#김려욱

Instagram photos and videos

#김려욱#려욱#슈퍼주니어#SuperJunior#kimryeowook#Ryeowook#ryeowook#superjunior#厲旭#リョウク#Ryeonggu#은혁#kpop#슈주#이동해#동해#Ryeong#ELF#이혁재#donghae#eunhyuk#ريووك#Wookie#KimRyeowook#suju#김#うぎたん#idol#evilmagnae#TheLittlePrince#eternalmagnae#SJM#KRY#Lixu#Kim

Hashtags #김려욱 for Instagram

181210 Ryeowook at Incheon-Korea airport is returning from Thailand
Muka pucat badan lemas sumpah sedih liat dirimu sakit dek 😭😭😭 member paling pintar jaga kesehatan ya lu, stok vitamin paling banyak ya lu tapi jadwal lu lah yg gila"an bkin kondisi lu down! Cepet sembuh sayang~ Sumpah lu biasa bkin hari" gue bahagia sebagai my moodbooster tapi hari ini tepatnya bangun tidur langsung di sambut berita buruk bkin mood gue buruk kacau sumpah 💔💔💔💔💔💔💔💔😭😭😭😭😭😭😭 cepetlah sembuh bungsu kesayangan 💜💜💜💜🙏🙏🙏
Ryeo video collection on => #FitryeonggyuRyeoVid
.
.
#TheLittlePrince #SuperJunior #슈퍼주니어 #슈주 #SJM #KRY #Kim #김 #Ryeowook #려욱 #リョウク #kimryeowook #김려욱 #うぎたん #Ryouku #厲旭 #Lixu #ريووك #Ryeonggu #Ryeong #Wookie #eternalmagnae #magnae #evilmagnae #kpop #idol


2

i know youre strong enough to fight with it! 😭💙 have a speedy recovery wookie oppa. please rest well and always make your health as your priority before anything else. 사랑해 🥰
-
-
-
-
@superjunior #슈퍼주니어 #labelsj #superjunior #ELF #엘프 #려욱 #ryeowook #김려욱 #kimryeowook


1

Get Well Soon Our Little Prince! 💙
.
.
It's really so hurt when yesterday I seeing you still smile and waving to fans in the airport and now he's diagnosed got Influenza Type A, heard news about ryeowook sick at the same time with his solo comeback it's so hurt and his solo must delayed again 💔 but I don't care about his solo will delayed again because ryeowook health is more important , I really hopefully ryeowook health is fast recovery soon and back healthy like before!💪💙#GetWellSoonRyeowook #RecoverySoonKimRyeowook #Ryeowook #Ryeonggu #KimRyeowook #Ryeong #GetWellSoon #リョウク #김려욱 #려욱 #령 #령구 #슈퍼주니어


6

[INFO] Según Label SJ, el showcase de Ryeowook de mañana será pospuesto.

Ryeowook regresó a Corea y fue al hospital debido a fiebre alta. Fue diagnosticado de un tipo de gripe A contagiosa, así que mantendrá reposo y puesto en cuarentena.

Además, el mini álbum será aplazado hasta el 2 de enero del 2019.

Trans eng: teukables
---------------------------------
Ignorar HT:
#sujuspain #suju #SuJu #sj #SJ #SuperJunior #superjunior #ELF #elf #everlastingfriends #EverLastingFriends #kpop #ryeowook #kimryeowook #wook #wookie #ryeonggu #eternalmaknae #려욱 #김려욱 #령구


2

重要消息!!!!
明天本来要公开的Drunk on Love专辑还有Showcase一并推迟了!
之前专辑已经推迟了 现在因为厉旭感染A型流感所以又再推迟到1月2日!

啊怎么这样啦ㅠㅠ
小旭要好好休息赶快好起来啊😭
真的超级心疼啊ㅠㅠ

#너에게_취해#DrunkOnLove
💿2019.01.02
#너에게#ImNotOverYou

#슈퍼주니어#SuperJunior #LabelSJ
#김려욱#KimRyeowook#金厉旭
#려욱#Ryeowook#厉旭
#엘프#ELF

CR: pls refers pic


0

[181210] - Ryeowook at Incheon도착 Airport-Korea is returning from Thailand ~
.
항상 저 한데 아프지 말고 쓰는 착한 오빠 😔오빠 또 빨리 낫기를 간절히 기도할게요🙏🙏
______________________________________________________________
® KissRW_0329
Edited by. Ryeori Kim
.
#RyeoriKim___RyeongguVideo #SuperJunior #Ryeowook #슈퍼주니어 #려욱 #김려욱 #リョウク


0

Get well soon baby😭 감기 조심하세요😭😭 #김려욱 #려욱 #kimryeowook #ryeowook #eternalmaknae #getwellsoonryeowook


0

#슈퍼주니어 #려욱 #김려욱 #컴백 아프지 않겠다고 약속해줬으면서 아픈 우리 오빠.. 푹 쉬고 얼른 낫길..🙏


0

Makanya kemarin waktu di Thailand dia pake sweater padahal disana hawanya lagi panas ☀Saat tiba di Korea, wajahnya kelihatan pucat, badan lemes 😢😢💔 Cepat sembuh ya Dedek wookie~ 😭😭 Jangan memikirkan comeback, KESEHATAN NOMOR 1 👍 Hope you get well soon Ryeowook~ 💙
.
.
#SuperJunior #슈퍼주니어 #엘프 #ELF #kimryeowook #김려욱 #everlastingfriends #leeteuk #이특 #heechul #희철 #yesung #예성 #shindong #신동 #eunhyuk #은혁 #siwon #시원 #donghae #동해 #ryeowook #려욱 #LabelSJ


5

🔴 181210 🔽🔽
[INFO] : Hello. THIS is Label SJ.
We bring an announcement regarding the release of Ryeowook's 2nd mini Album "Drunk on Love" and the planned Show case.

