#MUA

Instagram photos and videos

#mua#makeup#makeupartist#beauty#makeupbyme#anastasiabeverlyhills#phillymua#wakeupandmakeup#beautiful#weddingphotography#glitter#photography#makeuppro#picoftheday#makeupjunkie#maccosmetics#hudabeauty#photo#instamakeup#undiscovered_muas#makeuplover#nyclashes#mac#minklashesphilly#inspiration#phillynailtech

Hashtags #MUA for Instagram

Моя отработка с мастер класса @poniroma🧚‍♀️
.
Ром спасибо тебе большое, за твои фишечки и советы. Я очень довольна🙌🏻
.
#mua #makeupartist #макияж #макияжглаз #визажист #визажисткраснодар #макияжкраснодар #krasnodar #краснодар


0

#mua


0

Happy Saturday everyone !♥️☀️ ------------------------------------
@anastasiabeverlyhills Subculture palette shade Axis / Dipbrow in Ebony with Clear Brow gel / amrezy. Highlighter
@dodolashes d309 use code DEISSY_H for a discount
@glitterinjections Gold Flakes
@maybelline Super Stay foundation -----------------------------------
#anastasiabrows #anastasiabeverlyhills #anastasiadipbrow #anastasia #abhbrows #abhdipbrow #abh #abhamrezy #amrezyhighlighter #dodolashes #glitterinjections #mua #motd #wakeupandmakeup #greenmakeup #abhsubculture #abhsubculturepalette #subculturepalette #maybelline


0

Агунда
😍Я люблю свое хобби благодаря много каким моментам, но один из самых важных это возможность знакомиться с новыми людьми и иметь честь готовить их на разные мероприятия
🤗Как, например,сегодня я познакомилась с очаровательной Агундой и собрала ее на сусагцыд. Правда она скромно умолчала заранее о причине визита ко мне, поэтому узнав, я чуть не получила микроинсульт от гиперответственности, ну а результаты нашей работы вы можете оценить поставив
💗
#makeuplover#makeupporn#makeup#mua#makeperfect#mylove#hobby#urbandecay#tartecosmetics#макияжосетия#макияжглаз#макияж#визаж#выпуск2018#свадьба#beautydrugs# #attention#nice#girl#makeupatelierparis#clinique#clarins#zoewa#владикавказ#осетия#


0

Pre-order! 37-42
Swipe 👉
For Proper Enquiries...
WHATSAPP/CALL 👉👉👉08080585376.
BBM 👉👉👉 D62B34CE
NO REFUND ❌❌❌
Thanks for your patronage... .
.
.
.
.
.
#officiallindaikeji #lagos #asoebispecial #shoponline #church #party #weddings #naijaweddings #bags #shoes #purses #clutch #happyclient #happycustomer #bellanaija #officechic #slay #nollywood #fotoniztas #weddingguest #instablog #naija #mua #braids #instablog #actorslife #theshaderoom #makeup #houseofmaliq #thecasuals17 #bbnaija2018
PAYMENT BEFORE DELIVERY STRICTLY.
NO PAYMENT ON DELIVERY.


0

Отчасти надеюсь, что эти фотки будут смахивать на типичные работы в портфолио, НО ! IT'S ME...AND IT'S HARD TO BELIEVE 😂🤘 Это был не такой уж далёкий 2012 год и увы...кроме более менее сносного внешнего вида не так уж много хорошего происхолило в то лето. Помню как бегала в лесу под латинскую музыку целый месяц перед съемкой ))) Про полный бардак в голове и абсолютно сбитые жизненные приоритеты, навязанные сомнительными друзьями и очередными пацанами утверждающими извечное "тебе бы ещё на 5 кг схуднуть и тогда вообще огонь ", вообще молчу) ОДНАКО! Вся это дичь на фоне мотивнула меня сделать подобную фотосессию у самого крутого фотографа, которого я смогла найти - Наташи Мужецкой, и этому периоду в жизни я безумно благодарна. Помню как начала себя любить после этой фотосессии и влюбилась в мастерство визажа Марии Делокас, которая делала мне макияж. Посматривая на эти фото спустя столько лет начинаю осознавать насколько сильно я себя запустила сейчас, но насколько трезво и ясно теперь я могу спокойно делать правильные выводы и вдохновляться от самой себя, а не сомнительными авторитетами. Спасибо тем людям, кто остался с тех времен со мной рядом. Спасибо и тем друзьям/парням/подруженциям, кто отвалился как мусор из жизни и побыл просто необходимым опытом на какой-то период.
#mua #makeupartist #makeup #makeupmoscow #muamoscow #oxanamakeup #макияж #cosmetics #макияжновокосино #koguhovo #reutov #novokosino #beauty #black #corset #crossstudio #girls #визажистмосква


