#Gunsungan Instagram photos and videos

TRIP X PARADISE ISLAND! RM100 ONLY for booking and balance bayar semasa di airport Tawau! HARGA PAKEJ VALID SEHINGGA HUJUNG TAHUN NI SAHAJA!
.
‼️RM599 | 4D3N ‼️
Include:
√ airport transfer
√ accomodation (3N Semporna)
√ unlimited drink
√ jetty fee
√ snorkel gear
√ 6x snorkeling
√ 2x meal/day
√ insurance
√ snorkel gear
.
Date available 2017:
OCT (5-8/12-15)
NOV (2-5/9-12)
DEC (7-10/14-17)
.
*Minimum 2pax*
*Own date min 7pax*
.
Boleh WA/DM untuk check available date 2018✌🏼
.
For details and booking pls whatsapp ➡️ +6011-2950-7723 (Fatin)
.
#SeeYouInSabah #islandfreaks #pakejpulausemporna #Mataking #Kapalai #Tatagan #Mantabuan #PomPom #TampiTampi #Gunsungan #Mabul #BoheyDulang #Sibuan #TimbaTimba #Maiga #GoTravel #Travel #Wanderlust #MalaysiaTruelyAsia #MalaysiaTourism #SempornaSabah #FYTravels #pakejpulaumalaysia #pakejpulau #pakejmabulbajet #mabulislandtrip #mabulisland #pakejmabul

Mabul Water Bungalows Resort
0

JOM FOLLOW TRIP X PARADISE ISLAND! RM100 ONLY for booking and balance bayar semasa di airport Tawau!
HARGA PAKEJ VALID SEHINGGA HUJUNG TAHUN NI SAHAJA!
.
‼️RM599 | 4D3N ‼️
Include:
√ airport transfer
√ accomodation (3N Semporna)
√ unlimited drink
√ jetty fee
√ snorkel gear
√ 6x snorkeling
√ 2x meal/day
√ insurance
√ snorkel gear
.
Date available 2017:
OCT (5-8/12-15)
NOV (2-5/9-12)
DEC (7-10/14-17)
.
*Minimum 2pax*
*Own date min 7pax*
.
For details and booking pls whatsapp ➡️ +6011-2950-7723 (Fatin)
.
#SeeYouInSabah #islandfreaks #pakejpulausemporna #Mataking #Kapalai #Tatagan #Mantabuan #PomPom #TampiTampi #Gunsungan #Mabul #BoheyDulang #Sibuan #TimbaTimba #Maiga #GoTravel #Travel #Wanderlust #MalaysiaTruelyAsia #MalaysiaTourism #SempornaSabah #FYTravels #pakejpulaumalaysia #pakejpulau #TravelokaMY #pakejmabul


0

JOM FOLLOW TRIP X PARADISE ISLAND! RM100 ONLY for booking and balance bayar semasa di airport Tawau!
‼️RM599 | 4D3N ‼️
Include:
√ bus transfer (Tawau-Semporna-Tawau)
√ accomodation (3N Semporna)
√ unlimited drink
√ jetty fee
√ snorkel gear
√ 6x snorkeling
√ 2x meal/day
√ insurance
.
Kawasan yang akan ditapau:
.
🏝bohey dulang 🏝sibuan 🏝matabuan 🏝mataking 🏝timba timba 🏝mabul 🏝round island
🏝kapalai 🏝pom pom 🏝gunsungan 🏝maiga 🏝bukit tengkorak 🏝tatagan 🏝tampi tampi 🏝culture village
.
Date available 2017:
OCT (5-8/12-15)
NOV (2-5/9-12)
DEC (7-10/14-17)
.
*Minimum 2 pax*
*Own date min 7 pax*
.
For details and booking pls whatsapp ➡️ +6011-2950-7723 (Fatin)
.
#SeeYouInSabah #islandfreaks #pakejpulausemporna #Mataking #Kapalai #Tatagan #Mantabuan #PomPom #TampiTampi #Gunsungan #Mabul #BoheyDulang #Sibuan #TimbaTimba #Maiga #GoTravel #Travel #Wanderlust #MalaysiaTruelyAsia #MalaysiaTourism #SempornaSabah #FYTravels #pakejpulaumalaysia #pakejpulau #TravelokaMY


8

Teruja tak tengok video ni? JOM FOLLOW TRIP X PARADISE ISLAND! ONLY RM100 for booking balance bayar semasa di airport Tawau!
‼️RM599 ONLY 4D3N ‼️
Include:
√ bus transfer (Tawau-Semporna-Tawau)
√ accomodation (3N Semporna)
√ unlimited drink
√ jetty fee
√ snorkel gear
√ 6x snorkeling
√ 2x meal/day
√ insurance
.
Date available 2017:
OCT (5-8/12-15)
NOV (2-5/9-12)
DEC (7-10/14-17)
.
Date available 2018:
JAN (4-7/11-14)
FEB (1-4/8-11)
MAC (1-4/8-11)
APRIL (5-8/12-15)
JUN (7-10/14-17)
.
*Minimum 2 pax*
*Own date min 7 pax*
.
For details and booking pls whatsapp ➡️ +6011-2950-7723 (Fatin)
.
#SeeYouInSabah #islandfreaks #pakejpulausemporna #Mataking #Kapalai #Tatagan #Mantabuan #PomPom #TampiTampi #Gunsungan #Mabul #BoheyDulang #Sibuan #TimbaTimba #Maiga #GoTravel #Travel #Wanderlust #MalaysiaTruelyAsia #MalaysiaTourism #SempornaSabah #FYTravels #pakejpulaumalaysia #pakejpulau #TravelokaMY


