#NakCantik

Instagram photos and videos

#nakcantik#nakcantikcarisaya#sayapakaisayajual#pinklady#teamFaaMalek#bodymantap#pinkladysenjatakecantikkan#bodyidaman#bodyideal#pinkladyoriginal#originalhq#istericantiksuamisayang#nakflawless#sayajual#bazaarpaknil#nakkurus#putihgebu#cantik#jomcantik#onlineshopping#serumjerawat#sayajualserum#putih#jerawatkecut

Hashtags #NakCantik for Instagram

#ruheinabeautycartel juga menyediakan produk untuk masalah kulit sensitif. #dermahydra 😍
.
In shaa allah dengan rawatan yg berterusan akan nampak hasilnya.
.
.
Kepada yg belum pernah mencuba, #jomcuba 😘 pasti terlena
. 💕Harga serendah RM50
💕Full facial treatment + Eternal Beauty semuanya hanya RM98 !
"BEAUTY SKIN STARTS HERE"
.
Ws: click link biru kat bio/+60168000417
.
.
#facial #kuchingfacial #beautycartel
#ruheinabeautycartel #facial #kuchingfacial #homespa #homefacial #beautycartel #mobilefacial #mobilespa #homespakuching #mobilespakuching
#beautycartel #facial #mobilespa #facelifting #vshapeface #antiaging #glowing #flawlessskin #elmarino #collegen #nakcantik #ownerspa #ruheinamacel #ruheinabeautycartel


0

Siapa kata makan sihat kena banyak berbelanja?☺️
.
Ini adalah contoh sarapan pagi yang ringkas dan murah untuk dinikmati sambil mengesyorkan kesihatan diri yang baik!
.
Tambahkan lagi dengan senaman-senaman mudah tetapi berkesan, bukan sahaja badan anda akan menjadi lebih sihat, malah juga akan kelihatan lebih menarik!😍😍
.
.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
coach Nizal 017-9677855
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.

#kuruscarsihat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #kuruscepat #kurussihat #kuruscantik #kurusdengancepat #jomkurus #nakkurus #kurusberkesan #kurustanpaubat #kurusoline #maukurus #kurusdenganselamat #kurusdansihat #kurustanpadiet #kurustanpalapar #sayanakkurus #kurus #kurusdengancoach #weightlossonlinecoaching


0

Alhamdulillah dengan izin Allah masalah kulit adik ni makin sembuh.Yang penting kita ikhtiar utk rawat masalah kulit kita
.
Hanya yang menanggung sahaja yang tahu macam mana perasaan sakit tu kan. Yang risau cubalah #susumaaez untuk rawat masalah kulit korang. Rawat sebelum terlambat tau
.
Yang mana nk order #susumaaez bleh whatsapp ke +6018-2994508 sekarang
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantiktanpakolegen


0

Macam mana nak hilangkan jeragat ??
.
Jeragat akan tumbuh disebabkan oleh kesan pendedahan sinar UVA. Tahukah anda, jam 11 pagi hingga 2 petang,sinaran UVA paling tinggi dan boleh tembusi ke kulit dalam dan menimbulkan pigmentasi 😢.
.
So, bagaimana cara untuk nak hilangkan jeragat? Ok, jom baca kat bawah ni:
.
🍅 SPF berfungsi melindungi kulit dari terbakar
🍅 UVA ( Ultra Violet Aging ) : Kesan penuaan yang cepat dan kanser kulit
🍅 UVB ( Ultra Violet Burn ) : Kesan kulit terbakar
🍅 Dalam ofis juga perlu pakai kerana sinaran cahaya dari lampu,screen komputer dan handphone dan sumber cahaya yang lain
🍅 Pemakaian SPF perlu kerap kerana tidak bertahan lama.
—> Contoh SPF 25 = Hanya bertahan lebih kurang 4 jam. Perlu sapu semula untuk mendapatkan perlindungan.
.
BAbeau Day Cream mempunyai SPF 50 yang boleh membantu kulit anda samaada kering atau berminyak sentiasa dilindungi dari sinar UV.
.
Jadi uollss jangan lupa apply BABeau skincare set dan BABeau Serum untuk kulit yang lebih sihat dan berseri sepanjang hari tau 😍🍅
.
.
-
Nak ke ??? Whatsapp Nadiah📲www.wasap.my/60179714276 @ klik jer link di bio 😍😍😍
.
.
#babeau
#babeauofficial
#babeautomatoskincare
#babeauskincare
#tomatoskincare
#babeauskintalk
#petuasihatcantikbelle
#babeaushare
#babeauserum
#kulitberminyak
#kulitkusam
#kulitberjerawat
#kulitcerah
#kulitgelap
#nakcantik
#nakflawless
#mukabreakout
#mukaberminyak
#babeaufeedback
#babeautestimoni
#babeauflatlay
#babeauselfie
#onlineshopping
#iambabeaulovers
#babeaulovers
#BAbeauNerrys
#postageseluruhmalaysia
#viraloninstagram


