#ApaSa

Instagram photos and videos

#ApaSa#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia#ProdukMesraWuduk#UsahawanJutawan#KosmetikMudahDitanggalkan#apasa#nurraysa#teamadiqlya#Nurraysa#teamnurraysa#Izarateam#AdaCahayaDiWajahMu#produkmesrawuduk#nurraysalover#jelitabersamanurayysa#NurraysaLover#nakcantiksemulajadi#TeamNurraysa#adasinardiwajahnya

Hashtags #ApaSa for Instagram

SUSAHNYE NAK BERSIAP! NAK PAKAI FOUNDATION LAGI NAK PAKAI BEDAK LAGI ! LEPASTU BILA BERPELUH BERCAPUK PULAK..! STRESSNYE...HMMM
.
.
Yer, faham sangat situasi uolls semua, terutama surirumah yang tak sempat nak bermekap sebab sibuk uruskan anak anak sampai takde masa nak touch up muka! Lagi sadis, kalau yang bekerja pulak..! huwaaaaa...
.
.
So, lepasni jangan sadis sadis dah tau sebab dengan Glowing DD Moist Cake sahaja uolls boleh siap dalam 5 MINIT haa....dah siap..! tak payah nak pakai foundation, nak pakai bedak pastu nak pakai concealer nak tutup "dark circle" bawah mata uolls tuu..!
.
SEBAB...!!!
.
.
Glowing DD Moist Cake adalah gabungan FOUNDATION + CONCEALER + POWDER tau! Best kan..? dah jimat masa.. jimat duit dan jimat tenaga..! Hehehe
.
.
Paling best kan, uolls dah tak perlu risau kalau muka uolls jenis yg cepat berpeluh yer! Sebab Glowing DD Moist Cake ni makin uolls berpeluh makin GLOWING..! Sesuai untuk semua jenis kulit tau even uolls jenis kulit yang berminyak.. WOW KE WOW??
.
.
Produk yang terbukti sangat #MesraWuduk dan lulus #KKM !
.
.
FAST RESPOND, KLIK LINK BERIKUT :
-->www.wasap.my/60127376211/DDMC
-->www.wasap.my/60127376211/DDMC
-->www.wasap.my/60127376211/DDMC .
Jom tampil GLOWING DALAM 5MINIT dengan Glowing DD Moist Cake..! .
.
p/s : STOK LIMITED KERANA LAKU KERAS

#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#NurraysaDiyakiniMesraWuduk
#nurraysahq
#nurraysabeauty
#nurraysamesrawuduk
#nurraysakangkarpulaijb
#uollshappymemorehappy
#nurraysaexecutivepartner8599


0

"Best sangat DDMC.." Uolls bila lagi..? Takkan nak penuhkan handbag dengan foundation, bedak compact semua?
Lagi sadis.. ada yang pecah.....huhu

#ddmcberwajahbaru
#marulaoil
#produkmesrasolatdanwudhuk
#ApaSa
#nurraysahq
#nurraysabeauty
#nurraysamesrawuduk
#nurraysakangkarpulaijb
#uollshappymemorehappy
#nurraysaexecutivepartner8599


0

Apa itu DD? DD bermaksud dynamic defence.
.
Ianya gabungan antara CC & BB. DD Cream merupakan cream yang memiliki kandungan dari kedua cream tersebut. Dengan maanfaat yang lebih lengkap dari keduanya.☺️
.
🌸 KELEBIHAN NURRAYSA GLOWING DD
MOIST CAKE 🌸 🌷Menjadikan kulit gebu seawal 5 saat
🌷Melembabkan kulit
🌷Menutup cela
🌷Menutup tanda-tanda penuaan
🌷Mesra wudhuk
🌷Tanpa Silicon
🌷Mengandungi SPF 50++
🌷Kelihatan natural, tidak berminyak (water based) dan ringan
🌷Tahan lebih kurang 2 bulan
🌷Free sponge, berat hanya 12gm, berbentuk bulat, dan dilengkapi cermin
.
Keyakinan lebih terserlah dgn DDMC.. Jom dapatkan sekarangg 😍
.
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#NurraysaDiyakiniMesraWuduk
#UsahawanJutawan
#teamadiqlya
#Azzarichteam
#NurraysaExecutivePartner8599


