#CODENATURAL

Instagram photos and videos

#codenatural#codebeige#dyxycosmetics#usahawandyxy#dyxybccream#dyxysabah#teamfl#dyxyampang#teamikais#cod#hmpcosmetics#founderkedah#codsungaipetani#codkedah#hmpfoundation#dollanislipsmatte#dollanis#codeyellowish#foundation#dyxymurah#dyxymelaka#dollanisnudecollection#motifviral#ankdatoct#viral#hmppowers

Hashtags #CODENATURAL for Instagram

by @_dyxymawar

CODE NATURAL ATAU CODE BEIGE ?
So! Dua shades yang kami sediakan untuk korang buat pilihan tepat.
Tapi kalau awak tanya kita, kedua dua nya pun kita suka dan kita rembattt! Hehe 😁 🌸 #CodeNatural
Untuk kulit sederhana cerah.
Namun, kulit cerah pun boleh turut menggayakan nya untuk lebih nampak biasa biasa dan sedap juga mata memandang nya. 🌸 #CodeBeige
Untuk kulit cerah. nahh! Yang suka mekap atau nak nampak more to light atau sedikit vogue tapi masih kekal manis. boleh rembat hat ni. Memang lawa dia boleh mengundang "masuk bakul angkat sendiri" kihkih
#usahawanDYXY
#teamFL
#teamikais
#dyxyperfume
#dyxybcream
#dyxycosmetics
#dyxysabah
#dyxymakeup
#dxyxmalaysia
#dyxylovers
#dyxyfacemist
#dyxylipstick


0

by @dyxy.lul

CODE NATURAL ATAU CODE BEIGE ?
So! Dua shades yang kami sediakan untuk korang buat pilihan tepat.
Tapi kalau awak tanya kita, kedua dua nya pun kita suka dan kita rembattt! Hehe 😁 🌸 #CodeNatural
Untuk kulit sederhana cerah.
Namun, kulit cerah pun boleh turut menggayakan nya untuk lebih nampak biasa biasa dan sedap juga mata memandang nya. 🌸 #CodeBeige
Untuk kulit cerah. nahh! Yang suka mekap atau nak nampak more to light atau sedikit vogue tapi masih kekal manis. boleh rembat hat ni. Memang lawa dia boleh mengundang "masuk bakul angkat sendiri" kihkih


0

by @dyxymelaka_dayahhmdn

.
CODE NATURAL ATAU CODE BEIGE ? .
.
So! Dua shades yang kami sediakan untuk korang buat pilihan tepat. .
.
Tapi kalau awak tanya kita, kedua dua nya pun kita suka dan kita rembattt! Hehe 😁 .
.
🌸 #CodeNatural
Untuk kulit sederhana cerah.
Namun, kulit cerah pun boleh turut menggayakan nya untuk lebih nampak biasa biasa dan sedap juga mata memandang nya. .
.
🌸 #CodeBeige
Untuk kulit cerah. nahh! Yang suka mekap atau nak nampak more to light atau sedikit vogue tapi masih kekal manis. boleh rembat hat ni. Memang lawa dia boleh mengundang "masuk bakul angkat sendiri" kihkih
.
Whatsapp dayah for order & details
πŸ“² 0182244542 or click link on bioπŸ˜‰
.
#usahawandyxy
#dyxymelaka
#dyxy
#dyxylover
#dyxycosmetics
#makeupkit
#makeuplover
#makeupsimple
#produkmesrawuduk
#birthdaypresent
#hadiahharijadi
#infineonmelaka
#infineon
#krubong
#dyxymelaka
#dyxyalorgajah
#dyxycheng
#dyxyjasin
#dyxykualasungaibaru
#dyxymelakaraya
#dyxybukitrambai
#nars
#mac
#sephora
#lauramercier
#bobbybrown
#khiels
#bobodimana


