#8faceoil

Instagram photos and videos

#8faceoil#faceoil#hmpfoundation#hmpcosmetics#hmpcosmeticspenang#hmpcosmeticsperak#8faceoilparitbuntar#8faceoilbyhmpcosmetics#agenthmpcosmetics#hmpbeautysponge#8faceoilseberangjaya#hmpeyebrowgel#8faceoilpenang#hmpconcealer#hmpneroliner#agentpenang#feedbackhmpcosmetics#8faceoilkulim#agenthmp#8faceoiljawi

Hashtags #8faceoil for Instagram

Kata nya pakai hmp nya foundation best tak rasa pedih ka kulit muka sunburn ka. Tak sama mcm fd yang lain.
Siapa yang dah pakai HMP Foundation tahu mcm mana hasil nyaa

Ws 0174746911

#hmpcosmetics
#hmpcosmeticsperak
#hmpcosmeticspenang
#feedbackhmpcosmetics
#feedback
#agenthmppenang
#agenthmpcosmetics
#agentpenang
#hmpfoundation
#8faceoil
#foundation
#faceoil
#hmpfoundation
#hmpneroliner
#hmpconcealer
#hmpbeautysponge
#hmpeyebrowgel
#hmplovers
#makeuplovers
#simplemakeup
#dailymakeup
#makeup


0

Founder kita guna HMP Foundation code yellowish dan untuk base makeup HMP 8 Face Oil

Simple je makeup tapi nampak tak flawless dan glowing dy ?? Nak cuba produk HMP ?? Jom ws ida 0174746911

#hmpcosmetics
#hmpcosmeticsperak
#hmpcosmeticspenang
#feedbackhmpcosmetics
#feedback
#agenthmppenang
#agenthmpcosmetics
#agentpenang
#hmpfoundation
#8faceoil
#foundation
#faceoil
#hmpfoundation
#hmpneroliner
#hmpconcealer
#hmpbeautysponge
#hmpeyebrowgel
#hmplovers
#makeuplovers
#simplemakeup
#dailymakeup
#makeup


0

Nak blend 8 Face Oil dengan foundation pun boleh. Customer setia ni blend dengan hmp foundation. Result kebabomm terbaik ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
Whatsapp 0184638774
.
.
#8faceoil #faceoil #8faceoilbyhmpcosmetics #8faceoiljawi #8faceoilparitbuntar #8faceoilseberangjaya #8faceoilpenang #8faceoilkulim #8faceoiljuru


0

Bukan cuaca panas ja yg keringkan kulit. Cuaca sejuk pun boleh keringkan kulit. .
So, untuk lembapkan kulit jangan lupa pakai 8 Face Oil. Terdiri daripada 8 jenis minyak yg mempunyai fungsi tersendiri.
.
Whatsapp 0184638774
.
.
#8faceoil
#8faceoilbyhmpcosmetics #faceoil #8faceoiljawi #8faceoilparitbuntar #8faceoilseberangjaya #8faceoilkulim #8faceoilpenang


0

Tak sungguh, takkan nak kata.
Memang 8 Face Oil ni sangat okey.
.
No more kulit kusam, no more parut jerawat. Malah jerawat pun takut nak naik tau. .
Hanya gunakan pagi dan malam sahaja.
Wasap 0184638774
.
.
.
#8faceoil
#8faceoilbyhmpcosmetics #faceoil #8faceoilJawi #8faceoilparitbuntar #8faceoilpenang #8faceoilseberangjaya #8faceoilkulim


