#CodSeremban

Instagram photos and videos

#codseremban#codsenawang#seremban#cocoslimming#kurusselamat#codseremban2#seremban2#seremban3#dropshipwanted#codampangan#codsendayan#senawang#jomkurus#kurussihat#kuruscepat#nakkurus#bodydream#codsikamat#codseremban3#uitmseremban3#tipskurus#codparoi#bodydreamn9#kuruskanbadan#serembanbaker#agentneeded#kurustanpaberlapar

Hashtags #CodSeremban for Instagram

Yayyy, makin ramai tau yang Bodydream bantu kuruskan badan.
.
15hari dapat loss 2-7kg!!.
.
Tanpa Bodydream, uolls kena lari 5km everyday untuk bakar lemak.
Dengan Bodydream, 1 sachet bantu bakar lemak macam uolls lari 5km!!!
.
Whatsapp laju-laju ke :
01110875498
atau terus klik link pada profil ig ini😀
.
#kuruskanbadan#bodydreamn9#bodydreamcocos
#cocoslimming#bodydreamsendayan#bodydreamklia
#supplementkurus#ubatkurusmurah#kurustanpaberlapar#nakkurus#jomkurus#kurussihat#kurus#kuruscepat#tipskurus#kurusselamat#bodydream#ubatkurusmalaysia#sayajualubatkurus#kurusselamat#kuruscantik#bodydreamseremban#bodydreamsenawang#cocoslimming#agentneeded#dropshipwanted#codsenawang#codseremban


0

Yayyy, makin ramai tau yang Bodydream bantu kuruskan badan.
.
15hari dapat loss 2-7kg!!.
.
Tanpa Bodydream, uolls kena lari 5km everyday untuk bakar lemak.
Dengan Bodydream, 1 sachet bantu bakar lemak macam uolls lari 5km!!!
.
Whatsapp laju-laju ke :
01110875498
atau terus klik link pada profil ig ini😀
.
#kuruskanbadan#bodydreamn9#bodydreamcocos
#cocoslimming#bodydreamsendayan#bodydreamklia
#supplementkurus#ubatkurusmurah#kurustanpaberlapar#nakkurus#jomkurus#kurussihat#kurus#kuruscepat#tipskurus#kurusselamat#bodydream#ubatkurusmalaysia#sayajualubatkurus#kurusselamat#kuruscantik#bodydreamseremban#bodydreamsenawang#cocoslimming#agentneeded#dropshipwanted#codsenawang#codseremban


0

*COMBO MINI PREORDER*

HARGA RM105

FREE POSTAGE
FREE 5 BIJI BABY BROOCH

1 COMBO ADA 5 HELAI
DESIGN BOLEH PILIH ASALKAN 5 HELAI.

NAK BELI LOOSE PUN BOLEH.
HARGA : 1 HELAI RM25

Berminat? Cepat² klik link wasap ni www.wasap.my/60136766517/combo

Be rare. Be cute. Be fancy.

#fancybawal #fancybawallovers #tudungrare #tudungbawal #tudungviral #dropshipneededmalaysia #codseremban #borongmurah #tudungborong #murah #ctdk #bawalovers #bawalmurahmalaysia #bawalmudahbentuk #borongtudung


0

Rutin penjagaan kulit yang ringkas hanya dengan Meeracle Facial Serum yang diperkaya dengan formula batu permata untuk merawat kulit anda.
.
www.meeracle.com.my
.
To purchase #meeracleserum or #meeraclecleanser directly whatsapp 0189897530 or hit the link on bio😉 or 👇👇👇
.
https://linktr.ee/meeracle.seremban
.
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#meeracleagent
#dropshipopen
#meeraclecleanser
#codsenawang
#codseremban
#meeraclecodseremban
#zahirah
#zahirahmacwilson
#zahirahformiracle
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#meeracleempoweringyou
#meeracleseremban
#meeraclesenawang
#meeraclecodsenawang
#meeraclesepang
#agentmeeraclenilai
#meeraclenilai
#meeraclemelaka


