#HmpCosmetics

Instagram photos and videos

#hmpcosmetics#hmpfoundation#kualalumpur#foundation#hmpfoundationdamansara#mua#hmpcosmeticstaiping#damansara#makeup#hmpcosmeticsperak#makeuptutorial#premiumfoundation#shopeeaainapis#malaysia#petalingjaya#sungaibuloh#kepong#shopee#selayang#glowfoundation#putih#cantik#sarawak#sabah#fullcoveragefoundation

Hashtags #HmpCosmetics for Instagram

💫MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY💫
.
.
• MOISTURIZER GEL ialah sejenis gel rawatan kulit. 100% natural dan bebas kimia. Mengandungi bahan tumbuhan semulajadi seperti ekstrak timun (cucumber) yang sangat bagus untuk merawat dan mencantikkan kulit
.
.
MENGANDUNGI: -
.
.
💜 ekstrak timun 95%
💜 water
.
.
KELEBIHAN:
✅ Tidak melekit dan berminyak
✅ Pakai pada waktu siang sebelum apply foundation untuk make up tahan lama dan muka glowing
✅ Isian 50 ml tahan 2 bulan penggunaan (bergantung kekerapan penggunaan)
✅ Mengecut dan menghilangkan jerawat
✅ Tekstur yang ringan dan mudah meresap
✅ Bantu mencerahkan wajah
✅ Memudar dan menghilangkan jeragat dan parut jerawat
✅ Bantu menegangkan wajah
✅ Menyerap lebihan minyak di wajah
✅ Menjadikan wajah lebih muda dari usia
✅ Menjadikan wajah lebih lembut dan sehalus bayi seawal 3 minggu penggunaan
👶sesuai digunakan untuk bayi yg mengalami ruam/ eczema
✅ Harga paling murah dipasaran berbanding skincare lain yang natural dan bebas chemical
.
.
CARA PENGGUNAAN: -
Selepas cuci muka ambil sedikit MG dan sapu rata ke seluruh muka dan leher dan ratakan. Pakai siang dan malam selepas cuci muka. Boleh pakai sekerap mungkin sebab tiada bahan kimia. 100% chemical free
.
.
#SobellaCosmetics #SobellaSquad #HmpCosmetics #ileesh #SkinPotionOil #SkinPotionSerum #Nay #UlfaaBeauty #Luvitz #NleeBeauty #OpenAgentDropship #MuslimProduct #BazaarPaknil #CodBangi #CodKajang #CodPutrajaya #CodKualaLumpur #AgentSelangor #AgentKualaLumpur #FollowMe #iFollowUback #BeDivaBeautyss #CashOnDelivery #WFaziEmpire #followers


0

#hmpcosmetics
#minifoundation

Yang mini ni ada 4 warna pilihan mengikut kesesuaian warna kulit anda... DARK
NATURAL
YELLOWISH
LUVIA

Meh pm kak norr kalau nak cuba.
0187770236

Harga rm29 (tdk termasuk postage ye)


0

Kelebihan Vitamin E Face Mist ❤️
🍥 Memberi kelembapan yg sempurna (menghidrat)
🍥 Melindungi wajah dari sinaran matahari dgn vit E
🍥 Ekstrak aloevera dan cucumber merawat pelbagai masalah kulit
🍥 Finishing makeup-kekalkan makeup tahan lebih lama
🍥 Menyegarkan wajah secara semulajadi
🍥 Mengurangkan masalah kulit berminyak dan kering
🍥 Bantu memudarkan parut jerawat
🍥 Menyelesaikan masalah jerawat
.
Ingredients ❤️
🌿 Contains VITAMIN E
🌿 EXTRACTS ALOEVERA & CUCUMBER
🌿 VITAMIN C
🌿 Purified water
.
Cara pemakaian ❤️
🍄 Cuci muka lap kering
🍄 Spray VIT E FM pada seluruh wajah
🍄 Apply MG/DAYCREAM/NIGHT CREAM
🍄 Juga blh apply selepas makeup utk ketahanan makeup lebih lama
.
#SobellaCosmetics #SobellaSquad #HmpCosmetics #ileesh #SkinPotionOil #SkinPotionSerum #Nay #UlfaaBeauty #Luvitz #NleeBeauty #OpenAgentDropship #MuslimProduct #BazaarPaknil #CodBangi #CodKajang #CodPutrajaya #CodKualaLumpur #AgentSelangor #AgentKualaLumpur #FollowMe #iFollowUback #BeDivaBeautyss #CashOnDelivery #WFaziEmpire #followers