0

Alhamdulillah ramai kejar AMAURA CRYSTAL semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. Yg berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya


0

"Awak pakai apa muke berkilat gebu gebas siap glowinggg lagi mcm plastik je sy tgk dari jauh? 😱"
.
Apa lagi klau bkn serum selembut suter ni haa dari #wawaserum. Skrg keluar rumah dah tak perlu pakai
bedak dan foundation pon. Naked face pun confident 100% skrg 😍
.
Skrg ada promo tau utk #wawaserum ni. Grab skrg sebelum tamat 📲 Whatsapp 0169575494
📲 Whatsapp 0169575494
📲 Whatsapp 0169575494
.
#TeamSyerah #serum #wawacosmetic #wawazainal #serumwajah #serumjerawat #serumviral #naklawa #nakcantik


0

Alhamdulillah ramai kejar AMAURA CRYSTAL semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. Yg berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya


0

Untuk merawat kulit dengan lebih efektif kita perlu pakai satu set skincare iaitu cleanser, toner, day cream dan night cream berserta serum.
.
Kenapa perlu pakai satu set macam ni ?? Ha sebabnya setiap items ini mempunyai fungsi berlainan yang akan bantu merawat kulit muka secara menyeluruh supaya kulit muka kita sihat dan berseri2 😍
.
#babeau
#babeauofficial
#kulitberminyak
#kulitkusam
#kulitberjerawat
#kulitcerah
#kulitgelap
#kulitsensitif
#kulitkering
#kulitflawless
#serumtomato
#babeaucleanser
#babeautoner
#babeaufacemist
#babeaudaycream
#babeaunightcream
#babeauserum
#babeauskincare
#nakcantik
#nakflawless
#mukabreakout
#mukaberminyak
#masalahjerawat
#trustedproduct
#testimonibabeau
#babeaufeedback
#iambabeaulovers
#babeaulovers
#BAbeauNerrys


0

Sebaik-baik kecantikan adalah lahir dari dalam, selain dari luaran. Salah satu bahan dalam Serum BABeau adalah Vitamin E . Jadi jom kita baca apa kelebihan vitamin E . Vitamin E dapat menghalang penghasilan kedut dengan menyekat kerosakan radikal bebas. Caranya adalah dengan meningkatkan pengeluaran kolagen,iaitu tisu yang menyimpan elastisiti kulit. Vitamin E juga akan merawat kedutan dengan mempercepatkan pertumbuhan semula sel kulit baru. Jadi sebab itulah #babeaulovers rasa perubahan positif pada kulit muka. Betul tak #babeaulovers? Kalau betul cuba bagitahu apa perubahan positif tu? 🙈🍅
.
#babeau
#babeauofficial
#kulitberminyak
#kulitkusam
#kulitberjerawat
#kulitcerah
#kulitgelap
#kulitsensitif
#kulitkering
#kulitflawless
#serumtomato
#babeaucleanser
#babeautoner
#babeaufacemist
#babeaudaycream
#babeaunightcream
#babeauserum
#babeauskincare
#nakcantik
#nakflawless
#mukabreakout
#mukaberminyak
#masalahjerawat
#trustedproduct
#testimonibabeau
#babeaufeedback
#babeautestimoni
#iambabeaulovers
#babeaulovers
#BAbeauNerrys


