#CTDK

Instagram photos and videos

#ctdk#bazaarpaknil#fattzura#neelofa#sayajual#bajukurung#bridesmaid#bajukurungprinted#bajukurungsale#bajukurungplain#bajuonline#aydajebat#bajukurungraya#tiktokmalaysia#bajukurungmurah#bajukurungcotton#bajukurungterkini#bajukurungpeplum#bajukurungkedah#bajukurungoffer#bazarpaknilmurah#kurungmurah#bajukurungcantik

Hashtags #CTDK for Instagram

by @patchworkbymyasara

Cushion Cover Comel .
Comel kan? Cantik sangat kalau letak set ni di sofa kite. Tenang je😊
.
🌹Saiz : 45cm x 45cm
🌹Fabric : 100% Cotton Linen Tebal
.
Banyak lagi pilihan cantik2 tau😀
.
Berminat wasap je 😊
.
www.wasap.my/60192925863

#cadarpatchwork
#patchworkmurah
#cadarviral
#carpetpatchwork
#cadarmurah

#teamSyaQist
#trustedseller
#bazaarpaknil
#moderepublik
#sayajual

#fattzura
#neelofa
#ctdk
#homestaymalaysia
#mycofeeprince
#baby
#babyshower
#barangbayi
#baranganbaby
#carpetmurah
#karpetmurah
#homedecor
#homestaymurah
#homestaymalaysia
#scandidecor
#scandihome_shopper


0

by @chi_simplysiti

Alami kulit wajah yang flawless dan berseri sepanjang minggu dengan koleksi wajah Simply Elegant.

Koleksi wajah Simply Elegant dilengkapi dengan:
♥️ Simply Elegant Lipstick ♥️ Simply Elegant Compact Powder
♥️ Simply Elegant Two Way Cake
♥️ Simply Elegant Blusher

Dapatkan koleksi Simply Elegant ini dengan saya 🤗
.
Saya ahli Elit Simplysiti yang sentiasa sedia membantu .
Untuk order klik link di Bio 🤳🏻📲👆🏻
.
Dapatkan rangkaian produk kecantikan Simplysiti dengan saya❤❤❤
.
Saya jual murah 🎁
#simplysiti #forthebeautyinyou
#lipstick #arganwonder #simplysitidihati
#cosmetics #skincare #fragrance
#Foundation #goldedition #8tahunbersama #wajahsimplysiti #dermagic #clearsolution
#newage #airasiaedition #twowaycake #bbcream #ccdd #moisturiser #blusher #ctdk #sitizoners #maskdermagic #lipmatte
#malaysia #sayajualmurah #agentsimplysiti #elitmembersimplysiti #simplyelegant #simplysitidihati
#cosmetics #skincare #fragrance
#Foundation #goldedition #8tahunbersama #wajahsimplysiti #dermagic #clearsolution
#newage #airasiaedition #twowaycake #bbcream #ccdd #moisturiser #blusher #ctdk #sitizoners #maskdermagic #lipmatte
#malaysia #sayajualmurah #agentsimplysiti #elitmembersimplysiti #simplyelegant


0

by @nh_wardrobes

HELIZA KURUNG

MATERIAL COMO CREPE
.
CIRI-CIRI COMO CREPE
-Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable
-Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai.
-Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut -Sesuai untuk kelihatan kurus
-Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai

COLOR: 7 COLORS AVAILABLE

SIZE: S, M L, XL, DAN XXL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai zip sorok di hadapan baju
-Design kurung pattern silang
-Butang di pergelangan tangan
-Material yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak bila disarung
-Fabric como crepe exclusive dan classy
-Potongan skirt duyung (ada zip dan separuh getah di bahagian pinggang)
-Sesuai juga digayakan bersama palazo, pants, atau jeans

KEISTIMEWAAN:
-Breatsfeed friendly
-Wudhu friendly
-Mudah disarung
-Cutting silang menambah exclusivity design
-Material yang lembut dan sejuk
-Tampil bergaya untuk majlis kenduri, majlis rasmi mahupun bergaya ke tempat kerja
-Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah
-Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen
-Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden
-Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap.