0

by @hmpbyika

Sape jer yang sesuai pakai HMP Foundation ? .
🌹 Yang baru nak belajar makeup
🌹 Yang makeup setiap hari
🌹 Yang tak suka makeup bercapuk , merekah , etc
🌹 Yang nak rawat kulit sambil melawa .
HARGA 10ML‡
RM 29 SM + Pos rm 7 : RM 36 SM
RM 29 SS + Pos RM 10 : RM 39 SS
+ FREE GIFT 1

HARGA 50ML
RM 60 SM + Pos Rm 8 : Rm 68 SM
RM 65 SS + Pos Rm 10 : Rm 75SS
+ FREE GIFT 1
.
#hmpcosmetics #hmpfoundation #hmpsungaipetani #codsungaipetani #CODEYELLOWISH #CODENATURAL #foundationviral #founderkedah #dollanisviral #dollanislover #dollanisthenudecollection #dollanis #dollanislipsmatte #dollanislipsmattethenudecollection #nayviral #nayicecreamtint #nayicecreamliptint #naymalaysia #ruffedge2018 #malaysia #tiktokmalaysia

Shah Alam, Malaysia
0

by @itsshayjek_dyxy

CODE NATURAL ATAU CODE BEIGE ?
So! Dua shades yang kami sediakan untuk korang buat pilihan tepat.
Tapi kalau awak tanya kita, kedua dua nya pun kita suka dan kita rembattt! Hehe 😁 🌸 #CodeNatural
Untuk kulit sederhana cerah.
Namun, kulit cerah pun boleh turut menggayakan nya untuk lebih nampak biasa biasa dan sedap juga mata memandang nya. 🌸 #CodeBeige
Untuk kulit cerah. nahh! Yang suka mekap atau nak nampak more to light atau sedikit vogue tapi masih kekal manis. boleh rembat hat ni. Memang lawa dia boleh mengundang "masuk bakul angkat sendiri" kihkih

Jika berminat nak order

#whatsaap/0168192177..(Eddysia)
#whatsaap/0168192177..(Eddysia)

#dyxysabah
#dyxymelaka
#dyxykotakinabalu
#dyxyselangor
#dyxymurah
#dyxyviral
#makeupmurah
#dyxymalaysia


0

by @hmpbyika

Sape jer yang sesuai pakai HMP Foundation ? .
🌹 Yang baru nak belajar makeup
🌹 Yang makeup setiap hari
🌹 Yang tak suka makeup bercapuk , merekah , etc
🌹 Yang nak rawat kulit sambil melawa .
HARGA 10ML‡
RM 29 SM + Pos rm 7 : RM 36 SM
RM 29 SS + Pos RM 10 : RM 39 SS
+ FREE GIFT 1

HARGA 50ML
RM 60 SM + Pos Rm 8 : Rm 68 SM
RM 65 SS + Pos Rm 10 : Rm 75SS
+ FREE GIFT 1
.
#teamintan #HMP #HMPCOSMETICS #HMPFOUNDATION #HMPPOWERS #CODEYELLOWISH #CODENATURAL #MEDIUMTOFULLCOVERAGE #FOUNDATION #FOUNDATIONNINA #FOUNDERKEDAH #HMPFEEDBACK #MUAKEDAH #MUAMALAYSIA #MUAINDONESIA #MUAANTARABANGSA #CODSUNGAIPETANI #COD #CODKEDAH #DOLLANISLIPSMATTE #DOLLANIS #DOLLANISNUDECOLLECTION #NUDE #panamadance #ankdatoct #motifviral #viral #fdviral

Shah Alam, Malaysia
0

by @cik_sitiii

Code Natural atau Code Beige?
So! Dua shades yang kami sediakan untuk korang buat pilihan tepat.
Tapi kalau awak tanya kita, kedua dua nya pun kita suka dan kita rembattt! Hehe 😁 🌸 #CodeNatural
Untuk kulit sederhana cerah.
Namun, kulit cerah pun boleh turut menggayakan nya untuk lebih nampak biasa biasa dan sedap juga mata memandang nya. 🌸 #CodeBeige
Untuk kulit cerah. nahh! Yang suka mekap atau nak nampak more to light atau sedikit vogue tapi masih kekal manis. boleh rembat hat ni. Memang lawa dia boleh mengundang "masuk bakul angkat sendiri" kihkih

