Trusted Mak Kutu 🇲🇾

Kalau saya tak ingatkan, nanti orang ingat saya dah tak aktif.

Saya memang suka nak remind banyak kali pasal saya ada buat kutu steam iron baru ni... Sebab kadang sedara mara jumpa kita pun mesti tanya
"eh ko jual apa sebenonya?"
"eh betul ke ada buat kutu?"
"sa yeke boleh buat kutu iron tu akk tak tahu pun?" So dari suara-suara netizen ni buatkan saya berfikir ooooohhh aku ni nak kena kerapkan sharelah.
Sebab orang yang dekat dengan kita pun tak tahu kita buat apa sebenonya hahaha😅

Ha ni nak bagitahu saya memang ada buat kutu ansuran untuk iron baru ni. Boleh byr 10 bulan tanpa interest.
Ada juga yang kata saya bagi harga mahal, tapi mereka tak tahu apa mereka dapat.
Saja ajar dpt gadget free.
Saya bg keahlian.
Saya bagi peluang untuk jana pendapatan lumayan cara santai2 xperlu modal.

Tapi iron ni memang best tu je nak cite hihi

Follow ig @innashaaini or @sesamaseriussihat untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang

Kalau saya tak ingatkan, nanti orang ingat saya dah tak aktif.

Saya memang suka nak remind banyak kali pasal saya ada buat kutu steam iron baru ni... Sebab kadang sedara mara jumpa kita pun mesti tanya
"eh ko jual apa sebenonya?"
"eh betul ke ada buat kutu?"
"sa yeke boleh buat kutu iron tu akk tak tahu pun?" So dari suara-suara netizen ni buatkan saya berfikir ooooohhh aku ni nak kena kerapkan sharelah.
Sebab orang yang dekat dengan kita pun tak tahu kita buat apa sebenonya hahaha😅

Ha ni nak bagitahu saya memang ada buat kutu ansuran untuk iron baru ni. Boleh byr 10 bulan tanpa interest.
Ada juga yang kata saya bagi harga mahal, tapi mereka tak tahu apa mereka dapat.
Saja ajar dpt gadget free.
Saya bg keahlian.
Saya bagi peluang untuk jana pendapatan lumayan cara santai2 xperlu modal.

Tapi iron ni memang best tu je nak cite hihi

Follow ig @innashaaini or @sesamaseriussihat untuk lebih banyak info dan promosi terkini!!!
.
.
.
.
.
#philipsiron #ironperfectcareperformer #steamiron #ironamway #iron #steamgeneratoriron #ironmurah #sayajualironphilips #amwaykulai #amwayjohor #igers #instaonline #instashop #makkututrusted #kutuiron #seterikaphilips #seterika #seterikaamway #ironmagic #ironajaib #ironviral #bazaarpaknil #ironphilipsamway #seterikaphilipsamway #promosiironphilips #promosi #sale #kutubarang

5

0

The end of the page