As a participant to "MAYA international Music Festival 2018" Ryeowook headed to BKK in Thailand and after performing he headed to hospital early morning shortly after returning (to Korea) on the 10th due to symptoms of high fever.
Diagnosis result showed he has influenza A. We believe that it is best checked.

For the artist's protection and in the situation that the infectious flu may affect the showcase.
Ryeowook's New album has been postponed to 2nd of January and Showcase details will be rescheduled and announced in due time.
.
.
.
💔💔💔
😢😢😢
✨✨✨
(Why we didn't realize you look sickly in the airport & weared knitted sweater )
Ryeowook I pray You with teary eyes 😢 Plz take care of YourSelf to get well Soon. Plz don't be upset. We're waiting for You to see a healthful & energyful Ryeowook 😢
Ryeowookie thanks for your hard work 💖💙 You put much pressure on yourself and went to MAYA fest , Now plz rest well 😭😭😭
Ryeowooki and again I thought abt a SNS acc to talk with You
💔💔😢
.
.
.
#GetwellSoonRyeowook #drunkonlove #drunkinthemorning #imnotoveryou
#drunkonRyeowook
#려욱 #RYEOWOOK #OneAndOnly
#슈퍼주니어 #SUPERJUNIOR #LabelSJ
#려욱
@superjunior
#ReturnOfTheLittlePrince #iranianelf #김려욱 #ELF #kimryeowook #thelittleprince #ryeosomnia #suju #sj #leeteuk #heechul #kangin #yesung #sungmin #shindong #eunhyunk #donghae#siwon #Kyuhyun


3

Get well very soon, please... And i heard there was an outbreak in Thailand.. Please be safe...
#SuperJunior #KimRyeowook #Ryeowook #Ryeonggu #Ryeong #슈퍼주니어 #김려욱 #려욱 #령구 #령


0

——
這個嚇壞人的消息🤯
金厲旭你要好好休息啊😭🙏🏼
傳染性病毒實在很難避免的
大家都好好保重身體啊🙏🏼
真的生病了也記得要戴口罩😷
...
#厲旭 #려욱 #ryeowook #金厲旭 #김려욱
#kimryeowook #슈퍼주니어 #superjunior


3

181210 Info kondisi Ryeowook dan Mundurnya jadwal rilis Album 2nd solo comeback
Halo. ini Label SJ Kami membawa pengumuman mengenai perilisan album mini kedua Ryeowook 'Drunk on Love' dan showcase yang direncanakan sebagai peserta dari 'MAYA International Music Festival 2018' Ryeowook menuju ke Bangkok di Thailand, dan setelah perform ia di larikan menuju ke rumah sakit pagi hari segera setelah kembali (ke Korea) pada tanggal 10 karena gejala demam tinggi. Hasil diagnosis menunjukkan dia memiliki influenza A, kami percaya bahwa yang terbaik (dia) dikarantina dan diperiksa.
Untuk perlindungan artis dan dalam situasi flu yang menular dapat mempengaruhi showcase, album baru Ryeowook telah ditunda hingga 2 Januari, dan detail showcase akan dijadwal ulang dan diumumkan pada waktunya. Untuk para penggemar yang telah menunggu comeback solo Ryeowook, kami harap Anda mempertimbangkan dengan pemahaman mendalam.
YA ALLAH... INFO YANG MENYAKITKAN 😭😭😭💔💔💔💔💔💔 DDEEEEKKKK JANGAN SAKIT PLSSSSS... MEWEK BANGET GUE BANGUN TIDUR DI KEJUTKAN INFO INI. CEPET SEMBUH KESAYANGAN KU 😭😭😭💔💔💔
JANGAN PIKIRKAN MASALAH KAMBEK DULU SEBELUM SEMBUH TOTAL! TIDAK USAH PIKIRKAN KAMI, KAMI BISA PAHAM. KAMI CUMA MAU LU SEMBUH! SEMBUH! SEMBUH!
GET WELL SOON MY BABY 😭😭😭 WE'LL WAIT UNTIL U'R FULLY HEALTHY 💜💜💜
.
.
#TheLittlePrince #SuperJunior #슈퍼주니어 #슈주 #SJM #KRY #Kim #김 #Ryeowook #려욱 #リョウク #kimryeowook #김려욱 #うぎたん #Ryouku #厲旭 #Lixu #ريووك #Ryeonggu #Ryeong #Wookie #eternalmagnae #magnae #evilmagnae #kpop #idol


