#EjenID

Instagram photos and videos

#EjenID#Charmslovers#Charms#skincarenatural#charmsfoundation#charmstarglow#teamMajectic#solekdanrawat#starglow#raiseyourlife#charmsfoundationmalaysia#treaplus#vitaminviral#dropshipneeded#laserscrub#kakimekap#agentneeded#halalcosmetic#halalproduct#kakimekapmalaysia#muslimproduct#kusam#jeragat#jerawat#charmsviral

Hashtags #EjenID for Instagram

STRECH MARK PUDAR DENGAN TREAPLUS
.

Semakin banyak kebaikkan TreaPlus terbongkar lepas diamalkan. .
Antara kebaikkan TreaPlus ialah :
🍁 Pudarkan jeragat tebal
🍁 Hilangkan parut jerawat
🍁 Kecutkan jerawat 🍁 Melembabkan kulit
🍁 Kurangkan rambut gugur
🍁 Melawaskan
🍁 Menambahkan susu ibu
.

Nak tau kebaikkan lain tak?. WhatsApp Kak Nini tau ☎️ www.wasap.my/60129693110

#Nini #agentcharmsterengganu
#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub #halaljakim #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded


1

SABUN ORGANIK DAN HOMEMADE PERTAMA UNTUK MOMMIES DAN SI MANJA
.
Dibuat dari bahan2 terpilih dan terbaik untuk merawat masalah kulit. Sesuai untuk yang berkulit sensitif dan allergik dengan bahan2 kimia.
Antara bahan utama dalam sabun nie ialah
.
BUAH TIIN🍃🌹
kaya dengan pelbagai vitamin yang memberi kelembapan pada kulit.
SUSU KAMBING🍃🌹
antioksidan yang tinggi dapat mencerah serta melembapkan kulit.
MINYAK JOJOBA🍃🌹
antibakteria mencegah penyakit serta merawat kulit.
MINYAK PATI LAVENDER🍃🌹
merawat iritasi, gatal gatal & memberi rasa tenang

Ingin bertukar pada yang lebih selamat untuk kulit uolls, jom bertukar pada Fig Soap dari Charms.
WhatsApp Kak Nini untuk konsultasi. ☎️ www.wasap.my/60129693110
#Nini #agentcharmsterengganu #teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub #halaljakim #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded


0

ADAKAH SKINCARE YANG UOLLS GUNAKAN SEKARANG HALAL, SELAMAT DAN BERMUTU TINGGI. 🤔
.

Tak perlu ragu lagi dengan produk Charms kerana.. .
✅ HALAL JAKIM SETIAP PRODUK
✅ DIUJI DI LAB USM
✅ SME CORPORATION RATING 3 STARS
✅MALINDO INTERNATIONAL ENTREPRENEUR
✅ TITANIUM WOMAN ENTREPRENEUR AMONG 250 MOST GROWING ENTREPRENEURS
✅ dan sekarang. ASIA PACIFIC TOP BRAND AWARD.. KEPERCAYAAN DI KALANGAN PENGGUNA
.

Whatapp mamalin ☎️ www.wasap.my/60193109176
.

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub # #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap ##charmslabtested #charmshalal #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

Ada masalah kulit kering dan kasar macam kertas pasir..
.

Ada tak yang baru balik bercuti dari pantai atau pulau.. Pastu kulit jadi 'terbakar' dan berbelang. .
Tak payah susah hati kalo uolls ade Hydra Face Cream nie. Semua pun dia boleh cover dan rawat tau. Kalo mix dengan Charms foundation, lagi ohsenm..😄
.

Nak rawat ker nak sangat?. Jom whatsapp
☎️ www.wasap.my/60193109176
.

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub # #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap ##charmslabtested #charmshalal #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

PRODUK CHARMS SEMUANYA BEST. TAKDE YANG TAK BEST MELAINKAN BEST BELAKA. 😉😉
.

Bila dapat tidur masa tengah ngantuk tersengguk2 tu best
.

Bila dapat makan masa tengah lapar lagi best
.

Bila dapat bercuti lepas penat dan tensen bekerja memang best
.

Tapi bila pakai produk Charms dan dapat selesaikan masalah kulit memang terbaeekk dan bestlah.
.

Nak tak rasa ke'BEST'an produk Charms nie?. Jom whatsapp mamalin cepat ☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub # #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap ##charmslabtested #charmshalal #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


1

SET NONA MANIS YANG MENJADI REBUTAN
😍😍
.

Nape ramai sangat yang suka sangat dengan set ohsem nie?. Nak tau sebab apa?. 🤔 ✅ Hilangkan parut
✅ Pudarkan jeragat
✅ Kulit lebih halus dan rata
✅ Kulit lebih bersih dan cerah
✅ Menutup cela
✅ Kecutkan jerawat
✅ Melembabkan kulit
✅ Melindungi dari sinar UV
✅ Lebih berseri dan awet muda
✅ Tutup parut berkawah
✅ Kecilkan pori2 besar
.

Bosan dengan skincare uolls sekarang yang tak beri sebarang manfaat, jom kita ber'Charms' berjemaah.. 😄😄 Klik link 👇
☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus #solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub #halaljakim #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

BERUBAH JADI ORANG BARU.😱😱 .

Jangan percaya selagi tak cuba?. Ramai dah berubah dan makin cantik, uolls nak tengok jer ker?. 😊 .
🔥 Kusam
🔥 Parut jerawat
🔥 Jeragat
🔥 Pori besar
🔥 Parut berkawah
🔥 Berminyak .

Semua masalah kat atas tu boleh dirawat dengan Charms. Uolls perlu yakin, konsisten dan bersabar. .

