#NakCantik

Instagram photos and videos

#nakcantik#nakkurus#kurussihat#naksihat#putihgebu#maaezwhitecoffee#susumaaez#nakputih#teammaaez#makeup#kulitcantik#naklawa#jomkurus#whiteningbooster#boosterwhitening#maaezwarriors#susukambing#kuruscepat#greentea#awetmuda#detoxtea#bellezacollagen#sofieyabeauty#terapiinstagram#steapinktea#steatehhijau#cantik

Hashtags #NakCantik for Instagram

🔥sesuci LEBARAN SALE 🔥
.
Jom dapatkan #susumaaez & #maaezwhitecoffee dengan harga yang super wow ni...
.
Jom dapatkan sekarang sementara LEBARAN SALE MENJELANG NI...😍😍😍😍
.
WhatsApp sekarang 0173228734
.
#nakcantik #nakputih #kulitcantik #susumaaez #awetmuda #maaezwarriors #teammaaez #susukambing #sofieyabeauty #bellezacollagen #maaezwhitecoffee #maaezcoffee #maaezbeauty #terapiinstagram #whiteningbooster #boosterwhitening #putihgebu


0

Sabah & Serawak 🔥SESUCI LEBARAN SALE !!!🔥
.
Wahhh! PROMOSI datang lagi ! Ada tak yang nak kulit sihat, cantik, putih gebu gebas gitewwww!
.
Sekarang pihak HQ tengah buat PROMOSI SESUCI LEBARAN. Jom dapatkan Produk MAAEZ untuk Promosi kalini !
.
P/S : PROMOSI BERMULA 29/01/2019 SEHINGGA STOK PROMOSI TAMAT
.
WhatsApp 0173228734
.
#nakcantik #nakputih #kulitcantik #susumaaez #awetmuda #maaezwarriors #teammaaez #susukambing #sofieyabeauty #bellezacollagen #maaezwhitecoffee #maaezcoffee #maaezbeauty #terapiinstagram #whiteningbooster #boosterwhitening #putihgebu


0

Sabah & Serawak 🔥SESUCI LEBARAN SALE !!!🔥
.
Wahhh! PROMOSI datang lagi ! Ada tak yang nak kulit sihat, cantik, putih gebu gebas gitewwww!
.
Sekarang pihak HQ tengah buat PROMOSI SESUCI LEBARAN. Jom dapatkan Produk MAAEZ untuk Promosi kalini !
.
P/S : PROMOSI BERMULA 29/01/2019 SEHINGGA STOK PROMOSI TAMAT
.
WhatsApp 0173228734
.
#nakcantik #nakputih #kulitcantik #susumaaez #awetmuda #maaezwarriors #teammaaez #susukambing #sofieyabeauty #bellezacollagen #maaezwhitecoffee #maaezcoffee #maaezbeauty #terapiinstagram #whiteningbooster #boosterwhitening #putihgebu


0

Sabah & Serawak 🔥SESUCI LEBARAN SALE !!!🔥
.
Wahhh! PROMOSI datang lagi ! Ada tak yang nak kulit sihat, cantik, putih gebu gebas gitewwww!
.
Sekarang pihak HQ tengah buat PROMOSI SESUCI LEBARAN. Jom dapatkan Produk MAAEZ untuk Promosi kalini !
.
P/S : PROMOSI BERMULA 29/01/2019 SEHINGGA STOK PROMOSI TAMAT
.
WhatsApp 0173228734
.
#nakcantik #nakputih #kulitcantik #susumaaez #awetmuda #maaezwarriors #teammaaez #susukambing #sofieyabeauty #bellezacollagen #maaezwhitecoffee #maaezcoffee #maaezbeauty #terapiinstagram #whiteningbooster #boosterwhitening #putihgebu


0

🔥SESUCI LEBARAN SALE !!!🔥
.
Wahhh! PROMOSI datang lagi ! Ada tak yang nak kulit sihat, cantik, putih gebu gebas gitewwww!
.
Sekarang pihak HQ tengah buat PROMOSI SESUCI LEBARAN. Jom dapatkan Produk MAAEZ untuk Promosi kalini !
.
P/S : PROMOSI BERMULA 29/01/2019 SEHINGGA STOK PROMOSI TAMAT
.
WhatsApp 0173228734
.
#nakcantik #nakputih #kulitcantik #susumaaez #awetmuda #maaezwarriors #teammaaez #susukambing #sofieyabeauty #bellezacollagen #maaezwhitecoffee #maaezcoffee #maaezbeauty #terapiinstagram #whiteningbooster #boosterwhitening #putihgebu