20

Hari ini Showcase Ryeowook ditunda karena menderita demam tinggi dan sakit flu tipe A dan dokter meminta untuk beristirahat sejenak. Album Ryeowook #너에게_취해 (Drunk on love) akan dirilis 2 Januari 2019 mendatang.
Get well soon Ryeowook oppa~ 😭😭💙💙
.
.
#SuperJunior #슈퍼주니어 #엘프 #ELF #kimryeowook #김려욱 #everlastingfriends #leeteuk #이특 #heechul #희철 #yesung #예성 #shindong #신동 #eunhyuk #은혁 #siwon #시원 #donghae #동해 #ryeowook #려욱 #LabelSJ


1

181210 Ryeowook at Incheon-Korea airport is returning from Thailand
Unch~ ddek cakep kesayangan 🤗 gak sabar banget loh buat besok 😭 tapi sayangnya hari offday ku lagi gak kompakan sma hari kambek lu. Klo kayak lu debut 2 tahun lalu sama baliknya lu dari wamil kompakan sama hari offday ku hiks. Sbnernya nyaris kompakan dek hari offday sma hari lu kombek tapi tgl kambek lu malah di undur 😭😭😭
Ryeo video collection on => #FitryeonggyuRyeoVid
.
.
#TheLittlePrince #SuperJunior #슈퍼주니어 #슈주 #SJM #KRY #Kim #김 #Ryeowook #려욱 #リョウク #kimryeowook #김려욱 #うぎたん #Ryouku #厲旭 #Lixu #ريووك #Ryeonggu #Ryeong #Wookie #eternalmagnae #magnae #evilmagnae #kpop #idol


2

พูดได้คำเดียวเลยว่าน่ารัก💙คือน่ารักอะ เมนฉันน่ารักที่สุด น่าร๊ากกก รักเธอที่สุด 령구아~ 귀엽다^^ #superjunior
#슈퍼주니어 #ryeowook #려욱 #김려욱 #사랑해김려욱 #사랑해 #너무사랑해💕 #너무너무사랑해요


0

[181209] - Ryeowook at Suvarnabhumi Airport back to 🛫 Korea //Preview// 👅👅👅
.
Safe flight!
.
® KissRW_0329
______________________________________________________________
#SuperJunior #Ryeowook #RyeoriKim #슈퍼주니어 #려욱 #김려욱 #령두


0

He is so adorable! That cute little face and tongue! That hair makes him looks 10000% more cuter and moreeee adorable! 💓 i want so pinch his cheek and squish his faceeee ><
.
.
.
#DrunkOnLove #ImNotOverYou #Ryeowook #Ryeonggu #SuperJunior #Suju #Ryeong #Wookie #Ryeong9 #EternalMagnae #EternalMaknae #KimRyeowook #려욱 #김려욱 #슈퍼주니어 #リョウク #金厲旭 #厲旭 #ريووك #SJ #SuperJuniorRyeowook #SujuRyeowook


0

181209
181202
是上個一個星期的今天呢
原本照片一出來就要發的
結果拖到昨天才把圖做完
那天看到官方發九人合照
感動的我老淚縱橫還不止
好久沒看到有這麼多人了
這個就是傳說中的實感嗎
雖然少年們一個個回來了
卻常覺得他們才退伍不久
好像回來都是昨天的事般
像是今年見了三次的赫海
來台多次我見他四次的崔
還有才第一次見的金厲旭
見了生人還是沒實感的我
直到看到這張九人的合照
實感什麼的全部都來了呢
接下來的日子還是要等吧
希望接圭的那天趕快來💙
#슈퍼주니어#SuperJunior
#박정수#이특#Leeteuk
#김희철#희철#Heechul
#김종운#예성#Yesung
#신동희#신동#Shindong
#이혁재#은혁#Eunhyuk
#이동해#동해#Donghae
#최시원#시원#Siwon
#김려욱#려욱#Ryeowook
#조규현#규현#Kyuhyun


9

とっても大好きなゆにょくおんにと🥰
ほんとにもうおんにに会いたい無理🥶
スジュカフェからの新大久保の予定が結局舞浜まで行くって言う謎のㅋㅋ
わしらはきっと基本舞浜に行くってなってるんやㅋㅋ
スジュカフェの写真の少なさ😂
次はに…3月😂😂😂
今日1日言ってた"ちゅうする??"ㅋㅋ
次会うときはちゅうするね😘ㅋㅋ

#ゆんぽよコンビ #superjunior #슈퍼주니어 #elfjapan #eunhyuk #이혁재 #ryeowook #김려욱 #スカイツリー #ソラマチ #コラボカフェ #ディズニーリゾート #いいね返し #いいね歓迎 #何気初


0

自從厲旭退左伍
藝旭就狂派糖😆😆😆😆❤️
好甜好甜❤️
明明以前好低調架🙊🙊
#superjunior #sj #yesung #ryeowook #kimjongwoon #kimryeowook #슈퍼주니어 #예성 #려욱 #김종운 #김려욱 #예욱 #金鐘雲 #金厲旭 #藝聲 #厲旭 #藝旭


2