0

Hai, selamat tengahari🤗. Korang kalau diet makan nasi tak? Kita orang #surikurus wajib makan nasi setiap hari😋. Siapa yang memang nak turun berat tapi memang tak boleh tinggal nasi boleh join kami sebab mealplan kami wajib makan 5 kali sehari, termasuk nasi😍.
.
.
‼️PROJEK KURUS SEBELUM 2019‼️
!Program Turun Berat Online Mudah & Berkesan!
- Turun berat 3-7kg
- Group coaching awesome
- Mealplan mudah untuk kurus
- Coaching group yang supportive
- Kelas kurus online
- Food diary checking, Homeword
- Reword
- 100% ONLINE & EFFECTIVE
‼️DAFTAR SEKARANG‼️
🌹HERBALIFE COACH! PROGRAM KURUS/ NUTRISI SIHAT.
📲 COACH AIDA 0145470510

#herbalifecoach
#programkurus
#onlinecoaching #coachperempuan #teamsurikurus


2

Customer Brunei pun dah pakai Babeau skincare uollsss...
Jerawat2 kat dahi semakin berkurang😍
Nak repeat order lagi katanya nanti😎
.
Uollsss takkan taknak kulit peloles dan bebas jerawat kot..😆
Mesti nak kan.Jom dapatkan Babeau skincare sekarang.Jangan kata sis tak payung hokey 😉
.
.
#babeau
#babeauofficial
#babeautomatoskincare
#babeauskincare
#tomatoskincare
#babeauskintalk
#petuasihatcantikbelle
#babeaushare
#babeauserum
#kulitberminyak
#kulitkusam
#kulitberjerawat
#kulitcerah
#kulitgelap
#nakcantik
#nakflawless
#mukabreakout
#mukaberminyak
#babeaufeedback
#babeautestimoni
#babeauflatlay
#babeauselfie
#iambabeaulovers
#babeaulovers
#BAbeauNerrys


0

Fungsi & Kelebihan Maaez White Coffee : ☕Bebas Kolagen, mereka yang alahan terhadap kolagen boleh minum
☕Rasa sangat sedap, minum secawan macam tak puas 😘
☕Mencerah sekatakan tona kulit, brightening & glowing semulajadi.
☕Melembapkan kulit.
☕Anti Penuaan & Anti Kedutan.
☕Meningkatkan kecantikan kulit secara semulajadi.
☕Membantu sistem penghadaman, elak sembelit.
☕Merawat masalah kulit seperti kusam, parut, jerawat dan kedutan.
☕Mengubati tumit pecah.
☕Melindungi kulit dari radikal bebas.
☕Mencantikkan & kulit anjal dan halus.
☕Menguatkan tulang & mencerdaskan otak.

Bahan Kandungan dalam Maaez White Coffee :
🌰Ekstrak Betik
🌰Ekstrak Kopi
🌰Ekstrak Delima
🌰Vitamin C
🌰Sarang Burung Walit

Semua golongan boleh minum Maaez White Coffee KECUALI :
🤰Ibu mengandung
🤱Ibu menyusukan baby sepenuhnya bawah 6 bulan
🚩Ketika period

Try it love it. Whatsapp ezan 017-9872636 sekarang
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing#terapiinstagram#ajimaura#susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik


0

APA YANG ADA DALAM ACNE CARE❓
.
. ⭕Delima
✔️Ada Vit A, B, C dan E
✔️Ada Zat Besi
✔️Menentang jangkitan bakteri pd kulit
✔️Mengawal pengeluaran minyak dan hormon ✔️Mengandungi anti oksida yang tinggi
✔️Meneutralkan radikal bebas
✔️Mempunyai sifat anti bakteria .
.
⭕Ekstrak epal
✔️Ada Vit B9 dan C
✔️Agen detoks semulajadi
✔️Antioksida
✔️Anti radang
✔️Meningkatkan peredaran darah dan pembentukan sel
✔️Membantu kulit kering
✔️Mengawal pengeluaran minyak berlebihan
.
. ⭕Pureway C
✔️Membantu penyembuhan sel kulit mati
✔️Mengandungi anti oksida yang tinggi
✔️Membantu menyerap zat dan vitamin lebih cepat .
.
⭕Glisodin SOD
✔️Mengandungi anti oksida yang tinggi
✔️Meningkatkan daya tahan tubuh drpd bakteria
✔️Membuang radikal bebas dr tubuh badan
✔️Mengangkut oksigen utk peraliran darah lbh baik.
✔️Pelindung drpd sinar UVA & UVB
.
. ⭕Laktoferrin
✔️Mengawal penyerapan Zat Besi
✔️Anti bakteri yang kuat
✔️Merangsang dan meningkatkan imunisasi tubuh
✔️Mengelakkan masalah pencernaan
.
.

#AppleTablet #acnecarecandy #tabletpemusnahjerawat #TabletHapusJerawat #Jerawatwajah #jerawathilang #nakcantik #kulitsihat #CandyAcne #gulagulajerawat #tiada #Jerawatwajah #jerawatkecut #jerawatpasir #sitinurhalizaofficialapp #paknilreviewpercuma #thinkerstudios #bakteria #hormonjerawat #resdungjerawat #kulitjelita #lelaki #wanita #neelofa #viral #gulagulacegahjerawat #tiktokreview .
.
Lebih mudah klik link dibio untuk terus ke inbox kami👆🏼👆🏼👆🏼


0

Tq grab Pinky Pinky Siti Sarah 😗

PROMOSI BERKEMBAR MASIH BERJALAN U OLS !
RUGI LER TAK GRAB SEKARANG 😋😋 Self Pickup Gementi
Cod Bentong
Pos seluruh malaysia

http://AgentPinkyPinky.wasap.my

ᴜɴᴛᴜᴋ ᴛᴇᴍᴘᴀʜᴀɴ & ɪɴꜰᴏ ʟᴇʙɪʜ ʟᴀɴᴊᴜᴛ.

ᴋʟɪᴋ ʟɪɴᴋ ᴅɪ ʙɪᴏ 💕Jᴇʀᴀɢᴀᴛ, 💕ᴊᴇʀᴀᴡᴀᴛ, 💕ᴋᴜʟɪᴛ ᴋᴜsᴀᴍ, 💕ᴘᴀʀᴜᴛ, 💕Kᴜʟɪᴛ ɢᴇʟᴀᴘ

ʏᴀɴɢ ɢᴇʟᴀᴘ ᴋɪᴛᴀ ᴘᴜᴛɪʜᴋᴀɴ, ʏᴀɴɢ ᴄᴇʀᴀʜ ᴋɪᴛᴀ ʙᴀɢɪ ꜰʟᴀᴡʟᴇss ɢɪʟᴀ-ɢɪʟᴀ.

#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #agentbentong #dropshipwanted #opencod #artismalaysia #cantik #cantikskincare #nakcantik #jomcantik #putihgebu #putih #kulitcantik #sayajual #sayajualmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajualonline #dropshipneeded #pinkypinkybentong #codbentong #onlineshopping #teamayueyuyu #Serumpinkypinky #goldglowingserum


0

Tq grab Pinky Pinky Siti Sarah 😗

PROMOSI BERKEMBAR MASIH BERJALAN U OLS !
RUGI LER TAK GRAB SEKARANG 😋😋 Self Pickup Gementi
Cod Bentong
Pos seluruh malaysia

http://AgentPinkyPinky.wasap.my

ᴜɴᴛᴜᴋ ᴛᴇᴍᴘᴀʜᴀɴ & ɪɴꜰᴏ ʟᴇʙɪʜ ʟᴀɴᴊᴜᴛ.

