#LYperfume

Instagram photos and videos

#LYperfume#น#wangianoriginal#originalcharacter#makeuptutorial#muslimahfashion#hijabfashion#lyhijab#muslimah#hijab#perfume#aromatherapy#oriperfume#lyftcode#jubah#skin#perfumetravel#hantaran#edp#perfumetahanlama#wangian#tutorial#lyperfume#LYlovers#skincare#bodymist#LyPerfume#fragranceoriginal#edpPerfume

Hashtags #LYperfume for Instagram

L'eau d'issey pour homme edt กล่องเทส 1450฿
(หนึ่งในน้ำหอม most men love)

Issey Miyake ใช้วัสดุที่หายากมากและหายากเพื่อสร้างน้ำหอมที่ทำให้เกิดความรู้สึกของความเป็นอิสระและความสงบเป็นอมตะ L'Eau d'Issey Pour Homme ถูกสร้างขึ้นเป็นสากล Eau de Toilette เหมาะสำหรับทุกโอกาส

L'Eau d'Issey for Men เป็นกลิ่นหอมของน้ำที่มีดอกยูซุเช่นเดียวกับโน้ตด้านบนพร้อมด้วยกลิ่นของมะกรูดมะนาวและทาร์ราโกร์ โน้ตกลางเป็นรสเผ็ดและไม้: ลูกจันทน์เทศและดอกบัวเป็นส่วนผสมที่น่าตื่นเต้นและไม่คาดคิดในองค์ประกอบนี้ โน้ตที่มีกลิ่นไม้เนื้อแข็งยับยั้งกลิ่นยาสูบไม้จันทน์ซีดาร์หญ้าแฝกและมัสค์ มันถูกสร้างขึ้นโดย Jacques Cavallier ในปีพ. ศ. 2537

#LyPerfume #น้ำหอมผู้ชาย #น้ำหอมแท้


0

Chloe edp 75ml กล่องเทส 2,050฿
ฟรี ems

#LyPerfume #น้ำหอมแท้
#น้ำหอมผู้หญิง


0

Mont Blanc Emblem edt 4.5ml 310฿

#LyPerfume #น้ำหอมแท้
#น้ำหอมผู้ชาย


0

Sexy amber micheal kors 7ml 360฿

#LyPerfume
#michealkors #น้ำหอมผู้หญิง
#น้ำหอมแท้


0

L'eau kenzo pour homme 5ml 290฿
#LyPerfume
#น้ำหอมผู้ชาย
#น้ำหอมแท้
#kenzo


0

Jimmy choo illicit edp 4.5ml 320฿

#LyPerfume
#jimmy choo
#น้ำหอมแท้ #น้ำหอมผู้หญิง


0

Angel muse mugler edp 5ml 320฿
Reg 30/ems50 ฿

#LyPerfume
#น้ำหอมแท้ #น้ำหอมผู้หญิง
#น้ำหอมแท้ #เคาน์เตอร์แบรนด์แท้


0

J'adore in Joy 5ml 420฿
Reg 30฿ / Ems 50฿
Line : rawdi.ly

#Dior
#น้ำหอมแท้
#น้ำหอมผู้หญิง
#LyPerfume


0

D&G Light Blue pour Homme edt 4.5ml 320฿

เป็นกลิ่นหอม Citrus Aromatic สำหรับผู้ชาย เปิดตัวในปี 2550 โน้ตยอดนิยมคือส้มเขียวหวานส้มโอและมะกรูด; โน้ตกลางเป็นดอกโรสแมรี่, ไม้พลองและบราซิลพริกไทย กลิ่นฐานหลัก คือมัสค์ น้ำหอมชนะรางวัล FiFi Award of Men's Luxe ประจำปี 2008

#LyPerfume
#น้ำหอมผู้ชาย


0

apply #tripleblends. El suka this multipurpose serum in oil bcoz boleh guna top-to-toe & boleh dibuat makeup base jgk. Im totally like it! ❤️ #adora #perfectduo
.
.
Multipurpose serum-in-oil sesuai utk kegunaan top-to-toe;
✔️rambut
✔️muka
✔️badan ❄️Face moisturizer
❄️Makeup base
❄️Lip base & lip conditioner
❄️Makeup remover
❄️Serum rambut/ Perfume rambut
❄️Lotion/ Serum badan
❄️Hand sanitizer
❄️Haluskan tumit kaki & kuku rosak
❄️Anti stretchmark & anti penuaan
❄️Rawat gatal/ ruam badan
❄️Rawat jerawat & parut .
.

