#EjenID

Instagram photos and videos

#ejenid#solekdanrawat#raiseyourlife#charmslovers#jeragat#charms#charmstarglow#kusam#teammajectic#charmsfoundation#skincarenatural#halalproduct#jerawat#charmsviral#charmsfoundationmalaysia#laserscrub#starglow#treaplus#vitaminviral#halalcosmetic#dropshipneeded#kakimekap#muslimproduct#agentneeded#kakimekapmalaysia

Hashtags #EjenID for Instagram

by @charms_bymamihaflin

After 8 hours and I'm a happy momma๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Dulu tak berani nk selfie dekat2 mcm ni๐Ÿ˜… nampak semua mak nenek jerawat, parut semua. Sekarang masih ada lg..tapi dah tak ketara. .
Hari2 just pakai serum n foundation Charms je b4 keluar gi keje..takde bedak2. tp muka still maintain lagi tak berminyak berlebih2 mcm dulu.
.
Nak join hepi2 mcm mami? Boleh je, meh kita borak2 dulu cerita pasal masalah kulit..kita konsult sampai jadi๐Ÿค— ๐Ÿ“ฒ012-6163797

#sayagunacharms
#sayajualcharms
#ejenID A0001
#teammajestic


3

by @kakcun_charms_klang_shahalam

๐Ÿ–ค๐Ÿ’›CHARMS๐Ÿ’›๐Ÿ–ค No.1 Leading Cosmetic Skincare in Malaysia *CHARMS BUKAN PRODUK REBRANDING*. Charms menghantar produk2nya di makmal Kementerian Kesihatan Malaysia yang mempunyai kelengkapan secukupnya untuk diuji. Semua produk Charms yang dihantar telah mendapat kelulusan KKM serta disahkan selamat dari bahan2 merbahaya. Boleh lihat nombor rujukan KKM di BIRO FARMASUETIKAL KEBANGSAAN dengan hanya memasukkan nama Syarikat atau terus hubungi pihak Biro untuk memgesahkannya.

Kilang bertaraf GMP (Good Manufacturing Product & IMP (Islamic Manufacturing Product) serta mendapat HALAL JAKIM!
Bukan cedok dan tampal !! ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž PENTING DAN WAJIB BACA!!!!!!!!!!
โŒMercury
โŒHydroquinone

PERAWATAN SECARA PERLAHAN2!
BIAR LAMBAT ASALKAN SELAMAT.
Bahan2 di dalam produk2 Charms dirumus khas untuk membantu pelbagai masalah kulit seperti KULIT BERMINYAK, KULIT BERJERAWAT, KULIT SENSITIF, ECZEMA dan mcm2 lagi.. Alhamdulillah team R&D Charms menggabungkan bahan2 seperti MINYAK KELAPA DARA, MINYAK ZAITUN, COLLAGEN & APPLE STEMCELL mengikut percentage yang paling sesuai untuk kulit orang kita.
Yg penting, buatan muslim, bukan produk rebranding, lulus KKM dan Halal..Rangkaian produknya memang lain dari yang lain!

Jom Whatsapp untuk konsultasi.. www.wasap.my/60122760240

Cantikkan woven beg terbaru dari Charms ni๐Ÿ˜ Setiap pembelian RM150 keatas akan mendapat bag ni ๐Ÿ˜˜