0

🇮🇳🇬🇮🇳🇨🇪🇵🇦🇹🇭🇦🇲🇮🇱 ?? tetap semangat dan optimis bunda..pasti ada jalan untuk bisa hamil..😍konsultasi yukk bunda dengan kami...sudah bnyak yg berhasil 🇭 🇦 🇲 🇮 🇱 setelah mengikuti promil dengan kami
silahkan hubungi:Untuk anakku yang masih menjadi rahasia Allah😢😢
Untuk saat ini Bunda dan Ayah memberimu kehangatan dalam rapalan doa-doa.
Hingga pada akhirnya Bunda bisa menghangatkanmu dalam pelukan Bunda,
Bersabarlah anakku Bunda selalu mengikhtiarkanmu 😇
Semoga secepatnya kita di pertemukan nak, Bunda dan Ayah sudah tak sabar ingin melihat wajah mungil mu.. Melihat senyum dan tangis manjamu yang akan menghiasi hari-hari Bunda dan Ayah.. Bunda juga tahu nak, engkau pun juga sudah tak sabar ingin melihat wajah Bunda dan Ayah, melengkapi keluarga kecil kita..
Bunda dan Ayah tidak akan pernah berhenti untuk Berdoa, Berusaha dan Berikhtiar untuk segera menghadirkanmu nak..
Secepatnya kita akan di pertemukan..Amin

Layanan Konsultasi kami,
HEALTH & PREGNANCY CONSULTANT
🌷Pelayanan informasi kesehatan
🌷Solusi kehamilan
🌷Infertilitas
➖➖➖➖➖➖
️Contact person :
Silahkan hubungi;
Telp/wa; 085706034865 #photographerbogor #bogorweddingphotographer #fotograferbogor #preweddingphoto #prewedding #fotoweddingbogor #weddingphotography #pernikahanbogor #weddingphotography #weddingfotografer #weddingorganizerbogor #fujifilm #fuji #picoftheday #mua #muabogor#makeupaartisbogor#makeupbogor


0

Это же солигорская Анджелина Джоли 😍
Боже, каждый раз радуюсь и благодарю судьбу, что у меня такая офигенская работа 😭🙏🏼
На фото прекрасная @lisa_ilyuk
#yannamakeup #bgstudio


1

Salah satu kodrat ISTRI yg diinginkan SUAMI adalah bisa melahirkan bayi dari ‌RAHIMNYA sendiri. Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. Cek ‌ⓘⓖ kami atau...
silahkan hubungi:
Untuk anakku yang masih menjadi rahasia Allah😢😢
Untuk saat ini Bunda dan Ayah memberimu kehangatan dalam rapalan doa-doa.
Hingga pada akhirnya Bunda bisa menghangatkanmu dalam pelukan Bunda,
Bersabarlah anakku Bunda selalu mengikhtiarkanmu 😇
Semoga secepatnya kita di pertemukan nak, Bunda dan Ayah sudah tak sabar ingin melihat wajah mungil mu.. Melihat senyum dan tangis manjamu yang akan menghiasi hari-hari Bunda dan Ayah.. Bunda juga tahu nak, engkau pun juga sudah tak sabar ingin melihat wajah Bunda dan Ayah, melengkapi keluarga kecil kita..
Bunda dan Ayah tidak akan pernah berhenti untuk Berdoa, Berusaha dan Berikhtiar untuk segera menghadirkanmu nak..
Secepatnya kita akan di pertemukan..Amin

Layanan Konsultasi kami,
HEALTH & PREGNANCY CONSULTANT
🌷Pelayanan informasi kesehatan
🌷Solusi kehamilan
🌷Infertilitas
➖➖➖➖➖➖
️Contact person :
Silahkan hubungi;
Telp/wa; 085706034865 📷@promil_bundagadis
📞085706034865 #beautiful #bride #groom #weddingring #brideoftheday #wedding #weddingday #bridal #mua #makeup #weddingdress #love #beauty #forever #fun #outdoor #weddingparty #photo #photography #prewedding #white #dress #bouquet #cairo #egypt #weddinginspiration #weddingphotography #ibrahimtawfik #ibrahimtawfikphotography