Rasa2 nak jadi orang baru raya nie, meh whatsapp mamalin. 😉 . ☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub #halaljakim #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

BUKAN JER CANTIK TAPI WANGI PLAK TU.. 😍😍 .

Bukan selalu dapat FREE GIFT macam nie tau. Sempena bulan kelahiran anak2 mamalin, mamalin nak bagi FREE GIFT rare untuk uolls.
Cepat2 grab.
Dah tamat nanti jangan nangis tau. 😉

Whatsapp cepat2 ☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub #halaljakim #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

CHARMS MEMANG MERECIKK BAK HANG.. 😍
. 💫 Tak perlu tepek bedak (jimat) 💫 Tahan lama dari pagi sampai petang ( tak bercapuk, tak berminyak) 💫 Makin peluh makin glowing ( ini rare.. 😍)
💫 Menutup cela dan boleh pudarkan parut

Nak FREE Perfume Smart Collection tak?. Dah lah glowing2 pastu wangi plak.. .
Jom Whatsapp ☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub #halaljakim #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

BELI 3 KOTAK TREAPLUS, TERLAJAK JIMAT UOLLS.
Apa bestnya TreaPlus nie
🍀 pil pemutihan tanpa susu, kolagen dan bahan pengawet. 🍀 melembabkam kulit
🍀 merawat jeragat tebal
🍀 mengecutkan jerawat
🍀 merawat kuku rapuh
🍀 merawat rambut gugur
🍀 mengurangkan strech mark
🍀 milk booster untuk ibu menyusu
.

Jom share dengan kekawan, bior cantik berjemaah. 😘
Beli 3 kotak, mamalin akan bagi free sample foundation Charms yang viral tu. 😍 . ☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub #halaljakim #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

FOUNDATION PUN BOLEH RAWAT PARUT
😱😱 Tak perlu dah macam2 produk nak rawat parut, jerawat atau jeragat. Kalo dulu nak tempek ubat jerawat, concealer nak tutup parut, pakai krim last baru pakai foundation.😮😮
.

Kan banyak dan renyah tu.. Dengan kos beli macam2 item. 😌😌.
.

Hanya guna Charms Foundation dengan konsisten segala cela di wajah boleh dirawat. Sangat jimat dan berbaloi. .

Jom dapatkan kulit #sihatdancantik
dengan Charms. Ade Free Sample Produk tau. 😍

WhatsApp ☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub #halaljakim #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

SABUN ORGANIK DAN HOMEMADE PERTAMA UNTUK MOMMIES DAN SI MANJA
.
Dibuat dari bahan2 terpilih dan terbaik untuk merawat masalah kulit. Sesuai untuk yang berkulit sensitif dan allergik dengan bahan2 kimia.
Antara bahan utama dalam sabun nie ialah
.
BUAH TIIN🍃🌹
kaya dengan pelbagai vitamin yang memberi kelembapan pada kulit.
SUSU KAMBING🍃🌹
antioksidan yang tinggi dapat mencerah serta melembapkan kulit.
MINYAK JOJOBA🍃🌹
antibakteria mencegah penyakit serta merawat kulit.
MINYAK PATI LAVENDER🍃🌹
merawat iritasi, gatal gatal & memberi rasa tenang

Ingin bertukar pada yang lebih selamat untuk kulit uolls, jom bertukar pada Fig Soap dari Charms.
WhatsApp mamalin untuk konsultasi. ☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub #halaljakim #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

MAKIN LAMA SEMAKIN CANTIK DENGAN CHARMS 😘😘 .
Rasanya kalo boleh kita nak jadi muda remajew balik kan.. Semua pun cantik masa muda.. Betul ker?. 🤔. .

Dengan Charms tak perlu bimbang jika uoll semakin 'berusia'. Malah lebih 'WOWW' dari dulu. .
Ramai yang dan 'WOWW'. Uolls bila lagi? Whatsapp mamalin ☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub #halaljakim #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

BERUBAH DENGAN 'PRIMADONA' CHARMS

Betullah orang kata, biar lambat asal selamat dan kekal lama. 😍😍 .

Hati2 dengan produk yang menjanjikan uolls boleh cantik dalam 7 hari atau dalam masa yang singkat.. 😱😱 .

Atau guna produk tapi takde beri kesan positif pun pada kulit uolls. Sama jerlah dari dulu sampai laa.. Kalo berparut, maintain jerlah parut kat muka tu.. 😅😅 .

Nak dapatkan kulit yang makin sihat berseri tak?. Jom WhatsApp ☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub #halaljakim #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

Foundation yang menutup cela diwajah seperti parut, jerawat dan jeragat.

Bukan sekadar menutup parut tapi akan merawat segala cela yang ada jika konsisten pakai fondation nie.

Foundation uolls boleh merawat tak?.😉 Nak dapatkan kulit muka yang bersih raya nie, Whatsapp mamalin yer. Ade FREE SAMPLE produk tau. ☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub #halaljakim #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

STRECH MARK PUDAR DENGAN TREAPLUS
.

Semakin banyak kebaikkan TreaPlus terbongkar lepas diamalkan. .
Antara kebaikkan TreaPlus ialah :
🍁 Pudarkan jeragat tebal
🍁 Hilangkan parut jerawat
🍁 Kecutkan jerawat 🍁 Melembabkan kulit
🍁 Kurangkan rambut gugur
🍁 Melawaskan
🍁 Menambahkan susu ibu
.