#kakcun #Charmslovers #teammajestic #EjenID A0001 #solekdanrawat #raiseyourlife


0

by @ciklalola.charmskl

CHARMS BUKAN PRODUK REBRANDING.
.
Charms menghantar produk2nya di makmal Kementerian Kesihatan Malaysia yang mempunyai kelengkapan secukupnya untuk diuji. Semua produk Charms yang dihantar telah mendapat kelulusan KKM serta disahkan selamat dari bahan2 merbahaya. Boleh lihat nombor rujukan KKM di BIRO FARMASUETIKAL KEBANGSAAN dengan hanya memasukkan nama Syarikat atau terus hubungi pihak Biro untuk memgesahkannya.
.
Kilang bertaraf GMP (Good Manufacturing Product & IMP (Islamic Manufacturing Product) serta mendapat HALAL JAKIM!
Bukan cedok dan tampal !! ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
PENTING DAN WAJIB BACA!!!!!!!!!!
โŒMercury
โŒHydroquinone
.
PERAWATAN SECARA PERLAHAN2!
BIAR LAMBAT ASALKAN SELAMAT.
.
Bahan2 di dalam produk2 Charms dirumus khas untuk membantu pelbagai masalah kulit seperti KULIT BERMINYAK, KULIT BERJERAWAT, KULIT SENSITIF, ECZEMA dan mcm2 lagi..
.
Alhamdulillah team R&D Charms menggabungkan bahan2 seperti MINYAK KELAPA DARA, MINYAK ZAITUN, COLLAGEN & APPLE STEMCELL mengikut percentage yang paling sesuai untuk kulit orang kita.
.
Yg penting, buatan muslim, bukan produk rebranding, lulus KKM dan Halal..Rangkaian produknya memang lain dari yang lain!
.
Nak bertukar pada produk natural tak?
.
www.wasap.my/60105246322
.
#ciklalolacharmskl #Charmslovers #teammajestic #EjenID A0001 #solekdanrawat #raiseyourlife #produkmalaysia

Kuala Lumpur, Malaysia
0

by @charms.lilyairin_lynn

JERAGAT PUN TAKUT NAK 'MEMBIAK'. .

Set yang diburu oleh mereka2 yang mempunyai masalah jeragat tebal dan terbukti mengurangkan dan mengawal jeragat. .

Takpelah, suami tak cakap apa2 pun. Ok jer.. ๐Ÿ˜Š. Jika itu yang uolls fikirkan, jangan menyesal lagi 2 tahun, orang ingat suami sis berjalan dengan akak dia.๐Ÿ˜
.

Jom dapatkan cepat set nie. FREE gift face mirror yang comel nie terhad tau.
Sapa cepat dia dapat. .

Whatsapp untuk konsultasi. โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60193109176
.

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub # #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #charmslabtested #charmshalal #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

by @imanniskinzutara

#TESTIMONI IMANNISKINZ : Kalau time kecil2 kena chicken pox kita tidak risau sangat kan. Orang cakap kulit masih muda. Nanti jadi pololes la balik.

Tapiii bila suda remaja remiji ni kena chicken pox memang rasa sikit tergugat. Saya tidak tau di mana silapnya, besar2 ni pun kena chicken pox๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ padahal dulu2 masa kecil sudah pernah kena.

Lepas chicken pox kering saya memang terus pakai zinnia dari imanni skinz sebab zinnia ni antara kelebihannya boleh hilangkan parut.

Saya konsisten pakai hanya 1 bulan. Betul2 saya jaga 1 bulan mesti pakai 2 kali sehari. Setiap minggu kita boleh tengok progress tu. Tidak hilang terus tapi perlahan2.

Kan orang cakap jangan makan kicap..saya ni kalau bab makan susah sikit mau kontrol. Saya makan saja 'sikit'. Ayam masak kicap. Telur dadar letak kicap. Haha. Sedap kann.
Alhamdulillahhh parut2 bekas chicken pox tu memang hilang 98%. Tapiiii kena konsisten la kann.

Mungkin saya 1 bulan sudah cukup tapi kamu mungkin 2 bulan atau ada yang pakai 2 minggu sudah nampak kesan. So tidak rugi try kan.

Www.wassap.my/0195515574

#TSEmpire
#imanniskinz
#ejenID 000162

Flora Damansara (Medium) JMB
1

by @sharizanorma_lieza

Bismillahirrahmanirrahim.. *LAGI...DAN..LAGI..TESTIMONI...PANAS2..* #TESTIMONI IMANNISKINZ : Kalau time kecil2 kena chicken pox kita tidak risau sangat kan. Orang cakap kulit masih muda. Nanti jadi pololes la balik.

