#BizGayaKorporat

Instagram photos and videos

#BizGayaKorporat#ProjekSTG#WinWinCollaboration#TheMagicOfPartTime#ToTheNextLevel#JomMeroketRm1000Seminggu#IfaRosFighters#TIR#TogetherWeAchiveMore#AUDIExJ50#Buat2IncomeSebulan#GAEToNextLevel#bizgayakorporat#DuitPoketRM1000#AmazingJan19#MeroketRM1000Seminggu#SlipGajiKe2#projekstg#GAE#viral#produkhot#ShareUtkManfaatBersama

Hashtags #BizGayaKorporat for Instagram

Tension kan bila mencuci kotoran degil yg tak hilang2 nih❓‼️🤨😱 Jangan tension2...
EASY cleaning with EZICLEAN

Eziclean Floor
🚿lantai n toilet bowl bersih
🚿anti bakteria
🚿lantai tiada SERANGGA merayap
🚿kesan kotoran degil hilang dengan mudah

jom dapatkan Eziclean utk memudahkan dan menjimatkan masa pembersihan

pm or whatsup lelaju
http://www.wasap.my/0126975845

#Ezicleanfloor
#GAEToNextLevel
#Buat2IncomeSebulan
#winwinCollaboration
#JomKunmingFree
#bizgayakorporat
#J50


0

HASIL DARI EZIGROW😍💖💖 Kredit to sis Nadia..Petang tadi Che nad buat rondaan dekat bendang ayh 😘
Sambil2 tu Che nad Cari perbezaan , jiran Che nad tak Guna Baja ezigrow
✔Ayah Che nad memang dr tahun lepas Guna #BajaEzigrow dgn Cara & teknik yg betul ..Hasilnyaa , ☑️tangkal Padi sangat kuat wlupun angin tolak isi tetap X jatuh @ lerai ( bermakna tiada Padi angin) ☑️ 1 tangkai penuhi dgn isi Padi yg padat
☑️ Tanpa serangan serangga perosak
Manakala tanpa ezigrow : ❎ Angin kuat buah Padi lerai ( Padi Angin) ❎ Banyak serangga perosak
❎ Tangkai pokok Padi Xberapa kukuh.
✔Jomm .. bertukar kepada Baja ezigrow
Insha Allah,boleh menghasilkan benih yg brmutu tinggi,dpt menghasilkan tanaman seperti buah2an @ sayuran..yg Segar dgn izin Allah.Dptkan Baja ezigrow Pm/Klit⤵
www.wasap.my/60174529795/#ezigrow

#ShareUtkManfaatBersama
#MiniStokisMobilePdgSeraiKulimKedah
#BillionTeamxJ50
#BisnesBermulaRm47je
#BizGayaKorporat


0

Produk Baru Uolls! 👄
.

Rangkaian set make-up mesra solat #cozuma bertambah lagi, kini menampilkan ;
.

VELVETY MATTE LIP CREAM
.

Warnakan bibir mungil anda dengan koleksi 5 warna VMLC bebas kimia yang pastinya memukau, jatuh cinta pandang pertama ❤️
.

Direct pm kak elly untuk pre-order 😉
.

#SlipGajiKe2 via #ProjekSTG
#BizGayaKorporat #TheMagicOfPartTime #CozumaSeries #lipmatte #lipstik #lipstick #sayajualprodukkecantikan #sayajualmurah #makeup #andaman #butikpengantin #butik #ctdk #fashasanda #sitinordiana #puazman #fitriharis #promosi #produkhot #viral #mesrasolat #produkmesrasolat


1

Produk baru lagi..
Bakal keluar di pasaran
COZUMA LIP MATTE 💄

Tak sabar nak tunggu LIP MATTE COZUMA ni keluar..Kaler memang cantik2 dan menawan hati 😍😍
Mesti dapatkan jgk ni.. Kita sama2 tungguuuu yaa... Ada yang nak cuba 💄ni
Jangan lupa wssap Aina ya 📲0174808849 📲0174808849 📲0174808849

#BizGayaKORPORAT
#MAGICPARTIME
#CFUxJ50
#ProjekSTG
#WinWinCollaboration
#Meroket300%
#KeKunmingFree
#ToTheNextLevel