Serum Triple Blends [KKM No: NOT170405545K]
.
Ape yg best?
🔅Cepat meresap 🔅Bau sedap; peach apricot
🔅Instant glowing after application
🔅Tekstur pekat tanpa kesan melekit
🔅Sesuai utk semua golongan (baby till grandma)
.
.
Net wg: 65ml
.
.
CARA PEMBELIAN?
More detail?
🔻
.
FAST RESPOND:
➡️wasap 016-3230644 @ Click this link di bio http://www.wasap.my/60163230644
.
.
#adora #adoraSerum #bukanserumBiasa #serumTerbaik #letgoforwardLyanaamer #LYanaamer
#LYperfume #serumAdora #serumMultiFunction


0

Inner Snow Switz .
.
APA YANG BEST INNER SWITZ?
-material lembut
-kain tak panas
-material ringan seperti tak pakai inner kepala tau
-kain tak jarang
-bukan jenis keras kejong ye
-bukan juga jenis pekak😄
.
.
Kain sangat superb, best sangat bila pakai. 🤗
RM50 (7pcs)
.
.
BELIAN BORONG & RETAIL
👇
👇
NAK ORDER?
.
.
CARA PEMBELIAN MUDAH:
📲wasap 016-3230644 @ klik link di bio  http://www.wasap.my/60163230644
.
.
FAST RESPOND WHATSAPP NOW
.
.
#lyhijab #LY #LYperfume #hijab #muslimah #fashion #wangianlama #topperfumes #serum #tutorial #makeuptutorial #skincarewajah #womenperfume #womenstyle #trending #makeup #scarves #letgoforwardLyanaamer #LYanaamer


0

Selain melembapkan, #tripleblends juga boleh merawat jerawat, parut, sunburn & minor problems.
.
.
Ape yg best lagi? 🔅Cepat meresap 🔅Bau sedap; peach apricot
🔅Instant glowing after application
🔅Tekstur pekat tanpa kesan melekit
🔅Sesuai utk semua golongan (baby till grandma) .
.

FAST RESPOND:
➡️wasap 016-3230644 @ Click this link di bio http://www.wasap.my/60163230644
.
.
#adoraSerum #tripleblendsserum #serumterbaik #lyperfume #tutorialmakeup #skincare


0

JERAWAT KECUT DALAM 1 MALAM
==============================
Pernah tak alami jerawat macam ni? Sakit kan, tambah-tambah bila membonjol kan. Jangan risau, korang boleh sapukan #tripleblends pada kawasan yang berjerawat tu. Insyaallah, dengan penggunaan yang konsisten, jerawat kecut parut pun pudar & hilang. Bagi sis ni, 1 malam penggunaan pun parut dah kecut. Di sebelah adalah resultnya yang sebenarnya. Sangat-sangat bagus
.
.
Tapi, harus ingat tau, jangan tangan tu ringan-ringan pergi picit jerawat tu okey. .
.
JOM CANTIK TANPA PICITAN. RAWATILAH KULIT ANDA DARI DALAM
.
.
.
NAK TAHU LEBIH DETAIL TENTANG #tripleblends ?? ----------------------------------------------------------------
JOM CONTACT ADORA KL & PUTRAJAYA
----------------------------------------------------------------
Whatsapp 'SAYA NAK ADORA' ke
📞0163230644
📞0163230644
📞0163230644
.
.
Klik link ini untuk PM kami sekarang
📲http://www.wasap.my/60163230644
📲http://www.wasap.my/60163230644
📲http://www.wasap.my/60163230644
.
.

#adora #bukanserumbiasabiasa #perfume #oriperfume #edp #perfumeterbaikmalaysia #wangian #wangianoriginal #originalcharacter #tahanlama #perfumetahanlama #hijab #muslimah #aromatherapy #lyhijab #lyftcode #jubah #makeuptutorial #skincare #skincareroutine #skin #perfumetravel #hantaran #tempahan #LYperfume #tripleblendsfeedback


0

JOM RAWAT RAMBUT DENGAN #tripleblends
.
**RAMBUT**
-Kurangkan Rambut Gugur & Kelemumur
-Pewangi Rambut
-Penyeri Rambut
-Menggalakkan Pertumbuhan Rambut
-Pelembap Kulit Kepala
-Rawatan Rambut Kering & Rapuh
.
.
APA YANG LAGI BEST?
-Cepat Meresap
-Bau Sedap; peach apricot
-Instant glowing
-Tekstur pekat tanpa kesan melekit
-Sesuai untuk semua golongan (baby till grandma)
.
.

NAK TAHU LEBIH DETAIL TENTANG #tripleblends ?? ----------------------------------------------------------------
JOM CONTACT ADORA KL & PUTRAJAYA
----------------------------------------------------------------
Whatsapp 'SAYA NAK ADORA' ke
📞0163230644
📞0163230644
📞0163230644
.
.
Klik link ini untuk PM kami sekarang
📲http://www.wasap.my/60163230644
📲http://www.wasap.my/60163230644
📲http://www.wasap.my/60163230644
.
.

