#CodSeremban

Instagram photos and videos

#cocoslimming#kurusselamat#codseremban#codsenawang#bodydreamseremban#jomkurus#bodydreamn9#bodydreamcocos#bodydreamsendayan#bodydreamklia#supplementkurus#ubatkurusmurah#kurustanpaberlapar#nakkurus#tipskurus#kurus#kuruscepat#bodydream#ubatkurusmalaysia#sayajualubatkurus#kuruscantik#bodydreamsenawang#agentneeded

Hashtags #CodSeremban for Instagram

Aku nak kurus, tapi tak tau macam mana.
Eh, ada Bodydream la, macam besssttt je.
.
Alaaaa mahal la, kalau beli ni, ada je duit lebih, tapiiii baik pergi makan yang best-best.
Hmmmm.
.
Kalau aku minum Bodydream ni, bukan aku konsisten pon.
Lagipon, entah-entah tak berkesan pon dekat aku.
.
•••••••••••••••••••••••
Buang tabiat suka beralasan ni.
Kalau nakkan sesuatu, kena usaha.
Kena ada pengorbanan.
PASTI akan berhasil.
.
Whatsapp laju-laju ke :
0145176426
atau terus klik link pada profil ig ini😀
.
#kuruskanbadan#bodydreamn9#bodydreamcocos
#cocoslimming#bodydreamsendayan#bodydreamklia
#supplementkurus#ubatkurusmurah#kurustanpaberlapar#nakkurus#jomkurus#kurussihat#kurus#kuruscepat#tipskurus#kurusselamat#bodydream#ubatkurusmalaysia#sayajualubatkurus#kurusselamat#kuruscantik#bodydreamseremban#bodydreamsenawang#cocoslimming#agentneeded#dropshipwanted#codsenawang#codseremban


0

Hampa semua apa khabaq,
hari ni kami nak buat promosi kaw-kaw nak bagi hampa kuruih cepat!!! Nak testimoni hilang berkilo-kilo. Mai PM kami. Tidak rugiii hampa uii.😫
..
KELEBIHAN KOPI HIJAU KARYSMA
🔥Menyingkirkan LEMAK DEGIL dalam badan.
🔥Memberi rasa kenyang selama berjam-jam 🔥Menyingkirkan toksin berlebihan dalam badan 🔥Meningkatkan tenaga serta STAMINA harian. (Energy Booster)
🔥Membantu menghilangkan lenguh-lenguh badan 🔥Memudahkan pelawasan 🔥Membantu memelihara kesihatan sendi terutamanya di bahagian lutut 🔥Menjadikan kulit anda lebih cantik terpelihara dan berseri-seri.

ANTIOKSIDAN terbaik dunia yang anda perlu tahu. Mendapat pengiktirafan pakar dunia Dr. Oz Endorses. Gabungan GREEN COFFEE GRED A+ , NANOTECH MARINE COLLAGEN, SUSU KAMING NETHERLANDS dan SUPER ANTOXCIDANT GOJI BERRIERS.
.
PAKAR DIET ANDA SEBENAR. AYUH SAHUT CABARAN! 💪 💪

www.wasap.my/60194046996/nakkurus
www.wasap.my/60194046996/nakkurus
www.wasap.my/60194046996/nakkurus

#karysmagreencoffee #karysmaskinnymocha
#skinnymochakarysma #instagood #coffelover #kopikurus #kopidetoks #kopikesihatan #kopihijau #trustedonlineseller #skinnymochamalaysia
#1stinmalaysia
#sayajual #codseremban
#sayajualonline
#1stinmalaysia
#sayajual #kopihijaumalaysia
#sayajualonline
#produkterbaik #produkkarysma #kgcteamnorhas #bazaarpaknil #igshopmalaysia #iklanmalaysia #iklanmurah