0

Yuran SMILE RM80 bubar ❌❌❌ YURAN BUBAR RM80❌
>>TERKINI !!! Yuran HANYA RM50 SAHAJA✅ (Mentor-Mentor baik hati tau sponsor RM30 utk semua MANAGER #GAE yg hadir 🥰)!!! LOKASI BUBAR PERSADA❌
>>TERKINI !!
MILLESIME HOTEL, ISKANDAR PUTRI✅
(huntongggnyerrr mentor-mentor cari Dewan Hall yg lagi menarik dan sangat best special utk menyambut kedatangan para MANAGER #GAE🥰)
.
TARIKH Maintain : 2/2/2019 (SABTU)✅
.
dannn ada lagiiiii....!!
✨FREE di White Screen gaya ala2 retis📸
✨Lebih 10 CABUTAN BERTUAH 🎁🎁🎁 ✨Millionaire Games!🥇🥇🥇
.
MENARIK GAE SMILE2019!!
>Smart Manager Independent Leadership Empowerment
.
🌟TRANSFORM to SMART MANAGER 🤳🏻
🌟MINE Your Own BIZNES ROAD to CDM within 2 YEARS⏳
.🌟LEARN New MARKETING STRATEGIES #SoS 📈
🌟SHARPEN YOUR MARKETING SKILLs A-Z🕺🏼
🌟Boost INCOME to Make MORE MONEY & SAVING💰💰
.
Ajommmmmm💪🏻💪🏻💪🏻 yang NAK cecepattt #NaikPangkatNaikGaji BONUS Gemuks & nak buat SAVING cecepat2 tu bagi nama kpd mentor anda yee!!
.
Yang dari UTARA , PANTAI TIMUR, KL & BORNEO boleh PM Ticer Nrl utk harga special tau utk cecepattt sblom bilik kehabisan!!!
.
#GaeSMILE2019 #WinWinCollaboration #BizGayaKorporat #SpicesOfSuccess


0

EziClean Toilet & Floor
HOT❗HOT❗

BAJU KESAYANGAN SUAMIKU, BERSIH & BERSERI SEPERTI BARU😘

Testimoni Miezah sendiri guna EziClean Floor kat baju t-shirt suami !
Kredit to Hamizah Razak😊

Baju t-shirt ni terkena kotoran degil !😅
Semalam terus ambil EziClean Floor tuang sedikit pada kotoran, biar sekejap 5 minit, kemudian letak sedikit air dan gosok2 manja.. Hasilnya sangat lah menakjubkan !😍.. tak sampai 10 minit t-shirt dh bersih..
Baju t-shirt kesayangan suamiku kembali Putih bersih & berseri seperti baru.

Memang tested & Proven !

Siapa nak dapatkan eziclean toilet n floor ni boleh pm consultant
Nak order@info detail boleh terus wasap 👇
www.wassap.my/6017-7513484

#ProjekSTG | BizOnlineModalRM47.00
#TogetherWeAchiveMore
#TheMagicOfPartTime
#WinWinCollaboration
#JomMeroketRm1000Seminggu
#IfaRosFighters (#TIR)
#ToTheNextLevel
#BizGayaKorporat


0

Pangkat tidak jatuh
Bonus tidak hilang
Boleh diwarisi anak2

Walaupun CDM #Noorbaza telah pergi😔 ( Alfatihah) Perwarisan pangkat #CDM di berikan kepada Suami arwah.. Dengan ini, segala usaha arwah selama ini tidak sia sia di #BizGayaKorporat dan seluruh networking arwah di teruskan di bawah pimpinan suami arwah.. Alhamdulillah.. Anak anak terus dapat lihat segala usaha arwah ibu mereka tidak kan terhenti.. #HasilBiznesbolehdiwarisi hanya di #AUDIExJ50.. Andai dah berada dalam platform ni jangan sia sia kan peluang yang ada , ingat masa akan datang , bukan masa kini ja diingat . Atleast bila kita dah pergi , ada yang kita tinggalkan buat keluarga tersayang.. ❤️ #BizOnlineModalRM47 #AUDIExJ50 #ToTheNextLevel