0

🇮🇳🇬🇮🇳🇨🇪🇵🇦🇹🇭🇦🇲🇮🇱 ?? tetap semangat dan optimis bunda..pasti ada jalan untuk bisa hamil..😍konsultasi yukk bunda dengan kami...sudah bnyak yg berhasil 🇭 🇦 🇲 🇮 🇱 setelah mengikuti promil dengan kami
silahkan hubungi:Untuk anakku yang masih menjadi rahasia Allah😢😢
Untuk saat ini Bunda dan Ayah memberimu kehangatan dalam rapalan doa-doa.
Hingga pada akhirnya Bunda bisa menghangatkanmu dalam pelukan Bunda,
Bersabarlah anakku Bunda selalu mengikhtiarkanmu 😇
Semoga secepatnya kita di pertemukan nak, Bunda dan Ayah sudah tak sabar ingin melihat wajah mungil mu.. Melihat senyum dan tangis manjamu yang akan menghiasi hari-hari Bunda dan Ayah.. Bunda juga tahu nak, engkau pun juga sudah tak sabar ingin melihat wajah Bunda dan Ayah, melengkapi keluarga kecil kita..
Bunda dan Ayah tidak akan pernah berhenti untuk Berdoa, Berusaha dan Berikhtiar untuk segera menghadirkanmu nak..
Secepatnya kita akan di pertemukan..Amin

Layanan Konsultasi kami,
HEALTH & PREGNANCY CONSULTANT
🌷Pelayanan informasi kesehatan
🌷Solusi kehamilan
🌷Infertilitas
➖➖➖➖➖➖
️Contact person :
Silahkan hubungi;
Telp/wa; 085706034865 #photographerbogor #bogorweddingphotographer #fotograferbogor #preweddingphoto #prewedding #fotoweddingbogor #weddingphotography #pernikahanbogor #weddingphotography #weddingfotografer #weddingorganizerbogor #fujifilm #fuji #picoftheday #mua #muabogor#makeupaartisbogor#makeupbogor


0

Client (bezzie) selfie ✨ - natural glam for CODE last weekend 💞
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
#naturalglam #makeup #makeupselfie #selfie #MUA #makeupoftheday #makeupofinstagram #MOTD #summer #glow #maccosmetics #nars #mmmmitchell #plouise


0

Liquid waterproof eyeliners: Penthouse, Prism, Blue Diamond, Radioactive, Mermaid, Nightcap, Midnight Chill DM or online at www.breicosmetics.com OR DM us your wants!!! #makeupjunkie #sale #blowoutsale #mua #liquidlipstick #makeupartist #lipstick #blush #Eyeshadow #lipgloss #liquideyeliner #breicarter #breicosmetics #miami #fortlauderdale #stlouis #atlanta #stpeters #ofallon #houston #whatstherealwomaninyou @breicarter


0

✨💖My ALL TIME favorite products from @maccosmetics 💖✨ These products I either use everyday or keep on purchasing because they are p e r f e c t!
P R O D U C T S:
Studio fix fluid foundation (nc15)
Pro longwear foundation (nc15)
Bolt powder (deep dark & medium)
Fix + (coconut🥥 it smells SO good!) Semi-sweet times nine eyeshadow palette
Highlighters ( Soft & gentle and Show gold)
Lipliner (chicory)
Lipsticks ( Chili, cosmo, velvet teddy, half n half & twig).


{{ #maccosmetics | #maccosmeticsnl | #maccosmeticsbelgium | #maccosmeticsbenelux | #macjunkie | #makeupjunkie | #maclipstick | #nudelipsticks | #studiofix | #studiofixfam | #prolongwearconcealer | #blotpowder | #softandgentlehighlight | #highlighter | #fixplus | #fixingspray | #fixspraycoconut | #mua | #blogger | #makeupblogger | #beautyblogger | #lfl }}


0

welcome back🙆
Beauty water & strong acid ready!

CANTIK DENGAN BEAUTY WATER & STRONG ACID
(1 Paket 100 ml = 1 BW + 1 SA) ✔️Bisa dipakai sebelum menggunakan Make'Up ✔️Terpercaya , alami TANPA efek samping ✔️Tanpa campuran kimia apapun
100% Like miracle Water ✅1 paket 100 ml Rp. 50.000 💧WA : 085340477428

#beautywaterofficial #beautywater #beautywatermurah #kangenwater #obatjerawat #obatflekhitam #perawatanwajah #nanospray #strongacid #cantik #cewekcantik #onlineshop #ootd #hijab #endorse #endorsement #instadaily #jual #reseller #instadaily #onlineshop #skincare #kosmetik #kosmetikmurah #rahasiacantik #cantiknatural #makeup #mua #bisnis #like4like #likeforlike