HARGA RM 110/115SS

BROOCH ADD RM5
.
.
Whatsapp 01114484304

#sayajual #bazaarpaknil #aaisyahdhiarana #sayajualbaju
#bajumuslimah #ctdk
#peplum#koleksibajuraya #bajurayakids #bajuraya2018 #kurungfishtail#fattzurafairytale #peplumsongket #jubah #bajumelayu #peplumkids #kurta#kurungsongket #cintatiadaganti #nelydiasenrose #aedyxashraf #cintabukankristal #aydajebat #alamatnyacinta#hannahdelisha #elliefarhana #hisyamhamid #faliqassad #elliq #myfullhouse


0

by @patchworkbymyasara

Cushion Cover Comel .
Comel kan? Cantik sangat kalau letak set ni di sofa kite. Tenang je😊
.
🌹Saiz : 45cm x 45cm
🌹Fabric : 100% Cotton Linen Tebal
.
Banyak lagi pilihan cantik2 tau😀
.
Berminat wasap je 😊
.
www.wasap.my/60192925863

#cadarpatchwork
#patchworkmurah
#cadarviral
#carpetpatchwork
#cadarmurah

#teamSyaQist
#trustedseller
#bazaarpaknil
#moderepublik
#sayajual

#fattzura
#neelofa
#ctdk
#homestaymalaysia
#mycofeeprince
#baby
#babyshower
#barangbayi
#baranganbaby
#carpetmurah
#karpetmurah
#homedecor
#homestaymurah
#homestaymalaysia
#scandidecor
#scandihome_shopper


0

by @rk_fabric

PREORDER PEARL LACE Bidang 60”‼️ ‼️ ‼️ ‼️ .

HARGA :60 per meter

Order : 2 meter minima
.
✔️FAST PAYMENT
.
OPEN ORDER -19/9/2018 - 24/9/2018
.
✔️ POST OUT ALL ORDER- 29/9/2018
.
📝TO ORDER : 📲 Screenshot & whatsapp +0103661795 atau klik ig link.
.
📬RM10 Semenanjung RM17SS

#laceglittermurah #laceglittercantik #lacedaun #lacesulammurah #lacecantik #lacesulammurah #laceglittercantik #LACEBARU2018 #laceglittercantikgiller #rcw #ctdkjunior #ctdk


0

by @patchworkbymyasara

Cushion Cover Comel .
Comel kan? Cantik sangat kalau letak set ni di sofa kite. Tenang je😊
.
🌹Saiz : 45cm x 45cm
🌹Fabric : 100% Cotton Linen Tebal
.
Banyak lagi pilihan cantik2 tau😀
.
Berminat wasap je 😊
.
www.wasap.my/60192925863

#cadarpatchwork
#patchworkmurah
#cadarviral
#carpetpatchwork
#cadarmurah

#teamSyaQist
#trustedseller
#bazaarpaknil
#moderepublik
#sayajual

#fattzura
#neelofa
#ctdk
#homestaymalaysia
#mycofeeprince
#baby
#babyshower
#barangbayi
#baranganbaby
#carpetmurah
#karpetmurah
#homedecor
#homestaymurah
#homestaymalaysia
#scandidecor
#scandihome_shopper


0

by @rk_fabric

PREORDER PEARL LACE Bidang 60”‼️ ‼️ ‼️ ‼️ .

