Pakar Korset Premium Beautiful

Bila tiba nak raya, ramai wanita stress. Persiapan mesti nak TIP TOP.
Ada sesetengah perkara mereka tak mampu nak COVER.
Sebelum raya mesti first fikir bab BAJU. Rata² RTW size tak ngam dengan bentuk tubuh sesetengah orang. So, memang akan ada yang menangis bab pilih baju ni.

Di pagi raya, Ipar duai kalau jarang jumpa mesti ramah tegur. Ketara lagi kalau raya tahun lepas balik dengan size M tapi tahun ni balik dengan size XL. Memang jadi isu pagi raya la nampaknya.. Selepas raya, dalam tengah ON Diet, sebulan puasa memang jaga kalori tapi bila terpaksa jamah makanan manis, bersantan, berminyak semua tu of course haru biru diet yang sebulan tu... Tapi...uollss jangan bimbang. Sis ada solusi yang nak dikongsikan. Sarung jer Perisai Ajaib. Lagi elok pakai daripada sekarang. Bukan saja cantik gojes, sebelum raya, time RAYA tapi lepas raya pun maintain Vouge ghituu..😍

Bila tiba nak raya, ramai wanita stress. Persiapan mesti nak TIP TOP. 
Ada sesetengah perkara mereka tak mampu nak COVER. 
Sebelum raya mesti first fikir bab BAJU. Rata² RTW size tak ngam dengan bentuk tubuh sesetengah orang. So, memang akan ada yang menangis bab pilih baju ni.

Di pagi raya, Ipar duai kalau jarang jumpa mesti ramah tegur. Ketara lagi kalau raya tahun lepas balik dengan size M tapi tahun ni balik dengan size XL. Memang jadi isu pagi raya la nampaknya.. Selepas raya, dalam tengah ON Diet, sebulan puasa memang jaga kalori tapi bila terpaksa jamah makanan manis, bersantan, berminyak semua tu of course haru biru diet yang sebulan tu... Tapi...uollss jangan bimbang. Sis ada solusi yang nak dikongsikan. Sarung jer Perisai Ajaib. Lagi elok pakai daripada sekarang. Bukan saja cantik gojes, sebelum raya, time RAYA tapi lepas raya pun maintain Vouge ghituu..😍

13

1

The end of the page