#OCD

Instagram photos and videos

#ocd#depression#anxiety#mentalhealth#memes#dietmurah#menudiet#anorexia#weight#testimoni#pengenkurus#maukurus#nagita#loss#jelly#optrimax#loosweight#tyasmirasih#jilbabrawis#piesusubali#sixpack#buah#buahasli#eat#foodporn#dietnow#testimony#nikitakusuma#bajumurah#obatlangsing#meme#eatingdisorder#tipsdiet#anxietydisorder

Hashtags #OCD for Instagram

I cannot decide which letter placement I like 😣🤔😓 #OCD #Perfectionist #camutasteit


0

Saya sharing yaa menu makan siang dari peserta Slim Online.
.
Mealplan standar sudah diberikan, dan mereka boleh kreasikan sesuai selera.
.
Emmm.... Enakkaaan?
.
Dan malam harinya mereka kirim laporan ke Coach untuk dinilai, Yang tertinggi biasanya dapat hasil yang Miracle.
.
100% premium Coaching & Edukasi
Potensi turun 3-11kg dalam dalam 1 periode

#bajubigsize #dietkekinian #dietketo #ocd #dietmayo #bigsizemurah #dietenak #dietsehat


0

S U N D A Y // C L E A N
Includes washing and ironing of tea towels #OCD #homestaging


0

Hey everyone! The second episode of FearCast is now available on iTunes, Google play, and Stitcher! This episode takes a look at existential OCD and I discuss how it manifests, how to differentiate it from typical existential thinking, and how to practice exposures to get your life back from the endless mental hamster wheel. Subscribe through your favorite podcast app, or listen at www.fearcastpodcast.com #ocd #anxiety #fear #mentalhealth #recovery #podcast


0

This didn’t last long! I fixed the issue. Nothing to see here. All is back to normal in the world. #OCD on overdrive!


1

Erm so, occasionally I have the urge to empty our family kitchen of absolutely everything that’s out of date. I had that urge at 4am and just finished at 6am.
Everything in the photo below is a minimum of 4 months out of date - the prize find being a bottom of lemon zest that was out of date in... well, it’s the second pic, you go check 😂😂😂. #outofdate #food #ocd


1

SLIMAKER☘️
"The Perfect Slimming Juice For Your Body"

Slimaker adalah sebuah minuman herbal yang telah diriset untuk bisa membantu menurunkan berat badan dengan cara yang mudah, aman dan sehat.

PROMO BELI 2 FREE MEMBER😍😍 1 Box isi 15 sachet

Komposisi utama :
•Daun Lotus
•Buah Kiwi
•Green Coffee
•Garcinia Cambogia
•Grape Fruit
•Psylium Husk

Manfaat Slimaker :
- Membantu menurunkan berat badan
- Meningkatkan pembakaran kalori dan lemak didalam tubuh - Melancarkan BAB
- Membantu menambah masa otot
- Membantu mengontrol nafsu makan
- Meningkatkan metabolisme tubuh

Cara konsumsi :
• 1 sachet SLIMAKER di campur 150 ml air (atau 1 gelas air).
• Air biasa / dingin, JANGAN menggunakan air panas karena akan mengurangi fungsi.
• Tuang serbuk sambil di aduk hingga larut.

Saatnya anda buktikan kalau kurus bukan lagi sebuah mimpi. Hidup sehat dan langsing seperti yang anda impikan dengan SLIMAKER
.
==========================================
Info / Order Produk :
Cus cek bio! 👆👆👆👆👆👆 ==========================================
📦 Produk dijamin ORI 100%
📦 Semua produk sudah mendapatkan sertifikat BPOM
📦 Pelayanan yang memuaskan
📦 Pengiriman menggunakan JNE ==========================================
.
#Diet#olahraga#ashjuice#sarwendahjuice#kulinerbandung#dietplum#kosmetik#like#kopihijau#diet#langsing#makananenak#makanankorea#slimaker#pelangsingalami#obatlangsing#ashjuice#auliaslimming#pelangsing#pelangsingbadan#fleecytea#pelangsingmurah#slimmingjuice#herbalife#bajubangkok#dietgm#ocd


