#KulitKusam

Instagram photos and videos

#kulitkusam#jeragat#parutjerawat#jerawat#drkno5#sakiturat#psoriasis#chlushbydrk#chlush#melasma#whitening#solitemolite#putihkulit#pigmentation#drkkosmetik#laser#malaysia#kotabharu#resdung#prp#gojessmojess#acne#kulitsensitif#eczema#acnescar#kurusbadan#kulitgelap#drk#slimming#kelantan#kulitcerah#jerawathilang

Hashtags #KulitKusam for Instagram

by @feelta_beauty_terengganu

haa inilah yang dikatakan CANTIK DALAM, CANTIK LUAR!!.. sbb rata2 org perempuan mmg penting kan kecantikan luar sahaja.. customer ni amik satu set produk feelta beauty..
SECRET JELLY+HERRAZ GLOWING SERUM

Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus
boleh WhatsApp terus ke

www.wasap.my/60178726192
www.wasap.my/60178726192
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputiih #Feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal #feeltabeautyterengganu


0

by @chlush_mimi

Assalamualaikum dan selamat pagi😘
.
Sebarang pertanyaan boleh wasap admin mimi 01126901768
.
.
#jerawats #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN,
PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH.
.
Wasap admin mimi
wasap:01126901768
wasap:01126901768
wasap:01126901768
wasap:01126901768
wasap:01126901768
wasap:01126901768

Kelantan
0

by @feelta_penang

FUHH CANTIK TANPA MAKEUP TEBAL, NATURAL BEAUTY
.
suka tak kalo orang kata uols nutral beauty, confrim la suka kan tapi apakan daya, kulit wajah ni tak memenuhi citarasa untuk beauty la sangat
.
Sekarang nak kluar rumah je mesti nak makeup tebal2 baru cantikan uolls,iolss faham okay
.
Tapi uolls cuba la herraz glow serum ni, tak perlu lagi nak makeup tebal2 dah,just dap2 skit herraz glow serum je, wajah uolls da nampak glowing
.
Testimoni sis kita nih kata baru je pakai 3hari herraz glow serum dah nampak perubahan, keluar rumah tak payah pakai foundation tebal2, jerawat dah kurang, nasib beli 3 serum terus, tak rugi
.
Ni betul2 bukan main2 ye oulss, kami dapat feeback dari customer setiap hari
.
Try la, sama2 pakai, sama2 la kita cantik cantik
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60185734005
DROPSHIP diperlukan
.
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

by @chlush_shue

Doa membuka rezeki😚 .

Ws admin SHUU 01121971207

Hehehe sebarang pertanyaan atau nak order online boleh ws saya 01121971207❤😎😎 .

#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN,
PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH.
.
Ws admin SHUU😘😘
-01121971207📲
- 01121971207📲
- 01121971207📲
- 01121971207📲
.
FB PAGES - CHLUSH

Kelantan
0

by @feelta_penang

OMG! Rugi sgt kalau tak bertindak amalkan serum dalam routine skincare mulai sekarang tau. serum satu routine kecantikan yang banyak bagi manfaat pada kulit wajah. So rugilah kalau tak amalkan dari sekarang.
-
“Alaaa saya dah pakai pelembab.”
-
Sebenarnya, pelembab je mana cukup nak rawat kulit seperti jerawat jeragat , kusam , parut dan pelbagai lagi masalah kulit. Sebab kebiasaannya pelembab hanya bertindak atas permukaan kulit. -
“Habis lapis kulit yang paling dalam nie siapa nak rawat?” Haa tanya diri korang ye. Jangan biarkan luar sahaja tampil cantik hanya dengan alat solek.
-
Serum je yang mampu merawat kulit ke lapisan dari dalam berbanding cream2 dan moisturiser kerana serum merupa molekul kecil yang dapat meresap ke dalam lapisan kulit terdalam dan membawa bahan aktif dengan tindakbalas yang cukup efektif tau.
-
Jadi bertindak sekarang amalkan serum dalam routine skincare ye. #HerrazGlowSerum susuk wajah no 1.
-
-
for more details, kindly whatapps
+60185734005
DROPSHIP diperlukan
-
#feeltaherrazglowserum
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