ᴋʟɪᴋ ʟɪɴᴋ ᴅɪ ʙɪᴏ 💕Jᴇʀᴀɢᴀᴛ, 💕ᴊᴇʀᴀᴡᴀᴛ, 💕ᴋᴜʟɪᴛ ᴋᴜsᴀᴍ, 💕ᴘᴀʀᴜᴛ, 💕Kᴜʟɪᴛ ɢᴇʟᴀᴘ

ʏᴀɴɢ ɢᴇʟᴀᴘ ᴋɪᴛᴀ ᴘᴜᴛɪʜᴋᴀɴ, ʏᴀɴɢ ᴄᴇʀᴀʜ ᴋɪᴛᴀ ʙᴀɢɪ ꜰʟᴀᴡʟᴇss ɢɪʟᴀ-ɢɪʟᴀ.

#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #agentbentong #dropshipwanted #opencod #artismalaysia #cantik #cantikskincare #nakcantik #jomcantik #putihgebu #putih #kulitcantik #sayajual #sayajualmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajualonline #dropshipneeded #pinkypinkybentong #codbentong #onlineshopping #teamayueyuyu #Serumpinkypinky #goldglowingserum


0

Tq grab Pinky Pinky Siti Sarah 😗

PROMOSI BERKEMBAR MASIH BERJALAN U OLS !
RUGI LER TAK GRAB SEKARANG 😋😋 Self Pickup Gementi
Cod Bentong
Pos seluruh malaysia

http://AgentPinkyPinky.wasap.my

ᴜɴᴛᴜᴋ ᴛᴇᴍᴘᴀʜᴀɴ & ɪɴꜰᴏ ʟᴇʙɪʜ ʟᴀɴᴊᴜᴛ.

ᴋʟɪᴋ ʟɪɴᴋ ᴅɪ ʙɪᴏ 💕Jᴇʀᴀɢᴀᴛ, 💕ᴊᴇʀᴀᴡᴀᴛ, 💕ᴋᴜʟɪᴛ ᴋᴜsᴀᴍ, 💕ᴘᴀʀᴜᴛ, 💕Kᴜʟɪᴛ ɢᴇʟᴀᴘ

ʏᴀɴɢ ɢᴇʟᴀᴘ ᴋɪᴛᴀ ᴘᴜᴛɪʜᴋᴀɴ, ʏᴀɴɢ ᴄᴇʀᴀʜ ᴋɪᴛᴀ ʙᴀɢɪ ꜰʟᴀᴡʟᴇss ɢɪʟᴀ-ɢɪʟᴀ.

#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #agentbentong #dropshipwanted #opencod #artismalaysia #cantik #cantikskincare #nakcantik #jomcantik #putihgebu #putih #kulitcantik #sayajual #sayajualmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajualonline #dropshipneeded #pinkypinkybentong #codbentong #onlineshopping #teamayueyuyu #Serumpinkypinky #goldglowingserum


0

Tq grab Pinky Pinky Siti Sarah 😗

PROMOSI BERKEMBAR MASIH BERJALAN U OLS !
RUGI LER TAK GRAB SEKARANG 😋😋 Self Pickup Gementi
Cod Bentong
Pos seluruh malaysia

http://AgentPinkyPinky.wasap.my

ᴜɴᴛᴜᴋ ᴛᴇᴍᴘᴀʜᴀɴ & ɪɴꜰᴏ ʟᴇʙɪʜ ʟᴀɴᴊᴜᴛ.