0

My name is hayley I'm 19 and I have an eating disorder
#anorexia #ana #mia #depressed #bones #sad #BPD #OCD #anorexicgirl


0

Mau bb ideal ?
Sulit menurunkan berat badan ??? Yuk kosultasi sekarang ..
.
.
Kamu mau jugaa?? Yukk coach bantu..
Coach Anti
Click link di bio untuk konsultasi 👆🏼
atau whatsapps ke 📲 082220671433
.
.

FOLLOW 👉 @tipsbodykeren
FOLLOW 👉 @tipsbodykeren
.
Masih mau konsultasinya ke Konsultan Abal2 yg cuma jual produk murah ajahh terus kabur??
Atau yg gabisa coaching mealplan kamuhh?? 😂
. .
.
#jualherbalife #pelangsing #wmp #dietsehat #wmpmurah #dietmayo #diet #jualwmp #frutablend #dtozym #herbalifeindonesia #cmp #herbalife #herbalifemurah #tipsdiet #obatkurus #bajubigsize #pelangsingherbal #shakeherbalife #jualcmp #bakarlemak #glucella #jualpemutih #hwi #caradiet #langsing #cmpmurah #agenwmp #herbalifeshake #ocd


1

On this #mentalmonday I just wanted to give a big shoutout to any and all of you who suffer with OCD.
I’ve had a flare up with my own lately which can be deeply depressing, upsetting and anxiety inducing.
Intrusive thoughts are evil, hand washing is exhausting and living can be hard. It is a giant bully but we must continue to fight.
I don’t have a huge point to my post today other than to let you know you’re not alone in your thoughts. Whether they’re due to OCD or any other mental illness.
I hope you know how strong you are and how loved you are.
And one final reminder - don’t believe everything you think. 🖤🖤🖤
Image from @cleowade vis @themightysite
_
#ivyandstonecakedesign#cake#mentalhealth#mentalhealthawareness#ocd#anxiety


3

SLIMAKER☘️
"The Perfect Slimming Juice For Your Body"

Slimaker adalah sebuah minuman herbal yang telah diriset untuk bisa membantu menurunkan berat badan dengan cara yang mudah, aman dan sehat.

PROMO BELI 2 FREE MEMBER😍😍 1 Box isi 15 sachet

Komposisi utama :
•Daun Lotus
•Buah Kiwi
•Green Coffee
•Garcinia Cambogia
•Grape Fruit
•Psylium Husk

Manfaat Slimaker :
- Membantu menurunkan berat badan
- Meningkatkan pembakaran kalori dan lemak didalam tubuh - Melancarkan BAB
- Membantu menambah masa otot
- Membantu mengontrol nafsu makan
- Meningkatkan metabolisme tubuh

Cara konsumsi :
• 1 sachet SLIMAKER di campur 150 ml air (atau 1 gelas air).
• Air biasa / dingin, JANGAN menggunakan air panas karena akan mengurangi fungsi.
• Tuang serbuk sambil di aduk hingga larut.

Saatnya anda buktikan kalau kurus bukan lagi sebuah mimpi. Hidup sehat dan langsing seperti yang anda impikan dengan SLIMAKER
.
==========================================
Info / Order Produk :
Cus cek bio! 👆👆👆👆👆👆 ==========================================
📦 Produk dijamin ORI 100%
📦 Semua produk sudah mendapatkan sertifikat BPOM
📦 Pelayanan yang memuaskan
📦 Pengiriman menggunakan JNE ==========================================
.
#Diet#olahraga#ashjuice#sarwendahjuice#kulinerbandung#dietplum#kosmetik#like#kopihijau#diet#langsing#makananenak#makanankorea#slimaker#pelangsingalami#obatlangsing#ashjuice#auliaslimming#pelangsing#pelangsingbadan#fleecytea#pelangsingmurah#slimmingjuice#herbalife#bajubangkok#dietgm#ocd


