#KulitKusam

Instagram photos and videos

#kulitkusam#jerawat#jeragat#kulitsensitif#psoriasis#gojessmojess#eczema#drkno5#solitemolite#drk#drkkosmetik#kotabharu#chlush#chlushbydrk#malaysia#kelantan#kulitgelap#kurusbadan#sakiturat#resdung#putihkulit#parutjerawat#slimming#laser#pigmentation#acne#melasma#acnescar#whitening#prp#kulitputih#jerawathilang

Hashtags #KulitKusam for Instagram

MEERACLE FACIAL SERUM

Kulit kelihatan sihat sempurna dan boleh melindungi kulit dari radiasi UV yang berbahaya. Ketahuilah cara penggunaan serum yang betul kerana hal tersebut berguna untuk memaximalkan proses dari manfaat yg dihasilkan oleh serum.
.
Penyerapan serum lebih efektif dan menyerap hingga kelapisan kulit paling dalam. Penggunaan serum yang tepat digunakan pada waktu siang dan malam hari dimana fungsi serum pada waktu malam akan memberikan proses manfaat yg maximal dan pada waktu pagi pula serum akan bekerja sebagai penangkal radikal bebas akibat sinar matahari dan pencemaran udara yang kotor. .
Penggunaan serum yang betul dapat memberikan kesan yang efektif dan bermanfaat untuk kulit wajah anda.
.

#mgb00000002859
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#teammeeraclehanida
#meeraclegemstonebeauty
#1stgemstoneinasia
#teammeeraclehanida
#sayapakaisayajual
#ajimaura
#dukunsaka
#sifucilik
#terapiinstagram
#saka
#produkkecantikan
#produkjerawat
#produkjeragat
#produkhilangjeragat
#kulitkusam
#serum
#cleanser
#agent
#negerisembilan
#seremban
#tampin
#kualapilah


0

List of products available πŸ‘‰πŸΌ slide
Siapa yang belom cuba boleh cuba sample/trial cream dulu @ RM30 sahaja (10g) πŸ’―DIJAMIN BERKESAN❗️


4

Pakcik Makcik tegur??? Tiberrr!
Seronok beraya tibe2 mod bertukar mudi je atas sebab pakcik makcik tegur masalah kulit korang penuh masalah jerawat jeragat kusam lesuuuu dah macam orang sakit.
.
Uihh jangan biarkan mod raya bertukar kepada mod merana tau sempat lagi nak kulit cantik time raya. Rayakan Sebulann jadi nak dapatkan kulit yang cantik sihat cepat amalkan secara konsisten "Secret Jelly + Herraz Glow Serum".
.
Jangan tunggu lagi takut semakin di biarkan semakin melarat kerosakan kulit korang. Kereta pun service apa tah lagi kulit muka uolskann?
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭012-2271809‬ -
AGENT& DS diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #feeltaPahang #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

aunty cantik dari kuala lumpur datang buat rawatan buang biji milia ❀️
.
raya2 ni semua nak cantik nak flawless uolls 😘😘nak bagi suami pandang tak jemu πŸ’‹
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation

Ws admin yeen
0179205390 πŸ“²
.
FB PAGES - CHLUSH


3

TESTIMONI "KULIT LEMBUT & SEGAR"
"JERAWAT BERKURANG & PARUT PON HILANG"

Alhamdulillah😊 Rata2 customer kami PUAS HATI dgn KEBERKESANAN Pewwit skincare 5 in 1 ni.
Setiap hari dpt whatsapp feedback yg positif 😍

Jom dptkan harga PROMOSI skrg!

Whatsapp:Β +6011 16952951

#pewwit5in1 #pewwitskincare #5in1 #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashop #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby


0

Regrann from @datodrkk_chlush
- Jom dapatkan produk-produk terbaik CHLUSH by DRK sekarang .
Yg belum beli tu boleh order sekarang!! 😘😘
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #imkkmac2018#imkk2018 #mmmmac2018 #malaysia #chlush #chlushbydrk #kelantan. .
Ws admin tirah
+601119777590πŸ“²

FB PAGES - CHLUSH #regrann


0

Regrann from @datodrkk_chlush
- Jom dapatkan produk-produk terbaik CHLUSH by DRK sekarang .
Yg belum beli tu boleh order sekarang!! 😘😘
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #imkkmac2018#imkk2018 #mmmmac2018 #malaysia #chlush #chlushbydrk #kelantan. .
Ws admin tirah
+601119777590πŸ“²

FB PAGES - CHLUSH #regrann


0

Regrann from @datodrkk_chlush
- Jom dapatkan produk-produk terbaik CHLUSH by DRK sekarang .
Yg belum beli tu boleh order sekarang!! 😘😘
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #imkkmac2018#imkk2018 #mmmmac2018 #malaysia #chlush #chlushbydrk #kelantan. .
Ws admin tirah
+601119777590πŸ“²

FB PAGES - CHLUSH #regrann


0

JAFRA Brightening Pen
.
Brightening Pen adalah produk JAFRA yang digunakan untuk menyamarkan noda atau area kulit yang mengalami pigmentasi
.
JAFRA Brightening Pen mengandung Brightensmart Complex yang membantu menjadikan kulit tampak lebih cerah
.
Brightening Pen hanya digunakan secara lokal atau tertarget langsung pada area kulit yang mengalami masalah pigmentasi
.
JAFRA Brightening Pen merupakan perawatan khusus untuk mengatasi bintik hitam, biasanya dipicu oleh masalah hormon, yang muncul pada wajah, leher, atau tangan
.
#brighteningpen #brighteningpenLB #rahjafra #jualjafra #jualjafrabekasi #jafra #jafraindonesia #perawatanflekhitam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #bekasjerawat #kulitkusam #regenerasikulit #selkulitmati


0

Regrann from @datodrkk_chlush
- Jom dapatkan produk-produk terbaik CHLUSH by DRK sekarang .
Yg belum beli tu boleh order sekarang!! 😘😘
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #imkkmac2018#imkk2018 #mmmmac2018 #malaysia #chlush #chlushbydrk #kelantan. .
Ws admin tirah
+601119777590πŸ“²