Nak tau kebaikkan lain tak?. WhatsApp mamalin ☎️ www.wasap.my/60193109176 .
#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub #halaljakim #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

ABAM MACHO PUN GUNA CHARMS UOLLS.. 😘😘 Charms sesuai untuk semua golongan tau. Lelaki pun ada masalah kulit yang sama macam perempuan juga.
Kalo lelaki pun tau nak jaga penampilan, akak2 takkan buat tak tau jer. Janganlah sampai suami kita 'tegur' baru kita nak jaga.
Bukan nak cantik macam retis pun. Masing2 ada kecantikkan tersendiri. 😍. Bila kulit bersih (tiada parut, jerawat, jeragat) dan sihat tu pun dah kira cantik tau.
Cer 'pujuk' suami guna Charms. Kita pun boleh 'tumpang' sekali. 😉. Sharing is caring kan.. 😘

Whatsapp mamalin
☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub #halaljakim #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

KENAPA KULIT TAK 'BERSERI' WALAU BERTAHUN GUNA SKINCARE .
Tahu tak penjagaan kulit bukan hanya sekadar mencuci jer tau. .

Untuk mendapatkan kulit yang lebih bersih, licin, halus dan berseri kita kena juga scrub kulit muka kita nie. .

Bila kita scrub (sental2 manja gitew), segala kotoran yang tersumbat kat pori2 yang jadi punca jerawat, kusam dan gelap semua akan 'terbongkar' tau. .

Bila kita apply dengan skin care, barulah segala khasiat dalam skincare tu mudah menyerap dalam kulit kita. .

Nak berlaser dengan Starglow tak?. Meh whatsapp ☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural


0

BERBALOI GUNA CHARMS, MAKIN TUA TAPI MAINTAIN MUDA. 😍😍
.

Jangan kata mamalin tak payung. 😁😁
Anak dara dan orang muda cantik tu biasa, tapi ibu2 yang beranak 3@4 dengan kulit maintain muda dan makin cantik tu luar biasa. .

Kalo ade mommies yang boleh, nape uolls tak boleh kan?. Janji konsisten dan sabar. 😍
.

Nak FREE SAMPLE PRODUK Charms, jom Whatsapp ☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub #halaljakim #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

BERTAHUN2 GUNA SKINCARE TAPI TAKDE MANFAAT PUN.😨😨 .

Ada pernah terfikir tak nape orang lain makin lama kulit makin bersih, cantik dan awet muda. 😄😄 .

Kita dulu sampai laanie pun sama jer.. Takde perubahan pun kat kulit kita. Makin teruk lagi ade..parut jerawat banyak, jeragat menebal, pori makin luas dan kulit makin kusam. 🙄🙄 .

Nak tau tak apa rahsia kulit makin sihat dan cantik, cerah dan berseri?. .

Nak tau jom WhatsApp mamalin. 😉 ☎️ www.wasap.my/60129693110
#Nini #agentcharmsterengganu
#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral
#starglow#laserscrub #halaljakim
#starglow #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded
#charmskualaterengganu


0

BONEETA - MENCANTIKKAN DAN MEREMAJAKAN KULIT DARI DALAM.
Boneeta buksn jer untuk mencantikkan kulit tapi boleh juga menolong mendapatkan berat badan ideal. 😍😍
.

Antara kebaikkan Boneeta Premix Yogurt ialah:
. 🔘 Memutih dan mencerahkan kulit
🔘 Melembabkan kulit wajah
🔘 Melancarkan kitaran darah
🔘 Membantu mengurangkan berat badan
🔘 Membekalkan tenaga sepanjang hari
🔘 Meningkatkan metabolisme pada tubuh badan
🔘 Membantu menbakar lemak berlebihan
🔘 Baik untuk kesihatan mata. 🔘 Mampu meningkatkan kepekaan dan ketajaman minda serta menguatkan daya ingatan.
🔘 Melancarkan aliran darah
🔘 Membantu mengurangkan kolesterol jahat .
Nak #sihatdancantik bulan puasa dan raya tahun nie, jom Whatsapp mamalin cepat. Nak bagi sample TreaPlus kat uolls nie. ☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub #halaljakim #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


1

TERBUKTI - FOUNDATION CHARMS MERAWAT MASALAH KULIT.😍 .

Nak tanya dah berapa lama uolls pakai foundation yang uolls guna sekarang nie?. Ade perubahan tak?. Ker sama jer kulit muka uolls tu. Takde perubahan atau makin 'teruk'?. 😱

Tag line solek dan rawat memang tak memgecewakan.. Jangan percaya selagi uolls tak cuba. 😊

Ade promosi tau uolls. Beli Foundation Charms dapat free sample foundation code warna lain. Promosi sehingga 27/3/18 sahaja.
Siapa cepat dia dapat. Ramai yang dah grab tau. 😍 ☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral
#starglow#laserscrub #halaljakim
#starglow #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

RAMAI YANG TER'CANTIK' LEPAS AMALKAN TREAPLUS. 🏵️ Nak cerah satu badan?.
🏵️ Nak kurangkan rambut gugur?.
🏵️ Nak kecutkan jerawat?. 🏵️ Nak pudarkan jeragat tebal?. 🏵️ Nak kulit lembut dan lembab?. 🏵️ Nak.. Nak.. Nak. 😍😍😍 .
TreaPlus adalah Vitamin kecantikan kulit dari dalam. Penjagaan dari dalam pun penting tau uolls.. .
Kalo dah berfikir dalam2 nak amalkan TreaPlus nie, meh Whatsapp cepat2 .
☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral
#starglow#laserscrub #halaljakim
#starglow #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

SERUM PUN BOLEH KECUTKAN JERAWAT. 😱😱 Nak tau sebab apa jerawat pun boleh kecut, sebab ada bahan kayu manis yang boleh pudarkan parut dn kecutkan jerawat. .

Selain tu boleh mengurangkan garis2 halus dimuka supaya awet muda giteww.. 😘😘 .