0

I mean how fucking amazing is this look by @capricorrn
That inner corner highlight is life😍
Check her out for product details
_____
We want to see your looks tag us in your picture or use #uncensored_mua 💕
#hudabeauty #mua #makeupartist #contour #makeupartistworldwide #makeupslaves #vegas_nay #anastasiabeverlyhills #slave2beauty #motd #wingliner #highlight #strobing #contouring #browsonfleek #liner #smokeyeye #glitter #cutcrease #glam #pinkeyeshadow


1

#Repost @aleksiceva_coka
• • •
Večeras u 21h na TV Prva u emisiji @zvezdegranda možete pogledati stajling sa kojim sam završila uspešnu saradnju sa Mirjanom Šišić 💪🐯👑A konačno će i svi moći javno da vide ko je osoba koja stoji iza najboljih Mirjaninih izdanja koja su bila jako primećena i više nego pohvaljena od strane celokupnog žirija, a posebno DIVE @karleusastar 👑💞💕💞
Tonight 9PM on TV Prva, show @zvezdegranda you will be able to see my last work for one of the competitors in this show. And finally, everyone will be able to see the person who is responsible for best Mirjanas fashion moments on this stage. DIVA @karleusastar loved my work!!! I adore this woman and I feel so proud 💞
Red dress designed by me 👑
Ručno izrađena kruna by me 👑
Providan pojas i čoker by @yowanna_fashion i ukrašeni by me 😺👑
Sandale @mistery_shoes 👑
Kosa by @koko_nadogradnja_kose 👑
#mua @bojanvukadinov
@zvezde.granda2017_18 @zvezde.granda__ @zvezde____granda @grand_televizija @karleusastar #zvezdegranda #fashion #styling #art #design #show #crown #ootd #dior #inspiration #reddress #dress #shoes


0

💜MAY CONTEST GIVE AWAY SET BASIC LADY💜
.
✅FOLLOW @dyxy.lover ✅Like ✅Comment tag 3 friends
.
🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
"MUKA KUSAM, NAK MEKAP TAK RETI" 😭😭
.
.
Semudah ABC jee kalau pakai DYXY BC CREAM ni tau. 😍
.
.
Dah tak payah duduk bersiap depan cermin lama2 setiap kali nak keluar rumah. Beruban janggut cik abang tunggu awak bersiap nanti😂
.
.
Ramai yg suka pakai Dyxy BC Cream ni sebab dia ALL IN ONE tau uolls. Awak pakai Dyxy BC Cream ni sahaja, dah tak payah nak pakai 👇👇👇 ❌CONCEALER
❌SUNBLOCK
❌DAY CREAM
❌COMPACT POWDER
.
.
Pakai Dyxy BC Cream sahaja awak dah boleh cover 👇👇👇 ✅JERAGAT
✅PARUT
✅DARK CIRCLE
✅SUNBURN
✅MERAH2 DI MUKA
.
.
Yg best nya, sekali beli boleh tahan sampai 3-5 bulan tau uolls. Jimat sangat kan! .
.
Dah lah jimat masa, jimat duit pulak tu..
.
.
Paling seronok, sambil melawa, sambil merawat tau. Jangan terkejut lah kalau tiba2 jerawat yg berkampung kat muka awak tu hilang. 😉
.
.
Boleh tengok lambakan feedback di IG kami. 😉
.
.
Dah2, jangan tunggu lama2 lagi..
.
.
.
Fuhhh.. Dah lah jimat masa, jimat duit sebab tahan berbulan bulan, boleh merawat kulit, pastu dapat freeee gift pulak tu.. 😱😱
.
.
📢📢WARNING!
.
Rugi terukk kalau awak tak whatsapp kita sekarang!!
.
.
Jom whatsapp kita dengan kadar berdesup.. .
📲WHATSAPP 0102909865 / 0109730113
📲WHATSAPP 0102909865 / 0109730113
.
OR BOLEH CLICK LINK DI BIO YE😘
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #teamfl #mua #muakl #muamalaysia #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxyteamfl #dyxylipstick #dyxylipstickmurah


0

All orders from today till Monday are 10% off.