#dyxycosmetics
#usahawanDYXY
#dyxyampang


0

by @pemborong.kosmetik.sue_beauty_

BEDAK INEZ :

KELEBIHAN
πŸ“£ Mengandungi pelembap yg boleh melembutkan kulit.
πŸ“£ Melindungi kulit dri sinar UV
πŸ“£ Tidak luntur jika terkena peluh.
πŸ“£ Tahan 5-6jam.
πŸ“£Menyerap kulit yg berminyak dan berjerawat.
πŸ“£Tekstur kandungan yg ringan.

Wasap.my/60199898567/bedakinez

#bedakinez #codenatural #hargamurah #hariharimurah #pemborongkemaman #suebeautyhouse


0

by @dyxybyhusma

Code Natural atau Code Beige? .
.
.

So! Dua shades yang kami sediakan untuk korang buat pilihan tepat.
Tapi kalau awak tanya kita, kedua dua nya pun kita suka dan kita rembattt! Hehe 😁 🌸 #CodeNatural
Untuk kulit sederhana cerah.
Namun, kulit cerah pun boleh turut menggayakan nya untuk lebih nampak biasa biasa dan sedap juga mata memandang nya. 🌸 #CodeBeige
Untuk kulit cerah. nahh! Yang suka mekap atau nak nampak more to light atau sedikit vogue tapi masih kekal manis. boleh rembat hat ni. Memang lawa dia boleh mengundang "masuk bakul angkat sendiri" kihkih
.


0

by @_dyxymawar

CODE NATURAL ATAU CODE BEIGE ?
So! Dua shades yang kami sediakan untuk korang buat pilihan tepat.
Tapi kalau awak tanya kita, kedua dua nya pun kita suka dan kita rembattt! Hehe 😁 🌸 #CodeNatural
Untuk kulit sederhana cerah.
Namun, kulit cerah pun boleh turut menggayakan nya untuk lebih nampak biasa biasa dan sedap juga mata memandang nya. 🌸 #CodeBeige
Untuk kulit cerah. nahh! Yang suka mekap atau nak nampak more to light atau sedikit vogue tapi masih kekal manis. boleh rembat hat ni. Memang lawa dia boleh mengundang "masuk bakul angkat sendiri" kihkih

#dyxyperfume #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxysabah #dyxy #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxyteamFL #teamikais #beautyborneo #mua #muasabah #usahawandyxy #dyxylovers


1

by @dyxysabah_bymyko

CODE NATURAL ATAU CODE BEIGE ?
So! Dua shades yang kami sediakan untuk korang buat pilihan tepat.
Tapi kalau awak tanya kita, kedua dua nya pun kita suka dan kita rembattt! Hehe 😁 🌸 #CodeNatural
Untuk kulit sederhana cerah.
Namun, kulit cerah pun boleh turut menggayakan nya untuk lebih nampak biasa biasa dan sedap juga mata memandang nya. 🌸 #CodeBeige
Untuk kulit cerah. nahh! Yang suka mekap atau nak nampak more to light atau sedikit vogue tapi masih kekal manis. boleh rembat hat ni. Memang lawa dia boleh mengundang "masuk bakul angkat sendiri" kihkih.
Direct pm (0142834217) to order sis bagi harga mur mur πŸ’‹
.
.
#dyxymembakut
#dyxylabuan
#dyxybccream
#Dyxypaparsabah
#dyxyoriginal
#dyxyputatan
#dyxycosmetics
#dyxysabah
#dyxyInanam
#dyxylokkawi
#dyxybongawan
#dyxylipstick
#dyxyborneo
#dyxyteamsabah
#dyxymalaysia
#dyxybeaufortsbah
#dyxyfacemist
#dyxykinarut
#dyxyteamfl
#dyxyteammyko
#dyxybymyko
#dyxysipitang
#DyxysaleH