Kalo rasa2 rajin nak mengasah kulit kayu manis tu dipersilakan. Bila rasa tak sanggup tu, cari mamalin cepat2 tau. 😄
. ☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral
#starglow#laserscrub #halaljakim
#starglow #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

KEMBALIKAN KEREMAJAAN BAK DARA SUNTI. 😘😘 .
Dibuat dari bahan2 natural khusus untuk merawat, mencerah, melembab dan menegangkan kulit supaya nampak muda remaja walau dah beranak 5.😍😍 Tak nak nampak muda untuk 'abam halal tersayang' ker?. 😉😉 Jangan malu2 WhatsApp mamalin yer. ☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charmslovers #solekdanrawat #raiseyourlife


0

*FOUNDATION YANG MENJADI 'KEGILAAN' RAMAI*. 😱😱
.

Ramai yang suka 'giler' dengan Charms foundation nie. Nak tau apa dorang cakap tentang foundation nie. 🌻 tekstur lembut
🌻 mudah blend
🌻 muka nampak sangat natural
🌻 tak berminyak
🌻 buat muka lebih berseri
🌻 sesuai untuk kegunaan harian
.

Nie bukan cheq yang habaq naa, depa yang habaq. Hang pa tak kan dok baca jaa kot. Mai lah 'feel' betapa ohsemnye, foundation nie. 😘
.

Bukan dok tepek ja kat muka tapi boleh merawat masalah kulit sekali tau. .
Nak cantik natural, jom WhatsApp mamalin cepat. 😄😄 ☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral
#starglow#laserscrub #halaljakim
#starglow #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

BERTAHUN2 GUNA SKINCARE TAPI TAKDE MANFAAT PUN.😨😨 .

Ada pernah terfikir tak nape orang lain makin lama kulit makin bersih, cantik dan awet muda. 😄😄 .

Kita dulu sampai laanie pun sama jer.. Takde perubahan pun kat kulit kita. Makin teruk lagi ade..parut jerawat banyak, jeragat menebal, pori makin luas dan kulit makin kusam. 🙄🙄 .

Nak tau tak apa rahsia kulit makin sihat dan cantik, cerah dan berseri?. .

Nak tau jom WhatsApp mamalin. 😉 ☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral
#starglow#laserscrub #halaljakim
#starglow #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

MEMUTIHKAN TANPA PENGELUPASAN DAN KESAKITAN.😊 Sekarang nak cerah satu badan pun boleh. Bukan muka jer yang putih.. 😂😂 Pil untuk cerahkan (tona kulit, parut tebal, jeragat tebal, kulit kusam) dan cantikkan kulit (kulit makin halus, lembut dan lembab). .

Apa lagi yang uolls nak?. Semua ada dalam TreaPlus nie. 😍
.

Nak sample Pil TreaPlus nie tak?. Kalo nak jom Whatsapp ☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #starglow#laserscrub #halaljakim #starglow #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

MASIH ADE LAGI KER YANG GUNA PRODUK TIMBANG KILO NIE.. 😅😅 Sebelum beli rajin2 lah survey uolls. Jangan kulit muka dah rosak barulah sibuk nak cari produk yang boleh merawat.
Masa nie tak kisah dah berapa pun harga yang perlu dibayar. 🤗. Kalo tak beli jelah yang murah2 yang tak tau asal usul.😅 Betul tak? 😉

Ada yang sedang mencari produk untuk merawat ker?. Jom Whatsapp mamalin ☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral
#starglow#laserscrub #halaljakim
#starglow #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

NAK TAMBAH STOK SUSU SEBELUM BULAN PUASA.
No worries tau dah sekarang mommies.. 😄.
Amal jer kemam2 TreaPlus nie. Bukan jer boleh cerahkan kulit, cantikkan kulit tapi sebagai milk booster tau.
Takdelah pucat dan tak bermaya jer puasa nanti. 😍. Jom cepat2 amalkan. Meh WhatsApp mamalin ☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral
#starglow#laserscrub #halaljakim
#starglow #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

SETIA DENGAN CHARMS. 😍

Gabungan terbaik Serum dan foundation untuk efek lebih glowing. Belum berpeluh lagi tu.. 😘.
Kalo berpeluh, lagilah memancor. 😎😎
.

Charms foundation merawat masalah kulit seperti parut dan jeragat.. Serum plak sebagai anti penuaan.
Nak kulit semakin muda, jom konsisten dengan Charms.
WhatsApp mamalin ☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral
#starglow#laserscrub #halaljakim
#starglow #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

HILANGKAN JERAGAT TANPA MEROSAKKAN KULIT. 😎
.

Ramai yang sanggup mencuba pelbagai produk semata2 nak hilangkan jeragat tanpa mengetahui bahan2 yang ada didalamnya.
Jangan centu uolls.
Tolong survey dulu produk yang nak dipakai tu adakah selamat. Sekarang maklumat semua dihujung jari. 😊
Baik2 jeragat tu sikit dan nipis dah merebak satu muka dan hitam.. 😱😱 Nak konsultasi percuma untuk masalah jeragat, whatsapp .
☎️ www.wasap.my/60193109176 .
#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife


0

KULIT CERAH, LEMBAB DAN PARUT PUDAR DENGAN FOUNDATION CHARMS 😍

Beribu2 testimoni dah terkumpul dan terbukti berkesan dengan kulit orang tempatan.
Bukan jer boleh dijadikan makeup tapi makin lama dipakai kulit makin sihat dam cantik.
Segala cela yang ada semua pun pudar dan hilang. Uolls takkan tengok jer?. Apa kata raya tahun nie rawat kulit uolls dengan produk Charms. Nak konsultasi percuma, WhatsApp ☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia
#solekdanrawat #raiseyourlife


0

SET NONA MANIS BUAT MUKA LEMBUT DAN TAK BERMINYAK.
Belum guna full set pun dah ohsemm. Cer bayang kalo guna full set. 😍
.