0

👉 HIDE ME PLEASE Concealer

TO COVER YOUR UNWANTED SPOTS 💋Say BYE BYE to your scars, blackspot, pimples and dark circle. 💋Kini make up anda akan lebih sempurna apabila cela dapat disembunyikan.
Jenis : Liquid
Kuantiti : 8ml
Warna : Light
Kelebihan :
Bau yg menyenangkan (wangi)
Mudah diratakan
Menutup dengan rata (full coverage)
Tidak mudah bercapuk dan merekah

Kegunaan :
Menutup cela diwajah
Menutup eyebag dan dark circle
Membentuk kening yg kemas (teknik lukis kening)

Harga :
RM40
POSTAGE rm8 sm rm11 ss

Berminat whatsap kak norr 0187770236

#hmp #hmpcosmetics #hmpconcealer #teamkakjie


0

PERHATIAN!
PERHATIAN!

Harga COMBO
Mini Foundation + Hmp Blender
RM45.00 *harga tidak termasuk postage
Postage rm8 sm rm11 ss

Berminat whatsap kak norr 0187770236

#hmp #hmpcosmetics #hmpsponge #hmpcombo #hmpminifoundation #teamkakjie


0

👉HIDE ME PLEASE Mini Foundation - tahan lama
- flawless &full coverage
-blh dipakai bersama bedak atau tanpa bedak

Kandungan: 10 ml

Code:
Luvia
Yellowish
Natural
Dark

HARGA
RM29.00
Postage RM8.00 sm RM11.00 ss

Berminat whatsap kak norr 0187770236

#hmp #hmpcosmetics #teamkakjie #hmpminifoundation #foundation


0

👉 HIDE ME PLEASE Nero Liner - warna yang terang
- Mudah dicuci (wudhuk friendly)
- Tidak mudah comot (tidak luntur bila berpeluh)
- Cepat kering selepas disapu pada mata

HARGA
RM23.00
Postage RM8.00 sm RM11.00 ss

Berminat whatsap kak norr 0187770236

#hmp #hmpcosmetics #hmpneroliner #teamkakjie #hmpmelaka


0

👉 HIDE ME PLEASE Eye Brow Gel *untuk kening lebih cantik dan rapi
*kalis air TETAPI mudah dicuci

Berat: 5 gram

Code:
01 IRISH
02 LATTE

HARGA
RM39.00
Postage RM8.00 sm RM11.00 ss

Berminat whatsap puan norr 0187770236

#hmp #hidemepleasecosmetics #hmpcosmetics #hmpebggel #hmpmelaka #teamkakjie #hmpeyebrowgel


0

Siapa kata kulit gelap pakai HMP FOUNDATION CODE YELLOWISH kulit jadi kelabu??? No sayang.. dia jadi gebu.. blande betul2 Pasti jadi cantik. Tak perlu tebal2.. 1 pump sahaja dah memadai😍😍 .

50ml rm 60
10ml rm 29
Nak lebih jimat grab besar. Puas pakai lebih 3 bulan. Harga pun sangat wallaaaaaa😘😘 .

Untuk lebih detail... Boleh link pantas di BIO.. atau boleh wasap ain di nombor yang ain sediakan📲📲 .

Wasap: 0173483724 ain
Wasap: 0173483724 ain
Wasap: 0173483724 ain .

#hmpcosmetics #foundation #hmpfoundationdamansara #hmpfoundationkualalumpur


0

👑HMP BEAUTY SPONGE👑 • sponge lembut gebu
• mengembang selepas kegunaan untuk menambah kelembutan sponge
• available pink only

Harga rm19 (postage rm8 sm rm11 ss)

Berminat pm puan norr 0187770236

#hmpcosmetics
#hmpsponge


0

👉 HIDE ME PLEASE foundation
Warna : Natural Yellowish
Jenis : Liquid Foundation
Kuantiti : 50 ml (Tahan 3 bulan ke atas)
Spf : Spf 35 ✔Anti rekahan
✔Tahan lama ( 8 jam )
✔Flawless
✔Full coverage
✔Serap minyak
✔Boleh dipakai bersama bedak atau tanpa bedak
✔Berbau wangi
✔Sesuai utk jenis kulit berminyak & kering

Not kkm number : NOT170300741K

Cara penggunaan :-
✔ Goncangkan sebelum guna
✔ Titikkan pada wajah (pipi,dagu,dahi)
✔ Ratakan dengan menggunakan berus / sponge lembab
✔ Boleh apply bersama bedak compact / loose powder ✔ Boleh pakai ia sahaja