And will include a little something from me! ❤️ Hoping you all have a safe and wonderful holiday weekend with your families. #memorialdayweekend #memorialdayweekend2018 #memorialdaysale #mua#senegence#senegenceskincare #lipsenseaddict #beautysecret #beauty #thelook#makeupbyjoanna #bbloggers #blog #workingmom #lipsensedistributor #bossbabe #sale #mysenelook


0

Hi guys I haven't been posting much because I'm really struggling with how I look I don't feel super awesome but I'm trying to get back into the swing of things and love myself back to happiness!! Here is a quick look I did using just the @morphebrushes 35o palette
Eyebrows are @milanicosmetics brow pomade
Lips: @anastasiabeverlyhills lip kit


1

Ya allah sis semua !
.
Lagi tinggal beberapa minggu je nie nak raya. Make sure skin tak buat hal last last minit mcmnie tiba tiba keluar cikJ pulak. Atau pun tetiberrr skin jadi kering mengelupas bagai. Omg scaryyyyy 😱
.
Macam mana nak balik kampung jumpa ramai orang nie ! So belum terlambat korang protect skin korg menggunakan #fazsbeautyvitamincgelmoisturizer @fazsbeautyhq. Yasss belum terlambat tapi jangan buang masa. Order now now sbb hq & agent tak lama lagi nak cuti raya dahhhh. .
Fazsbeauty
“Your skin will thank you” 🍊


1

Excuse the fat lip 👊🏻👄


2

In this sunshine, we need to take care of our lips.. 👄✨ our NEW @be.beauty_makeup product is the perfect hydrating & plumping balm to keep your lips beautiful this summer ☀️ for more information DM us!!


1

Иногда кайфую от волос ☺️, например как сегодня. Поэтому лёгкие небрежные красивые локоны от меня в ленту и самое главное живые ☝🏼.
Как вам? Лайк ❤️?


1

One of my childhood friend Zita Shamini on her Christian wedding ceremony today...
just a simple yet fresh look makeover done to enhance her pretty face..
#bride #wedding #makeupbykrishanbahadurdarji #makeupbyBahadur #mesmermukth #makeupartist #makeupartistkl #mua
@makeupbybahadur

Wedding dress by me to
#BAHADURCOUTURE
@bahadurcouture


0

Manipulated by the life that was created from birth. With strings pulled by my master of Universe that have led me so far. My dear master, the spirit of the Universe, please be nice to me. 🔮
#henna @ynaheavenart
#mua @hyperempathy
#stylist @chanel.yui
#photographer @benmatchap


0

Drop in and see us this Memorial Weekend! Open 10am-7pm Sat, and 12pm-4pm Sun 🌞 🎀💋 (flyer made by @designedwithrage)


1

Graduation makeup from last weekend! Congrats to the 2018 grads!

PRODUCTS:
• foundation - #redbyrigsby • blush/contour/highlight - @bhcosmetics • eyes - @morphebrushes #jaclynhillpalette • lips - Red by Rigsby
• brushes - #bhcosmetics Studio pro


1

Tan with bae ☀️


2

Yesterday’s full head of dreadlocks I installed for this lovely lady 💫 Love how there are just so many ways to style them but my FAV has to be in a braid 💕✨ just adds that extra something to the finished look!...what do you reckon?! 🌸✨ .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#dreads #hairinspo #braids #festivalhair #whitehair #glitter #upstyle #dreadlocks #silverhair #dublinbraids #style #extensions #longhair #dublin #dublinhair #dreadsfeature #lfl #girlwithdreads #l4l #dutchbraid #like4like #mua #hairgoals #festivalfashion #electro #gypsy #glitter #braidinspo #braidgoals #pinkhair


0

Weekend vibes ... makeup by Keziah on the beautiful @moivoryshow :: open until 8pm today... still time to stop in


1

My night 🌹


19

Makeup by Dajah... stop in and see her today and Sunday ...


3

Makeup by Jasmine... catch her today and tomorrow at PrissyInTheCity 💋


1

We are so proud of our #BeautyMaestroClient Candace Mitchell @thecvmlife and founder of beauty tech brand @myavanahaircare on the launch of #FemTechNation, a community that provides women in tech with the tools necessary to succeed! FemTech Nation is free to join and includes monthly master classes, meet-ups, and live-chats to help you overcome challenges with the help of experienced guidance. Visit @thecvmlife to learn more and click the link in bio to register!



To obtain information on how Beauty Maestros services can grow your beauty brand, shoot us a DM!





#haircare #tech #femtech #womenintech #beautypreneur #entrepreneur #hairstylist #mua #beautybrand #indiebeautybrand #beautycollection #fashioncollection #beautyexpert #fashionexpert #haircareproduct #cosmetics #styleseat #beautylaunchpad #behindthechair #blackownedbeauty #bronnerbros #premierorlando #hairshow #themakeupshow


1


18


33

The end of the page