0

Rutin penjagaan kulit yang ringkas hanya dengan Meeracle Facial Serum yang diperkaya dengan formula batu permata untuk merawat kulit anda.
.
www.meeracle.com.my
.
To purchase #meeracleserum or #meeraclecleanser directly whatsapp 0189897530 or hit the link on bio😉 or 👇👇👇
.
https://linktr.ee/meeracle.seremban
.
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#meeracleagent
#dropshipopen
#meeraclecleanser
#codsenawang
#codseremban
#meeraclecodseremban
#zahirah
#zahirahmacwilson
#zahirahformiracle
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#meeracleempoweringyou
#meeracleseremban
#meeraclesenawang
#meeraclecodsenawang
#meeraclesepang
#agentmeeraclenilai
#meeraclenilai
#meeraclemelaka


0

Mungkin kita tak secantik orang lain.. Mungkin kita tak sekaya orang lain
Mungkin kita tak sebijak orang lain.. Tetapi kita adalah diri kita yg sebenarnya..
Senyumlah dengan seikhlas hati.. jangan hilangkan senyuman yang ceria😊😊😊 #tunickimonoumida
#umidacollection #tunicstyle #tunicmuslimah #tunicmurah #codseremban


1

Petua untuk wanita yang ingin merawat kecantikkan, kesihatan luar dan dalam bolehlah amalkan Jamu Mutyara resipi turun-temurun keluarga @tyaarifinnw dari Indonesia.
.
.

Sesudu Jamu Mutyara sebelum sarapan pagi dan sesudu sebelum tidur malam. Kira RM68 henggit ni dah boleh repair balik dalaman kita.
.
.

So, cepat-cepat order wasap 013-6688377 dan cepat-cepat minum👌😄
.
.

#jamumutyaraoriginal #jamumutyaraseremban #mutyarabeautyseremban #mutyarabeauty #mutyarabytyaarifin #jamu #stokisn9 #jamumodern #codseremban #hospitalseremban #ibumuda #ibubersalin #wanita #negerisembilan #serembanmacammacamada #awetmuda #kekalcantik #jamuasliindonesia #jamuviral #igshopmalaysia #bazaarpaknil #sayaminumsayajual #jamumalaysia #tambahsusubadanmalaysia #teamsisnad #s2heights #asyrafkhalid #ctdk #tyaarifinnw #malaysia


2

Nutella Gunung Berapi 🔥🔥🔥 sesuai dijadikan sebagai sarapan yang sihat untuk yang nak diet 😍 Juga untuk preggy dan mommy to be.

Sebab ada oat 😊 boleh jadi milk booster juga. Yang vegetarian pun boleh makan sebab satu satunya dessert di bakeri yang tak ada telur 👍

#kualalumpurcake #kualalumpurfood #kualalumpurdessert #shahalamcakes #shahalamdelivery #shahalamdessert #serembandessert #seremban2 #seremban3 #codseremban #serembanfooddelivery #uitmseremban #doorgiftseremban #serembancake #nilai #nilai3 #nilaispring #nilaisquare #nilaiimpian #usimnilai #codnilai #nilaiuniversity #datarannilai #cakenilai #inticollegenilai #melaka


2

Nak tahu apa bahan dalam Bodydream Coco-s?
Ada 4 bahan utama.
.
Banyak sangat khasiat dia sebenarnya, tapi yang saya highlight kan ni ada lah khasiat yang ketara uolls dapat bila minum Bodydream ni.
.
Whatsapp laju-laju ke :
01110875498
atau terus klik link pada profil ig ini😀
.
#kuruskanbadan#bodydreamn9#bodydreamcocos
#cocoslimming#bodydreamsendayan#bodydreamklia
#supplementkurus#ubatkurusmurah#kurustanpaberlapar#nakkurus#jomkurus#kurussihat#kurus#kuruscepat#tipskurus#kurusselamat#bodydream#ubatkurusmalaysia#sayajualubatkurus#kurusselamat#kuruscantik#bodydreamseremban#bodydreamsenawang#cocoslimming#agentneeded#dropshipwanted#codsenawang#codseremban