0

Nak bertindak perlu bermula...
Nak bermula perlu berani..
Nak berani perlu mencuba..
Dah mencuba baru nikmat kejayaan dirasai manis akhir nya... Tahniah adik ieza..
Naik pangkat..
Naik Bonus
Naik % Gaji ke2.. Gara2 upgrade #GobokRezeki jadi Agen Stokis.. terpaksa dapat reward tupperware, Jam Bonia rm7++, Gelang Emas916, Bonus 4 angka Gemokkkk.. 😱😱😱😱 waaaawww sangat... #BizGayaKorporat via #GAExJ50 bikin biz luncur pecut meroket 🚀🚀🚀..
#WinWinCollaboration
#GAEGoToNextLevel
#Buat2IncomeSebulan
#DuitPoketRM1000


0

SAPA PNH ADA PROBLM MCM GINI?
KESAN KARAT KT LANTAI...
.
Sebelum ahkak sue dh try kt tdg utk kesan karat brooch...alhamdulillah menjadi...👍👍👍
.
Upanya utk atas mozek pun blh jgk la..
Ok..nnt weeknd kita belek2 bawah tong gas tu..kita buat operasi ckt...🤭🤭🤭🤭
.
Jom jom mencuci membersih dgn sabun yg ahkak sgt2 puas hati..roger klu nk ahkak blikan...😊
📲📲📲 0199406429

#BizGayaKorporat utk #DuitPoketRM1000 dgn #GAEXJ50
#AmazingJan19

#TheMagicOfPartTime
#Buat2IncomeSebulan
#GAEToNextLevel


1

EZICLEAN 3 BERADIK PENCUCI MAGIC❗❗❗ Ini lah SET 3 BERADIK yang paling berkesan 👍🏻 menghilangkan kotoran degil, yang comot-comot dan kotor berdakiii.

Apa bestnya eziclean❓❓ ✅Cegah bau busuk ✅mencuci drpd kesan karat
✅Memudahkan pembasuhan & menjimatkn masa & tenaga

Padanlah memanjang stok licin Eziclean Toilet & Floor,
Bukan utk cuci tandas dan lantai ja,
Basuh periuk berkerak kembali berkilat,
Daki hitam pada kolar baju pun boleh hilang gosok dengan tangan ja tau !
PM untuk jemput 3 beradik ni datang membantu kerja2 rumah anda.
Meh kita bagi penyelesaian terbaik punya
Kerja MUDAH dengan #SetEziclean

Nak order dan nak jadi ejen modal RM47 boleh inbox kita terus 👌🏻 📲📲📲
www.wasap.my/60197742796/EziClean

#BizGayaKorporat
#AUDIE_LeadWithLove


0

YURAN BUBAR RM80❌
>>TERKINI !!! Yuran HANYA RM50 SAHAJA✅ (Mentor-Mentor baik hati tau sponsor RM30 utk semua MANAGER #GAE yg hadir 🥰)!!! LOKASI BUBAR PERSADA❌
>>TERKINI !!
MILLESIME HOTEL, ISKANDAR PUTRI✅
(huntongggnyerrr mentor-mentor cari Dewan Hall yg lagi menarik dan sangat best special utk menyambut kedatangan para MANAGER #GAE🥰)
.
TARIKH Maintain : 2/2/2019 (SABTU)✅
.
dannn ada lagiiiii....!!
✨FREE di White Screen gaya ala2 retis📸
✨Lebih 10 CABUTAN BERTUAH 🎁🎁🎁 ✨Millionaire Games!🥇🥇🥇
.
MENARIK GAE SMILE2019!!
>Smart Manager Independent Leadership Empowerment
.
🌟TRANSFORM to SMART MANAGER 🤳🏻
🌟MINE Your Own BIZNES ROAD to CDM within 2 YEARS⏳
.🌟LEARN New MARKETING STRATEGIES #SoS 📈
🌟SHARPEN YOUR MARKETING SKILLs A-Z🕺🏼
🌟Boost INCOME to Make MORE MONEY & SAVING💰💰💰
.
Ajommmmmm💪🏻💪🏻💪🏻 yang NAK cecepattt #NaikPangkatNaikGaji BONUS Gemuks & nak buat SAVING cecepat2 tu bagi nama kpd mentor anda yee!!
.
Yang dari UTARA , PANTAI TIMUR, KL & BORNEO boleh PM CDM Noorul Badariah utk Booking Bilik Hotel.. cecepattt sblom bilik kehabisan!!!
.
#GaeSMILE2019 #WinWinCollaboration #BizGayaKorporat #spicesofsuccess


