#OOTDRayaJimmyScarves

Instagram photos and videos

#OOTDRayaJimmyScarves#jimmyscarves#alaynainstantshawl#selamathariraya#instantshawl#tudungraya#tudungmurah#ootdraya#shawlraya#terapiinstagram#shawlinstant#shawllabuh#aurainsta#ajimaura#neelofa#awningscuba#scuba#tudungplain#instantshawlalayna#jjcm#assalamualaikum#tudunglabuh#tudungexpress#doubleloop#shawlmuslimah

Hashtags #OOTDRayaJimmyScarves for Instagram

#OOTDRayaJimmyScarves .
Cantik manis akak ni pakai #alaynainstantshawl. Awning dari scuba tu, memang mudah bentuk taw. Tak payah nak iron dah awning tu. 😍
.
.
#jimmyscarves
#instantshawl
#shawllabuh
#shawlmuslimah
#shawlinstant
#doubleloop
#ootdraya
#selamathariraya


3

#OOTDRayaJimmyScarves .
.
Cik adik sorang ni pakai #alaynainstantshawl dari #jimmyscarves. Kemain cantik lagi. Orangnya memang dah manis. Pakai pula instant shawl yang cantik gini, bertambah manis la jadinya πŸ˜‚
.
.


13

#OOTDRayaJimmyScarves .
.
Nampak tak metal tag kat tudung jimmy ni? Instant shawl florence ni, memang cantik. Bila dipakai oleh orang yang manis begini, lagi la tambah cantik. .
.
Bayangkan pegi open house banyak-banyak, awning still.maintain kemas. Sebab awning dari soft cotton, memang senang untuk dikendalikan. Hehe


8

#OOTDRayaJimmyScarves
.
Alahai, orangnya dh manis, pakai pulak tudung yang manisΒ² jugak. Lagi bertambah tahap kemanisan itu. Hehe
.
.
Inilah tudung raya terlajak laris dari #jimmyscarves. Ada yang menyesal ke tak grab tudung ni masa tgh promosi haritu? πŸ˜…


7

#OOTDRayaJimmyScarves .
.
Amboi-amboi bukan main sweet lagi couple ni.😍 cantik tak tudung dari #jimmyscarves tu. Warna yang soft mmg boleh match dengan banyak color baju. πŸ‘


0

#OOTDRayaJimmyScarves .
.
Instant Shawl Alayna dengan awning dari material scuba. Kalau yang dah try tudung awning scuba ni, mesti tahu kan betapa cepat & mudah untuk bersiap.
.
.
Sebab awning scuba ni memang mudah terbentuk & kemas bila dipakai. Takde dah complain awning melekap di dahi πŸ˜…πŸ‘
.
.
.

#tudungplain #tudungraya #assalamualaikum #jjcm #jimmyscarves #instantshawl #shawlraya #alaynainstantshawl #instantshawlalayna #scuba #awningscuba #selamathariraya #ajimaura #aurainsta #ootdraya #terapiinstagram #neelofa


9

#OOTDRayaJimmyScarves .
.
Sweet bersemut pakai tudung florence color ni. Antara warna yang paling laris untuk koleksi ni. πŸ˜πŸ’


0

#OOTDRayaJimmyScarves .
.
Cantik cik adik manis pakai intant shawl florence ni. Rugi kan siapa tak grab time sale dulu. 😍
.
.
#jimmyscarves #instantshawlplain #instantshawl #shawlinstant #tudungmurah #tudungraya #shawlraya #selamathariraya #terapiinstagram


0

#OOTDRayaJimmyScarves .
.
Kemas cantik tudung awning scuba ni. Memang terbukti mudah untuk bersiap dengan #alaynainstantshawl dari #jimmyscarves. .
.
Siapa tak beli haritu, memang rugi. Hehe πŸ˜…


7

#OOTDRayaJimmyScarves
.
.
Jom layan cik adik manis melaram dengan tudung raya dari #jimmyscarves. Semua cantik & gojes 😍
.
.
Yang penting tudung labuh selesa menutup aurat dengan sempurna. InshaAllah πŸ˜ŠπŸ‘


0

#OOTDRayaJimmyScarves
.
.
Jom layan cik adik manis melaram dengan tudung raya dari #jimmyscarves. Semua cantik & gojes 😍
.
.
Dealer pon mestilah melaram dengan tudung Jimmy πŸ˜…


0

#OOTDRayaJimmyScarves
.
.
Jom layan cik adik manis melaram dengan tudung raya dari #jimmyscarves. Semua cantik & gojes 😍
.
.
Jom share gambar ramaiΒ²


9

The end of the page