prishtinakidsfest

REZULTATET E AUDICIONIT (me përmirësim)
Solistët e audicionit, të mbajtur dje me datë 19 tetor, janë vlerësuar nga Juria e përbërë nga tre anëtarë : Diellza Sylejmani-Veseli, Dardan Selimaj dhe Arstina Kelmendi.
Solistët që kanë kaluar audicionin dhe të cilët do të marrin pjesë në mbrëmjen finale / ndërkombëtare të Edicionit të IX të Festivalit Ndërkombëtar të këndimit « Prishtina Kids Fest 2018 » me datën 28 Tetor dhe të cilët do të përfaqësojnë Kosovën, janë në listën e bashkangjitur.
Urime finalistëve!
#PKF2018 #PrishtinaKidsFest #9thEdition #Edicioni9

15

0

The end of the page