#adora #bukanserumbiasabiasa #perfume #oriperfume #edp #perfumeterbaikmalaysia #wangian #wangianoriginal #originalcharacter #tahanlama #perfumetahanlama #hijab #muslimah #aromatherapy #lyhijab #lyftcode #jubah #makeuptutorial #skincare #skincareroutine #skin #perfumetravel #hantaran #tempahan #LYperfume #tripleblendsfeedback


1

Parut Pudar, Kulit Pun Glowing. Manjakan diri anda dengan pemakaian #tripleblends setiap hari.
.
.
Kulit sihat, cantik parut jerawat & jeragat pun hilang. Kulit semakin licin, sihat & glowing.
.
.

NAK TAHU LEBIH DETAIL TENTANG #tripleblends ?? ----------------------------------------------------------------
JOM CONTACT ADORA KL & PUTRAJAYA
----------------------------------------------------------------
Whatsapp 'SAYA NAK ADORA' ke
📞0163230644
📞0163230644
📞0163230644
.
.
Klik link ini untuk PM kami sekarang
📲http://www.wasap.my/60163230644
📲http://www.wasap.my/60163230644
📲http://www.wasap.my/60163230644
.
.

#adora #bukanserumbiasabiasa #perfume #oriperfume #edp #perfumeterbaikmalaysia #wangian #wangianoriginal #originalcharacter #tahanlama #perfumetahanlama #hijab #muslimah #aromatherapy #lyhijab #lyftcode #jubah #makeuptutorial #skincare #skincareroutine #skin #perfumetravel #hantaran #tempahan #LYperfume #tripleblendsfeedback


1

@officiallyana.skincare ada buat PROMOSI RAMADHAN 2018 la, jom ramai-ramai visit @officiallyana.skincare . Sesiapa berminat, boleh dapatkan ye, no.tel pun ada sekali. Okey Salam Ramadhan semua
.
Jom dapatkan Inspired Perfume hanya RM35 sebotol (3 FREE GIFT MENANTI). .
Bau badan akan menjadi-jadi sekiranya anda berada di bawah cahaya matahari. Cahaya matahari yang merupakan sinar UV bertindak ke lapisan kulit dan membekalkan hormon yang bertindak mengeluarkan peluh dan bau badan. Sebaiknya, anda harus banyak duduk di tempat yang berhawa dingin dan tidak panas. Lama kelamaan masalah bau badan ini sukar berlaku.
.

Hanya spray sekali sahaja, wangian bertahan selama 12 jam. Hebat kan? Anda tidak perlu lagi mengintai-ngintai orang lain untuk menyembur perfume ke badan anda setiap pagi, siang, tengahari, petang dan malam ketika berada di tempat kerja. Semestinya sembur LY Perfume sekali, terus tahan lama. Sepadan dengan taglinenya ‘Tahan lama itu pasti, anda pasti puas hati’.
.
.
KEISTIMEWAAN LY Perfume:
35ML, BOTOL KACA
▪️ EDP Perfume, Pati Original
▪️ Wangian Tahan Sehingga 12 jam
▪️ Boleh Dibawa Solat
▪️ Mudah Dibawa Travel
▪️ Boleh dipakai lelaki & wanita
▪️ Haruman Terkenal (Top Perfume)
▪️ Setanding Original Perfume
▪️ Produk Bumiputera 100% (halal)
.
💐BEST SELLER LY PERFUME💐
▪️ Lancome inspired by Miracle
▪️ Christian Dior inspired by Dior Addict 2
▪️ DKNY inspired by Be Delisioous
▪️ Clinique inspired by Happy
.

follow ig & fb: officialLyana.skincare
✅TAHAN LAMA ITU PASTI, ANDA MESTI PUAS HATI
.
.

JOM CONTACT LY PERFUME
---------------------------------------------
Whatsapp 'SAYA NAK LY PERFUME' ke
📞01110230687
📞01110230687
📞01110230687

Klik link ini untuk PM kami sekarang
📲http://www.wasap.my/601110230687
📲http://www.wasap.my/601110230687
📲http://www.wasap.my/601110230687
.
.
#LYlovers #LYperfume #perfumeterbaik #perfumetahanlama #edpPerfume #LYquote #perfume #oriperfume #edp #wangian #wangianoriginal #originalcharacter #hijab #muslimah #aromatherapy #tips #tutorial #lyhijab #lyftcode #jubah #makeuptutorial #skin #perfumetravel #hantaran #mua #muslimahfashion #fragrance #bodymist #fragranceoriginal


0

@officiallyana.skincare ada buat PROMOSI RAMADHAN 2018 la, jom ramai-ramai visit @officiallyana.skincare . Sesiapa berminat, boleh dapatkan ye, no.tel pun ada sekali. Okey Salam Ramadhan semua
.
Jom dapatkan Inspired Perfume hanya RM35 sebotol (3 FREE GIFT MENANTI). .
Bau badan akan menjadi-jadi sekiranya anda berada di bawah cahaya matahari. Cahaya matahari yang merupakan sinar UV bertindak ke lapisan kulit dan membekalkan hormon yang bertindak mengeluarkan peluh dan bau badan. Sebaiknya, anda harus banyak duduk di tempat yang berhawa dingin dan tidak panas. Lama kelamaan masalah bau badan ini sukar berlaku.
.