Jika ada masalah kulit kusam, berparut, berkawah, pori besar , jom rawat dulu dengan set paling suweett nie. .
Nak FREE SAMPLE PRODUK Charms tak?. Jom whatsapp lelaju di ☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #oasistmj #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

PANASZZ DAN TERKINI - 1001 MANFAAT TREAPLUS TERBONGKAR.
Semakin banyak feedback BEST dan OHSEMM dari customer tersayang.
Uolls nak tengok jer ker?. Tak nak transfor ker raya tahun nie?. 😍😍 Sayangi dan hargai diri sendiri tau. 💋

Nak #sihatdancantik jom WhatsApp ☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife


0

SET NONA MANIS UNTUK HILANGKAN CELA DI WAJAH

Sapa yang ada
✨ Parut jerawat
✨ Parut hitam
✨ Jeragat nipis
✨ Parut berkawah
✨ Pori besar
✨ Kulit kusam

Set nie memang sangat sesuai, terbaik dan terbukti berkesan untuk masalah di atas. Nak FREE SAMPLE PRODUK cepat2 Whatsapp mamalin
☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#solekdanrawat #raiseyourlife


0

Charms Cleanser & Makeup Remover
.
Ramai yang salah faham ingat Charms cleanser & makeup remover ni ada 2 item. Salah tu, 1 item je hokeyyyy 😊 cleanser ni 2IN1.. fungsinya sebagai cleanser & juga makeup remover. Best kan?
.
Charms memudahkan uolls & menjimatkan duit & masa. Tahan lama plan tu. Mamalin pakai dekat 5 bulan baru habis 😁 memang berbaloi2. Natural BEBAS BAHAN KIMIA..FREE SLS..HALAL JAKIM.

Sedang mencari skincare natural dan merawat masalah kulit sekali.. Jom Whatsapp
☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #skincarenatural #solekdanrawat #raiseyourlife
#charmsfoundationmalaysia


1

CHARMS MEMAMG MERAWAT MASALAH KULIT LUAR DALAM

Tag #solekdanrawat memang betul2 membantu mereka2 yang mengalami masalah kulit yang biasa2 atau yang teruk terutama lepas guna produk bermerkuri.
Adakah anda salah seorang darinya?. 😮. Jangsn tunggu lama2 uolls.. Jom dapatkan kulit sihat dan cantik sebelum raya nie.. 😘😘 Meh wasap cepat. Ada FREE SAMPLE produk untuk uolls. ☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral


1

JELITA BUKAN HANYA PADA SOLEKAN. .

Bukan solekkan yang membuatkan seseorang tu nampak jelita tapi kulit yang sihat dan bersih dihiasi pula dengan akhlak terpuji. Cewahh. 😍
.

Set Combo Jelita khas untuk uolls bagi menjaga kecantikkan luaran dan khasiat TreaPlus untuk mencantikkan dari dalam. 😊
.

Ade FREE GIFT atau FREE SAMPLE PRODUK Charms tau.
Klik link untuk free konsultasi. 😁
☎️ www.wasap.my/60193109176
.

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral
#starglowvitaminc #laserscrub
#starglow #misiviralcharms #Treatment,
#solekdanrawat #agentneeded
#dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


2

MUA PUN SUKEE SANGATT DENGAN CHAMS FOUNDATIONS

Hanya pengguna tegar Charms jer yang tahu betapa 'besttt' nya pakai foundation Charms nie.. Apa yang best sangat tu.. ✨ ringat
✨ tak berminyak dan melekit
✨ tak bercapuk walau pakai seharian
✨ makin peluh makin glowing ✨ anti jerawat dan jeragat
✨ solek sambil merawat masalah kulit
✨ makin awet muda

Teruja tak nak cuba?. Meh whatapp ☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral


0

TREAPLUS BOLEH DI MAKAN OLEH KANAK2 JUGA.. Pada sis yang ade anak eczema boleh ikhtiar dengan makan TreaPlus. Selain tu boleh guna Fig Baby Soap untuk luaran.

Sekeluarga boleh makan TreaPlus. 'Multi purpose' giteww.
Ada offer menarik untuk yang beli TreaPlus lebih dari satu kotak. Nak tau apa dia. Meh what'll ☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus


0

FIG BABY SOAP SESUAI UNTUK SEMUA.. Siapa yg patut pakai FIG BABY SOAP ni?
✔️Bayi (Mandian HEAD TO TOE)
✔️Bayi & kanak2 yang ada eczema
✔️Ibu menyusu & mengandung & sedang berpantang
✔️Dewasa yang mempunyai kulit muka yang super sensitif
✔️Sesiapa jer yang mempunyai masalah kulit seperti kurap, panau.. .

Kenapa patut beli ✔️BUATAN MUSLIM
✔️BAHAN NATURAL
✔️BAHAN ORGANIK
✔️MUDAH DIPEROLEHI
.
Jangan biarkan masalah kulit tu berlarutan.
Whatapp mamalin cepat2 tau.. 😍
☎️ www.wasap.my/60193109176
☎️ www.wasap.my/60193109176
☎️ www.wasap.my/60193109176
.

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia
#solekdanrawat #raiseyourlife
#starglowvitaminc #laserscrub
#starglow #misiviralcharms
#solekdanrawat #agentneeded
#dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

Charms Foundation bukan sahaja MAKE UP, tapi turut MERAWAT kulit wajah uolls 🏵️ ️ANTI PELUH
🏵️ PEMUSNAH JERAGAT!
🏵️ PEMUDAR PARUT & CELA!
🏵️ ️PENGECUT JERAWAT!
🏵️ ️KULIT SEMAKIN CANTIK SEMULAJADI! (HASIL RAWATAN FOUNDATION SECARA HARIAN)
All in one dearies!