FB PAGES - CHLUSH #regrann


0

Regrann from @datodrkk_chlush
- Jom dapatkan produk-produk terbaik CHLUSH by DRK sekarang .
Yg belum beli tu boleh order sekarang!! 😘😘
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #imkkmac2018#imkk2018 #mmmmac2018 #malaysia #chlush #chlushbydrk #kelantan. .
Ws admin tirah
+601119777590πŸ“²

FB PAGES - CHLUSH #regrann


0

Regrann from @datodrkk_chlush
- Jom dapatkan produk-produk terbaik CHLUSH by DRK sekarang .
Yg belum beli tu boleh order sekarang!! 😘😘
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #imkkmac2018#imkk2018 #mmmmac2018 #malaysia #chlush #chlushbydrk #kelantan. .
Ws admin tirah
+601119777590πŸ“²

FB PAGES - CHLUSH #regrann


0

Letihnya tenyeh aloe vera dan zaiton setiap hari sebab nak bagi kulit ni lembap.
.
Ada cara lagi senang. Korang tepek je #MagicJellyLovera dan #BbjellyLovera. Muka confirm sangat lembap dan takde jerawat. Parut pun cepat hilang. Korang patut try!
.


1

Renungan bersama.

Anda nak kaya?? Jom sama2 kita semua tambah income hanya dengan menjadi agen jualan produk kecantikan DrK sekarang .. Anda rajin anda untung.... .
.
Whatsapp ADMIN AGEN HQ SEKARANG!!
http://www.wasap.my/60179565368
http://www.wasap.my/60179565368
.
Dah ramai yang sudah berjaya dengan kami πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» ANDA BILA LAGI???.. Cepat2 JANGAN KETINGGALAN
.
.
i love you more😘😘
semua urusan, sila contact terus ke team saya sekarang.

NAMA DULU = DRK ℒ️.
SEKARANG REBRANDING KE = CHLUSHℒ️
.🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎
.
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation
.

Ws admin SHAM
+60179565368 πŸ“²
.
FB PAGES - CHLUSH


0

VITAMIN C GENTLE CLEANSER.
Siapa patut cuba?❀️.
.
1) Tangerine
Yang mana kulit berminyak sangat rekemen guna VCGC. Tangerine boleh bantu mengawal lebihan minyak di muka. Antioksidan yang tinggi tolong jadi askar. Sebab ia memerangi radikal bebas yang boleh merosakkan kulit
.
2) BungaSakura
Simbol kecantikan wanita Jepun. Bunga ni mencegah penghasilan pigmen melanin kulit. Yang mana kulit kusam, lepas ni kulit cerah berseri lah.😊.
.
3) Aloevera
Yang best tentang aloevera ialah melembapkan kulit tanpa berikan kesan berminyak. Sesuai untuk kulit jenis berminyak. Yang mana kulit berjerawat teruk, disarankan guna vcgc. Sebab dengan manfaat aloevera, luka2 akibat jerawat dapat pulih dengan cepat dan meninggalkan kesan parut yang minima
.
Teruja nak try VCGC? Klik link wasap ni ya ⬇️⬇️⬇️
www.wasap.my/60108424243/vcgc
.
#VCSAnnona
#VitaminCSerum


1

Renungan bersama.

Anda nak kaya?? Jom sama2 kita semua tambah income hanya dengan menjadi agen jualan produk kecantikan DrK sekarang .. Anda rajin anda untung.... .
.
Whatsapp ADMIN AGEN HQ SEKARANG!!
http://www.wasap.my/60179565368
http://www.wasap.my/60179565368
.
Dah ramai yang sudah berjaya dengan kami πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» ANDA BILA LAGI???.. Cepat2 JANGAN KETINGGALAN
.
.
i love you more😘😘
semua urusan, sila contact terus ke team saya sekarang.

NAMA DULU = DRK ℒ️.
SEKARANG REBRANDING KE = CHLUSHℒ️
.🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎
.
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation
.

Ws admin SHAM
+60179565368 πŸ“²
.
FB PAGES - CHLUSH


0

sis cantik dari kuala lumpur datang buat rawatan jeragat😘
.
raya2 ni semua nak cantik nak flawless uolls 😘😘nak bagi suami pandang tak jemu πŸ’‹
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation

Ws admin yeen
0179205390 πŸ“²
.
FB PAGES - CHLUSH


0

sis cantik dari kuala lumpur datang buat rawatan jeragat😘
.
raya2 ni semua nak cantik nak flawless uolls 😘😘nak bagi suami pandang tak jemu πŸ’‹
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation

Ws admin yeen
0179205390 πŸ“²
.
FB PAGES - CHLUSH


0

sis cantik dari kuala lumpur datang buat rawatan jeragat😘
.
raya2 ni semua nak cantik nak flawless uolls 😘😘nak bagi suami pandang tak jemu πŸ’‹
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation

Ws admin yeen
0179205390 πŸ“²
.
FB PAGES - CHLUSH


0

sis cantik dari kuala lumpur datang buat rawatan jeragat😘
.
raya2 ni semua nak cantik nak flawless uolls 😘😘nak bagi suami pandang tak jemu πŸ’‹
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation

Ws admin yeen
0179205390 πŸ“²
.
FB PAGES - CHLUSH


0

sis cantik dari kuala lumpur datang buat rawatan jeragat😘
.
raya2 ni semua nak cantik nak flawless uolls 😘😘nak bagi suami pandang tak jemu πŸ’‹
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation

Ws admin yeen
0179205390 πŸ“²
.
FB PAGES - CHLUSH


0

sis cantik dari kuala lumpur datang buat rawatan jeragat😘
.
raya2 ni semua nak cantik nak flawless uolls 😘😘nak bagi suami pandang tak jemu πŸ’‹
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation

Ws admin yeen
0179205390 πŸ“²
.
FB PAGES - CHLUSH


0

Seperti yg dijanjikan harini kita buat cabutan bertuah utk menang cincin emas ❗️❗️❗️Masa yg diberikan utk tuntut hadiah 24jam je .. Nama yg bertuah boleh wssp kat no nie ye 0179211450 , boleh tuntut hadiah sbelum jam 1pm besok 😘😘😘 TAHNIAH kepada pemenang ❀️❀️❀️
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation

Ws admin yeen
0179205390 πŸ“²
.
FB PAGES - CHLUSH


0

Seperti yg dijanjikan harini kita buat cabutan bertuah utk menang cincin emas ❗️❗️❗️Masa yg diberikan utk tuntut hadiah 24jam je .. Nama yg bertuah boleh wssp kat no nie ye 0179211450 , boleh tuntut hadiah sbelum jam 1pm besok 😘😘😘 TAHNIAH kepada pemenang ❀️❀️❀️
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation

Ws admin yeen
0179205390 πŸ“²
.
FB PAGES - CHLUSH


0

Seperti yg dijanjikan harini kita buat cabutan bertuah utk menang cincin emas ❗️❗️❗️Masa yg diberikan utk tuntut hadiah 24jam je .. Nama yg bertuah boleh wssp kat no nie ye 0179211450 , boleh tuntut hadiah sbelum jam 1pm besok 😘😘😘 TAHNIAH kepada pemenang ❀️❀️❀️
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation

Ws admin yeen
0179205390 πŸ“²
.
FB PAGES - CHLUSH


0

BERKESAN SANGAT ! BARU 3 BOTOL CONSUME, BEKAS JERAWAT HAMPIR HILANG. KULIT MUKA BURN BERANSUR PULIH😍😍
.
.
Orang cakap, kalau nak tahu product tu berkesan ke tak bila ada ramai customer yang repeat order. Yelah, barang mahal, siapa yang nak bazir duit kalau tak berkesan kan?
.
.

Kalau lepas 1 botol je dah nampak kesan, awak patut teruskan sehingga 3botol dan ke atas. Sebenarnya nak betulΒ² nampak kesan kena consume 6bulan berturut-turut. Barulah kesan tu betulΒ² ketara.
.
.
🎯FUNGSI & KEBAIKAN BEAUTY SECRET SHALICIOUS:
.
β€’ Perubahan tona kulit 2x lebih cerah seawal 7 hari
β€’ Mencerahkan tona kulit
β€’ Mengurangkan whitehead & blackhead
β€’ Menjadikan kulit wajah dan badan lebih putih sekata seluruh badan
β€’ Membaik pulih sel-sel kulit
β€’ Menghalang pembentukan jerawat & merawat masalah jerawat yang serius
β€’ Membantu menghilangkan parut
β€’ Melambatkan proses penuaan & kulit berkedut
β€’ Mengecilkan liang-liang roma
β€’ Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan
β€’ Memperbaiki tekstur kulit kasar
β€’ Merawat lingkaran bawah mata
β€’ Menghalang kemunculan jeragat
β€’ Mengembalikan keanjalan kulit
β€’ Badan lebih cergas
β€’ Kulit kelihatan lebih muda, gebu, lembab dan putih melepak
β€’ Sesuai untuk lelaki & perempuan.
.
.
.
Tak yakin nak cuba? Scroll down ig sis @theshalicious untuk tengok testimoni customer yang berjaya pulihkan masalah kulit mereka.πŸ“²Whatsapp mira +6017-3980757 sementara masih promosi sekarangπŸ’‹


1

Seperti yg dijanjikan harini kita buat cabutan bertuah utk menang cincin emas ❗️❗️❗️Masa yg diberikan utk tuntut hadiah 24jam je .. Nama yg bertuah boleh wssp kat no nie ye 0179211450 , boleh tuntut hadiah sbelum jam 1pm besok 😘😘😘 TAHNIAH kepada pemenang ❀️❀️❀️
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation

Ws admin yeen
0179205390 πŸ“²
.
FB PAGES - CHLUSH


1

Regrann from @datodrkk_chlush - sis cantik dari kuala lumpur datang buat rawatan jeragat😘
.
raya2 ni semua nak cantik nak flawless uolls 😘😘nak bagi suami pandang tak jemu πŸ’‹
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation

Ws admin yeen
0179205390 πŸ“²
.
FB PAGES - CHLUSH
.
FOLLOW INSTAGRAM - @datodrkk_chlush


0

😰Kulit Jadi Menghitam Karena Sinar Matahariβ“πŸ˜±
.
Tenang aja kak, ga perlu panik. Cukup dengan lakukan 3 hal simple ini, kulit kakak akan kembali tampak cerah bercahaya, kok! Caranya:

1️⃣ Minum air putih yang cukup untuk menghidrasi kulit sehingga kelembabannya akan terjaga dan lama-kelamaan bisa tampak cerah kembali.

2️⃣ Lakukan perawatan kulit dengan menggunakan rangkaian produk perawatan whitening dari Pratista yang telah diformulasikan untuk menjaga kelembaban dan dapat mencerahkan kulitmu.

3️⃣ Gunakan sunblock/day cream pratista sebelum memulai aktivitas harian agar kulit terlindungi dari efek buruk radiasi sinar ultraviolet.

#tipskecantikan #pratistaskincare #pratistabeautycare #pratistaskincare #beautywithpratista #loveyourskin #loveyourself #kulitkusam #krimpemutihwajahaman #produkpratista #skincaredepok #skincareaman


0

sis cantik dari kuala lumpur datang buat rawatan jeragat😘
.
raya2 ni semua nak cantik nak flawless uolls 😘😘nak bagi suami pandang tak jemu πŸ’‹
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation

Ws admin yeen
0179205390 πŸ“²
.
FB PAGES - CHLUSH


2

Renungan bersama.

Anda nak kaya?? Jom sama2 kita semua tambah income hanya dengan menjadi agen jualan produk kecantikan DrK sekarang .. Anda rajin anda untung.... .
.
Whatsapp ADMIN AGEN HQ SEKARANG!!
http://www.wasap.my/60179565368
http://www.wasap.my/60179565368
.
Dah ramai yang sudah berjaya dengan kami πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» ANDA BILA LAGI???.. Cepat2 JANGAN KETINGGALAN
.
.
i love you more😘😘
semua urusan, sila contact terus ke team saya sekarang.

NAMA DULU = DRK ℒ️.
SEKARANG REBRANDING KE = CHLUSHℒ️
.🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎
.
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation
.

Ws admin SHAM
+60179565368 πŸ“²
.
FB PAGES - CHLUSH


0

Mengabaikan membersihkan wajah sehari saja bisa membuat pori tersumbat, memicu jerawat, dan bahkan bisa menyebabkan penuaan dini.Tidak hanya itu, menyepelekan cara membersihkan wajah yang benar juga bisa mempengaruhi kondisi kulit wajahΒ lho.

