#Escarves

Instagram photos and videos

#escarves#instantshawl#tudunglabuh#instantshawllabuh#escarveslovers#muslimah#bymirasya#hijab#calaqisya#MawaddahIzzati#milalaattire#nyleascarf#bytashamanshahar#rayyanhaya#scarftan#caftanist#jimmyscarves#heejabscarf#aisasuclothing#hawwaofficial#zuzasdotes#Thepeachescouture#wardatulbaydhahijab#zdbridal#kbeauty

Hashtags #Escarves for Instagram

๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Sales utk awak2 semua ESLover ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ .
๐ŸŒธ Nayla 5.0๐Ÿ‘‰๐Ÿป 2 helai RM120 .
๐ŸŒธ Mika Lebaran ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 2 helai size L RM200 ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 2 helai size XL RM220
๐Ÿ‘‰๐Ÿป 2 helai mixed Size L & XL RM210
.
.
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Murah Yaammmatt dah ni โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
.
Jom grabs sekarang โ€ผ๏ธ.
.
.
Mai wasap Aini utk order ๐Ÿ“ฒ 0129452611
.
.
#tudungsale
#tudunginstant
#tudungduamuka
#escarves
#escarvesterengganu


1

Uollssss!!!!
.
Dah ready ke belum untuk SALE RAYA SAKAN lagi KEBABOMM ni?
.
Raya kan sebulan.
Escarves nak bagi offer harga istimewa dengan setiap pembelian combo koleksi yang ada ๐Ÿคฉ. Maklumlah tak lama lagi nak lancar koleksi baru dah.. eh.๐Ÿ™ˆ
.
Mana yang dah shopping, jom shopping lagi!!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
#escarves #syawal #aidilfitri #ramadhan #raya2018 #instantshawl #tudunglabuh #instantshawllabuh #meriahraya #rayawithescarves #onlineshoppingmalaysia #promo #saleraya2018 #tudunglabuh #mikalebaran2018 #instantshawl #tudungraya #tudungswarovski


2

Rasa macam dah lama CikMin tak up poster Nayla 5.0 ni. ๐Ÿ˜…
Sebab ramai yang pm tanya warna yang dah sold out.
Sori dear eslover.๐Ÿ™๐Ÿ™.
Di hq available 2 warna ni sahaja.
Limited pieces!!
.
Available in size XL only.
Grab now!
.
www.wasap.my/601112909545
www.wasap.my/601112909545
www.wasap.my/601112909545.
.
Harga special untuk yang terawal๐Ÿ˜˜
.
#escarves #syawal #aidilfitri #ramadhan #raya2018 #instantshawl #tudunglabuh #instantshawllabuh #meriahraya #rayawithescarves #onlineshoppingmalaysia #promo #saleraya2018 #tudunglabuh #mikalebaran2018 #instantshawl #tudungraya #tudungswarovski


1

Siapa kata lepas raya lemau. In shaa Allah rezeki Allah tak pernah terlambat. Buat je, moga ada rezeki kita semua ya ! โค๏ธ. Alhamdulillah .
.
.
#escarves #escarveshq #escarveslovers #madamescarves #eydasukiman


1

Hai korang..!
Jualan cuci gudang nak habiskan stok2 yang masih berbaki beberapa helai je ni.
.
Nak bagi mur2 je untuk semua koleksi Escarves kecuali Mika Lebaran still dengan harga combo tau..๐Ÿ˜˜
.
Ada yang berminat tak.๐Ÿ™‹โ€โ™€
Drop komen sikit.
Kalau ramai komen kita bagi harga lagi murah kat u olls!
Nak ke nak?
๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ
.
#escarves #syawal #aidilfitri #ramadhan #raya2018 #instantshawl #tudunglabuh #instantshawllabuh #meriahraya #rayawithescarves #onlineshoppingmalaysia #promo #saleraya2018 #tudunglabuh #mikalebaran2018 #instantshawl #tudungraya #tudungswarovski


8

Eu sou a gata mais fashion do pedaรงo. Hoje estou usando #escarves #carmensteffens #scarves #carmenstefansshoppingflamboyant


1

Ada x follower Aini yg OOTD Raya dgn koleksi #Escarves or #Jimmyscarves ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ?? .
.
Maii share skit gambar OOTD awak2 semua ๐Ÿ˜˜ or bley tag Aini on ur post โ˜บ๏ธ
.
.
Mana tahu ada yg bertuah dapat hadiah misteri dari Aini ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰
.
#Escarves
#Jimmyscarves
#mikalebaran
#nayla
#abstractpremier
#Adelia


0

๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
Meriahnya raya!! .
Jom ramai2 berOOTD dan selfie. Jangan lupa tag kami @escarves_official. Kita kasi gegar sikit. .
Untung2 dapat menang duit raya.. eh2๐Ÿ™ˆ
.
#bawallabuh #instantshawl #escarves #escarveslovers #teamescarves


1

Jom grab combo sale ni sementara stok masih ada๐Ÿ˜Š Jimat banyak tawww ๐Ÿ˜
.
#mikalebaran2018
#mikalebaransale
#tudungcantik
#tudunginstant
#escarves
#escarvesterengganu


0

Assalamualaikum.
Salam jumaat barakah.
Lets read alkahfi guys๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน.
.
#bawallabuh #instantshawl #escarves #escarveslovers #teamescarves


1

arissa and mamaโค๏ธ
ne kebetulan arissa mengantuk
bila mengantuk mulalah isap jari๐Ÿ˜…
sampai berbiji ibu jari dia tu

dulu kawan bagitau nanti lama lama jari dia ada biji tu sebab selalu isap
tak paham mulanya bila dah timbul baru paham

#arissasofeamohdfitri #wanswedding#escarves #escarverslovers


0

Salam 7 syawal. Semoga semua sahabat dikurniakan kesihatan yang terbaik dan rezeki yang melimpah ruah
#ajimaura #bawal #dropshipwanted #escarves #ivkids #jerantut #jengka


2

Tudung Open House awak ๐Ÿ˜˜
.