by @estetikamedispa_kajang

“Jauhkan tangan & rambut dari muka kamu. Salah satu daripada penyebab tumbuhnya jerawat adalah dengan kekerapan menyentuh kulit muka. Sentuhan tersebut mungkin akan menyebabkan bakteria merebak dan menyebabkan jerawat". _
_
Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ;
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
Panji Curve ⇨012 2144566
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife


0

by @chlush_shue

G👀d morning semua😚 .

Ws admin SHUU 01121971207

Hehehe sebarang pertanyaan atau nak order online boleh ws saya 01121971207❤😎😎 .

#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN,
PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH.
.
Ws admin SHUU😘😘
-01121971207📲
- 01121971207📲
- 01121971207📲
- 01121971207📲
.
FB PAGES - CHLUSH

Kelantan
0

by @chlush_shue

G👀d morning semua😚 .

Ws admin SHUU 01121971207

Hehehe sebarang pertanyaan atau nak order online boleh ws saya 01121971207❤😎😎 .

#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN,
PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH.
.
Ws admin SHUU😘😘
-01121971207📲
- 01121971207📲
- 01121971207📲
- 01121971207📲
.
FB PAGES - CHLUSH

Kelantan
0

by @chlush_shue

G👀d morning semua😚 .

Ws admin SHUU 01121971207

Hehehe sebarang pertanyaan atau nak order online boleh ws saya 01121971207❤😎😎 .

#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN,
PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH.
.
Ws admin SHUU😘😘
-01121971207📲
- 01121971207📲
- 01121971207📲
- 01121971207📲
.
FB PAGES - CHLUSH

Kelantan
0

by @chlush_shue

G👀d morning semua😚 .

Ws admin SHUU 01121971207

Hehehe sebarang pertanyaan atau nak order online boleh ws saya 01121971207❤😎😎 .

#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN,
PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH.
.
Ws admin SHUU😘😘
-01121971207📲
- 01121971207📲
- 01121971207📲
- 01121971207📲
.
FB PAGES - CHLUSH

Kelantan
0

by @chlush_sham

PERHATIAN‼️
.
Sempena birthday DRN...kami bagi SALES MELETOP KEBABOMM hanya untuk 3 produk sahaja😍😍
.
Wasap admin SHAM sekarang 017-9565368 📲
.

#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN,
PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH.
.
Ws admin SHAM😘😘
- 0179565368 📲
- 0179565368 📲
- 0179565368 📲
- 0179565368 📲
- 0179565368 📲
- 0179565368 📲
.
FB PAGES - CHLUSH

Kelantan
0

by @chlush_shue

G👀d morning semua😚 .

Ws admin SHUU 01121971207

Hehehe sebarang pertanyaan atau nak order online boleh ws saya 01121971207❤😎😎 .

#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN,
PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH.
.
Ws admin SHUU😘😘
-01121971207📲
- 01121971207📲
- 01121971207📲
- 01121971207📲
.
FB PAGES - CHLUSH

Kelantan
0

by @chlush_sham

PERHATIAN‼️
.
Sempena birthday DRN...kami bagi SALES MELETOP KEBABOMM hanya untuk 3 produk sahaja😍😍
.
Wasap admin SHAM sekarang 017-9565368 📲
.

#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN,
PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH.
.
Ws admin SHAM😘😘
- 0179565368 📲
- 0179565368 📲
- 0179565368 📲
- 0179565368 📲
- 0179565368 📲
- 0179565368 📲
.
FB PAGES - CHLUSH

Kelantan
1

by @chlush_shue

G👀d morning semua😚 .