0

🔥SESUCI LEBARAN SALE !!!🔥
.
Wahhh! PROMOSI datang lagi ! Ada tak yang nak kulit sihat, cantik, putih gebu gebas gitewwww!
.
Sekarang pihak HQ tengah buat PROMOSI SESUCI LEBARAN. Jom dapatkan Produk MAAEZ untuk Promosi kalini !
.
P/S : PROMOSI BERMULA 29/01/2019 SEHINGGA STOK PROMOSI TAMAT
.
WhatsApp 0173228734
.
#nakcantik #nakputih #kulitcantik #susumaaez #awetmuda #maaezwarriors #teammaaez #susukambing #sofieyabeauty #bellezacollagen #maaezwhitecoffee #maaezcoffee #maaezbeauty #terapiinstagram #whiteningbooster #boosterwhitening #putihgebu


0

🔥SESUCI LEBARAN SALE !!!🔥
.
Wahhh! PROMOSI datang lagi ! Ada tak yang nak kulit sihat, cantik, putih gebu gebas gitewwww!
.
Sekarang pihak HQ tengah buat PROMOSI SESUCI LEBARAN. Jom dapatkan Produk MAAEZ untuk Promosi kalini !
.
P/S : PROMOSI BERMULA 29/01/2019 SEHINGGA STOK PROMOSI TAMAT
.
WhatsApp 0173228734
.
#nakcantik #nakputih #kulitcantik #susumaaez #awetmuda #maaezwarriors #teammaaez #susukambing #sofieyabeauty #bellezacollagen #maaezwhitecoffee #maaezcoffee #maaezbeauty #terapiinstagram #whiteningbooster #boosterwhitening #putihgebu


0

complete set untuk awak yang nak turunkan berat badan. booster terbaik di bulan puasa. amalkan waktu sahur dan sbelum tido. insyaAllah baju raya pun dah muat longgar2 nnti 😁

Whatsapp segera utk dptkan
limited edition free gift
Whatsapp 0172939877/Click link dibio❤

#gadis #ubatkurus #nakkurus #nakcantik #naksihat #kuruscepat #carakurusbadan #badancantik #kuruscantik #kurusraya #taknakgemuk #jomkurus #kopikurusviral #kurustanpalapar #kurusdalam1minggu #kurussihat #kurus #gemuk #sihat #azizanosman #klubna #laleh #kopi #kopikurus #senamanpagi #gayahidupsihat #bersyukurselalu #cantik #alhamdulillah #teamkaksya


0

Sharing apa kata salah seorang dealer WDTA kami 😍👇🏽
. .
******************************
.
.
Scroll punye scroll nak cari gambar testimoni untuk customer sebab ade yang tanya asyik-asyik Up testimoni orang lain je. Kenape tak muka akak sendiri, tak percaya yang akak guna krim calit-calit katanya.
.
.
Jadi terscroll laa 1 gambar ini. Malunya lahai. Muka masa ini dah mengalahkan Dayang Senandung. Gelap Gulita. Dengan tembamnya takyah cakap laa.
Masa ini lansung tak pakai apa-apa skincare sebab malas punya pasal. Dah laa tiap-tiap minggu masa ni ada aktiviti kolam boleh pulak tak pakai skincare so inilah jadinya.
.
.
Tapi sekarang akak dah jumpa product yang akak sayang sangat-sangat dan guna sampai skrg. Krim calit-calit di nadi, Namanye "Women Desiree Triple Advance". Baru masuk 2 botol setelah lama dulu stop (sbb kekurangan budget) 😂
. .
Alhamdulillah. Kulit yang burn, kusam dan bolat itu semakin hilang.
.
.
Takyah susah-susah nak bancuh2.
Takyah susah-susah nak telan-tekan.
Takyah susah-susah nak cucuk-cucuk.
.
.
Kulit tampak lebih anjal dan cerah. Yang dah lama guna krim calit-calit ini semua dah cantik tau. Nampak awet muda lagi. Nak raya ini dik. Kita orang perempuan ini semua nak cantik, takkan nak biar jerawat terus bermaharajalela. Jeragat menutupi muka, malu nak tengok cermin.
.
.
WDTA krim superb Bertenology Nano. Pakai pon mudah. Nak Cantik kita calit-calit je 😘
.
.
Nak jimat sekarang tengah ade promosi sempena Syawal. Free postage. Free gift pon ado. Jangan tunggu sampai habis promotion rugi taw!
.
.
Nak order? Klik link di bio atau wasap 012 9066631 sekarang! .
.