0

- 8 FACE OIL -
.
Mai nak cerita sikit lagi pasal salah 1 bahan dalam 8 face oil kami ni.
.
Kebaikan GRAPE SEED OIL:
.
Menyingkirkan radikal bebas
Mengurangkan radang (inflammatory)
Membantu kesihatan kulit.
Melambatkan proses penuaan
Mengurangkan kedutan dan meningkatkan keanjalan kulit
Mencegah kesan negatif yang disebabkan oleh sinar ultraviolet
.
Sebab tu kalau sesiapa yg dh cuba 8 face oil kami akan rasa kulit makin lembut dan makin anjal.
.
Tak susah pun.. sehari 2 drop waktu malam sebelum tidur.
.
Whatsapp 0184638774
.
#8faceoil
#faceoil
#oilserum
#hmpcosmetics
#8faceoiljawi
#8faceoilparitbuntar
#8faceoilbyhmpcosmetics


0

Nak make up glow mcm ni?
.
Apply 2 drop 8 face oil sebelum pakai foundation.
.
Boleh cegah kulit kering.
Boleh rawat ruam
Boleh melembapkan kulit
.
Whatsapp 0184638774
.
.
#8faceoil
#faceoil
#8faceoilparitbuntar
#8faceoilbyhmpcosmetics


0

Dalam botol ni ada gabungan 8 jenis minyak

Tak best lagi taktau laa nak kata

#8faceoil


0

Dalam botol ni ada gabungan 8 jenis minyak

Tak best lagi taktau laa nak kata

#8faceoil


0

Dalam botol ni ada gabungan 8 jenis minyak

Tak best lagi taktau laa nak kata

#8faceoil


0

Akak, #8faceoil ni boleh tahan berapa lama?

2 - 3 bulan bergantung pada cara guna


0

Akak, #8faceoil ni boleh tahan berapa lama?

2 - 3 bulan bergantung pada cara guna


0

Akak, #8faceoil ni boleh tahan berapa lama?

2 - 3 bulan bergantung pada cara guna


0

Stok semalam tinggal seketoi.

1 BOX LEFT
1 BOX LEFT
1 BOX LEFT

#8faceoil


0

Stok semalam tinggal seketoi.

1 BOX LEFT
1 BOX LEFT
1 BOX LEFT

#8faceoil


0

Stok semalam tinggal seketoi.

1 BOX LEFT
1 BOX LEFT
1 BOX LEFT

#8faceoil


0

8 FACE OIL .

Sukatan Penggunaan:
โœ…Kulit kering / combination
๐Ÿ’™Titiskan 2 titis 8 Face oil pada tapak tangan kemudian tekapkan pada seluruh muka hingga rata.
๐Ÿ’™Lebihan oil boleh sapu pada tangan dan leher
.
.
โœ…Kulit berminyak
๐Ÿ’™Titiskan 1 titis 8 face oil pada tapak tangan kemudian tekapkan pada seluruh muka hingga rata

Cara penggunaan:
1. Cuci muka dengan pencuci
2. Apply toner / serum
3. Apply 8 FACE OIL
4. Apply pelembap
5. Pakai sunblock (jika keluar siang hari)
6. Pakai foundation .
.
.
โ–ถBoleh dijadikan sebagai deep cleansing oil
โ–ถSelepas cuci muka dengan pencuci, keringkan wajah kemudian titiskan 3 atau lebih 8 face oil pada tapak tangan kemudian urut sekitar wajah โ–ถGunakan kapas muka untuk tanggalkan baki kotoran yang ada

#8faceoil


0

8 FACE OIL .

Sukatan Penggunaan:
โœ…Kulit kering / combination
๐Ÿ’™Titiskan 2 titis 8 Face oil pada tapak tangan kemudian tekapkan pada seluruh muka hingga rata.
๐Ÿ’™Lebihan oil boleh sapu pada tangan dan leher
.
.
โœ…Kulit berminyak
๐Ÿ’™Titiskan 1 titis 8 face oil pada tapak tangan kemudian tekapkan pada seluruh muka hingga rata