1

Suka benda sedap-sedap tapi tengah diet?
Meh try
Smoothie ni, elok untuk uolls yang tengah nak kurus tuu.
.
By the way, flaxseed, ada dalam Bodydream Coco-s tauuu.
Function dia:-
❤️mengawal kadar gula dalam darah
❤️membuat rasa kenyang yang panjang
.
Sebab tu bila minum coco-s, uolls akan rasa lambat lapar berbanding selalu
.
Kalau rajin dan ada masa, boleh try Banan Smoothie ni.
Kalau takde masa dan tak berapa nak rajin macam saya,
Minum la Bodydream coco-s ni hihi.
.
Whatsapp laju-laju ke :
01110875498
atau terus klik link pada profil ig ini😀
.
#kuruskanbadan#bodydreamn9#bodydreamcocos
#cocoslimming#bodydreamsendayan#bodydreamklia
#supplementkurus#ubatkurusmurah#kurustanpaberlapar#nakkurus#jomkurus#kurussihat#kurus#kuruscepat#tipskurus#kurusselamat#bodydream#ubatkurusmalaysia#sayajualubatkurus#kurusselamat#kuruscantik#bodydreamseremban#bodydreamsenawang#cocoslimming#agentneeded#dropshipwanted#codsenawang#codseremban


0

Suka benda sedap-sedap tapi tengah diet?
Meh try
Smoothie ni, elok untuk uolls yang tengah nak kurus tuu.
.
By the way, flaxseed, ada dalam Bodydream Coco-s tauuu.
Function dia:-
❤️mengawal kadar gula dalam darah
❤️membuat rasa kenyang yang panjang
.
Sebab tu bila minum coco-s, uolls akan rasa lambat lapar berbanding selalu
.
Kalau rajin dan ada masa, boleh try Banan Smoothie ni.
Kalau takde masa dan tak berapa nak rajin macam saya,
Minum la Bodydream coco-s ni hihi.
.
Whatsapp laju-laju ke :
01110875498
atau terus klik link pada profil ig ini😀
.
#kuruskanbadan#bodydreamn9#bodydreamcocos
#cocoslimming#bodydreamsendayan#bodydreamklia
#supplementkurus#ubatkurusmurah#kurustanpaberlapar#nakkurus#jomkurus#kurussihat#kurus#kuruscepat#tipskurus#kurusselamat#bodydream#ubatkurusmalaysia#sayajualubatkurus#kurusselamat#kuruscantik#bodydreamseremban#bodydreamsenawang#cocoslimming#agentneeded#dropshipwanted#codsenawang#codseremban


1

Teringin nak loss 4-10kilo dalam masa 2 minggu?
Jom minum set combo.
.
Set combo ni = bakar lemak + buang toksik
.
Jadinyaaa, bukan je lemak uolls yang berkurang, toksik pon berkurang.
Sebab tu extra weight loss.
.
Lagi satu, bila minum Fiber, metabolisme badan tu meningkat, so lagi cepat la badan tu bakar lemak.
.
Jom loss 4-10kg!
Whatsapp laju-laju ke :
01110875498
atau terus klik link pada profil ig ini😀
.
#kuruskanbadan#bodydreamn9#bodydreamcocos
#cocoslimming#bodydreamsendayan#bodydreamklia
#supplementkurus#ubatkurusmurah#kurustanpaberlapar#nakkurus#jomkurus#kurussihat#kurus#kuruscepat#tipskurus#kurusselamat#bodydream#ubatkurusmalaysia#sayajualubatkurus#kurusselamat#kuruscantik#bodydreamseremban#bodydreamsenawang#cocoslimming#agentneeded#dropshipwanted#codsenawang#codseremban


0

Teringin nak loss 4-10kilo dalam masa 2 minggu?
Jom minum set combo.
.
Set combo ni = bakar lemak + buang toksik
.
Jadinyaaa, bukan je lemak uolls yang berkurang, toksik pon berkurang.
Sebab tu extra weight loss.
.
Lagi satu, bila minum Fiber, metabolisme badan tu meningkat, so lagi cepat la badan tu bakar lemak.
.
Jom loss 4-10kg!
Whatsapp laju-laju ke :
01110875498
atau terus klik link pada profil ig ini😀
.
#kuruskanbadan#bodydreamn9#bodydreamcocos
#cocoslimming#bodydreamsendayan#bodydreamklia
#supplementkurus#ubatkurusmurah#kurustanpaberlapar#nakkurus#jomkurus#kurussihat#kurus#kuruscepat#tipskurus#kurusselamat#bodydream#ubatkurusmalaysia#sayajualubatkurus#kurusselamat#kuruscantik#bodydreamseremban#bodydreamsenawang#cocoslimming#agentneeded#dropshipwanted#codsenawang#codseremban


