#OmegaGuard

Instagram photos and videos

#omegaguard#shakleemurah#espshaklee#setkurusshaklee#konsultanshaklee#shakleesubangbestari#shakleekotadamansara#shakleemalaysia#vivix#vivixmurah#Lecithin#teaminstamf#bakarlemak#setkurus#setslimming#sayajualshaklee#igwaveprojek#buangtoksin#omega3#setdetox#herblax#alfalfacomplex#setslimmingshaklee#kurusshaklee

Hashtags #OmegaGuard for Instagram

ESP SHAKLEE YANG TERHEBAT DIPASARAN dan tiada TANDINGANNYA!!! .
.
Pagi-pagi ja mesti dengar pasai espshaklee ni kan.. Sebab espshaklee ni antara sarapan pagi yang sangat-sangat berkhasiat serta mudah. .
Kenapa ESP ni sangat-sangat laris dan disukai ramai ye?

Sebab ESP Shaklee ni banyak manfaatnye tau..Antara KELEBIHAN ESP SHAKLEE : .
💥 Rahsia awetmuda dan anti penuaan
💥 Menurunkan berat badan
💥 Memberikan rasa kenyang dan bertenaga yang berpanjangan
💥 Meningkatkan keupayaan memori
💥 menjadikan kulit cantik dan anjal
💥 masalah pigmentasi
💥 memperbaiki fungsi hormon wanita
💥 Memperbanyakkan susu ibu untuk ibu yang sedang menyusu

Jom tunggu apa lagi,
cepat-cepat whatsapp Fatihah yang comel ni untuk dapatkan😉 espshaklee ni tau..lagi cepat order, lagi cepat dapat rasai keberkesannya

wasap.0189465910


1

OMEGA-3 BAIK UNTUK IBU DAN BAYI
.
.
Disetiap peringkat bermula dari proses kehamilan seorang ibu, kelahiran bayi hingga proses penyusuan, ianya sangat berharga untuk perkembangan anak yang sihat
.
.
Salah satu asid lemak yang penting untuk ibu dan anak adalah asid lemak Omega-3, antaranya ada asid eicosapentaenoic (EPA) dan asid docosahexaenoic (DHA)
.
.
Antara kebaikan utama Omega-3 kepada ibu hamil dan bayi adalah:
🤰 mengurangkan risiko kelahiran pramatang
🤰 menggalakkan tempoh kehamilan penuh (cukup bulan)
🤰 mengurangkan risiko komplikasi semasa kehamilan yang disebabkan oleh preeklampsia, iaitu masalah tekanan darah tinggi semasa kehamilan
🤰 menyokong perkembangan otak, mata dan sistem saraf janin
🤰 mengurangkan risiko bayi mengalami alahan selepas dilahirkan nanti
.
.
Antara sumber omega-3 yang terbaik semestinya dari OMEGA GUARD yang dihasilkan dari sumber ikan yang terbaik, dan melalui proses penyulingan molekul tiga peringkat
.
.

Sharing with Love ❤
Yin Mawarni
.
==============================
Untuk pesanan dan pertanyaan
WhatsApp ke

Yin Mawarni 🌹
013-5668112
013-5668112
013-5668112

Cod : Taman Melati, Danau Kota, Wangsa Maju, UTAR Setapak, OTK Gombak
.
#shakleeMalaysia #beautylifestyle #shakleelifestyle #liveAmazing #healthylifestyle #yinlifestyle #yinshaklee #shakleetamanmelati #shakleewangsamaju #shakleedanaukota #shakleeTARcollage #shakleegombak
#pesanansidyin #shakleehealthtip #healthtips #teamMaryam #iloveshaklee #cantiksihat #omega3 #omegaguard #sethamil #sethamilshaklee