0

Siapa cepat dia yang dapat magic lipstick nurraysa yang super hot Ni😊. Cuba tengok apa kat kotak lipstick tu,APA kena mengena ngan kereta vios. Ha cepat serbu... 1 unit rm24
3 unit rm70

Harga promosi uolls πŸ˜‰

#magiclipsticknurraysa
#ApaSa
#nurraysahq
#nurraysabeauty
#nurraysamesrawuduk
#nurraysakangkarpulaijb
#uollshappymemorehappy
#nurraysaexecutivepartner8599


0

Wow walaupun diet dan tak makan nasi, tapi susu tetap banyak. So mommies yang berat naik bagai di pam- pam selepas bersalin nak kurus dan sihat?
.
Boleh try Miracle Slim Choco. InsyaAllah ia tak akan beri kesan yang tidak bagus pada baby dan ibu yang menyusu.
.
Yang penting jaga pemakanan yang betul
.
So ramai ke yang nak kurus dan sihat?
.
Nak tahu lebih lanjut tentang MSC dan rebut harga jimat berbaloi-baloi untuk MSC Nurraysa?
.
Komen NAK
.
Silakan share & like
.
#TipsKurusNurraysa
#nurraysalover
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#NurraysaDiyakiniMesraWuduk
#nurraysamiracleslimchoco
#teamnurraysa
#teamadiqlya


0

#Repost @wanisyazofficial (@get_repost)
・・・
Salam, hai korang! Siapa suka look wani harini? Simple je kan tapi nampak effect glowing gitu! Sebabnya harini wani pakai product dari @nurraysahq tau! Cantik kan??
.
Wani suka sangat sebab pakai Glowing DD Moist Cake ni sebab rasa ringan kat muka ❀ Just dap dap je tau! Magic Lipstick ni pulak bila kita pakai rasa lembap sangat , warna pun soft je 😍
.
So, wani sangat sangat recommend pada korang yang tercari cari produk mekap yang senang nak remove especially masa nak bersolat sebabnya produk dari @nurraysahq ni sangat mudah ditanggalkan tau! So, sangat mesra wuduk ❀
.

Nak, hot item ni. Meh wasap 017-7590035.
.
#ProdukMesraWuduk #GlowingDDMoistCake
#lipstickviral
#lipsmatte
#nurraysapearllipstick
#Nurraysaexecutivepartner
#simple
#kurussihat
#NurraysaExclusiveVelvetLipmatte
#ApaSa
#nurraysabeauty


0

KELEBIHAN STEMCELL FEMININE WASH
.
πŸ‘‰ Kekalkan kesegaran dan keselesaan Miss V dengan menggunakan STEMCELL FEMININE WASH Nurraysa.
.
KELEBIHAN #StemcellFeminineWash Nurraysa ini adalah ia mampu membantu anda yang mengalami masalah Miss V kerana ia berfungsi menyegarkan, membersih dan mengawal jangkitan kuman agar miss V anda dalam keadaan lembap, segar n bersih sentiasa.
.
Kelebihan lain, ia dapat mencegah n merawat keputihan, masalah gatal-gatal n juga dapat merapatkan hubungan suami isteri. .
Kesegaran yang anda alami selepas menggunakan Feminine Wash ini akan membuatkan anda selesa untuk menjalankan aktiviti seharian. .
Feminine wash ini mengandungi pH 3.5 n ianya paras pH yang selamat digunakan.
.
πŸ‘‰ Kandungan:
Aqua, Collagen, Manjakani, Glycerin, Citric Acid, Allantoin, Cengkih, Stemcell Apple, Castor Oil, Menthol, Betel Leaf Extract (daun sireh), Fragrance.
.
Cara Penggunaan:
.
Titiskan di atas tangan, kemudian buihkannya dengan air dan sapukan perlahan-lahan pada kawasan intim. Bilas sehingga bersih. Boleh menggunakannya, 2 atau 3 kali seminggu. Untuk period, boleh dipakai setiap hari.
.
Jom cuba ! Besat sangattt 😍 πŸ‘πŸ»
.
Jika berminat boleh terus WhatsApp kami di 0183927497
.
#Stemcellfemininewash
#nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan


0

Nurraysa... Pujaan Hati Dinda πŸ˜‰
.
Uollss suka set mana? Haaa silakan tag orang tersayang suami/tunang/boyfriend ke.. Mana nak tau rezeki korg kan..
.
Nak buat hadiah hantaran pertunangan/perkahwinan/anniversary pun sesuai sgt!
.
.
#nurraysa
#ApaSa
#setmekap
#produkmesrawuduk
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#lipstick
#mascara
#twowaycakepowder
#ddmoistcake
#eyeliner
#loosepowder
#makeupremover
#eyebrow
#blusher


0

ALLAHU AKBAR Ψ§Ω„Ω„Ω‡ Ψ§Ω„Ω„Ω‡_Ψ£ΩƒΨ¨Ψ± 😍

Allah Maha Besar. 😊 πŸ’•πŸŒΏπŸŒΈ The Italian Dolomites is filled with beauty, mystery and many secrets.
Percha Piramidi Di Terra,
Province of Bolzano,
South Tyrol, Italy πŸ’›πŸ’›πŸ’› #ApaSa
#Nurraysa
#ProdukMesraWudukMesraSolat
#AdaCahayaDiWajahMu
#Izarateam


0

ALHAMDULILLAH Ψ§Ω„Ψ­Ω…Ψ―Ω„Ω„Ω‡#

Segala puji bagi ALLAH. 😊 πŸ•‹πŸ•‹πŸ•‹ #ApaSa
#Nurraysa
#ProdukMesraWudhukMesraSolat
#AdaCahayaDiWajahMu
#Izarateam


0

Indeed Subhana'Allah!

SUBHANALLAH Ψ³Ψ¨Ψ­Ψ§Ω†_Ψ§Ω„Ω„Ω‡

Maha Suci ALLAH. 😊 πŸ’•πŸŒΏπŸŒΈ #ApaSa
#Nurraysa
#ProdukMesraWudhukMesraSolat
#AdaCahayaDiWajahMu
#Izarateam


0

PERFECT LONG LASH MASCARA melentik dan menebalkan bulu mata anda seakan akan memakai bulu mata palsu. Ia membuat bulu mata anda kelihatan lebih panjang dan menyerlah.
.
Antara kelebihan PERFECT LONG LASH MASCARA ialah:
🌸 Tiada silikon
🌸 Mudah dipakai
🌸 Melentikkan bulu mata
🌸 Mudah dicuci
.
Antara tips untuk menggunakan maskara ini ialah:
πŸ’• Gunakan pengepit bulu mata untuk kesan yang lebih lentik
πŸ’• Letakkan loose powder di bulu mata anda dan kemudian boleh applykan PERFECT LONG LASH MASCARA
πŸ’• Menggunakan maskara secara zigzag
.
Selamat mencuba 😍
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan


0

@therealmiasara Dah guna, anda bila lagi. Tak lama lagi promosi CNY dah bermula. Jadi jangan lepaskan peluang ni untuk grab produk Nurraysa... Berbaloi-baloi weiiiiiii... πŸŽŠπŸŽŠπŸŽŠπŸŽŠπŸŽŠπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰


3

RAHSIA BIBIR LEBIH MUNGIL TANPA HITAMKAN BIBIR ANDA! πŸ‘„
.
Bibir pun tak lagi kering dan merekah! Paling penting mesra wuduk dan TANPA PLUMBUM❌
.
Siapa nak BIBIR CANTIK DAN MUNGIL??
WhatsApp sekarang 014-5123035

#nurraysa #nurraysastopcenter #nurraysabesut #nurraysaterengganu #stokisnurraysaterengganu #teamnurraysa #ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia #ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan


0

RISAU BEDAK ANDA PATAH?? RASA NAK MENANGIS BEDAK ANDA PECAH DAN BERTERABUR APABILA JATUH??
.
Sendu je bila tengok dekat lantai, bedak berterabur sampai terpatah cermin 😭 Kadang tengok dalam handbag, habis bedak berterabur dalam handbag! Huwaaa...
.
Jadi, PENAMPILAN TERBARU DDMC ni adalah penyelesaian kepada masalah masalah wanita ! Siap boleh flip sampai kebelakang tau! Bekas pulak kecil bolat gitu😍..comel sangat! Warna pulak Rose Gold..syantiknyaaa😍
.
Syantik ke syantik packaging terbaru DDMC ni?