#kulitcerah #kulitputih #nakcantik #WDEC #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #Raya2019 #jerawat #jeragat #tipscantik #glowingskin #awetmuda
#WomenDesireeShahAlam #WDTA_official #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #emas916 #WDShahAlam #dealeradleesyabeauty #UitmShahAlam


1

Azam raya tahun ni aku nak tutup mulut
makcik2 bawang yg banyak mengata aku Raya tahun lepas 😡 hancur lebur hati ni bila gambar selfie masa tu semua tak upload sebab..
.
😩 ʙᴀᴅᴀɴ BESAR sangat
😩 ʟᴇɴɢᴀɴ BESAR sangat
😩 ᴘᴇʜᴀ BESAR sangat
.
🔥 Selera makan macam SAKA
🔥 Selalu LAPAR.
🔥 Badan selalu rasa penat dan rasa lesu-lesu.
.
Nak SETTLEKAN semua masalah2 ni? PinkLady yang AWESOME ni takde masalah untuk tolong sis2 semua 😋
.
Tak yah tunggu lama2, wasap je sis skrg, sis tlg k 🤗
.
FREE SAMPUL RAYA sementara stok masih ada !!!!
.
wasap.my/60169588514/kecikkanBADANLENGANPEHAdenganPL .

#pinklady #pinkladymantap #pinkladysuperstokis #bajutidurmurah #bajutidurseksi #bazaaronline #bazaarpaknil #bazarmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bisnes #bisnesonlinemalaysia #igshopmurah #cantik #jomcantik #kurusdalam2minggu #iklanig #int3tree #kedaiig #kedaionline #kulitcantik #lokalah #modelbaru #nakcantik #sayagunasayajual #sayajual #sayajualprodukkecantikan #suamiisteri #terlajaklaris #tudungbawal


2

Pink Lips for Raya? Yes please!
__
Pink lips laser is a pain free laser that helps to treat dull lips. The technology breakdowns accumulated deadskin cells and pigmentation. Giving you fuller and pinkish lips.
__
There is still time to schedule in a treatment with us.
__
Whatsapp link in bio! DM us today
__
#jewelaesthetica #medispajb #rayapromo #sparkleonraya #acnetreatment #acnetreatmentjb #savingpromo #nakcantik #rawatanjerawat #rawatanjerawatjb #rayaconfirmcun


0

Helooo uols?
Puasa ni dah turun berat ke belum?
Turun berapa kilo? 1kg? 2kg? Atau tak turun-turun? Atau makin naik???? 😱😱 Camne ni belum raya lagi berat tak turun-turun? Kalau turun pun raya nanti mesti naik balik, kannnn??? Takyah kata sebulan raya, pagi raya makan ketupat, makan lemang, makan dodol, makan makan makan sampai malam, tup tup esok berat dah naik. Betul kan?

Apa kata tahun ni ubah sikit.
Minum STEA Teh Hijau sebelum beraya, tak kiralah sebelum pergi open house ke, office house ke uols minum dulu 1 uncang STEA ni.
Lepas tu tengoklah hasilnya.
Apa yang iols berani gerenti kalau berat tak turun, berat akan maintain tak naik-naik.
Barulah bahagia hidupkan.

Jom korang tunggu apa lagi.
Offer Gile Raya tengok onz tu.
Terlajak murah uols. Rugi tak grab tau.
Dapatkan SEKARANG!

