#Coachturunberatbadan

Instagram photos and videos

#coachturunberatbadan#jomkurus#herbalifecoachmalaysia#sayanakkurus#teamcoachingnurulami#mudahnyekurusfitbilaadacoach#onlinecoaching#tipsihat#activeworldteamamin#turunberatbadan#coachturunberat#cabaranturunberatbadan#healthyactivelifestyle#weightlosschallengeonline#sayacoach#coachwanhasni#tipskurus#turunberatbadanonline

Hashtags #Coachturunberatbadan for Instagram

SIMPLE WORK OUT YG BOLEH BUAT DI RUMAH TANPA PERLUKAN SEBARANG ALATAN
.
Ramai sebenarnye yg nak mula bersenam tp x tau caranya.
.
Sebenarnya nak workout ni tak perlu pun lama2 atau nak kena ada peralatan yg lengkap. Cuma perlu tahu cara dan rutin yang kita boleh buat setiap hari . Yang pasti cmne nak capai ' GOALS ' tu waktu bersenam . Apa yang kita nak kan . Nak fokus bahagian mana pada badan kita . Kalau tahu apa yang kita nak . Semua cara workout berhasil
.
Bagi beginners yg baru nak start workout boleh amalkan rutin ini at least 3kali sminggu dan cuba Lakukan semua ini sekurang2nya 3set.

#coachshazlia
#projekkurus2018
#coachturunberatbadan
#turunberatbadanonline
#kuruslepasgemuk


0

Jangan salahkan ibu mengandung kalau kita yg tak jaga makan.
.
Ramai yg cakap "saya gemuk atas faktor keturunan"
.
Children see children do, anak2 akan buat ape yg kita buat, akan makan macam mana kita makan. .
Sebenarnye gemuk disebabkan keturunan hanyalah 30% shj, yg selebihnya 70% adalah dari gaya pemakanan dan yg jd masalah adalah bila 70% tu pun ikut mcm keturunan mereka. Anda mampu mengubahnya.πŸ˜‰πŸ€— #turunberatbadanonline #coachturunberatbadan #projekkurus2018 #kuruslepasgemuk #coachshazlia


0

| Happy hour! | πŸ•ΊπŸ»πŸ•ΊπŸ»πŸ•ΊπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»
.
Waktu makan adalah waktu gembira!. Jangan skip makan untuk rasa gembira dan bertenaga
.
Makan waktu yang betul dan konsisten setiap hari dapat percepatkan proses turun berat badan
.
Dah masuk waktu BREAKFAST, jangan lupa HEALTHY BREAKFAST! πŸ˜‹πŸ‘πŸ»
.
Coach Nurul 013-3116180
Coach Ami 017-2656673
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami


3

Good morning everyone. Pagi2 ni mesti ada yang teringin nak makan nasi goreng kan.. tapi org kata kalau nak diet tak boleh mkn nasi πŸ€”
HA SEBENARNYA
NASI TAK BERSALAH DALAM HAL INI.
.
Nak kurus bukan nye xboleh makan nasi, tp kena faham berapa bnyk nasik yg diperlukan.
.
Nah, ini portion untuk nasi, isi nasi then letak penumbuk tangan kanan kat sbelah, kalau nasik tu lebih besar dari size penumbuk tangan kanan kita mksdnye nasi tu dah terlebih la tu..
.
Kalau portion dah betul tp dah abis nasik tu tambah lg 1 portion itu x aci tau. Hehe
#coachshazlia #kuruslepasgemuk #projekkurus2018 #coachturunberatbadan #turunberatbadanonline