0

by @dyxyparadise

CODE NATURAL ATAU CODE BEIGE ? .
So! Dua shades yang kami sediakan untuk korang buat pilihan tepat.
Tapi kalau awak tanya kita, kedua dua nya pun kita suka dan kita rembattt! Hehe 😁 🌸 #CodeNatural
Untuk kulit sederhana cerah. .
Namun, kulit cerah pun boleh turut menggayakan nya untuk lebih nampak biasa biasa dan sedap juga mata memandang nya. 🌸 #CodeBeige .
Untuk kulit cerah. nahh! Yang suka mekap atau nak nampak more to light atau sedikit vogue tapi masih kekal manis. boleh rembat yg ni. Memang lawa dia boleh mengundang "masuk bakul angkat sendiri" kihkih

#usahawandyxy #dyxycosmetics #muakk #muakb #makeup #makeultutorial #makeupkawin #sumandaksabah #kitakitajugabaini
.
http://www.wasap.my/0148703808


1

by @_dyxymawar

CODE NATURAL ATAU CODE BEIGE ?
So! Dua shades yang kami sediakan untuk korang buat pilihan tepat.
Tapi kalau awak tanya kita, kedua dua nya pun kita suka dan kita rembattt! Hehe 😁 🌸 #CodeNatural
Untuk kulit sederhana cerah.
Namun, kulit cerah pun boleh turut menggayakan nya untuk lebih nampak biasa biasa dan sedap juga mata memandang nya. 🌸 #CodeBeige
Untuk kulit cerah. nahh! Yang suka mekap atau nak nampak more to light atau sedikit vogue tapi masih kekal manis. boleh rembat hat ni. Memang lawa dia boleh mengundang "masuk bakul angkat sendiri" kihkih

#dxyxori #dxyxcosmetics #dxyxperfume #dxyxsabah #teamFL #teamikais #dxyxbccreamfoundation #dxyxfacemistgreantea #dxyxlipstick


0

by @dyxy_flawessweet

CODE NATURAL ATAU CODE BEIGE ?
So! Dua shades yang kami sediakan untuk korang buat pilihan tepat.
Tapi kalau awak tanya kita, kedua dua nya pun kita suka dan kita rembattt! Hehe 😁 🌸 #CodeNatural
Untuk kulit sederhana cerah.
Namun, kulit cerah pun boleh turut menggayakan nya untuk lebih nampak biasa biasa dan sedap juga mata memandang nya. 🌸 #CodeBeige
Untuk kulit cerah. nahh! Yang suka mekap atau nak nampak more to light atau sedikit vogue tapi masih kekal manis. boleh rembat hat ni. Memang lawa dia boleh mengundang "masuk bakul angkat sendiri" kihkih

#usahawanDYXY
#teamFL
#teamdyxy
#dyxysabah
#ctk
#sitiaafiyah


0

by @cik_sitiii

Code Natural atau Code Beige?
So! Dua shades yang kami sediakan untuk korang buat pilihan tepat.
Tapi kalau awak tanya kita, kedua dua nya pun kita suka dan kita rembattt! Hehe 😁 🌸 #CodeNatural
Untuk kulit sederhana cerah.
Namun, kulit cerah pun boleh turut menggayakan nya untuk lebih nampak biasa biasa dan sedap juga mata memandang nya. 🌸 #CodeBeige
Untuk kulit cerah. nahh! Yang suka mekap atau nak nampak more to light atau sedikit vogue tapi masih kekal manis. boleh rembat hat ni. Memang lawa dia boleh mengundang "masuk bakul angkat sendiri" kihkih