Tudung express disarung sepantas kilat. Hepinyaaa bila dapat bersiap cepat sampai suami pun tak sempat habis menguap.
.

Tetamu yang datang pun menjeling-jeling je tertanya mana beli tudung cantik ni? .

Kembang terus hati. Ibarat dapat emas seguni ๐Ÿ˜
.

Yang biru atau pink jadi pilihan hati? .

Whatsapp di link bio. CikMiza sedia menanti di tepi maybanktuyu. .

www.wasap.my/60137258227/MikaLebaran
.

#escarves #mikalebaran #bluepoppy #pink #tudunglabuh #tudungduamuka #tudungcantik #tudungmuslimah #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawl2muka #muslimahwear #muslimahstyle #muslimahfashion #muslimahhijab


2

Haha..pink lg...๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜….. Syawal ke 4..kita kat rumah mertua..harini sedara2 nak dtg beraya ๐Ÿ’– #raya2018 #teamrayaKL #escarves


1

Mika lebaran
Saiz L still available
Ada 4 warna sahaja. Last few pcs only.
Dm for free gift.
Wasap 0132444961
#sayajualtudung #escarves #shawlduamuka #shawllabuh #shawlchiffon


0

Tgh mencari tudung untuk OPEN HOUSE !!
.
.
Tak payah susah2x nk mikir.. meh shopping dgn @ima_scarves.. tgh ada combo raya sale nie.. jimat RM38 !!! Jom wasap ima 0135191613

#DDES (DD0003)
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
#escarves #escarveskedah #escarveslovers #escarvespenang #tudungonline #ajimaura #terapiinstagram #tudunginstant #instantshawl #instantshawlduamuka #tudunglabuh


2

INSTANT SHAWL NAYLA 4.0
.
.
Hanya ada 2 WARNA ini shj.. saiz XL

2 HELAI RM100
2 HELAI RM100
2 HELAI RM100

Wasap ima 0135191613

#DDES (DD0003)
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
#escarves #escarveskedah #escarvespenang #escarveslovers #ajimaura #terapiinstagram #instantshawl #tudungonline #tudungsarunglabuh #instantshawlduamuka #tudunglabuh


4

BAWAL ROSSY .
.
Inner siap attached dkt bawal.. ada bidang 50' / bidang 55'

2 HELAI RM100
2 HELAI RM100
2 HELAI RM100

Wasap ima 0135191613

#DDES (DD0003)
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
#escarves #escarveslover #tudungonline #tudungbawal #tudunglabuh #ajimaura #terapiinstagram #tudungbawallabuh #escarvespenang #escarveskedah #tudungbawalchiffon #tudungbidang50


1

Nak berselfie pon confident je kan bila menggayakan tudung Escarves ni.
Ye lah sebab awning mantain cun tak kelepet. Tak perlu nak adjust banyak kaliโค๏ธโค๏ธ.
.
Ramai nye yang beraya dengan Escarves.
Jangan lupa tag kami @escarves_official dan hashtag #rayawithEscarves
.
.
#escarves #syawal #aidilfitri #ramadhan #raya2018 #instantshawl #tudunglabuh #instantshawllabuh #meriahraya


1

Esok hari raya esok hari raya! Amboi betul2 happy Cik Tie ni. Hehe ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
.
.
ESLOVERS semua balik raya kemana tahun ni? Share la sikit. Meriah ke idok? ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
Yang tak balik tu, jangan sedih2 ye. Insya Allah ada rezeki tahun depan pula pulang beraya ke kampung. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
#escarves #balikkampung #raya2018 #syawal #ramadhan #tudunglabuh #instantshawl #instantshawllabuh #escarvesraya2018


1

Istimewa untuk lovelies di Brunei.
.
Woow.. Cantik sangat bila ibu dan anak sedondon menggayakan tudung sama corak ni. Nampak aura ikatan kasih sayang di situ..๐Ÿ˜˜
.
Mummy2 masih mencari tudung sedondon raya ni?
.
Koleksi Easy Rossy Printed Lebaran must be your choice!
.
Detail tudung: .
๐Ÿ’ŽMaterial : Custom Printed Flamingo Chiffon (High Quality Material)
.
๐Ÿ’ŽSizing : .
1) *Adult* ; .
L - FRONT ; 70CM / BACK ; 100CM
XL - FRONT ; 80CM / BACK ; 110CM
.

2) *Kids* ; .
FRONT (55cm) / BACK (70cm)
. ๐Ÿ’Ž Coming with 5 Custom Signature Design & Colour
.
๐Ÿ’Ž Instant Sarong Double Loops (Inner : High Quality Lycra Cotton & Second Loop : Chiffon Flamingo )
.
๐Ÿ’Ž Very Limited Pcs
.
๐Ÿ’Ž Available for Bruneian markets.
.