0

Terkejut Bila lepak dng sahabat di majlis Kenduri..
.
Masyaallah terkejut bila p kenduri hari ni.. kebetulan jumpa kawan2 kat sana.. bila sembang itu ini terkeluar jgak la dari mulut seorg ni tentang dia tak makan nasi dan dia turun 5Kg.. dalam hati aku bagus la turun 5kg.. bila dng jaga ayat "tapi" terus aku jadi lebih fokus... what next yg tapi tu.. nak tahu apa tapi tu?
.
Tapi badan rasa letih, dah la menyusu badan dan blaaa..blaa.blaa.. so aku plak tanya dah tu maintains ka skrg?? Tak naik balik 9Kg.. 😞 buat letih ja... so aku pon kata nasi bukan punca utama tapi ilmu yang kau tak da‼️ perrhh bila dng member2 ni kasi slamba ja la kan... so dia pon Tanya ilmu cam mana... so aku pon share 1ja la.. so lain aku suruh dia follow ig aku.. hehe dan terus gtau nak join program Lose weight online ni... Alhamdulillah kawan2 lama pon bagus jgak kita bantu kan.. 😍🎯
#nakkurus 🎯🎯🎯🎯🎯
#hafiznayanz #coachturunberatbadan #resultmatter #makanansihat #neelofa #pavillionkl #duckscarf #lunchboxkl #dietatkins #nakkuruscepat #mealplan #jomkurus #carakurus #duckscarf #fareedascarf #bajubesar #nutrition #kuruscepat #mahsauniversity #msushahalam #ppum #bengkung #kenduri #ubatkurus


2

🍽️ MAKANAN PESERTA PREMIUM COACHING TIME LUNCH 🍽️
Jom menjenguk makanan peserta Premium Coaching dan WEIGHT LOSS CHALLENGE ONLINE yang sedap dan sihat dihujung minggu. Pelbagai jenis hidangan daripada para peserta kita. Kesemua hidangan healthy completed solid meal!! .... πŸ“Œ
πŸ“Œ
MUDAHNYA KURUS BILA ADA
1. ILMU
2. COACH
3. GROUP SUPPORT .
.
Dalam PREMIUM COACHING semua kita ada 😍 😎 .
Coach Wan 0173086001
.
Kami akan membuka tempat untuk 30 orang pertama mendaftar POWERFIT SCHOOL class 4 days online

http://one4daysfreeclass.wasap.my/
http://one4daysfreeclass.wasap.my/

kelas 4 hari secara online pemakanan dan senaman PERCUMA sebelum bersedia ke advance class πŸ’ͺ🏻 Terus Masuk Ke Link

http://one4daysfreeclass.wasap.my/
http://one4daysfreeclass.wasap.my/
http://one4daysfreeclass.wasap.my/

Untuk Memudahkan Proses Pendaftaran
.
.

Nak tahu tentang Premium Coaching clik siniπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://tinyurl.com/WasapCoachWan

UNTUK program Saya Nak Kurus dan Weight Loss Challenge Online SILA ISI DALAM FORM NI πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://goo.gl/uZNLvH
http://goo.gl/uZNLvH
http://goo.gl/uZNLvH ...
πŸ“Œ
πŸ“Œ
NAK LAGI CEPAT RESPON, TERUS WHATSAPP:-
Whatsapp "NAMA, UMUR, LOKASI" ke +60173086001
Whatsapp "NAMA, UMUR, LOKASI" ke +60173086001
Whatsapp "NAMA, UMUR, LOKASI" ke +60173086001 ...
πŸ“Œ
πŸ“Œ
#ActiveWorldTeamAmin
#coachWANHASNI πŸ“± +60173086001 πŸ”ΉBlog: one2befitowan.blogspot.com
#jomkurus #tipskurus #tipsihat
#healthyactivelifestyle #onlinecoaching #weightlosschallengeonline #cabaranturunberatbadan
#turunberatbadan #herbalifecoachmalaysia #produkkurusterbaik #coachturunberatbadan #sayanakkurus #sayacoach #mealreplacement
#coachturunberat


0

| PERLU KE TREAT MEAL KALAU NAK KURUS? | πŸ€”
.
Bestkan lepas dah berusaha untuk capai goal, capai target yang kita ingin kan, kita reward diri sendiri
.
Reward ni penting untuk hargai kerja keras diri sendiri
.
Reward juga buat kita lebih semangat untuk capai banyak lagi goal kita
.
Treat meal ni nikmat kehidupan bak kata coachee kamiπŸ˜‚
.
Siapa kata yang join program kurus online tak ada enjoy makan?
.
Cuma bila enjoy makan dengan ilmu, kita tak senang naik berat sampai 2,3,5-10kg
.
Treat meal ni bukan untuk makan hari-hari ya, kalau hari-hari bukan treat meal namanya!
.
Coach Nurul 013-3116180
Coach Ami 017-2656673
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami


