#4thsemester

Instagram photos and videos

#4thsemester#4thSemester#nursingschool#unidiaries#Uol#Unilife#universityofLahore#Pakistan#Lahore#broadway#portrait#photo#gore#goretex#amda#nursing#finals#nursingstudent#photography#performer#rn#student#throwback#Blessed#surfercollection#blessed#firstmenswearcollection#studyingfashiondesign#almostdone

Hashtags #4thsemester for Instagram

•Clinicals are coming to an end but the memories made throughout will never be forgotten! #4thSemester #Pediatrics



• •Tag a friend who has been a real MVP and helped you out a time or two during clinicals! 🙌🏽#TeamworkMakesTheDreamWork #2PersonAssist


12

These girls have been the biggest support systems they're so much more than friends. They're like family. #4thsemester#graduating#futureRNs#pictureday#nursingschool#ivc#struggle#stress#accomplishments


0

Still in love with this beautiful shot!
.
.
.
.
#4thsemester #fashionproject #womanswear #unifieddiversity #summer2015 #darkblue #transparency #portrait #styling @rmyrose 👌🏼#beautiful 📸 @kaiknoerzer 👏🏻 #thankyou 💁🏻‍♀️ @annaschki


2

First day back to School 🏫 🚨 #4thSemester #NurseLife #RN #JerseyCollege @jerseycollege


3

Nov 9, 2018. Fri. the cuisine of Asia.

My last task of 4th semester, Pork Vindaloo.


1

Photoshoot for our official class photos are in the books! Disclaimer: these two photos are officially not official 😝

#truckeemeadowscommunitycollege #nursingschool #almostgraduation #nursingstudent #maxinesjacobsnursingprogram #4thsemester #almostrn


1

Rul te gaye aan,
Par chass bari ayi aye. ☠️


1

Survived my first night shift precepting in OB 😅👍
More excited than ever to become a nurse and feeling super lucky to precept here 😊😊


3

It’s official - we are done with clinicals for Nursing School😱. Now onto the fun part of our preceptorships, I’ll be in the ED. I can’t believe we’re slowly coming to an end but I am so thankful that this was not only the best clinical group yet but also the best clinical teacher! 38 days until pinning💖👩🏼‍⚕️
.
#nursingschool #clinicalgroup #futurern #4thsemester #almostthere #registerednurse #nursing #lovethem #thankful #grateful #nevergiveup #workhard #worthit


3

I did it! 😃 I turned in my Entrepreneur Internship Report. 3 months of business models, branding identities and market analysis. Now I only have my final thesis left 📚 #4thsemester #soclose


3

Yang di tengah rambut putih
Nama beliau : Jusuf Rachmat
Salah satu Mahaguru kami
Founding Father nya Bedah Jantung Anak di Indonesia...
Membersamai beliau 2 tahun belakangan dalam berbagai kesempatan, baru kali ini kepikir untuk mengabadikan dalam sebuah foto...
Dari awal pertemuan sampai saat ini, salah satu pesan yang selalu beliau sampaikan dan sering diulang : "Padang itu harus bisa tumbuh menjadi salah satu layanan Bedah jantung terbaik di Indonesia"

Hmm...
Kita lihat saja nanti...
Namun sepertinya yang beliau sampaikan itu in syaa Allah akan jadi kenyataan... Btw...
Yang baju biru : Prof. Toshihide Asou
Pediatric cardiac surgery nya negeri Matahari Terbit di Kanagawa Children's Medical Center.

Beliau berdua hari ini baru saja menularkan ilmunya kepada kami dalam acara Annual Meeting of Association Thoracic and Cardiovascular Surgery Of Asia (ATCSA). #ATCSA #BedahToraks_Jantung_Vaskular_
#4thsemester #6sem_more


16

??
#4thsemester #exam_time #clgdiaries📖🔖💃😍 #frndsforlife😘 #qlbmiiiiiiii💘💘💘💦💦💦👅👅👅👅💫💫💫😻😻😻 #instapic #instagood #likeforfollow #likeforlikes


2

Send help. I thought I hated respiratory until I met neuro 😭😱. #17daysleft #somuchtolearn #mybrainhurts #chronicallytired #finals #nursingschool #4thsemester


9

midterms here already, whaaaa? this semester has been SO. MUCH. FUN. in previous semesters I would ask myself countless times “am I truly capable of being a nurse????” don’t let negative thoughts weigh your heart down! you are MORE than able to do whatever it is that you are called to do! #nursingschool #4thsemester #1moretogo