Contact our reseller in Brunei.
.
6738810222
6738810222
6738810222
.
#escarves
#escarveslovers
#tudungraya2018
#easyrossysarung


0

SCARFTAN TRAVEL CHOP + kotak eksklusif
.
โžก๏ธ2x 0.7m approx.โžก๏ธsatin matteโžก๏ธsewing eyelash
โžก๏ธopacity 90% (ketidakjarangan)โžก๏ธwarna PLUM ๐Ÿ’ฐRM 59/pc
๐Ÿ’ธHARGA BIASA RM89
.
.

#caftanist #calaqisya #MawaddahIzzati #scarftan #rayyanhaya #bymirasya #bytashamanshahar #escarves #heejabscarf #jimmyscarves #hawwapremium #wardatulbaydhahijab #aisasuclothing #zuzasdotes #nyleascarf #milalaattire #Thepeachescouture #zdbridal #kbeauty #hawwaofficial


0

SCARFTAN TRAVEL SEFIES + kotak eksklusif
.
โžก๏ธ2x 0.7m approx.โžก๏ธsatin matteโžก๏ธsewing eyelash
โžก๏ธopacity 90% (ketidakjarangan)โžก๏ธwarna SLATE ๐Ÿ’ฐRM 59/pc ๐Ÿ’ธHARGA BIASA RM89
.
.

#caftanist #calaqisya #MawaddahIzzati #scarftan #rayyanhaya #bymirasya #bytashamanshahar #escarves #heejabscarf #jimmyscarves #hawwapremium #wardatulbaydhahijab #aisasuclothing #zuzasdotes #nyleascarf #milalaattire #Thepeachescouture #zdbridal #kbeauty #hawwaofficial


0

Nak Shawl Escarves?
Wasap or Dm kaknor ye๐Ÿ˜˜#sayajualtudung #escarves #shawllabuh


1

Easy Rossy plain saiz XL yang masih available untuk Open House Raya.. Saiz XL rm69
Ex pos
+free gift

Wasap kaknor ye 0132444961.
Dm okey๐Ÿ˜

#sayajualtudung #escarves #easyrossy #easyrossysarung #instantshawl


0

Walaupun dah tak sempat order untuk pagi Raya tapi banyak masa lagi untuk โ€œOpen House Rayaโ€.. Nayla 5.0 saiz XL still available
Rm79 ex pos
+ free gift

Raya kan sebulan..
Wasap je kaknor kalau ada yang berkenan.โคต๏ธ www.wasap.my/60132444961/NaylaXL
#sayajualtudung
#escarves
#shawlduamuka
#shawllabuh
#instantshawl


1

Bagai bulan jatuh ke tanah kan harga dia? Habis KAW KAW sale ni! ๐Ÿ˜
.
.
Sempena Raya Combo Sale kali ni kami bawakan berita gembira untuk Eslovers kita! ๐Ÿ˜ JIMAT LEBIH RM38 dari harga biasa jika beli dengan harga COMBO RAYA !
.
.
Jom ajak mak, adik & kawan2 yang lain shopping combo sekali. Raya nanti boleh la melaram dengan tudung raya exclusive dari Escarves ni ๐Ÿค—
.
.
Untuk warga KELANTAN, korang boleh WALK IN/COD/PICK UP AT HQ..
.
Untuk yg jauhยฒ nie, tudung akan akan di pos lepas raya ๐Ÿ˜Š
.
Wasap ima www.wasap.my/60135191613

#DDES (DD0003)
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
#escarves #onlineshoppingmalaysia #tudunglabuh #ajimaura #terapiinstagram #mikalebaran2018 #instantshawl #tudungraya #tudungswarovski


1

Bagai bulan jatuh ke tanah kan harga dia? Habis KAW KAW sale ni! ๐Ÿ˜
.
.
Sempena Raya Combo Sale kali ni kami bawakan berita gembira untuk Eslovers kita! ๐Ÿ˜ JIMAT LEBIH RM38 dari harga biasa jika beli dengan harga COMBO RAYA !
.
.
Jom ajak mak, adik & kawan2 yang lain shopping combo sekali. Raya nanti boleh la melaram dengan tudung raya exclusive dari Escarves ni ๐Ÿค—
.
.
Untuk warga KELANTAN, korang boleh WALK IN/COD/PICK UP AT HQ..
.
Untuk yg jauhยฒ nie, tudung akan akan di pos lepas raya ๐Ÿ˜Š
.
Wasap ima www.wasap.my/60135191613

#DDES (DD0003)
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
#escarves #onlineshoppingmalaysia #tudunglabuh #ajimaura #terapiinstagram #mikalebaran2018 #instantshawl #tudungraya #tudungswarovski


2

Bagai bulan jatuh ke tanah kan harga dia? Habis KAW KAW sale ni! ๐Ÿ˜
.
.
Sempena Raya Combo Sale kali ni kami bawakan berita gembira untuk Eslovers kita! ๐Ÿ˜ JIMAT LEBIH RM38 dari harga biasa jika beli dengan harga COMBO RAYA !
.
.
Jom ajak mak, adik & kawan2 yang lain shopping combo sekali. Raya nanti boleh la melaram dengan tudung raya exclusive dari Escarves ni ๐Ÿค—
.
.
Untuk warga KELANTAN, korang boleh WALK IN/COD/PICK UP AT HQ..
.
Untuk yg jauhยฒ nie, tudung akan akan di pos lepas raya ๐Ÿ˜Š
.
Wasap ima www.wasap.my/60135191613

#DDES (DD0003)
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
#escarves #onlineshoppingmalaysia #tudunglabuh #ajimaura #terapiinstagram #mikalebaran2018 #instantshawl #tudungraya #tudungswarovski