ᴋʟɪᴋ ʟɪɴᴋ ᴅɪ ʙɪᴏ 💕Jᴇʀᴀɢᴀᴛ, 💕ᴊᴇʀᴀᴡᴀᴛ, 💕ᴋᴜʟɪᴛ ᴋᴜsᴀᴍ, 💕ᴘᴀʀᴜᴛ, 💕Kᴜʟɪᴛ ɢᴇʟᴀᴘ

ʏᴀɴɢ ɢᴇʟᴀᴘ ᴋɪᴛᴀ ᴘᴜᴛɪʜᴋᴀɴ, ʏᴀɴɢ ᴄᴇʀᴀʜ ᴋɪᴛᴀ ʙᴀɢɪ ꜰʟᴀᴡʟᴇss ɢɪʟᴀ-ɢɪʟᴀ.

#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #agentbentong #dropshipwanted #opencod #artismalaysia #cantik #cantikskincare #nakcantik #jomcantik #putihgebu #putih #kulitcantik #sayajual #sayajualmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajualonline #dropshipneeded #pinkypinkybentong #codbentong #onlineshopping #teamayueyuyu #Serumpinkypinky #goldglowingserum


0

Tq grab Pinky Pinky Siti Sarah 😗

PROMOSI BERKEMBAR MASIH BERJALAN U OLS !
RUGI LER TAK GRAB SEKARANG 😋😋 Self Pickup Gementi
Cod Bentong
Pos seluruh malaysia

http://AgentPinkyPinky.wasap.my

ᴜɴᴛᴜᴋ ᴛᴇᴍᴘᴀʜᴀɴ & ɪɴꜰᴏ ʟᴇʙɪʜ ʟᴀɴᴊᴜᴛ.

ᴋʟɪᴋ ʟɪɴᴋ ᴅɪ ʙɪᴏ 💕Jᴇʀᴀɢᴀᴛ, 💕ᴊᴇʀᴀᴡᴀᴛ, 💕ᴋᴜʟɪᴛ ᴋᴜsᴀᴍ, 💕ᴘᴀʀᴜᴛ, 💕Kᴜʟɪᴛ ɢᴇʟᴀᴘ

ʏᴀɴɢ ɢᴇʟᴀᴘ ᴋɪᴛᴀ ᴘᴜᴛɪʜᴋᴀɴ, ʏᴀɴɢ ᴄᴇʀᴀʜ ᴋɪᴛᴀ ʙᴀɢɪ ꜰʟᴀᴡʟᴇss ɢɪʟᴀ-ɢɪʟᴀ.

#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #agentbentong #dropshipwanted #opencod #artismalaysia #cantik #cantikskincare #nakcantik #jomcantik #putihgebu #putih #kulitcantik #sayajual #sayajualmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajualonline #dropshipneeded #pinkypinkybentong #codbentong #onlineshopping #teamayueyuyu #Serumpinkypinky #goldglowingserum


0

Tq grab Pinky Pinky Siti Sarah 😗

PROMOSI BERKEMBAR MASIH BERJALAN U OLS !
RUGI LER TAK GRAB SEKARANG 😋😋 Self Pickup Gementi
Cod Bentong
Pos seluruh malaysia

http://AgentPinkyPinky.wasap.my

ᴜɴᴛᴜᴋ ᴛᴇᴍᴘᴀʜᴀɴ & ɪɴꜰᴏ ʟᴇʙɪʜ ʟᴀɴᴊᴜᴛ.

ᴋʟɪᴋ ʟɪɴᴋ ᴅɪ ʙɪᴏ 💕Jᴇʀᴀɢᴀᴛ, 💕ᴊᴇʀᴀᴡᴀᴛ, 💕ᴋᴜʟɪᴛ ᴋᴜsᴀᴍ, 💕ᴘᴀʀᴜᴛ, 💕Kᴜʟɪᴛ ɢᴇʟᴀᴘ

ʏᴀɴɢ ɢᴇʟᴀᴘ ᴋɪᴛᴀ ᴘᴜᴛɪʜᴋᴀɴ, ʏᴀɴɢ ᴄᴇʀᴀʜ ᴋɪᴛᴀ ʙᴀɢɪ ꜰʟᴀᴡʟᴇss ɢɪʟᴀ-ɢɪʟᴀ.