0

Waahhh ramainya rebut peluang dapat kan earing dengan harga murah 😱😱😱
.
Terima kasih kerana percaya dengan sis ☺️ .
siapa lagi nak dapatkan earing dengan harga MURAH ‼️
Cepat DM/WS sis 😃😃
.
Klik sahaja link di atas 👆🏻🌹
.
.
#earings #earingmurah #earinglovers #earinghijab #earingviral #jualanmurah #borongmurah #aksesori #codbangi #bandarbarubangi #codbangikajang #seremban #senawang #codsenawang #codseremban #negerisembilan #earingmalaysia #sayajualmurah #earinglovers #earingcollection #earingcantik #murahmalaysia #viral #malaysia


1

Aloloooo hilang muka garang bila chubby macam ni.
.
Comel memang comel bila mokmok ni.
Tapi tak berapa sihat untuk tubuh badan.
Bila badan makin gemuk, ada kemungkinan yang tinggi untuk ada tahap kolestrol yang tinggi.
.
Kolestrol ni punca pelbagai penyakit.
Jadii, sebelum terkena, baik berjaga-jaga.
.
Whatsapp laju-laju ke :
0145176426
atau terus klik link pada profil ig ini😀
.
#kuruskanbadan#bodydreamn9#bodydreamcocos
#cocoslimming#bodydreamsendayan#bodydreamklia
#supplementkurus#ubatkurusmurah#kurustanpaberlapar#nakkurus#jomkurus#kurussihat#kurus#kuruscepat#tipskurus#kurusselamat#bodydream#ubatkurusmalaysia#sayajualubatkurus#kurusselamat#kuruscantik#bodydreamseremban#bodydreamsenawang#cocoslimming#agentneeded#dropshipwanted#codsenawang#codseremban


0

Perut hilang?!!
Amboiii, perut dah kempisss, badan makin langsing ye lepas minum coco-s ni.
.
Yang penting nampak makin muda hihi
Eh, kalau uolls nak tauu,
Dalam Bodydream Coco-s ada FLAXSEED.
.
FLAXSEED ni membantu menegangkan kulit kendur.
Jadi jangan hairan kenapa rasa kulit makin tegang hihi.
.
Whatsapp laju-laju ke :
01110875498
atau terus klik link pada profil ig ini😀
.
#kuruskanbadan#bodydreamn9#bodydreamcocos
#cocoslimming#bodydreamsendayan#bodydreamklia
#supplementkurus#ubatkurusmurah#kurustanpaberlapar#nakkurus#jomkurus#kurussihat#kurus#kuruscepat#tipskurus#kurusselamat#bodydream#ubatkurusmalaysia#sayajualubatkurus#kurusselamat#kuruscantik#bodydreamseremban#bodydreamsenawang#cocoslimming#agentneeded#dropshipwanted#codsenawang#codseremban


1

Perut hilang?!!
Amboiii, perut dah kempisss, badan makin langsing ye lepas minum coco-s ni.
.
Yang penting nampak makin muda hihi
Eh, kalau uolls nak tauu,
Dalam Bodydream Coco-s ada FLAXSEED.
.
FLAXSEED ni membantu menegangkan kulit kendur.
Jadi jangan hairan kenapa rasa kulit makin tegang hihi.
.
Whatsapp laju-laju ke :
01110875498
atau terus klik link pada profil ig ini😀
.
#kuruskanbadan#bodydreamn9#bodydreamcocos
#cocoslimming#bodydreamsendayan#bodydreamklia
#supplementkurus#ubatkurusmurah#kurustanpaberlapar#nakkurus#jomkurus#kurussihat#kurus#kuruscepat#tipskurus#kurusselamat#bodydream#ubatkurusmalaysia#sayajualubatkurus#kurusselamat#kuruscantik#bodydreamseremban#bodydreamsenawang#cocoslimming#agentneeded#dropshipwanted#codsenawang#codseremban