1

.
CLEARANCE SALE ESCARVES๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰
โฌ…๏ธ slide โฌ…๏ธ
_
ATW ada CLEARANCE SALE uolls. Harga jimat sangat2 ni. ๐Ÿ˜‰
_
Dah tak banyak warna yang tinggal utk L. XL sold out.
_
Jom cepat2 dapatkan shawl idaman anda dengan harga SALE yang jimat berbaloi-baloi ni.
_
Rugi tak order sekarang sebab stok sangat limited.
_
Berminat? WhatsApp ๐Ÿ“ฒ 0172993655 ๐Ÿ˜Š
_
#NFICharmCollection #Escarves #InstantShawl #DoubleLoop #Muslimah #Cantik #FeelElegant #LessIsMore #Hijab #AjimAura #SayaJual #GoodQuality #InstantShawlLabuh


0

.
CLEARANCE SALE ESCARVES๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰
โฌ…๏ธ slide โฌ…๏ธ
_
ABSTRACT PREMIER ada CLEARANCE SALE uolls. Harga jimat sangat2 ni. ๐Ÿ˜‰
_
Jom cepat2 dapatkan shawl idaman anda dengan harga SALE yang jimat berbaloi-baloi ni.
_
Rugi tak order sekarang sebab stok sangat limited.
_
Berminat? WhatsApp ๐Ÿ“ฒ 0172993655 ๐Ÿ˜Š
_
#NFICharmCollection #Escarves #InstantShawl #DoubleLoop #Muslimah #Cantik #FeelElegant #LessIsMore #Hijab #AjimAura #SayaJual #GoodQuality #InstantShawlLabuh #ClearanceSale


2

[KINI DILANCARKAN]
Selepas fenomena Nayla 1.0-3.0 mendapat sambutan yg hangat, kini Nayla 4.0 tiba dengan warna-warna baru!
.
.
๐ŸŒˆ NAYLA 4.0 ๐ŸŒธ
.
โœ… 2 saiz
L: 2.0 m x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 60)
XL: 2.2meter x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 65)
.
โœ… Material
Body: Flamingo Chiffon
Awning: Soft Cotton
.
Ciri-ciri lain:
โœ… Tidak jarang
โœ… Tidak panas
โœ… Flowy
โœ… Labuh boleh dilaras
โœ… Inner terbentuk elok
โœ… Inner anti tembam
โœ… Pinless
โœ… Minima iron
โœ… Inner dalam labuh menutupi leher
โœ… 10 pilihan warna yang menarik
.
.
Harga:
L : RM70 FREE POSTAGE SM/SS
XL : RM80 FREE POSTAGE SM/SS
.
Mari jadi yg terawal untuk memilik Nayla 4.0!! โค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
#escarves #escarveshq #escarveslovers #escarvesnayla4 #nayla4 #instantshawllabuh #muslimah #hijab #escarvesnayla #sale #jualanmurah #muslimah #islamik #tudunglabuh #instantshawl #shawlmurah #tudungmurah #agentwanted #dropshipwanted #stokistwanted #agent #dropship #stokis #teamkaksya #escarvestophijab


0

[KINI DILANCARKAN]
Selepas fenomena Nayla 1.0-3.0 mendapat sambutan yg hangat, kini Nayla 4.0 tiba dengan warna-warna baru!
.
.
๐ŸŒˆ NAYLA 4.0 ๐ŸŒธ
.
โœ… 2 saiz
L: 2.0 m x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 60)
XL: 2.2meter x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 65)
.
โœ… Material
Body: Flamingo Chiffon
Awning: Soft Cotton
.
Ciri-ciri lain:
โœ… Tidak jarang
โœ… Tidak panas
โœ… Flowy
โœ… Labuh boleh dilaras
โœ… Inner terbentuk elok
โœ… Inner anti tembam
โœ… Pinless
โœ… Minima iron
โœ… Inner dalam labuh menutupi leher
โœ… 10 pilihan warna yang menarik
.
.
Harga:
L : RM70 FREE POSTAGE SM/SS
XL : RM80 FREE POSTAGE SM/SS
.
Mari jadi yg terawal untuk memilik Nayla 4.0!! โค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
#escarves #escarveshq #escarveslovers #escarvesnayla4 #nayla4 #instantshawllabuh #muslimah #hijab #escarvesnayla #sale #jualanmurah #muslimah #islamik #tudunglabuh #instantshawl #shawlmurah #tudungmurah #agentwanted #dropshipwanted #stokistwanted #agent #dropship #stokis #teamkaksya #escarvestophijab


0

[KINI DILANCARKAN]
Selepas fenomena Nayla 1.0-3.0 mendapat sambutan yg hangat, kini Nayla 4.0 tiba dengan warna-warna baru!
.
.
๐ŸŒˆ NAYLA 4.0 ๐ŸŒธ
.
โœ… 2 saiz
L: 2.0 m x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 60)
XL: 2.2meter x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 65)
.
โœ… Material
Body: Flamingo Chiffon
Awning: Soft Cotton
.
Ciri-ciri lain:
โœ… Tidak jarang
โœ… Tidak panas
โœ… Flowy
โœ… Labuh boleh dilaras
โœ… Inner terbentuk elok
โœ… Inner anti tembam
โœ… Pinless
โœ… Minima iron
โœ… Inner dalam labuh menutupi leher
โœ… 10 pilihan warna yang menarik
.
.
Harga:
L : RM70 FREE POSTAGE SM/SS
XL : RM80 FREE POSTAGE SM/SS
.
Mari jadi yg terawal untuk memilik Nayla 4.0!! โค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
#escarves #escarveshq #escarveslovers #escarvesnayla4 #nayla4 #instantshawllabuh #muslimah #hijab #escarvesnayla #sale #jualanmurah #muslimah #islamik #tudunglabuh #instantshawl #shawlmurah #tudungmurah #agentwanted #dropshipwanted #stokistwanted #agent #dropship #stokis #teamkaksya #escarvestophijab