6

SUSAHNYE NAK BERSIAP! NAK PAKAI FOUNDATION LAGI NAK PAKAI BEDAK LAGI ! LEPASTU BILA BERPELUH BERCAPUK PULAK..! STRESSNYE...HMMM .
.
Jangan sedih2.. Jangan stress2
.
SEBAB...!!!
.
.
Glowing DD Moist Cake adalah gabungan FOUNDATION + CONCEALER + POWDER tau! Best kan..? dah jimat masa.. jimat duit dan jimat tenaga..! Hehehe πŸ’ͺ
.
Paling best kan, uolls dah tak perlu risau kalau muka uolls jenis yg cepat berpeluh yer! Sebab Glowing DD Moist Cake ni makin uolls berpeluh makin GLOWING..! Sesuai untuk semua jenis kulit tau even uolls jenis kulit yang berminyak.. WOW KE WOW??😱
.
Produk yang terbukti sangat #MesraWuduk dan lulus #KKM ! βœ”
.
Jom tampil GLOWING DALAM 5MINIT dengan Glowing DD Moist Cake..! .

www.wasap.my/60177590035/dd

#Glowingddmoistcake
#nurraysalover
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#agentnurraysasepang
#dropshipwanted
#sales
#blusher#makeup
#fattzura
#beritaharian
#makeupobsessed
#uppretty
#lipstickviral
#lipsmatte
#nurraysapearllipstick
#Nurraysaexecutivepartner


0

Glowing DDMC Nurraysa mencantikkan & merawat.
Dap dap jer, semua cela & parut jerawat tak nampak. Nak keluar rumah pun lebih yakin.
Mana nak cari bedak 3 in 1 macam ni. Powder + foundation + concealer 😊😊😊 Bau die, wangi sangattttttt 😍😍😍 Lipmatte pulak menyerikan dan merawat bibir dengan selamat.. 😘

Kedua-dua item ini adalah produk mesra wudhuk no 1 di Malaysia πŸ‘

Berminat kan? πŸ˜‰ jom pinang.
Whatsapp www.wasap.my/+60179209784
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ApaSa


0

Bestnyaaa rasa nyaman dan segar je kulit kepala ni bila gunakan #ShampooNurraysa.πŸ˜πŸ˜‰
.
Uolss dah shampoo rambut ke belum ni? Ce komen sikit πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜¬
.
.
#apasa
#habbatussaudahairtreatment
#nurraysabeautysg
#teamfafrsg


0

Cara Mengenal Bulu Khinzir Yang Di Jadikan Berus

Ciri-ciri bulu khinzir:

1. Babi adalah satu-satunya haiwan yang bulunya memiliki cabang tiga pada hujungya. Jika anda melihat berus anda memiliki cabang tiga pada hujungnya,lebih baik anda cuba elakkan.

2. Berus yang diperbuat daripada bulu / rambut babi mempunyai perbezaan dalam warna. Berus yang diperbuat daripada bulu / rambut babi biasanya putih dan lembut.

3. Harganya pula adalah lebih tinggi daripada berus jenis lain yang memiliki ciri sama. Berus putih dari bulu babi ini dipasaran biasanya disebut berus Bristle. πŸ”ΊBagi mengenal pasti berus daripada babi atau sintetik, boleh juga dibuat ujikaji ringkas melalui pembakaran. πŸ“Œ Rambut atau bulu adalah protein yang dipanggil keratin. Keratin adalah salah satu daripada sekumpulan protein yang dikenali sebagai gentian protein. Gentian Protein mempunyai struktur panjang. πŸ“ŒDalam kes protein, rambut / bulu yang mengandungi keratin apabila dibakar akan menghasilkan satu bau khas.
Bau yang sama seperti apabila kita bau daging panggang. πŸ“ŒJika berus yang diperbuat daripada bahan lain, ianya tidak mengeluarkan bau yang khusus selain daripada bau pembakaran.

Itu serba ringkas sebagai panduan. Nak cantik cantik juga,
tetapi hati-hati memilih brush make up.
Nak selamat,dapatkan koleksi berus makeup Kabuki Nurraysa.
Tiada lagi rasa rasa was was kerana menggunakan bulu sintetik dan sapuan make up anda kemas cantik sempurna.

Jom bertukar!