Ws admin SHUU 01121971207

Hehehe sebarang pertanyaan atau nak order online boleh ws saya 01121971207❤😎😎 .

#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN,
PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH.
.
Ws admin SHUU😘😘
-01121971207📲
- 01121971207📲
- 01121971207📲
- 01121971207📲
.
FB PAGES - CHLUSH

Kelantan
0

by @chlush_mimi

motivasi diri ❤️
.
.
Sebarang pertanyaan boleh wasap admin mimi 01126901768
.
.
#jerawats #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN,
PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH.
.
Wasap admin mimi
wasap:01126901768
wasap:01126901768
wasap:01126901768
wasap:01126901768
wasap:01126901768
wasap:01126901768

Kelantan
0

by @chlush_mimi

motivasi diri ❤️
.
.
Sebarang pertanyaan boleh wasap admin mimi 01126901768
.
.
#jerawats #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN,
PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH.
.
Wasap admin mimi
wasap:01126901768
wasap:01126901768
wasap:01126901768
wasap:01126901768
wasap:01126901768
wasap:01126901768

Kelantan
0

by @chlush_shue

G👀d morning semua😚 .

Ws admin SHUU 01121971207

Hehehe sebarang pertanyaan atau nak order online boleh ws saya 01121971207❤😎😎 .

#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN,
PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH.
.
Ws admin SHUU😘😘
-01121971207📲
- 01121971207📲
- 01121971207📲
- 01121971207📲
.
FB PAGES - CHLUSH

Kelantan
0

by @chlush_mimi

motivasi diri ❤️
.
.
Sebarang pertanyaan boleh wasap admin mimi 01126901768
.
.
#jerawats #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN,
PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH.
.
Wasap admin mimi
wasap:01126901768
wasap:01126901768
wasap:01126901768
wasap:01126901768
wasap:01126901768
wasap:01126901768

Kelantan
0

by @feeltabeauty_hq

BIAR LAMBAT ASAL SELAMAT!
.
Penah korang terpukau dengan kesan produk seawal 3 hari? Sehari jer kulit boleh puteh 2 hari boleh flawless 3 hari? Licin berkilat umpama cermin! .
Produk penghakis kulit?
Produk mengandungi mekuri?
.
Jangan biarkan kulit korang hanya cantik sementara dan akhir menderita masalah kulit yang lebih bahaya.
.
Maaf produk kami tindak balas yang agak lambat sebab produk kami bebas bahan2 kimia yang berbahaya.
.
Dan produk kami tidak akan meninggalkan kesan sampingan pada pengguna kami.
.
Cepat tapi menderita?
Cantik tapi sementara?
Mana pilih korang?
.
Pilihan di tangan korang!
.
Biar lambat tapi selamat itu pilihan kami!
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0173913325‬ -
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

by @bougasbeauty.haniyana

Assalamualaikum, selamat pagi 🤗 selamat bekerja, jangan lupa 3titis Bougas Serum pagi ni ya 😍
.
Pagi ni yana nak share pengguna #bougasbeautyserum kita sorang ni @wanimusic 💕 so cute. Wani pun pakai tau Bougas Serum hehehe
.
Korang bila lagi? Apa apa whatsapp je terus yana (link at my bio) 😎

Negeri Sembilan
2

by @chlush_shue

G👀d morning semua😚 .

Ws admin SHUU 01121971207

Hehehe sebarang pertanyaan atau nak order online boleh ws saya 01121971207❤😎😎 .

#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN,
PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH.
.
Ws admin SHUU😘😘
-01121971207📲
- 01121971207📲
- 01121971207📲
- 01121971207📲
.
FB PAGES - CHLUSH

Kelantan
0

by @chlush_shue

G👀d morning semua😚 .

Ws admin SHUU 01121971207

Hehehe sebarang pertanyaan atau nak order online boleh ws saya 01121971207❤😎😎 .

