#KosmetikMudahDitanggalkan

Instagram photos and videos

#KosmetikMudahDitanggalkan#ProdukMesraWuduk#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia#UsahawanJutawan#ApaSa#teamnurraysa#nurraysa#nurraysalover#NurraysaDiyakiniMesraWuduk#PenerajuProdukMesraWuduk#TeamNurraysa#NurraysaDiyakiniMesraWudu#AdaCahayaDiWajahmu#iffahagentnurraysakulim#shiningmineralblusher

Hashtags #KosmetikMudahDitanggalkan for Instagram

- Fast Clean Eye Makeup Remover -
.
💖 Walaupun produk Nurraysa boleh dibawa solat, tapi jangan lupa untuk bersihkan wajah dengan makeup remover.
.
💖 Kan produk Nurraysa mesra wudhuk, kenapa nak kena guna makeup remover?
.
💖 Kalau tak bersihkan sisa makeup, nanti pori akan tersumbat, kulit jadi kusam, tak bermaya.
.
💖Jadi fungsi Makeup Remover adalah membersihkan wajah anda supaya kelihatan segar dan kekal lembap selepas dicuci. .
.
.
#TeamNurraysa
#PenerajuProdukMesraWuduk
#AdaCahayaDiWajahmu
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#nurraysalover
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#NurraysaDiyakiniMesraWudu
#iffahagentnurraysakulim


0

- Fast Clean Eye Makeup Remover -
.
💖 Walaupun produk Nurraysa boleh dibawa solat, tapi jangan lupa untuk bersihkan wajah dengan makeup remover.
.
💖 Kan produk Nurraysa mesra wudhuk, kenapa nak kena guna makeup remover?
.
💖 Kalau tak bersihkan sisa makeup, nanti pori akan tersumbat, kulit jadi kusam, tak bermaya.
.
💖Jadi fungsi Makeup Remover adalah membersihkan wajah anda supaya kelihatan segar dan kekal lembap selepas dicuci. .
.
.
#TeamNurraysa
#PenerajuProdukMesraWuduk
#AdaCahayaDiWajahmu
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#nurraysalover
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#NurraysaDiyakiniMesraWudu
#iffahagentnurraysakulim


0

- Fast Clean Eye Makeup Remover -
.
💖 Walaupun produk Nurraysa boleh dibawa solat, tapi jangan lupa untuk bersihkan wajah dengan makeup remover.
.
💖 Kan produk Nurraysa mesra wudhuk, kenapa nak kena guna makeup remover?
.
💖 Kalau tak bersihkan sisa makeup, nanti pori akan tersumbat, kulit jadi kusam, tak bermaya.
.
💖Jadi fungsi Makeup Remover adalah membersihkan wajah anda supaya kelihatan segar dan kekal lembap selepas dicuci. .
.
.
#TeamNurraysa
#PenerajuProdukMesraWuduk
#AdaCahayaDiWajahmu
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#nurraysalover
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#NurraysaDiyakiniMesraWudu
#iffahagentnurraysakulim


0

- Fast Clean Eye Makeup Remover -
.
💖 Walaupun produk Nurraysa boleh dibawa solat, tapi jangan lupa untuk bersihkan wajah dengan makeup remover.
.
💖 Kan produk Nurraysa mesra wudhuk, kenapa nak kena guna makeup remover?
.
💖 Kalau tak bersihkan sisa makeup, nanti pori akan tersumbat, kulit jadi kusam, tak bermaya.
.
💖Jadi fungsi Makeup Remover adalah membersihkan wajah anda supaya kelihatan segar dan kekal lembap selepas dicuci. .
.
.
#TeamNurraysa
#PenerajuProdukMesraWuduk
#AdaCahayaDiWajahmu
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#nurraysalover
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#NurraysaDiyakiniMesraWudu
#iffahagentnurraysakulim