HARGA :60 per meter

Order : 2 meter minima
.
✔️FAST PAYMENT
.
OPEN ORDER -19/9/2018 - 24/9/2018
.
✔️ POST OUT ALL ORDER- 29/9/2018
.
📝TO ORDER : 📲 Screenshot & whatsapp +0103661795 atau klik ig link.
.
📬RM10 Semenanjung RM17SS

#laceglittermurah #laceglittercantik #lacedaun #lacesulammurah #lacecantik #lacesulammurah #laceglittercantik #LACEBARU2018 #laceglittercantikgiller #rcw #ctdkjunior #ctdk


0

by @rk_fabric

PREORDER PEARL LACE Bidang 60”‼️ ‼️ ‼️ ‼️ .

HARGA :60 per meter

Order : 2 meter minima
.
✔️FAST PAYMENT
.
OPEN ORDER -19/9/2018 - 24/9/2018
.
✔️ POST OUT ALL ORDER- 29/9/2018
.
📝TO ORDER : 📲 Screenshot & whatsapp +0103661795 atau klik ig link.
.
📬RM10 Semenanjung RM17SS

#laceglittermurah #laceglittercantik #lacedaun #lacesulammurah #lacecantik #lacesulammurah #laceglittercantik #LACEBARU2018 #laceglittercantikgiller #rcw #ctdkjunior #ctdk


0

by @rk_fabric

PREORDER PEARL LACE Bidang 60”‼️ ‼️ ‼️ ‼️ .

HARGA :60 per meter

Order : 2 meter minima
.
✔️FAST PAYMENT
.
OPEN ORDER -19/9/2018 - 24/9/2018
.
✔️ POST OUT ALL ORDER- 29/9/2018
.
📝TO ORDER : 📲 Screenshot & whatsapp +0103661795 atau klik ig link.
.
📬RM10 Semenanjung RM17SS

#laceglittermurah #laceglittercantik #lacedaun #lacesulammurah #lacecantik #lacesulammurah #laceglittercantik #LACEBARU2018 #laceglittercantikgiller #rcw #ctdkjunior #ctdk


0

by @chanteque_stylista

HELIZA KURUNG

MATERIAL COMO CREPE
.
CIRI-CIRI COMO CREPE
-Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable
-Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai.
-Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut -Sesuai untuk kelihatan kurus
-Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai

COLOR: 7 COLORS AVAILABLE

SIZE: S, M L, XL, DAN XXL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai zip sorok di hadapan baju
-Design kurung pattern silang
-Butang di pergelangan tangan
-Material yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak bila disarung
-Fabric como crepe exclusive dan classy
-Potongan skirt duyung (ada zip dan separuh getah di bahagian pinggang)
-Sesuai juga digayakan bersama palazo, pants, atau jeans

KEISTIMEWAAN:
-Breatsfeed friendly
-Wudhu friendly
-Mudah disarung
-Cutting silang menambah exclusivity design
-Material yang lembut dan sejuk
-Tampil bergaya untuk majlis kenduri, majlis rasmi mahupun bergaya ke tempat kerja
-Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah
-Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen
-Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden
-Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap.

HARGA RM 110/115SS

BROOCH ADD RM5
.
.
Whatsapp 01114484304

#sayajual #bazaarpaknil #aaisyahdhiarana #sayajualbaju
#bajumuslimah #ctdk
#peplum#koleksibajuraya #bajurayakids #bajuraya2018 #kurungfishtail#fattzurafairytale #peplumsongket #jubah #bajumelayu #peplumkids #kurta#kurungsongket #cintatiadaganti #nelydiasenrose #aedyxashraf #cintabukankristal #aydajebat #alamatnyacinta#hannahdelisha #elliefarhana #hisyamhamid #faliqassad #elliq #myfullhouse


0

by @resepi.sedapp

Amboiii, sedapp nampak. Tak blh jadi ni, esok kena try jugak😃
.
Mee Kari Udang (style RaffieYusoff)
.
Resepi ni untuk 10-15 orang makan, kalau nak masak sikit boleh bahagikan setiap bahan kepada 2 ok 😊
.