0

[KINI DILANCARKAN]
Selepas fenomena Nayla 1.0-3.0 mendapat sambutan yg hangat, kini Nayla 4.0 tiba dengan warna-warna baru!
.
.
๐ŸŒˆ NAYLA 4.0 ๐ŸŒธ
.
โœ… 2 saiz
L: 2.0 m x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 60)
XL: 2.2meter x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 65)
.
โœ… Material
Body: Flamingo Chiffon
Awning: Soft Cotton
.
Ciri-ciri lain:
โœ… Tidak jarang
โœ… Tidak panas
โœ… Flowy
โœ… Labuh boleh dilaras
โœ… Inner terbentuk elok
โœ… Inner anti tembam
โœ… Pinless
โœ… Minima iron
โœ… Inner dalam labuh menutupi leher
โœ… 10 pilihan warna yang menarik
.
.
Harga:
L : RM70 FREE POSTAGE SM/SS
XL : RM80 FREE POSTAGE SM/SS
.
Mari jadi yg terawal untuk memilik Nayla 4.0!! โค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
#escarves #escarveshq #escarveslovers #escarvesnayla4 #nayla4 #instantshawllabuh #muslimah #hijab #escarvesnayla #sale #jualanmurah #muslimah #islamik #tudunglabuh #instantshawl #shawlmurah #tudungmurah #agentwanted #dropshipwanted #stokistwanted #agent #dropship #stokis #teamkaksya #escarvestophijab


0

[KINI DILANCARKAN]
Selepas fenomena Nayla 1.0-3.0 mendapat sambutan yg hangat, kini Nayla 4.0 tiba dengan warna-warna baru!
.
.
๐ŸŒˆ NAYLA 4.0 ๐ŸŒธ
.
โœ… 2 saiz
L: 2.0 m x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 60)
XL: 2.2meter x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 65)
.
โœ… Material
Body: Flamingo Chiffon
Awning: Soft Cotton
.
Ciri-ciri lain:
โœ… Tidak jarang
โœ… Tidak panas
โœ… Flowy
โœ… Labuh boleh dilaras
โœ… Inner terbentuk elok
โœ… Inner anti tembam
โœ… Pinless
โœ… Minima iron
โœ… Inner dalam labuh menutupi leher
โœ… 10 pilihan warna yang menarik
.
.
Harga:
L : RM70 FREE POSTAGE SM/SS
XL : RM80 FREE POSTAGE SM/SS
.
Mari jadi yg terawal untuk memilik Nayla 4.0!! โค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
#escarves #escarveshq #escarveslovers #escarvesnayla4 #nayla4 #instantshawllabuh #muslimah #hijab #escarvesnayla #sale #jualanmurah #muslimah #islamik #tudunglabuh #instantshawl #shawlmurah #tudungmurah #agentwanted #dropshipwanted #stokistwanted #agent #dropship #stokis #teamkaksya #escarvestophijab


0

[KINI DILANCARKAN]
Selepas fenomena Nayla 1.0-3.0 mendapat sambutan yg hangat, kini Nayla 4.0 tiba dengan warna-warna baru!
.
.
๐ŸŒˆ NAYLA 4.0 ๐ŸŒธ
.
โœ… 2 saiz
L: 2.0 m x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 60)
XL: 2.2meter x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 65)
.
โœ… Material
Body: Flamingo Chiffon
Awning: Soft Cotton
.
Ciri-ciri lain:
โœ… Tidak jarang
โœ… Tidak panas
โœ… Flowy
โœ… Labuh boleh dilaras
โœ… Inner terbentuk elok
โœ… Inner anti tembam
โœ… Pinless
โœ… Minima iron
โœ… Inner dalam labuh menutupi leher
โœ… 10 pilihan warna yang menarik
.
.
Harga:
L : RM70 FREE POSTAGE SM/SS
XL : RM80 FREE POSTAGE SM/SS
.
Mari jadi yg terawal untuk memilik Nayla 4.0!! โค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
#escarves #escarveshq #escarveslovers #escarvesnayla4 #nayla4 #instantshawllabuh #muslimah #hijab #escarvesnayla #sale #jualanmurah #muslimah #islamik #tudunglabuh #instantshawl #shawlmurah #tudungmurah #agentwanted #dropshipwanted #stokistwanted #agent #dropship #stokis #teamkaksya #escarvestophijab