#dyxycosmetics
#usahawanDYXY
#dyxyampang


0

by @dyxy_ffarah

Code Natural atau Code Beige? .
So! Dua shades yang kami sediakan untuk korang buat pilihan tepat.
Tapi kalau awak tanya kita, kedua dua nya pun kita suka dan kita rembattt! Hehe 😁 🌸 #CodeNatural
Untuk kulit sederhana cerah.
Namun, kulit cerah pun boleh turut menggayakan nya untuk lebih nampak biasa biasa dan sedap juga mata memandang nya. 🌸 #CodeBeige
Untuk kulit cerah. nahh! Yang suka mekap atau nak nampak more to light atau sedikit vogue tapi masih kekal manis. boleh rembat hat ni. Memang lawa dia boleh mengundang "masuk bakul angkat sendiri" kihkih
.

Nak dyxy nak DYXY ? .
😍❀️
.
βž‘οΈπŸ“±0176798265 - ffarah
βž‘οΈπŸ“±0176798265 - ffarah
βž‘οΈπŸ“±0176798265 - ffarah
.

Or..Click Link whatsapp kt bio yeπŸ˜‰πŸ˜‰ .
ATAU direct whatsapp dengan menekan WHATSAPP LINK kt bawah nie..πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ™†πŸ™†πŸ™†
.
http://www.wasap.my/60176798265


0

by @dyxy_ffarah

Code Natural atau Code Beige? .
.
So! Dua shades yang kami sediakan untuk korang buat pilihan tepat.
Tapi kalau awak tanya kita, kedua dua nya pun kita suka dan kita rembattt! Hehe 😁 🌸 #CodeNatural
Untuk kulit sederhana cerah.
Namun, kulit cerah pun boleh turut menggayakan nya untuk lebih nampak biasa biasa dan sedap juga mata memandang nya. 🌸 #CodeBeige
Untuk kulit cerah. nahh! Yang suka mekap atau nak nampak more to light atau sedikit vogue tapi masih kekal manis. boleh rembat hat ni. Memang lawa dia boleh mengundang "masuk bakul angkat sendiri" kihkih
.
πŸ“±0176798265 - ffarah
πŸ“±0176798265 - ffarah
.
#dyxycosmetics #dyxybccream


2

by @dyxy.master.stokis

Code Natural atau Code Beige? .
.
.

So! Dua shades yang kami sediakan untuk korang buat pilihan tepat.
Tapi kalau awak tanya kita, kedua dua nya pun kita suka dan kita rembattt! Hehe 😁 🌸 #CodeNatural
Untuk kulit sederhana cerah.
Namun, kulit cerah pun boleh turut menggayakan nya untuk lebih nampak biasa biasa dan sedap juga mata memandang nya. 🌸 #CodeBeige
Untuk kulit cerah. nahh! Yang suka mekap atau nak nampak more to light atau sedikit vogue tapi masih kekal manis. boleh rembat hat ni. Memang lawa dia boleh mengundang "masuk bakul angkat sendiri" kihkih
.

Nak dyxy nak DYXY ? .
repeat promo untuk 100 terawal !! 😍❀️
.
βž‘οΈπŸ“±+60136453502
βž‘οΈπŸ“±+60136453502
βž‘οΈπŸ“±+60136453502
.

Or..Click Link whatsapp kt bio yeπŸ˜‰πŸ˜‰ .
ATAU direct whatsapp dengan menekan WHATSAPP LINK kt bawah nie..πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ™†πŸ™†πŸ™†
.
http://www.wasap.my/+60136453502
.