0

Organizing Hack: Little inexpensive tools can help you maximize on space and help you become better efficient. Small things matter! #lazysusan #container #efficient #spacesaving #idea #organized #organizer #cheap #inexpensive #spices #condiments #freeupspace #neat #tidy #organization #ocd


0

If you want to partake in Speaking Openly: The Series, send a photo you would like used and your quote over to chelsea@eat-sunshine.com ☀️

Theresa and I became friends through our shared interest of helping the earth out a little through low-waste practices. We quickly grew close through bonding over our life experiences and she has been an amazing support in my life since!


1

@bensimmons living his best life 🔥 #ocd


1

Regrann from @tips_diet - ⛔️Stop pake Herbalife Murah ⛔️
Ngeri gakk sii kalo badan ini dimasukin sama yg palsuu???
.
.
Kalau tas bolehh sii pake KW an yakk, tapi kalo masuk ke tubuh emang gak ngerii?? 😫😫😫
.
.
Konsultasi sekarang juga, the real online coaching diet.
⬇️⬇️⬇️
@tips_diet .
.
Coach Susan
Wa : 081 382 167 337
.
#herbalife #herbalifeindonesia #herbalifedistributor #diet #dietsehat #dietherbalife #bajubigsize #ocd #dietocd #bigsize #caradiet #paketherbalife #shake #shakeherbalife #herbalifemurah #herbalifeshake #jualcmp #obesitas #paketherbalifemurah #tipsdiet #dietmayo #dietbusui #cateringsehat #nutrisisehat #obatdiet #obatlangsing #jualherbalife #jualanherbalife #tipsdiet #cateringjakarta #pelangsing


0

New Testimoni
INTENSIVE MENTORING PROGRAM

Selamat utk mba irmawati
4 hari program turun 1,7kg *Hasil setiap individu bervariasi =========================================
Untuk kamu yang serius kepengen nurunin berat badan dgn benar & sehat, Udah coba berbagai cara tp tetep ga berhasil, Konsultasi aja langsung dengan pakarnya.
Caranya adalah :
1. Add WA 0817432206
2. Kirim pesan " Saya mau dibantu diet sehat"
3.kamu akan mendapat Formula dan resep Langsing Sehat ideal & Permanen dari pakarnya langsung secara personal.

ditunggu ya.
.
.
.
.
.
#bajujumbo #bigsize #dietmayo #ocd #turunberatbadan #dietenak #makanenak #tipsdiet #dietsehat #caradietsehat #tipsdietsehat #tipslangsing #debm #dietketo #belajarkalori #agenherbalifegarut #caradietsehat #tipsdietsehat #tipslangsing #belajarkalori #herbalifegarut #herbalifebandung #menudiet #menudietsehat #coachjay #programdietkenyang #diettanpalapar


0

Tanta fue tu perfección y de tanto merecer que de ti quiso nacer quien fue la redención.
El tesoro divinal en tu vientre se encerró, tan precioso que libró todo el linaje humanal.
Nuestra Señora del Carmen y la impresionante portada de su camarín.
Templo de San Elías Profeta, San Luis Potosí, México.
#virgendelcarmen #virgenmaría #carmelitas #ocd #templodelcarmen #centrohistórico #sanluispotosí #sanluispotosimx #slp #igers_sanluis #galeria_slp #pasionxslp #pasionxméxico #barroco #barroque #templo #arquitectura


1

Saturday night dinner at Catina Louie in Fernandina Beach. Walking out to my truck and it seemed to have created a trend ha. Something very satisfying that the other 3 trucks kept it uniformed. BTW, mine is the farthest one. #ocd #uniformed #ford #fordf150 #fx4 #onlyinamerica #trucks #fernandina


0

Double tap to wish @damianlillard a happy birthday 🎉 #ocd


2

Towels: Beach + Pool Ready ✌🏼🏊🏼‍♀️🏊🏼‍♀️🏊🏼‍♀️ #ccclosetenvy #towels #linencloset #beach #pool #summertime


