#Genki

Instagram photos and videos

#genki#cute#新生児#紙おむつ#愛犬の似顔絵でも可能#オムツ#世界食糧デー#紙パンツ#対象商品購入で必ずプレゼント#pretty#kyoto#ネピア#baby#ネピアとコラボ企画#集めたくなる#ゲンキ#lineスタンプ風#子供#かわいい#ホワイト#nepia#healthy

Hashtags #Genki for Instagram

by @ainradawiyah

#diapersreview
#newborn
#merries #genki #drypers #huggies #pureen
#petpet

ok ni pula brands yg saya dah cuba untuk baby Z waktu baby Z dari hospital lagi.. #merries 👉harga
agak mahal dari semua brand yg saya dah cuba..kenapa tertarik nak beli..sebab nak mencuba.. 👉size
merries saya syorkan untuk baby yang bersaiz besar,sebab size newborn nya mmg besar berbanding dgn brand lain.
sedangkan baby Z keluar2 3.9kg pun masih rasa besar diapernya.. 👉kebocoran dan resapan
ya pernah juga beberapa kali leaking,walaupun tak penuh...sebab kalau tak tape dgn kemas mmg leaking 😆..resapan sangat bagus..ruam di punggung pun tidak ada..still dry 👉softness
ya memang soft..dan lembut.. average bintang.. 4 bintang.. #genki 👉harga
ok tidak terlalu mahal dan tidak juga terlalu murah.. 👉size
kalau bayi 3.9kg ke atas untuk newborn saya tak syorkan..sebab agak kecik dan waist nya agak kecil..kalau nak try genki juga,untuk bayi newborn yang bersize besar..boleh beli size S. 👉kebocoran dan resapan
boleh leaking kalau tak pakai dgn betul..resapan bagus 👉softness
merries lebih lembut dan sedap berbanding genki.. average bintang
3 bintang

#drypers #petpet #genki 👉harga
lebih murah dari merries,genki dan huggies. 👉size
size drypers lebih besar dari genki👉,baby bersaiz besar pun boleh guna. 👉kebocoran dan resapan
kurang bocor dan resapan juga ok 👉softness
hampir sama dgn genki,petpet dan pureen

average bintang
3 bintang
#huggies 👉harga
kalau merries yg paling mahal saya pernah beli..huggies kedua mahal bagi saya.. 👉size
big baby untuk newborn not recommended boleh pakai size S terus. 👉kebocoran dan resapan
antara semua brand ni..huggies ni yg tak pernah alami kebocoran..walaupun dah penuh💖..sebab apa..sebab design diaper ni sgt bagus..tape tak betul pun masih selamat dari kebocoran 👉softness
yup mmg lembut tapi merries lebih lembut.

average bintang
5 bintang..good value for money.


0

by @netty_ssk

คิดถึงคนนั่งตรงข้าม..
กลับมาเร็วๆนะคะ 🧡
#salmon #don #japanfood #genki

The Mall Bangkapi I เดอะมอลล์ บางกะปิ
0

by @mihokorian

#14 #10
なんとか2人ともTシャツGET
みなさんありがとうございました😭
#SHINTARO #GENKI


0

by @gearsofdraw

My shiny new Genki II arrived 🎉✏
#japanesestudent #languagestudent #genki


3

by @genki.okano

本日のGENKI Barのお酒はこちら、、
Dillon ciger reserve
毎週火曜と水曜20:00〜
鶯谷南口のLAWSON2階。

#GENKI #鶯谷 #ラム酒 #Rhum #Ron #Rum #ラム #Rumholic #マルティニック #Dillon #ダークラム

Taito-ku, Tokyo, Japan
0

by @kyotoserebu

10.16 #世界食糧デー
開発途上国等での栄養失調や飢餓について考える日です😊
.
.
ネット通販
「京都のちょっとセレブなお店」で
ネピアの子供用おむつを
2ケース購入いただいたお客様に
似顔絵をプレゼントしております🎁
.
現在ご応募2000件以上いただいております📸
.
かわいい似顔絵ばかりですよ💕
.
.
#ネピア #Genki #Whito #ゲンキ #ホワイト #子供 #オムツ #紙おむつ #紙パンツ #赤ちゃん #無料プレゼント #対象商品購入で必ずプレゼント #似顔絵 #かわいい #LINEスタンプ風 #集めたくなる #愛犬の似顔絵でも可能 #ネピアとコラボ企画 #新生児 #cute #pretty #instadaily #baby #portrait #kyoto #nepia


0

by @kyotoserebu

10.16 #世界食糧デー
開発途上国等での栄養失調や飢餓について考える日です😊
.
.
ネット通販
「京都のちょっとセレブなお店」で
ネピアの子供用おむつを
2ケース購入いただいたお客様に
似顔絵をプレゼントしております🎁
.
現在ご応募2000件以上いただいております📸
.
かわいい似顔絵ばかりですよ💕
.
.
#ネピア #Genki #Whito #ゲンキ #ホワイト #子供 #オムツ #紙おむつ #紙パンツ #赤ちゃん #無料プレゼント #対象商品購入で必ずプレゼント #似顔絵 #かわいい #LINEスタンプ風 #集めたくなる #愛犬の似顔絵でも可能 #ネピアとコラボ企画 #新生児 #cute #pretty #instadaily #baby #portrait #kyoto #nepia


