeimbangkan proses kehilangan air dalam badan, jadi ia mmebuat badan kekal rasa segar. jadi anda tidak akan rasa mudah dahaga. Digalakkan juga diambil semasa berbuka supaya cepat menyegarkan badan dari keletihan.
.
Siapa yang perlukan set berpuasa ini :
.
💚Pekerja
💚Pelajar
💚Ibu mengandung
💚Ibu yang menyusukan anak
💚Orang yang ada Gastrik .
💚Orang yang bekerja berat (menggunakan tenaga badan) .
💚Kanak-kanak (terutama yang baru mula berpuasa)
💚Warga tua
.
Berminat nak dapatkan produk Shakkee boleh roger2 Siti @ klik link di bio sdm/pm/wsp/kol di www.wasap.my/601123642035
.
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleeseremban3 #shakleesenawang #shakleekualapilah #shakleerembau #shakleemantin #shakleesikamat #shakleetmnwarisan #shakleekgpantai #shakleelavenderheights #shakleenegerisembilan
.
#Puasa
#shaklee
#sayajualshaklee
#espshaklee
#Mealshakes
#performancedrinkshaklee
#GASTRIK

4 Negeri Sembilan

0

The end of the page