1

-
Who's your favorite marvel movie character? I love Tony Stark (Iron Man) but also a lot of others lol. You're all amazing and incredibly strong for facing your anxiety (and/or other mh struggles) ♡ I'm currently beyond anxous about my college orientation that's in Pennsylvania Tuesday and Wednsesday and trying to pack for it, but it's kinda exciting too so I think it'll be okay - Katie 🦋
-
Tags: #depression #depressed #anxiety #anxietydisorder #ocd #obsessivecompulsivedisorder #panicdisorder #selfharrm #TonyStark #marvel #ironman #sad #fighter #suicidal #mentalillness #mentalhealth #positivity #recovery #positive #selflove #quote #quotes #selfcare #support #happiness #love #care #recover #recovering #collegeorientation


1

Sudah banyak yg buktikan khasiat Plum & Jelly Delite yg memang sangat luar biasa!!! Mau tampil pede karena punya body sexy? GAMPANG BGT!
Yuk mending lgsg tanya-tanya admin kita aja, manfaat, khasiat, cara konsumsi, dll. Kita selalu open chat dan FAST RESPON! . Mending buruan di order! Dapatkan promo dan potongan harga yang menarik dengan order melalui [email protected] yg ada di bio kita!
Line : antoniusbryant
[email protected] :@qkf9213p
Wa :083871925983
. . .
#optrimax #dietnow #jelly #menudiet #ocd #piesusubali #jilbabrawis #loss #weight #loosweight #maukurus #pengenkurus #sixpack #buah #buahasli #eat #foodporn #testimoni #testimony #tyasmirasih #nikitakusuma #nagita #dietmurah #bajumurah


0

Sudah banyak yg buktikan khasiat Plum & Jelly Delite yg memang sangat luar biasa!!! Mau tampil pede karena punya body sexy? GAMPANG BGT!
Yuk mending lgsg tanya-tanya admin kita aja, manfaat, khasiat, cara konsumsi, dll. Kita selalu open chat dan FAST RESPON! . Mending buruan di order! Dapatkan promo dan potongan harga yang menarik dengan order melalui [email protected] yg ada di bio kita!
Line : antoniusbryant
[email protected] :@qkf9213p
Wa :083871925983
. . .
#optrimax #dietnow #jelly #menudiet #ocd #piesusubali #jilbabrawis #loss #weight #loosweight #maukurus #pengenkurus #sixpack #buah #buahasli #eat #foodporn #testimoni #testimony #tyasmirasih #nikitakusuma #nagita #dietmurah #bajumurah


0

Sudah banyak yg buktikan khasiat Plum & Jelly Delite yg memang sangat luar biasa!!! Mau tampil pede karena punya body sexy? GAMPANG BGT!
Yuk mending lgsg tanya-tanya admin kita aja, manfaat, khasiat, cara konsumsi, dll. Kita selalu open chat dan FAST RESPON! . Mending buruan di order! Dapatkan promo dan potongan harga yang menarik dengan order melalui [email protected] yg ada di bio kita!
Line : antoniusbryant
[email protected] :@qkf9213p
Wa :083871925983
. . .
#optrimax #dietnow #jelly #menudiet #ocd #piesusubali #jilbabrawis #loss #weight #loosweight #maukurus #pengenkurus #sixpack #buah #buahasli #eat #foodporn #testimoni #testimony #tyasmirasih #nikitakusuma #nagita #dietmurah #bajumurah


