#NurraysaSeniorPartner

Instagram photos and videos

#nurraysaseniorpartner#teamshabeautyohsem#nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia#produkmesrawuduk#usahawanjutawan#apasa#testimonisabuncollagennurraysa#finabeautyinspire#kosmetikmudahditanggalkan#dropshipdiperlukan#berusmekap#kedaikosmetikviral#nurraysabrush#stokisnurraysabeauty#kosmetikviral#kosmetikonline

Hashtags #NurraysaSeniorPartner for Instagram

by @aliaa_nurraysa

Hakikatnya bila kita berusaha dan bekerja hasilnya adalah untuk diri kita sendiri bukan untuk orang lain.

Itu adalah proses.

Macam aliaa juga. Aliaa surirumah. Aliaa juga buat bisnes. Aliaa yang kena usaha sendiri untuk dapat apa yang aliaa nak.
Tanpa usaha hasilnya tiada.
Tanpa tindakan hasilnya juga tiada!

Risiko tu ada dimana-mana. Terutamanya bisnes ada risiko dari segi kewangannya.

Cuma apa yang aliaa terapkan dalam diri berani hadapi risiko pulangan hasilnya adalah tinggi.

Nak bisnes tidak mahu keluar modal. Kita takkan kemana-mana. Aliaa faham ada yang risau tiada pulangan.
Nasihat aliaa disini ILMU.

Dengan ILMU sahaja kita dapat UPGRADE KEWANGAN. Belajar dan buat. Tu tipsnya penting sangat.

Dalam bisnes buang perkataan MALAS dalam diri. Jika berdaftar sekalipun dropship atau agen malas follow ilmu leader share. Malas follow kelas semua pandang sebelah mata. Kita takkan dapat hasilnya.

Mulai harini tanam word R A J I N dalam diri. "Tiada satupun manusia yang dapat mengubah hidup orang lain melainkan orang itu yang ubah dirinya dahulu"

#nurraysaseniorpartner
#stokisselangor
#usahwanjutawan


0

by @izkham_nurraysa

Bismillah..
.
Ingin Kulit Yang Cantik Dan Berseri??? Kini Nurraysa Beauty Skincare Dapat menyelesaikan Masalah Anda .
.
Jika anda sayang wajah anda ..hentikanlah menggunakan produk berkimia.
.
Sayangilah wajah anda dengan set Nurraysa. Kesan yang awesome! .
🌸Fungsi Beauty Skincare🌸
- Merawat Jerawat.
- Merawat Jeragat Parut.
- Mengawal Kulit Berminyak.
- Mengecilkan Liang Pori.
- Awet Muda. .
Ia mampu menegang,melembapkn,memutihkan Dan merawat kulit anda agar lebih cantik dan berseri-seri. dgn kandungannya tanpa bahan kimia,anda harus mencubanya...
.
βœ” Produk sesuai untuk LELAKI, WANITA, wanita .mengandung, remaja dan kanak2.
βœ” 100% tanpa bahan kimia merbahaya.
βœ” .
.

#nurraysaseniorpartner
#teamshabeautyohsem
#nurraysalover


0

by @izkham_nurraysa

Bismillah..
.
Nurraysa SKINCARE (Trial Pack)
.
Satu set ada 4 item
.
🌸 Collagen Soap 🌸 Treatment Serum
🌸 Miracle whitening spray
🌸 UV cream
.
Membantu merawat kulit yang jerawat dan jeragat
.
Mengurangkan liang pori terbuka dan kulit berminyak
.
#Nurraysaseniorpartner
#TeamShaBeautyOhsem
#ProdukMesraWuduk
#Selamatdigunakn


0

by @izkham_nurraysa

Bismillah..
.

Miss V ada bau yang kurang menyenangkan? .
Masalah keputihan yang banyak? .
Dah cuba pelbagai cara tapi masih sama?
.

Jom cuba Steamcell Feminine Wash Nurraysa. .
Bau yang menyegarkan dan beri rasa dingin kepada si pemakai. . .
Sempena Sale Anniversary k 6 tahun , kami tawarkan harga yang berbaloi-baloi murah kepada anda semua. .
Jom dapatkan segera sementara ada stok.
.

Silakan share dan like, semoga ianya bermanfaat pada yang lain
.