0

Nak tahu apa bahan dalam Bodydream Coco-s?
Ada 4 bahan utama.
.
Banyak sangat khasiat dia sebenarnya, tapi yang saya highlight kan ni ada lah khasiat yang ketara uolls dapat bila minum Bodydream ni.
.
Whatsapp laju-laju ke :
01110875498
atau terus klik link pada profil ig ini😀
.
#kuruskanbadan#bodydreamn9#bodydreamcocos
#cocoslimming#bodydreamsendayan#bodydreamklia
#supplementkurus#ubatkurusmurah#kurustanpaberlapar#nakkurus#jomkurus#kurussihat#kurus#kuruscepat#tipskurus#kurusselamat#bodydream#ubatkurusmalaysia#sayajualubatkurus#kurusselamat#kuruscantik#bodydreamseremban#bodydreamsenawang#cocoslimming#agentneeded#dropshipwanted#codsenawang#codseremban


0

🚜Kek Lori Truck🚚
.
🎂Saiz 6inchi
.
🍰400g
.
🎂Jenis kek : Kek span
.
🍰Jenis Cream : Fresh Cream
.
🎂Perisa Kek boleh Pilih,antaranya : Coklat,Oreo,Tiramisu,Red Velvet,Mango,Durian,Blueberry,Strawberry,Oren,Vanila
.
💰Rm 50 termasuk deco
.
.
.
Nak Order Klik link di Bio ye
.
.
.
#kekkawen #kekkahwin #kekkahwinseremban #kekkahwinmurah #kekkahwinbajet #kekkahwinmalaysia #kek #weddingcakeseremban #kekwedding #serembanbaker #senawangbaker #serembanfood #serembanfooddelivery #bridalseremban #makeupseremban #kekseremban #serembancake #codseremban #codsenawang #codparoi #codampangan #codsendayan #codseremban2


0

[ LOW BATTERY PHONE SEBAB 24 JAM NAK SELFIE, MUKA NAMPAK FRESHHH MACAM PERGI SPA!! ]
.
gitchuuuu kemain tau adik ni tersenyum manis dia 😍 mana taknyaa guyss jerawat daripada bertimbun dah hilang!!
.
Omg! uolsss taknak ke skin gini? kalau nak mehh mehh whatsapp syira sebab syira nak guide korang lah! free je tauu 😘 tekan je link dkt bio okay? janji syira reply terus takyah tunggu lama lama2!!! 🙈


1

Apa yang ada dalam Orchid Vanilla?
.
Untuk pengetahuan, semua bahan-bahan Faraalipbutter adalah terdiri daripada bahan yang organik. Ini untuk memastikan tiada sebarang kesan yang buruk to all users.
.
Texture Orchid Vanilla sedikit moist dari Caramel Mint sebab adanya bahan seperti shea butter. Other than that, Orchid Vanilla os formularized from Vitamin E, orchid extract and argan oil.
.
In my personal experience, Yaya prefer to use it before tidur, macam lip mask gitu 🤪If keluar, I’d go with Caramel Mint sebab more refreshing. Orchid Vanilla colour dia gelap sedikit macam ke arah purple 🍭 but still it does its job, duduk rumah pun still jaga lips 👄 kita tau!
.
Siapa nak dapatkan, boleh DM/Whatsapp Yaya di 0142204381 (link di bio) For any inquiries pun boleh je tanya ok 💗 #faraalipbutter #faralipbutter #faraalipbutterseremban #faraalipbuttersenawang #faralipbutterseremban #faralipbuttersenawang #codfree #lipbutter #farahanimlipbutter #agentfaraalipbutterseremban #faraalipbuttersquad #faraalipbutterlovers #codseremban #codsenawang #farahanimrazak #faraalipbuuterCaramelMint #faraalipbutterOrchidVanilla #faraalipbutterCherryVelvet
.
Yaya


