#OPIVITAMINKUKU

Instagram photos and videos

#opivitaminkuku#vitaminkuku#vitaminkukuopi#opi#opivitaminkukumurah#OPIVITAMINKUKU#vitaminkukumurah#SABUNPEWIIT#MANDIANCHERRYBLOSSOM#PENPEMUTIHGIGIRZN#HANDWAXMISSMOTERMATCHA#SPONGEAIRMATA#HONEYGLOWWHITENING#SYMAWHITECOFFEE#jualvitaminkuku#vitaminopi#jualvitaminopi#0145061571#jualalatnailartkarawang#kutekhalalmurah

Hashtags #OPIVITAMINKUKU for Instagram

Opi Vitamin kuku
Buat kalian yg bermasalah dgn kuku, kuku kering,mudah patah,kuku lambat panjang bisa menggunakan vitamin ini karena mengandung vitamin yg dpt merawat,menguatkan,melindungi,melembabkan kutikel( kulit disekeliling kuku ) dan kuku.. #kutekhalalmurah#kutekkarawang#vitaminkuku#opi#opivitaminkukumurah#opivitaminkuku#kutekhalalbuatsholat#kutekflormar#jualalatnailartkarawang


0

Opi Vitamin kuku
Buat kalian yg bermasalah dgn kuku, kuku kering,mudah patah,kuku lambat panjang bisa menggunakan vitamin ini karena mengandung vitamin yg dpt merawat,menguatkan,melindungi,melembabkan kutikel( kulit disekeliling kuku ) dan kuku.. #kutekhalalmurah#kutekkarawang#vitaminkuku#opi#opivitaminkukumurah#opivitaminkuku#kutekhalalbuatsholat#kutekflormar#jualalatnailartkarawang


0

Opi Vitamin kuku
Buat kalian yg bermasalah dgn kuku, kuku kering,mudah patah,kuku lambat panjang bisa menggunakan vitamin ini karena mengandung vitamin yg dpt merawat,menguatkan,melindungi,melembabkan kutikel( kulit disekeliling kuku ) dan kuku.. #kutekhalalmurah#kutekkarawang#vitaminkuku#opi#opivitaminkukumurah#opivitaminkuku#kutekhalalbuatsholat#kutekflormar#jualalatnailartkarawang


2

.
TURBO CARBON SUPER POLISH TEETH
.
.
1pc X RM25
Exclude postage
postage rm8sm rm13ss
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)πŸ˜‰
.
.
Eeiiii..muka cantik tapi gigi kotor. Malunya nak jumpa kawan-kawan, nak selfie pun senyum tutup mulut..
.
Meh sini cikda bagi penyelesaian. Kenapa perlu pilih turbo carbon super polish teeth ni..
.
πŸ’– banyak testimoni terbukti berkesan
❀️ menyerap toksin
πŸ’– πŸ’― % daripada bahan semula jadi
❀️ menghilangkan bau mulut
πŸ’– selamat digunakan lelaki dan wanita
❀️ boleh merawat kanser gigi
.


1

.
TURBO CARBON SUPER POLISH TEETH
.
.
1pc X RM25
Exclude postage
postage rm8sm rm13ss
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)πŸ˜‰
.
.
Eeiiii..muka cantik tapi gigi kotor. Malunya nak jumpa kawan-kawan, nak selfie pun senyum tutup mulut..
.
Meh sini cikda bagi penyelesaian. Kenapa perlu pilih turbo carbon super polish teeth ni..
.
πŸ’– banyak testimoni terbukti berkesan
❀️ menyerap toksin
πŸ’– πŸ’― % daripada bahan semula jadi
❀️ menghilangkan bau mulut
πŸ’– selamat digunakan lelaki dan wanita
❀️ boleh merawat kanser gigi
.


1

.
TURBO CARBON SUPER POLISH TEETH
.
.
1pc X RM25
Exclude postage
postage rm8sm rm13ss
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)πŸ˜‰
.
.
Eeiiii..muka cantik tapi gigi kotor. Malunya nak jumpa kawan-kawan, nak selfie pun senyum tutup mulut..
.
Meh sini cikda bagi penyelesaian. Kenapa perlu pilih turbo carbon super polish teeth ni..
.
πŸ’– banyak testimoni terbukti berkesan
❀️ menyerap toksin
πŸ’– πŸ’― % daripada bahan semula jadi
❀️ menghilangkan bau mulut
πŸ’– selamat digunakan lelaki dan wanita
❀️ boleh merawat kanser gigi
.