Hanya spray sekali sahaja, wangian bertahan selama 12 jam. Hebat kan? Anda tidak perlu lagi mengintai-ngintai orang lain untuk menyembur perfume ke badan anda setiap pagi, siang, tengahari, petang dan malam ketika berada di tempat kerja. Semestinya sembur LY Perfume sekali, terus tahan lama. Sepadan dengan taglinenya ‘Tahan lama itu pasti, anda pasti puas hati’.
.
.
KEISTIMEWAAN LY Perfume:
35ML, BOTOL KACA
▪️ EDP Perfume, Pati Original
▪️ Wangian Tahan Sehingga 12 jam
▪️ Boleh Dibawa Solat
▪️ Mudah Dibawa Travel
▪️ Boleh dipakai lelaki & wanita
▪️ Haruman Terkenal (Top Perfume)
▪️ Setanding Original Perfume
▪️ Produk Bumiputera 100% (halal)
.
💐BEST SELLER LY PERFUME💐
▪️ Lancome inspired by Miracle
▪️ Christian Dior inspired by Dior Addict 2
▪️ DKNY inspired by Be Delisioous
▪️ Clinique inspired by Happy
.

follow ig & fb: officialLyana.skincare
✅TAHAN LAMA ITU PASTI, ANDA MESTI PUAS HATI
.
.

JOM CONTACT LY PERFUME
---------------------------------------------
Whatsapp 'SAYA NAK LY PERFUME' ke
📞01110230687
📞01110230687
📞01110230687

Klik link ini untuk PM kami sekarang
📲http://www.wasap.my/601110230687
📲http://www.wasap.my/601110230687
📲http://www.wasap.my/601110230687
.
.
#LYlovers #LYperfume #perfumeterbaik #perfumetahanlama #edpPerfume #LYquote #perfume #oriperfume #edp #wangian #wangianoriginal #originalcharacter #hijab #muslimah #aromatherapy #tips #tutorial #lyhijab #lyftcode #jubah #makeuptutorial #skin #perfumetravel #hantaran #mua #muslimahfashion #fragrance #bodymist #fragranceoriginal


0

@officiallyana.skincare ada buat PROMOSI RAMADHAN 2018 la, jom ramai-ramai visit @officiallyana.skincare . Sesiapa berminat, boleh dapatkan ye, no.tel pun ada sekali. Okey Salam Ramadhan semua
.
Jom dapatkan Inspired Perfume hanya RM35 sebotol (3 FREE GIFT MENANTI). .
Bau badan akan menjadi-jadi sekiranya anda berada di bawah cahaya matahari. Cahaya matahari yang merupakan sinar UV bertindak ke lapisan kulit dan membekalkan hormon yang bertindak mengeluarkan peluh dan bau badan. Sebaiknya, anda harus banyak duduk di tempat yang berhawa dingin dan tidak panas. Lama kelamaan masalah bau badan ini sukar berlaku.
.

Hanya spray sekali sahaja, wangian bertahan selama 12 jam. Hebat kan? Anda tidak perlu lagi mengintai-ngintai orang lain untuk menyembur perfume ke badan anda setiap pagi, siang, tengahari, petang dan malam ketika berada di tempat kerja. Semestinya sembur LY Perfume sekali, terus tahan lama. Sepadan dengan taglinenya ‘Tahan lama itu pasti, anda pasti puas hati’.
.
.
KEISTIMEWAAN LY Perfume:
35ML, BOTOL KACA
▪️ EDP Perfume, Pati Original
▪️ Wangian Tahan Sehingga 12 jam
▪️ Boleh Dibawa Solat
▪️ Mudah Dibawa Travel
▪️ Boleh dipakai lelaki & wanita
▪️ Haruman Terkenal (Top Perfume)
▪️ Setanding Original Perfume
▪️ Produk Bumiputera 100% (halal)
.
💐BEST SELLER LY PERFUME💐
▪️ Lancome inspired by Miracle
▪️ Christian Dior inspired by Dior Addict 2
▪️ DKNY inspired by Be Delisioous
▪️ Clinique inspired by Happy
.

follow ig & fb: officialLyana.skincare
✅TAHAN LAMA ITU PASTI, ANDA MESTI PUAS HATI
.
.

