#Formulagemstone

Instagram photos and videos

#meeracle#formulagemstone#meeracleempoweringyou#allnewmeeracle#menjadidenganmeeracle#meeracleadvanceformula#applestemcell#greentea#aloevera#empowering#malachitestone#empoweringwomen#zahirahformeeracle#meeracle7dayschallenge#mgb0000002906#teamsyaza#teammasterstokisdiana#teammeeraclekedah#meeraclejitra

Hashtags #Formulagemstone for Instagram

Meeracle Facial Cleanser membersihkan kotoran di wajah secara lembut tetapi menyeluruh. Kulit akan menjadi lebih lembut dan selesa.
.
www.meeracle.com.my
.
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula


0

Meeracle Facial Cleanser membersihkan kotoran di wajah secara lembut tetapi menyeluruh. Kulit akan menjadi lebih lembut dan selesa.
.
www.meeracle.com.my
.
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula


0

Meeracle Facial Cleanser membersihkan kotoran di wajah secara lembut tetapi menyeluruh. Kulit akan menjadi lebih lembut dan selesa.
.
www.wasap.my/60123729510

www.meeracle.com.my
.
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula


0

.
KENAPA MESTI PAKAI SET MEERACLE?
.
Apa yg best sangat MEERACLE ni?
.
KEBAIKAN MEERACLE FACIAL SERUM :
.
๐Ÿต Menghalang pembentukan jerawat dan mengecutkan jerawat.
๐Ÿต Tiada bahan terlarang (merkuri) tidak menggelupas.
๐Ÿต Menggunakan bahan-bahan semula jadi.
๐Ÿต Kadar keberkesanan seawal 24 jam selepas pemakaian
๐Ÿต Serum wajah pertama di dunia yang diperbuat daripada Gemstone (Dimond,Ruby,Pearl)
๐Ÿต Mencerahkan dan memutihkan wajah dengan pantas.
๐Ÿต Tona kulit sekata,tidak berminyak.
๐Ÿต Tekstur yang sangat lembut dan cepat kering.
๐Ÿต Kulit lebih anjal dan bermaya,mengecutkan liang pori.
๐Ÿต Menyelesaikan masalah jeragat,membentuk muka kepada bentuk V.
.
KEBAIKAN MEERACLE FACIAL CLEANSER:
.
๐Ÿต mengecutkan jerawat kronik
๐Ÿต pudarkan parut jerawat
๐Ÿต pudarkan jeragat di permukaan kulit
๐Ÿต melembutkan tekstur kulit wajah
๐Ÿต menghapuskan kulit kusam
๐Ÿต mencerahkan wajah
๐Ÿต hapus kulit berminyak
๐Ÿต menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru
๐Ÿต memperbaiki kulit yg rosak
๐Ÿต melambatkan proses penuaan kulit
๐Ÿต melembapkan kulit sepanjang hari
.
Berminat?
.
Jom whatsapp sistur
www.wasap.my/60149701124
.
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#teamBDermaLeaderDeqla
#agentseluruhmalaysia
#agentanddropshipWanted


0

Meeracle Facial Serum ialah satu-satunya yang kulit anda perlukan. Ia akan meningkatkan kelembapan dan mengurangkan kekeringan untuk kulit yang lebih sihat dan berseri.

www.wasap.my/60123729510
.
www.meeracle.com.my
.
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula


0

Meeracle Facial Serum ialah satu-satunya yang kulit anda perlukan. Ia akan meningkatkan kelembapan dan mengurangkan kekeringan untuk kulit yang lebih sihat dan berseri.

www.wasap.my/60123729510
.
www.meeracle.com.my
.
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula


0

Antara kelebihan Meeracle Facial Cleanser adalah membersihkan kotoran dan yang paling penting ia tidak mengeringkan kulit.
.
Ia merupakan pencuci muka yang sesuai untuk semua jenis kulit.
Cleanser yang terbaik ialah yang membersih segala kotoran di wajah tetapi masih mengekalkan kelembapan kulit.
.
Nak try boleh wssp 0176138857๐Ÿ‘Œ
.
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula


0

Meeracle Facial Serum ialah satu-satunya yang kulit anda perlukan. Ia akan meningkatkan kelembapan dan mengurangkan kekeringan untuk kulit yang lebih sihat dan berseri.
.

www.wasap.my/60123729510

www.meeracle.com.my
.
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula


0

Tahukah anda bahawa teh hijau bukan sahaja baik untuk kesihatan malahan baik untuk penjagaan kulit.
.
Teh hijau berkesan untuk merawat masalah jerawat dan membersihkan liang pori di wajah. Teh hijau juga kaya dengan vitamin-vitamin yang bagus untuk kesihatan kulit.

