#33monthsold

Instagram photos and videos

#33monthsold#워킹맘#청양띠아기#왕만두그램#소통#눈이큰아이#시골아이#bigeyesbaby#communication#babyboy#instababy#instamommy#instadaily#SummerBear#toddlersofinstagram#emmanuellevictoria#BabyBear#kidsplay#princessV#instatoddler#babySummer#1008daysold#ceritafaahem#kesayanganbundaabi

Hashtags #33monthsold for Instagram

미용실입구부터 #싫어엄마싫어
비리라는 근처도 못가고
안고 겨우 달래서 #단발소년 으로 ㅋㅋ
고거 좀 잘랐다고 #장난감득템

#1008daysold #33monthsold .
.
. .
.

#instadaily #instamommy
#instababy #babyboy
#communication #bigeyesbaby
#청양띠아기 #시골아이 #눈이큰아이 #소통 #왕만두그램
#워킹맘


2

ellerie is super into playing mama lately. she spends all day baking cookies for her babies (yeah, 6 of them), feeding them, reading books and putting them down for naps, driving them to supermarket, and playing slide in playground. that’s pretty hard work ellerie mama! #thatsmylife🙈
.
#elleriesdiary #33monthsold #elleriesbooksntoys #playingmama #hkkids #hongkongkids #acolorstory


2

Looking for something fun and portable to practice the ABCs with your little one?
.
We got these wooden cubes from Daiso and wrote the Alphabets (both capital & small) on each face.
.
Renée got to pick out a block and threw it like a dice and she’d have to say the letter that faces up.
.
If your kids are older, you can go one step further and ask them to name something that starts with that letter.
.
Because it’s so small, we can bring it anywhere easily and even play it on the table while waiting for the food to arrive :)
.
#playideas #toddlersofinstagram #homeschooling #playfullearning #creativeplay #kidscraft #kidsactivities #learningthroughplay #learnthroughplay #playbasedlearning #toddleractivities #kidsplay #kidsfun #33monthsold #instasg #sgkids


0

How do you make the colour green?

An exploration with chalks and water.
Follow my blog to see how we did it. Link in bio - exploration #4/100

#100days100explorations #33monthsold #homeschool #homeschoolingindia #preschoolathome #colourmixing #explore #exploration #kidssteam #steamactivities #preschoolsteam #thinkalternate


0

Macem2 gaya superhero ala Keenan 🤗👍 #keenankaindra #33monthsold #bigbaby #batita #love


2

Yg ga pernah mw difoto.akhirnya keliatan juga mukanya..😁
#qualitytime#nayla#33monthsold..


0

Paris ngebet banget mau naik kereta air,
Udah buru buru naik duluan sebelum tuker tiket dan koin,
dalam 1 gerbong kereta ngga bisa bertiga,
so Daddy nya di gerbong belakang ya, bagian video in,
LOL..
.
.
#parismichelle #33monthsold #babyparis #babygirl #vacation #holiday #lembang #bandung #ootd #asianbaby #girl #kid #swag #photoshoot #candid #video


0

#33monthsold
노는것도 피곤한가보다


7

Kay = Rejoice

Kay means rejoice in Greek origin. As a parents, we name her Kay because she is our joy. The long waited one, that finally came.

Dan skrg, arti nama tsb seperti melekat sekali dgn kepribadian Kay. She seems so happy and cheerful everyday; bring a lot of joy sorround her.

Love you Kay, always happy and be humble.

#kaymadisonlie #33monthsold #joy #rejoice #greek #smile


4

Our love 😊
#kayyisalmira #33monthsold


4

Klo gini kan adem liatnyaa...
Lg akur biasanya dijailin mulu adenya...
.
.
#myson #kids #kidsfashion #kidstyle #like #kidsmood #33monthsold #2monthsold


2

Jam limited edition 😆 bukan karena mahal atau apa.. tapi krna dpakaikan oleh anak.. 😘😗😗 #toddlerinaction #latepost #instatoddler #hkwatch #33monthsold #valencialiong


0

H4 lebaran baru kita mudik dan macetnya luar biasa, 8 jam baru sampai 😱
Dan kita g kemana2, cm di rumah aja leyeh2 menikmati libur. "Mau kemana juga macet2 gini, lagian semua t4 udah khatam" abi bilang 😂
Yg plg senang ya Faahem, bs ikut aki ke dangau liau kebo, ikut ante @silviani183 beli es krim, kejar bebek sepuasnya sampai2 om @akmal.irsyad bilang "tar bebeknya stress g mau lg bertelur" eh malah dijawab faahem "telur ayam kn ada" 😜😂😝 #elfaahem #anaksoleh #kesayanganbundaabi #ceritafaahem #33monthsold #lebaran2018 #mudik2018 #bukittinggi #magek


0

Fun in our new pirate splash pool 🏊‍♂️


2

Ini cerita lebaran H1-H3 kita.. Di padang aja berhubung bunda dinas😁.
Sholat Id ke mesjid.
Silaturahmi k rmh keluarga sampai faahem bosan dan bilang "udh lah lebarannya nda,plg kita lg" 😅
Faahem yg seneng bgt dpt THR dr ibu sepeda baru.
Dan entah dr mana anak kecil ini tau klo transmart buka, padahal bunda bilangnya klo lebaran tutup 😂😍😘 #elfaahem #anaksoleh #kesayanganbundaabi #ceritafaahem #33monthsold #happyfamily👪 #workingmom #lebaran