0

Menjadi dengan Meeracle Skincare smpai repeat order. Alhamdulillah terima kasih dear cust 😘 .
.
Yg mana lagi tak yakin dgn produk meeracle boleh tgok feedback cust Syiela 👆🏻 ye 🤗
.
.
Pada sistur2 yg terbuka hati nak cuba produk Meeracle boleh DM / trus whatsapp Syiela 👉🏻 017-2230513 sbb kita nak bagi FREE GIFTS 🎁 + FREE POSTAGE 🚚 kat uolls
.
.
.
#meeraclegemstonebeauty #meeracleseremban #meeracleskincare #meeraclegemstoneserum #meeraclecleanser #meeracleserum #seremban #senawang #codseremban #freepostage #codsenawang #uitmshahalam #uitmseremban3 #skincare #freecodseremban #freecodsenawang #shahalam #meeracle #meeraclesenawan
#DYXYcosmetics #familysyielaz #dyxyseremban #dyxybccream #dyxygreenteafacemist
#portdickso #dyxybccream #coduitmseremban3 #mydinsenawang
#codnilai


2

Step for flawless skin mesti kene jaga skin hidration. Paling best dalam moisturiser alha ni ada extract akar bunga peony tau sis. 🤗🤗🤗 .
Ok antara khasiat akar bunga peony utk mencerahkan skin! 😱😱😱 Mana2 produk yg ada extract bunga peony mampu melindungi kulit dari sinaran uv yang dapat meningkankan jumlah melanin pada sel kulit. Malah bunga peony jugak membantu proses pembungan sel kulit mati sekaligus meransang pertumbuhan sel kulit baru yang lebih sihat dan lebih cerah!👏👏👏 .
Woww wow terbaikk lah moisturiser Dato @alhaalfa ni. Patutlah namanya Peony Moisturiser. 👍
.
Bergabung plak dengan khasiat propolis pada fd fuhhh habiss hilang semua bekas2 dark skin. Terbaikk ke terbaikkk ni?? .
.
Ha so korang tak nak kulit mencerah , cantikk sebelum raya?? .
Nahh cepat wasap #teamkakleen hanya rm59.90 sahaja sis .
.
Grab asap asapp sappp !! 😂
0143262127
.
#moisturiseralha #peonymoisturiser #alhaalfa #muamalaysia #muamalaysiamakeupartist #skinbooster #alhaalfacosmeticsnegerisembilan # #alhaalfatrustedreseller #alhaalfalipmatte #alhaalfamakeup #alhaalfalovers #serumbooster #alhaalfaagent #codseremban #kakleenteam #alhaalfa #alhaalfasenawang #alhaalfatranslucent #alhaalfacosmetics_stokisn9 #alhaalfafoundation #alhaalfalenses #hijabista #makeupshop #alhaalfacushionglowblusher #foundationbooster #alhalafacosmetics #alhaalfablusher #fdbooster #alhaalfacosmeticsn9