01124777090
.
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#meeracleperak
#meeraclemalaysia


0

Cleanser yang terbaik ialah yang membersih segala kotoran di wajah tetapi masih mengekalkan kelembapan kulit.
.
Kandungan 50ml - tahan hingga 2 ke 3 bulan penggunaan.
.
www.wasap.my/601123081835
.
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#yourbeautypassion
#dropshipagentstokiswanted


0

โ€œ INI PUTERI SABRINA HINDLE..18 TAHUN, DAN KORANG TAKKAN PERCAYA DENGAN APA YG DICAPAI DI USIA SEMUDA NI ! โ€œ
.
.
okay ciknie bagi intro dulu kat korang, ini PUTERI SABRINA HINDLE, yes dia mmg ada darah kacukan..dan dia Malaysian Girl, menetap di kuala lumpur, dan belajar di kl..
.
.
dan umur dia 18 tahun..yes sis,18 tahun..tapi lihat mcm mana dia membawa diri dia, dan lihat pencapaian dia tak menunjukkan yg dia berumur 18 tahun!
.
.
serius ika sgt kagum dgn Sabrina..bagi ciknie, Sabrina patut dijadikan contoh kepada anak muda skrg..sentiasa berfikiran positif, dan berani menyahut cabaran
.
.
pesanan terakhir dpd Sabrina tu yg uols patut dengar..semua wanita di dunia patut tau!
.
.
jom kita layan video perkongsian Sabrina ni..
.
.
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringwoman


0

Good nite meeracle lover๐Ÿ˜˜
Meeracle Facial Cleanser membersihkan kotoran di wajah secara lembut tetapi menyeluruh. Kulit akan menjadi lebih lembut dan selesa.
.
Klik link di bawah utk order Set Meeracle
๐Ÿ“ฑhttp://bit.ly/2S0d88m
.
#TeamNadiahMeeracle
#EjenDanDropshipdiperlukan
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula


0

jom gaiss rawat masalah kulit muka dengan segera!!! berminat??? tekan link cepattt ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/60136345306
๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/60136345306
๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/60136345306 ๐Ÿš˜ cod area tok bali/besut/jerteh/pasir puteh/bachok/kota bharu
๐Ÿ“ฎ postage rm8/rm12

#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula


0

Kenapa Serum? Serum mempunyai tekstur yang lebih ringan berbanding krim wajah dan mengandungi bahan-bahan aktif yang tinggi.
.
Dengan molekul yang lebih halus berbanding krim wajah, serum mampu menyerap ke dalam lapisan kulit untuk merawat kulit anda.
.
Jadi serum la yang banyak bertindak untuk memulihkan kulit wajah anda. Serum apa yang paling bagus? Semestinya Meeracle Facial Serum
.
www.meeracle.com.my
.
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula


0

READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
www.wasap.my/60192530305
.
FUNGSI UTAMA MEERACLE SERUM GEMSTONE :
Membantu masalah kulit kusam
Membantu masalah kulit yang kendur

Membantu memulihkan kulit lesu tidak bermaya

Membantu merawat masalah kulit berjerawat serta parut

Membantu masalah kulit berjeragat samada lama mahupun baru

Membantu masalah kulit menggerutu

Membantu masalah liang pori terbuka

Membantu masalah tona kulit yang tidak sekata

KELEBIHAN MEERACLE CLEANSER

Control lebihan minyak dikulit muka

Anti aging, menjadikan muka awet muda

Menyembuhkan muka dari radiasi & chemical

Anti keradangan

Kulit wajah lebih glowing & shining

#meeracle #meeraclecleanser #meeraclegemstonebeauty #meeraclemurah #meeracleset #meeracleserumoriginal #likeforlike #meeracleneverletyoudown #meeraclecombo #meeracleempoweringyou #menjadidenganmeeracle #meeracleoriginal #likeforfollow #formulagemstone
#allnewmeeracle #likeforlikes
#sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


0

Ramai yang tanya produk MEERACLE ni boleh campur dengan produk lain ke? Jawapannya yes boleh. .
Maklumlah perempuan ni banyak step dalam rutin kecantikan tu so mestilah risau kalau-kalau boleh menyebabkan iritasi bila campur dengan produk lain, tetapi jangan risau sebab Meeracle Facial Serum ni selamat sebab ia tidak mengandungi bahan-bahan yang merbahaya.
.
Tapi ia bergantung pada jenis kulit jugak, ada yang cepat menunjukkan kesan, ada pulak yang lambat. Yang penting anda cuma perlu konsisten dalam penggunaan untuk hasil yang terbaik.
.
Dapatkan sekarang tau uolls! Nah whatsapp Syer kat nombor ni 0142349324
.
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula


0

.
.
Sebelumnya tona kulit tak sekata, lepas amalkan pakai set Meeracle kulit lebih licin dan sihat berseri ๐Ÿ˜
.
.
MASALAH KULIT ANDA IN SHA ALLAH KITA IKHTIAR DENGAN SET SKINCARE MEERACLE janji konsisten dan rajin kata nak kulit cantik kannnn??? So jangan malas okay??? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
Whatsapp 019.222.7756 atau terus tekan link whatsapp di bio profile ๐Ÿ˜Š
.
Testimoni dan feedback MEERACLE ๐Ÿ‘‰ @meeracle_my.feedback .
.
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#teammeeracleKakIjan
#meeracleshahalam
#meeracleklang
#meeraclesetiaalam
#codshahalam
#codklang
#codsetiaalam


0

Meeracle Facial Cleanser membersihkan kotoran di wajah secara lembut tetapi menyeluruh. Kulit akan menjadi lebih lembut dan selesa.
.
www.meeracle.com.my
.
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula


0

Hai u ollss... Dah Solat Maghrib ker tu... Nak info tentang pencuci Meeracle, "the best cleanser" ni skit tau.. Meeracle Facial Cleanser diperkayakan dengan ekstrak tumbuhan untuk mencerahkan, mengembalikan kesegaran dan memperbaiki tekstur kulit.

Www.wasap.my/60123729510
.
www.meeracle.com.my
.
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula


0

Parut jerawat boleh hilang ke? - Parut terhasil apabila lapisan kulit yang pulih dari jerawat yang dipicit atau sering disentuh.
.
Masalah parut boleh dihilangkan atau pudar dengan cara penjagaan kulit yang betul. Pilih produk yang mengandungi bahan yang boleh mencerahkan bintik hitam dan parut seperti Vitamin C atau pun Arbutin.
.
Arbutin merupakan salah satu agen pencerah semulajadi untuk kulit. Arbutin terbahagi kepada dua iaitu Alpha Arbutin dan Beta Arbutin. Proses penghasilan Alpha Arbutin lebih mahal dan lebih berkesan jika dibandingkan dengan Beta Arbutin, oleh sebab itulah kebiasaannya hanya produk yang berkualiti tinggi sahaja yang menggunakan Alpha Arbutin di dalamnya.
.
Meeracle Facial Serum turut mengandungi Alpha Arbutin sebagai salah satu bahan di dalam formula nya, ia bukan sahaja dapat mencerahkan kulit malah membantu memudarkan parut dan bintik hitam di wajah secara perlahan dan selamat.
.
Www.wasap.my/60122597908 /aida

#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula


0

.
.
CLEANSER DENGAN BAHAN-BAHAN TERBAIK UNTUK KULIT ANDA
.
.
Langkah pertama untuk memiliki kulit yang licin ialah dengan memastikan anda membersih wajah dua kali sehari, dan dengan Meeracle Facial Cleanser ia bukan sahaja membersih malah ia juga memberikan khasiat dari bahan-bahan terbaik untuk kulit anda.
.
Whatsapp 019.222.7756 atau terus tekan link whatsapp di bio profile ๐Ÿ˜Š
.
Testimoni dan feedback MEERACLE @meeracle_my.feedback
.
.
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#teammeeracleKakIjan
#meeracleshahalam
#meeracleklang
#meeraclesetiaalam
#codshahalam
#codklang
#codsetiaalam


0

Kenapa Serum? Serum mempunyai tekstur yang lebih ringan berbanding krim wajah dan mengandungi bahan-bahan aktif yang tinggi.
.
Dengan molekul yang lebih halus berbanding krim wajah, serum mampu menyerap ke dalam lapisan kulit untuk merawat kulit anda.
.
Jadi serum la yang banyak bertindak untuk memulihkan kulit wajah anda. Serum apa yang paling bagus? Semestinya Meeracle Facial Serum
.
๐Ÿ“ฒ 0194199408
.
#meeracle
#meeracleutara
#meeraclepenang
#meeraclesgpetani
#meeraclekulim
#codpenang
#codsgpetani
#codkulim
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula


0

Ramai yang tanya produk MEERACLE ni boleh campur dengan produk lain ke? Jawapannya yes boleh. .
Maklumlah perempuan ni banyak step dalam rutin kecantikan tu so mestilah risau kalau-kalau boleh menyebabkan iritasi bila campur dengan produk lain, tetapi jangan risau sebab Meeracle Facial Serum ni selamat sebab ia tidak mengandungi bahan-bahan yang merbahaya.
.
Tapi ia bergantung pada jenis kulit jugak, ada yang cepat menunjukkan kesan, ada pulak yang lambat. Yang penting anda cuma perlu konsisten dalam penggunaan untuk hasil yang terbaik.
.
๐Ÿ“ฒ 0194199408
.
#meeracle
#meeracleutara
#meeraclepenang
#meeraclesgpetani
#meeraclekulim
#codpenang
#codsgpetani
#codkulim
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula


0

Satu-satunya Serum yang diformulasi dengan kebaikan batu permata. Di dalam Meeracle Facial Serum terdapat tiga jenis batu permata yang masing-masing mempunyai kelebihan sendiri iaitu berlian, batu delima dan mutiara.
.
Berlian membantu untuk menyucikan dan memulihkan keadaan kulit anda. Ia juga menggalakkan pertumbuhan sel dan membantu mencegah tanda-tanda awal penuaan.
.
Ruby pula membantu melancarkan pengaliran darah dan menguatkan lapisan kulit dan ia juga dapat meningkatkan keserian kulit wajah.
.
Manakala mutiara pula digunakan untuk memberi kesan keserian serta merta kepada kulit, dan membantu merawat masalah kulit.
.
๐Ÿ“ฒ 0194199408
.
#meeracle
#meeracleutara
#meeraclepenang
#meeraclesgpetani
#meeraclekulim
#codpenang
#codsgpetani
#codkulim
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula


0

Jika anda masih belum menemui set penjagaan kulit yang sesuai, jom cuba Meeracle kerana ia mampu memulihkan pelbagai masalah kulit dengan cara selamat dan tanpa bahan berbahaya. .
www.meeracle.com.my . .
#meeracle #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula


1

Did you know that Meeracle Facial Serum works great as a make-up base? Here is the gorgeous result when you use the serum before make-up. Glowing!
.
Whatsappโžก๐Ÿ“ฑ0183532533
Whatsappโžก๐Ÿ“ฑ0183532533
Whatsappโžก๐Ÿ“ฑ0183532533
.
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula


0

Satu-satunya Serum yang diformulasi dengan kebaikan batu permata. Di dalam Meeracle Facial Serum terdapat tiga jenis batu permata yang masing-masing mempunyai kelebihan sendiri iaitu berlian, batu delima dan mutiara.
.
Berlian membantu untuk menyucikan dan memulihkan keadaan kulit anda. Ia juga menggalakkan pertumbuhan sel dan membantu mencegah tanda-tanda awal penuaan.
.
Ruby pula membantu melancarkan pengaliran darah dan menguatkan lapisan kulit dan ia juga dapat meningkatkan keserian kulit wajah.
.
Manakala mutiara pula digunakan untuk memberi kesan keserian serta merta kepada kulit, dan membantu merawat masalah kulit.
.
www.wasap.my/60174427809/meeracle .
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula


0

Kenali bahan di dalam produk kecantikkan anda amatlah penting untuk disesuaikan dengan masalah dan keadaan kulit anda.
.
Meeracle Facial Serum telah direka khas untuk mencerahkan kulit, memudarkan bintik hitam dan parut, menyerikan kulit yang kusam dan juga mengekalkan kelembapan kulit.
.
Dengan bahan-bahan seperti alpha arbutin iaitu salah satu ejen pencerah, mullein flower untuk mengekalkan keserian wajah, lecithin yang membantu melembabkan wajah dan banyak lagi bahan-bahan lain untuk membantu memperbaiki kulit wajah anda.
.
http://www.wasap.my/+601111009969/nktnyaharga
.
#meeraclesue
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula


0

Ada yang tanya sis pakai serum apa?? Moisturizer apa??? Sunblock apa?? Primer apa utk make up??? Dik, jawapan akak senang. Guna Meeracle Facial Serum jer dik semua dah ada dalam tu. Sebab tu kita panggil Serum all in one, dah tak payah nak tepek macam2 kat muka. ๐Ÿ˜

#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
IG #meeracle_petalingjaya
0166902819 #Whatsappkitaye
#codareapj
#codkelanajaya
#kelanajaya
#petalingjaya
#sungaiway
#sunwaypyramid
#seapark
#usj
#tamanmedan
#kampunglindungan
#mentaricourt
#BANDARSUNWAY
#ipdklangutara
#balaipolissungaiway


0