2

Ladies nite smlm punya citer.. Pi bahagian audio nak tanya song sapa ni best !! Sekali terjebak menyimpit masuk dlm live dengan head coah kita..keh..keh..
.
πŸ“Œ
πŸ“Œ
MUDAHNYA KURUS BILA ADA
1. ILMU
2. COACH
3. GROUP SUPPORT .
.
Dalam PREMIUM COACHING semua kita ada 😍 😎 .
Coach Wan 0173086001
.
Kami akan membuka tempat untuk 30 orang pertama mendaftar POWERFIT SCHOOL class 4 days online

http://one4daysfreeclass.wasap.my/
http://one4daysfreeclass.wasap.my/

kelas 4 hari secara online pemakanan dan senaman PERCUMA sebelum bersedia ke advance class πŸ’ͺ🏻 Terus Masuk Ke Link

http://one4daysfreeclass.wasap.my/
http://one4daysfreeclass.wasap.my/
http://one4daysfreeclass.wasap.my/

Untuk Memudahkan Proses Pendaftaran
.
.

Nak tahu tentang Premium Coaching clik siniπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://tinyurl.com/WasapCoachWan

UNTUK program Saya Nak Kurus dan Weight Loss Challenge Online SILA ISI DALAM FORM NI πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://goo.gl/uZNLvH
http://goo.gl/uZNLvH
http://goo.gl/uZNLvH ...
πŸ“Œ
πŸ“Œ
NAK LAGI CEPAT RESPON, TERUS WHATSAPP:-
Whatsapp "NAMA, UMUR, LOKASI" ke +60173086001
Whatsapp "NAMA, UMUR, LOKASI" ke +60173086001
Whatsapp "NAMA, UMUR, LOKASI" ke +60173086001 ...
πŸ“Œ
πŸ“Œ
#ActiveWorldTeamAmin
#coachWANHASNI πŸ“± +60173086001 πŸ”ΉBlog: one2befitowan.blogspot.com
#jomkurus #tipskurus #tipsihat
#healthyactivelifestyle #onlinecoaching #weightlosschallengeonline #cabaranturunberatbadan
#turunberatbadan #herbalifecoachmalaysia #produkkurusterbaik #coachturunberatbadan #sayanakkurus #sayacoach #mealreplacement
#coachturunberat


0

🍽️ MAKANAN PESERTA PREMIUM COACHING TIME LUNCH TADI 🍽️
Jom menjenguk makanan peserta Premium Coaching dan WEIGHT LOSS CHALLENGE ONLINE yang sedap dan sihat. Pelbagai jenis hidangan daripada para peserta kita. Kesemua hidangan healthy completed solid meal!! .... πŸ“Œ
πŸ“Œ
MUDAHNYA KURUS BILA ADA
1. ILMU
2. COACH
3. GROUP SUPPORT .
.
Dalam PREMIUM COACHING semua kita ada 😍 😎 .
Coach Wan 0173086001
.
Kami akan membuka tempat untuk 30 orang pertama mendaftar POWERFIT SCHOOL class 4 days online

http://one4daysfreeclass.wasap.my/
http://one4daysfreeclass.wasap.my/

kelas 4 hari secara online pemakanan dan senaman PERCUMA sebelum bersedia ke advance class πŸ’ͺ🏻 Terus Masuk Ke Link

http://one4daysfreeclass.wasap.my/
http://one4daysfreeclass.wasap.my/
http://one4daysfreeclass.wasap.my/

Untuk Memudahkan Proses Pendaftaran
.
.