Whatsapp to order
+60166186752
.
Tengok testimoni lain kat sini #slimteamy
.
#stea #tehhijau #greentea #matcha #tehhijaujepun #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklawa #slimteatox #slimtoxtea #kurus #kuruscepat #kurusselamat #jomkurus #jomkurus1malaysia #slimmingtea #slimtea #kurusselamat #kurussihat #kurusbadan #detox #detoxtea


2

Helooo uols?
Puasa ni dah turun berat ke belum?
Turun berapa kilo? 1kg? 2kg? Atau tak turun-turun? Atau makin naik???? 😱😱 Camne ni belum raya lagi berat tak turun-turun? Kalau turun pun raya nanti mesti naik balik, kannnn??? Takyah kata sebulan raya, pagi raya makan ketupat, makan lemang, makan dodol, makan makan makan sampai malam, tup tup esok berat dah naik. Betul kan?

Apa kata tahun ni ubah sikit.
Minum STEA Teh Hijau sebelum beraya, tak kiralah sebelum pergi open house ke, office house ke uols minum dulu 1 uncang STEA ni.
Lepas tu tengoklah hasilnya.
Apa yang iols berani gerenti kalau berat tak turun, berat akan maintain tak naik-naik.
Barulah bahagia hidupkan.

Jom korang tunggu apa lagi.
Offer Gile Raya tengok onz tu.
Terlajak murah uols. Rugi tak grab tau.
Dapatkan SEKARANG!

Whatsapp to order
+60166186752
.
Tengok testimoni lain kat sini #slimteamy
.
#stea #tehhijau #greentea #matcha #tehhijaujepun #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklawa #slimteatox #slimtoxtea #kurus #kuruscepat #kurusselamat #jomkurus #jomkurus1malaysia #slimmingtea #slimtea #kurusselamat #kurussihat #kurusbadan #detox #detoxtea


0

[PROMO NOW GAISSS!!!]
.
.
Uolss sekarang Ainaa Beauty ade buat Promo Raya tau! So cepat cepat grab promo sebab uolss akan dapat banyak sangat freegift dan yg lagi best akan dapat FREE postage tau 😍
.
Best ke best?
Link wasap dekat bio

#nadysquad #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #nsabeautyofficial #nsabeauty #ainaakraya #ainaakcantik #tipsraya #tipskulitcantik #tipscantik #nakcantik #nakcantikraya #raya2019


0

Nak make up macam ni di pagi raya?.
.
.
Kena la grab ANAS Lebaran Edition makeup. Yang pasti harga sangat berbaloi 😍.
.
ANAS LEBARAN EDITION 03
—
Normal Price: RM359
Special Price: RM269 ONLY
.
Product details:
✨1 Liquid Lipstick in Latifa
✨1 Liquid Eyeliner
✨1 Mascara
✨1 Apam in Tiffany
✨2 Concealer in Sand and Tanned
✨3 Single Eyeshadow in Taj Mahal, Caramel & Libra
✨ANAS Money Packet
.
Buat julung kalinya ANAS mengeluarkan Special Lebaran Edition yang mana dalam setiap box mempunyai koleksi yang berbeza dengan harga yang sangat sangat berbaloi. Semua di hadirkan dalam satu kotak, yes. One gorgeous look of course!.
.
Make sure grab sebab this edition hanya ada 1000 pcs sahaja! Yes, total 1000 pcs sahaja.
.
Utk pembelian dm/wasap 017-3720507.

#anas #anasism #anaslipstic #anaslipcream #anasconcealer #anasmascara #apam
#anaseyeshadowpalette #teamstarsanas #teamarolainspire #anasismkualalumpur #anasismsubangbestari #anasismdamansaradamai #anasismselayang #nakcantik #makeup #MUA #aydajebat #rozitachewan #neelofar #anaslebaranedition


0

[BEINFO] 5 MANFAAT BERPUASA KEPADA KESIHATAN MANUSIA
Berpuasa merupakan satu ibadah wajib bagi umat islam tetapi masih terdapat juga orang bukan islam yang mula belajar puasa kerana sedar akan kebaikannya kepada kesihatan
.
Pasti ramai yang tidak tahu kebaikan berpuasa kepada kesihatan kerana mengaggap ibadah ini meruapan satu kewajiban saja.Admin pasti jika anda tahu tentang hal ini pasti ramai yang tidak mahu meninggalkan puasa lagi..Hehehehe!
.
Jom baca & share jika ianya bermanfaat untuk anda!