Sebelumnya ketahui lebih dekat bagaimana jenis kulit wajah Anda. Hal ini penting agar jenis pembersih wajah yang Anda gunakan lebih tepat sesuai dengan jenis kulit wajah Anda.

Seseorang dengan kulit wajah berminyak akan memiliki pori-pori yang besar, berminyak, dan terlihat mengkilap. Kulit wajah jenis ini dianjurkan memakai sabun pembersih wajah bebas minyak atauΒ oil-freeΒ danΒ tonerΒ untuk menghilangkan minyak berlebih. Anda juga bisa menggunakan sabun pembersih wajah yang berbahan gel karena dapat membersihkan minyak dengan baik.

Kulit wajah kering akan cenderung kasar dan bersisik. Untuk jenis kulit wajah ini, disarankan hindari pembersih muka yang mengandung alkohol. Dan, gunakanlah pembersih wajah yang lembut agar kulit tidak semakin kering.

Jika Anda memiliki kulit yang sensitif, Anda akan lebih cenderung merasa gatal atau perih setelah mengenakan produk perawatan atauΒ kosmetikΒ tertentu. Sedangkan, jika memiliki kulit wajah normal, kulit wajah akan terlihat lebih bersih, dan tidak sensitif.

Sekarang Anda sudah mengenali jenis kulit dan jenis pembersih wajah yang tepat. Langkah selanjutnya adalah menyayangi kulit wajah Anda dengan menjaga kebersihannya dan menggunakan produk yang sesuai dengan wajah anda. .
.
#girls #bskin #tips #facialwash #foam #gel #scrubs #kulitkusam #kulitsehat #kulitsegar #kulitcerahberseri #kulitcerahalami #kulitsensitif #kamuharustau #kamuharusnyacantik #surabayacantik #surabayatoday #koreanvitaglow
#bskinbeautyclub


0

WALK IN NOW... πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ‘πŸ‘
.
.
Anda nak kaya?? Jom sama2 kita semua tambah income hanya dengan menjadi agen jualan produk kecantikan DrK sekarang .. Anda rajin anda untung.... .
.
Whatsapp ADMIN AGEN HQ SEKARANG!!
http://www.wasap.my/60179565368
http://www.wasap.my/60179565368
.
Dah ramai yang sudah berjaya dengan kami πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» ANDA BILA LAGI???.. Cepat2 JANGAN KETINGGALAN
.
.
i love you more😘😘
semua urusan, sila contact terus ke team saya sekarang.

NAMA DULU = DRK ℒ️.
SEKARANG REBRANDING KE = CHLUSHℒ️
.🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎
.
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation
.

Ws admin SHAM
+60179565368 πŸ“²
.
FB PAGES - CHLUSH


0

WALK IN NOW... πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ‘πŸ‘
.
.
Anda nak kaya?? Jom sama2 kita semua tambah income hanya dengan menjadi agen jualan produk kecantikan DrK sekarang .. Anda rajin anda untung.... .
.
Whatsapp ADMIN AGEN HQ SEKARANG!!
http://www.wasap.my/60179565368
http://www.wasap.my/60179565368
.
Dah ramai yang sudah berjaya dengan kami πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» ANDA BILA LAGI???.. Cepat2 JANGAN KETINGGALAN
.
.
i love you more😘😘
semua urusan, sila contact terus ke team saya sekarang.

NAMA DULU = DRK ℒ️.
SEKARANG REBRANDING KE = CHLUSHℒ️
.🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎
.
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation
.

Ws admin SHAM
+60179565368 πŸ“²
.
FB PAGES - CHLUSH


0

#Repost @scrubdistrict (@get_repost)
・・・
Perfect Skin is not just a dream 🎈Road to FLAWLESS is at your fingertips ❀️ Start now girls , Your adventure to smooth flawless fair skin starts now . Yes, say goodbye to ACNE JERAWAT PIGMENTATION PARUT DARK CIRCLES DARK ARMPITS BACK ACNE DARK BIKINI LINE & almost all your skin problems πŸ’― Your life starts here, RIGHT HERE RIGHT NOW !
Fair Flawless Fabulous our days w @scrubdistrict
.
#scrubdistrict #scrub #scrubs #scrublife #skincare #skin #jerawat #jerawatmeradang #jerawatbatu #putih #mua #supplements #sayajual #glow #glowing #jeragat #cantik #cantik2 #whitehead #mekapmurah #skincaremurah #kulitputih #kulit #kulitkusam #kulitsehat #flawless


2

WALK IN NOW... πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ‘πŸ‘
.
.
Anda nak kaya?? Jom sama2 kita semua tambah income hanya dengan menjadi agen jualan produk kecantikan DrK sekarang .. Anda rajin anda untung.... .
.
Whatsapp ADMIN AGEN HQ SEKARANG!!
http://www.wasap.my/60179565368
http://www.wasap.my/60179565368
.
Dah ramai yang sudah berjaya dengan kami πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» ANDA BILA LAGI???.. Cepat2 JANGAN KETINGGALAN
.
.
i love you more😘😘
semua urusan, sila contact terus ke team saya sekarang.

NAMA DULU = DRK ℒ️.
SEKARANG REBRANDING KE = CHLUSHℒ️
.🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎
.
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation
.

Ws admin SHAM
+60179565368 πŸ“²
.
FB PAGES - CHLUSH


0

Jom dapatkan Mary Jardin
.
.
Facial Soap RM37
Face Oil RM56
Detox Clay Mask RM56
Collagen Serum SPF30 RM103

Essential set RM197
Facial soap + face oil +serum

Fullset RM253
Facial soap + face oil + clay mask + collagen serum

MJ Raya Box RM200
Facial cleanser + colorless face oil + calendula serum

MJ Travel Bag RM220
Satin silk shawl + lipmatte + bb cushion + brooch + hadiah misteri
.
.
#maryjardinkuantanpahang #jerawat #jeragat #kulitkusam #kutil #kulitberminyak #kulitkombinasi #kulitsensitif #kulitkeringmenggelupas #ekzema #psoriasis #alahan #tonataksekata #kedutan #MJAC #garishalus #sunburn #blackhead #whitehead #poribesar #cerahsekata #testimonimaryjardin #parutberlubang #trendinginfo #antioksida #fattzura #maryjardinmurah #bazarpaknil #reviewmaryjardin #minumankesihatan .
.
Jemput stalk instagram ini untuk lebih info produk dan harga promo
.
.
Untuk pembelian dan pertanyaan tentang Mary Jardin:
.
.
Contact Yanie di 013-6926927


