#GSCMStories

Instagram photos and videos

#GSCMStories#langitkanimpianmu#film#power#producer#panggung#malaysia#malaysiaday#impian#dream#universe#bola#football#footballmovie#filembola#pulang#kampung#director#bolasepak#big#now#malaysianmade#silverscreen#movie#kashpicturessb#kashpictures#suatuketikathemovie#clapperboard#12september#thriller#沉默的证人

Hashtags #GSCMStories for Instagram

一场生死博弈考验一名法医和助理之间的绝对默契!⁣

现在就到全马各大戏院观看《沉默的证人》!⁣

Credit: itudou⁣

#GSCMStories #BodiesAtRest #沉默的证人 #actionmovie #thriller


0

Wanted to know how good the movie #PARASITE is? These reviews tell you all!⁣

Buy a movie ticket now to watch this Cannes Palme d'Or winner 2019 in cinemas now!⁣

#GSCMStories #Parasite #daebak #uniquemixtureofgenre


5

江湖大侠想要隐姓埋名真的那么难? 趁着本周六在电视频道8TV收看《武侠》,看两大巨星金城武和甄子丹的武打演出,寻找答案吧!⁣

#GSCMStories #WuXia


0

《沉默地證人》已在全馬各大戲院正式上映,敬請收睇~

Credit: MoreForms Media (YouTube)

#GSCMStories #BodiesAtRest #沉默的证人 #actionmovie #thriller


0

Tgk BTS Parasite pun cantik2, belum tgk movie dia lagi!⁣

PARASITE masih ditayangkan! Jgn lupa beli tiket korang ye 😄⁣

#GSCMStories #Parasite #daebak #uniquemixtureofgenre


2

Si miskin ambik kesempatan kt si kaya. Si kaya pun 2x5 jugak.⁣

So, siapa parasite sebenarnye ni? Saksikan di pawagam terdekat korang!⁣

#GSCMStories #Parasite #daebak #uniquemixtureofgenre


1

饶舌歌手MC Jin 欧阳靖在法医和匪徒的生死博弈中,命运将会发生什么变化呢?⁣

现在就到各大影院追看《沉默的证人》寻找答案吧!⁣

#GSCMStories #BodiesAtRest #沉默的证人 #actionmovie #thriller


2

与一众超强实力派演员同框,香港演员陈家乐又有怎么样的演出呢?⁣

《沉默的证人》已在全马各大GSC影院上映⁣

#GSCMStories #BodiesAtRest #沉默的证人 #actionmovie #thriller


0

Bukan filem cliché yg korang biasa tgk. Bersedialah utk something yg korang takkan terpikir!⁣

PARASITE sdg ditayangkan di pawagam terdekat!⁣

#GSCMStories #Parasite #daebak #uniquemixtureofgenre


10


中国气质女演员杨紫一抛调皮淑女形象,首次大屏幕挑战打女角色。⁣

究竟她会有何精湛的演出?现在就到各大GSC戏院追看《沉默的证人》吧!⁣

#GSCMStories #BodiesAtRest #沉默的证人 #actionmovie #thriller


2

《寄生上流》绝对是你今年必看的电影之一⁣

不信就来看看网友们的影评吧!⁣

电影已经热映中,想看的朋友们别错过了⁣

#GSCMStories #Parasite #daebak #uniquemixtureofgenre


5

小齐哥在《沉默的证人》里匪气十足,霸气让你意想不到。⁣

8月15日开始上映了,到时记得来捧场哦!⁣

#GSCMStories #BodiesAtRest #沉默的证人 #actionmovie #thriller


4

Sejauh mana dorang ni boleh berkorban demi keluarga? Korang mesti takkan percaya.⁣⁣
⁣⁣
Parasite dh mula ditayangkan di pawagam terdekat!⁣⁣
⁣⁣
#GSCMStories #Parasite #daebak #uniquemixtureofgenre


6

'高智商头脑之间的较量,包你看得不想离开座位!⁣

赶快约一约朋友去看影帝咯~⁣

#GSCMStories #BodiesAtRest #沉默的证人 #actionmovie #thriller


0

"You expect Parasite to be one thing, but it mutates into something else" - Vulture⁣