2

Assalammualaikum alhamdulillah segala puji bagi Allah yang mempermudahkn urusan @berkatshop.gadget .. so korang yang nak beli phone #andriod boleh link bio kami.. pada jam 3.30 hari ini kami akan update new price list untuk andriod phone!!!!
#andriodsmartphone #andriod #samsung #huawei #honor #xiaomi #redmi #iphone #zte #htc #seremban #codseremban #codsenawang #codkualalumpur #seremban #kualalumpur


1

Biar betul!!
2 box je dah dapat kurus macam nii.
.
Amboooiii lepas ni mesti ramai yang tegur ni.
Baju pon makin senang nak jumpa size.
Dan makin murah kalau nak beli baju😬
.
Kalau uolls nak kurus macam customer ni, boleh lerrr
Whatsapp laju-laju ke :
0145176426
atau terus klik link pada profil ig ini😀
.
#kuruskanbadan#bodydreamn9#bodydreamcocos
#cocoslimming#bodydreamsendayan#bodydreamklia
#supplementkurus#ubatkurusmurah#kurustanpaberlapar#nakkurus#jomkurus#kurussihat#kurus#kuruscepat#tipskurus#kurusselamat#bodydream#ubatkurusmalaysia#sayajualubatkurus#kurusselamat#kuruscantik#bodydreamseremban#bodydreamsenawang#cocoslimming#agentneeded#dropshipwanted#codsenawang#codseremban


1

Nak kurus selamat?
Nak kurus tanpa berlapar?
Nak kurus tanpa diet?
.
Jom lah minum Bodydream Coco-s
Sangat-sangat best sebab dua minggu je dah boleh loss sampai 4-7kilo tauuu.
.
Coco-s ni dia bagi efek kenyang dekat perut.
Dan bantu sekat sikit selera makan tu.
.
Nak try?
Whatsapp laju-laju ke :
01110875498
atau terus klik link pada profil ig ini😀
.
#kuruskanbadan#bodydreamn9#bodydreamcocos
#cocoslimming#bodydreamsendayan#bodydreamklia
#supplementkurus#ubatkurusmurah#kurustanpaberlapar#nakkurus#jomkurus#kurussihat#kurus#kuruscepat#tipskurus#kurusselamat#bodydream#ubatkurusmalaysia#sayajualubatkurus#kurusselamat#kuruscantik#bodydreamseremban#bodydreamsenawang#cocoslimming#agentneeded#dropshipwanted#codsenawang#codseremban


2

Nak kurus selamat?
Nak kurus tanpa berlapar?
Nak kurus tanpa diet?
.
Jom lah minum Bodydream Coco-s
Sangat-sangat best sebab dua minggu je dah boleh loss sampai 4-7kilo tauuu.
.
Coco-s ni dia bagi efek kenyang dekat perut.
Dan bantu sekat sikit selera makan tu.
.
Nak try?
Whatsapp laju-laju ke :
01110875498
atau terus klik link pada profil ig ini😀
.
#kuruskanbadan#bodydreamn9#bodydreamcocos
#cocoslimming#bodydreamsendayan#bodydreamklia
#supplementkurus#ubatkurusmurah#kurustanpaberlapar#nakkurus#jomkurus#kurussihat#kurus#kuruscepat#tipskurus#kurusselamat#bodydream#ubatkurusmalaysia#sayajualubatkurus#kurusselamat#kuruscantik#bodydreamseremban#bodydreamsenawang#cocoslimming#agentneeded#dropshipwanted#codsenawang#codseremban


4

Get 30 pieces of creampuff with vanilla cream at RM 40!!! ❤️❤️❤️❤️
COD Seremban , Senawang & Seremban 2!!😱 Dm me to order or whatsapp at 0133505421😚