Harga:
RM60
Postage rm8 sm rm11 ss

Berminat pm/wa puan norr 0187770236

#hmpcosmetics
#hmpfoundation


0

Pening cari foundation yang full coverage dan yang sesuai dengan muka ?? HMP Foundation jawaoan dy

Dah lah full coverage pastu tahan lama plak..yang bestnya tak crack ponn

Nak cuba yg mini pack pon kitaa adaaa tauuu

Jom lah try beli satu confirm akan repeat order 😎😎 #hmpcosmetics
#hmpcosmeticstaiping
#hmpcosmeticspenang
#hmpfoundation
#foundation
#fullcoverage


0

Empat pilihan warna yang mampu mencairkan hati dan jiwa si gadis manis.
Luvia
Yellowish
Natural
Dark

10ml
Rm29

#hmpfoundationmurah #hmpcosmetics #hmpgurun #foundationpower #foundationviral #foundationterbaik #jampi #haelers


0

CLEARANCE STOCK HARGA RUGI
4pcs left
Code natural
Brand HMP COSMETICS

Rm10/pcs

Pos rm8sm
Rm11ss

Whatapp 0174283965

#hmpcosmetics #foundationhmp #jusshinec #makeupmurah #makeupmalaysia #makeuporiginal


0

HMP FOUNDATION paling best. READY STOCK!! Bila guna mesti rasa tak nak tukar lain. .

Jenis liquid senang digunakan. 50ml ada 2 colour Natural & Yellowish tahan 3 bulan ke atas dan mempunyai SPF 35 .

Not kkm number : NOT170300741K .

Harga: RM60 postage 8sm 12ss .

HOTLINE 📲 0173483724 AIN .

#hmpfoundation #hmpcosmetics #hmpfoundationdamansara #hmpfoundationkl #hmpfoundationpetalingjaya #hmpfoundationsungaibuloh #kualalumpur #foundation #mua


0

Dengan harga tak sampai Rm30 pun dah boleh dapat makeup cantik macam ni!😍
.

Nak tau apa rahsia? .

Pakai HMP FOUNDATION ja uolls💕
TAHAN LEBIH 8JAM. ANTI CRACK!
.

PRICE:
🌸50ml - RM60 (tahan 6-12 bulan)
🌸10ml - RM29 (tahan 3 bulan)
.
.

Available Code : -
🍁Luvia
🍁Yellowish
🍁Natural
🍁Dark

Untuk order  tekan link wassap di bio☝

www.wasap.my/60134507145

#hmpcosmetics
#premiumfoundation #makeup #makeuptutorial #hmpfoundation #glowfoundation #fullcoverage


0

Pengantin pun pilih HMP PREMIUM FOUNDATION uolls😍
. .
🌸KEBAIKAN🌸
(+) Anti rekahan
(+) Tahan lama ( 8 jam )
(+) Flawless
(+) Full coverage
(+) Serap minyak
(+) Boleh dipakai bersama bedak atau tanpa bedak
(+) Berbau wangi
(+) Sesuai utk jenis kulit berminyak & kering
.

PRICE:
💙50ml - RM60 (tahan 6-12 bulan)
💙10ml - RM29 (tahan 3 bulan)

Available code : -
🍁Luvia
🍁Yellowish
🍁Natural
🍁Dark

Untuk order  tekan link wassap di bio☝

#hmpcosmetics
#premiumfoundation #makeup #makeuptutorial #hmpfoundation #glowfoundation #fullcoveragefoundation #bridalmakeup #lightmakeup #heavymakeup


0

Omggg SYIFA MELVIN pun pakai HMP PREMIUM FOUNDATION uolls😍
. 🌸KEBAIKAN🌸
(+) Anti rekahan
(+) Tahan lama ( 8 jam )
(+) Flawless
(+) Full coverage
(+) Serap minyak
(+) Boleh dipakai bersama bedak atau tanpa bedak
(+) Berbau wangi
(+) Sesuai utk jenis kulit berminyak & kering
.