#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #agentbentong #dropshipwanted #opencod #artismalaysia #cantik #cantikskincare #nakcantik #jomcantik #putihgebu #putih #kulitcantik #sayajual #sayajualmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajualonline #dropshipneeded #pinkypinkybentong #codbentong #onlineshopping #teamayueyuyu #Serumpinkypinky #goldglowingserum


0

KALAU ANDA SANGGUP TINGGALKAN MAKANAN FAVOURITE ANDA??
....
JOM CABAR DIRI ANDA UNTUK KURUS..
MINUM TEA MEDINADESIRE MAMPU MENGEMBALIKAN ZAMAN KURUS ANDA..
....
COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH)
👉1)SLIMMING DETOX TEA™ RM15
👉2)KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25
👉POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)
....
ANDA NAK KURUS??
....
WHATSAPP "SET COMBO" 0193705174
WHATSAPP "SET COMBO" 0193705174
WHATSAPP "SET COMBO" 0193705174

#sayajual #produkkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kuruscepat #jomkurus #kurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #cikguseo #nakkurus #nakkuruscepat #kempisperut #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #teamilafazila #qurose #langsingsehat #langsingcepat #ubatkurusmurah #gegarvaganza #kuruscantik #hsn #jomheboh #jomturunpadang


0

Zahra Cleanser & Makeup Remover -
Mengandungi Vitamin C dan Vitamin E
- Mengandungi Aloe Vera dan Yis untuk mencantikkan kulit
- Bebas dari Paraben, SLS dan ALS
- Bersumberkan Organik Habbatus Sauda sebagai sumber khasiat untuk kulit
- Membersihkan wajah - Menanggalkn mekap dengan sempurna
- Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit

#imanniskinz #naturalbased #organik #habbatussauda #skincareproduct #wangsamaju #wangsamelawati #ukayperdana #setiawangsa #naklawa #nakcantik #bazaar #bazaarpaknil


1

Belleza collegen ni khas untuk putihkan kulit seluruh badan ye.

Rasa yang sangat sedap dan mudah untuk di bawa ke mana - mana sahaja. Tak perlu bancuh hanya kemam sahaja OK 😘

Berminat wasap 0102643883

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik


0

FUNGSI DIANZ VITAMIN C & E PLUS 💋 🍇 .
.
Setiap tablet #DianzVitamin yang uolls consume uolls dapat 5 kali ganda lebih cepat penyerapan dengan extra GLUTATHIONE dan ASCORBIC ACID !
.
.
Best ke best sangat , satu biji tablet je dah dapat khasiat 2 jenis vitamin 😉 Takperlu makan banyak2 jenis , itulah KELEBIHAN #DianzVitamin tauuu uolls 😘
.
.
💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
RM57 include postage ( 30 biji ) untuk sebulan
sabah + sarawak add rm5
.
Nak flawless ❓❓❓
.
📱 whatsapp cikAin ↪️0️⃣1️⃣2️⃣6️⃣1️⃣2️⃣0️⃣6️⃣4️⃣1️⃣ or click link in bio😚
.
#DianzVitamin #hisaphisapteruscantik #tipskecantikan #jomjadicantik #nakcantik #trustedsellerdianz #flawlessbydianz #aurawhite #dianzvitamin #hilangjerawat #rahsiakulitputih #dianzmelaka #dianzmelakatengah #uitmbandarayamelaka #utemmelaka #giatmaramelaka #politeknikmerlimau #TEDIJunior #TestimoniDianzVitamin #TeamWatieOhsem


0

- Azalea Loose Powder🍁 - Tekstur yang sangat halus sesuai untuk sapuan wajah lebih smpurna
- Mengandungi ekstrak aloe Vera dan Vitamin E
- Tona Kulit akan kelihatan lebih sekata
- Kaya dengan Organik habbatus sauda sebagai sumber khasiat untuk kulit

#imanniskinz
#ajimaura #terapiinstagram #nakcantik#naklawa #wangsamaju#wangsamelawati#setiawangsa#srirampai#flawless


1