0

#Repost @scrubdistrict (@get_repost)
・・・
Unicorn Life & Flawless Days 🌈 Rahsia kulit cantik starts with Scrubbing your face twice a day dengan our Magic Treatment Scrub β™₯️ Yes girls our scrub bukan mcm scrub biasa . It acts like a treatment scrub utk treat Acne, Parut, Excema, Whitehead Blackhead, and putihkan kulit sekali gus πŸ’― Baca feedback dulu okays , once dah guna you will seriously die without this Scrub . Fair Flawless Fabulous mestilah hari2 dengan @scrubdistrict And yes pitam sgt tgk kulit Iris Lovee & nak kulit cantik persis Barbie jgn lupa Scrub twice a day kays β™₯️
.
.
#scrubdistrict #scrub #scrubs #scrublife #skincare #skin #jerawat #jerawatmeradang #jerawatbatu #putih #mua #supplements #sayajual #glow #glowing #jeragat #cantik #cantik2 #whitehead #mekapmurah #skincaremurah #kulitputih #kulit #kulitkusam #kulitsehat #flawless


2

#Repost @feeltabeauty_hq (@get_repost)
・・・
[ RAHSIA KULIT PUTEH GEBU PINKIS SATU BADAN ]
.
Rahsia kulit Osza gebu puteh pinkis amalkan secret jelly dari packing lama lagi tau uols.
.
Konsisten amalkan supaya kulit dan toksin dalam badan bersih sihat.
.
Pada yang ada masalah breakout jerawat jeragat pigmentation non stop keluar, wajib cuba untuk detoxkan kulit korang dari dalam tubuh badan supaya lepas amalkan secret jelly mudah la uols apply apa sahaja menjadi.
.
Wssapme
0182572003
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik


1

MANFAAT SABUN AMOOREA πŸ‘ˆ
✏️1. Mengatasi Jerawat yg parah, komedo , noda hitam
✏️2. Menghilangkan garis halus & mengencangkan kulit
✏️3. Meregenerasi sel-sel kulit
✏️4. Menghilangkan panu, bintik2 hitam
✏️5. Mengecilkan pori-pori
✏️6. Mengurangi kantung mata
✏️7. Anti bakteri (mencegah penyakit kulit )
✏️8. Menumbuhkan rambut kepala
✏️9. Mengurangi ketombe
✏️10. Membersihkan kulit, merawat dan melembabkan
✏️11. Menghasilkan kulit yang halus dan nampak lebih muda
✏️12. Menyembuhkan berbagai pnykt kulit (jamur,alergi,dll)
✏️13. Mengatasi kulit kendur, kerut, dan selulit
✏️14. Mengembalikan warna bibir yg hitam akibat merokok,dll
✏️15. Menghilangkan parut / bekas luka β†ͺ️Berbahan DASAR : HEILMOOR CLAY adalah endapan lapisan dalam di Austria yg sangat kaya akan nutrisi dan terbentuk +3000 tahun yg lalu.
β†ͺ️Merupakan bahan alami yg berperan penting utk metabolisme sel kulit..
β†ͺ️Kini banyak klinik perawatan kulit yg menawarkan produk berbasis HEILMOOR CLAY di Eropa
πŸ‘ͺπŸ‘ΆπŸ‘¦πŸ‘§πŸ‘¨πŸ‘©πŸ‘΄πŸ‘΅Pemakaian aman untuk Ibu Hamil, Menyusui, anak-anak dan bayi.
Info pemesanan/daftar member wa saya
0823-5256-5656

#nuamoorea#amoorea#skincare#beautycare#obatjerawat#flekhitam#komedo#kulitkusam#kulithalus#skincaremasakini#perawatanAlami#bopeng#gatalgatal#jerawat#nuamoorea#amooreaptdep#amooreaherbal#masakini#nuamoorea#beautyplusbar#beaytybar#nuamooreaJawatengah#nuamooreacilacap#kawunganten#jakartabarat#jakarta #indramayu #cirebon #taiwan#kalimantan #kualakapuas #@barito_g01 amoorea


0

Regrann from @datodrkk_chlush - Seperti yg dijanjikan harini kita buat cabutan bertuah utk menang cincin emas ❗️❗️❗️Masa yg diberikan utk tuntut hadiah 24jam je .. Nama yg bertuah boleh wssp kat no nie ye 0179211450 , boleh tuntut hadiah sbelum jam 1pm besok 😘😘😘 TAHNIAH kepada pemenang ❀️❀️❀️
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation

Ws admin yeen
0179205390 πŸ“²
.
FB PAGES - CHLUSH


1

There’s so many BEAUTIFUL reasons to be happy 😊 .
Love,
Lisa ❀️
. Price :
πŸ’ Lovera Magic Jelly : RM70
πŸ’ Lovera Complete Cleanser : Rm40
πŸ’ Lovera Glow Mist : Rm45
πŸ’ Lovera Day Cream : Rm40
πŸ’ Lovera Bbjelly : Rm45
(Without Postage)
.
.
Keen To Order +6011 3234 8255
.
πŸ’– Official IG : @LoveraMalaysia
.
πŸ’› Promo IG - @lovera.promo
.
πŸ’– COD with agent - @lovera.info
.
πŸ’› Testimonials - @lovera.testimonials
.
πŸ’– Video - @lovera.video
.
πŸ’› Catalog - @lovera.catalogue
.
πŸ’– FAQ - @lovera.faq
.
πŸ’» www.lovera.com.my


2

Regrann from @datodrkk_chlush - Seperti yg dijanjikan harini kita buat cabutan bertuah utk menang cincin emas ❗️❗️❗️Masa yg diberikan utk tuntut hadiah 24jam je .. Nama yg bertuah boleh wssp kat no nie ye 0179211450 , boleh tuntut hadiah sbelum jam 1pm besok 😘😘😘 TAHNIAH kepada pemenang ❀️❀️❀️
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation

Ws admin yeen
0179205390 πŸ“²
.
FB PAGES - CHLUSH


0

Suka pakai produk Oriflame??
Tpi gak ketemu sama konsultan oriflame disekitar kamu.... Sini yuk jdi member oriflame
Walaupun jadi pemakai boleh2 ajaa
Mau jdi penjualnya juga gpp
Mau jdi pebisnisnya ayokkklahhhh nanti diajarin.