Cara penggunaan:
1. Cuci muka dengan pencuci
2. Apply toner / serum
3. Apply 8 FACE OIL
4. Apply pelembap
5. Pakai sunblock (jika keluar siang hari)
6. Pakai foundation .
.
.
โ–ถBoleh dijadikan sebagai deep cleansing oil
โ–ถSelepas cuci muka dengan pencuci, keringkan wajah kemudian titiskan 3 atau lebih 8 face oil pada tapak tangan kemudian urut sekitar wajah โ–ถGunakan kapas muka untuk tanggalkan baki kotoran yang ada

#8faceoil


0

8 FACE OIL .

Sukatan Penggunaan:
โœ…Kulit kering / combination
๐Ÿ’™Titiskan 2 titis 8 Face oil pada tapak tangan kemudian tekapkan pada seluruh muka hingga rata.
๐Ÿ’™Lebihan oil boleh sapu pada tangan dan leher
.
.
โœ…Kulit berminyak
๐Ÿ’™Titiskan 1 titis 8 face oil pada tapak tangan kemudian tekapkan pada seluruh muka hingga rata

Cara penggunaan:
1. Cuci muka dengan pencuci
2. Apply toner / serum
3. Apply 8 FACE OIL
4. Apply pelembap
5. Pakai sunblock (jika keluar siang hari)
6. Pakai foundation .
.
.
โ–ถBoleh dijadikan sebagai deep cleansing oil
โ–ถSelepas cuci muka dengan pencuci, keringkan wajah kemudian titiskan 3 atau lebih 8 face oil pada tapak tangan kemudian urut sekitar wajah โ–ถGunakan kapas muka untuk tanggalkan baki kotoran yang ada

#8faceoil


0

INTRODUCING 8 FACE OIL!

8 Bahan Utama
HMP FACE OIL .
.
๐Ÿ’™ Olive Oil
Mengurangkan jerawat
Melembapkan kulit .
.
๐Ÿ’™ Sunflower Oil
Anti penuaan
Anti radang
Melembapkan .
.
๐Ÿ’™ Rosehip Seed Oil
Mengurangkan tanda penuaan (age spot)
Mengurangkan parut jerawat
Melembapkan kulit .
.
๐Ÿ’™ Grape Seed oil
Melambatkan proses penuaan
Sesuai utk kulit sensitive
Mencerahkan kulit .
.
๐Ÿ’™ Virgin Coconut Oil
Melembapkan kulit
.
๐Ÿ’™ Argan Oil
Memudarkan parut
Mencerahkan kulit
Mengurangkan kedutan .
.
๐Ÿ’™ Jojoba Oil
Mengurangkan masalah kulit berminyak
Membersihkan wajah .
.
๐Ÿ’™ Geranium Oil
Mengurangkan jerawat
Bersifat anti bakteria

Kuantiti: 15ml

#8faceoil


1

INTRODUCING 8 FACE OIL!

8 Bahan Utama
HMP FACE OIL .
.
๐Ÿ’™ Olive Oil
Mengurangkan jerawat
Melembapkan kulit .
.
๐Ÿ’™ Sunflower Oil
Anti penuaan
Anti radang
Melembapkan .
.
๐Ÿ’™ Rosehip Seed Oil
Mengurangkan tanda penuaan (age spot)
Mengurangkan parut jerawat
Melembapkan kulit .
.
๐Ÿ’™ Grape Seed oil
Melambatkan proses penuaan
Sesuai utk kulit sensitive
Mencerahkan kulit .
.
๐Ÿ’™ Virgin Coconut Oil
Melembapkan kulit
.
๐Ÿ’™ Argan Oil
Memudarkan parut
Mencerahkan kulit
Mengurangkan kedutan .
.
๐Ÿ’™ Jojoba Oil
Mengurangkan masalah kulit berminyak
Membersihkan wajah .
.
๐Ÿ’™ Geranium Oil
Mengurangkan jerawat
Bersifat anti bakteria

Kuantiti: 15ml

#8faceoil


0

INTRODUCING 8 FACE OIL!