2

.
TURBO CARBON SUPER POLISH TEETH
.
.
1pc X RM25
Exclude postage
postage rm8sm rm13ss
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)πŸ˜‰
.
.
Eeiiii..muka cantik tapi gigi kotor. Malunya nak jumpa kawan-kawan, nak selfie pun senyum tutup mulut..
.
Meh sini cikda bagi penyelesaian. Kenapa perlu pilih turbo carbon super polish teeth ni..
.
πŸ’– banyak testimoni terbukti berkesan
❀️ menyerap toksin
πŸ’– πŸ’― % daripada bahan semula jadi
❀️ menghilangkan bau mulut
πŸ’– selamat digunakan lelaki dan wanita
❀️ boleh merawat kanser gigi
.


2

.
OPI VITAMIN KUKU
.
.
1pc X RM5
Exclude postage
postage rm8sm rm13ss
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)πŸ˜‰
.
.
Produk yang sesuai untuk sesiapa yang mempunyai masalah kuku lambat panjang, rapuh dan mudah patah. Bukan berfungsi sebagai pengilat kuku tetapi memberikan vitamin kepada kuku. Ianya halal dan boleh dibawa solat.
.
Fungsi lain opi vitamin kuku
❀️ merawat kuku
πŸ’– menguatkan kuku
❀️ melindungi kuku
πŸ’– melembabkan kutikel (kulit di sekeliling kuku) dan kuku
.
Boleh pakai sebelum pakai nail polish.
Sapu ke kuku dan gosok menggunakan jari.
Gunakan 3-4 kali seminggu. .
Flavour:
apple
orange
peace
cherry
lavender
rose
.


1

.
OPI VITAMIN KUKU
.
.
1pc X RM5
Exclude postage
postage rm8sm rm13ss
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)πŸ˜‰
.
.
Produk yang sesuai untuk sesiapa yang mempunyai masalah kuku lambat panjang, rapuh dan mudah patah. Bukan berfungsi sebagai pengilat kuku tetapi memberikan vitamin kepada kuku. Ianya halal dan boleh dibawa solat.
.
Fungsi lain opi vitamin kuku
❀️ merawat kuku
πŸ’– menguatkan kuku
❀️ melindungi kuku
πŸ’– melembabkan kutikel (kulit di sekeliling kuku) dan kuku
.
Boleh pakai sebelum pakai nail polish.
Sapu ke kuku dan gosok menggunakan jari.
Gunakan 3-4 kali seminggu. .
Flavour:
apple
orange
peace
cherry
lavender
rose
.


1

.
WAK DOYOK KRIM JAMBANG
.
.
1 pc X RM24
Exclude postage
postage rm8sm rm13ss
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)πŸ˜‰
.
.
Penggunaan krim ini membuatkan anda setampan wak doyok dan menyerlahkan kejantanan anda..
πŸ’– membantu penumbuhan bulu di wajah
❀️ boleh digunakan pada kening
πŸ’– mewangikan jambang atau janggut
❀️ melembutkan jambang atau janggut
πŸ’– mengelakkan kegatalan pada wajah
❀️ dihasilkan dari ramuan terpilih rahsia turun temurun Embah Lanang
πŸ’– diiktiraf oleh GMP
.
Cara penggunaan
πŸ“ sapukan krim ini ditempat yang dikehendaki
πŸ“ amalkan dua kali sehari selepas mandi
πŸ“ simpan dalam suhu bilik dan elakkan sinaran matahari
.


1

.
WAK DOYOK KRIM JAMBANG
.
.
1 pc X RM24
Exclude postage
postage rm8sm rm13ss
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)πŸ˜‰
.
.
Penggunaan krim ini membuatkan anda setampan wak doyok dan menyerlahkan kejantanan anda..
πŸ’– membantu penumbuhan bulu di wajah
❀️ boleh digunakan pada kening
πŸ’– mewangikan jambang atau janggut
❀️ melembutkan jambang atau janggut
πŸ’– mengelakkan kegatalan pada wajah
❀️ dihasilkan dari ramuan terpilih rahsia turun temurun Embah Lanang
πŸ’– diiktiraf oleh GMP
.
Cara penggunaan
πŸ“ sapukan krim ini ditempat yang dikehendaki
πŸ“ amalkan dua kali sehari selepas mandi
πŸ“ simpan dalam suhu bilik dan elakkan sinaran matahari
.


