PENGEDAR SAH SHAKLEE

VITA C SHAKLEE BEST ❤️
.

Ramai lagi tak kat sini yang belum kenal VITA C PLUS SHAKLEE? Well vitamin c shaklee ni special case sikit sebab kita panggil SUSTAINED RELEASE iaitu vitamin c shaklee ni akan dilepaskan secara perlahan lahan di dalam badan.
-
-
Maksudnya 1 tablet tu akan diserap perlahan lahan oleh badan kita. So tiada istilah VITAMIN BERLEBIHAN TAU!
-
-
Satu botol vitamin c shaklee tahan sehingga 6 bulan, which is sangattt sangattt lama! If nak beli kongsi dengan mak pun memang boleh sangat2!
-
-
Apa kelebihan utama VITA C PLUS SHAKLEE?
.
🌸 MEMBENTUK KOLAGEN
Kalau nak tahu vita c boleh membentuk penghasilan kolagen baru didalam badan. So kalau ada parut, jerawat, kulit yang kurang memuaskan memang highly recommended sangat2.
-
🌸 MEMPERBAIKI SIMPTOM PENDARAHAN
Masalah senang lebam, gusi berdarah, kulit kering dan kulit kasar adalah disebabkan kekurangan VITA C!
-
🌸 TINGKATKAN IMUN
Mudah sakit? Demam & selsema? Jom makan VITA C
-
🌸 FIGHT CANCER 💪🏻
High antioxidants properties yang menghalang radikal bebas dan melawan sel kanser
-
🌸 KULIT CANTIK GILA
Melambatkan penuaan & halang pembentukan jeragat
-
🌸 Mengurangkan imsomnia
🌸 Menggalakkan tahap kolestrol yang sihat
-
-
Vita C shaklee memang menjadi HOT DEMAND! ESPECIALLY untuk students yang mencari2 supplements yang JIMAT & sangat2 berpatutan!
-
-

Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
@pakar.vitamin
019-2682710
Your Most Wanted Shaklee
Independent Dist..
.
#shakleebyfarahwahida
#shaklee
#shakleecodshahalam
#shakleemurah
#shakleehargastudent
#shakleereadystockshahalam
#shakleemalaysia
#shakleepromosi
#shakleeshahalam
#vitamincshaklee
#vitacshaklee
#pengedarshaklee
#pengedarshakleeshahalam
#setkecantikanshaklee
#teaminstamf
#ajimaura
#neelofa
#uqashasenrose
#vscocam
#tekanlike
#sayajual #sayabeli
#mudahterhibur
#bazaarpaknil
#tiktok
#videolawak
#nakbebel #reviewigshop #paidreviewmalaysia
#terapiinstagram

Terengganu

VITA C SHAKLEE BEST ❤️
.

Ramai lagi tak kat sini yang belum kenal VITA C PLUS SHAKLEE? Well vitamin c shaklee ni special case sikit sebab kita panggil SUSTAINED RELEASE iaitu vitamin c shaklee ni akan dilepaskan secara perlahan lahan di dalam badan.
-
-
Maksudnya 1 tablet tu akan diserap perlahan lahan oleh badan kita. So tiada istilah VITAMIN BERLEBIHAN TAU!
-
-
Satu botol vitamin c shaklee tahan sehingga 6 bulan, which is sangattt sangattt lama! If nak beli kongsi dengan mak pun memang boleh sangat2!
-
-
Apa kelebihan utama VITA C PLUS SHAKLEE?
.
🌸 MEMBENTUK KOLAGEN
Kalau nak tahu vita c boleh membentuk penghasilan kolagen baru didalam badan. So kalau ada parut, jerawat, kulit yang kurang memuaskan memang highly recommended sangat2.
-
🌸 MEMPERBAIKI SIMPTOM PENDARAHAN
Masalah senang lebam, gusi berdarah, kulit kering dan kulit kasar adalah disebabkan kekurangan VITA C!
-
🌸 TINGKATKAN IMUN
Mudah sakit? Demam & selsema? Jom makan VITA C
-
🌸 FIGHT CANCER 💪🏻
High antioxidants properties yang menghalang radikal bebas dan melawan sel kanser
-
🌸 KULIT CANTIK GILA
Melambatkan penuaan & halang pembentukan jeragat
-
🌸 Mengurangkan imsomnia
🌸 Menggalakkan tahap kolestrol yang sihat
-
-
Vita C shaklee memang menjadi HOT DEMAND! ESPECIALLY untuk students yang mencari2 supplements yang JIMAT & sangat2 berpatutan!
-
-

Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
@pakar.vitamin 
019-2682710
Your Most Wanted Shaklee
Independent Dist..
.
#shakleebyfarahwahida 
#shaklee 
#shakleecodshahalam 
#shakleemurah 
#shakleehargastudent 
#shakleereadystockshahalam 
#shakleemalaysia 
#shakleepromosi 
#shakleeshahalam
#vitamincshaklee 
#vitacshaklee 
#pengedarshaklee 
#pengedarshakleeshahalam 
#setkecantikanshaklee 
#teaminstamf 
#ajimaura 
#neelofa 
#uqashasenrose
#vscocam 
#tekanlike
#sayajual #sayabeli 
#mudahterhibur 
#bazaarpaknil 
#tiktok 
#videolawak 
#nakbebel #reviewigshop #paidreviewmalaysia 
#terapiinstagram

37

3

@montcabana.parfum2018

Semoga murah rezeki 😉

@jersey_vik.3

Niceeee! Greetings from other side of the world 😊

The end of the page