#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN,
PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH.
.
Ws admin SHUU😘😘
-01121971207📲
- 01121971207📲
- 01121971207📲
- 01121971207📲
.
FB PAGES - CHLUSH

Kelantan
0

by @chlush_shue

G👀d morning semua😚 .

Ws admin SHUU 01121971207

Hehehe sebarang pertanyaan atau nak order online boleh ws saya 01121971207❤😎😎 .

#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. .
FB ,IG ,YOUTUBE ,TWITTER,BLOG,LINKEDIN,
PINTEREST,GOOGLE ,GOOGLE PLUS,TUMBLR,YELP, =CHLUSH.
.
Ws admin SHUU😘😘
-01121971207📲
- 01121971207📲
- 01121971207📲
- 01121971207📲
.
FB PAGES - CHLUSH

Kelantan
0

by @by_azita.aziz

Throwback short vacay Zoo Taiping dan Cameron Highlands.
.
.
Susah betoi nak dapatkan family potret yang perfect time Naura umo camni. Dalam banyak-banyak gambaq tu, 1 gambaq ja yang dia tengok camera. Tu pun puas panggil. Gambaq 1st yang tak tahan tu. Orang panggil dia mai ambik gambaq sekali, dia boleh berdiri situ tengok ibu dan babah. Sambil dok panggil dia sambil mata dok tengok camera fon sebab set timing kat fon babah😅
.
.
#StayAtHomeMom #WorkingAtHomeMom #IbuAnakSatu #HomemadeSkincareMalaysia #NaturalSkincareMalaysia #SayaJualSkincare #SayaGunaSayaJual
#NauraEssentials
#BeautifulWithNatural #HomemadeNaturalSkincare #SabunHomemade #SerumHomemade #MoisturisingDayCreamHomemade #MaskerScrubHomemade #LipScrubHomemade #MoisturisingNightCreamHomemade #AllNatural #SkincareRoutine #KulitBerminyak #Jerawat #ParutJerawat #PoriBesar #TonaTakSekata #KulitKusam #ParutBerlubang #KulitKering #JerawatBatu #SlowlyButSurely


0

by @suciserum_perak

Morning!!😍😍😍 🎀 Uolls ade masalah ni?
.
.
Kulit kusam?
Jeragat?
Jerawat?
Parut jerawat?
Kulit berminyak?
Kulit kering?
.
.
Jangan risau! Yakinlah SUCI SERUM sangat membantu menyelesaikan masalah uolls 🤗
.
.
SUCI SERUM BY SYATILLA MELVIN - 15ml
.
ANTARA KELEBIHAN :
•Sesuai untuk lelaki dan perempuan
•Sesuai untuk semua jenis kulit
•Mencerahkan kulit wajah
•Menghilangkan jeragat dan jerawat
•Memperbaiki sel-sel kulit baru
•Mengecilkan liang-liang pori
•Melembabkan kulit wajah
•Mengurangkan pigmentasi
•Memudarkan parut
•Tidak melekit
•Mudah meresap
•Tiada bahan terlarang
•Free Paraben
•KKM approved
.
.
INGREDIENTS :
🍃Grape Seed
🍃Gluthathione
🍃Pumpkin Extract
.
.
CARA PENGGUNAAN :
Hanya dengan sapuan nipis sudah memadai!
👉🏻Siang before apply make up
👉🏻Malam sebelum tidur
.
.
Wow! Best kan? Uolls nak skin lawa cepat² contact kite ok! 😘
.
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 0111-2567371
Click link dekat bio @suciserum.Perak
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!

#suciserum #sucibysyatillamelvin #serumviral #kulitkusam #suciserumperak #suciinstantwhiteningserum #syatillamelvin #tiktikcerah #serumpemutih #muamalaysia #serumputih

Titi Serong, Perak, Malaysia
0

by @pinkladyasetmantop

Dari awak membising suami nak bagi duit pun payah. Apa kata kalau akk ajak jadi dropship hakak , nak tak ?