#bccream #bcc #bccreams #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxyampang #sipipimerah
#mydibsfamily
#dyxycosmetics


0

by @cik_sitiii

Code Natural atau Code Beige?
So! Dua shades yang kami sediakan untuk korang buat pilihan tepat.
Tapi kalau awak tanya kita, kedua dua nya pun kita suka dan kita rembattt! Hehe 😁 🌸 #CodeNatural
Untuk kulit sederhana cerah.
Namun, kulit cerah pun boleh turut menggayakan nya untuk lebih nampak biasa biasa dan sedap juga mata memandang nya. 🌸 #CodeBeige
Untuk kulit cerah. nahh! Yang suka mekap atau nak nampak more to light atau sedikit vogue tapi masih kekal manis. boleh rembat hat ni. Memang lawa dia boleh mengundang "masuk bakul angkat sendiri" kihkih

#dyxycosmetics
#usahawanDYXY
#dyxyampang


0

by @dyxy_manja

CODE NATURAL ATAU CODE BEIGE ?
So! Dua shades yang kami sediakan untuk korang buat pilihan tepat.
Tapi kalau awak tanya kita, kedua dua nya pun kita suka dan kita rembattt! Hehe 😁 🌸 #CodeNatural
Untuk kulit sederhana cerah.
Namun, kulit cerah pun boleh turut menggayakan nya untuk lebih nampak biasa biasa dan sedap juga mata memandang nya. 🌸 #CodeBeige
Untuk kulit cerah. nahh! Yang suka mekap atau nak nampak more to light atau sedikit vogue tapi masih kekal manis. boleh rembat hat ni. Memang lawa dia boleh mengundang "masuk bakul angkat sendiri" kihkih πŸ€”πŸ€”BERBALOI KEEE..!!! SUDAH TENTU BERBALOI..
Dengan pembelian Set 😘😘😘 Jom order sekarang di link niπŸ‘‡

http://www.wasap.my/01158688600

#usahawandyxy
#dyxycosmetics
#dyxylovers
#teamikais
#teamfl
#dyxynegerisembilan
#dyxybccream
#dyxylipstik
#dyxymelaka
#dyxymascara
#dyxyselangor
#freecod
#muabangi
#muabellaz


1

by @hmpbyika

Hide Me Please Foundation pernah sampai luar negara tau. Bukan foundation biasa2 . Setaraf antarabangsa ✨
.
βœ”Anti rekahan
βœ”Spf35
βœ”Tahan lama ( 8 jam )
βœ”Flawless
βœ”Full coverage
βœ”Serap minyak
βœ”Boleh dipakai bersama bedak atau tanpa bedak
βœ”Berbau wangi
βœ”Sesuai utk jenis kulit berminyak & kering
.
HARGA 10ML‡
RM 29 SM + Pos rm 7 : RM 36 SM
RM 29 SS + Pos RM 10 : RM 39 SS
+ FREE GIFT 1
.
HARGA 50ML
RM 60 SM + Pos Rm 8 : Rm 68 SM
RM 65 SS + Pos Rm 10 : Rm 75 SS
+ FREE GIFT 1
.
#HMP #HMPCOSMETICS #HMPFOUNDATION #HMPPOWERS #CODEYELLOWISH #CODENATURAL #MEDIUMTOFULLCOVERAGE #FOUNDATION #FOUNDATIONNEENA #FOUNDERKEDAH #HMPFEEDBACK #MUAKEDAH #MUAMALAYSIA #MUAINDONESIA #MUAANTARABANGSA #CODSUNGAIPETANI #COD #CODKEDAH #DOLLANISLIPSMATTE #DOLLANIS #DOLLANISNUDECOLLECTION #NUDE #panamadance #ankdatoct #motifviral #viral #fdviral #ruffedge #nayicecreamtint #naymalaysia

Shah Alam, Malaysia
0

by @_dyxymawar

CODE NATURAL ATAU CODE BEIGE ?
So! Dua shades yang kami sediakan untuk korang buat pilihan tepat.
Tapi kalau awak tanya kita, kedua dua nya pun kita suka dan kita rembattt! Hehe 😁 🌸 #CodeNatural
Untuk kulit sederhana cerah.
Namun, kulit cerah pun boleh turut menggayakan nya untuk lebih nampak biasa biasa dan sedap juga mata memandang nya. 🌸 #CodeBeige
Untuk kulit cerah. nahh! Yang suka mekap atau nak nampak more to light atau sedikit vogue tapi masih kekal manis. boleh rembat hat ni. Memang lawa dia boleh mengundang "masuk bakul angkat sendiri" kihkih