0

6 YEARS CHALLENGE 💕
.

Dulu lain sekarang lain,
Dulu kusam sekarang cerah.
.

Transformation ketara hanya dengan konsisten minum BB+Glo, dahulunya #BBPlusCollagen.
.

Tanpa belanja mahal, tanpa suntikan ataupun plastic surgery. Hanya 1 sachet setiap malam sebelum tidur untuk dapatkan kulit idaman pujaan suami ❤️
.

Tak rugi cuba, kesan seawal 3-5 sachet. Jom grab harga promo #BBPlusGlo RM210 untuk kecantikan anda sekarang, murah & berbaloi!!
. 📱 pmnow.me/60176545852/BBGlo
📠 https://halimatussaadiah.sahajidahhai-o.com.my
.

#SlipGajiKe2 via #ProjekSTG
#MeroketRM1000Seminggu #FSLxJ50 #BizGayaKorporat #AgentWanted #dropshipwanted #sayajualprodukkecantikan #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #kolagen #collagen #plasticsurgery #kulitcerah #kulitanjal #ctdk #awetmuda #sitigolden40th #sitinordiana #fashasanda #puazman #produkhot #viral


1

EziClean Toilet & Floor
HOT❗HOT❗

BAJU KESAYANGAN SUAMIKU, BERSIH & BERSERI SEPERTI BARU😘

Testimoni Miezah sendiri guna EziClean Floor kat baju t-shirt suami !
Kredit to Hamizah Razak😊

Baju t-shirt ni terkena kotoran degil !😅
Semalam terus ambil EziClean Floor tuang sedikit pada kotoran, biar sekejap 5 minit, kemudian letak sedikit air dan gosok2 manja.. Hasilnya sangat lah menakjubkan !😍.. tak sampai 10 minit t-shirt dh bersih..
Baju t-shirt kesayangan suamiku kembali Putih bersih & berseri seperti baru.

Memang tested & Proven !

Siapa nak dapatkan eziclean toilet n floor ni boleh pm consultant
Nak order@info detail boleh terus wasap 👇
www.wassap.my/6018-7770637/EzicleanFloor&Toilet

#ProjekSTG | BizOnlineModalRM47.00
#TogetherWeAchiveMore
#TheMagicOfPartTime
#WinWinCollaboration
#JomMeroketRm1000Seminggu
#IfaRosFighters (#TIR)
#ToTheNextLevel
#BizGayaKorporat


0

BERSIH BERKILAT!😍😍😍 Lega sangat bila dpt cuci lantai toilet dgn EZICLEAN TOILET N FLOOR CLEANER.😀
✔Senang giler la guna eziclean ni. Curah jer atas lantai tu.. pastu sental dengan berus. Sekelip mata lantai yang hitam-hitam tu dah jadi bersih. ✔Barula sedap mata memandang.
Pada yang ada masalah lantai toilet macam ni.. boleh try EZICLEAN TOILET & FLOOR CLEANER ni. Memang sangat BERKESAN!!..Nak Pm/Klit link ⤵⤵⤵
www.wasap.my/60174529795/#EziClean

#ShareUtkManfaatBersama
#MiniStokisMobilePdgSeraiKulimKedah
#BillionTeamSTG
#BisnesBermulaRm47je
#BizGayaKorporat


0

Cepat2...sasape nk join #projekstg #bizgayakorporat daftar sekarang. SEBAB macam2 yang #shom Nak bagi hadiah untuk ahli. Daftar RM47 sahaja tapi bole dapat macam2.