Tapiii bila suda remaja remiji ni kena chicken pox memang rasa sikit tergugat. Saya tidak tau di mana silapnya, besar2 ni pun kena chicken pox๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ padahal dulu2 masa kecil sudah pernah kena.

Lepas chicken pox kering saya memang terus pakai zinnia dari imanni skinz sebab zinnia ni antara kelebihannya boleh hilangkan parut.

Saya konsisten pakai hanya 1 bulan. Betul2 saya jaga 1 bulan mesti pakai 2 kali sehari. Setiap minggu kita boleh tengok progress tu. Tidak hilang terus tapi perlahan2.

Kan orang cakap jangan makan kicap..saya ni kalau bab makan susah sikit mau kontrol. Saya makan saja 'sikit'. Ayam masak kicap. Telur dadar letak kicap. Haha. Sedap kann.
Alhamdulillahhh parut2 bekas chicken pox tu memang hilang 98%. Tapiiii kena konsisten la kann.

Mungkin saya 1 bulan sudah cukup tapi kamu mungkin 2 bulan atau ada yang pakai 2 minggu sudah nampak kesan. So tidak rugi try kan.

#organikhabbatussaudano1malaysia
#selamat,merawat,cantikk
#TSEmpire
#imanniskinzmay
#ejenID....000145.. berminat pm...tekan jeeโฌ‡โฌ‡โฌ‡
www.wasap.my/60149374007


0

by @kosmetik_organikhabbatussauda

#TESTIMONI IMANNISKINZ :
Kalau time kecil2 kena chicken pox kita tidak risau sangat kan. Orang cakap kulit masih muda. Nanti jadi pololes la balik.

Tapiii bila suda remaja remiji ni kena chicken pox memang rasa sikit tergugat. Saya tidak tau di mana silapnya, besar2 ni pun kena chicken pox๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ padahal dulu2 masa kecil sudah pernah kena.

Lepas chicken pox kering saya memang terus pakai zinnia dari imanni skinz sebab zinnia ni antara kelebihannya boleh hilangkan parut.

Saya konsisten pakai hanya 1 bulan. Betul2 saya jaga 1 bulan mesti pakai 2 kali sehari. Setiap minggu kita boleh tengok progress tu. Tidak hilang terus tapi perlahan2.

Kan orang cakap jangan makan kicap..saya ni kalau bab makan susah sikit mau kontrol. Saya makan saja 'sikit'. Ayam masak kicap. Telur dadar letak kicap. Haha. Sedap kann.
Alhamdulillahhh parut2 bekas chicken pox tu memang hilang 98%. Tapiiii kena konsisten la kann.

Mungkin saya 1 bulan sudah cukup tapi kamu mungkin 2 bulan atau ada yang pakai 2 minggu sudah nampak kesan. So tidak rugi try kan.

#TSEmpire
#imanniskinzmay
#ejenID 000035


0

by @charms.lilyairin_lynn

TESTIMONI PANAZZ - BENGKUNG CHARMS LAGI BEST DARI BENGKUNG MAHAL.
Selalunya orang ingat bengkung murah nie tak berkualiti, mudah begulung dan berlipat.
Tapi pengguna sendiri yang bagi feedback best. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜ Nak dapatkan bentuk badan idaman tak uolls.
Apa lagi, booklah dulu. Laku macam pisang goreng panas tau. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Whatsapp โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub # #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #charmslabtested #charmshalal #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa

Sungai Tinggi, Selangor, Malaysia
0

by @charms.lilyairin_lynn

Satu2nya cleanser yang boleh bersihkan make up dan mencuci kulit muka sekali gus.
Baunya sangat wangi bak bau bunga-bungaan yang sedang mekar. ๐Ÿ˜