#NurraysaSeniorPartner
#TeamShaBeautyOhsem
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#teamnurraysa
#moisturizermurah
#nurraysalover
#skincarecombo
#bodycarecombo
#stemcellfemininewash


0

by @izkham_nurraysa

Bismillah..
.
Siapa guna Body Wash Nurraysa dan perasan kulit makin lembab dan cerah? .
.

Bau semerbak harum satu bilik air . Seisi keluarga boleh guna termasuk baby. .

Sangat sesuai bagi yang mengalami kulit elergik, tak boleh guna body wash biasa jadi gatal-gatal dan kering, boleh cuba body wash ni. .

Buih dia berbentuk foam, lembut , takde SLES. ( tak mengeringkan kulit)
.

Dapatkan sekarang ada promosi berganda😘
.
Nak cuba?
πŸ“² www.wasap.my/60111-3216292
.
#NurraysaSeniorPartner
#TeamShaBeautyOhsem
#NurraysaBeauty


1

by @ctboutiquectcollection

Assalammualaikum
Selamat malam sahabat hebat..
JUTAAN terima kasih buat semua yg mendoakan hari ini.

Semoga yg baik itu kembali buat semua..
SYUKUR masih diberi kesihatan yg baik, dikerumuni sahabat, team dan keluarga yg penuh dgn kasih sayang.

Saya doakan anda semua sentiasa dlm rahmat allah swt.. #masnahrichteam
#masnahrichresouces
#minumanbotanitemukasih
#nurraysaseniorpartner
#shawlmakiti


0

by @mierahida_nurraysa

Permintaan demi permintaan dari customer Nurraysa. Pada permulaannya customer berminat order 3 kotak #MiracleSlimChoco minuman coklat berkhasiat.
Saya percaya beliau juga memperkenalkan produk ini kepada teman temannya. Hasilnya list order semakin bertambah dan bertambah ...syukur dan tahniah diucapkan.

Terima kasih sahabat seperjuangan Norazizah Mohammad, Selangor D/E kerana support ekonomi produk Muslim Malaysia

#NurraysaBeauty
#NurraysaSeniorPartner


0

by @fina_beauty_inspire

Berus yang dijamin halal dan bebas dari bulu binatang. Sangat lembut dan gebu!
Set berus nurraysa didatangkan dengan 11 batang berus + 1 bag exclusive 😍

#finabeautyinspire #finashareinfo #kosmetikonline #kosmetikviral #kedaikosmetikviral #berusmekap #berusmekapmalaysia #nurraysabrush #berusnurraysa #nurraysaseniorpartner #stokisnurraysabeauty


0

by @fina_safina

Berus yang dijamin halal dan bebas dari bulu binatang. Sangat lembut dan gebu!
Set berus nurraysa didatangkan dengan 11 batang berus + 1 bag exclusive 😍

#finabeautyinspire #finashareinfo #kosmetikonline #kosmetikviral #kedaikosmetikviral #berusmekap #berusmekapmalaysia #nurraysabrush #berusnurraysa #nurraysaseniorpartner #stokisnurraysabeauty


0

by @nurraysa_beauty_taiping

Berus yang dijamin halal dan bebas dari bulu binatang. Sangat lembut dan gebu!
Set berus nurraysa didatangkan dengan 11 batang berus + 1 bag exclusive 😍

#finabeautyinspire #finashareinfo #kosmetikonline #kosmetikviral #kedaikosmetikviral #berusmekap #berusmekapmalaysia #nurraysabrush #berusnurraysa #nurraysaseniorpartner #stokisnurraysabeauty


0

by @mierahida_nurraysa

Alhamdulillah terima kasih customer Kak Noor datang cod Nurraysa sempena SALE ANNIVERSARY NURRAYSA 2018.

Semoga dipermudahkan urusan dan tidak pernah jemu untuk lebih berusaha dan usaha lagi..goodjobπŸ’ͺ

Jom dapatkan produk Nurraysa #MesraWuduk
Penyertaan join Agent kini dibuka.

#NurraysaSeniorPartner


0

by @mierahida_nurraysa

Selagi hati u masih berpegang dengan niat yang betul, just do it ! Teruskan.
Ignore kata-kata negatif kerana Allah Maha Mengetahui. Perjalanan bsness mematangkan kita dalam sesuatu perkara.