Jom sertai kami. #2kaligajisebulan


0

Be in the right business,
Be in the right group,
Then, success is yours!
.
Ingin menjadi sebahagian daripada kejayaan kami
.
Dengan keahlian RM47 #BizGayaKorporat ,anda akan dilatih sebagai usahawan berincome 3, 4, 5 angka sebulan ‼️
.
Ask Me How ➡️ http://www.wasap.my/60137009006
.
#AUDIExJ50 #Gaji4SpendingBonus4Saving


0

BERAPA ANGKA YANG U OLZZ NAMPAK??? alhamdulillah...
Jumlah sale malam ni..😍😍
Terima kasih YaAllah... YaAllah..izinkanlah..
Gandakan lagi dan tambahkan lagi rezeki dr pelbagai arah..amin..amin..
Terima kasih YaAllah... Dalam keadaan yang tak mengizinkan...ada kebahagiaan yang diberi...😍😍😍 Jom sama² kite join bonanza dari SHOM!!!
mmg sgt² best....sgt² berbaloi!!! Mcm mn nak join???
Pm seejaa ticer khasya utk info lanjut....😍😍 #AUDIExJ50
#ToTheNextLevel
#TheMagicOfPartTime
#Gaji4SpendingBonus4Saving
#BizGayaKorporat


0

BIOSELEZA is my choice👍

Ramai wanita di luar sana memilih #bioseleza
Sebab apa? Sebab #bioseleza memberi kesan yang terbaik kepada kaum wanita

Sebelum ini , keputihan sangat teruk dan haid pun tak teratur , tapi selepas menggunakan bioseleza sebagai tuala wanita harian , sekarang kitaran haid teratur dan keputihan pun berkurangan .

Bagi wanita yang ada masalah keputihan dan haid yang tidak teratur , cubalah guna bioseleza dan rasai perubahannya.
Klik link 👇 untuk mendapatkan produk super hot ini

Www.wassap.my/60196633031/bioseleza

#ProjekSTG
#PreciousXJ50
#WinWinCollaboration
#TheMagicOfPartTime
#BizGayaKorporat
#JoinSTGmodalRM47


0

RUGI SANGAT TAK REBUT PELUANG JANUARI 2019!

Ape yang menarik jika join ahli RM47 JANUARI 2019? Banyak! SANGAT Banyak! Meh .. K. Hana kongsikan 4 offer terbaik dari SHOM.

1⃣ Percuma 2 tiub ubat gigi ME bernilai RM 41.40

2⃣ 2 voucher pembelian ke2 produk terpilih 🌼Untuk JANUARI 2019 Evoucher;
👍Beli 2 Bioever hanya RM327.00 / NP RM436.00 ( Jimat RM109.00)
👍Beli 2 ME Conditioner RM51.15 / NP RM68.20 ( Jimat RM17.05)

3⃣ BELIAN dengan BELIAN ;
Kolaborasi hebat bermula dengan RM300⬆ bersama produk :—— 💱 Glasslock
💱 Tefal
💱 Philips 💱 Gintell
💱 Sharp

4⃣ Ini yang paling MELETOP. 😍Bonanza Spring Draw 2019 dengan 105 Hadiah berjumlah RM170K dan Hadiah utama adalah WANG TUNAI bernilai RM38,000.

Jangan kata ahkak tak payung..😍
Ini TAK termasuk reward dari #ProjekSTG, mentor dan leader OK.😉 Klik je www.wasap.my/60126117661/JoinAhliVoucherBonanza

#FSLxJ50 #WinWinCollabration
#MeroketRM1000Seminggu
#TheMagicOfPartTime #BizGayaKorporat


0

TESTIMONI BIO SELEZA Testimoni yang sengugut memakai
"BIO SELEZA" dah berkurangan dan periodnya yg selalu lama....hanya 7 hari sahaja. Tak bocor dan selesa bila perjalanan jauh.....
Untuk yang berpantang pun sesuai menggunakannya.....kesan luka cepat baik

Kesan penggunaan Bio Seleza ✅Senggugut semakin berkurang
✅Masalah sakit pinggang ketika period berkurang
✅Darah kotor keluar berketul~ketul
✅ Nyah Bauan