JOM CONTACT LY PERFUME
---------------------------------------------
Whatsapp 'SAYA NAK LY PERFUME' ke
📞01110230687
📞01110230687
📞01110230687

Klik link ini untuk PM kami sekarang
📲http://www.wasap.my/601110230687
📲http://www.wasap.my/601110230687
📲http://www.wasap.my/601110230687
.
.
#LYlovers #LYperfume #perfumeterbaik #perfumetahanlama #edpPerfume #LYquote #perfume #oriperfume #edp #wangian #wangianoriginal #originalcharacter #hijab #muslimah #aromatherapy #tips #tutorial #lyhijab #lyftcode #jubah #makeuptutorial #skin #perfumetravel #hantaran #mua #muslimahfashion #fragrance #bodymist #fragranceoriginal


0

@officiallyana.skincare ada buat PROMOSI RAMADHAN 2018 la, jom ramai-ramai visit @officiallyana.skincare . Sesiapa berminat, boleh dapatkan ye, no.tel pun ada sekali. Okey Salam Ramadhan semua
.
Jom dapatkan Inspired Perfume hanya RM35 sebotol (3 FREE GIFT MENANTI). .
Bau badan akan menjadi-jadi sekiranya anda berada di bawah cahaya matahari. Cahaya matahari yang merupakan sinar UV bertindak ke lapisan kulit dan membekalkan hormon yang bertindak mengeluarkan peluh dan bau badan. Sebaiknya, anda harus banyak duduk di tempat yang berhawa dingin dan tidak panas. Lama kelamaan masalah bau badan ini sukar berlaku.
.

Hanya spray sekali sahaja, wangian bertahan selama 12 jam. Hebat kan? Anda tidak perlu lagi mengintai-ngintai orang lain untuk menyembur perfume ke badan anda setiap pagi, siang, tengahari, petang dan malam ketika berada di tempat kerja. Semestinya sembur LY Perfume sekali, terus tahan lama. Sepadan dengan taglinenya ‘Tahan lama itu pasti, anda pasti puas hati’.
.
.
KEISTIMEWAAN LY Perfume:
35ML, BOTOL KACA
▪️ EDP Perfume, Pati Original
▪️ Wangian Tahan Sehingga 12 jam
▪️ Boleh Dibawa Solat
▪️ Mudah Dibawa Travel
▪️ Boleh dipakai lelaki & wanita
▪️ Haruman Terkenal (Top Perfume)
▪️ Setanding Original Perfume
▪️ Produk Bumiputera 100% (halal)
.
💐BEST SELLER LY PERFUME💐
▪️ Lancome inspired by Miracle
▪️ Christian Dior inspired by Dior Addict 2
▪️ DKNY inspired by Be Delisioous
▪️ Clinique inspired by Happy
.

follow ig & fb: officialLyana.skincare
✅TAHAN LAMA ITU PASTI, ANDA MESTI PUAS HATI
.
.

JOM CONTACT LY PERFUME
---------------------------------------------
Whatsapp 'SAYA NAK LY PERFUME' ke
📞01110230687
📞01110230687
📞01110230687

Klik link ini untuk PM kami sekarang
📲http://www.wasap.my/601110230687
📲http://www.wasap.my/601110230687
📲http://www.wasap.my/601110230687
.
.
#LYlovers #LYperfume #perfumeterbaik #perfumetahanlama #edpPerfume #LYquote #perfume #oriperfume #edp #wangian #wangianoriginal #originalcharacter #hijab #muslimah #aromatherapy #tips #tutorial #lyhijab #lyftcode #jubah #makeuptutorial #skin #perfumetravel #hantaran #mua #muslimahfashion #fragrance #bodymist #fragranceoriginal


0

@officiallyana.skincare ada buat PROMOSI RAMADHAN 2018 la, jom ramai-ramai visit @officiallyana.skincare . Sesiapa berminat, boleh dapatkan ye, no.tel pun ada sekali. Okey Salam Ramadhan semua
.
Jom dapatkan Inspired Perfume hanya RM35 sebotol (3 FREE GIFT MENANTI). .
Bau badan akan menjadi-jadi sekiranya anda berada di bawah cahaya matahari. Cahaya matahari yang merupakan sinar UV bertindak ke lapisan kulit dan membekalkan hormon yang bertindak mengeluarkan peluh dan bau badan. Sebaiknya, anda harus banyak duduk di tempat yang berhawa dingin dan tidak panas. Lama kelamaan masalah bau badan ini sukar berlaku.
.

Hanya spray sekali sahaja, wangian bertahan selama 12 jam. Hebat kan? Anda tidak perlu lagi mengintai-ngintai orang lain untuk menyembur perfume ke badan anda setiap pagi, siang, tengahari, petang dan malam ketika berada di tempat kerja. Semestinya sembur LY Perfume sekali, terus tahan lama. Sepadan dengan taglinenya ‘Tahan lama itu pasti, anda pasti puas hati’.
.
.
KEISTIMEWAAN LY Perfume:
35ML, BOTOL KACA
▪️ EDP Perfume, Pati Original
▪️ Wangian Tahan Sehingga 12 jam
▪️ Boleh Dibawa Solat
▪️ Mudah Dibawa Travel
▪️ Boleh dipakai lelaki & wanita
▪️ Haruman Terkenal (Top Perfume)
▪️ Setanding Original Perfume
▪️ Produk Bumiputera 100% (halal)
.
💐BEST SELLER LY PERFUME💐
▪️ Lancome inspired by Miracle
▪️ Christian Dior inspired by Dior Addict 2
▪️ DKNY inspired by Be Delisioous
▪️ Clinique inspired by Happy
.

follow ig & fb: officialLyana.skincare
✅TAHAN LAMA ITU PASTI, ANDA MESTI PUAS HATI
.
.