7

@Regrann from @fasheyusoff - I can say that this trip is kind of dream comes true! Pernah survey pulau pulau kat Semporna 2 years back (Mabul especially) tp masa tu financial masih lg 👎🏼😜
.
So fast forward to 2 months ago waktu tgh sibuk serabut fyp ☠️ terfikir why not kita pi Semporna after all study thingy settled. Boleh all-out main air!
.
Banyak pakej yg we all go through then we came across this ig @koyakoutdoor .Menarik jgak pakej dyorg and it seems trusted rather than the others (pernah kena tipu k waktu pi Perhentian sbb tu extra cautious sikit 😌)
.
So yeah @koyakoutdoor it is! Oh ya pakej kteorg actually is 7 Islands Paradise then Team Koyak ada buat pakej baru and upgrade from 7 to X ISLANDS PARADISE! Ada 13 tempat dyorg cover in 4D3N! 😱
.
Servis dyorg mmg the best! Boleh buat kawan guide semua, gila gila, tau port amek gambar baik punya 👍🏼 and if you are keen to skindiving, well you can learn! (p/s: atas budi bicara korg dgn guide 😉) Thank you Landak for teaching me! I finally did my skindive (perfecto) in Mabul after so many attempts in Sibuan and Mantabuan 😂 Well kat Mantabuan I did dive but with his help to tenggelam kan I 🙊 and I manage to see rumah Nemo dari dekat! 😍 I sempat jgak kacau Nemo tu sekali 😂
.
So overall trip kat sana was so fun! Puas gila main air, lompat from jeti and makan seafood! Mungkin akan buat comeback trip lagi ke sana to stay at Mabul 😏 Thank you Team Koyak for this trip! See you all when I see you!
.
#SeeYouInSabah #koyakoutdoor #koyakoutdoorteam #islandfreaks #pakejpulausemporna #Mataking #Kapalai #Tatagan #Mantabuan #PomPom #TampiTampi #Gunsungan #Mabul #BoheyDulang #Sibuan #TimbaTimba #Maiga #GoTravel #Travel #Wanderlust #MalaysiaTruelyAsia #MalaysiaTourism #SempornaSabah - #regrann


0

I can say that this trip is kind of dream comes true! Pernah survey pulau pulau kat Semporna 2 years back (Mabul especially) tp masa tu financial masih lg 👎🏼😜
.
So fast forward to 2 months ago waktu tgh sibuk serabut fyp ☠️ terfikir why not kita pi Semporna after all study thingy settled. Boleh all-out main air!
.
Banyak pakej yg we all go through then we came across this ig @koyakoutdoor .Menarik jgak pakej dyorg and it seems trusted rather than the others (pernah kena tipu k waktu pi Perhentian sbb tu extra cautious sikit 😌)
.
So yeah @koyakoutdoor it is! Oh ya pakej kteorg actually is 7 Islands Paradise then Team Koyak ada buat pakej baru and upgrade from 7 to X ISLANDS PARADISE! Ada 13 tempat dyorg cover in 4D3N! 😱
.
Servis dyorg mmg the best! Boleh buat kawan guide semua, gila gila, tau port amek gambar baik punya 👍🏼 and if you are keen to skindiving, well you can learn! (p/s: atas budi bicara korg dgn guide 😉) Thank you Landak for teaching me! I finally did my skindive (perfecto) in Mabul after so many attempts in Sibuan and Mantabuan 😂 Well kat Mantabuan I did dive but with his help to tenggelam kan I 🙊 and I manage to see rumah Nemo dari dekat! 😍 I sempat jgak kacau Nemo tu sekali 😂
.
So overall trip kat sana was so fun! Puas gila main air, lompat from jeti and makan seafood! Mungkin akan buat comeback trip lagi ke sana to stay at Mabul 😏 Thank you Team Koyak for this trip! See you all when I see you!
.
#SeeYouInSabah #koyakoutdoor #koyakoutdoorteam #islandfreaks #pakejpulausemporna #Mataking #Kapalai #Tatagan #Mantabuan #PomPom #TampiTampi #Gunsungan #Mabul #BoheyDulang #Sibuan #TimbaTimba #Maiga #GoTravel #Travel #Wanderlust #MalaysiaTruelyAsia #MalaysiaTourism #SempornaSabah #liveurlife #FYTravels #FYxSemporna #ExploreSabah #ExploreSemporna

Semporna Settlement, Sabah, Malaysia
12

The end of the page