0

TAMBAHKAN OMEGA-3 DALAM HIDANGAN IBU
.
.
Apa yang anda makan semasa kehamilan menentukan kesihatan bayi anda. Jadi tambahkan Omega-3 dalam pemakanan ibu
.
.
Antara kebaikan Omega-3:
.
UNTUK IBU HAMIL
🤰Menurunkan risiko kelahiran pramatang
🤰 Menggalakkan tempoh kehamilan optimum
🤰 Mengurangkan risiko komplikasi kehamilan akibat preeklampsia. (Tekanan darah tinggi semasa kehamilan)
.
.
UNTUK BAYI
👶 Manggalakkan perkembangan janin yang sihat dengan meningkatkan aliran darah dalam plasenta
👶 Memudahkan perkembangan mata (retina) dan struktur otak dengan sewajarnya ketika diperingkat janin
👶 Mengukuhkan koordinasi mata-tangan pada bayi
👶 Mengurangkan risiko bayi mengalami alahan
👶 Menggalakkan perkembangan optimum janin, otak, mata, sistem imun dan saraf terutamanya semasa trimester ketiga
👶 Menggalakkan perkembangan saraf otak
.
.
Jadi ibu hamil sangat digalakkan mengambil Omega-3 samaada dari diet seharian mahupun dari supplement seperti OMEGA GUARD
.
.
Sharing with Love ❤
Yin Mawarni
.
==============================
Untuk pesanan dan pertanyaan
WhatsApp ke

Yin Mawarni 🌹
013-5668112
013-5668112
013-5668112

Cod : Taman Melati, Danau Kota, Wangsa Maju, UTAR Setapak, OTK Gombak
.
#shakleeMalaysia #beautylifestyle #shakleelifestyle #liveAmazing #healthylifestyle #yinlifestyle #yinshaklee #shakleetamanmelati #shakleewangsamaju #shakleedanaukota #shakleeTARcollage #shakleegombak
#pesanansidyin #shakleehealthtip #healthtips #teamMaryam #iloveshaklee #cantiksihat #omega3 #omegaguard #sethamilshaklee #sethamil


0

5 sebab kenapa kena amalkan kolagen hari ini juga. Collagen yg di maksudkan adalah collagen shaklee .
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @sulhana_sue
📲012 9351 082
fb: Sulhana Shuhaimi
.
#pengedarshakleekuantan #shakleekuantan #shakleebeserah #shakleebatuhitam #shakleebalok #shakleesungaikarang #shakleegebeng #kuantan #ecmkuantan #kuantanparade #vivixshaklee
#collagenshaklee
#sayajualshaklee #agenshaklee #codshaklee #vivix #vivixshaklee #esp #espshaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee #lecithinshaklee #collagenshaklee #omegashaklee #omegaguard #vitalea #vitaleashaklee #ostematrix #alfalfa #alfalfashaklee


0

OMEGA-3 PERMULAAN YANG TERBAIK UNTUK MENJADI IBU DAN AYAH
.
.
Pengambilan Omega-3 adalah sangat bagus bagi mereka yang merancang kehamilan. Omega-3 boleh diambil sebelum kehamilan oleh kedua-dua bakal IBU dan AYAH
.
.
Ini kerana pengambilan Omega-3 yang mencukupi memainkan peranan penting dalam meningkatkan peluang untuk hamil:
.
.
UNTUK BAKAL IBU:
🧕 Menyokong pengeluaran dan keseimbangan hormon
🧕 Membantu mengatur kitaran haid
🧕 Meningkatkan aliran darah pada rahim untuk meningkatkan peluang untuk hamil

UNTUK BAKAL AYAH:
👨‍💼 Meningkatkan kepekatan sperma
👨‍💼 Memainkan peranan utama dalam penghasilan sperma yang sihat dan berkualiti
.
.

Sharing with Love ❤
Yin Mawarni
.
==============================
Untuk pesanan dan pertanyaan
WhatsApp ke

Yin Mawarni 🌹
013-5668112
013-5668112
013-5668112

Cod : Taman Melati, Danau Kota, Wangsa Maju, UTAR Setapak, OTK Gombak
.
#shakleeMalaysia #beautylifestyle #shakleelifestyle #liveAmazing #healthylifestyle #yinlifestyle #yinshaklee #shakleetamanmelati #shakleewangsamaju #shakleedanaukota #shakleeTARcollage #shakleegombak
#pesanansidyin #shakleehealthtip #healthtips #teamMaryam #iloveshaklee #cantiksihat #omega3 #omegaguard #sethamilshaklee #sethamil


