VictoriaSecretOri

πŸŒ™ Victoria's Secret Ramadhan SaleπŸŒ›
.
Dah nama dari VS factory outlet, mestilah original. Kenapa murah? Sis tak pakai middle person uol. Direct kenal orang dalam πŸ˜› Tapi sis ada 1500+ botol ready stock je so siapa bayar dulu dia punya
.
.
Victoria Secret uoll, semua dah tahu top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wongi2 bak hang boleh jadi as aromatherapy jugak and pakai 1 set bau confirm tahan lama. Nak keluar bag zass Gawai Raya nanti pun tak malu orang sebelah jejeling je awak pakai VS famous brand sangat!
.
.
Whatsapp untuk full list. Or if you already have the list terus tanya sis k?
.
.
Siapa bayar dulu sis akan secure stock. Lambat sorry stock sis makin lama makin licinsπŸ˜ͺ
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
COUNTER PRICE : RM 79
.
.
😍 Sis gorgeous PRICE :
FRAGRANCE BODY MIST : RM30
BODY WASH : RM30
BODY LOTION : RM30
.
.
Whatsapp +60198882904 / click link in bio to order & list perfume
.
.
.
.
#perfumemalaysia #perfumeberkualiti #sayajualmurah #kamekjualkamekpakey #produkviral #letsgorgeous #gorgeousperfume #teamperfume #victoriasecretmurah #pocketperfumemurah #murahmurah #misiviral #malaysianfollower #likeforfollow #polomurah #wangiwangi #sayajualsayapakai #kuching #sabah #kotakinabalu #readystock #uitm #unimas #barangbagus #forpdrm #tipofborneokudat #PDRM #murahmurah #sale #perfumeslover #sexysmell

πŸŒ™ Victoria's Secret Ramadhan SaleπŸŒ›
.
Dah nama dari VS factory outlet, mestilah original. Kenapa murah? Sis tak pakai middle person uol. Direct kenal orang dalam πŸ˜› Tapi sis ada 1500+ botol ready stock je so siapa bayar dulu dia punya
.
.
Victoria Secret uoll, semua dah tahu top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wongi2 bak hang boleh jadi as aromatherapy jugak and pakai 1 set bau confirm tahan lama. Nak keluar bag zass Gawai Raya nanti pun tak malu orang sebelah jejeling je awak pakai VS famous brand sangat!
.
.
Whatsapp untuk full list. Or if you already have the list terus tanya sis k?
.
.
Siapa bayar dulu sis akan secure stock. Lambat sorry stock sis makin lama makin licinsπŸ˜ͺ
.
.
VICTORIA SECRET 250ML
COUNTER PRICE : RM 79
.
.
😍 Sis gorgeous PRICE :
FRAGRANCE BODY MIST : RM30
BODY WASH : RM30
BODY LOTION : RM30
.
.
Whatsapp +60198882904 / click link in bio to order & list perfume
.
.
.
.
#perfumemalaysia #perfumeberkualiti #sayajualmurah #kamekjualkamekpakey #produkviral #letsgorgeous #gorgeousperfume #teamperfume #victoriasecretmurah #pocketperfumemurah #murahmurah #misiviral #malaysianfollower #likeforfollow #polomurah #wangiwangi #sayajualsayapakai #kuching #sabah #kotakinabalu #readystock #uitm #unimas #barangbagus #forpdrm #tipofborneokudat #PDRM #murahmurah #sale #perfumeslover #sexysmell

8

1

The end of the page