Syukur...memang banyak Testimoni POSITIF" dari ibu~ibu & kakak~kakak yang dah menggunakan "BIO SELEZA"
Saya suka BIO SELEZA❤❤❤ 💛 DAY SAFE
💜 NIGHT SAVE
💙 EXTRA LONG
💚 PANTY LINER

Jom!..kita bertukar kepada yang lebih baik..
Order skarang!!.. Boleh klik
Www.wasap.my/60122725097/BioSeleza

#projekSTG
#BizGayaKorporat
#GoldTeam
#TeknikLava


0

KEKAL SEGAR WALAU SEHARIAN BERHIJAB

Sharing testimoni dari pengguna shampoo dan perapi MARINE ESSENCE.... Baru guna shampoo MARINE ESSENCE tidak sampai sebulan. Sudah dapat rasa banyak perubahan selepas guna shampoo ni. Besttt kan... Kesan yg cepat sangat.

Alhamdulillah....rasa seronok dapat bagi manfaat pada orang.

Shampoo ni sesuai juga untuk yang ada 👇👇👇
Kelemumur, Rambut Gugur, Gatal² kulit kepala,
Berkutu dan Rambut rosak bercabang.. ❤BEBAS PARABEN✔
❤BEBAS SLES✔
❤BEBAS BAHAN KIMIA✔
❤SHAMPOO dari GARAM BULUH✔

Jom dapatkan shampoo best ni... READY STOCK
Inbox@Wasap Ticer Zee
http://www.wasap.my/60127293930

#BizGayaKorporat utk #DuitPoketRM1000 dgn #GAEXJ50
#AmazingJan19

#TheMagicOfPartTime
#Buat2IncomeSebulan
#GAEToNextLevel


0

[ SENGGUGUT. &. KEPUTIHAN ]

BIOSELEZA vs. PAD LAIN
——————————- Menampung sehingga 150ml cecair TANPA sebarbang KEBOCORAN (normal max haid 50ml) Membekalkan OKSIGEN & tenaga BIO VELOCITY (BV) yang menyeimbangkan tenaga ELEKTROMAGNETIK kepada pemakai. Tiada lagi masalah letih, lesu, pitam ketika haid Mengandungi nano perak & ion negative untuk membasmi 99.99% bakteria & Far Infrared Rays (FIR) untuk melancarkan peredaran darah [TEKNOLOGI BV DI'PATENT' KAN, TIADA PAD LAIN DI DUNIA YANG BERTINDAK SEBAGAI 'BOOSTER' TENAGA & MEMBANTU MENYELESAIKAN MASALAH SAKIT PUAN SEPERTI BIO SELEZA]

Kebaikkan Utama Bio Velocity dlm Saleza; ✔ anti bakteria
✔mengaktifkan sel2 badan
✔meningkatkan metabolisme badan
✔meningkatkan sistem pertahanan badan
✔membekalkan lebih banyak kandungan oksigen aktif

Selain daripada itu SELEZA MENGHILANGKAN BAU KURANG BEST VAGINA - boleh buat ujian bau di seluar dalam!! ((bakteria penyebab bau dan penyakit mati akibat ion negatif dan nano silver)) MENGUATKAN OTOT KEMUTAN VAGINA - lepas seminggu korang gi TRY ~yg berkenaan sahaja~ ((ini kerja BV)) MEMPERCEPATKAN ORGASME WANITA - mengikut kajian, wanita Melayu adalah paling rendah % orgasme dlm perhubungan - yg ni sendiri TRY ya ((ini gabungan kerja Sinar Infra Red dan BV (darah lancar, bekalkan oksigen, sel sihat dan bertenaga .

Bagi Yang Berminat dapatkan dari Konsultan Yang ADD uolls dalam ni .

Bio Seleza :
Jimat Wang
Abg sayang 😘😘
Nak order@info detail boleh terus wasap 👇
www.wassap.my/6018-7770637/BioSeleza

#ProjekSTG | BizOnlineModalRM47.00
#TogetherWeAchiveMore
#TheMagicOfPartTime
#WinWinCollaboration
#JomMeroketRm1000Seminggu
#IfaRosFighters (#TIR)
#ToTheNextLevel
#BizGayaKorporat


0

DUDUK OK, BANGUN JE MACAM AIR TERJUN! 😂 keadaan biasa bila 1st / 2nd day period kann ?