PRICE:
💙50ml - RM60 (tahan 6-12 bulan)
💙10ml - RM29 (tahan 3 bulan)

Available code : -
🍁Luvia
🍁Yellowish
🍁Natural
🍁Dark

Untuk order  tekan link wassap di bio☝

#hmpcosmetics
#premiumfoundation #makeup #makeuptutorial #hmpfoundation #glowfoundation #fullcoveragefoundation #bridalmakeup #lightmakeup #heavymakeup


0

HIDE ME PLEASE Premium foundation
Kod :
YELLOWISH (kulit cerah & kuning langsat)
NATURAL (kulit sederhana, sawo matang)
DARK ( kulit sawo matang, gelap)

Jenis : Liquid Foundation

Kuantiti :
50 ml (Tahan 4 bulan ke atas)

Spf : Spf35 ✔Anti rekahan
✔Tahan lama ( 8 jam )
✔Flawless
✔Full coverage
✔Serap minyak
✔Boleh dipakai bersama bedak atau tanpa bedak
✔Berbau wangi
✔Sesuai utk jenis kulit berminyak & kering

Not kkm number : NOT170300741K

Cara penggunaan :-
✔ Goncangkan sebelum guna
✔ Titikkan pada wajah (pipi,dagu,dahi)
✔ Ratakan dengan menggunakan berus / sponge lembab
✔ Boleh apply bersama bedak compact / loose powder ✔ Boleh pakai ia sahaja

Whatsapp for fast deal 📲 📞 http://www.wasap.my/60174746911

#hmpcosmetics
#hmpcosmeticstaiping
#hmpcosmeticsperak
#hmpcosmeticspenang
#hmplovers


2

🌸 *HMP BEAUTY SPONGE* 🌸

RM19 💧 Super soft setanding brand mahal (dijamin) 💧 Meratakan foundation, shading, concealer dengan sangat mudah 💧 Sponge yang boleh mengembang bila dibasahkan 💧 Warna yang menarik 💧 Hasil makeup menjadi lebih kemas dan wow 💧 Harga yang mampu milik 💧 Tahan lama, lasak dan tidak mudah rosak 💧 Boleh digunakan kering atau lembap

Whatsapp for fast deal 📲 📞 http://www.wasap.my/60174746911

#hmpcosmetics
#hmpcosmeticstaiping
#hmpcosmeticsperak
#hmpcosmeticspenang
#hmplovers
#spongemakeup


0

MAKIN LAMA MAKIN RAMAI YANG JATUH CINTA DENGAN HMP FOUNDATION NI😍😍 KALO NAK TAHU BOTOL SAHAJA DAH EXCLUSIVE. SANGAT RINGAN DAN FULL COVARAGE. .

HARGA SANGAT BERBALOI 50ml RM 60 .

HOTLINE 📲 0173483724 AIN .

#hmpfoundation #hmpcosmetics #hmpfoundationdamansara #hmpfoundationkl #kualalumpur #foundation #mua


0

❗HIDE ME PLEASE Premium foundation❗
Warna : Natural & yellowish (Sesuai utk tona kulit Asia)
Jenis : Liquid Foundation
Kuantiti : 50ml (Tahan 4 bulan ke atas)
Spf : Spf35 ✔Anti rekahan
✔Tahan lama ( 8 jam )
✔Flawless
✔Full coverage
✔Serap minyak
✔Boleh dipakai bersama bedak atau tanpa bedak
✔Berbau wangi
✔Sesuai utk jenis kulit berminyak & kering

Not kkm number : NOT170300741K

Cara penggunaan :-
✔ Goncangkan sebelum guna
✔ Titikkan pada wajah (pipi,dagu,dahi)
✔ Ratakan dengan menggunakan berus / sponge lembab
✔ Boleh apply bersama bedak compact / loose powder ✔ Boleh pakai ia sahaja

HMP Foundation sesuai untuk si dia KULIT BERMINYAK
HMP Foundation ni liquid foundation gabungan oil dan water base sesuai utk semua jenis kulit. Orang yang kulit berminyak pun tak payah risau nak guna HMP Foundation ni. Foundation ni buat kulit berminyak nampak lebih seimbang. Lagipun tekstur dia ringan dan tak menyumbat liang pori. 👍

Tips bagi kulit yang terlampau berminyak, uols boleh apply bedak lepas pakai foundation. Loose powder / bedak tabur tu tau sebab tekstur dia yg halus bantu serap minyak dan lebih ringan di muka. Fungsi dia untuk setkan foundation tu. Baru la tak bercapuk dan make up tahan lama. Gitewww.

FB :Nabila Anis
wasap: 017-4483801
COD : Lumut,manjung,setiwan, ayer tawar, beruas PERAK
#MAKEUP#makeupmurah #FOUNDATION #FOUNDATIONMURAH #HMPCOSMETICS #ANTIREKAHAN #BELLAZ #FOUNDATIONBERKUALITIMURAH #TAHANLAMA #MAKEKUPTAHANLAMA #GLOWING


0