1. Puasa Memperbaiki Komposisi Dan Kecergasan Badan
2.Puasa Meningkatkan Tahap Kekenyangan Walaupun Makan Sedikit
3.Puasa Mengurangkan Keradangan
4. Puasa Menyokong Pembakaran Lemak Dan Ketosis
5.Puasa Mengurangkan Tekanan Darah

#HALALJAKIM #produk4dalam1 #produkkecantikan #sayaJual #produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming


0

Nak make up macam ni di pagi raya?.
.
.
Kena la grab ANAS Lebaran Edition makeup. Yang pasti harga sangat berbaloi 😍.
.
ANAS LEBARAN EDITION 03
—
Normal Price: RM359
Special Price: RM269 ONLY
.
Product details:
✨1 Liquid Lipstick in Latifa
✨1 Liquid Eyeliner
✨1 Mascara
✨1 Apam in Tiffany
✨2 Concealer in Sand and Tanned
✨3 Single Eyeshadow in Taj Mahal, Caramel & Libra
✨ANAS Money Packet
.
Buat julung kalinya ANAS mengeluarkan Special Lebaran Edition yang mana dalam setiap box mempunyai koleksi yang berbeza dengan harga yang sangat sangat berbaloi. Semua di hadirkan dalam satu kotak, yes. One gorgeous look of course!.
.
Make sure grab sebab this edition hanya ada 1000 pcs sahaja! Yes, total 1000 pcs sahaja.
.
Utk pembelian dm/wasap 017-3720507.

#anas #anasism #anaslipstic #anaslipcream #anasconcealer #anasmascara #apam
#anaseyeshadowpalette #teamstarsanas #teamarolainspire #anasismkualalumpur #anasismsubangbestari #anasismdamansaradamai #anasismselayang #nakcantik #makeup #MUA #aydajebat #rozitachewan #neelofar #anaslebaranedition


0

Nak make up macam ni di pagi raya?.
.
.
Kena la grab ANAS Lebaran Edition makeup. Yang pasti harga sangat berbaloi 😍.
.
ANAS LEBARAN EDITION 03
—
Normal Price: RM359
Special Price: RM269 ONLY
.
Product details:
✨1 Liquid Lipstick in Latifa
✨1 Liquid Eyeliner
✨1 Mascara
✨1 Apam in Tiffany
✨2 Concealer in Sand and Tanned
✨3 Single Eyeshadow in Taj Mahal, Caramel & Libra
✨ANAS Money Packet
.
Buat julung kalinya ANAS mengeluarkan Special Lebaran Edition yang mana dalam setiap box mempunyai koleksi yang berbeza dengan harga yang sangat sangat berbaloi. Semua di hadirkan dalam satu kotak, yes. One gorgeous look of course!.
.
Make sure grab sebab this edition hanya ada 1000 pcs sahaja! Yes, total 1000 pcs sahaja.
.
Utk pembelian dm/wasap 017-3720507.

#anas #anasism #anaslipstic #anaslipcream #anasconcealer #anasmascara #apam
#anaseyeshadowpalette #teamstarsanas #teamarolainspire #anasismkualalumpur #anasismsubangbestari #anasismdamansaradamai #anasismselayang #nakcantik #makeup #MUA #aydajebat #rozitachewan #neelofar #anaslebaranedition


0

Nak make up macam ni di pagi raya?.
.
.
Kena la grab ANAS Lebaran Edition makeup. Yang pasti harga sangat berbaloi 😍.
.
ANAS LEBARAN EDITION 02
—
Normal Price: RM359
Special Price: RM269 ONLY
.
Product details:
✨1 Liquid Lipstick in Amina
✨1 Liquid Eyeliner
✨1 Mascara
✨1 Apam in Lilac
✨2 Concealer in Sand and Honey
✨3 Single Eyeshadow in Tortilla, Peach Love and Sunset
✨ANAS Money Packet
.
Buat julung kalinya ANAS mengeluarkan Special Lebaran Edition yang mana dalam setiap box mempunyai koleksi yang berbeza dengan harga yang sangat sangat berbaloi. Semua di hadirkan dalam satu kotak, yes. One gorgeous look of course!.
.
Make sure grab sebab this edition hanya ada 1000 pcs sahaja! Yes, total 1000 pcs sahaja.
.
Utk pembelian dm/wasap 017-3720507.