Bahan-bahan:
.
15-18 biji bawang merah
4 ulas bawang putih
2 cm halia
4 sudu besar cili boh
2 sudu besar gula
4 sudu besar serbuk kari (ayam/ikan)
2 liter air
400 ml santan (2 kotak kecil)
300 gram kek ikan
300 gram bebola ikan
300 gram isi ayam
300 gram udang kecil
300 gram udang harimau
Garam secukup rasa
4 sudu besar jus asam jawa
.
Sediakan bersama:
Mee kuning
Telur rebus
Sawi (dicelur)
Taugeh (dicelur- tak suka tak perlu letak)
Bawang goreng
Cili api (dipotong)
Limau nipis
.
#meekari #meekariudang
.
Jom Tag KAWAN2 yg suka makan mee kari ! Suh dia masak sendiri pasni😁
.
.
P/s : Follow us @resepi.sedapp untuk lebih banyak resepi best


2

by @nsabeauty.kuchailama

LELAKI DAN WANITA YANG NAK BEBAS DARI KULIT BERMASALAH, WAJIB CUBA AINAA SERUM!!!
_
yes, korang kena cuba. Lepas korang cuba, baru korang akan tahu betapa berkesannya #ainaaserum ni.
_
Belum cuba, belum tahu.
Usaha dan konsisten perlu seiring.

Jom WhatsApp segera!!!
📲 0148329690
@nsabeauty.kuchailama

Kuala Lumpur, Malaysia
1

by @hawamustaffa

Alhamdulillah dapat sipi2 pun jadila. Huhu. 😍😍 #ctdk #bigstage


0

by @plannermurah2019

FAQ: Kalau order harini bila dapat?

ANS: Bergantung kepada design ye, semua design kecuali B, E dan H dah ready stock. Kalau order dan payment harini silap silap esok lusa sampai!

Design B, E dan H sebab laku kerasss akan available bulan Oktober akan siap printing, tak lama dah tu. Boleh order sekarang, dapat planner kami terus postage kat awak awak semua.

Kalau nak baik copp cepat cepat!

Cepat cepat grab peluang anda! To order just whatapps +601111023237 or click link on bio 😘😘😘 #planner2019 #planner #bukuislamik#planner2019 #planner #bukuislamik #plannersyabab #planner2019 #plannerislamik2019 #plannersyabab2019 #plannermurah #plannermalaysia #plannercantik #muslimplanner #plannerpengurusanmasa #plannertahunan #plannerwarnawarni #hantukaklimah #munafik #meletop #ctdk #time #merdeka2018


0

by @plannermurah2019

KALAU NAK TAHU, SETIAP HARI KECUALI HUJUNG MINGGU DAN CUTI UMUM KAMI AKAN BUAT POSTAGE TAU! DEMI ANDA SEMUA 😘😘
.

SO KALAU ANDA ORDER HARINI, KAMI AKAN TERUS POS, SILAP SILAP ESOK KORANG DAH DAPAT PEGANG PLANNER PUJAAN RAMAI NI 😍😍😍.
.
Order satu planner bernilai RM25 akan dapat 2 freegifts:
🎁To do list notepad (4X6inch)
🎁Notebook (12X17cm)

Cepat cepat grab peluang anda! To order just whatapps +601111023237 or click link on bio 😘😘😘 #planner2019 #planner #bukuislamik#planner2019 #planner #bukuislamik #plannersyabab #planner2019 #plannerislamik2019 #plannersyabab2019 #plannermurah #plannermalaysia #plannercantik #muslimplanner #plannerpengurusanmasa #plannertahunan #plannerwarnawarni #hantukaklimah #munafik #meletop #ctdk #time #merdeka2018