0

OMEGA-3 BAIK UNTUK IBU DAN BAYI
.
.
Disetiap peringkat bermula dari proses kehamilan seorang ibu, kelahiran bayi hingga proses penyusuan, ianya sangat berharga untuk perkembangan anak yang sihat
.
.
Salah satu asid lemak yang penting untuk ibu dan anak adalah asid lemak Omega-3, antaranya ada asid eicosapentaenoic (EPA) dan asid docosahexaenoic (DHA)
.
.
Antara kebaikan utama Omega-3 kepada ibu hamil dan bayi adalah:
🤰 mengurangkan risiko kelahuran pramatang
🤰 menggalakkan tempoh kehamilan penuh (cukup bulan)
🤰 mengurangkan risiko komplikasi semasa kehamilan yang disebabkan oleh preeklampsia, iaitu masalah tekanan darah tinggi semasa kehamilan
🤰 menyokong perkembangan otak, mata dan sistem saraf janin
🤰 mengurangkan risiko bayi mengalami alahan selepas dilahirkan nanti
.
.
Antara sumber omega-3 yang terbaik semestinya dari OMEGA GUARD yang dihasilkan dari sumber ikan yang terbaik, dan melalui proses penyulingan molekul tiga peringkat
.
.

Sharing with Love ❤
Yin Mawarni
.
==============================
Untuk pesanan dan pertanyaan
WhatsApp ke

Yin Mawarni 🌹
013-5668112
013-5668112
013-5668112

Cod : Taman Melati, Danau Kota, Wangsa Maju, UTAR Setapak, OTK Gombak
.
#shakleeMalaysia #beautylifestyle #shakleelifestyle #liveAmazing #healthylifestyle #yinlifestyle #yinshaklee #shakleetamanmelati #shakleewangsamaju #shakleedanaukota #shakleeTARcollage #shakleegombak
#pesanansidyin #shakleehealthtip #healthtips #teamMaryam #iloveshaklee #cantiksihat #omega3 #omegaguard #sethamil #sethamilshaklee


0

ADAKAH ANDA MENGAMBIL CUKUP OMEGA-3 SETIAP HARI❓
.
.
FDA mengesyorkan wanita yang hamil atau menyusu untuk mengambil 2-3 hidangan ikan (termasuk ikan berminyak) yang rendah merkuri setiap minggu
.
.
Antara ikan yang membekalkan kandungan Omega-3 yang tinggi adalah :
🐟 Salmon
🐟 Sardin
🐟 Kembung
🐟 Ikan air tawar
.
.
Tetapi juga perlu difahami, semakin besar ikan, semakin tinggi tahap logam berat dan bahan pencemaran
.
.
Jadi perlu bijak dalam membuat pilihan, atau lebih mudah dengan mendapatkan supplement Omega-3 yang bersumberkan ikan yang rendah tahap pencemarannya seperti OMEGA GUARD shaklee
.
.

Sharing with Love ❤
Yin Mawarni
.
==============================
Untuk pesanan dan pertanyaan
WhatsApp ke

Yin Mawarni 🌹
013-5668112
013-5668112
013-5668112

Cod : Taman Melati, Danau Kota, Wangsa Maju, UTAR Setapak, OTK Gombak
.
#shakleeMalaysia #beautylifestyle #shakleelifestyle #liveAmazing #healthylifestyle #yinlifestyle #yinshaklee #shakleetamanmelati #shakleewangsamaju #shakleedanaukota #shakleeTARcollage #shakleegombak
#pesanansidyin #shakleehealthtip #healthtips #teamMaryam #iloveshaklee #cantiksihat #omega3 #omegaguard


0

KURUS DENGAN SIHAT !

Ramai tak tahu yang Set Kurus Shaklee antara set yang paling laris dan laku dalam Shaklee

Ramai dah berjaya kurus dengan Set Kurus Shaklee .
.
- Cinch Shake / ESP sebagai meal replacement
- Lechitin
- Herb Lax
- Omega Guard
- DTX Complex

Kesemua ni saaaaaangat membantu dalam membuang segala toksin yang lama lama dalam badan !