#dxyx #dxyxori #teamFL #teamikais #bccreamdxyx #dxyxsabah #sabahan #kotakinabalu #beautyborneo


0

by @shahwani_hakimi

Code Natural atau Code Beige? .
.
.

So! Dua shades yang kami sediakan untuk korang buat pilihan tepat.
Tapi kalau awak tanya kita, kedua dua nya pun kita suka dan kita rembattt! Hehe 😁 🌸 #CodeNatural
Untuk kulit sederhana cerah.
Namun, kulit cerah pun boleh turut menggayakan nya untuk lebih nampak biasa biasa dan sedap juga mata memandang nya. 🌸 #CodeBeige
Untuk kulit cerah. nahh! Yang suka mekap atau nak nampak more to light atau sedikit vogue tapi masih kekal manis. boleh rembat hat ni. Memang lawa dia boleh mengundang "masuk bakul angkat sendiri" kihkih
.

Nak dyxy nak DYXY ? .
repeat promo untuk 10 terawal !! 😍❀️
.
βž‘οΈπŸ“±+60179887196
βž‘οΈπŸ“±+60179887196
βž‘οΈπŸ“±+60179887196
.

Or..Click Link whatsapp kt bio yeπŸ˜‰πŸ˜‰ .
ATAU direct whatsapp dengan menekan WHATSAPP LINK kt bawah nie..πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ™†πŸ™†πŸ™†
.
http://www.wasap.my/+60179887196
.

#bccream #bcc #bccreams #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxyampang #sipipimerah
#waniefamily
#dyxycosmetics


0

by @dyxycosmetics_bunga

CODE NATURAL ATAU CODE BEIGE ?
.

So! Dua shades yang kami sediakan untuk korang buat pilihan tepat.
.

Tapi kalau awak tanya kita, kedua dua nya pun kita suka dan kita rembattt! Hehe 😁
. 🌸 #CodeNatural
Untuk kulit sederhana cerah.
Namun, kulit cerah pun boleh turut menggayakan nya untuk lebih nampak biasa biasa dan sedap juga mata memandang nya.
. 🌸 #CodeBeige
Untuk kulit cerah. nahh! Yang suka mekap atau nak nampak more to light atau sedikit vogue tapi masih kekal manis. boleh rembat hat ni. Memang lawa dia boleh mengundang "masuk bakul angkat sendiri" kihkih
.
Whatsapp 016-8114282


1

by @hmpbyika

HMP FOUNDATION 😘
A PERFECT FOUNDATION FOR ⬇
.
βœ… GLOWING SKIN
βœ… FLAWLESS FACE
βœ… LONG LASTING MAKEUP
βœ… FULL COVERAGE
βœ… OILY SKIN
βœ… DRY SKIN
βœ… SPF35
.
HARGA 10ML‡
RM 29 SM + Pos rm 8 : RM 36 SM
RM 29 SS + Pos RM 10 : RM 39 SS
+ FREE GIFT 1

HARGA 50ML
RM 60 SM + Pos Rm 8 : Rm 68 SM
RM 65 SS + Pos Rm 10 : Rm 75 SS
+ FREE GIFT 1
.
#HMP #HMPCOSMETICS #HMPFOUNDATION #HMPPOWERS #CODEYELLOWISH #CODENATURAL #MEDIUMTOFULLCOVERAGE #FOUNDATION #FOUNDATIONNEENA #FOUNDERKEDAH #HMPFEEDBACK #MUAKEDAH #MUAMALAYSIA #MUAINDONESIA #MUAANTARABANGSA #CODSUNGAIPETANI #COD #CODKEDAH #DOLLANISLIPSMATTE #DOLLANIS #DOLLANISNUDECOLLECTION #NUDE #panamadance #ankdatoct #motifviral #viral #fdviral #ruffedge2018

Shah Alam, Malaysia
0

by @cikyaya.dyxy

CODE NATURAL ATAU CODE BEIGE ?
So! Dua shades yang kami sediakan untuk korang buat pilihan tepat. .