0

[KINI DILANCARKAN]
Selepas fenomena Nayla 1.0-3.0 mendapat sambutan yg hangat, kini Nayla 4.0 tiba dengan warna-warna baru!
.
.
๐ŸŒˆ NAYLA 4.0 ๐ŸŒธ
.
โœ… 2 saiz
L: 2.0 m x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 60)
XL: 2.2meter x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 65)
.
โœ… Material
Body: Flamingo Chiffon
Awning: Soft Cotton
.
Ciri-ciri lain:
โœ… Tidak jarang
โœ… Tidak panas
โœ… Flowy
โœ… Labuh boleh dilaras
โœ… Inner terbentuk elok
โœ… Inner anti tembam
โœ… Pinless
โœ… Minima iron
โœ… Inner dalam labuh menutupi leher
โœ… 10 pilihan warna yang menarik
.
.
Harga:
L : RM70 FREE POSTAGE SM/SS
XL : RM80 FREE POSTAGE SM/SS
.
Mari jadi yg terawal untuk memilik Nayla 4.0!! โค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
#escarves #escarveshq #escarveslovers #escarvesnayla4 #nayla4 #instantshawllabuh #muslimah #hijab #escarvesnayla #sale #jualanmurah #muslimah #islamik #tudunglabuh #instantshawl #shawlmurah #tudungmurah #agentwanted #dropshipwanted #stokistwanted #agent #dropship #stokis #teamkaksya #escarvestophijab


0

Tudung Sarung Rossy
Labuh, sejuk, selesa untuk pemakaian seharian dirumah bila ada tetamu. Terutamanya kan Raya ni mesti ramai tetamu bertandang.

#sayajualtudung
#escarves
#tudungsarung
#tudungdenim


5

Tak sempat nak order online??
Jom shopping raya di ESCARVES HQ.
Lagi senang.
Lagi banyak pilihan.
Boleh try pakai sendiri koleksi2 kami..insyaallah
.
Seronok bila tengok ramai2 datang HQ dan mencuba sendiri koleksi Escarves..
Bila sarung je kat kepala terus nak bawa balik.๐Ÿ˜‚. Teruja sungguh dyorang ni.
.
Alhamdulillah.
Apa tunggu lagi?
Jom singgah di Hq kami!
.
PT 1719, Tingkat atas Seven Eleven,
Taman Ariff, 16450
Kok Lanas Kelantan.
.
โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
#escarves #escarveslovers #tudungbidangbesar #tudungraya2018 #tudungswarovski #bawalrossy #sarongrossy #mikalebaran


0

Miliki Shawl Escarves..
Patuh Syariah,Cantik lagi Selesa.
Wasap details koleksi di 0132444961.
Klik link wasap diBIO ye

#sayajualtudung
#escarves #shawllabuh #shawlduamuka #shawlsale


3

Combo Raya...
Cod area Bestari Jaya, Kuala Selangor.

Pos boleh lagi tapi untuk Open House bukan untuk pagi Raya la.
#sayajualtudung
#escarves #shawllabuh #shawlduamuka #shawlsale #sale


1

Haiii..
Khas untuk peminat Escarves di BRUNEI..!
.
Woow.. Cantik sangat bila ibu dan anak sedondon menggayakan tudung sama corak ni. Nampak aura ikatan kasih sayang di situ..๐Ÿ˜˜
.
. *EASY ROOSY PRINTED LEBARAN*
.
Detail tudung: .
๐Ÿ’ŽMaterial : Custom Printed Flamingo Chiffon (High Quality Material)
.
๐Ÿ’ŽSizing : .
1) *Adult* ; .
L - FRONT ; 70CM / BACK ; 100CM
XL - FRONT ; 80CM / BACK ; 110CM
.

2) *Kids* ; .
FRONT (55cm) / BACK (70cm)
. ๐Ÿ’Ž Coming with 5 Custom Signature Design & Colour
.
๐Ÿ’Ž Instant Sarong Double Loops (Inner : High Quality Lycra Cotton & Second Loop : Chiffon Flamingo )
.
๐Ÿ’Ž Very Limited Pcs
.
๐Ÿ’Ž Available for Bruneian markets.
.

Contact our reseller in Brunei.
.
6738810222
6738810222
6738810222
.
#escarves
#escarveslovers
#tudungraya2018
#easyrossysarung


0

Tq my dear kazen @nordiahbharu @hazwani.bharu @nadzirahbharu coz sudi shopping Tudung yg โ€œsuper selesaโ€ ni dengan aii ๐Ÿค—๐Ÿค— .
.
Alhamdulillah , shantikkk & manis jer belake ๐Ÿ˜๐Ÿคญ Siap pakai p terawih lagi ๐Ÿ˜Š Semoga Allah merahmati kalian ๐Ÿ˜˜.
.
Sesapa yg nak tudung yg super selesa & โ€œnyamanโ€ mcm dorg ni boleh wasap Aini yer ๐Ÿค—.
.
Berminat mai wasap Aini www.wasap.my/60129452611 or bley tgk kataloq kat telegram https://t.me/AiniHijabMuslimah
.
.
#tudungcantik #tudungviral #tudungraya2018 #tudungraya #tudungescarves #tudunginstant #tudunginstantlabuh #escarves


4

Directly contact our authorized premium reseller and get all the Escarves collection now..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
#escarves #escarveslovers #tudungraya2018 #tudungswarosvki #instantshawllabuh


2

COMBO SPECIAL DEAL MIKA LEBARAN :

Sempena : โœ”๏ธ Habiskan baki stok ML (while stock last)
โœ”๏ธHari Gaji
โœ”๏ธ LAST RAYA SALES
โœ”๏ธ New Colours,Design will come out after AIDILFITRI ๐Ÿ’ž

VALID SEHINGGA : 8 JUNE 2018 (2018) 12 MALAM.