Foundation (bedak asas) PERTAMA DI MALAYSIA gabungan MINYAK KELAPA DARA, MINYAK ZAITUN, COLLAGEN & APPLE STEMCELL yang bertindak memudarkan JERAGAT, CELA, PARUT semasa pemakai memakainya di siang hari! 💮 Hanya sekali sapuan menjadikan kulit kita GLOWING & BERSERI berjam2..bukan cantik 1 jam sahaja! 💮 Lepas cuci muka, khasiat foundation Charms tadi sudah meresap ke dalam kulit kita..
💮 Charms Foundation diluluskan KKM, diperbuat oleh MUSLIM di Malaysia!
Diiktiraf Halal oleh Jakim tau!
TAHAN SAMPAI 6 BULAN UOLLS ! ADA YG GUNA SAMPAI SETAHUN TAK HABIS2! 💮 MURAH & TERLAJAK JIMAT.
Berminat nak merawat dengan Charm Foundation, meh klik
☎️ www.wasap.my/60173922091

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral
#starglowvitaminc #laserscrub #halaljakim
#starglow #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #dropshipneeded #charmskl
#charmssalaksouth


0

TAK PERLU 'LEBUR' DUIT BANYAK SANGAT, SET BASIC PUN DAH GOJESS.. 😍

Biasanya orang kena 'labur' duit banyak untuk produk luar negara nie. Kalo serasi takpe, kalo tak serasi 'lebur' jer duit tu kan.

Charms produk local yang bertaraf international boleh membantu masalah kulit. Baru guna SET BASIC, suami dah puji, kalo pakai SET PRIMADONA lagilah meletopp.. Tak nak tau ker apa tu SET BASIC atau SET PRIMADONA?. Kalo nak tahu rojer2 wawa 😍😍 www.wasap.my/60169065808

#mamalin #charmsglowryteam #EjenID N0010 #Charms #charmskl #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural


0

TAK PERLU 'LEBUR' DUIT BANYAK SANGAT, SET BASIC PUN DAH GOJESS.. 😍

Biasanya orang kena 'labur' duit banyak untuk produk luar negara nie. Kalo serasi takpe, kalo tak serasi 'lebur' jer duit tu kan.

Charms produk local yang bertaraf international boleh membantu masalah kulit. Baru guna SET BASIC, suami dah puji, kalo pakai SET PRIMADONA lagilah meletopp.. Tak nak tau ker apa tu SET BASIC atau SET PRIMADONA?. Kalo nak tahu rojer2 wawa 😍😍 www.wasap.my/60169065808

#mamalin #charmsglowryteam #EjenID N0010 #Charms #charmskl #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural


0

Kebaikkan Serum Kaiysa 💮 Membantu menghaluskan kulit
💮 Membantu menegangkan kulit
💮 Mengimbangi kelembapan kulit
💮 Cepat menyerap dikulit serta melembutkannya 💮 Jika dipakai sebelum foundation, mampu mengekalkan serta menjadikan foundation lebih flawless. 💮 Membantu kulit tampak lebih bercahaya

FREE SAMPLE PRODUK CHARMS jika uolls beli Kaisya Serum. Nak tau apa dia?. WhatsApp mamalin ☎️ www.wasap.my/60193109176
☎️ www.wasap.my/60193109176
☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral
#starglowvitaminc #laserscrub #halaljakim
#starglow #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

KAISYA SERUM KURANGKAN BINTIK HITAM DAN KULIT MENGELUPAS. 😍

Bila sapu jer serum kat muka, memamg rasa lain maciamm tau. Kulit muka tu tetiba rasa sejuk, tegang dan lembut jer.

Makin lama di pakai makin awet muda giteww macam pakai susuk tau.

Jangan percaya,cuba dulu baru tau. Whatsapp mamalin tau. ☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral
#starglowvitaminc #laserscrub #halaljakim
#starglow #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

TAK PERLU 'LEBUR' DUIT BANYAK SANGAT, SET BASIC PUN DAH GOJESS.. 😍

Biasanya orang kena 'labur' duit banyak untuk produk luar negara nie. Kalo serasi takpe, kalo tak serasi 'lebur' jer duit tu kan.

Charms produk local yang bertaraf international boleh membantu masalah kulit. Baru guna SET BASIC, suami dah puji, kalo pakai SET PRIMDONA lagilah meletopp.. Tak nak tau ker apa tu SET BASIC atau SET PRIMADONA?. Kalo nak tahu rojer2 wawa. 😍😍 www.wasap.my/60169065808

#mamalin #teamwawa #EjenID N0010 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmskl #charmstarglow #skincarenatural


3

TAK PERLU 'LEBUR' DUIT BANYAK SANGAT, SET BASIC PUN DAH GOJESS.. 😍

Biasanya orang kena 'labur' duit banyak untuk produk luar negara nie. Kalo serasi takpe, kalo tak serasi 'lebur' jer duit tu kan.