0

by @murah2.my

🌷KURUNG SALJU🌷
DESIGN KURUNG MODEN .
MATERIAL BAJU
🌸ROYAL Silk
🌸Corak bunga printed
🌸Design KURUNG MODEN
🌸Jenis kain lembut dan beralun 🌸Tak jarang,Tak panas
🌸Tahan Lasak
🌸ZIP BLKG
🌸Dutt belakang 🌸Leher bulat 🌸Tangan lepas(boleh sinsing)
🌸Lose Cutting
🌻High quality 💯 🌻KAIN DUYUNG (A cut)
🌻zip tepi kain
🌻getah kiri dan kanan 🌼✖️jarang 🌼✖️ fit 🌼✔️jahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman 🌼✔️mudah iron 🌼✔️tahan lasak 🌼✔️jatuh terletak cantik 🌼✔️selesa dipakai 🌼✔️warna2 cun melecun 🌼✔️5 warna hot
🌼✔️size S M L XL XXL
🌼✔️READY STOCK .
.
🌻ce cepat whatsapp utk order ye darling2 ...stok sngt2 limited..
🌻sila ukur dahulu sebelum buat pembelian..
🌻Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan. ****************************
.
KURUNG SALJU CODE KS

HARGA :RM70SM RM75SS
#bridesmaid #bff #bazarpaknilmurah #igshopmurah #bajukurungmurahmalaysia #bajukurungpahang #bajuonline #bajukurunglace #bajukurungbajet #bajukurungterkini #bajukurungprinted #bajukurungoffer #bajukurungcotton #bajukurungraya #bajukurungpeplum #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungsale #bajubungabunga #bajukurungkedah #bajukurungmoden #bajukurungmini #bajukurung #bajukurungplain #kurungmurah #ctdk #tiktokmalaysia #smulemalaysia


0

by @plannermurah2019

FAQ: Kalau order harini bila dapat?

ANS: Bergantung kepada design ye, semua design kecuali B, E dan H dah ready stock. Kalau order dan payment harini silap silap esok lusa sampai!

Design B, E dan H sebab laku kerasss akan available bulan Oktober akan siap printing, tak lama dah tu. Boleh order sekarang, dapat planner kami terus postage kat awak awak semua.

Kalau nak baik copp cepat cepat!

Cepat cepat grab peluang anda! To order just whatapps +601111023237 or click link on bio 😘😘😘 #planner2019 #planner #bukuislamik#planner2019 #planner #bukuislamik #plannersyabab #planner2019 #plannerislamik2019 #plannersyabab2019 #plannermurah #plannermalaysia #plannercantik #muslimplanner #plannerpengurusanmasa #plannertahunan #plannerwarnawarni #hantukaklimah #munafik #meletop #ctdk #time #merdeka2018


0

by @dxfitz_pilkurus_sekatselera

BIMBANG PERUT BUNCIT TAK PERNAH LANGSING?

Ada satu sifat yang menarik tentang diri kita ni sebagai orang perempuan .
CITA-CITA NAK LANGSING CAPAI BERAT IDEAL..WAHH!!😍😍😙 TAPI....HOBINYA MAKAN!! KANNN??? 🤔
.
.
Mcm mane nii nak sekat selera makan??
.
.
Jom cuba capsule dxfitz!!
Jgn risau, #dxfitz selamat
Yg penting kurang terasa lapar, asyik rasa kenyang jer,💃
.
Wssp 0179518430
.
.
#bazaarpaknil #dxfitz #aydajebat #nakkuruscepat #petuakurus #kempiskanperut #dxfitz #kurus #zizanrazak #ctdk #ubatkuruspower #likeforlike #lossweight #kuruscepat #dietkalori #pilkurusmalaysia #detox #instagood #pilkurus #ubatkurus #pilsekatselera #artismalaysia #tiktok #musical #selfie #juskurus #hqdxfitz #dxfitzhq #ubatkurusmurah #menuatkins #dietatkins