Tapi kalau awak tanya kita, kedua dua nya pun kita suka dan kita rembattt! Hehe 😁 . 🌸 #CodeNatural
Untuk kulit sederhana cerah.
Namun, kulit cerah pun boleh turut menggayakan nya untuk lebih nampak biasa biasa dan sedap juga mata memandang nya. . 🌸 #CodeBeige
Untuk kulit cerah. nahh! Yang suka mekap atau nak nampak more to light atau sedikit vogue tapi masih kekal manis. boleh rembat hat ni.


0

by @emie_dyxy

CODE NATURAL ATAU CODE BEIGE ?
So! Dua shades yang kami sediakan untuk korang buat pilihan tepat.
Tapi kalau awak tanya kita, kedua dua nya pun kita suka dan kita rembattt! Hehe 😁 🌸 #CodeNatural
Untuk kulit sederhana cerah.
Namun, kulit cerah pun boleh turut menggayakan nya untuk lebih nampak biasa biasa dan sedap juga mata memandang nya. 🌸 #CodeBeige
Untuk kulit cerah. nahh! Yang suka mekap atau nak nampak more to light atau sedikit vogue tapi masih kekal manis. boleh rembat yg ni. Memang lawa dia boleh mengundang "masuk bakul angkat sendiri" kihkih

#usahawandyxy #dyxycosmetics

http://www.wasap.my/0168060775


0

by @dyxycosmetics_bunga

CODE NATURAL ATAU CODE BEIGE ?
So! Dua shades yang kami sediakan untuk korang buat pilihan tepat.
Tapi kalau awak tanya kita, kedua dua nya pun kita suka dan kita rembattt! Hehe 😁 🌸 #CodeNatural
Untuk kulit sederhana cerah.
Namun, kulit cerah pun boleh turut menggayakan nya untuk lebih nampak biasa biasa dan sedap juga mata memandang nya. 🌸 #CodeBeige
Untuk kulit cerah. nahh! Yang suka mekap atau nak nampak more to light atau sedikit vogue tapi masih kekal manis. boleh rembat hat ni. Memang lawa dia boleh mengundang "masuk bakul angkat sendiri" kihkih
.
Whatsappp πŸ‘‰ 016-8114282
.
#dyxybccream #codmelaka #melaka #dyxygreanteafacemist #codseremban #codmasjidtanah #dyxybatupahat #dyxymelaka #dyxykl #codkedah #dyxycosmetics #dyxymurah #bccreamfoundation #cod #onlineshoppingmalaysia #batupahat #muar #melaka #muabella #utem #uitmmelaka #uthm #dyxyjohor


0

by @dyra.el

CODE NATURAL ATAU CODE BEIGE ?
So! Dua shades yang kami sediakan untuk korang buat pilihan tepat.
Tapi kalau awak tanya kita, kedua dua nya pun kita suka dan kita rembattt! Hehe 😁 🌸 #CodeNatural
Untuk kulit sederhana cerah.
Namun, kulit cerah pun boleh turut menggayakan nya untuk lebih nampak biasa biasa dan sedap juga mata memandang nya. 🌸 #CodeBeige
Untuk kulit cerah. nahh! Yang suka mekap atau nak nampak more to light atau sedikit vogue tapi masih kekal manis. boleh rembat hat ni. Memang lawa dia boleh mengundang "masuk bakul angkat sendiri" kihkih

Berminat pm sis laju lajuπŸ˜‰


0