Dengan 49.900 kamu bisa dapet keuntungan jauh lebih banyak😍

Chat link di bio yach..nanti aku infokan keuntungannya...
#oriflame
#komunitasglamorbiz
#kecantikan
#bisnismudah
#bisnisiburumahtangga
#wajahjerawat
#kulitkusam
#wajahsegar
#pastagigi
#gigisehat
#mulutsegar
#minumankesehatan
#caramudahjadiorangkaya
#bisnisonline
#bisnisanakmuda
#bisniskecantikan
#caramembuatalis
#caramenghilangkanstrectmark
#footcare
#lipstick
#presspowder
#parfum
#bisnismahasiswa
#enterprenaur
#scrub


0

[SALE RAYA] β€œ ITU KAKAK AWAK KER, NENEK AWAK? SAYA PON KONFIUS”
.
Tak pasal-pasal saja.
Adik balik dari sekolah dan terus gtau aku tadi.
Sakit nyer hati bile cikgu cakap kat aku camtu.
.
Mentang-mentangla muka aku tak berapa cerah dan kusam
Itu yang buat aku nak transform terus ni.
Tak tahan asyik kena perli muka cam orang tua
Umur baru awal 30an.
.
Aku pun try produk SEVEN SERUM ni
Memang power beb
Muka cerah dan yang paling best lagi tu
Kulit muka flawless jer.
.
KORANG TAK CAYER KER?
Setakat ni yang dah pakai semua KOMPLAIN
Kulit muka dia orang makin chanteq jerr
.
Takpa korang boleh baca kat sini :-
.
Akak dah pakai sebulan
Memang kesan dia cepat
Yang best lagitu kulit makin gebuss jer
~ Lita, Ampang ~
.
Ida dah try bermacam produk tapi
Yang ini paling sesuai dengan kulit Ida
Senang citer..kulit orang Asia
Memang boleh ngamlah.
~ Ida, Kuantan ~
.
Boleh try satu dulu dan dapatkan potongan RM50
Kalau ambik 3 dapat harga SPECIAL tau.
.
P/s Produk SEVEN SERUM ni khusus untuk wajah yang ada masalah dan kami nak poskan segera pada anda agar SETTLE masalah anda. Cepat hubungi kami Whatsapp di +60122488244
.
#millenniummadehq #serum #serumviral #serumwajah #luluskkm #sayajualserum #cantik #jerawat #flawless #jeragat #kulitkusam #kulitsensitif #kulitcantik #kulitberminyak #tanpabahankimia #beautifulskin #tipskecantikan #produkkesihatan #produkkecantikan
#instashopmalaysia
#onlineshopmalaysia
#dropshipmalaysia


0

Kalau dulu jerawat pasir satu muka, kawan2 selalu ajek masalah kulit saya.οΏ½.�” alaaa mina kulit muka kertas pasir tu β€œ .οΏ½Kawan2 akan gelar aku kertas pasir atas sebab jerawat pasir yang menghantui wajah aku.οΏ½.�” siapa tak stress hari hari aku di pulau kan atas sebb diri aku tidak cantik”�.οΏ½Tapi bila satu hari tu aku tunjuk kan kesembuhan kulit aku pada mereka baru tergedik2 diorang nak kawan dengan aku.οΏ½.οΏ½Memang tidak di sangka dekat dunia ni ramai orang memilih kecantikan, kekayaan untuk di jadikan kawan.οΏ½.οΏ½Jadi kita perlu menjaga kecantikan kulit dan ubah kehidupan kita ke arah lebih baik.οΏ½.οΏ½Dapatkan produk ini untuk capai impian anda β€œ Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatappsοΏ½+6‭0167169495‬ -οΏ½AGENT& STOKIS diperlukanοΏ½.οΏ½#Feeltasecretjelly #feeltabeautyοΏ½#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

AKAK ADA MASALAH KULIT WAJAH,
SEVEN SERUM BOLEH MEMBANTU AKAK.
Manfaat Seven Serum
Semua jenis kulit boleh pakai.
πŸ’ Ada Clinical ProvenπŸ’ 
"Kualiti memang ” The BestπŸ‘
πŸ’― bahan organik taw😍
Ada *7* Kebaikan dalam *1* botol.
Harga Mampu Miliki dengan kuantiti *30ml* sebotol.
Mudah nak digunakan & mudah dibawa

7 Fungsi Utama Produk
❀️Mencerahkan Kulit Wajah
❀️Mengurangkan Eyebag
❀️Mengecilkan Liang Pori
❀️Menghilangkan Kedutan
❀️Menegangkan Kulit Wajah
❀️Menganjalkan Kulit Wajah
❀️Melembapkan Kulit Wajah
🌸Keistimewaan Produk Kami🌸
Tak ada merkuri
Tak cair
Tak memudaratkan & tiada kesan sampingan
Tak melekit
Tak berminyak
Tak mengandungi alkohol
βœ”οΈCepat meresap ke kulit wajah
βœ”οΈπŸ’―halal
βœ”οΈmesra wuduk

Order Seven Serum
Cepat-cepat wasap +60104209383

#millenniummadehq #sevenserum
#serum #serumviral #serumwajah #luluskkm #sayajualserum #cantik #jerawat #flawless #jeragat #kulitkusam #kulitsensitif #kulitcantik #kulitberminyak #tanpabahankimia #beautifulskin #tipskecantikan #produkkesihatan #produkkecantikan
#instashopmalaysia
#onlineshopmalaysia
#dropshipmalaysia


0

Paket Syahla kuning 4 produk
πŸ”Έmenjaga kulit dari sinar matahari
πŸ”Έmemutihkan secara permanen
πŸ”Έmelebabkan
πŸ”Έmembuat kulit wangi πŸ”Έada label BPOM
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
πŸ”ΈHarga : 215.000
πŸ”Έscrub 220gr
πŸ”Έshower gel : 250ml
πŸ”Έhandbody : 250ml
πŸ”Έhandbody magic : 250ml
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
#handbody #handbodypemutih #handbodywhitening #handbodywhiteningori #handbodyampuh #handbodyaman #lationpemutih #lationampuh #perawatantubuh #perawatanbadan #kulitsehat #kulitcerah #pemutih #pemutihaman #pemutihampuh #pemutihbadanori #pemutihbadan #kulitkusam #pemutihkulit #cepatputih #putihalami #kulitputih