0

by @murah2.my

🌷KURUNG SALJU🌷
DESIGN KURUNG MODEN .
MATERIAL BAJU
🌸ROYAL Silk
🌸Corak bunga printed
🌸Design KURUNG MODEN
🌸Jenis kain lembut dan beralun 🌸Tak jarang,Tak panas
🌸Tahan Lasak
🌸ZIP BLKG
🌸Dutt belakang 🌸Leher bulat 🌸Tangan lepas(boleh sinsing)
🌸Lose Cutting
🌻High quality 💯 🌻KAIN DUYUNG (A cut)
🌻zip tepi kain
🌻getah kiri dan kanan 🌼✖️jarang 🌼✖️ fit 🌼✔️jahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman 🌼✔️mudah iron 🌼✔️tahan lasak 🌼✔️jatuh terletak cantik 🌼✔️selesa dipakai 🌼✔️warna2 cun melecun 🌼✔️5 warna hot
🌼✔️size S M L XL XXL
🌼✔️READY STOCK .
.
🌻ce cepat whatsapp utk order ye darling2 ...stok sngt2 limited..
🌻sila ukur dahulu sebelum buat pembelian..
🌻Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan. ****************************
.
KURUNG SALJU CODE KS

HARGA :RM70SM RM75SS
#bridesmaid #bff #bazarpaknilmurah #igshopmurah #bajukurungmurahmalaysia #bajukurungpahang #bajuonline #bajukurunglace #bajukurungbajet #bajukurungterkini #bajukurungprinted #bajukurungoffer #bajukurungcotton #bajukurungraya #bajukurungpeplum #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungsale #bajubungabunga #bajukurungkedah #bajukurungmoden #bajukurungmini #bajukurung #bajukurungplain #kurungmurah #ctdk #tiktokmalaysia #smulemalaysia


0

by @dxfitz_pilkurus_sekatselera

BIMBANG PERUT BUNCIT TAK PERNAH LANGSING?

Ada satu sifat yang menarik tentang diri kita ni sebagai orang perempuan .
CITA-CITA NAK LANGSING CAPAI BERAT IDEAL..WAHH!!😍😍😙 TAPI....HOBINYA MAKAN!! KANNN??? 🤔
.
.
Mcm mane nii nak sekat selera makan??
.
.
Jom cuba capsule dxfitz!!
Jgn risau, #dxfitz selamat
Yg penting kurang terasa lapar, asyik rasa kenyang jer,💃
.
Wssp 0179518430
.
.
#bazaarpaknil #dxfitz #aydajebat #nakkuruscepat #petuakurus #kempiskanperut #dxfitz #kurus #zizanrazak #ctdk #ubatkuruspower #likeforlike #lossweight #kuruscepat #dietkalori #pilkurusmalaysia #detox #instagood #pilkurus #ubatkurus #pilsekatselera #artismalaysia #tiktok #musical #selfie #juskurus #hqdxfitz #dxfitzhq #ubatkurusmurah #menuatkins #dietatkins


0

by @murah2.my

🌷KURUNG SALJU🌷
DESIGN KURUNG MODEN .
MATERIAL BAJU
🌸ROYAL Silk
🌸Corak bunga printed
🌸Design KURUNG MODEN
🌸Jenis kain lembut dan beralun 🌸Tak jarang,Tak panas
🌸Tahan Lasak
🌸ZIP BLKG
🌸Dutt belakang 🌸Leher bulat 🌸Tangan lepas(boleh sinsing)
🌸Lose Cutting
🌻High quality 💯 🌻KAIN DUYUNG (A cut)
🌻zip tepi kain
🌻getah kiri dan kanan 🌼✖️jarang 🌼✖️ fit 🌼✔️jahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman 🌼✔️mudah iron 🌼✔️tahan lasak 🌼✔️jatuh terletak cantik 🌼✔️selesa dipakai 🌼✔️warna2 cun melecun 🌼✔️5 warna hot
🌼✔️size S M L XL XXL
🌼✔️READY STOCK .
.
🌻ce cepat whatsapp utk order ye darling2 ...stok sngt2 limited..
🌻sila ukur dahulu sebelum buat pembelian..
🌻Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan. ****************************
.
KURUNG SALJU CODE KS