7

» 4th Semester Result (CBCS) B.A. / B.Sc. / B.Com. / BBA / BCA / B.A. Eng (H) / B.Com. (H) Examination 2018, Jammu University 👇👇👇
http://www.coeju.com/det.aspx?type=1&id=1273
👆
»» For Old Question Papers of Jammu University, visit 👇👇👇 https://ExamPapers5.blogspot.com
or
https://bit.ly/ExamPPR 👆
#Result #4thSemester #CBCS #OldQuestionPapers #OldPapers #UniversityOfJammu #JammuUniversity #JammuUniversity5 #ExamPapers5 #jammu_university #juBlog


0

The good news is, I think I've past my midife crisis 🙃🙃🙃 #amda #newyork #4thsemester #broadway #midlifecrisis #photo #selfie


0

CERITA GEOLOGI UNDIP 14 - SEMESTER 4

Sebenernya semester ini cukup bisa dibilang monoton, wkwkwk. Iyalah semester ini menjadi penanda bahwa angkatan 14 udah setengah perjalanan di geoundip, dimana udah ngerasain semua hectic praktikum di 3 semester sebelumnya ditambah juga sebenernya sudah memasuki yg katanya "pintu neraka" di semester 3 😂 Oke di semester ini kembali kami harus berjuang keras dengan 3 praktikum dengan tiap minggu mengalami keradnya lapangan di praktikum MGL 🤣 Yah gosong udah menjadi kepastian, namun hal yg membuat semester ini makin greget adalah karena di semester ini kami udah harus naik menjadi kabid, kadiv dan kepala-kepala yg lain di HM serta biro masing-masing. Yap pusingnya mikirin kerjaan praktikum di kelas harus ditambah kembali pusingnya mikirin proker serta kegiatan besar apa yg harus dijalankan di kepengurusan ini, wkwk. Berawal dari PIT Perhimagi yg awalnya hanya dari bidang Humas akhirnya harus menyeret sebagian besar warga HM. Kemudian dilanjut dengan fieldtrip Dieng bidang Diklar yg katanya penuh drama, tapi yah paling enak setelah dijalani karna jujur aja proker ini berat di survey 😂 Oke dilanjut dengan canda tawa magmadipa, seperti biasa karna kata orang-orang bidang Diklar isinya orang ambis jadinya kami selalu disepelekan gabisa olahraga. Tapi nyatanya kami bisa juara di seri berantai dan kocaknya jadi juara umum di event ini 😂 (sombong dikit yak, wkwkwk) Dilanjut dengan hari jadi angkatan yg pertama, yg pake pakaian layaknya maba masuk kampus dan yg paling romantis banget dirayain di halaman kampus dengan gadis geologi yg masak katanya, wkwk. Semester ini pun ditutup dengan rangkaian ujian dramatis olahraga (renang, lari, dan senam yg memecah angkatan, wkwkwk). Lalu dilanjut dengan acara pemetaan Bayat yg harus dilakukan oleh kelompok berjumlah 3 orang serta fieldtrip dan juga seleksi beswan djarum yg diikuti oleh sebagian besar angkatan kami.

#throwback #story #geology #undip #14 #4thsemester


1

» 4th Semester Re-evaluation Result (Private) (Non-CBCS) B.A. / B.Sc. / B_Com. / BBA / BCA / B.A. Eng (H) / B_Com. (H) Examination 2018, Jammu University 👇👇👇 https://bit.ly/4th-Semester-Non-CBCS-ReEvaluation-Result 👆 »» For Old Question Papers of Jammu University, visit 👇👇👇 https://ExamPapers5.blogspot.com
or
https://bit.ly/ExamPPR 👆 »»» Join our WhatsApp Group here 👇👇👇 https://chat.whatsapp.com/DRjh4TFTSEZEqx8mzQbHKW 👆
#ReEvaluationResult #4thSemester #Private #NON_CBCS #OldQuestionPapers #OldPapers #UniversityOfJammu #JammuUniversity #JammuUniversity5 #ExamPapers5 #jammu_university #juBlog


1

She's nervous, but on the surface she looks calm and ready, 4th semesters here....moms spaghetti ♡


#newyorkcity #amda #4thsemester #college #photo #photography #aesthetic #washingtonsquare #nyu #friends #laborday #broadway #performer #singer #upperwestside #theatre #dancer #finals


3