Bila badan dah bersih dari segala toksin, kita akan kurang berpenyakit, kulit muka semakin glowing, badan semakin ringan, otak semakin cerdas !

Sebab tu pentingnya untuk kita detoks dan ensure badan kita tak simpan toksin lama lama

Yana memang sarankan Set Kurus Shaklee pada anda yang nak kurus secara sihat sebab perut rasa sedap sangat lepas membuang, badan ringan dan Yana perasan badan tak senang sakit. Jom jom kita kurus cara sihat dan selamat !

Azamkan tahun 2019 tahun terbaik untuk mendapat berat badan yang ideal untuk anda ! Jangan hanya tengok orang lain kurus, kita pun mampu 💪😊


4

KURUS DENGAN SIHAT !

Ramai tak tahu yang Set Kurus Shaklee antara set yang paling laris dan laku dalam Shaklee

Ramai dah berjaya kurus dengan Set Kurus Shaklee .
.
- Cinch Shake / ESP sebagai meal replacement
- Lechitin
- Herb Lax
- Omega Guard
- DTX Complex

Kesemua ni saaaaaangat membantu dalam membuang segala toksin yang lama lama dalam badan !

Bila badan dah bersih dari segala toksin, kita akan kurang berpenyakit, kulit muka semakin glowing, badan semakin ringan, otak semakin cerdas !

Sebab tu pentingnya untuk kita detoks dan ensure badan kita tak simpan toksin lama lama

Yana memang sarankan Set Kurus Shaklee pada anda yang nak kurus secara sihat sebab perut rasa sedap sangat lepas membuang, badan ringan dan Yana perasan badan tak senang sakit. Jom jom kita kurus cara sihat dan selamat !

Azamkan tahun 2019 tahun terbaik untuk mendapat berat badan yang ideal untuk anda ! Jangan hanya tengok orang lain kurus, kita pun mampu 💪😊


2

KURUS DENGAN SIHAT !

Ramai tak tahu yang Set Kurus Shaklee antara set yang paling laris dan laku dalam Shaklee

Ramai dah berjaya kurus dengan Set Kurus Shaklee .
.
- Cinch Shake / ESP sebagai meal replacement
- Lechitin
- Herb Lax
- Omega Guard
- DTX Complex

Kesemua ni saaaaaangat membantu dalam membuang segala toksin yang lama lama dalam badan !

Bila badan dah bersih dari segala toksin, kita akan kurang berpenyakit, kulit muka semakin glowing, badan semakin ringan, otak semakin cerdas !

Sebab tu pentingnya untuk kita detoks dan ensure badan kita tak simpan toksin lama lama

Yana memang sarankan Set Kurus Shaklee pada anda yang nak kurus secara sihat sebab perut rasa sedap sangat lepas membuang, badan ringan dan Yana perasan badan tak senang sakit. Jom jom kita kurus cara sihat dan selamat !

Azamkan tahun 2019 tahun terbaik untuk mendapat berat badan yang ideal untuk anda ! Jangan hanya tengok orang lain kurus, kita pun mampu 💪😊


1

Kebaikan Minyak Ikan Omega Guard Shaklee Untuk Jantung

Jantung adalah satu-satunya organ yang membekalkan darah keseluruh tubuh badan kita,jantung juga memerlukan nutrien tambahan untuk memastikan ianya mampu untuk memenuhi keperluan badan kita.

Omega secara umumnya diketahui mempunyai ciri-ciri anti-radang,memainkan peranan penting dalam melindungi jantung.

1.MENGEKALKAN PROFIL LIPID YANG SIHAT.