HARGA :RM70SM RM75SS
#bridesmaid #bff #bazarpaknilmurah #igshopmurah #bajukurungmurahmalaysia #bajukurungpahang #bajuonline #bajukurunglace #bajukurungbajet #bajukurungterkini #bajukurungprinted #bajukurungoffer #bajukurungcotton #bajukurungraya #bajukurungpeplum #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungsale #bajubungabunga #bajukurungkedah #bajukurungmoden #bajukurungmini #bajukurung #bajukurungplain #kurungmurah #ctdk #tiktokmalaysia #smulemalaysia


0

by @official.pagecelebrity

KONSERT SEMI FINAL BIG STAGE 2018

Wani Kayrie ft. Siti Sarah

Lagu : Nisan Cinta(Siti Nordiana,Jaclyn Victor)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#bigstage #bigstage2018 #wanikayrie #sitisarah #nisancinta #sitinordiana #jaclynvictor #malaysia #artist #artismalaysia #neelofa #noradanish #aydajebat #fattzura #aimantino #wanyhasrita #ctdk #instagram #instaceleb #celebrity #love


0

by @murah2.my

🌷KURUNG SALJU🌷
DESIGN KURUNG MODEN .
MATERIAL BAJU
🌸ROYAL Silk
🌸Corak bunga printed
🌸Design KURUNG MODEN
🌸Jenis kain lembut dan beralun 🌸Tak jarang,Tak panas
🌸Tahan Lasak
🌸ZIP BLKG
🌸Dutt belakang 🌸Leher bulat 🌸Tangan lepas(boleh sinsing)
🌸Lose Cutting
🌻High quality 💯 🌻KAIN DUYUNG (A cut)
🌻zip tepi kain
🌻getah kiri dan kanan 🌼✖️jarang 🌼✖️ fit 🌼✔️jahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman 🌼✔️mudah iron 🌼✔️tahan lasak 🌼✔️jatuh terletak cantik 🌼✔️selesa dipakai 🌼✔️warna2 cun melecun 🌼✔️5 warna hot
🌼✔️size S M L XL XXL
🌼✔️READY STOCK .
.
🌻ce cepat whatsapp utk order ye darling2 ...stok sngt2 limited..
🌻sila ukur dahulu sebelum buat pembelian..
🌻Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan. ****************************
.
KURUNG SALJU CODE KS

HARGA :RM70SM RM75SS
#bridesmaid #bff #bazarpaknilmurah #igshopmurah #bajukurungmurahmalaysia #bajukurungpahang #bajuonline #bajukurunglace #bajukurungbajet #bajukurungterkini #bajukurungprinted #bajukurungoffer #bajukurungcotton #bajukurungraya #bajukurungpeplum #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungsale #bajubungabunga #bajukurungkedah #bajukurungmoden #bajukurungmini #bajukurung #bajukurungplain #kurungmurah #ctdk #tiktokmalaysia #smulemalaysia


0

by @murah2.my

🌷KURUNG SALJU🌷
DESIGN KURUNG MODEN .
MATERIAL BAJU
🌸ROYAL Silk
🌸Corak bunga printed
🌸Design KURUNG MODEN
🌸Jenis kain lembut dan beralun 🌸Tak jarang,Tak panas
🌸Tahan Lasak
🌸ZIP BLKG
🌸Dutt belakang 🌸Leher bulat 🌸Tangan lepas(boleh sinsing)
🌸Lose Cutting
🌻High quality 💯 🌻KAIN DUYUNG (A cut)
🌻zip tepi kain
🌻getah kiri dan kanan 🌼✖️jarang 🌼✖️ fit 🌼✔️jahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman 🌼✔️mudah iron 🌼✔️tahan lasak 🌼✔️jatuh terletak cantik 🌼✔️selesa dipakai 🌼✔️warna2 cun melecun 🌼✔️5 warna hot
🌼✔️size S M L XL XXL
🌼✔️READY STOCK .
.
🌻ce cepat whatsapp utk order ye darling2 ...stok sngt2 limited..
🌻sila ukur dahulu sebelum buat pembelian..
🌻Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan. ****************************
.
KURUNG SALJU CODE KS