0

Seriusly best sangat produk ni kesan nampak dalam 4 hari jerawat semakin kurang"
.
Amboiii "kami janjikan kesan seawal 2 minggu tapi ramai customers memberi feedback seawal 4-seminggu dah nampak perubahan.
.
Customer seronok kita lagi seronok dapat bantu mereka. Lebih-lebih lagi yang ada masalah kulit kusam, jerawat jeragat ,parut ,sunburn , ehhhhh banyak kalau nak sebut ni.
.
Kalau korang ada sebarang masalah kulit jom cerita pada kami insyallah jika sesuai dgn produk kami, kami akan guide sebaik mungkin.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0146728179 -
AGENT& STOKIS diperlukan
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal


0

Regrann from @datodrkk_chlush - Seperti yg dijanjikan harini kita buat cabutan bertuah utk menang cincin emas ❗️❗️❗️Masa yg diberikan utk tuntut hadiah 24jam je .. Nama yg bertuah boleh wssp kat no nie ye 0179211450 , boleh tuntut hadiah sbelum jam 1pm besok 😘😘😘 TAHNIAH kepada pemenang ❀️❀️❀️
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation

Ws admin yeen
0179205390 πŸ“²
.
FB PAGES - CHLUSH


0

<< swipe left for recipe.
.
.
Nak kulit cantik berseri dalaman pun kena jaga jugak tau. Kulit adalah organ tubuh paling besar dan salah satu daripada fungsi kulit adalah penyingkiran. Lebihan toksin dalam sistem tubuh akan terzahir pada kulit. Toksin yang banyak dalam badan akan membuatkan kulit jadi kusim, jerawat, blackheads, liang pori menjadi besar, lingkaran hitam dibahagian mata dan sebagainya.
.
Jom cuba resepi detox water for clear skin ni.
.
Nak cantik luaran guna lah Tyrarissa.
.
πŸ“±TO ORDER WHATSAPP β€­πŸ‘‰πŸΌ .‬
+60 19-536 0133

#tyrarissaskincare #skincare #faceprimer #bbcushion #kulitkusam #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #produkbuatanmalaysia #malayvine #kulitflawless #kulitglowing #antiaging #luluskkm #sayajual


0

HAPPY PARUT JERAWAT, JERAGAT & KULIT KUSAM MAKIN PUDAR β™₯️
.
Supplement yang kaya antioksidan amat penting untuk kesihatan dan mengekalkan sistem imunisasi badan.Ini antara supplement wajib Fila akan consume pada setiap hari selepas lunch dan juga sebelum tidur.
.
Kesannya apabila diambil secara konsisten membuatkan Fila rasa amat-amat berpuas hati.
.
Antara manfaat Vitamin E yang boleh diperolehi ialah ; .
.
πŸ’Ÿ. Mencantikkan kulit.Kulit halus, gebu dan licin.
πŸ’Ÿ. Mengurangkan jeragat dan juga jerawat.
πŸ’Ÿ. Mengurangkan parut jerawat dan juga parut luka.
πŸ’Ÿ. Mengandungi anti-oksidan yang tinggi untuk kulit nampak lebih muda ( awet muda ).
πŸ’Ÿ. Meningkatkan kesuburan.
πŸ’Ÿ. Menyelesaikan masalah kelesuan.
πŸ’Ÿ. Meningkatkan keinginan seksual suami isteri.
πŸ’Ÿ. Meningkatkan orgasma yang lebih kerap dan semangat
πŸ’Ÿ. Membantu kawasan gelap areola mengecil dan warna puting menjadi cerah semula.
πŸ’Ÿ. Memudarkan parut strecth mark.
πŸ’Ÿ.Melambatkan proses penuaan kulit dan wajah.
πŸ’Ÿ.Mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular.
πŸ’Ÿ.Mengurangkan risiko penyakit kronik seperti kanser.
πŸ’Ÿ.Membantu memperbaiki sistem antibodi tubuh badan.
πŸ’Ÿ.Membantu otot berfungsi dengan baik serta memperbaiki sel tisu badan.
πŸ’Ÿ. Sesuai untuk buat masker bagi kelembapan kulit wajah
.
.So, memang tak rugi kalau korang grab sebotal hari ini tau..sebotol tahan 4 bulan..jimat sgt 😊
.
Nak dapatkan Vitamin E?
.
Jom grab sekarang sebelum terlambat tau. Ada something special apabila korang grab dengan satu SET KECANTIKAN SHAKLEE ini yaa.
.
@afilashaklee.distributor
Pengedar Sah Shaklee
0194617217
.
.
#shakleekulim #shakleekedah #espshaklee #shakleelunas #shakleesgpetani #shakleealorsetar #shakleesabah #shakleesarawak#shakleesingapura #shakleebrunei #vitamincshaklee #vitamineshaklee #kulitkering #kulitkusam #jeragat #jerawat #setkecantikanshaklee #shakleebaling