0

- Fast Clean Eye Makeup Remover -
.
💖 Walaupun produk Nurraysa boleh dibawa solat, tapi jangan lupa untuk bersihkan wajah dengan makeup remover.
.
💖 Kan produk Nurraysa mesra wudhuk, kenapa nak kena guna makeup remover?
.
💖 Kalau tak bersihkan sisa makeup, nanti pori akan tersumbat, kulit jadi kusam, tak bermaya.
.
💖Jadi fungsi Makeup Remover adalah membersihkan wajah anda supaya kelihatan segar dan kekal lembap selepas dicuci. .
.
.
#TeamNurraysa
#PenerajuProdukMesraWuduk
#AdaCahayaDiWajahmu
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#nurraysalover
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#NurraysaDiyakiniMesraWudu
#iffahagentnurraysakulim


0

- Fast Clean Eye Makeup Remover -
.
💖 Walaupun produk Nurraysa boleh dibawa solat, tapi jangan lupa untuk bersihkan wajah dengan makeup remover.
.
💖 Kan produk Nurraysa mesra wudhuk, kenapa nak kena guna makeup remover?
.
💖 Kalau tak bersihkan sisa makeup, nanti pori akan tersumbat, kulit jadi kusam, tak bermaya.
.
💖Jadi fungsi Makeup Remover adalah membersihkan wajah anda supaya kelihatan segar dan kekal lembap selepas dicuci. .
.
.
#TeamNurraysa
#PenerajuProdukMesraWuduk
#AdaCahayaDiWajahmu
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#nurraysalover
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#NurraysaDiyakiniMesraWudu
#iffahagentnurraysakulim


0

- Fast Clean Eye Makeup Remover -
.
💖 Walaupun produk Nurraysa boleh dibawa solat, tapi jangan lupa untuk bersihkan wajah dengan makeup remover.
.
💖 Kan produk Nurraysa mesra wudhuk, kenapa nak kena guna makeup remover?
.
💖 Kalau tak bersihkan sisa makeup, nanti pori akan tersumbat, kulit jadi kusam, tak bermaya.
.
💖Jadi fungsi Makeup Remover adalah membersihkan wajah anda supaya kelihatan segar dan kekal lembap selepas dicuci. .
.
.
#TeamNurraysa
#PenerajuProdukMesraWuduk
#AdaCahayaDiWajahmu
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#nurraysalover
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#NurraysaDiyakiniMesraWudu
#iffahagentnurraysakulim


0

- Fast Clean Eye Makeup Remover -
.
💖 Walaupun produk Nurraysa boleh dibawa solat, tapi jangan lupa untuk bersihkan wajah dengan makeup remover.
.
💖 Kan produk Nurraysa mesra wudhuk, kenapa nak kena guna makeup remover?
.
💖 Kalau tak bersihkan sisa makeup, nanti pori akan tersumbat, kulit jadi kusam, tak bermaya.
.
💖Jadi fungsi Makeup Remover adalah membersihkan wajah anda supaya kelihatan segar dan kekal lembap selepas dicuci. .
.
.
#TeamNurraysa
#PenerajuProdukMesraWuduk
#AdaCahayaDiWajahmu
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#nurraysalover
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#NurraysaDiyakiniMesraWudu
#iffahagentnurraysakulim


0

- Fast Clean Eye Makeup Remover -
.
💖 Walaupun produk Nurraysa boleh dibawa solat, tapi jangan lupa untuk bersihkan wajah dengan makeup remover.
.
💖 Kan produk Nurraysa mesra wudhuk, kenapa nak kena guna makeup remover?
.
💖 Kalau tak bersihkan sisa makeup, nanti pori akan tersumbat, kulit jadi kusam, tak bermaya.
.
💖Jadi fungsi Makeup Remover adalah membersihkan wajah anda supaya kelihatan segar dan kekal lembap selepas dicuci. .
.
.
#TeamNurraysa
#PenerajuProdukMesraWuduk
#AdaCahayaDiWajahmu
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#nurraysalover
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#NurraysaDiyakiniMesraWudu
#iffahagentnurraysakulim