HARGA :RM70SM RM75SS
#bridesmaid #bff #bazarpaknilmurah #igshopmurah #bajukurungmurahmalaysia #bajukurungpahang #bajuonline #bajukurunglace #bajukurungbajet #bajukurungterkini #bajukurungprinted #bajukurungoffer #bajukurungcotton #bajukurungraya #bajukurungpeplum #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungsale #bajubungabunga #bajukurungkedah #bajukurungmoden #bajukurungmini #bajukurung #bajukurungplain #kurungmurah #ctdk #tiktokmalaysia #smulemalaysia


0

by @travelmeroketrezeki

Ibadat kita tak cukup macam mana rezeki nak cukup?
__.

Ibadat kita tak lebih macam mana rezeki nak lebih?
_.

Tapi Allah tu pemurah, ibadat tak tau kemana pun dibaginya selalu rezeki untuk hambanya. Tapi kita? Nak syukur pun tak tahu cara... Duk sibuk fikir yang takda daripada nak bersyukur dengan yang ada. Selalu lupa... Lupa je komplen, lupa je merungut. Haish...
__.

Ingat rezeki tu tok nenek hang bagi?
__.
__.

Rezeki tu Allah yang bagi...
__.

Yang kata cukup tu iman.
Yang kata tak cukup tu nafsu...
__.

Jadi? Bila kita rasa cukup maknanya apa...?
__.

Pikirlah sendiri. :3
__.
__.

Nora Yusof.
#Pengasas_FTR


1

by @lynda_shoppe

Tengok tu cantik kan? Banyak pilihan yang boleh dibuat tau. Jom cepat grab selagi stok & sale masih ada.

_
Buy 1 for RM99/pc
Buy 2 RM168 ( RM84/pc) #adeledollkurung
#alesadollkurung
#eyanadollkurung
Dusty Pink & Salmon Pink.

_ ➡️WHATSAPP TO ORDER. KLIK LINK DI BIO IG FOR FAST RESPONSE.

#adeledollkurung #alesadollkurung #eyanadollkurung #minikurung #bajukurung #kurungmoden #dustypink #salmonpink #bazar #meletop #abpbh2018 #mdec #eusahawan #uitm #upsi #bahagiabukanbidaan #setcouple #komboset #bridesmaid #kurung #fattzura #ctdk #lyndashoppe


0

by @simplysiti_aida

Highlight untuk minggu ini!

Cara terbaik untuk kulit tampak lebih cerah, berseri dan tona kulit sekata pastinya dengan rangkaian Luminous White. 💙
.
1. Luminous White Cleanser 
2. Luminous White Toner
3. Luminous White Day Moisturiser 
4. Luminous White Night Moisturiser
.
Jom order dengan saya di www.wasap.my/+60175545072
.
🥀 IG : simplysiti_aida
🥀 FB page : simplysiti_aida
🥀 Whatsapp : 0175545072
.
🌸 COD - RM8
🌸 Postage semenanjung - RM8
🌸 Postage sabah sarawak - RM12
.
#SIMPLYSITI #ForTheBeautyInYou #goldeditioncushionfoundation #goldeditionmattelipcream #skincare #dermagic #clearsolution #luminouswhite #newage #cosmetic #simplyelegantlipstick #arganwonder #simplyelegant #makeupremover #ccddcream #fragrance #loveEDP #koleksiinspirasi #spring&paradiseblossom #goldeditionexclusive #agensimplysiti #ahlielitsimplysiti #ctdk


1