#anas #anasism #anaslipstic #anaslipcream #anasconcealer #anasmascara #apam
#anaseyeshadowpalette #teamstarsanas #teamarolainspire #anasismkualalumpur #anasismsubangbestari #anasismdamansaradamai #anasismselayang #nakcantik #makeup #MUA #aydajebat #rozitachewan #neelofar #anaslebaranedition


0

Seminggu 2-3x treat meal, 😂 turun la 8kg jugak! Yang penting akak ni dah tahu apa dia nak. Dia memang tak nak turun laju, tapi dia nak ada CONSTANT IMPROVEMENT.
One cheat meal will not make you fat guys. Akak ni 3 treat meal a week bukan setakat berat tak naik, malah boleh ada progress lost weight😍. #menusihat #resipisihat #puasa #rayabergaya #sahursihat #kurussihat

LEARN THE KNOWLEDGE ==========================
SAHUR SIHAT | KURUS SEBELUM RAYA
Siapa nak daftar sesi Mei jom daftar sekarang ya!=====================
KURUS SEBELUM RAYA🌙
Bole WhatsApp 📲0136280514 |Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN|
✔️ Turun 5-40kg 2019 ✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
📓 EBOOK Resipi Sihat!
✔️ Coaching Group yang supportive
✔️ Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, HomeWork
✔️ Reward
✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
‼️ DAFTAR SEKARANG
Bole WhatsApp 📲0136280514
⚫️ Herbalife Coach
⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching,MUDAH & BERKESAN


1

Nak make up macam ni di pagi raya?.
.
.
Kena la grab ANAS Lebaran Edition makeup. Yang pasti harga sangat berbaloi 😍.
.
ANAS LEBARAN EDITION 02
—
Normal Price: RM359
Special Price: RM269 ONLY
.
Product details:
✨1 Liquid Lipstick in Amina
✨1 Liquid Eyeliner
✨1 Mascara
✨1 Apam in Lilac
✨2 Concealer in Sand and Honey
✨3 Single Eyeshadow in Tortilla, Peach Love and Sunset
✨ANAS Money Packet
.
Buat julung kalinya ANAS mengeluarkan Special Lebaran Edition yang mana dalam setiap box mempunyai koleksi yang berbeza dengan harga yang sangat sangat berbaloi. Semua di hadirkan dalam satu kotak, yes. One gorgeous look of course!.
.
Make sure grab sebab this edition hanya ada 1000 pcs sahaja! Yes, total 1000 pcs sahaja.
.
Utk pembelian dm/wasap 017-3720507.

#anas #anasism #anaslipstic #anaslipcream #anasconcealer #anasmascara #apam
#anaseyeshadowpalette #teamstarsanas #teamarolainspire #anasismkualalumpur #anasismsubangbestari #anasismdamansaradamai #anasismselayang #nakcantik #makeup #MUA #aydajebat #rozitachewan #neelofar #anaslebaranedition


1

Nak make up macam ni di pagi raya?.
.
.
Kena la grab ANAS Lebaran Edition makeup. Yang pasti harga sangat berbaloi 😍.
.
ANAS LEBARAN EDITION 02
—
Normal Price: RM359
Special Price: RM269 ONLY
.
Product details:
✨1 Liquid Lipstick in Amina
✨1 Liquid Eyeliner
✨1 Mascara
✨1 Apam in Lilac
✨2 Concealer in Sand and Honey
✨3 Single Eyeshadow in Tortilla, Peach Love and Sunset
✨ANAS Money Packet
.
Buat julung kalinya ANAS mengeluarkan Special Lebaran Edition yang mana dalam setiap box mempunyai koleksi yang berbeza dengan harga yang sangat sangat berbaloi. Semua di hadirkan dalam satu kotak, yes. One gorgeous look of course!.
.
Make sure grab sebab this edition hanya ada 1000 pcs sahaja! Yes, total 1000 pcs sahaja.
.
Utk pembelian dm/wasap 017-3720507.