Profil lipid adalah bacaan merangkumi bacaan jumlah keseluruhan kolesterol.
Kolesterol HDL ( kolesterol baik)
Kolesterol LDL ( kolesterol jahat ) dan trigliserida
Merupakan satu penilaian untuk menentukan risiko kita terhadap penyakit jantung.
Pengambilan Omega3 secara teratur didapati dapat meningkatkan profil lipid secara positif dengan:
Meningkatkan paras kolesterol HDL
Mengurangkan tahap trigliserida ( iaitu LEMAK dalam darah )
Merendahkan penyakit jantung

2. MENGAWAL TEKANAN DARAH YANG SIHAT

Semakin tinggi tekanan darah semakin tinggi risiko untuk mengalami masalah kesihatan terutamanya,penyakit yang berkaitan dengan jantung.
Tekanan darah tinggi memberikan tekanan pada saluran darah dan akan meningkatkan beban kerja pada jantung.
Kajian ini menunjukkan bahawa Omega-3 dapat membantu mengawal atur tekanan darah ke paras yang lebih sihat.

3.MEMBERIKAN RITMA JANTUNG YANG SIHAT

Degupan jantung adalah bilangan kekerapan jantung berdegup (biasanya setiap minit)
Manakala ritma jantung adalah corak degupan jantung.
Jantung yang sihat mempunyai ritma jantung yang stabil dan penyelidikan telah menunjukkan Omega-3 dapat membantu menormalkan ritma jantung yang tidak stabil juga dapat mengurangkan risiko kematian mengejut.

4. MEMELIHARA SALURAN DARAH DARIPADA TERSUMBAT

Saluran darah yang luas adalah penting untuk kesihatan kerana,jantung mengepam kira-kira 2,000 gelen sehari dan ia membawa daarah yang dipam ke setiap organ dalam tubuh.
Dengan Omega-3 ia membantu:
Mengurangkan proses pengumpulan lemak pada dinding arteri,
Untuk pengaliran darah yang lancar.
Melegakan keradangan pada lapisan dalaman salur darah.

5. MENYOKONG PEREDARAN DARAH YANG SIHAT.
Darah membekalkan oksigen dan nutrien kepada organ,tisu dan sel.


2

CINCH SHAKE MIX nie memang dibuat khas untuk orang yang nak berdiet.Yang diet YOYO lagi sesuai bermaksud berat badan turun tapi turun naik.🤭 Ha sesuai sangat cuba.🤩
.

CINCH ini diperkaya dengan dengan formula khas LEUCINE.

Campuran LEUCINE :-
. ✅ 24 gram protein
✅ Rendah Glisemik
-Kekalkan kepejalan otot & pastikan sentiasa kenyang & selesa dengan cinch.
-Padat dengan protein agar sentiasa kenyang -Tinggi serat.

CINCH juga adalah meal replacment dimana korang boleh ambil sebagai hidangan utama.

Kandungan kalori CINCH bersamaan 270 kalori,35 g karbohidrat,24 g protein,3 g lemak & 6 g makanan laut seperti 1 hidangan nasi & lauk.😍
.

Ada pelbagai flavours tau. Sedap! 😋

So time sahur nanti korang boleh amalkan sebab CINCH mengenyangkan taw.
Insya-ALLH konsisten pasti hari raya korang nampak lebih best!!!☺️
.
Tapi jangan pulak time berbuka makan berpinggan-pinggan rugila..🤭
.

Ingat, makanan seimbang.☺️
.

INGAT NIAT KEPADA AMBIL CINCH NIE..😊 Bila badan dah kurus automatik kulit pun cantik & sihat.

HARI RAYA LEBIH NIKMAT.😍
.

Cikmia akan guide ikut keperuan korang ya.☺️
.

#konsultanshaklee
#shakleesubangbestari
#shakleekotadamansara
#setkurusshaklee
#CinchShakeShaklee
#setkurusshaklee
#syakleemia
#konsultanshaklee
#shakleesubangbestari
#shakleekotadamansara
#shakleemurah
#shakleemalaysia
#kurusshaklee
#setslimmingshaklee
#omegaguard
#alfalfacomplex
#herblax
#Lecithin
#setdetox
#buangtoksin
#setkurus#setslimming
#bakarlemak
#teaminstamf
#igwaveprojek


0

CINCH SHAKE MIX nie memang dibuat khas untuk orang yang nak berdiet.Yang diet YOYO lagi sesuai bermaksud berat badan turun tapi turun naik.🤭 Ha sesuai sangat cuba.🤩
.