Charms produk local yang bertaraf international boleh membantu masalah kulit. Baru guna SET BASIC, suami dah puji, kalo pakai SET PRIMDONA lagilah meletopp.. Tak nak tau ker apa tu SET BASIC atau SET PRIMADONA?. Kalo nak tahu rojer2 wawa. 😍😍 www.wasap.my/60169065808

#mamalin #teamwawa #EjenID N0010 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmskl #charmstarglow #skincarenatural


2

LEBIH SAYANGKAN DUIT ATAU RELA ANAK YANG 'MENANGGUNG' SAKIT DAN GATAL SEPANJANG MASA. 😥

Kebiasaanya ramai kanak2 alami eczema dan kegatalan kulit sebab kulit terlalu sensitif.
Dah pelbagai ikhtiar mommies cuba untuk rawat masalah nie. Tapi tak serasi juga. Apa kata mommies cuba FIG BABY SOAP nie.
Alhamdulullah terbukti berkesan untuk kulit bayi seawal sehari hingga dewasa.
Berapalah sangat RM tu kalo kulit anak dah 'parah' satu badan. 😑

Jangan fikir lama sangat mommies. 😊Jika kasihan dengan anak tu, klik link nie yer ☎️ www.wasap.my/60193109176
☎️ www.wasap.my/60193109176
☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral
#starglowvitaminc #laserscrub #halaljakim
#starglow #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

CHARMS ASBAB EYE BAG BERKURANG SETELAH CUBA PELBAGAI PRODUK

Selaluya untuk kurangkan 'wrinkles' dan 'eyebag' kawasan mata kena guna krim khas. Yerlahh kawasan mata tu kulitnya lebih sensitif giteww.
Dengan Charms bukan jer masalah jerawat, jeragat, kulit kusam tapi boleh kurangkan 'eye bag' sekali.

Sebab tu Charms nie merawat bukan pakai sesaja tapi tak beri manfaat pun pada kulit kita.
Ade FREE SAMPLE PRODUK Charms tau untuk uolls. Nak ker nak sangat?. Nak sangat, whatsapp mamalin cepat2 tau ☎️ www.wasap.my/60193109176
☎️ www.wasap.my/60193109176
☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral
#starglowvitaminc #laserscrub #halaljakim
#starglow #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

Charms Foundation bukan sahaja MAKE UP, tapi turut MERAWAT kulit wajah uolls 🏵️ ️ANTI PELUH
🏵️ PEMUSNAH JERAGAT!
🏵️ PEMUDAR PARUT & CELA!
🏵️ ️PENGECUT JERAWAT!
🏵️ ️KULIT SEMAKIN CANTIK SEMULAJADI! (HASIL RAWATAN FOUNDATION SECARA HARIAN)
All in one dearies!

Foundation (bedak asas) PERTAMA DI MALAYSIA gabungan MINYAK KELAPA DARA, MINYAK ZAITUN, COLLAGEN & APPLE STEMCELL yang bertindak memudarkan JERAGAT, CELA, PARUT semasa pemakai memakainya di siang hari! 💮 Hanya sekali sapuan menjadikan kulit kita GLOWING & BERSERI berjam2..bukan cantik 1 jam sahaja! 💮 Lepas cuci muka, khasiat foundation Charms tadi sudah meresap ke dalam kulit kita..
💮 Charms Foundation diluluskan KKM, diperbuat oleh MUSLIM di Malaysia!
Diiktiraf Halal oleh Jakim tau!
TAHAN SAMPAI 6 BULAN UOLLS ! ADA YG GUNA SAMPAI SETAHUN TAK HABIS2! 💮 MURAH & TERLAJAK JIMAT.
Berminat nak merawat dengan Charm Foundation, meh klik
☎️ www.wasap.my/60178484335

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral
#starglowvitaminc #laserscrub #halaljakim
#starglow #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #dropshipneeded #charmskl
#charmssalaksouth


1

SIAPA NAK KULIT SIHAT DAN CANTIK?. Siapa yang tak nak kan?. Pasti semua pun nak kulit yang sihat dan cantik. Tak payah pening2 pikir uolls.
Mamalin ade Combo Cantik untuk uolls. Yang ade masalah kulit kusam, jerawat dan jeragat boleh guna combo nie.. Uolls boleh pilih nak FREE GIFT atau FREE SAMPLE PRODUK Charms tau.
Berminat Whatsapp mamalin cepat2.
☎️ www.wasap.my/60193109176
☎️ www.wasap.my/60193109176
☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral
#starglowvitaminc #laserscrub #halaljakim
#starglow #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

JERAWAT YANG 'MEKAR' KECUT, SEKARANG TINGGAL PARUT JER

Ade ker skincare yang boleh rawat masalah seperti jerawat?. Skin care biasa hanya 'cover' masalah yang ada.Tak rawat pun. 😮

Masalah sama jer bertahun-tahun atau makin teruk. 😱😱. Uoll nak skincare yang macam mana?. Nak yang boleh merawat ker biasa2 jer.
Whatsaap mamalin ☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral
#starglowvitaminc #laserscrub #halaljakim
#starglow #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


1

TAK PERLU 'LEBUR' DUIT BANYAK SANGAT, SET BASIC PUN DAH GOJESS.. 😍

Biasanya orang kena 'labur' duit banyak untuk produk luar negara nie. Kalo serasi takpe, kalo tak serasi 'lebur' jer duit tu kan.

Charms produk local yang bertaraf international boleh membantu masalah kulit. Baru guna SET BASIC, suami dah puji, kalo pakai SET PRIMDONA lagilah meletopp.. Tak nak tau ker apa tu SET BASIC atau SET PRIMADONA?. .
Kalo nak tahu rojer2 mamalin. 😍😍 .
#mamalin #teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural


0

TAK PERLU 'LEBUR' DUIT BANYAK SANGAT, SET BASIC PUN DAH GOJESS.. 😍

Biasanya orang kena 'labur' duit banyak untuk produk luar negara nie. Kalo serasi takpe, kalo tak serasi 'lebur' jer duit tu kan.