0

Bismillahirrahmanirrahim
KELEBIHAN MIRACLE EYELINER.
.
Siapa yang belum ada MIRACLE EYELINER Nurraysa ni ? Rugi tau kalau tak cuba eyeliner ni. Banyak sangat kelebihannya. Nak tahu apa ? Jom baca di bawah ni 👇
.
KELEBIHAN:
✔ Tidak mudah comot
✔ Sangat senang dicuci
✔ Mesra wudhuk
✔ Tidak hitamkan mata
✔ Kalau berpeluh pun masih lagi ok
✔ Mudah dibawa ke mana-mana
✔ Eyeliner ini bentuk cecair
✔ Terdapat dalam warna hitam sahaja
.
Cara Penggunaan:
.
Tarik garis pada kelopak mata anda dari bahagian dalam ke hujung bahagian luar mata, apply Nurraysa Miracle Eyeliner pada atas kelopak mata dengan berhati-hati untuk nampak kesan yang lebih kemas.

Berminat wasap
http://www.wasap.my/601128755371/eyeliner .
#Miracleeyelinernurraysa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#KosmetikMudahDitanggalkan


0

MIRACLE WHITENING SPRAY

Nurraysa tiada cream malam. tapi ada spray. lebih mudah, lebih bagus daripada guna
cream🙊

Mesti leceh dan rimas bila nak tidur malam tu kena pakai cream lagi kan? haa..tapi dengan Nurraysa tak perlu pakai melekit². Guna je miracle whitening spray ni, Kulit rasa lebih segar dan nyaman tanpa krim.

Hanya spray je dah boleh tidur.
Jangan lupa tau, lepas cuci muka dengan collagen soap, terus je spray. Siap! dah boleh tidur dengan lena😍

#MiracleWhiteningSpray
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudhukNo1Malaysia
#Kosmetikmudahditanggalkan


0

Alhamdulillah syukur asbab bsness Nurraysa. Dengan bisnes Nurraysa dapat beli Emas untuk tersayang.
.
Semoga Nurraysa dapat bantu lebih ramai orang lain.
.
Siapa nak kami bantu anda capai apa yang anda tak pernah capai hanya dengan bisnes Nurraysa sahaja?

Sila komen NAK

#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#NurraysaDiyakiniMesraWuduk
#kisahkejayaanteamnurraysa


0

Alhamdulillah syukur asbab bsness Nurraysa. Dengan bisnes Nurraysa dapat beli Emas untuk tersayang.
.
Semoga Nurraysa dapat bantu lebih ramai orang lain.
.
Siapa nak kami bantu anda capai apa yang anda tak pernah capai hanya dengan bisnes Nurraysa sahaja?

Sila komen NAK

#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#NurraysaDiyakiniMesraWuduk
#kisahkejayaanteamnurraysa


0

WOW, berita baik uolls! Nurraysa Anniversary Sales akan dilanjutkan sehingga 31 Disember 2018 disebabkan sambutan yang amat menggalakkan dari Nurraysa Lovers.
.
Best ke best?
Jangan lupa grab promosi istimewa ni ya oxox 😍❤ . ️#HappyAnniversaryNurraysa
#dapdapdapjerterusberseridananggun #nurraysalover #ApaSa #NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia #ProdukMesraWuduk #KosmetikMudahDitanggalkan #UsahawanJutawan #NurraysaDiyakiniMesraWuduk #Nurraysa Anniversary Sales


0

SHAMPOO HABBATUS SAUDA HAIR TREATMENT .
Jom ketahui kelebihan shampoo Nurraysa Habbatussauda' treatment ni :
.
🍄2in1
🍄shampoo plus conditioner
🍄melebatkan rambut 🍄ada campuran mint (rasa segar/berangin)
🍄untuk merawat rambut
🍄bebas paraben
🍄bebas sles
🍄organik
🍄sesuai untuk semua peringkat umur.
.
Cara Penggunaan:
.
Basahkan rambut dahulu, kemudian tuangkan syampu di telapak tangan dan ratakan pada kepala. Kemudian bilas hingga bersih.
. .
#habbatussaudahairtreatment
#nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan


0

Berita baik kepada Nurraysa Lovers 📢📢📢
Anniversary Sale telah dilanjutkan bermula 4 october sehingga 31 Disember 2018
Kepada yang bertanya,dah boleh start order dengan saya :) #nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan


0

Berita baik kepada Nurraysa Lovers 📢📢📢
Anniversary Sale telah dilanjutkan bermula 4 october sehingga 31 Disember 2018
Kepada yang bertanya,dah boleh start order dengan saya :) #nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan


0

Berita baik kepada Nurraysa Lovers 📢📢📢
Anniversary Sale telah dilanjutkan bermula 4 october sehingga 31 Disember 2018
Kepada yang bertanya,dah boleh start order dengan saya :) #nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan


0

Berita baik kepada Nurraysa Lovers 📢📢📢
Anniversary Sale telah dilanjutkan bermula 4 october sehingga 31 Disember 2018
Kepada yang bertanya,dah boleh start order dengan saya :) #nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan


0

Berita baik kepada Nurraysa Lovers 📢📢📢
Anniversary Sale telah dilanjutkan bermula 4 october sehingga 31 Disember 2018
Kepada yang bertanya,dah boleh start order dengan saya :) #nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan


0

Berita baik kepada Nurraysa Lovers 📢📢📢
Anniversary Sale telah dilanjutkan bermula 4 october sehingga 31 Disember 2018
Kepada yang bertanya,dah boleh start order dengan saya :) #nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan


0

Berita baik kepada Nurraysa Lovers 📢📢📢
Anniversary Sale telah dilanjutkan bermula 4 october sehingga 31 Disember 2018
Kepada yang bertanya,dah boleh start order dengan saya :) #nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan


0

Berita baik kepada Nurraysa Lovers 📢📢📢
Anniversary Sale telah dilanjutkan bermula 4 october sehingga 31 Disember 2018
Kepada yang bertanya,dah boleh start order dengan saya :) #nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan


0

Berita baik kepada Nurraysa Lovers 📢📢📢
Anniversary Sale telah dilanjutkan bermula 4 october sehingga 31 Disember 2018
Kepada yang bertanya,dah boleh start order dengan saya :) #nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan


0

Berita baik kepada Nurraysa Lovers 📢📢📢
Anniversary Sale telah dilanjutkan bermula 4 october sehingga 31 Disember 2018
Kepada yang bertanya,dah boleh start order dengan saya :) #nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan


0

Berita baik kepada Nurraysa Lovers 📢📢📢
Anniversary Sale telah dilanjutkan bermula 4 october sehingga 31 Disember 2018
Kepada yang bertanya,dah boleh start order dengan saya :) #nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan


0

Berita baik kepada Nurraysa Lovers 📢📢📢
Anniversary Sale telah dilanjutkan bermula 4 october sehingga 31 Disember 2018
Kepada yang bertanya,dah boleh start order dengan saya :) #nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan


0

Berita baik kepada Nurraysa Lovers 📢📢📢
Anniversary Sale telah dilanjutkan bermula 4 october sehingga 31 Disember 2018
Kepada yang bertanya,dah boleh start order dengan saya :) #nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan


0

Berita baik kepada Nurraysa Lovers 📢📢📢
Anniversary Sale telah dilanjutkan bermula 4 october sehingga 31 Disember 2018
Kepada yang bertanya,dah boleh start order dengan saya :) #nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan


0

Berita baik kepada Nurraysa Lovers 📢📢📢
Anniversary Sale telah dilanjutkan bermula 4 october sehingga 31 Disember 2018
Kepada yang bertanya,dah boleh start order dengan saya :) #nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan


0