CINCH ini diperkaya dengan dengan formula khas LEUCINE.

Campuran LEUCINE :-
. ✅ 24 gram protein
✅ Rendah Glisemik
-Kekalkan kepejalan otot & pastikan sentiasa kenyang & selesa dengan cinch.
-Padat dengan protein agar sentiasa kenyang -Tinggi serat.

CINCH juga adalah meal replacment dimana korang boleh ambil sebagai hidangan utama.

Kandungan kalori CINCH bersamaan 270 kalori,35 g karbohidrat,24 g protein,3 g lemak & 6 g makanan laut seperti 1 hidangan nasi & lauk.😍
.

Ada pelbagai flavours tau. Sedap! 😋

So time sahur nanti korang boleh amalkan sebab CINCH mengenyangkan taw.
Insya-ALLH konsisten pasti hari raya korang nampak lebih best!!!☺️
.
Tapi jangan pulak time berbuka makan berpinggan-pinggan rugila..🤭
.

Ingat, makanan seimbang.☺️
.

INGAT NIAT KEPADA AMBIL CINCH NIE..😊 Bila badan dah kurus automatik kulit pun cantik & sihat.

HARI RAYA LEBIH NIKMAT.😍
.

Cikmia akan guide ikut keperuan korang ya.☺️
.

#konsultanshaklee
#shakleesubangbestari
#shakleekotadamansara
#setkurusshaklee
#CinchShakeShaklee
#setkurusshaklee
#syakleemia
#konsultanshaklee
#shakleesubangbestari
#shakleekotadamansara
#shakleemurah
#shakleemalaysia
#kurusshaklee
#setslimmingshaklee
#omegaguard
#alfalfacomplex
#herblax
#Lecithin
#setdetox
#buangtoksin
#setkurus#setslimming
#bakarlemak
#teaminstamf
#igwaveprojek


0

CINCH SHAKE MIX nie memang dibuat khas untuk orang yang nak berdiet.Yang diet YOYO lagi sesuai bermaksud berat badan turun tapi turun naik.🤭 Ha sesuai sangat cuba.🤩
.

CINCH ini diperkaya dengan dengan formula khas LEUCINE.

Campuran LEUCINE :-
. ✅ 24 gram protein
✅ Rendah Glisemik
-Kekalkan kepejalan otot & pastikan sentiasa kenyang & selesa dengan cinch.
-Padat dengan protein agar sentiasa kenyang -Tinggi serat.

CINCH juga adalah meal replacment dimana korang boleh ambil sebagai hidangan utama.

Kandungan kalori CINCH bersamaan 270 kalori,35 g karbohidrat,24 g protein,3 g lemak & 6 g makanan laut seperti 1 hidangan nasi & lauk.😍
.

Ada pelbagai flavours tau. Sedap! 😋

So time sahur nanti korang boleh amalkan sebab CINCH mengenyangkan taw.
Insya-ALLH konsisten pasti hari raya korang nampak lebih best!!!☺️
.
Tapi jangan pulak time berbuka makan berpinggan-pinggan rugila..🤭
.

Ingat, makanan seimbang.☺️
.

INGAT NIAT KEPADA AMBIL CINCH NIE..😊 Bila badan dah kurus automatik kulit pun cantik & sihat.

HARI RAYA LEBIH NIKMAT.😍
.

Cikmia akan guide ikut keperuan korang ya.☺️
.

#konsultanshaklee
#shakleesubangbestari
#shakleekotadamansara
#setkurusshaklee
#CinchShakeShaklee
#setkurusshaklee
#syakleemia
#konsultanshaklee
#shakleesubangbestari
#shakleekotadamansara
#shakleemurah
#shakleemalaysia
#kurusshaklee
#setslimmingshaklee
#omegaguard
#alfalfacomplex
#herblax
#Lecithin
#setdetox
#buangtoksin
#setkurus#setslimming
#bakarlemak
#teaminstamf
#igwaveprojek


0

CINCH SHAKE MIX nie memang dibuat khas untuk orang yang nak berdiet.Yang diet YOYO lagi sesuai bermaksud berat badan turun tapi turun naik.🤭 Ha sesuai sangat cuba.🤩
.