1) COMBO L (ASAL RM238) - COMBO PROMO RM200
2) COMBO MIX (L+XL) (ASAL RM248) - COMBO PROMO RM210
3) COMBO XL (ASAL RM258) - COMBO PROMO RM220
COMBO DEAL ADALAH 2PCS EACH COMBO

ORDER VALID THRU WHATSAPP ONLY
http://www.wasap.my/60174800019/combosalesraya2018

#mikalebaran
#escarves
#shawlprinted
#shawllabuh
#tudungraya
#bidang60
#tudungprinted
#eid2018
#ootd


1

COMBO SPECIAL DEAL MIKA LEBARAN :

Sempena : โœ”๏ธ Habiskan baki stok ML (while stock last)
โœ”๏ธHari Gaji
โœ”๏ธ LAST RAYA SALES
โœ”๏ธ New Colours,Design will come out after AIDILFITRI ๐Ÿ’ž

VALID SEHINGGA : 8 JUNE 2018 (2018) 12 MALAM.

1) COMBO L (ASAL RM238) - COMBO PROMO RM200
2) COMBO MIX (L+XL) (ASAL RM248) - COMBO PROMO RM210
3) COMBO XL (ASAL RM258) - COMBO PROMO RM220
COMBO DEAL ADALAH 2PCS EACH COMBO

ORDER VALID THRU WHATSAPP ONLY
http://www.wasap.my/60174800019/combosalesraya2018

#shawlfie
#imaninacabin
#escarves
#shawlinstant
#instantshawl
#printedshawl
#tudungraya
#swarovski
#syawalmesticun
#tudunglabuh
#bidang60
#tutorial
#raya2018
#bazarpaknil
#sale


0

.
MIKA LEBARAN with SWAROVSKIยฎ๏ธ๏ธ *
.
Sizing :

L : 2.0m x 0.75+-
XL : 2.2m x 0.75+-
.
*Mika Lebaran with Swarovskiยฎ๏ธ๏ธ*
๐ŸŒท Custom Printed Escarvesยฎ๏ธ๏ธ Signature
๐ŸŒท Material : Custom Print Chiffon Flamingo (body) + Soft Cotton Lycra (Inner)
๐ŸŒทDouble Stitch Hidden Inner
๐ŸŒท 5 Design with 5 Colours.
๐ŸŒท Baby Seam finishing
๐ŸŒท Exclusive Escarvesยฎ๏ธ๏ธ Metal Tag
๐ŸŒท Limited Edition Collection.
.
*WHY MIKA LEBARAN SHOULD HAVE A SPACE IN YOUR WARDROBE*
๐ŸŒท Brighten up with embellished on both sides with sparkling Swarovskiยฎ๏ธ๏ธ crystals. More exclusive & luxurious piece.
๐ŸŒท Simple but yet exclusive Floral Design on each design, symbol of feminity & elegance.
๐ŸŒทThis MIKA is customised especially for you, exclusively for high end fashion women, but still follow the Syarie Compliance. Shine through this Aidilfitri with our Limited Pieces collection !
๐ŸŒท Each MIKA LEBARAN collection will come to you beautifully packed in a black exclusive & custom made box, for an extra touch of elegance ๐Ÿ’Ž.
.
Postage:
+RM8 (sm) / +RM12 (ss)
.
Whatsapp +60124223405 (Diniy)
.
http://www.wasap.my/60124223405
.

#escarves #hijab #tudung #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #instantshawllabuh #instantshawlmurah #instantshawlcantik #instantshawl #instantshawls #tudunglabuhinstant #tudunglabuhlover #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhbidang60 #wideshawls #wideshawlmurah #wideshawlcantik #instantshawlchiffon #instantshawlmalaysia #innerantitembam #inner


0

.
MIKA LEBARAN with SWAROVSKIยฎ๏ธ๏ธ *
.
Sizing :

L : 2.0m x 0.75+-
XL : 2.2m x 0.75+-
.
*Mika Lebaran with Swarovskiยฎ๏ธ๏ธ*
๐ŸŒท Custom Printed Escarvesยฎ๏ธ๏ธ Signature
๐ŸŒท Material : Custom Print Chiffon Flamingo (body) + Soft Cotton Lycra (Inner)
๐ŸŒทDouble Stitch Hidden Inner
๐ŸŒท 5 Design with 5 Colours.
๐ŸŒท Baby Seam finishing
๐ŸŒท Exclusive Escarvesยฎ๏ธ๏ธ Metal Tag
๐ŸŒท Limited Edition Collection.
.
*WHY MIKA LEBARAN SHOULD HAVE A SPACE IN YOUR WARDROBE*
๐ŸŒท Brighten up with embellished on both sides with sparkling Swarovskiยฎ๏ธ๏ธ crystals. More exclusive & luxurious piece.
๐ŸŒท Simple but yet exclusive Floral Design on each design, symbol of feminity & elegance.
๐ŸŒทThis MIKA is customised especially for you, exclusively for high end fashion women, but still follow the Syarie Compliance. Shine through this Aidilfitri with our Limited Pieces collection !
๐ŸŒท Each MIKA LEBARAN collection will come to you beautifully packed in a black exclusive & custom made box, for an extra touch of elegance ๐Ÿ’Ž.
.
Postage:
+RM8 (sm) / +RM12 (ss)
.
Whatsapp +60124223405 (Diniy)
.
http://www.wasap.my/60124223405
.