Sambil memcuci boleh merawat masalah kulit sekali tau. Antaranya kecutkan jerawat, mengawal iritasi, kecilkan pori2, pudarkan jeragat, dan beri perlindungan dari sinar UV.
Best ker best sangat?. Klik sini untuk keterangan lanjut. .
โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub # #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #charmslabtested #charmshalal #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

by @charms.lilyairin_lynn

BONEETA MENCANTIKKAN KULIT DARI DALAM. ๐Ÿ˜

Boneeta bukan untuk dapatkan berat badan ideal jer tapi boleh merawat dan mencantikkan kulit dari dalam tau.
Bila dari dalam dan luar terawat dengan Charms, in shaa Allah kulit yang rosak akibat salah guna produk akan cepat pulih. ๐Ÿ˜

Bolehlah amik gambar raya sekeluarga dengan penampilan baru. ๐Ÿ˜‰

Nak kulit #sihatdancantik jom ler WhatsApp mamalin. . โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub # #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #charmslabtested #charmshalal #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

by @charms.lilyairin_lynn

KULIT ROSAK AKIBAT PRODUK BERMERKURI.
Siapa kata kulit rosak tak boleh sembuh dan sihat. Takkan nak biar makin teruk. Sanggup ker?.๐Ÿ˜จ. Dengan rangkaian produk Charms, in shaa Allah boleh dirawat dengan syarat uolls kena ikut nasihat yang diberikan oleh ejen yang berdaftar dan SABAR.
Jom rawat sebelum raya nie. Raya nanti jadilah orang 'baru' yang lebih cantik dan menawan giteww.. ๐Ÿ˜

Nak tau detail whatapp mamalin โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub # #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #charmslabtested #charmshalal #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

by @charms.lilyairin_lynn

MEMANG DAH CANTIK, DENGAN CHARMS BERTAMBAH JELITA. ๐Ÿ˜
.

Sapa kata Charms hanya untuk orang yang kulit bermasalah jer. Kalo takde masalah pun boleh guna Charms tau.
Lagilah maintain awet muda. ๐Ÿ˜˜.
.

Nape nak tunggu lagi, ramai yang dah semakin cantik Dan nampak lagi muda dari usia sebenar sebab kulit makin bersih dan sihat. .
Nak FREE konsultasi dan dapat FREE sample produk boleh WhatsApp mamalin
. โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub # #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #charmslabtested #charmshalal #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


1

by @charms.adara.empire

๐ŸŽ€TREAPLUS ๐ŸŽ€
Nak tau apa kandungan utama TreaPlus nie yang menjadi 'rebutan' ramai nie.
Semua bahan2nya untuk mencantikkan kulit dari dalam secara natural.
Sapa yang ade parut tebal, jeragat tebal, jerawat bernanah boleh kemam2 TreaPlus nie.

Ade peraduan boleh dapat beg baru tau. Bolehlah bergaya raya nanti. Nak tau lebih lanjut, Whatsapp kak Nini cepat. ๐Ÿ˜‰
โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60129693110 โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60129693110 โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60129693110
#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural#agentcharms
#charmsfoundationmalaysia #treaplus #AgentCharmsTerengganu
#solekdanrawat #raiseyourlife #starglow#laserscrub #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #dropshipneeded


1

by @charms.adara.empire

PARUT YANG SUSAH NAK HILANG - CHIKEN POX. ๐Ÿค”๐Ÿค”
.

Take tahulah nape di namakan Chicken Pox kan.. ๐Ÿ˜. Tak kisahlah parut chiken pox ker, parut minyak panas ker, parut jerawat berkawah ker semua boleh dirawat dengan Charms.
In Shaa Allah.. .

Yang penting uolls kena yakin, rajin dan konsisten dengan Charms. .

Nak dapat FREE gift best tak dari Nini? Nak tau apa dia, meh Whatsapp ๏ธ www.wasap.my/60129693110
#Nini #adaraempire
#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus#agensahcharms
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub # #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic


0

by @charms.lilyairin_lynn

BADAN SIHAT, LANGSING DAN KEMAS DENGAN SET DEWI MALAM. ๐Ÿ˜
.

Mana nak dapat bengkung yang berkualiti dan murah uolls. Bukan dapat bengkung jer, minuman kesihatan Boneeta pun dapat sekali tau. .