#gula2gemuk #creampuff #creampuffs #creampuffsedap #creampuffmurah #creampuffgebu #creampuffseremban #creampuffvanilla #seremban #seremban2 #seremban3 #serembanfood #serembanbaker #serembanjaya #serembanprima #serembantown #codseremban #kekseremban #serembancake #senawang #senawangbaker


0

Nak nampak sweet & gojess takk?? Siapa yg xnk nampak cantik kan?? Jgn risau, Bawal Ribbon kan adoo... Dgn ribbon kt bhgn tepi tudung ni gerenti buat chuollsss bertambah2 sweet & ayu gitchuu... 🤭🤣 Wasap terus 👇👇
www.wasap.my/60197646712 🚗COD Port Dickson & Seremban 📦Poslaju seluruh Msia

#haydascarf #haydascarflovers #agenthaydascarfportdickson #agenthaydascarfseremban #codpd #codseremban #bawalribboncantik #bawalribbonhaydascarf #bawalribbonmurah #bawalribbongojes #bawalriben #bawalribbonplain #takpernahtakcantik #makcikbawang #johor #melaka #negerisembilan #kl #selangor #perak #pahang #perlis #kedah #kelantan #terengganu #sabah #sarawak #singapore #brunei #TRM


2

Bukan main gojes lagi tauu Bawal Ironless ni chuollss... Tinggal sehelai jee lagi, siapa cepat dia dapat... 🤣😜 Wasap terus 👇👇
www.wasap.my/60197646712 🚗COD Port Dickson & Seremban 📦Poslaju seluruh Msia

#haydascarf #haydascarflovers #agenthaydascarfportdickson #agenthaydascarfseremban #codpd #codseremban #bawalchiffonprintlimited #bawalchiffonmurah #bawalchiffonhaydascarf #bawalchiffoncantik #bawalchiffonironless #takpernahtakcantik #makcikbawang #johor #melaka #negerisembilan #kl #selangor #perak #pahang #perlis #kedah #kelantan #terengganu #sabah #sarawak #singapore #brunei #TRM


0

Sebelum keluar rumah jangan lupa Meeracle Facial Serum ya.
.
www.meeracle.com.my
.
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou


1

Sedapnyaaa resepi smoothie ni.
Bahan-bahan dalam resepi ni sangat elok untuk kuruskan badan.
.
Confirm organik.
Kalau rajin, boleh la try.
Boleh buat hari-hari atau ikut bajet uolls.
.
Whatsapp laju-laju ke :
0145176426
atau terus klik link pada profil ig ini😀
.
#kuruskanbadan#bodydreamn9#bodydreamcocos
#cocoslimming#bodydreamsendayan#bodydreamklia
#supplementkurus#ubatkurusmurah#kurustanpaberlapar#nakkurus#jomkurus#kurussihat#kurus#kuruscepat#tipskurus#kurusselamat#bodydream#ubatkurusmalaysia#sayajualubatkurus#kurusselamat#kuruscantik#bodydreamseremban#bodydreamsenawang#cocoslimming#agentneeded#dropshipwanted#codsenawang#codseremban


0

Teruskan bertenaga setiap hari dengan #jamutyara ..
1🥄sebelum sarapan pagi
1🥄sebelum tidur malam
.
.

15 Khasiat Jamu Mutyara
🍁Memanaskan badan
🍁Merawat luka dalaman selepas bersalin
🍁Membantu merawat keputihan
🍁Mengecutkan rahim/peranakan
🍁Membuang angin
🍁Memulihkan tenaga
🍁Membantu melawaskan pembuangan
🍁Membantu meningkatkan hemoglobin/sel darah
🍁Anti bakteria/merawat kegatalan
🍁Membantu merawat kulit
🍁Anti penuaan/awet muda
🍁Membantu menambah susu badan
🍁Membantu proses detoksifikasi
🍁Membantu menurunkan berat badan
🍁Membantu menganjalkan aset wanita (payudara/punggung)
.
.

Berminat? Jom wassap
019-6644656 Dya 🙋‍♀️
019-6644656 Dya 🙋‍♀️
019-6644656 Dya 🙋‍♀️
.
.