#escarves #hijab #tudung #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #instantshawllabuh #instantshawlmurah #instantshawlcantik #instantshawl #instantshawls #tudunglabuhinstant #tudunglabuhlover #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhbidang60 #wideshawls #wideshawlmurah #wideshawlcantik #instantshawlchiffon #instantshawlmalaysia #innerantitembam #inner


1

.
MIKA LEBARAN with SWAROVSKIยฎ๏ธ๏ธ *
.
Sizing :

L : 2.0m x 0.75+-
XL : 2.2m x 0.75+-
.
*Mika Lebaran with Swarovskiยฎ๏ธ๏ธ*
๐ŸŒท Custom Printed Escarvesยฎ๏ธ๏ธ Signature
๐ŸŒท Material : Custom Print Chiffon Flamingo (body) + Soft Cotton Lycra (Inner)
๐ŸŒทDouble Stitch Hidden Inner
๐ŸŒท 5 Design with 5 Colours.
๐ŸŒท Baby Seam finishing
๐ŸŒท Exclusive Escarvesยฎ๏ธ๏ธ Metal Tag
๐ŸŒท Limited Edition Collection.
.
*WHY MIKA LEBARAN SHOULD HAVE A SPACE IN YOUR WARDROBE*
๐ŸŒท Brighten up with embellished on both sides with sparkling Swarovskiยฎ๏ธ๏ธ crystals. More exclusive & luxurious piece.
๐ŸŒท Simple but yet exclusive Floral Design on each design, symbol of feminity & elegance.
๐ŸŒทThis MIKA is customised especially for you, exclusively for high end fashion women, but still follow the Syarie Compliance. Shine through this Aidilfitri with our Limited Pieces collection !
๐ŸŒท Each MIKA LEBARAN collection will come to you beautifully packed in a black exclusive & custom made box, for an extra touch of elegance ๐Ÿ’Ž.
.
Postage:
+RM8 (sm) / +RM12 (ss)
.
Whatsapp +60124223405 (Diniy)
.
http://www.wasap.my/60124223405
.

#escarves #hijab #tudung #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #instantshawllabuh #instantshawlmurah #instantshawlcantik #instantshawl #instantshawls #tudunglabuhinstant #tudunglabuhlover #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhbidang60 #wideshawls #wideshawlmurah #wideshawlcantik #instantshawlchiffon #instantshawlmalaysia #innerantitembam #inner


2

.
MIKA LEBARAN with SWAROVSKIยฎ๏ธ๏ธ *
.
Sizing :

L : 2.0m x 0.75+-
XL : 2.2m x 0.75+-
.
*Mika Lebaran with Swarovskiยฎ๏ธ๏ธ*
๐ŸŒท Custom Printed Escarvesยฎ๏ธ๏ธ Signature
๐ŸŒท Material : Custom Print Chiffon Flamingo (body) + Soft Cotton Lycra (Inner)
๐ŸŒทDouble Stitch Hidden Inner
๐ŸŒท 5 Design with 5 Colours.
๐ŸŒท Baby Seam finishing
๐ŸŒท Exclusive Escarvesยฎ๏ธ๏ธ Metal Tag
๐ŸŒท Limited Edition Collection.
.
*WHY MIKA LEBARAN SHOULD HAVE A SPACE IN YOUR WARDROBE*
๐ŸŒท Brighten up with embellished on both sides with sparkling Swarovskiยฎ๏ธ๏ธ crystals. More exclusive & luxurious piece.
๐ŸŒท Simple but yet exclusive Floral Design on each design, symbol of feminity & elegance.
๐ŸŒทThis MIKA is customised especially for you, exclusively for high end fashion women, but still follow the Syarie Compliance. Shine through this Aidilfitri with our Limited Pieces collection !
๐ŸŒท Each MIKA LEBARAN collection will come to you beautifully packed in a black exclusive & custom made box, for an extra touch of elegance ๐Ÿ’Ž.
.
Postage:
+RM8 (sm) / +RM12 (ss)
.
Whatsapp +60124223405 (Diniy)
.
http://www.wasap.my/60124223405
.

#escarves #hijab #tudung #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #instantshawllabuh #instantshawlmurah #instantshawlcantik #instantshawl #instantshawls #tudunglabuhinstant #tudunglabuhlover #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhbidang60 #wideshawls #wideshawlmurah #wideshawlcantik #instantshawlchiffon #instantshawlmalaysia #innerantitembam #inner


0

Dulu sebelom pakai tudung labuh tak tahu pun yang sebenarnya tudung labuh ni selesa dan selamat. Cuba lah kaum seagamaku,insyaAllah Allah pelihara maruah kita. Tudung selesa ni dari #escarves korang boleh dapatkan dengan harga clearance memang murah oiii. #instantlabuh2mukalabuh #tudungpatuhsyariah #selesa #highquality


2

COMBO SPECIAL DEAL MIKA LEBARAN :

Sempena :
โœ”๏ธ Habiskan baki stok ML (while stock last)
โœ”๏ธHari Gaji
โœ”๏ธ LAST RAYA SALES
โœ”๏ธ New Colours,Design will come out after AIDILFITRI ๐Ÿ’ž

VALID SEHINGGA : 8 JUNE 2018 (2018) 12 MALAM.

1) COMBO L (ASAL RM238) - COMBO PROMO RM200
2) COMBO MIX (L+XL) (ASAL RM248) - COMBO PROMO RM210
3) COMBO XL (ASAL RM258) - COMBO PROMO RM220
.
**COMBO DEAL ADALAH 2PCS EACH COMBO
*** TIDAK TERMASUK POS
.
whatsapp Kak Hani +60195761906 segera ๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š
.

#rayawithescarves #escarves #onlineshoppingmalaysia #promo #saleraya2018 #tudunglabuh #mikalebaran2018 #instantshawl
#DDES
#ESLOVERS


0