0

Sudah banyak yg buktikan khasiat Plum & Jelly Delite yg memang sangat luar biasa!!! Mau tampil pede karena punya body sexy? GAMPANG BGT!
Yuk mending lgsg tanya-tanya admin kita aja, manfaat, khasiat, cara konsumsi, dll. Kita selalu open chat dan FAST RESPON! . Mending buruan di order! Dapatkan promo dan potongan harga yang menarik dengan order melalui [email protected] yg ada di bio kita!
Line : antoniusbryant
[email protected] :@qkf9213p
Wa :083871925983
. . .
#optrimax #dietnow #jelly #menudiet #ocd #piesusubali #jilbabrawis #loss #weight #loosweight #maukurus #pengenkurus #sixpack #buah #buahasli #eat #foodporn #testimoni #testimony #tyasmirasih #nikitakusuma #nagita #dietmurah #bajumurah


0

Sudah banyak yg buktikan khasiat Plum & Jelly Delite yg memang sangat luar biasa!!! Mau tampil pede karena punya body sexy? GAMPANG BGT!
Yuk mending lgsg tanya-tanya admin kita aja, manfaat, khasiat, cara konsumsi, dll. Kita selalu open chat dan FAST RESPON! . Mending buruan di order! Dapatkan promo dan potongan harga yang menarik dengan order melalui [email protected] yg ada di bio kita!
Line : antoniusbryant
[email protected] :@qkf9213p
Wa :083871925983
. . .
#optrimax #dietnow #jelly #menudiet #ocd #piesusubali #jilbabrawis #loss #weight #loosweight #maukurus #pengenkurus #sixpack #buah #buahasli #eat #foodporn #testimoni #testimony #tyasmirasih #nikitakusuma #nagita #dietmurah #bajumurah


0

Sudah banyak yg buktikan khasiat Plum & Jelly Delite yg memang sangat luar biasa!!! Mau tampil pede karena punya body sexy? GAMPANG BGT!
Yuk mending lgsg tanya-tanya admin kita aja, manfaat, khasiat, cara konsumsi, dll. Kita selalu open chat dan FAST RESPON! . Mending buruan di order! Dapatkan promo dan potongan harga yang menarik dengan order melalui [email protected] yg ada di bio kita!
Line : antoniusbryant
[email protected] :@qkf9213p
Wa :083871925983
. . .
#optrimax #dietnow #jelly #menudiet #ocd #piesusubali #jilbabrawis #loss #weight #loosweight #maukurus #pengenkurus #sixpack #buah #buahasli #eat #foodporn #testimoni #testimony #tyasmirasih #nikitakusuma #nagita #dietmurah #bajumurah


0

Sudah banyak yg buktikan khasiat Plum & Jelly Delite yg memang sangat luar biasa!!! Mau tampil pede karena punya body sexy? GAMPANG BGT!
Yuk mending lgsg tanya-tanya admin kita aja, manfaat, khasiat, cara konsumsi, dll. Kita selalu open chat dan FAST RESPON! . Mending buruan di order! Dapatkan promo dan potongan harga yang menarik dengan order melalui [email protected] yg ada di bio kita!
Line : antoniusbryant
[email protected] :@qkf9213p
Wa :083871925983
. . .
#optrimax #dietnow #jelly #menudiet #ocd #piesusubali #jilbabrawis #loss #weight #loosweight #maukurus #pengenkurus #sixpack #buah #buahasli #eat #foodporn #testimoni #testimony #tyasmirasih #nikitakusuma #nagita #dietmurah #bajumurah


0

Sudah banyak yg buktikan khasiat Plum & Jelly Delite yg memang sangat luar biasa!!! Mau tampil pede karena punya body sexy? GAMPANG BGT!
Yuk mending lgsg tanya-tanya admin kita aja, manfaat, khasiat, cara konsumsi, dll. Kita selalu open chat dan FAST RESPON! . Mending buruan di order! Dapatkan promo dan potongan harga yang menarik dengan order melalui [email protected] yg ada di bio kita!
Line : antoniusbryant
[email protected] :@qkf9213p
Wa :083871925983
. . .
#optrimax #dietnow #jelly #menudiet #ocd #piesusubali #jilbabrawis #loss #weight #loosweight #maukurus #pengenkurus #sixpack #buah #buahasli #eat #foodporn #testimoni #testimony #tyasmirasih #nikitakusuma #nagita #dietmurah #bajumurah