SILAKAN SHARE


1

Uolssss dah cuba DD Glowing Moist Cake Nurraysa?
Konpemmm suami tak pandang TV lagi dah 🀭🀭 Pandang uolsss je , pelik cantik sangat hari ni 😍

Diformulasikan dengan bahan berkualiti tinggi gabungan antara foundation, concealer dan juga powder bukan sahaja untuk nampak cantik malah membantu masalah kulit anda.
Tahan lama, makin berpeluh makin glowing 😍
We
Mudah dipakai, dicuci dan ditanggalkan, MESRA WUDUK & MESRA SOLAT.
Takdelah nak tonyoh-tonyoh dengan pencuci muka atau wet tissue banyak kali baru nak tanggal mekap. 🀭

Nak info lebih lagi Klick http://www.wasap.my/60122430141

#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#teamadiqlya


0

KELEBIHAN MIRACLE TWO WAY CAKE POWDERπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’Ž πŸ™‹Kemasan bedak yang lebih rata.
πŸ™‹Formulasi Marula Oil yang mengandungi banyak khasiat antaranya anti-oksidan, mengandungi Vitamin C & Vitamin E, πŸ™‹Melembutkan kulit πŸ™‹Mengurangkan minyak dimuka
πŸ™‹Mesra Solat

#Twowaycake
#produkmesrawudhuk
#apasa
#produktrendingno1diMalaysia
#dropshipterengganu
Berminat boleh www.wasap.my/60189044191


0

Aduhai rimasnya bila nak cecantik tapi bibir rasa tebal,melekit..macam ada seswatu je!

Tak selesa!

Tapi tak lagi bila uollsss pakai #exclusiveLipmatte ni.

Selesai masalah uolss tau.

Dengan kaler dia yg SUPER SOFT,
seswai dgn kita sebagai muslimah,
Yg nak cecantik tapi x suka keterlaluan sangat😍

Dan dia tak keringkan bibir.
Bila pakai, bibir rasa ringan je,macam tak pakai ape-ape.

Yg paling best, lipmatte ni SUPER MOIST!
Melembabkan bibir, takde dah masalah bibir kering,mengelupas,terkopek dan pedih
πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ #produkmesrawudhuk
#apasa
#produktrendingno1diMalaysia
#dropshipterengganu

Berminat boleh www.wasap.my/60189044191


2

SET COMBO
Glowing Dd Moist Cake dan Exclusive Velvet Lipmatte 😍

Lebih jimat. Lebih berbaloi

Uolss pilih je nak Combo A atau Combo B.
Lipmatte pun boleh pilih box juga yaa😘

Meh booking awal. Stok TERHAD!!! #produkmesrawudhuk
#apasa
#produktrendingno1diMalaysia
#dropshipterengganu
Berminat boleh www.wasap.my/60189044191


0

Anda ada masalah nak bersiap ke tempat kerja pada waktu pagi?
Nak urus anak, nak siapkan sarapan, hantar anak ke sekolah..
Terus pergi kerja....😒😒 Tak sempatkan nak siapkan diri sendiri..
Akhirnya pergi kerja dengan muka tak siap pucat lesi..😩😩 Meh cuba set makeup Nurraysa ni..πŸ˜€
Mudah sangat nak guna cepat je...tak payah pergi kelas makeup pun tetap berseriπŸ€—πŸ˜πŸ˜
calit-calit dah siap!!! kacang sangat!! Meh pm/wasap akak segera, ada harga promosi dan pilihan set😱😱 πŸ“²πŸ“²www.wasap.my/60143360971/setmakeup

#NurraysaExecutivePartner
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesra
WudukNo1DiMalaysia
#ProdukaMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#AzzaRichTeam


0

Ada yang cakap bila pakai Glowing DD Moist Cake ni memang glowing laa. Makin berpeluh makin cantiklah!
Eh... Biar betul, macam tak percaya je.
Tapi percayalah memang itulah kenyataannya uolls :D

Kombinasi 3 dalam 1 (foundation+concealer+powder) boleh bantu uolsss nampak lebih flawless. Rugi siapa tak cubaπŸ˜†

Jom klik link bio saya πŸ€“

#nurraysaskincare
#ApaSa


0

Bismillah..
.
Putih..putih melati..
Merah..merah delima..
Siapa yang pakai pasti..
Cantik dan jelita..😊
.
Pearl magic Lipstik Nurraysa RM24 je πŸ‘‡
Kita kasi DISKAUN RM6.
Harga Asal RM30
.
Berminat kena komen cepat.
Stok terhad sangat.
.

#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitPearl magic Lipstik
#UsahawanJutawan
#teamShaBeautyOHSEM
#codsekitarIpoh


0