CINCH ini diperkaya dengan dengan formula khas LEUCINE.

Campuran LEUCINE :-
. ✅ 24 gram protein
✅ Rendah Glisemik
-Kekalkan kepejalan otot & pastikan sentiasa kenyang & selesa dengan cinch.
-Padat dengan protein agar sentiasa kenyang -Tinggi serat.

CINCH juga adalah meal replacment dimana korang boleh ambil sebagai hidangan utama.

Kandungan kalori CINCH bersamaan 270 kalori,35 g karbohidrat,24 g protein,3 g lemak & 6 g makanan laut seperti 1 hidangan nasi & lauk.😍
.

Ada pelbagai flavours tau. Sedap! 😋

So time sahur nanti korang boleh amalkan sebab CINCH mengenyangkan taw.
Insya-ALLH konsisten pasti hari raya korang nampak lebih best!!!☺️
.
Tapi jangan pulak time berbuka makan berpinggan-pinggan rugila..🤭
.

Ingat, makanan seimbang.☺️
.

INGAT NIAT KEPADA AMBIL CINCH NIE..😊 Bila badan dah kurus automatik kulit pun cantik & sihat.

HARI RAYA LEBIH NIKMAT.😍
.

Cikmia akan guide ikut keperuan korang ya.☺️
.

#konsultanshaklee
#shakleesubangbestari
#shakleekotadamansara
#setkurusshaklee
#CinchShakeShaklee
#setkurusshaklee
#syakleemia
#konsultanshaklee
#shakleesubangbestari
#shakleekotadamansara
#shakleemurah
#shakleemalaysia
#kurusshaklee
#setslimmingshaklee
#omegaguard
#alfalfacomplex
#herblax
#Lecithin
#setdetox
#buangtoksin
#setkurus#setslimming
#bakarlemak
#teaminstamf
#igwaveprojek


0

CINCH SHAKE MIX nie memang dibuat khas untuk orang yang nak berdiet.Yang diet YOYO lagi sesuai bermaksud berat badan turun tapi turun naik.🤭 Ha sesuai sangat cuba.🤩
.

CINCH ini diperkaya dengan dengan formula khas LEUCINE.

Campuran LEUCINE :-
. ✅ 24 gram protein
✅ Rendah Glisemik
-Kekalkan kepejalan otot & pastikan sentiasa kenyang & selesa dengan cinch.
-Padat dengan protein agar sentiasa kenyang -Tinggi serat.

CINCH juga adalah meal replacment dimana korang boleh ambil sebagai hidangan utama.

Kandungan kalori CINCH bersamaan 270 kalori,35 g karbohidrat,24 g protein,3 g lemak & 6 g makanan laut seperti 1 hidangan nasi & lauk.😍
.

Ada pelbagai flavours tau. Sedap! 😋

So time sahur nanti korang boleh amalkan sebab CINCH mengenyangkan taw.
Insya-ALLH konsisten pasti hari raya korang nampak lebih best!!!☺️
.
Tapi jangan pulak time berbuka makan berpinggan-pinggan rugila..🤭
.

Ingat, makanan seimbang.☺️
.

INGAT NIAT KEPADA AMBIL CINCH NIE..😊 Bila badan dah kurus automatik kulit pun cantik & sihat.

HARI RAYA LEBIH NIKMAT.😍
.

Cikmia akan guide ikut keperuan korang ya.☺️
.

#konsultanshaklee
#shakleesubangbestari
#shakleekotadamansara
#setkurusshaklee
#CinchShakeShaklee
#setkurusshaklee
#syakleemia
#konsultanshaklee
#shakleesubangbestari
#shakleekotadamansara
#shakleemurah
#shakleemalaysia
#kurusshaklee
#setslimmingshaklee
#omegaguard
#alfalfacomplex
#herblax
#Lecithin
#setdetox
#buangtoksin
#setkurus#setslimming
#bakarlemak
#teaminstamf
#igwaveprojek


0

CINCH SHAKE MIX nie memang dibuat khas untuk orang yang nak berdiet.Yang diet YOYO lagi sesuai bermaksud berat badan turun tapi turun naik.🤭 Ha sesuai sangat cuba.🤩
.