0

Faith Celeste... thank you that you have amazed mommy n daddy for almost 3 years... Faith sudah ngajarin mommy untuk lebih sabar, Faith yang selalu ngingetin mommy banyak hal... karena Faith seorang anak yang sangat2 pintar menyerap apa yang orang omongin... Faith pengingat yang baik... Faith menyadarkan mommy kalau setiap anak itu bagaikan lembaran putih, mommy sm daddy harus kasi sesuatu yang baik yang nanti nya Faith akan contoh...makasi yah Faith sayang... semoga mommy sm daddy bisa terus jadi orang tua yang bisa terus mengandalkan Tuhan untuk mendidik Faith sampai Faith besar nanti... Terus berjalan bersama Tuhan yah Faith, terus ingat kalau Faith ga perlu takut karena Faith punya Tuhan di hati Faith... Terus buat Tuhan tersenyum dengan apa yg Faith lakukan..Faith special di mata Tuhan, di mata mommy juga daddy
Mommy Tepi, Daddy Kiki, dd Candice sayang sekali sama Faith... n one thing for sure Jesus loves u most... 😘😘😘 #faithceleste #candiceestelle #33monthsold


6

#WelcomeKay

Di tengah gempita piala dunia, klub kenamaan FC Bercelana berhasil mendatangkan kiper masa depan Kay Madison Lie dari Makassar.

#kaymadisonlie #33monthsold #pialadunia2018 #worldcup #soccer #russia #picsart


0

اخماشو🤨😠عاشق لباسشه 😅ب زحمت از تنش در اوردم😒 ی مدتی بود دلش میخواست #لباس عروس براش بخرم منم چون نمیخوام عروسش کنم ب ی دامن پفی بسنده کردم😄👰🏻 #لباس_عروس #نورا #babygirl #babyfashion #instagram #instagramers #babyshower #noora #ماشاالله_لاحول_و_لاقوه_الا_باالله_العلی_العظیم #دخترمامان #33monthsold #۳۳ماهگی #اخمو


2

We were learning about the letter C and I thought it would be fun for Renée to “trace” the letter by threading the yarn through the straws.
.
Super easy to set up and you can do letters or simple pictures for the kids to play with.
.
As Renée is still refining her motor skills, threading wasn’t easy for her the first time around but we’d keep trying :)
.
#playideas #toddlersofinstagram #homeschooling #playfullearning #creativeplay #kidscraft #kidsactivities #learningthroughplay #learnthroughplay #playbasedlearning #toddleractivities #kidsplay #kidsfun #33monthsold #instasg #sgkids


0

این عکس ها خاطره یه روز خیلی خوب بودن که فرصت نشده بود بگذارمشون. گفتم بزارم که یه روزی فلورا دیدشون براش تداعی کنم.هر چند تو عکس ها قیافه ش یکم خسته س چون تازه از خواب بیدار شده بود😊منطقه زیبای هفتاد قله اراک هفدهم فروردین ماه نود وهفت .
#flora_fathi #33monthsold #my_love #my_heart #my_eyes #my_prancess #my_daughter
#شیرین_ترین_قندی #ماشاء_الله #طبیعت_گردی
#هفتاد_قله_اراک
#کوه_نوردی


10

anak mama papa yg sudah semakin besar, semakin pintar dan semakin mandiri..bersyukur melihat pertumbuhannya yg sempurna.. bersyukur punya rejeki untuk membahagiakannya walaupun ga bs 100% mendampinginya di rmh seharian..doa mama papa kamu tetap jadi anak yg sehat, membanggakan mama dan papa dan anak yg takut akan Tuhan.. Tuhan Yesus melindungimu dari gangguan orang jahat dan menjauhkan mu dari marabahaya. mama papa sayang Shalom 😘 #diaryofshalomaudrey #shalomactivity #happykids #33monthsold #momanddaughter


0

#33monthsold
해먹을 걸고 낭창낭창하게 살고 있다.
#제일행복한시간


4

저번주말, 핸드폰으로 사진찍기 바쁜
오렌지🍊 신발 좋아하는 그녀
.
.
#33개월아기 #33monthsold #카라멜베이비앤차일드 #caramelbabyandchild #봉통메리제인 #bonton #청년몰


2

#33monthsold #myplesures
원래 잘때만 이뻐야 하는데...


2

엠마사랑 일상
Random pictures of #emmasarang
#33monthsold
#loveyoutomoonandback


3

아파서 외할머니 집에 가 있는 승아
일년만에 처음떨어져있는 3박4일
미안해 보고싶어😭😭
.
.
#33monthsold #타오 #theanimalsobservatory


0

It only occurred to me how tall this little girl is growing when her feet touched a 0.9 meter pool. She’s now at 1 meter in height, much taller than kids her own age and we constantly get everyone asking us if she’s 4 or 5 years old. She’s rock solid too. While my mum thinks I feed her too well, I choose to believe she inherited these tall genes from grandpa and her uncle @rjwrites who are more than 1.8 meters tall. Everything really runs in the family!
#slowlife #slowliving #alessandrayeung
#33monthsold


3

Our little bear is 33 months old today!
In 3 mos we have a 3yo already... waaah! Dont grow up super fast bebe girl! 😭
.
.
#emmanuellevictoria #babySummer #princessV #BabyBear #SummerBear #33monthsold


1

Beautiful Dress on a Beautiful lil girl..
.
.
#emmanuellevictoria #babySummer #princessV #BabyBear #SummerBear #33monthsold


4

Oh Darla! Soooo beautiful this darla dress! 😍
.
.
#emmanuellevictoria #babySummer #princessV #BabyBear #SummerBear #33monthsold


2

#33monthsold
놀러갈 준비 하느라 어려서 타던 큰 유모차도 닦고 아이 새 수영복도 마련해 줬는데... 큰 유모차는 작아지고 수영복은 작아서 애가 운다.
#오필승코리아🇰🇷#너스피트스케이트선수는못하겠다


4