#foundernurraysa
#NurraysaSeniorPartner
#NEA2018
#NurraysaExcellenceAwards2018
#TeamYash


2

by @fina_safina

Korang tengok ke NURRAYSA EXCELLENCE AWARD (NEA) semalam? Bling bling sungguh 😍

Perghh.. Hadiah dia memang superb uols. Emas 916 tu dah kira biasa dah tu.
Takkan nak tengok ja? Tak teringin ke nk dapat emas free? Join team nurraysa tu kira first step,pastu korang dapat belajar direct dari founder dan HQ tau. Untung sangat2 baq hang!

Jom tengok apa yang founder Nurraysa offer utk award tahun 2019 πŸ˜‰πŸ˜‰ Lekaih, kita kne mula bertindak sekarang πŸ˜€

#finabeautyinspire #nurraysaseniorpartner


0

by @nurraysa_beauty_taiping

Korang tengok ke NURRAYSA EXCELLENCE AWARD (NEA) semalam? Bling bling sungguh 😍

Perghh.. Hadiah dia memang superb uols. Emas 916 tu dah kira biasa dah tu.
Takkan nak tengok ja? Tak teringin ke nk dapat emas free? Join team nurraysa tu kira first step,pastu korang dapat belajar direct dari founder dan HQ tau. Untung sangat2 baq hang!

Jom tengok apa yang founder Nurraysa offer utk award tahun 2019 πŸ˜‰πŸ˜‰ Lekaih, kita kne mula bertindak sekarang πŸ˜€

#finabeautyinspire #nurraysaseniorpartner


0

by @anum_aznur

Selamat tengah hari semua , sambil makan tengah hari done zohor semua .. Soo skrg akak nak tanya.. Siapa yg ada masalah berat badan?

Nak kenalkan produk yg super best dan terlatest dari nurraysa beauty yang sgt berkesan untuk korang 😘

Meh cepat yang nak order... wassup akak ye

Ada offer miracle slim choco sempena anniversary sales nurraysa ni ... sebelum ni tak offer now offer meh la order.. πŸ“² 0133248470

#NurraysaSeniorPartner
#AgentWanted #dropshipWanted
#Slimchoco
#kuruscantikmenawan
#miracleslimchoco
#bazaaronline
#bisnesonline


0

by @izkham_nurraysa

Bismillah..
.
Apa kebaikan Pearl Magic Lipstick Nurraysa? .
Banyak sangat πŸ™‚
.
Paling penting mesra solat dan 100% bahan semulajadi untuk bibir yang sihat, lembap dan segar. Aliran darah pada bibir juga terjaga serta melindungi bibir supaya tidak kehitaman.
.
#nurraysaSeniorPartner
#teamShaBeautyOhsem
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan


0

by @izkham_nurraysa

Bismillah..
Subhanallah..
.
Alhamdulillah..Syukran😍😘
.
Buat Puan Rahimah Abu Naim
yang membeli produk Nurraysa dgn Akak Kham😍 -two way cake
-lipstik
-blusher
.
Siapa nak set make up yang mesra wuduk, simple dan boleh cover semua parut jerawat?
.
Untuk order atau pertanyaan lebih lanjut boleh terus klik
⬇️⬇️⬇️
www.wasap.my/60111-3216292
.
#NurraysaSeniorPartner
#TeamShabeautyOhsem
#BeautyConsultantNurraysa
#BusinessConsultantNurraysa
#NurraysaPerak
#Izkhamnurraysa
#Stokiswanted
#AgenWanted
#NiagaTanpaModal


0

by @izkham_nurraysa

Assalamualaikum..Selamat pagi😘
.
Siapa Kat sini dah try gabungan hebat 2 Produk Nurraysa ni.πŸ‘Œ
.
Bau untuk lotian dan perfume Nurraysa sangat best awak.πŸ‘Œ
.
Nak tip untuk perfume awak tahan lebih lama dan bau yang sedap, awak try sapu dulu lotion Nurraysa lepas tu awak spray perfume Inspired by flora nie..😍
.
InshaaAllah wangi sampai malam awak😘
.
Lotion + Perfume akan membuatkan korang mewangi sepanjang masa😘
.
Jom dapatkan ELegant set ini dengan segera.
Boleh komen nak
.
Psss mana tahu ada diskaun kita nak bagi😍
.