Punyela berjaga² takut kebocoran,
Yang kerja ofis 3/4 kali sehari mesti kena tukar pad sebelum bocor,
Yang student pun stress bila kelas memanjang asyik fikir nak tukar takut BOCOR,
Pun sama yg bergelar wanita, berhati² jer😥😥
Tak nak BOCOR.

Dulu masalah yg sama buat diri sendiri,
Tapi lepas jumpa #AUDIExJ50, dan kenal #Bioseleza ne. Alhamdulillah setel masalahku!
Memang tak pakai yang lain sudah.
Sejak ber'BIOSELEZA' ni rasa makin selesa,
Hari 1st and 2nd mmg pengaliran yg sangat banyak.

Dari 3/4 kali tukar dulu, skrg 2 kali pun dh ok sbb bioseleza memang luar biasa.
Kebocoran?? Tak perlu risau lagi dah.
Sentiasa rasa KERING. Dan paling sooka tak ganggu mood nak beraktiviti seterusnya 😘

Jangan percaya dulu, harus cuba sendiri
Baru lah kata YES pilihan ku cari² selama ini.

Best YAKMATTTT!!! Tiada bahan kimia juga!
5 terawal yang beli sekotak #Bioseleza dengan hakak nak bagi free gift Femi9 1 botol 😎 PERCUMAA Yee!
Aayokk yang cepat dapat dulu. Harga nangis sendiri bila tahu!😱 Highly recommended . Whatsapp www.wasap.my/60124526014 to order 😍

#TheMagicOfPartTime
#BizGayaKorporat
#AUDIExJ50
#WinWinCollaboration
#ToTheNextLevel


0

Kadang2 seharian bertudung...
Risau kepala bau hapak..maklumla dgn cuaca kt malaysiani kn.....
.
Alhamdulillah..dh jmpa dgn shampoo marine essence ni.. tmbh lg ngan perapi...mmg puas hati sgt...
.
Klu rs nk try guna shampoo ni, meh roger ahkak sue..
Selajunya ahkak post esk...
Roger ya...📲📲📲 www.wasap.my/0199406429/shampooME
.
#BizGayaKorporat utk #DuitPoketRM1000 dgn #GAEXJ50
#AmazingJan19
.
#TheMagicOfPartTime
#Buat2IncomeSebulan
#GAEToNextLevel


0

#PERIOD BERKETUL TIADA LAGI 💃
.

Seronok betul bila dapat bantu customer dengan Bio Seleza, alhamdulillah atas izinNya.
.

Menggunakan teknologi terkini Bio Velocity, Far Infra Red, Ion Negatif & Nano Silver ~ menjadikan #BioSeleza tuala wanita / #pantiliner TERBAIK di dunia & tiada seumpamanya.
.

Trial pack pantiliner hanya RM28, kombo set bersama pencuci intim #Femi9 cuma RM45!! Cegah sebelum melarat, sayangi miss v 💕
. 📱 pmnow.me/60176545852/BioSeleza
📠 https://halimatussaadiah.sahajidahhai-o.com.my
.

#SlipGajiKe2 via #ProjekSTG
#MeroketRM1000Seminggu #FSLxJ50 #BizGayaKorporat #AgentWanted #dropshipwanted #sayajualprodukkesihatan #sayajualmurah #tualawanita #haidtaknormal #haid #senggugut #Keputihan #Cyst #fibroid #femininwash #missvgatal #missvketat #missvberbau #produkhot #viral #puazman #ctdk #fashasanda #sitinordiana