1

Rm16 free postage

#opivitaminkuku #vitaminkukumurah


0

Ini bukan pengilat kuku ye, tapi vitamin kuku πŸ’…πŸ‘
So sape2 yang ade masalah kuku lambat panjang, kuku kering, kuku rapuh & mudah patah boleh guna vitamin kuku ni
Vitamin hokeyyy sah dibawa solat ye
Mengandungi vitamin yang dapat membantu merawat, menguatkan, melindungi & melembab kutikel (kulit di sekeliling kuku) & kuku.
β–Ά Cara guna : Sapu sedikit di kuku dan gosok sedikit gunakan jari. 3-4 kali seminggu.
.
POSTAGE RM8SM/RM12SS
.
#opipengilatkuku#opivitamin#opivitaminkuku#opivitaminkukumurah#opivitaminkukuoriginal#vitaminkukuopi#vitaminkukumurah#vitaminkuku#sisjualmurah#kcolly#kabukibrushmurah#lipo9#appledetox🍏#iopecushion#juskekaldara#inaicelupmerah#inaicelupmalaysia#inaikuku#inaigolecha


1

VITAMIN KUKU OPI
.
.
VARIATIONS:
PEACH
APPLE
ORANGE
LAVENDER
ROSE
CHERRY
.
.
1 x RM6
3 x RM4
5 x RM3.50
.
0139139724
.
#opivitaminkuku


0

TONER PENANGGAL DAKI
.
.
1pc X RM15
Exclude postage
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)πŸ˜‰
.
.
Cara nak guna toner penanggal daki ni..
.
πŸ’– titiskan toner pada kapas
❀️ gosok dan sental pada bahagian yang berdaki sebelum mandi
πŸ’– guna selalu untuk dapatkan kulit yang cerah, bersih dan bermaya
.


1

OPI VITAMIN KUKU
.
.
1pc X RM6
Exclude postage
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)πŸ˜‰
. .
.
Produk yang sesuai untuk sesiapa yang mempunyai masalah kuku lambat panjang, rapuh dan mudah patah. Bukan berfungsi sebagai pengilat kuku tetapi memberikan vitamin kepada kuku. Ianya halal dan boleh dibawa solat.
.
Fungsi lain opi vitamin kuku
❀️ merawat kuku
πŸ’– menguatkan kuku
❀️ melindungi kuku
πŸ’– melembabkan kutikel (kulit di sekeliling kuku) dan kuku
.
Boleh pakai sebelum pakai nail polish.
Sapu ke kuku dan gosok menggunakan jari.
Gunakan 3-4 kali seminggu. .
Flavour:
apple
orange
peace
cherry
lavender
rose


1

WAK DOYOK KRIM JAMBANG
.
.
1 pc X RM24
Exclude postage
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)πŸ˜‰
.
.
Penggunaan krim ini membuatkan anda setampan wak doyok dan menyerlahkan kejantanan anda..
πŸ’– membantu penumbuhan bulu di wajah
❀️ boleh digunakan pada kening
πŸ’– mewangikan jambang atau janggut
❀️ melembutkan jambang atau janggut
πŸ’– mengelakkan kegatalan pada wajah
❀️ dihasilkan dari ramuan terpilih rahsia turun temurun Embah Lanang
πŸ’– diiktiraf oleh GMP
.
Cara penggunaan
πŸ“ sapukan krim ini ditempat yang dikehendaki
πŸ“ amalkan dua kali sehari selepas mandi
πŸ“ simpan dalam suhu bilik dan elakkan sinaran matahari
.


1

KRIM PEMUTIH KETIAK CEK LAWA
.
.
1botol X RM22
Exclude postage
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)πŸ˜‰
.
.
Bukan sahaja dapat memutihkan ketiak, malah berfungsi sebagai deodoran. Selain memutihkan ketiak, krim ini juga dapat memutihkan segala yang hitam termasuklah daki-daki degil.
.
Kebaikan cek lawa:
πŸ’– 100% extrak herba semula jadi
❀️ kaya dengan vitamin c dan mineral
πŸ’– menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru
❀️ mencerna sel-sel kulit lama
πŸ’– menjadikan tona kulit sekata dan cerah
❀️ merangsang lapisan kolagen supaya kulit lebih sihat dan lembut
πŸ’– dapat melembabkan kulit dan bau yang wangi.
.
Kandungan:
vitamin c, extrak buah-buahan, aloevera, lemon, extrak timun, dan extrak green tea.