JOM CONTACT LY PERFUME
---------------------------------------------
Whatsapp 'SAYA NAK LY PERFUME' ke
📞01110230687
📞01110230687
📞01110230687

Klik link ini untuk PM kami sekarang
📲http://www.wasap.my/601110230687
📲http://www.wasap.my/601110230687
📲http://www.wasap.my/601110230687
.
.
#LYlovers #LYperfume #perfumeterbaik #perfumetahanlama #edpPerfume #LYquote #perfume #oriperfume #edp #wangian #wangianoriginal #originalcharacter #hijab #muslimah #aromatherapy #tips #tutorial #lyhijab #lyftcode #jubah #makeuptutorial #skin #perfumetravel #hantaran #mua #muslimahfashion #fragrance #bodymist #fragranceoriginal


0

@officiallyana.skincare ada buat PROMOSI RAMADHAN 2018 la, jom ramai-ramai visit @officiallyana.skincare . Sesiapa berminat, boleh dapatkan ye, no.tel pun ada sekali. Okey Salam Ramadhan semua
.
Jom dapatkan Inspired Perfume hanya RM35 sebotol (3 FREE GIFT MENANTI). .
Bau badan akan menjadi-jadi sekiranya anda berada di bawah cahaya matahari. Cahaya matahari yang merupakan sinar UV bertindak ke lapisan kulit dan membekalkan hormon yang bertindak mengeluarkan peluh dan bau badan. Sebaiknya, anda harus banyak duduk di tempat yang berhawa dingin dan tidak panas. Lama kelamaan masalah bau badan ini sukar berlaku.
.

Hanya spray sekali sahaja, wangian bertahan selama 12 jam. Hebat kan? Anda tidak perlu lagi mengintai-ngintai orang lain untuk menyembur perfume ke badan anda setiap pagi, siang, tengahari, petang dan malam ketika berada di tempat kerja. Semestinya sembur LY Perfume sekali, terus tahan lama. Sepadan dengan taglinenya ‘Tahan lama itu pasti, anda pasti puas hati’.
.
.
KEISTIMEWAAN LY Perfume:
35ML, BOTOL KACA
▪️ EDP Perfume, Pati Original
▪️ Wangian Tahan Sehingga 12 jam
▪️ Boleh Dibawa Solat
▪️ Mudah Dibawa Travel
▪️ Boleh dipakai lelaki & wanita
▪️ Haruman Terkenal (Top Perfume)
▪️ Setanding Original Perfume
▪️ Produk Bumiputera 100% (halal)
.
💐BEST SELLER LY PERFUME💐
▪️ Lancome inspired by Miracle
▪️ Christian Dior inspired by Dior Addict 2
▪️ DKNY inspired by Be Delisioous
▪️ Clinique inspired by Happy
.

follow ig & fb: officialLyana.skincare
✅TAHAN LAMA ITU PASTI, ANDA MESTI PUAS HATI
.
.

JOM CONTACT LY PERFUME
---------------------------------------------
Whatsapp 'SAYA NAK LY PERFUME' ke
📞01110230687
📞01110230687
📞01110230687

Klik link ini untuk PM kami sekarang
📲http://www.wasap.my/601110230687
📲http://www.wasap.my/601110230687
📲http://www.wasap.my/601110230687
.
.
#LYlovers #LYperfume #perfumeterbaik #perfumetahanlama #edpPerfume #LYquote #perfume #oriperfume #edp #wangian #wangianoriginal #originalcharacter #hijab #muslimah #aromatherapy #tips #tutorial #lyhijab #lyftcode #jubah #makeuptutorial #skin #perfumetravel #hantaran #mua #muslimahfashion #fragrance #bodymist #fragranceoriginal


0

@officiallyana.skincare ada buat PROMOSI RAMADHAN 2018 la, jom ramai-ramai visit @officiallyana.skincare . Sesiapa berminat, boleh dapatkan ye, no.tel pun ada sekali. Okey Salam Ramadhan semua
.
Jom dapatkan Inspired Perfume hanya RM35 sebotol (3 FREE GIFT MENANTI). .
Bau badan akan menjadi-jadi sekiranya anda berada di bawah cahaya matahari. Cahaya matahari yang merupakan sinar UV bertindak ke lapisan kulit dan membekalkan hormon yang bertindak mengeluarkan peluh dan bau badan. Sebaiknya, anda harus banyak duduk di tempat yang berhawa dingin dan tidak panas. Lama kelamaan masalah bau badan ini sukar berlaku.
.