1

Step for flawless skin mesti kene jaga skin hidration. Paling best dalam moisturiser alha ni ada extract akar bunga peony tau sis. 🤗🤗🤗 .
Ok antara khasiat akar bunga peony utk mencerahkan skin! 😱😱😱 Mana2 produk yg ada extract bunga peony mampu melindungi kulit dari sinaran uv yang dapat meningkankan jumlah melanin pada sel kulit. Malah bunga peony jugak membantu proses pembungan sel kulit mati sekaligus meransang pertumbuhan sel kulit baru yang lebih sihat dan lebih cerah!👏👏👏 .
Woww wow terbaikk lah moisturiser Dato @alhaalfa ni. Patutlah namanya Peony Moisturiser. 👍
.
Bergabung plak dengan khasiat propolis pada fd fuhhh habiss hilang semua bekas2 dark skin. Terbaikk ke terbaikkk ni?? .
.
Ha so korang tak nak kulit mencerah , cantikk sebelum raya?? .
Nahh cepat wasap #teamkakleen hanya rm59.90 sahaja sis .
.
Grab asap asapp sappp !! 😂
0143262127
.
#moisturiseralha #peonymoisturiser #alhaalfa #muamalaysia #muamalaysiamakeupartist #skinbooster #alhaalfacosmeticsnegerisembilan # #alhaalfatrustedreseller #alhaalfalipmatte #alhaalfamakeup #alhaalfalovers #serumbooster #alhaalfaagent #codseremban #kakleenteam #alhaalfa #alhaalfasenawang #alhaalfatranslucent #alhaalfacosmetics_stokisn9 #alhaalfafoundation #alhaalfalenses #hijabista #makeupshop #alhaalfacushionglowblusher #foundationbooster #alhalafacosmetics #alhaalfablusher #fdbooster #alhaalfacosmeticsn9


1

Step for flawless skin mesti kene jaga skin hidration. Paling best dalam moisturiser alha ni ada extract akar bunga peony tau sis. 🤗🤗🤗 .
Ok antara khasiat akar bunga peony utk mencerahkan skin! 😱😱😱 Mana2 produk yg ada extract bunga peony mampu melindungi kulit dari sinaran uv yang dapat meningkankan jumlah melanin pada sel kulit. Malah bunga peony jugak membantu proses pembungan sel kulit mati sekaligus meransang pertumbuhan sel kulit baru yang lebih sihat dan lebih cerah!👏👏👏 .
Woww wow terbaikk lah moisturiser Dato @alhaalfa ni. Patutlah namanya Peony Moisturiser. 👍
.
Bergabung plak dengan khasiat propolis pada fd fuhhh habiss hilang semua bekas2 dark skin. Terbaikk ke terbaikkk ni?? .
.
Ha so korang tak nak kulit mencerah , cantikk sebelum raya?? .
Nahh cepat wasap #teamkakleen hanya rm59.90 sahaja sis .
.
.
Grab asap asapp sappp !! 😂
0143262127
.
#moisturiseralha #peonymoisturiser #alhaalfa #muamalaysia #muamalaysiamakeupartist #skinbooster #alhaalfacosmeticsnegerisembilan # #alhaalfatrustedreseller #alhaalfalipmatte #alhaalfamakeup #alhaalfalovers #serumbooster #alhaalfaagent #codseremban #kakleenteam #alhaalfa #alhaalfasenawang #alhaalfatranslucent #alhaalfacosmetics_stokisn9 #alhaalfafoundation #alhaalfacushionglowblusher #foundationbooster #alhalafacosmetics #alhaalfablusher #fdbooster #alhaalfacosmeticsn9 #fdalhaalfa


0

Woop! No time? Jangan risau, Cold Wax Wawawax terus guna je. Tak perlu dipanaskan 💅🏻


1

FUNGSI QUINN CLEAN : - Mengekalkan pH yang seimbang
- Mengekalkan kebersihan Miss v
- Mencegah bau busuk Miss v
- Mencegah kegatalan
- Mengawal kegatalan akibat darah haid
- Merawat keputihan
- Mencerahkan Miss v
- Menhilangkan daki sekitar Miss v & celahan kangkang
- Melembutkan kulit sekitar Miss v
- Mewangikan Miss v secara semulajadi
- Menguatkan & Merapatkan otot Miss v
- Menganjalkan Miss v
- Mengekalkan kelembapan semulajadi
- Menghalang pembiakan bakteria / fungus
- Memberi keselesaan & kesegaran sepanjang hari untuk melakukan aktiviti seharian.