Get ready to be mind-blown by the Palme d'Or winner at Cannes today!⁣

#GSCMStories #Parasite #daebak #uniquemixtureofgenre


37

一连串的生死博弈,影帝之间的战斗,胜负难辨⁣

《沉默的证人》今天全马各大影院正式上映啦!⁣

#GSCMStories #BodiesAtRest #沉默的证人 #actionmovie #thriller


0

《寄生上流》全马各大电影正式上映!⁣

片名名副其实,看了的朋友们千万不要爆雷哦!⁣

#GSCMStories #Parasite #daebak #uniquemixtureofgenre


5

吴卓羲笑称平时扮演警察都是揍坏人,这次反被打,好像挺过瘾?!⁣

《沉默的证人》8月15日各大影院热腾腾上映!⁣

#GSCMStories #BodiesAtRest #沉默的证人 #actionmovie #thriller


0

Inilah yang berlaku selepas sehari suntuk menjalankan penggambaran filem “Suatu Ketika” - LangitkanimpianMu.
Kedua-dua budak ni @d.akmalfariz dan Deva Naish tidur kongsi bantal. Semua duduk sebumbung di rumah saya. Dah macam asrama yang berbilang kaum. Bukan mereka sahaja, tapi yang lain lain juga, pelakon, runner, editor yang berbilang kaum.

Tak timbul masalah perkauman. Inilah sebenarnya wajah Malaysia yang kita cintai.
Sama-samalah kita memupuk perpaduan diantara semua rakyat Malaysia. Kalau kita semua seminda dan bersatu, impian setinggi manapun, boleh kita capai & MALAYSIA akan menjadi negara terhebat di dunia!

Suatu Ketika The Movie - Langitkan ImpianMu!

Sebuah kisah tentang persahabatan, perjuangan dan mengejar imipian.... Standby. Rolling. Action!

Cerita yang dinanti-nantikan selama 8 tahun. Akhirnya akan menemui anda di pawagam seluruh negara pada 12 September 2019!
Di-bintangi oleh @_nam_ron_ & @pekin7words @pekin.ibrahim_officials
Arahan @prakashmurugiah
Suatu Ketika The Movie - Langitkan ImpianMu! Terbitan @kashpicturessb
#kashpictures #kashpicturessb #movie #silverscreen #malaysianmade #film #now #12september #big #universe #director #producer #clapperboard #panggung #malaysia #malaysiaday #impian #power #dream #bola #bolasepak #football #footballmovie #filembola #langitkanimpianmu #GSCMStories #pulang #kampung #suatuketikathemovie
@mynnisme @mlschopper @johanbahar @zakisohut @herdataher @fam_malaysia @kakijersidotcom @mysemuanyabola @ifarahahmad @gobindsinghdeo @henziandalas @syafnidashuhaimi @dintamam @nazamanas @finasmalaysia @gscmovies @gscinemas @danielsyahidan @asyrafyagami @rivellino81 @toby.keen @aimieysyeera @imandanial277 @armandezra @adeqjiey @ahmaskhaizuran @puteriadrianna_official @dintamam @ifarahahmad @georgegarnettt @farizgym71 @_officially_7teen_ @jeson_gnanapnegasam @soundniverse @realputerasyazwan @iamlizazahidin @kl_mickey_mclean


0

Inilah yang berlaku selepas sehari suntuk menjalankan penggambaran filem “Suatu Ketika” - LangitkanimpianMu.
Kedua-dua budak ni @danialakmalfariz dan Deva Naish tidur kongsi bantal. Semua duduk sebumbung di rumah saya. Dah macam asrama yang berbilang kaum. Bukan mereka sahaja, tapi yang lain lain juga, pelakon, runner, editor yang berbilang kaum.

Tak timbul masalah perkauman. Inilah sebenarnya wajah Malaysia yang kita cintai.
Sama-samalah kita memupuk perpaduan diantara semua rakyat Malaysia. Kalau kita semua seminda dan bersatu, impian setinggi manapun, boleh kita capai & MALAYSIA akan menjadi negara terhebat di dunia!

Suatu Ketika The Movie - Langitkan ImpianMu!

Sebuah kisah tentang persahabatan, perjuangan dan mengejar imipian.... Standby. Rolling. Action!

Cerita yang dinanti-nantikan selama 8 tahun. Akhirnya akan menemui anda di pawagam seluruh negara pada 12 September 2019!
Di-bintangi oleh @_nam_ron_ & @pekin7words @pekin.ibrahim_officials
Arahan @prakashmurugiah
Suatu Ketika The Movie - Langitkan ImpianMu! Terbitan @kashpicturessb
#kashpictures #kashpicturessb #movie #silverscreen #malaysianmade #film #now #12september #big #universe #director #producer #clapperboard #panggung #malaysia #malaysiaday #impian #power #dream #bola #bolasepak #football #footballmovie #filembola #langitkanimpianmu #GSCMStories #pulang #kampung #suatuketikathemovie
@mynnisme @mlschopper @johanbahar @zakisohut @herdataher @fam_malaysia @kakijersidotcom @mysemuanyabola @ifarahahmad @gobindsinghdeo @henziandalas @syafnidashuhaimi @dintamam @nazamanas @finasmalaysia @gscmovies @gscinemas @danielsyahidan @asyrafyagami @rivellino81 @toby.keen @aimieysyeera @imandanial277 @armandezra @adeqjiey @ahmaskhaizuran @puteriadrianna_official @dintamam @ifarahahmad @georgegarnettt @farizgym71 @_officially_7teen_ @jeson_gnanapnegasam @soundniverse @realputerasyazwan @iamlizazahidin @kl_mickey_mclean