8 Bahan Utama
HMP FACE OIL .
.
๐Ÿ’™ Olive Oil
Mengurangkan jerawat
Melembapkan kulit .
.
๐Ÿ’™ Sunflower Oil
Anti penuaan
Anti radang
Melembapkan .
.
๐Ÿ’™ Rosehip Seed Oil
Mengurangkan tanda penuaan (age spot)
Mengurangkan parut jerawat
Melembapkan kulit .
.
๐Ÿ’™ Grape Seed oil
Melambatkan proses penuaan
Sesuai utk kulit sensitive
Mencerahkan kulit .
.
๐Ÿ’™ Virgin Coconut Oil
Melembapkan kulit
.
๐Ÿ’™ Argan Oil
Memudarkan parut
Mencerahkan kulit
Mengurangkan kedutan .
.
๐Ÿ’™ Jojoba Oil
Mengurangkan masalah kulit berminyak
Membersihkan wajah .
.
๐Ÿ’™ Geranium Oil
Mengurangkan jerawat
Bersifat anti bakteria

Kuantiti: 15ml

#8faceoil


0

INTRODUCING 8 FACE OIL!

8 Bahan Utama
HMP FACE OIL .
.
๐Ÿ’™ Olive Oil
Mengurangkan jerawat
Melembapkan kulit .
.
๐Ÿ’™ Sunflower Oil
Anti penuaan
Anti radang
Melembapkan .
.
๐Ÿ’™ Rosehip Seed Oil
Mengurangkan tanda penuaan (age spot)
Mengurangkan parut jerawat
Melembapkan kulit .
.
๐Ÿ’™ Grape Seed oil
Melambatkan proses penuaan
Sesuai utk kulit sensitive
Mencerahkan kulit .
.
๐Ÿ’™ Virgin Coconut Oil
Melembapkan kulit
.
๐Ÿ’™ Argan Oil
Memudarkan parut
Mencerahkan kulit
Mengurangkan kedutan .
.
๐Ÿ’™ Jojoba Oil
Mengurangkan masalah kulit berminyak
Membersihkan wajah .
.
๐Ÿ’™ Geranium Oil
Mengurangkan jerawat
Bersifat anti bakteria

Kuantiti: 15ml

#8faceoil


0

INTRODUCING 8 FACE OIL!

8 Bahan Utama
HMP FACE OIL .
.
๐Ÿ’™ Olive Oil
Mengurangkan jerawat
Melembapkan kulit .
.
๐Ÿ’™ Sunflower Oil
Anti penuaan
Anti radang
Melembapkan .
.
๐Ÿ’™ Rosehip Seed Oil
Mengurangkan tanda penuaan (age spot)
Mengurangkan parut jerawat
Melembapkan kulit .
.
๐Ÿ’™ Grape Seed oil
Melambatkan proses penuaan
Sesuai utk kulit sensitive
Mencerahkan kulit .
.
๐Ÿ’™ Virgin Coconut Oil
Melembapkan kulit
.
๐Ÿ’™ Argan Oil
Memudarkan parut
Mencerahkan kulit
Mengurangkan kedutan .
.
๐Ÿ’™ Jojoba Oil
Mengurangkan masalah kulit berminyak
Membersihkan wajah .
.
๐Ÿ’™ Geranium Oil
Mengurangkan jerawat
Bersifat anti bakteria

Kuantiti: 15ml

#8faceoil


0

INTRODUCING 8 FACE OIL!