Hanya spray sekali sahaja, wangian bertahan selama 12 jam. Hebat kan? Anda tidak perlu lagi mengintai-ngintai orang lain untuk menyembur perfume ke badan anda setiap pagi, siang, tengahari, petang dan malam ketika berada di tempat kerja. Semestinya sembur LY Perfume sekali, terus tahan lama. Sepadan dengan taglinenya ‘Tahan lama itu pasti, anda pasti puas hati’.
.
.
KEISTIMEWAAN LY Perfume:
35ML, BOTOL KACA
▪️ EDP Perfume, Pati Original
▪️ Wangian Tahan Sehingga 12 jam
▪️ Boleh Dibawa Solat
▪️ Mudah Dibawa Travel
▪️ Boleh dipakai lelaki & wanita
▪️ Haruman Terkenal (Top Perfume)
▪️ Setanding Original Perfume
▪️ Produk Bumiputera 100% (halal)
.
💐BEST SELLER LY PERFUME💐
▪️ Lancome inspired by Miracle
▪️ Christian Dior inspired by Dior Addict 2
▪️ DKNY inspired by Be Delisioous
▪️ Clinique inspired by Happy
.

follow ig & fb: officialLyana.skincare
✅TAHAN LAMA ITU PASTI, ANDA MESTI PUAS HATI
.
.

JOM CONTACT LY PERFUME
---------------------------------------------
Whatsapp 'SAYA NAK LY PERFUME' ke
📞01110230687
📞01110230687
📞01110230687

Klik link ini untuk PM kami sekarang
📲http://www.wasap.my/601110230687
📲http://www.wasap.my/601110230687
📲http://www.wasap.my/601110230687
.
.
#LYlovers #LYperfume #perfumeterbaik #perfumetahanlama #edpPerfume #LYquote #perfume #oriperfume #edp #wangian #wangianoriginal #originalcharacter #hijab #muslimah #aromatherapy #tips #tutorial #lyhijab #lyftcode #jubah #makeuptutorial #skin #perfumetravel #hantaran #mua #muslimahfashion #fragrance #bodymist #fragranceoriginal


0

@officiallyana.skincare ada buat PROMOSI RAMADHAN 2018 la, jom ramai-ramai visit @officiallyana.skincare . Sesiapa berminat, boleh dapatkan ye, no.tel pun ada sekali. Okey Salam Ramadhan semua
.
Jom dapatkan Inspired Perfume hanya RM35 sebotol (3 FREE GIFT MENANTI). .
Bau badan akan menjadi-jadi sekiranya anda berada di bawah cahaya matahari. Cahaya matahari yang merupakan sinar UV bertindak ke lapisan kulit dan membekalkan hormon yang bertindak mengeluarkan peluh dan bau badan. Sebaiknya, anda harus banyak duduk di tempat yang berhawa dingin dan tidak panas. Lama kelamaan masalah bau badan ini sukar berlaku.
.

Hanya spray sekali sahaja, wangian bertahan selama 12 jam. Hebat kan? Anda tidak perlu lagi mengintai-ngintai orang lain untuk menyembur perfume ke badan anda setiap pagi, siang, tengahari, petang dan malam ketika berada di tempat kerja. Semestinya sembur LY Perfume sekali, terus tahan lama. Sepadan dengan taglinenya ‘Tahan lama itu pasti, anda pasti puas hati’.
.
.
KEISTIMEWAAN LY Perfume:
35ML, BOTOL KACA
▪️ EDP Perfume, Pati Original
▪️ Wangian Tahan Sehingga 12 jam
▪️ Boleh Dibawa Solat
▪️ Mudah Dibawa Travel
▪️ Boleh dipakai lelaki & wanita
▪️ Haruman Terkenal (Top Perfume)
▪️ Setanding Original Perfume
▪️ Produk Bumiputera 100% (halal)
.
💐BEST SELLER LY PERFUME💐
▪️ Lancome inspired by Miracle
▪️ Christian Dior inspired by Dior Addict 2
▪️ DKNY inspired by Be Delisioous
▪️ Clinique inspired by Happy
.

follow ig & fb: officialLyana.skincare
✅TAHAN LAMA ITU PASTI, ANDA MESTI PUAS HATI
.
.

JOM CONTACT LY PERFUME
---------------------------------------------
Whatsapp 'SAYA NAK LY PERFUME' ke
📞01110230687
📞01110230687
📞01110230687

Klik link ini untuk PM kami sekarang
📲http://www.wasap.my/601110230687
📲http://www.wasap.my/601110230687
📲http://www.wasap.my/601110230687
.
.
#LYlovers #LYperfume #perfumeterbaik #perfumetahanlama #edpPerfume #LYquote #perfume #oriperfume #edp #wangian #wangianoriginal #originalcharacter #hijab #muslimah #aromatherapy #tips #tutorial #lyhijab #lyftcode #jubah #makeuptutorial #skin #perfumetravel #hantaran #mua #muslimahfashion #fragrance #bodymist #fragranceoriginal