1

Inilah yang berlaku selepas sehari suntuk menjalankan penggambaran filem “Suatu Ketika” - LangitkanimpianMu.
Kedua-dua budak ni @d.akmalfariz dan Deva Naish tidur kongsi bantal. Semua duduk sebumbung di rumah saya. Dah macam asrama yang berbilang kaum. Bukan mereka sahaja, tapi yang lain lain juga, pelakon, runner, editor yang berbilang kaum.

Tak timbul masalah perkauman. Inilah sebenarnya wajah Malaysia yang kita cintai.
Sama-samalah kita memupuk perpaduan diantara semua rakyat Malaysia. Kalau kita semua seminda dan bersatu, impian setinggi manapun, boleh kita capai & MALAYSIA akan menjadi negara terhebat di dunia!

Suatu Ketika The Movie - Langitkan ImpianMu!

Sebuah kisah tentang persahabatan, perjuangan dan mengejar imipian.... Standby. Rolling. Action!

Cerita yang dinanti-nantikan selama 8 tahun. Akhirnya akan menemui anda di pawagam seluruh negara pada 12 September 2019!
Di-bintangi oleh @_nam_ron_ & @pekin7words @pekin.ibrahim_officials
Arahan @prakashmurugiah
Suatu Ketika The Movie - Langitkan ImpianMu! Terbitan @kashpicturessb
#kashpictures #kashpicturessb #movie #silverscreen #malaysianmade #film #now #12september #big #universe #director #producer #clapperboard #panggung #malaysia #malaysiaday #impian #power #dream #bola #bolasepak #football #footballmovie #filembola #langitkanimpianmu #GSCMStories #pulang #kampung #suatuketikathemovie
@mynnisme @mlschopper @johanbahar @zakisohut @herdataher @fam_malaysia @kakijersidotcom @mysemuanyabola @ifarahahmad @gobindsinghdeo @henziandalas @syafnidashuhaimi @dintamam @nazamanas @finasmalaysia @gscmovies @gscinemas @danielsyahidan @asyrafyagami @rivellino81 @toby.keen @aimieysyeera @imandanial277 @armandezra @adeqjiey @ahmaskhaizuran @puteriadrianna_official @dintamam @ifarahahmad @georgegarnettt @farizgym71 @_officially_7teen_ @jeson_gnanapnegasam @soundniverse @realputerasyazwan @iamlizazahidin @kl_mickey_mclean


0

8月15日,我们来赌一把,只战不退!⁣

《沉默的证人》明天全国上映。⁣

#GSCMStories #BodiesAtRest #沉默的证人 #actionmovie #thriller


1

The team behind the big screen. #PARASITE releasing in all cinemas tomorrow! 🔥⁣

#GSCMStories #Parasite #daebak #uniquemixtureofgenre

Regram: @dntlrdl


9

A pitch-black comedy that comes with so many positive reviews…⁣

Guess what? #PARASITE is hitting all cinemas tomorrow! ⁣

#GSCMStories #Parasite #daebak #uniquemixtureofgenre


4

Being an all-time number ONE Korean film doesn't justify the greatness of #PARASITE. It is a people's choice across continents with such amazing box office.⁣⁣
⁣⁣
Start getting your tickets now and get ready for tomorrow!! ⁣⁣
⁣⁣
#GSCMStories #Parasite #daebak #uniquemixtureofgenre


0

#Repost @gscmovies with @kimcy929_repost
• • • • • •
Kaboom! Brace yourself for one of the most exciting, mindblowing movie #PARASITE , coming to cinemas this 15 August.

#GSCMStories #GSCUndergroundScreening #uniquemixtureofgenre #daebak #mindblown
.
MY OPINION, okay geng aku nak ajak korg utk tgok cerita KOREA ni, tajuk dia PARASITE. and fyi aku bukan peminat cerita korea tapi cerita ni berjaya tackle aku dgan context and storyline yg agak menarik

It’s thriller kinda genre, macam more to home invasion jugak la ! kalau nak tahu lebih kena pi tgok, 15 OGOS dkat pawagam terdekat dgn korang

#GSCUndergroundScreening #GSCMovies #parasite


0