#jamumutyaraseremban #mutyaraseremban #jamuasliindonesia #seremban #sayapenjualjamu #wanita #ibumuda #ibubersalin #ibumenyusui #pengguna #sayasukabelionline #jutawansenyap #negerisembilan #bazaarpaknil #tyaarifinnw #mutyarabeautyseremban #mutyarabytyaarifin #malaysia #nakcantik #herbaldrink #igshopmalaysia #teamsisnad #hospitalseremban #codseremban #ctdk #asyrafkhalid #jamumalaysia #kekalcantik


0

Kali ni nak tukar selera dari ayam goreng. Dah jemu sangat makan ayam goreng. So, mira goreng daging burger. Masalahnya kenapa sedap lagi makan dari ayam goreng 😫
#Cheesebomb #cheesebombviral #soskejupedas #cheesebombsenawang #cheesebombSeremban #cheesebombnegerisembilan #fooddeliveryseremban #fooddeliverysenawang #serembanmacammacamada #codsenawang #codseremban


0

Bersyukur dgn sekecil2 rezeki, pasti akan hadir sebesar2 rezeki. .
.
Alhamdulillah, lagi pitih besar masuk akaun 💵💵 hasil produk HOT 🔥🔥 SHOM. .
.
#fauziahazie #sideincome #haioproducts #seremban #seremban2 #seremban3 #tamantuankujaafar #taipansenawang #codseremban #codsenawang #sikamat #ampangan #paroi #bioseleza


0

Jom uolls minum Bodydream hari-hari.
Mesti akan rasa bersyukur sangat sebab dah buat pilihan bijak.
.
Yang nak maintain body shape, kena rajin minum Bodydream.
Kalau malas, shape pon kelauut.
.
Whatsapp laju-laju ke :
0145176426
atau terus klik link pada profil ig ini😀
.
#kuruskanbadan#bodydreamn9#bodydreamcocos
#cocoslimming#bodydreamsendayan#bodydreamklia
#supplementkurus#ubatkurusmurah#kurustanpaberlapar#nakkurus#jomkurus#kurussihat#kurus#kuruscepat#tipskurus#kurusselamat#bodydream#ubatkurusmalaysia#sayajualubatkurus#kurusselamat#kuruscantik#bodydreamseremban#bodydreamsenawang#cocoslimming#agentneeded#dropshipwanted#codsenawang#codseremban


2

Seronoknya.. pagi-pagi mandi dgn sabun & shampoo Joielle! Wangi je! Rasa segar!❤️☺️
.
Baby Bath Joielle mengandungi 'calming essence' yg membantu menenangkan mood si manja. Rasa relax je. Mudah tidur slps kenyang susu hihi😁
.
👶Rambut si manja lambat tumbuh?
👶Ada masalah cradle cap or kerak kepala?
.
Haaa.. meh sini cuba Set Rambut Joielle😊 Baby Oil diperkaya dgn minyak kelapa dara & Shampoo diperkaya dgn aloe vera dan Vitamin E.
.
SHAMPOO Joielle akan bantu mengaktifkan kapilari rambut untuk rambut tumbuh lebih cepat, lebat, menguatkan rambut😍
.
Selapas mandi, sapukan BABY OIL Joielle pada kulit kepala si comel. Minyak kelapa dara membantu melebatkan rambut. Boleh juga massage badan baby dgn baby oil ni😍
.
Product Joielle Baby semestinya
✔ Lulus KKM
✔ 100% Halal
✔ Hypoallergenic
.
❌ Tiada PARABEN
❌ Tiada SLS/SLES
❌ Tiada Steroid
.
Jom dapatkan Baby Bath, Oil & Shampoo Joielle!
Whatsapp Kak Mumu +6013 754 9070😘
COD Seremban available
#JoiellebyMumu
#JoielleSeremban


11

Hari ni pegi keje bawak bekal 4 pek GRANOLA. Ada yang mahuuu🥰🥰
.
#dastoGranola
#codSeremban
#codSenawang
#codTampin


0