0

HAPPY PARUT JERAWAT, JERAGAT & KULIT KUSAM MAKIN PUDAR β™₯️
.
Supplement yang kaya antioksidan amat penting untuk kesihatan dan mengekalkan sistem imunisasi badan.Ini antara supplement wajib Fila akan consume pada setiap hari selepas lunch dan juga sebelum tidur.
.
Kesannya apabila diambil secara konsisten membuatkan Fila rasa amat-amat berpuas hati.
.
Antara manfaat Vitamin E yang boleh diperolehi ialah ; .
.
πŸ’Ÿ. Mencantikkan kulit.Kulit halus, gebu dan licin.
πŸ’Ÿ. Mengurangkan jeragat dan juga jerawat.
πŸ’Ÿ. Mengurangkan parut jerawat dan juga parut luka.
πŸ’Ÿ. Mengandungi anti-oksidan yang tinggi untuk kulit nampak lebih muda ( awet muda ).
πŸ’Ÿ. Meningkatkan kesuburan.
πŸ’Ÿ. Menyelesaikan masalah kelesuan.
πŸ’Ÿ. Meningkatkan keinginan seksual suami isteri.
πŸ’Ÿ. Meningkatkan orgasma yang lebih kerap dan semangat
πŸ’Ÿ. Membantu kawasan gelap areola mengecil dan warna puting menjadi cerah semula.
πŸ’Ÿ. Memudarkan parut strecth mark.
πŸ’Ÿ.Melambatkan proses penuaan kulit dan wajah.
πŸ’Ÿ.Mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular.
πŸ’Ÿ.Mengurangkan risiko penyakit kronik seperti kanser.
πŸ’Ÿ.Membantu memperbaiki sistem antibodi tubuh badan.
πŸ’Ÿ.Membantu otot berfungsi dengan baik serta memperbaiki sel tisu badan.
πŸ’Ÿ. Sesuai untuk buat masker bagi kelembapan kulit wajah
.
.So, memang tak rugi kalau korang grab sebotal hari ini tau..sebotol tahan 4 bulan..jimat sgt 😊
.
Nak dapatkan Vitamin E?
.
Jom grab sekarang sebelum terlambat tau. Ada something special apabila korang grab dengan satu SET KECANTIKAN SHAKLEE ini yaa.
.
@afilashaklee.distributor
Pengedar Sah Shaklee
0194617217
.
.
#shakleekulim #shakleekedah #espshaklee #shakleelunas #shakleesgpetani #shakleealorsetar #shakleesabah #shakleesarawak#shakleesingapura #shakleebrunei #vitamincshaklee #vitamineshaklee #kulitkering #kulitkusam #jeragat #jerawat #setkecantikanshaklee #shakleebaling


0

HAPPY PARUT JERAWAT, JERAGAT & KULIT KUSAM MAKIN PUDAR β™₯️
.
Supplement yang kaya antioksidan amat penting untuk kesihatan dan mengekalkan sistem imunisasi badan.Ini antara supplement wajib Fila akan consume pada setiap hari selepas lunch dan juga sebelum tidur.
.
Kesannya apabila diambil secara konsisten membuatkan Fila rasa amat-amat berpuas hati.
.
Antara manfaat Vitamin E yang boleh diperolehi ialah ; .
.
πŸ’Ÿ. Mencantikkan kulit.Kulit halus, gebu dan licin.
πŸ’Ÿ. Mengurangkan jeragat dan juga jerawat.
πŸ’Ÿ. Mengurangkan parut jerawat dan juga parut luka.
πŸ’Ÿ. Mengandungi anti-oksidan yang tinggi untuk kulit nampak lebih muda ( awet muda ).
πŸ’Ÿ. Meningkatkan kesuburan.
πŸ’Ÿ. Menyelesaikan masalah kelesuan.
πŸ’Ÿ. Meningkatkan keinginan seksual suami isteri.
πŸ’Ÿ. Meningkatkan orgasma yang lebih kerap dan semangat
πŸ’Ÿ. Membantu kawasan gelap areola mengecil dan warna puting menjadi cerah semula.
πŸ’Ÿ. Memudarkan parut strecth mark.
πŸ’Ÿ.Melambatkan proses penuaan kulit dan wajah.
πŸ’Ÿ.Mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular.
πŸ’Ÿ.Mengurangkan risiko penyakit kronik seperti kanser.
πŸ’Ÿ.Membantu memperbaiki sistem antibodi tubuh badan.
πŸ’Ÿ.Membantu otot berfungsi dengan baik serta memperbaiki sel tisu badan.
πŸ’Ÿ. Sesuai untuk buat masker bagi kelembapan kulit wajah
.
.So, memang tak rugi kalau korang grab sebotal hari ini tau..sebotol tahan 4 bulan..jimat sgt 😊
.
Nak dapatkan Vitamin E?
.
Jom grab sekarang sebelum terlambat tau. Ada something special apabila korang grab dengan satu SET KECANTIKAN SHAKLEE ini yaa.
.
@afilashaklee.distributor
Pengedar Sah Shaklee
0194617217
.
.
#shakleekulim #shakleekedah #espshaklee #shakleelunas #shakleesgpetani #shakleealorsetar #shakleesabah #shakleesarawak#shakleesingapura #shakleebrunei #vitamincshaklee #vitamineshaklee #kulitkering #kulitkusam #jeragat #jerawat #setkecantikanshaklee #shakleebaling


0

Musim raya ni mesti ada yang still beraya lagi kan? Beraya tu beraya jugak ya tapi jangan lupa pakai scrub district sebelum apply makeup tu. Baru la boleh FAIR FLAWLESS FABULOUS macam Barbie kita tuπŸ’‹
.
Kelebihan whitening Facial Scrub District :
πŸ’Merawat rashes
πŸ’Hilangkan blackhead and whitehead
πŸ’Hilangkan parut hitam,jerawat & jeragat
πŸ’Mengatasi kulit kusam
πŸ’Merawat ezcema & rashes
πŸ’Putihkan ketiak & celah kangkang
πŸ’Hilangkan jerawat badan
πŸ’Mencerahkan kulit muka & badan seawal 3 hari πŸ’―
.
Ramai yang dah repeat order gara² magical scrub ni ✨Jom dapatkan Scrub District sekarang.
.
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp mimie πŸ“±0175412915
.
atau click link bio for direct whatsapp. Senang an? πŸ˜‰
.
πŸ“¬ Postage everyday except Saturday and Sunday.
πŸš— Cod available at :
πŸ‰Petron ampang.
πŸ‰ KFC gunung rapat.
πŸ‰ Station 18.
πŸ‰Kinta city.
πŸ‰Ipoh parade.
πŸ‰Meru.
πŸ‰Klebang.
πŸ‰Seri Iskandar.
.
#scrubdistrict #scrubdistrictipoh #scrubdistrictgunungrapat #scrubdistrictstation18 #scrubdistrictagent #teamdatinsumelodi #skincaremurah #skincaremalaysia #bodyscrubmalaysia #facescrubmalaysia #scrubmurah #scrubbibir #pencucimuka #scruborganik #scrubputih #nakcantik #ubatjerawat #ubatjeragat #ubateczema #ubatparut #produkhalal #kulitkusam #kulitputih #kulitcantik #pencucimukaorganik #putihdaridinding #skincarebebasmerkuri #scrubviral #pencucimukaviral


0

The end of the page