0

by @kyotoserebu

10.16 #世界食糧デー
開発途上国等での栄養失調や飢餓について考える日です😊
.
.
ネット通販
「京都のちょっとセレブなお店」で
ネピアの子供用おむつを
2ケース購入いただいたお客様に
似顔絵をプレゼントしております🎁
.
現在ご応募2000件以上いただいております📸
.
かわいい似顔絵ばかりですよ💕
.
.
#ネピア #Genki #Whito #ゲンキ #ホワイト #子供 #オムツ #紙おむつ #紙パンツ #赤ちゃん #無料プレゼント #対象商品購入で必ずプレゼント #似顔絵 #かわいい #LINEスタンプ風 #集めたくなる #愛犬の似顔絵でも可能 #ネピアとコラボ企画 #新生児 #cute #pretty #instadaily #baby #portrait #kyoto #nepia


0

by @taitaiii___

連XL的尿布都要齁不住你了嗎🤦🏻‍♀️
肚子的部分是怎樣
變成性感小內褲了哈哈哈
.
圖二為發現肚臍存在的瞬間
圖三為摳下去的瞬間
.
.
.
.
.
#instababy#babyboy#genki#anpanman#davisyu#chubbybaby#1y2m#cute#❤️#肉宸#巨嬰#抱緊處理


3

by @naoto_03

やっと会えるね🐈🐈🐈

#コノヤロウ (´◒`) ・
#感謝∞ ┏○)) ・
#きりかえていこう


3

by @genkijuice

【純天然?原型食材?】
那你找的應該就是元氣果汁🤗
看到店裡常常擺放或是我常常在果園紀錄的照片了嗎?
跟你說 種田超累的!!!! 老闆我本身是個貪生怕死之徒,不敢喝濃縮的,所以我家做的果汁都是純天然!

為什麼?跟我家果汁店有什麼關係?因為我愛喝果汁啊,不然幹嘛開店分享🤣

雖然有時候聽到客人說:還好啊,普普啊,又沒有很濃的味道,又沒有很甜~~會有點袂爽啦😒這才是純天然的味道好嗎⋯⋯就像是一碗媽媽煮的陽春麵你硬要說他不夠像紅燒牛肉麵🙄🙄🙄 人客啊,愛祝乙喔~千萬不要把天然的元氣果汁跟濃縮香精的味道搞混了😤

說這麼多還是覺得我在老王賣瓜嗎?
不信你來喝一瓶看看
錢照付 謝謝。

#元氣果汁 #原型食材 #天然 #自然 #健康 #無添加 #神聖的果汁 #genkijuice #genki #juice #fruit #healthy #taiwan #food #drink #tainan #anping #kaoshiubg #zuoying #cometoplay

Genki Juice 元氣果汁
1

by @watarumizuko

オープニングカッコ良すぎたw
カネキンジムコラボ動画。

#ジェントフィットネス
#Genki


0

by @airi_shiroi

Me encantan las fotos que hace impocreaciones uwu
He aquí mi pedido personal...
#felicidad #jrock #jpop #visualkei #karma #ryuuka #yoshiatsu #tsuzuku #genki #mei #doginthepwo #mejibray #dadaroma #savage #avelcain #rands #8psb


1

by @minibambini_podguzniki

😇В НАЛИЧИИ👇
Трусики 💙Genki ☀Япония☀
Мамочки, кто сталкивается с проблемой чувствительной кожи малыша, аллергией на подгузники, попробуйте 👉 Genki
Это те подгузники, про которые я на 100% могу сказать что они без добавок, содержат качественный японский абсорбент и они очень мягкие🌼
И ко всем этим качествам, у них приятная цена 699 руб.
Звоните ☎8999 079 14 64 Доставим завтра 💒🚘
#подгузникитрусики#Genki#Бор#доставка#детских#товаров#япониякорея#химия#косметика#

Бор
0

by @genkistudygames

Chapter 7 is now up on Genki Study Games! Go practice your vocabulary with drag and drop games!
•••
#learnjapanese #genkistudygames #vocabularypractice #genki #studyjapanese


0

by @c.o.l.e.h.o

não me perguntem
eu amo esse vídeo do tsu-kun latindo

#mejibray #genki #tsuzuku #8psb


0

by @ominous_rose

Question of day 15: Your favourite J-Rock bassist?
Probably Koichi, but it's difficult to pick a favourite
***
#genki #koichi #music #japan#jrock#vkei #vk#visualkei#smile#sweet#cute#like#love#like#followme#instagood#japaneseband#japanband#goodmusic#nice


2