Nak tahu tentang Premium Coaching clik siniπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://tinyurl.com/WasapCoachWan

UNTUK program Saya Nak Kurus dan Weight Loss Challenge Online SILA ISI DALAM FORM NI πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://goo.gl/uZNLvH
http://goo.gl/uZNLvH
http://goo.gl/uZNLvH ...
πŸ“Œ
πŸ“Œ
NAK LAGI CEPAT RESPON, TERUS WHATSAPP:-
Whatsapp "NAMA, UMUR, LOKASI" ke +60173086001
Whatsapp "NAMA, UMUR, LOKASI" ke +60173086001
Whatsapp "NAMA, UMUR, LOKASI" ke +60173086001 ...
πŸ“Œ
πŸ“Œ
#ActiveWorldTeamAmin
#coachWANHASNI πŸ“± +60173086001 πŸ”ΉBlog: one2befitowan.blogspot.com
#jomkurus #tipskurus #tipsihat
#healthyactivelifestyle #onlinecoaching #weightlosschallengeonline #cabaranturunberatbadan
#turunberatbadan #herbalifecoachmalaysia #produkkurusterbaik #coachturunberatbadan #sayanakkurus #sayacoach #mealreplacement
#coachturunberat


0

Mental "saya sudah berolahraga keras maka boleh makan apa saja", harus diubah. .

Pola pikir seperti itu justru membuat asupan kalori yang masuk lebih banyak dari yang keluar. .

Berat badan pun akan stagnan, bahkan bertambah.
.

Olah raga yang terlalu sering ternyata juga bisa meningkatkan nafsu makan
.

Sehingga kita mengasup lebih banyak makanan.
Karenanya pola makan juga harus diatur.
.

Kunci untuk memiliki berat badan ideal adalah mengatur asupan kalori
.

Dengan atau tanpa meningkatkan aktivitas olahraga.
. "Berolahraga adalah cara yang baik untuk menjaga berat badan...
.

Tetapi bukan cara terbaik untuk menurunkannya
.
http://bit.ly/TanyaWiwie

#dietsehat #tipscepatlangsing #tipsmengecilkanperutbuncit #hamilteteplangsing #nutrisiibuhamil #clubnutrisidepok #Herbalifecimanggis #herbalifekelapaduadepok #herbalifecijantung #herbalifelentengagung #herbalifejakartatimur #herbalifejakarta #herbalifejakartaselatan #herbalifetangerang #herbalifebekasi #herbalifebogor #herbalifedepok #herbalifemurah #herbalifeasli #konsultanherbalife #herbalifepetukangan #herbalifebintaro #herbalifecipulir #kursumakansehat
#Coachturunberatbadan


0

Alhamdulillah
.
Alhamdulillah untuk hari baru
Alhamdulillah untuk hati yang tenang
Alhamdulillah untuk badan yang sihat
Alhamdulillah untuk makan yang cukup
Alhamdulillah untuk segala nikmat yang Allah bagi
.
Salam Jumaat,

Coach NurulAmi
013-3116180/ 017-2656673
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami


5

Bila lapar je marah, bila marah je lapar! #eh
.
Hang.ry : Kemarahan disebabkan kelaparan
.
Ini yang terjadi bila terskip makan atau tak sempat makan atau terlupa makan, lepas tu rasa lapar terus rasa nak marah, mood jadi tak ok, tak bole fokus, dan badan sampai mengigil
.
Ramai yang selalu abaikan waktu makan sebab sibuk, tak ada masa atau tak prepare makanan sampai abaikan rasa lapar tu
.
Tapi perasan tak walaupun abaikan rasa lapar, mood kita berubah tanpa sedar, kita cepat marah, tak bole fokus dan nak buat semua benda cepat,tak boleh sabar, cepat letih dan tak ada tenaga, lagi teruk ada yang sampai pengsan
.
Jadi, kalau rasa nak marah, mood tak ok, rasa tak bole fokus atau letih, cuba cek dulu kita dah makan ke belum?
.
Yang selalu skip makan tu, kena plan dan prepare waktu makan dan nak makan apa bila sibuk
.
Prepare stok makanan especially buah, roti wholemeal, telur, peanut butter, kekacang (spt:badam) di ofis, dalam beg dan di rumah supaya ada je yang bole kita grab bila lapar
.
Ingat ya, pemakanan kita mempengaruhi mood kita, selain kesihatan badan bergantung kepada pemakanan sihat, skip atau tak jaga waktu makan juga mempengaruhi gula dalam darah kita
.
Yang paling tak best, berat dan lemak badan susah nak turun bila lapar sebab skip or terlupa makan
.
Ada yang tengah hangry ke sekarang?😁
.
Coach Nurul 013-3116180
Coach Ami 017-2656673
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami


2

Loading...