Bagi buang lemak2 degil tu. Bila, dah hilang lemak2 tu, takdelah kulit tu menggeleber jer. Bagi mantap dengan bengkung. ๐Ÿ˜˜
.

Stok terhad uolls sebab laku macam pisang goreng panas.๐Ÿ˜
.

Whatsapp โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub # #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #charmslabtested #charmshalal #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

by @charms.lilyairin_lynn

PARUT YANG SUSAH NAK HILANG - CHIKEN POX. ๐Ÿค”๐Ÿค”
.

Take tahulah nape di namakan Chicken Pox kan.. ๐Ÿ˜. Tak kisahlah parut chiken pox ker, parut minyak panas ker, parut jerawat berkawah ker semua boleh dirawat dengan Charms.
In Shaa Allah.. .

Yang penting uolls kena yakin, rajin dan konsisten dengan Charms. .

Nak dapat FREE gift best tak dari mamalin. Nak tau apa dia, meh Whatsapp ๏ธ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub # #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #charmslabtested #charmshalal #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

by @charms.lilyairin_lynn

As-salamualaikum dan Salam Jumaat Charmslovers.
Nak tau apa kandungan utama TreaPlus nie yang menjadi 'rebutan' ramai nie.
Semua bahan2nya untuk mencantikkan kulit dari dalam secara natural.
Sapa yang ade parut tebal, jeragat tebal, jerawat bernanah boleh kemam2 TreaPlus nie.
Ade peraduan boleh dapat beg baru tau. Bolehlah bergaya raya nanti. Nak tau lebih lanjut, Whatsapp mamalin cepat. ๐Ÿ˜‰ โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60193109176
โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60193109176
โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub # #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #charmslabtested #charmshalal #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

by @charms.adara.empire

STRECH MARK PUDAR DENGAN TREAPLUS
.

Semakin banyak kebaikkan TreaPlus terbongkar lepas diamalkan. .
Antara kebaikkan TreaPlus ialah :
๐Ÿ Pudarkan jeragat tebal
๐Ÿ Hilangkan parut jerawat
๐Ÿ Kecutkan jerawat ๐Ÿ Melembabkan kulit
๐Ÿ Kurangkan rambut gugur
๐Ÿ Melawaskan
๐Ÿ Menambahkan susu ibu
.

Nak tau kebaikkan lain tak?. WhatsApp Kak Nini tau โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60129693110

#Nini #agentcharmsterengganu
#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub #halaljakim #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded


1

by @charms.adara.empire

SABUN ORGANIK DAN HOMEMADE PERTAMA UNTUK MOMMIES DAN SI MANJA
.
Dibuat dari bahan2 terpilih dan terbaik untuk merawat masalah kulit. Sesuai untuk yang berkulit sensitif dan allergik dengan bahan2 kimia.
Antara bahan utama dalam sabun nie ialah
.
BUAH TIIN๐Ÿƒ๐ŸŒน
kaya dengan pelbagai vitamin yang memberi kelembapan pada kulit.
SUSU KAMBING๐Ÿƒ๐ŸŒน
antioksidan yang tinggi dapat mencerah serta melembapkan kulit.
MINYAK JOJOBA๐Ÿƒ๐ŸŒน
antibakteria mencegah penyakit serta merawat kulit.
MINYAK PATI LAVENDER๐Ÿƒ๐ŸŒน
merawat iritasi, gatal gatal & memberi rasa tenang

Ingin bertukar pada yang lebih selamat untuk kulit uolls, jom bertukar pada Fig Soap dari Charms.
WhatsApp Kak Nini untuk konsultasi. โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60129693110
#Nini #agentcharmsterengganu #teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub #halaljakim #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded


0

by @charms.lilyairin_lynn

ADAKAH SKINCARE YANG UOLLS GUNAKAN SEKARANG HALAL, SELAMAT DAN BERMUTU TINGGI. ๐Ÿค”
.