1

Pantyliner Bioseleza settle kan kencing tak lawas!!😍😍 Nak kongsi testimoni shbt..Last week KZee ke luar Negara, negara sebelah jer Thailand.Ada audit ISO, masalahnya masa tu kena plk sakit nk buang air kecil tak lawas.Asyik nk terkencing jer & sakit pulak tu..
↔Adooii dah lah nk audit busy tu. Nasib baik bawak #PantylinerBioseleza.Pakailah takut terkucil tak sempat sampai toilet.
Audit punya audit, sedar2 dah waktu lunch.Dlm hati dok cakap tak de pulak rasa nk terkencing aje..so akk pun pergi lah toilet.
✔Lepas buang air, ehh dah tak sakitlah. Alhamdullillah sukanya hati😍😍.
Untuk kepastian, esoknya KZee pakai lagi BioSeleza pantyliner.Memang dah tak sakit lepas buang air kecil.
✔KZee yakin asbab pakai pantyliner Bioseleza lah serta minum air kosong byk2 penyakit kencing tak lawas dah sembuh dgn izin Allah.Alhamdullillah,
Terima Kasih Ya Allah.Nak?Pm/klit⤵⤵
www.wasap.my/60174529795/#BS

#ShareUtkManfaatBersama
#MiniStokisMobileTicerEidaPdgSerai
#BillionTeamxJ50
#BisnesBermulaRm47je
#BizGayaKorporat


0

💖RANGKAIAN #BIOSELEZA💖

Direka khas untuk Hindari Gejala👇 😖 Sengugut 😖 Keputihan 😖 Sakit belakang 😖 Period tidak menentu 😖 Keradangan rahim 😖 Keradangan Vulva 😖 Kerap buang air 😖 Ketidaksuburan

JOM Bertukar kepada rangkaian #Bioseleza .

Untuk info lanjut klik 👇🏻 http://www.wasap.my/601131491134

#projekSTG
#Magicoffparttime
#Bizgayakorporat
#ElixJ50


0

💞SHAMPOO MARINE ESSENCE💞

Hebatnya shampoo Marine Essence ni, bukan setakat bau je wangi, malah ⤵ 🌿boleh rawat masalah rambut gugur 🌿boleh rawat masalah kelemumur 🌿boleh lembutkan rambut kasar dan kering 🌿boleh melebatkan rambut 🌿mengalakkan pertumbuhan rambut 🌿merawat rambut rosak 🌿menyegarkan rambut dgn aromaterapi 🌿melindungi akar rambut 🌿menghalang drpd jangkitan kutu 🌿merawat rambut dan kulit kepala yg
berminyak ▶Yang dah pernah guna, confirm tahu kehebatan & keberkesanannya!
of cozz dikayakan dengan garam buluh juga 😍suami kak jue pun cakap best guna shampoo me

Yang belum cuba?meh cuba
Jika berminat dapatkannya
Call / Wasapp 📲01111928281 kak jue

Sambil guna nk dpt bonus pun blh... #Buat2incomesebulan
#GAE
#GAEToNextLevel
#winwinCollaboration via
#bizgayakorporat #J50


0

PERUBAHAN POSITIF SELEPAS PENGGUNAAN BIOSELEZA.. Cc:Husna Hashim

Pada asalnya period adik saya ni tiada masalah..tapi sejak menjalani pembedahan akibat apendix pecah pada tahun 2010 period nya jadi tidak teratur.. Dari kejadian tu lah,setiap kali datang period,senggugut menyerang.Dia selalu mengadu sakit setiap kali datang period..Masa tu tak terfikir lagi nak suruh cuba BIOSELEZA.. Tapi dah banyak saya tengok testimoni BIOSELEZA berjaya menyelesaikan masalah berkaitan period dan senggugut..baru terfikir nak suruh cuba.. Alhamdulillah..
Akhirnya..inilah hasilnya selepas menggunakan 3 bungkus BIOSELEZA daysafe.. √ PERIOD LANCAR
√ SENGGUGUT KURANG
√ TEMPOH PERIOD JADI PENDEK

Ada ke anda di luar sana yang mengalami masalah yg sama?? Jom bertukar ke BIOSELEZA
Nak order@info detail boleh terus wasap 👇
www.wassap.my/6018-7770637/BioSeleza

#ProjekSTG | BizOnlineModalRM47.00
#TogetherWeAchiveMore
#TheMagicOfPartTime
#WinWinCollaboration
#JomMeroketRm1000Seminggu
#IfaRosFighters (#TIR)
#ToTheNextLevel
#BizGayaKorporat


0