Charms produk local yang bertaraf international boleh membantu masalah kulit. Baru guna SET BASIC, suami dah puji, kalo pakai SET PRIMDONA lagilah meletopp.. Tak nak tau ker apa tu SET BASIC atau SET PRIMADONA?. Kalo nak tahu rojer2 mamalin. 😍😍 #mamalin #teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural


0

Bersihkan muka yang 'penuh' dengan make-up hanya dengan Charms Cleanser & Make-up Remover.
Dah tak perlu make up remover dulu, pastu guna Cleanser pulak.
2 in 1. Jimat dan berbaloi.
Bukan cleanser biasa tapi boleh juga merawat masalah kulit uolls.
Nak ker nak sangat. Klik link untuk konsultasi percuma. . ☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral
#starglowvitaminc #laserscrub #halaljakim
#starglow #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

TAK PERLU 'LEBUR' DUIT BANYAK SANGAT, SET BASIC PUN DAH GOJESS.. 😍

Biasanya orang kena 'labur' duit banyak untuk produk luar negara nie. Kalo serasi takpe, kalo tak serasi 'lebur' jer duit tu kan.
Charms produk local yang bertaraf international boleh membantu masalah kulit. Baru guna SET BASIC, suami dah puji, kalo pakai SET PRIMDONA lagilah meletopp.. Tak nak tau ker apa tu SET BASIC atau SET PRIMADONA?. Kalo nak WhatsApp mamalin ☎️ www.wasap.my/60193109176
☎️ www.wasap.my/60193109176
☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral
#starglowvitaminc #laserscrub #halaljakim
#starglow #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


1

Kelebihan yang ade pada CHARMS CLEANSER & MAKE-UP REMOVER. 🎀 Mengatasi masalah penuaan.
🎀 Mengembalikan keremajaan kulit.
🎀 Mengatasi masalah Jeragat
🎀 Mencerahkan kulit.
🎀 Melembutkan dan membantu mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit.
🎀 Memberi perlindungan dari sinaran ultraviolet yang membahayakan kulit.
🎀 Untuk meredakan iritasi kulit.
🎀 Membantu mengawal jerawat dengan cara meredakan inflamasi.
🎀 Mengurangi minyak, dan mengecilkan pori-pori wajah.
Best tak?. Kalo guna mesti bertambah sihat dan cantik kulit kann. Takat baca jeww tak menjadi yankk.😂😂 ☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral
#starglowvitaminc #laserscrub #halaljakim
#starglow #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

TERKINI - MANFAAT TERBARU DITEMUI DALAM TREAPLUS - TIADA SENGGUGUT

Semakin banyak kebaikan yang ditemui dalam TreaPlus jika diamalkan secara konsisten.
Antara kebaikannya:
⚡️ Pudarkan jeragat tebal
⚡️ Kecutkan jerawat
⚡️ Hilangkan parut tebal
⚡️ Seratakan tona kulit
⚡️ Mencerahkan kulit
⚡️ Milk booster
⚡️ Meredakan/menghilangkan senggugut

Nak rasa sendiri kebaikan TreaPlus nie. Jom whatsapp mamalin. ☎️ www.wasap.my/60193109176
☎️ www.wasap.my/60193109176
☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral
#starglowvitaminc #laserscrub #halaljakim
#starglow #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

Charms Foundation bukan sahaja MAKE UP, tapi turut MERAWAT kulit wajah uolls 🏵️ ️ANTI PELUH
🏵️ PEMUSNAH JERAGAT!
🏵️ PEMUDAR PARUT & CELA!
🏵️ ️PENGECUT JERAWAT!
🏵️ ️KULIT SEMAKIN CANTIK SEMULAJADI! (HASIL RAWATAN FOUNDATION SECARA HARIAN)
All in one dearies!

Foundation (bedak asas) PERTAMA DI MALAYSIA gabungan MINYAK KELAPA DARA, MINYAK ZAITUN, COLLAGEN & APPLE STEMCELL yang bertindak memudarkan JERAGAT, CELA, PARUT semasa pemakai memakainya di siang hari! 💮 Hanya sekali sapuan menjadikan kulit kita GLOWING & BERSERI berjam2..bukan cantik 1 jam sahaja! 💮 Lepas cuci muka, khasiat foundation Charms tadi sudah meresap ke dalam kulit kita..
💮 Charms Foundation diluluskan KKM, diperbuat oleh MUSLIM di Malaysia!
Diiktiraf Halal oleh Jakim tau!
TAHAN SAMPAI 6 BULAN UOLLS ! ADA YG GUNA SAMPAI SETAHUN TAK HABIS2! 💮 MURAH & TERLAJAK JIMAT.
Berminat nak merawat dengan Charm Foundation, meh klik
☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral
#starglowvitaminc #laserscrub #halaljakim
#starglow #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

PARUT BERLUBANG, BEKAS JERAWAT HILANG CENTU JER
.

Pernah tau dan jumpa tak produk yang boleh pudarkan parut jerawat, jeragat, hilangkan kawah berlubang pada yang suka 'picit' jerawat muda2 dulu. .
Selalu nak kena buat laser untuk semua tu. Belanja pun mesti mahalkan. 😱😱 .
Sekarang boleh jer berlaser dari rumah. Lepas laser kulit rasa lebih bersih, lembut dan makin lama makin cerah tau. .

Cuba dulu baru tau.. Nak berlaser dengan Starglow, jom Whatsapp mamalin
☎️ www.wasap.my/60193109176
☎️ www.wasap.my/60193109176
☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia #treaplus
#solekdanrawat #raiseyourlife #vitaminviral
#starglowvitaminc #laserscrub #halaljakim
#starglow #misiviralcharms #jerawat #jeragat #kusam #charmsviral #halalproduct #halalcosmetic #kakimekap #kakimekapmalaysia #muslimproduct #agentneeded #dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

The end of the page