Tak perlu ragu lagi dengan produk Charms kerana.. .
โœ… HALAL JAKIM SETIAP PRODUK
โœ… DIUJI DI LAB USM
โœ… SME CORPORATION RATING 3 STARS
โœ…MALINDO INTERNATIONAL ENTREPRENEUR
โœ… TITANIUM WOMAN ENTREPRENEUR AMONG 250 MOST GROWING ENTREPRENEURS
โœ… dan sekarang. ASIA PACIFIC TOP BRAND AWARD.. KEPERCAYAAN DI KALANGAN PENGGUNA
.

Whatapp mamalin โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60193109176
.

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub # #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap ##charmslabtested #charmshalal #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


1

by @charms.lilyairin_lynn

Ada masalah kulit kering dan kasar macam kertas pasir..
.

Ada tak yang baru balik bercuti dari pantai atau pulau.. Pastu kulit jadi 'terbakar' dan berbelang. .
Tak payah susah hati kalo uolls ade Hydra Face Cream nie. Semua pun dia boleh cover dan rawat tau. Kalo mix dengan Charms foundation, lagi ohsenm..๐Ÿ˜„
.

Nak rawat ker nak sangat?. Jom whatsapp
โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60193109176
.

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub # #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap ##charmslabtested #charmshalal #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

by @charms.lilyairin_lynn

PRODUK CHARMS SEMUANYA BEST. TAKDE YANG TAK BEST MELAINKAN BEST BELAKA. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.

Bila dapat tidur masa tengah ngantuk tersengguk2 tu best
.

Bila dapat makan masa tengah lapar lagi best
.

Bila dapat bercuti lepas penat dan tensen bekerja memang best
.

Tapi bila pakai produk Charms dan dapat selesaikan masalah kulit memang terbaeekk dan bestlah.
.

Nak tak rasa ke'BEST'an produk Charms nie?. Jom whatsapp mamalin cepat โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub # #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap ##charmslabtested #charmshalal #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


1

by @charms.lilyairin_lynn

SET NONA MANIS YANG MENJADI REBUTAN
๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.

Nape ramai sangat yang suka sangat dengan set ohsem nie?. Nak tau sebab apa?. ๐Ÿค” โœ… Hilangkan parut
โœ… Pudarkan jeragat
โœ… Kulit lebih halus dan rata
โœ… Kulit lebih bersih dan cerah
โœ… Menutup cela
โœ… Kecutkan jerawat
โœ… Melembabkan kulit
โœ… Melindungi dari sinar UV
โœ… Lebih berseri dan awet muda
โœ… Tutup parut berkawah
โœ… Kecilkan pori2 besar
.

Bosan dengan skincare uolls sekarang yang tak beri sebarang manfaat, jom kita ber'Charms' berjemaah sebelum Raya ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Klik link ๐Ÿ‘‡
โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus #solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub #halaljakim #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

by @charms.lilyairin_lynn

BERUBAH JADI ORANG BARU.๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ .

Jangan percaya selagi tak cuba?. Ramai dah berubah dan makin cantik, uolls nak tengok jer ker?. ๐Ÿ˜Š .
๐Ÿ”ฅ Kusam
๐Ÿ”ฅ Parut jerawat
๐Ÿ”ฅ Jeragat
๐Ÿ”ฅ Pori besar
๐Ÿ”ฅ Parut berkawah
๐Ÿ”ฅ Berminyak .

Semua masalah kat atas tu boleh dirawat dengan Charms. Uolls perlu yakin, konsisten dan bersabar. .

Rasa2 nak jadi orang baru raya nie, meh whatsapp mamalin. ๐Ÿ˜‰ . โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub #halaljakim #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

by @charms.lilyairin_lynn

BUKAN JER CANTIK TAPI WANGI PLAK TU.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .

Bukan selalu dapat FREE GIFT macam nie tau. Sempena bulan kelahiran anak2 mamalin, mamalin nak bagi FREE GIFT rare untuk uolls.
Cepat2 grab.
Dah tamat nanti jangan nangis tau. ๐Ÿ˜‰

Whatsapp cepat2 โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub #halaljakim #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

by @charms.lilyairin_lynn

CHARMS MEMANG MERECIKK BAK HANG.. ๐Ÿ˜
. ๐Ÿ’ซ Tak perlu tepek bedak (jimat) ๐Ÿ’ซ Tahan lama dari pagi sampai petang ( tak bercapuk, tak berminyak) ๐Ÿ’ซ Makin peluh makin glowing ( ini rare.. ๐Ÿ˜)
๐Ÿ’ซ Menutup cela dan boleh pudarkan parut

Nak FREE Perfume Smart Collection tak?. Dah lah glowing2 pastu wangi plak.. .
Jom Whatsapp โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub #halaljakim #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

by @charms.lilyairin_lynn

BELI 3 KOTAK TREAPLUS, TERLAJAK JIMAT UOLLS.
Apa bestnya TreaPlus nie
๐Ÿ€ pil pemutihan tanpa susu, kolagen dan bahan pengawet. ๐Ÿ€ melembabkam kulit
๐Ÿ€ merawat jeragat tebal
๐Ÿ€ mengecutkan jerawat
๐Ÿ€ merawat kuku rapuh
๐Ÿ€ merawat rambut gugur
๐Ÿ€ mengurangkan strech mark
๐Ÿ€ milk booster untuk ibu menyusu
.

Jom share dengan kekawan, bior cantik berjemaah. ๐Ÿ˜˜
Beli 3 kotak, mamalin akan bagi free sample foundation Charms yang viral tu. ๐Ÿ˜ . โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub #halaljakim #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

by @charms.lilyairin_lynn

FOUNDATION PUN BOLEH RAWAT PARUT
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Tak perlu dah macam2 produk nak rawat parut, jerawat atau jeragat. Kalo dulu nak tempek ubat jerawat, concealer nak tutup parut, pakai krim last baru pakai foundation.๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ
.

Kan banyak dan renyah tu.. Dengan kos beli macam2 item. ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ.
.

Hanya guna Charms Foundation dengan konsisten segala cela di wajah boleh dirawat. Sangat jimat dan berbaloi. .

Jom dapatkan kulit #sihatdancantik
dengan Charms. Ade Free Sample Produk tau. ๐Ÿ˜

WhatsApp โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub #halaljakim #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

by @charms.lilyairin_lynn

SABUN ORGANIK DAN HOMEMADE PERTAMA UNTUK MOMMIES DAN SI MANJA
.
Dibuat dari bahan2 terpilih dan terbaik untuk merawat masalah kulit. Sesuai untuk yang berkulit sensitif dan allergik dengan bahan2 kimia.
Antara bahan utama dalam sabun nie ialah
.
BUAH TIIN๐Ÿƒ๐ŸŒน
kaya dengan pelbagai vitamin yang memberi kelembapan pada kulit.
SUSU KAMBING๐Ÿƒ๐ŸŒน
antioksidan yang tinggi dapat mencerah serta melembapkan kulit.
MINYAK JOJOBA๐Ÿƒ๐ŸŒน
antibakteria mencegah penyakit serta merawat kulit.
MINYAK PATI LAVENDER๐Ÿƒ๐ŸŒน
merawat iritasi, gatal gatal & memberi rasa tenang

Ingin bertukar pada yang lebih selamat untuk kulit uolls, jom bertukar pada Fig Soap dari Charms.
WhatsApp mamalin untuk konsultasi. โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub #halaljakim #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

by @charms.lilyairin_lynn

MAKIN LAMA SEMAKIN CANTIK DENGAN CHARMS ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
Rasanya kalo boleh kita nak jadi muda remajew balik kan.. Semua pun cantik masa muda.. Betul ker?. ๐Ÿค”. .

Dengan Charms tak perlu bimbang jika uoll semakin 'berusia'. Malah lebih 'WOWW' dari dulu. .
Ramai yang dan 'WOWW'. Uolls bila lagi? Whatsapp mamalin โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub #halaljakim #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0