#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#nurraysaseniorpartner
#teamShaBeautyOhsem
#codsekitarIpoh
#perfumemurah
#moisturuzermurah
#skincarecombo
#bodycarecombo
#lotionpemutih
#losyenmurah
#Inspiredbyflora


0

by @inafazliena

Dulu masa xda promosi kaw2 camni ramai yg tanya.. "Sabun kolagen ade sales tak?" ada promosi ke x.. Saban minggu duk tanya πŸ˜„

Haa..kali ni promosi boleh lah beli banyak2 buat stok. 1 ketul dah boleh tahan 2 bulan.. Jimat sangat2 😊

Collagen soap ni boleh rawat smua masalah jerawat, jeragat, sunburn, kulit berminyak.. Asalkan konsisten je tau. 😘

#NurraysaSeniorPartner


0

by @ctboutiquectcollection

APA SA
Udah tak sempat sampai rumah..
Kena tahan je balik kursus.. Habis sesaje kabonyer..
Baru 11 hari dah 1k lebih.. Ape dibuatnya dengan stok tu teman pun idok le nanya.. Ish.. Ish.. Ish.. Ater orang parit patut le lawo semacam..
Udah gaye retis ABPH ropenyer..
Jom ler intai Kak @nurraysa_by_syemah_

#masnahrichteam
#nurraysaseniorpartner
#nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia


0

by @anum_aznur

Kulit berjerawat akibat salah guna produk pulih dengan Collagen Soap nurraysa 😍

Alhamdulillah,

Nak guna Nurraysa ni kena sabar je.. Bukan dalam masa seminggu nak kulit licin mcm telur mmg takleh lah.. Sebab nurraysa xde kimia bahaya yg janji bulan bintang dlm masa 7hari πŸ˜„

So kena sabar lah kalau nak selamat 😊

#NurraysaSeniorPartner
#PosSeluruhMalaysia #AgentWanted
#sabuncollagennurraysa
#testimonisabuncollagennurraysa


0

by @anum_aznur

Akibat HFMD, biji2 keluar di muka.
Kalo dibiarkan sahaja, selain gatal2, bole meninggalkan parut juga.
Ibunya mask-kan muka dia dengan sabun collagen nurraysa selama 2 hari je.

Alhamdulillah, tengok tu, so much better. 😍

#CollagenSoap
#NurraysaSeniorPartner
#testimonisabuncollagennurraysa
#sabunutkkeluarga
#merawatsemuamasalahkulit
#cubadulubarutau


0

by @anum_aznur

JERAGAT HILANG!!😍😍 Kak misi ni guna selama 2-3 bulan je.. Alhamdulillah jeragat pudar sepenuhnya. 😘

Sampai hubby pun tegur πŸ˜πŸ™ˆ Yg penting kena konsisten dn ikut guide yg betul.

#NurraysaSeniorPartner
#NurraysaSkincare
#agentNurraysaDiperlukan
#testimonisabuncollagennurraysa
#nurraysaprodukmesrawudukmudahditanggalkan


0

by @anum_aznur

Testimoni lagi 😍

Syok kan bila masalah bertahun2 mula nampak penyembuhan bila guna sabun nurraysa ni.

Baru 6 hari je guna.. Jerawat dah mula mengecut dan parut pn semakin pudar. Kalau sebulan? 😍

#agentDiperlukan #dropshipDiperlukan #NurraysaSeniorPartner
#testimonisabuncollagennurraysa
#cubadulubarutau
#bazaarpaknil
#bazaaronline


0

by @anum_aznur

Testimoni lagi 😍

Syok kan bila masalah bertahun2 mula nampak penyembuhan bila guna sabun nurraysa ni.

Baru 6 hari je guna.. Jerawat dah mula mengecut dan parut pun semakin pudar. Kalau sebulan? 😍

#agentDiperlukan #dropshipDiperlukan #NurraysaSeniorPartner
#testimonisabuncollagennurraysa
#nurraysa
#bazaarpaknil
#bazaaronline
#cubadulubarutau


0