1

Sudah banyak yg buktikan khasiat Plum & Jelly Delite yg memang sangat luar biasa!!! Mau tampil pede karena punya body sexy? GAMPANG BGT!
Yuk mending lgsg tanya-tanya admin kita aja, manfaat, khasiat, cara konsumsi, dll. Kita selalu open chat dan FAST RESPON! . Mending buruan di order! Dapatkan promo dan potongan harga yang menarik dengan order melalui [email protected] yg ada di bio kita!
Line : antoniusbryant
[email protected] :@qkf9213p
Wa :083871925983
. . .
#optrimax #dietnow #jelly #menudiet #ocd #piesusubali #jilbabrawis #loss #weight #loosweight #maukurus #pengenkurus #sixpack #buah #buahasli #eat #foodporn #testimoni #testimony #tyasmirasih #nikitakusuma #nagita #dietmurah #bajumurah


0

tergantung kita niat beneran sukses atau hanya sekedang ingin!!
klo beneran mau sukses pastinya akan mengusahakan bagaimana caranya sukses..
💪💪💪
.
.Yuk ikut program "DIET SEHAT" bareng saya 😉
BENAR-BENAR "DIBIMBING" sampai BB ideal kamu tercapai!!!
.
Coach irawati
WA : 082298398782(fast respon)
Line: @xoh6475k (pakai @)
. . . .
#slimjuice #herbalifeindonesia #hwindonesia #jualcmp #menudiet #phytocellserum #caradiet #herbalifeshake #herbalifedistributor #bigsize #obatlangsing #obatdiet #chocona #nutrisisehat #dietocd #ocd #dietbusui #obesitas #jualanherbalife #pelangsingmurah #makanandiet #paketherbalife #herbalifesemarang #greencoffee #herbalifediskon #hwisemarang #herbalifejakarta #hwilampung #herbalifejakarta


0

^PAID PROMOTE
Perut buncit adalah salah satu masalah kesehatan yang cukup berbahaya, bagaimana tidak, lemak viseral yang menyebabkan perut buncit adalah tipe lemak YANG PALING BERBAHAYA bagi tubuh dan penyebab utama obesitas,kolestrol bahkan penyakit jantung!
.
Namun kami punya solusi efektif untuk masalah tsb.
OPTRIMAX PLUM DELITE
.
Fungsi Plum Delite ini :
🍑 Efektif membersihkan lemak berbahaya bagi tubuh
🍑Efektif menurunkan berat badan 2-7 kg dalam 2 minggu
🍑 Detox sistem pencernaan
🍑 Membersihkan usus besar dan mencegah kanker usus
🍑 Mencegah kolestrol
.
Waaaaaaah! Bentuknya masih buah asli, masih ada bijinya, bukan obat-obatan, dan gak pakai bahan kimia!
Sertifikasi HALAL, BPOM, APLI, dll sudah lengkap semua😍
.
Rasanya apa? RASANYA ENAK BGTTT, manis sedikit asem sperti makan manisan😍 1 hari cukup konsumsi 1 kali aja😘
.
Bagi kalian yg pengen diet tapi gamau ribet, gaperlu olahraga berat, Optrimax Plum and Jelly cocok bgt buat kalian!
.
Info lengkap lgsg aja kontak di bio instagram kita👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
@EasyDiet_Optrimax
@EasyDiet_Optrimax
@EasyDiet_Optrimax .
Info lengkap, cara konsumsi, dan tips-tips diet bakal kita jelasin lgsg dr owner nya!😘
.
Wa : 0812 7165 3612
[email protected] : @yrt9841x .
#diet #dietsehat #sehat #kurusinstan #plum #optrimax  #jelly #menudiet #ocd #loss #weight #loosweight #maukurus #pengenkurus #plumoptrimax not #plumjellydiet #testimoni #plumandjelly #nagita #dietmurah #dietmulaibesok #babyshark