8 Bahan Utama
HMP FACE OIL .
.
๐Ÿ’™ Olive Oil
Mengurangkan jerawat
Melembapkan kulit .
.
๐Ÿ’™ Sunflower Oil
Anti penuaan
Anti radang
Melembapkan .
.
๐Ÿ’™ Rosehip Seed Oil
Mengurangkan tanda penuaan (age spot)
Mengurangkan parut jerawat
Melembapkan kulit .
.
๐Ÿ’™ Grape Seed oil
Melambatkan proses penuaan
Sesuai utk kulit sensitive
Mencerahkan kulit .
.
๐Ÿ’™ Virgin Coconut Oil
Melembapkan kulit
.
๐Ÿ’™ Argan Oil
Memudarkan parut
Mencerahkan kulit
Mengurangkan kedutan .
.
๐Ÿ’™ Jojoba Oil
Mengurangkan masalah kulit berminyak
Membersihkan wajah .
.
๐Ÿ’™ Geranium Oil
Mengurangkan jerawat
Bersifat anti bakteria

Kuantiti: 15ml

#8faceoil


0

Ready Stock uols .
.
8 Face oil
8 Bahan Utama HMP FACE OIL
. *Olive Oil*
Mengurangkan jerawat
Melembapkan kulit .
*Sunflower Oil*
Anti penuaan
Anti radang
Melembapkan, .
*Rosehip Seed Oil*
Mengurangkan tanda penuaan (age spot)
Mengurangkan parut jerawat
Melembapkan kulit .
*Grape Seed oil*
Melambatkan proses penuaan
Sesuai utk kulit sensitive
Mencerahkan kulit .
*Virgin Coconut Oil*
Melembapkan kulit .
*Argan Oil*
Memudarkan parut
Mencerahkan kulit
Mengurangkan kedutan .
*Jojoba Oil*
Mengurangkan masalah kulit berminyak
Membersihkan wajah .
*Geranium Oil*
Mengurangkan jerawat
Bersifat anti bakteria
.
Kuantiti : 15ml
.
Harga jualan RM49.00
Whatsapp 0184638774
.
.
#8faceoil
#8faceoilbyhmpcosmetics
#8faceoilJawi
#8faceoilparitbuntar
#8faceoilseberangjaya
#8faceoilpenang


0

Mekap pengantin menggunakan produk HMP Cosmetics

Cantik tak cantik tak ?? Cantik kan ?? Nak cantik macam nie ?? Whatsapp 0174746911

#hmpcosmetics
#hmpcosmeticsperak
#hmpcosmeticspenang
#feedbackhmpcosmetics
#testimoni
#agenthmp
#agenthmpcosmetics
#agentPenang
#hmpfoundation
#hmpconcealer
#hmpeyebrowgel
#hmpneroliner
#hmpbeautysponge
#hmp8faceoil
#8faceoil


0

8 Bahan Utama HMP FACE OIL
Olive Oil, Sunflower Oil, Rosehip Seed Oil, Grape Seed oil, Virgin Coconut Oil, Argan Oil, Jojoba Oil, Geranium Oil

Harga ? RM49.00 jurr

Sebotol 15ml

Nak cuba 8 Face Oil nie ?? Whatsapp ida sekarang

www.wassap.my/60174746911
www.wassap.my/60174746911
www.wassap.my/60174746911

#hmpcosmetics
#hmpcosmeticsperak
#hmpcosmeticspenang
#agenthmp
#hmp8faceoil
#8faceoil


0

coming soon by hmp cosmetics โค

Kenapa kami keluarkan? - ini merupakan rangkaian produk cosmetics kami.
- produk ini sgt sesuai digunakan sebelum make up
- hasil gabungan 8 jenis minyak dan extra VITAMIN E
- boleh digunakan pada muka dan seluruh badan
- approved KKM

Sebenarnya produk ni ada pasangan dia tapi pasangan dia masih dlm proses.. so kami akan keluarkan si kecil ni dulu.. Nak cuba 8 Face Oil nie ?? Whatsapp ida sekarang

www.wassap.my/60174746911
www.wassap.my/60174746911
www.wassap.my/60174746911

#hmpcosmetics
#hmpcosmeticsperak
#hmpcosmeticspenang
#agenthmpcosmetics
#agenthmp
#agentpenang
#syurgayangkedua
#8faceoil


0

The end of the page