1

BEDAK SEJUK HARUM JELITA
.
.
1botol X RM20
Exclude postage
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)πŸ˜‰
.
.
Bedak sejuk semestinya telah dikenali sejak dulu lagi. Antara keistimewaan bedak sejuk ini adalah:
.
❀️ melicinkan kulit muka
πŸ’– memberi kesegaran pada kulit
❀️ mengurangkan penghasilan minyak di kulit muka
πŸ’– menanggalkan sel kulit mati
❀️ membantu menyejukkan kulit
πŸ’– membersih dan menegangkan wajah
❀️ membantu pengecutan jerawat
πŸ’– mengurangkan bintik hitam
.


1

AMIRNA MULTI PURPOSE CREAM 100 ML
.
.
1pc X RM36
Exclude postage
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)πŸ˜‰
. .
.
Sesiapa yang mempunyai masalah seperti stretchmark, tapak kaki merekah, ketiak hitam, leher dan celah paha hitam, berparut bolehlah cuba produk AMIRNA MULTI PURPOSE ni tau.. Kesan seawal 7 hari je. .
Yang hitam dah tak hitam dah. Tumit merekah boleh cantum semula dan tumit akan rasa lembut je. Lulus KKM juga tau.
.


1

PROMOSI MASIH BERJALAN..CEPAT2 SEBELUM PROMOSI TAMAT πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ PROMO 🎊🎊 PROMO πŸ“£πŸ“£ HARGA MURR2 JE BAGI..JANGAN TAK PERCAYA 😘😘😘 πŸŽ€ SET #MANDIANCHERRYBLOSSOM RM27
πŸŽ€ #PENPEMUTIHGIGIRZN RM12.00
πŸŽ€ #HANDWAXMISSMOTERMATCHA & MILK 3BEKAS RM17
πŸŽ€ #SPONGEAIRMATA 4pcs RM15.00
πŸŽ€ #OPIVITAMINKUKU 6pcs RM20.00 πŸŽ€ #HONEYGLOWWHITENING SOAP RM22.00
(Harga pasaran RM49.90) πŸŽ€ #SYMAWHITECOFFEE RM18.00
(Harga pasaran RM36.90) πŸŽ€ #SABUNPEWIIT RM15.00
(Harga pasaran RM45.00)


0

PROMOSI MASIH BERJALAN..CEPAT2 SEBELUM PROMOSI TAMAT πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ PROMO 🎊🎊 PROMO πŸ“£πŸ“£ HARGA MURR2 JE BAGI..JANGAN TAK PERCAYA 😘😘😘 πŸŽ€ SET #MANDIANCHERRYBLOSSOM RM27
πŸŽ€ #PENPEMUTIHGIGIRZN RM12.00
πŸŽ€ #HANDWAXMISSMOTERMATCHA & MILK 3BEKAS RM17
πŸŽ€ #SPONGEAIRMATA 4pcs RM15.00
πŸŽ€ #OPIVITAMINKUKU 6pcs RM20.00 πŸŽ€ #HONEYGLOWWHITENING SOAP RM22.00
(Harga pasaran RM49.90) πŸŽ€ #SYMAWHITECOFFEE RM18.00
(Harga pasaran RM36.90) πŸŽ€ #SABUNPEWIIT RM15.00
(Harga pasaran RM45.00)


1

PROMOSI MASIH BERJALAN..CEPAT2 SEBELUM PROMOSI TAMAT πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ PROMO 🎊🎊 PROMO πŸ“£πŸ“£ HARGA MURR2 JE BAGI..JANGAN TAK PERCAYA 😘😘😘 πŸŽ€ SET #MANDIANCHERRYBLOSSOM RM27
πŸŽ€ #PENPEMUTIHGIGIRZN RM12.00
πŸŽ€ #HANDWAXMISSMOTERMATCHA & MILK 3BEKAS RM17
πŸŽ€ #SPONGEAIRMATA 4pcs RM15.00
πŸŽ€ #OPIVITAMINKUKU 6pcs RM20.00 πŸŽ€ #HONEYGLOWWHITENING SOAP RM22.00
(Harga pasaran RM49.90) πŸŽ€ #SYMAWHITECOFFEE RM18.00
(Harga pasaran RM36.90) πŸŽ€ #SABUNPEWIIT RM15.00
(Harga pasaran RM45.00)


0