0

Raw almond butter and a banana! This is my raw replacement for my date-peanut bars I used to make. I mentioned in the previous post about how today was such a great day! I felt kind of anxious this morning, but later on the anxiety lifted! I was outside for the majority of the day and it was so nice! I also felt completely comfortable with my body today! Even took some pictures for my other Instagram. Some days I’m more secure in my body than others. Today I saw a body that I love when I looked in the mirror, but not all days are like that. Tomorrow I could see something completely different. The clothes I recently bought (and was wearing today) felt completely different from when I tried them on (if that makes sense). When I was shopping for them, I felt gross and bloated. One of those days where I wasn’t secure at all. I always fear going into clothing stores and not fitting into the sizes I’m used to, even though most of the time I over-estimate my size. It’s so weird how powerful our minds can be. But I know that listening to my body is what I need to do. Ignore the toxic thoughts. The mind may be powerful, but bodies are smart. Also, I would like to make it CLEAR that ALL bodies are beautiful! 💜


1

Happy Monday everyone, another week is here, how will you choose to spend it? The weekend is the time we recharge for the coming week. We spend more time at work place than we do at home & more times with our Co-workers than our families & friends. We spend time doing the things that make us happy, and we take care of ourselves 🏃‍♀️ 🏃? We’re in! 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️•


#sobriety #telemedicine #onlineshopping #happy #depression #determination #ocd #iui #fertility #mentalhealth #hope #healing #monday #forever #global #anxiety #sarthelpline #physicians #medicine #medicaldoctor #surgeon #therapist #relationships #sad #better #life


0

OCD Nutrition LEVEL X
Extreme Pre Workout with one of the most complete formulas on the market.
Packed with....
⚔️Beta Alanine
⚔️L Arginine
⚔️L-Tyrosine
⚔️Agmatine
⚔️L-Carnitine
⚔️Citrulline DL-Malate
⚔️Alpha GPC
⚔️Caffeine
⚔️Eria Jarensis
⚔️Infinergy
⚔️Theobromine 99%
⚔️Hardenine HCL
⚔️Synephrine HCL
⚔️Absorbic Acid
⚔️N-Methyltyramine
Taste Good As Well.


4

Hey guys! So I was in the respite home for the weekend, and ended up self harming and had to go to the ED to get stitches. I ended up getting steri strips because I freaked out over the needle. The police was going to be called because I wouldn't hand over my blade, but I eventually gave it up. I tried to leave but the security guard moved in the way of me 😂 The EMHS guy I talked to said to me in the exact words "Your parents have the right to call you worthless" and was asking about the positives in life which was a load of bullshit. I left the respite home this morning, and came home to my room trashed because my Dad had searched through it. My scales are also gone too... -t0xic_bitch1

#anorexic #anorexia #restrictingcalories #fat #weightloss #weight #eatingdisorder #exercise #thighgap #bones #food #fatty #depression #underweight #diet #mentalillnessawareness #anorexianervosa #ocd #ptsd
#generalisedanxietydisorder
#sexualassault #victim #psychiatrist #psychevaluation #skinny #goals


4

#LAbron makes his first appearance in #laker gear out in Las Vegas for the #lakers summer league. #Bron is rocking a #KWTW tee shirt and #Justdon laker shorts 💧 #ocd