#anas #anasism #anaslipstic #anaslipcream #anasconcealer #anasmascara #apam
#anaseyeshadowpalette #teamstarsanas #teamarolainspire #anasismkualalumpur #anasismsubangbestari #anasismdamansaradamai #anasismselayang #nakcantik #makeup #MUA #aydajebat #rozitachewan #neelofar #anaslebaranedition


0

Laa, baru sebulan lebih rupanya sis consume #DianzVitamin. Cepat gila jeragat, jerawat semua hilang! Siap kulit jadi bersih lak tu. Raya sakan lee sis tahun ni! 😉.
.
Korang sekalian nak cerah? Nak kulit cantik? Jom! Dalam masa 7 hari sahaja dah boleh nampak kesan dengan mengamalkan #dianzvitaminpremium .
.
.
Whatsapp nisa 01137465936 untuk order atau boleh klik link dekat bio😘.
.
.
#dianzvitamin #dianzvitaminpremium #hisaphisapteruscantik #tipscantik #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #flawless #aurawhite #nakputih #hilangjerawat #hilangjeragat #jomcantik #rahsiakukitputih #peloles #dianzkl #codwangsamaju #codwangsawalk #dianzperak #codtanjongpiandang #cantikgebugebas


0

Nak cantik muka bersih sebelum raya ?? 😉
.
Meh try Gold Collagen & Whitening Soap 😍😍
.
Dapatkan dengan harga RM49 (SM) , RM 55 (SS)
**Harga tidak termasuk post 😘
.
PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie!
.
Jom follow untuk tengok lebih banyak testimoni:
@pinkypinkytestimoni
.
Dapatkan Pinky Pinky dari Agent kami:
@pinkypinkyagent
.
Berminat menjadi Agent?hubungi kami di:
@pinkypinkystokist
.
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #agentwanted #stokistwanted #dropshipwanted #curicuricinta #30pesanansuara #jodohjodohannisa #festivalramadhanputrajaya2019


0

‼️PROMO RAYA MAI DAH ‼️.
.
.
kalini lagi best lagi meriah sebab ada FREE GIFTS untuk 100 orang Terawal yang lagi best tahun ni kita bagi *FREE SAMPUL RAYA * exclusive by MOYJ untuk 200 orang TERAWAL SAHAJA❤ .
.
JOM DAPATKAN MOYJ SEKARANG #MUKAGLOWINGBEFORERAYA


3

‼️PROMO RAYA MAI DAH ‼️.
.
.
kalini lagi best lagi meriah sebab ada FREE GIFTS untuk 100 orang Terawal yang lagi best tahun ni kita bagi *FREE SAMPUL RAYA * exclusive by MOYJ untuk 200 orang TERAWAL SAHAJA❤ .
.
JOM DAPATKAN MOYJ SEKARANG #MUKAGLOWINGBEFORERAYA


2

‼️PROMO RAYA MAI DAH ‼️.
.
.
kalini lagi best lagi meriah sebab ada FREE GIFTS untuk 100 orang Terawal yang lagi best tahun ni kita bagi *FREE SAMPUL RAYA * exclusive by MOYJ untuk 200 orang TERAWAL SAHAJA❤ .
.
JOM DAPATKAN MOYJ SEKARANG #MUKAGLOWINGBEFORERAYA


2

YAKINLAH DENGAN BE DRINK
.
.
Sebarkan pada yang lain minuman kesihatan ini sudah mendapat pensijilan Halal dari JAKIM. .
Dengan adanya pengesahan HALAL, produk ini mendapat jaminan kualiti berasaskan syarak yang menekankan aspek mutu produk, kesucian dan keselamatan.
.
Kini anda tidak perlu ragu-ragu lagi. Kepercayaan anda amat kami hargai. Teruslah mengamalkan #BeDrink
.
#HALALJAKIM #pilihanno1wanitaselepasberkahwin #produkpertama4dalam1 #produkkecantikan #sayaJual #produkkurusselepasbersalin #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily
#product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #skincare #goodvibes#fitness #motivation #goodforyou #slimming #ramadan


0

[OOO, PATUTLA ADE MAQUIBERRY DALAM #DIANZVITAMIN! 😊]
.
.
Haa, selama ni mesti hangpa tertanya-tanya pasaipa dalam #DianzVitamin ni ada maquiberry. So, ni la khasiat sebenar maquiberry yang memang terbukti baik untuk kulit hangpa tu! 😉
.
.
RM52/35 biji
Boleh tahan sebulan
.
Dm for order atau whatsapp 01127424096 😊
.
#DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #dianzkedah #dianzalorsetar #dianzpenang #dianzperliz #dianzpendang


1