INFO :
* Mengandungi ph4
* Sesuai digunakan ketika haid
* Selamat digunakan oleh wanita hamil & berpantang
* Boleh digunakan oleh remaja seawal 16 tahun. * Tiada paraben & bahan kimia

INGREDIENTS :
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Phenoxyethanol, Trideceth-9, Lactic Acid, Menthol, Tetrasodium EDTA, Ethylhexyglycerin, Menthyl Lactate, Pentylene Glycol, Coptis Chinensis Root Extract, Opuntia Ficus-Indica Stem Extract, CI 14720.

CARA PENGUNAAN :
Pump kan QUINN CLEAN ke tapak tangan. Tidak perlu campurkan dengan air, kerana texture FOAM ini telah mencukupi untuk membersihkan seluruh area miss v.
Cuci bersih serata kawasan miss v, dubur dan juga celahan kangkang. Selesai mencuci. Bilas dengan air dan lap sehingga kering. // Boleh digunakan 2 atau 3 kali sehari. // HARGA : RM30 SM/SS

#CODSEREMBAN #CODSENAWANG #CODKUALAPILAH #CODQUINNVSEREMBAN #CODQUINNVSENAWANG #CODQUINNVKUALAPILAH
#QUINNVSEREMBAN QUINNVSENAWANG #QUINNVKUALAPILAH #LADYSQUAD
#QUINNVBYAMYERA #KUASABARUWANITA #JAMUMODEN #QUINNV #LOCALPRODUCT #RAHSIASUAMISAYANG #RAHSIARUMAHTANGGABAHAGIA .
📲: 011-15309055 /link di bio 💓


0

Hai assalammualaikum ❤️
.
Siapa peminat earing boleh cuci mata 👀 dekat IG @earing_shoppeja hookeyh
.
Banyak design lawa2 lagi nie rugi xgrab 😎
.
5 JIMAT RM15
10 FREE MINI STAND
.
📱019-567-4887
📱019-567-4887
📱019-567-4887
.
.

#earings #earingmurah #earinglovers #earinghijab #earingviral #jualanmurah #borongmurah #aksesori #codbangi #codkajang #bandarbarubangi #codbangikajang #senawang #seremban #codsenawang #codseremban #earingmalaysia #sayajualmurah #earinglovers #earingcollection #earingcantik #viral #malaysia


1

ELFIRA LOY'S BOUGAS JOURNEY❤️
-----------
To have a healthy, flawless skin without acne is no longer a dream! Terliur betul tengok kulit Elfira ni, she's been using since bougas still packaging lama tau!

The best about bougas is, tidak akan membuatkan kulit awak tu putih macam mayat, merah merah mcm sunburn😆

Instead, nampak glowy and healthy je, trust me!
-----------
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyserumfeedback #codbougasbeauty #masalahparut #masalahjerawat #serumtakberminyak #bougasbeautysenawang #bougasbeautyseremban #seremban #senawang #codsenawang #codseremban #testimonibougasbeautyserum #testimoniserumbougas #serumbougas #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyglenmarie #bougasbeautyseksyen13 #bougasbeautyselangor


0

🌹TUNIC KIMONO UMIDA🌹 kaler hijau, cantik dipadankan dengan shawl dan seluar hitam, kain berkualiti, sejuk dan beralun.. Menarilah dan terus tertawa, walau dunia tak seindah syurga❤️💃💃. #tunickimonoumida
#umidacollection #tuniccantik #tunicmurah #tunicstyle #codseremban


0

🌹TUNIC KIMONO UMIDA🌹 kaler hijau, cantik dipadankan dengan shawl dan seluar hitam, kain berkualiti, sejuk dan beralun.. Menarilah dan terus tertawa, walau dunia tak seindah syurga❤️💃💃. #tunickimonoumida
#umidacollection #tunicmurah #tuniccantik #codseremban


0