2

I freakin’ love watermelon! Today was such a lovely day! It was my first day of the being home alone for a week! Don’t get me wrong, I love my parents, but I’m around them basically 24/7, which gets difficult. I swear that sometimes we’re at each other’s throats more often then not. I know it’s mainly because of how irritable I am. A lot of the time just a simple question asked at the ‘wrong’ time turns me into a nasty person. The worst is when my parents say something (jokingly most of the time, but not always) such as ‘don’t be lazy’ (clearly an exaggeration and a joke in context) which could just set me off. They know I’m not ‘lazy’. I know I’m not ‘lazy’. Them just saying that makes me shout out all the things I do and how they should just leave me alone blah blah blah. They more than likely said that in the first place, because they asked me to do something (jokingly) and I straight up said no, because I didn’t want to (or didn’t like the joke). I also seem to be more than irritable when they ask me do something and give me instructions that I already know or have been told what feels like a million times. It’s frustrating. I try so damn hard not be this way, but it’s hard. I’m working on it though. And hey, they’re not perfect either. Sometimes they get mad me for something totally not in my control. Example, the other night Netflix wasn’t working, so I suggested we turn off the T.V. and try again. But NOPE we had to go through forty minutes of hell and back until they finally listened to me. Other times they may just be frustrated with something else and taking it out on me. But I try not to get offended or take it heart anymore. They’re more than just parents. They are people. Adults with daily lives and stresses as well. After our latest argument, I think we all established that. Hope you had a great day! The highlight of my day was probably a husky coming into my yard! He still hasn’t left though. He’s been playing with my dogs all day. Our local SPCA is closed today and he doesn’t have a collar or tattoo in his ear. He is beautiful though! 💜


1

This one has been up all night with a temperature of 38.7.
I’ve slept on a duvet on his floor trying to soothe him as he was just too hot for a constant cuddle.
However after 3 hours of broken sleep I’ve given up and we are on the sofa watching telly.
These past few weeks his sleep has been so bad with the heat and teething; I feel like I have a newborn again! What makes it worse is my partner works away and won’t be home until Tuesday.
Need sympathy...
.
.
.
#postnataldepression #pnd #postpartumdepression #ppd #anixety #obsessivecompulsivedisorder #ocd #mumlife #mumsofinstagram #instamum #motherhood #nosleep #poorlybaby #getyourviolinsout


1

@frank_ntilikina shows his support for his homeland #France as they beat #croatia for the FIFA World Cup title 🏆 #ocd


2

#Repost @diet.praktis
• • • • •
⛔️Stop pake Herbalife Murah ⛔️
Ngeri gakk sii kalo badan ini dimasukin sama yg palsuu???
.
.
Kalau tas bolehh sii pake KW an yakk, tapi kalo masuk ke tubuh emang gak ngerii?? 😫😫😫
.
.
Konsultasi sekarang juga, the real online coaching diet.
⬇️⬇️⬇️
@diet.praktis
.
Coach Susan
Wa : 081 382 167 337
.
#herbalife #herbalifeindonesia #herbalifedistributor #diet #dietsehat #dietherbalife #bajubigsize #ocd #dietocd #bigsize #caradiet #paketherbalife #shake #shakeherbalife #herbalifemurah #herbalifeshake #jualcmp #obesitas #paketherbalifemurah #tipsdiet #dietmayo #dietbusui #cateringsehat #nutrisisehat #obatdiet #obatlangsing #jualherbalife #jualanherbalife #tipsdiet #herbalifejakarta


2

#OCD #IHaveOCD 🧠


1


11

DOES YOUR CARWASH DO THIS? 🤔 Some before and after shots from today. Kids and pets love to make messes but I like cleaning them up! Open availability still for this week so get in while I have a few spots left! ✌️#antidoteautodetail #autodetail #autodetailing #detailersofinstagram #carpetshampoo #interiorcleaning #finedetails #inlandempire #ie #beaumont #redlands #highland #banning #yucaipa #lomalinda #cherryvalley #ocd #wax #waxing #polish #polishing #meguiars


0

Buick Encore getting the treatment today! 🔵Bringing out the depth and shine to the paint with some interior work to follow. Sorry for the lack of posts. It's been a busy month and I'll have to catch up with posts from the past couple of weeks a bit later. I do have some open availability still for this week and next week as well, so DM me for appointments and any questions. Thanks! -Chris #antidoteautodetail #autodetail #autodetailing #detailersofinstagram #carpetshampoo #interiorcleaning #finedetails #inlandempire #ie #beaumont #redlands #highland #banning #yucaipa #lomalinda #cherryvalley #ocd #wax #waxing #polish #polishing #meguiars


0