Lagi2 yang suri rumah. Duduk rumah duit masuk memanjang. Tak payah nak susahkan suami. Nafkah suami bagi jgk , tp kita nak apa2 blh la spend sendiri. Untuk belanja anak ke. Kan ?

Kalau berminat la. Yela , dari bebel je apa salah kalau berniaga online ?

Bukan susah pun kalau rajin buat. Malas dan rajin sahaja bezanya.

Kalau berminat sungguh , persilakan..yang berminat macam suam kuku tu.. Hakak tak tahu la nak cakap.
.
Yang tak berminat sungguh , tak apalah. Hakak pun xpaksa awak.
Jadi dropship under hakak , macam2 hakak bagi reward.
Duit untung masuk , reward dapat. Bestkan kalau kita bersungguh berniaga ni ??
.
😊😊 DROPSHIP PINKLADY WANTED.
.
♥DROPSHIP TANPA MODAL
♥KOMISYEN RM70/Sebotol.
♥Kerja copy paste je (bahan Iklan disediakan)
♥Tak perlu pegang stock,semua hq uruskan (postage & cod)
♥Wajib ada apps telegram
♥Rajin berusaha (buat tanpa ada alasan)
♥Reward disediakan
♥Peluang kenaikan level jika capai target sale

Berminat sila wasap hakak 👇
www.wasap.my/60183131656/dspl
.

#sexylady #flawless #pinkladyoriginal #trustedseller #montok #dramasangat #janganbencicintaku #payudara #viral2018 #produkviral2018 #dramaviral #kulitcerah #keputihan #dropshippinklady #igers #swag #follow4follow #like4like #bajupengantin #pelamin #dropshipwanted #kulitkusam #pinklady #pinkladyhq #jawatankosong #fitness #bodyfitness #pinkladypromosi #pinkladyagent


0

by @pinkladyasetmantop

Dari awak membising suami nak bagi duit pun payah. Apa kata kalau akk ajak jadi dropship hakak , nak tak ?

Lagi2 yang suri rumah. Duduk rumah duit masuk memanjang. Tak payah nak susahkan suami. Nafkah suami bagi jgk , tp kita nak apa2 blh la spend sendiri. Untuk belanja anak ke. Kan ?

Kalau berminat la. Yela , dari bebel je apa salah kalau berniaga online ?

Bukan susah pun kalau rajin buat. Malas dan rajin sahaja bezanya.

Kalau berminat sungguh , persilakan..yang berminat macam suam kuku tu.. Hakak tak tahu la nak cakap.
.
Yang tak berminat sungguh , tak apalah. Hakak pun xpaksa awak.
Jadi dropship under hakak , macam2 hakak bagi reward.
Duit untung masuk , reward dapat. Bestkan kalau kita bersungguh berniaga ni ??
.
😊😊 DROPSHIP PINKLADY WANTED.
.
♥DROPSHIP TANPA MODAL
♥KOMISYEN RM70/Sebotol.
♥Kerja copy paste je (bahan Iklan disediakan)
♥Tak perlu pegang stock,semua hq uruskan (postage & cod)
♥Wajib ada apps telegram
♥Rajin berusaha (buat tanpa ada alasan)
♥Reward disediakan
♥Peluang kenaikan level jika capai target sale

Berminat sila wasap hakak 👇
www.wasap.my/60183131656/dspl
.

#sexylady #flawless #pinkladyoriginal #trustedseller #montok #dramasangat #janganbencicintaku #payudara #viral2018 #produkviral2018 #dramaviral #kulitcerah #keputihan #dropshippinklady #igers #swag #follow4follow #like4like #bajupengantin #pelamin #dropshipwanted #kulitkusam #pinklady #pinkladyhq #jawatankosong #fitness #bodyfitness #pinkladypromosi #pinkladyagent


0