0

@officiallyana.skincare ada buat PROMOSI RAMADHAN 2018 la, jom ramai-ramai visit @officiallyana.skincare . Sesiapa berminat, boleh dapatkan ye, no.tel pun ada sekali. Okey Salam Ramadhan semua
.
Jom dapatkan Inspired Perfume hanya RM35 sebotol (3 FREE GIFT MENANTI). .
Bau badan akan menjadi-jadi sekiranya anda berada di bawah cahaya matahari. Cahaya matahari yang merupakan sinar UV bertindak ke lapisan kulit dan membekalkan hormon yang bertindak mengeluarkan peluh dan bau badan. Sebaiknya, anda harus banyak duduk di tempat yang berhawa dingin dan tidak panas. Lama kelamaan masalah bau badan ini sukar berlaku.
.

Hanya spray sekali sahaja, wangian bertahan selama 12 jam. Hebat kan? Anda tidak perlu lagi mengintai-ngintai orang lain untuk menyembur perfume ke badan anda setiap pagi, siang, tengahari, petang dan malam ketika berada di tempat kerja. Semestinya sembur LY Perfume sekali, terus tahan lama. Sepadan dengan taglinenya ‘Tahan lama itu pasti, anda pasti puas hati’.
.
.
KEISTIMEWAAN LY Perfume:
35ML, BOTOL KACA
▪️ EDP Perfume, Pati Original
▪️ Wangian Tahan Sehingga 12 jam
▪️ Boleh Dibawa Solat
▪️ Mudah Dibawa Travel
▪️ Boleh dipakai lelaki & wanita
▪️ Haruman Terkenal (Top Perfume)
▪️ Setanding Original Perfume
▪️ Produk Bumiputera 100% (halal)
.
💐BEST SELLER LY PERFUME💐
▪️ Lancome inspired by Miracle
▪️ Christian Dior inspired by Dior Addict 2
▪️ DKNY inspired by Be Delisioous
▪️ Clinique inspired by Happy
.

follow ig & fb: officialLyana.skincare
✅TAHAN LAMA ITU PASTI, ANDA MESTI PUAS HATI
.
.

JOM CONTACT LY PERFUME
---------------------------------------------
Whatsapp 'SAYA NAK LY PERFUME' ke
📞01110230687
📞01110230687
📞01110230687

Klik link ini untuk PM kami sekarang
📲http://www.wasap.my/601110230687
📲http://www.wasap.my/601110230687
📲http://www.wasap.my/601110230687
.
.
#LYlovers #LYperfume #perfumeterbaik #perfumetahanlama #edpPerfume #LYquote #perfume #oriperfume #edp #wangian #wangianoriginal #originalcharacter #hijab #muslimah #aromatherapy #tips #tutorial #lyhijab #lyftcode #jubah #makeuptutorial #skin #perfumetravel #hantaran #mua #muslimahfashion #fragrance #bodymist #fragranceoriginal


1

PROMO RAMADHAN 2018
.
SET S
- 2 helai Bawal Mudah Bentuk
- 1 helai Inner Snow Switz Berkualiti (colour boleh pilih)
- 1 helai Instant Flower 1 Muka (heavy chiffon high quaality)
.
.
#hijabfashion #muslimahfashion #muslimahwear #shawl #sale #promo #ramadhansale #megasale #saleraya #hijabkualiti #hijabtutorial #telekungsale #telekungpromo #ramadhan2018 #inner #bawal #bawalmurah #shawlmurah #comboset #pakejramadhan #fashionistas #advertisement #skincare #tudung #LYperfume #wangianoriginal #originalcharacter


0

PROMO RAMADHAN 2018
.
SET R
- 2 helai Bawal Mudah Bentuk
- 1 helai Inner Snow Switz Berkualiti (colour boleh pilih)
- 1 helai Instant Flower 1 Muka (heavy chiffon high quaality)
.
.
#hijabfashion #muslimahfashion #muslimahwear #shawl #sale #promo #ramadhansale #megasale #saleraya #hijabkualiti #hijabtutorial #telekungsale #telekungpromo #ramadhan2018 #inner #bawal #bawalmurah #shawlmurah #comboset #pakejramadhan #fashionistas #advertisement #skincare #tudung #LYperfume #wangianoriginal #originalcharacter


0

PROMO RAMADHAN 2018
.
SET N
- Instant Shawl Swarovski(bubble high quality)
- 2 helai Inner Snow Switz Berkualiti (colour boleh pilih)
- Bawal Shawl Printed (chiffon high quality)
.
.
#hijabfashion #muslimahfashion #muslimahwear #shawl #sale #promo #ramadhansale #megasale #saleraya #hijabkualiti #hijabtutorial #telekungsale #telekungpromo #ramadhan2018 #inner #bawal #bawalmurah #shawlmurah #comboset #pakejramadhan #fashionistas #advertisement #skincare #tudung #LYperfume #wangianoriginal #originalcharacter


0