CINCH ini diperkaya dengan dengan formula khas LEUCINE.

Campuran LEUCINE :-
. ✅ 24 gram protein
✅ Rendah Glisemik
-Kekalkan kepejalan otot & pastikan sentiasa kenyang & selesa dengan cinch.
-Padat dengan protein agar sentiasa kenyang -Tinggi serat.

CINCH juga adalah meal replacment dimana korang boleh ambil sebagai hidangan utama.

Kandungan kalori CINCH bersamaan 270 kalori,35 g karbohidrat,24 g protein,3 g lemak & 6 g makanan laut seperti 1 hidangan nasi & lauk.😍
.

Ada pelbagai flavours tau. Sedap! 😋

So time sahur nanti korang boleh amalkan sebab CINCH mengenyangkan taw.
Insya-ALLH konsisten pasti hari raya korang nampak lebih best!!!☺️
.
Tapi jangan pulak time berbuka makan berpinggan-pinggan rugila..🤭
.

Ingat, makanan seimbang.☺️
.

INGAT NIAT KEPADA AMBIL CINCH NIE..😊 Bila badan dah kurus automatik kulit pun cantik & sihat.

HARI RAYA LEBIH NIKMAT.😍
.

Cikmia akan guide ikut keperuan korang ya.☺️
.

#konsultanshaklee
#shakleesubangbestari
#shakleekotadamansara
#setkurusshaklee
#CinchShakeShaklee
#setkurusshaklee
#syakleemia
#konsultanshaklee
#shakleesubangbestari
#shakleekotadamansara
#shakleemurah
#shakleemalaysia
#kurusshaklee
#setslimmingshaklee
#omegaguard
#alfalfacomplex
#herblax
#Lecithin
#setdetox
#buangtoksin
#setkurus#setslimming
#bakarlemak
#teaminstamf
#igwaveprojek


0

CINCH SHAKE MIX nie memang dibuat khas untuk orang yang nak berdiet.Yang diet YOYO lagi sesuai bermaksud berat badan turun tapi turun naik.🤭 Ha sesuai sangat cuba.🤩
.

CINCH ini diperkaya dengan dengan formula khas LEUCINE.

Campuran LEUCINE :-
. ✅ 24 gram protein
✅ Rendah Glisemik
-Kekalkan kepejalan otot & pastikan sentiasa kenyang & selesa dengan cinch.
-Padat dengan protein agar sentiasa kenyang -Tinggi serat.

CINCH juga adalah meal replacment dimana korang boleh ambil sebagai hidangan utama.

Kandungan kalori CINCH bersamaan 270 kalori,35 g karbohidrat,24 g protein,3 g lemak & 6 g makanan laut seperti 1 hidangan nasi & lauk.😍
.

Ada pelbagai flavours tau. Sedap! 😋

So time sahur nanti korang boleh amalkan sebab CINCH mengenyangkan taw.
Insya-ALLH konsisten pasti hari raya korang nampak lebih best!!!☺️
.
Tapi jangan pulak time berbuka makan berpinggan-pinggan rugila..🤭
.

Ingat, makanan seimbang.☺️
.

INGAT NIAT KEPADA AMBIL CINCH NIE..😊 Bila badan dah kurus automatik kulit pun cantik & sihat.

HARI RAYA LEBIH NIKMAT.😍
.

Cikmia akan guide ikut keperuan korang ya.☺️
.

#konsultanshaklee
#shakleesubangbestari
#shakleekotadamansara
#setkurusshaklee
#CinchShakeShaklee
#setkurusshaklee
#syakleemia
#konsultanshaklee
#shakleesubangbestari
#shakleekotadamansara
#shakleemurah
#shakleemalaysia
#kurusshaklee
#setslimmingshaklee
#omegaguard
#alfalfacomplex
#herblax
#Lecithin
#setdetox
#buangtoksin
#setkurus#setslimming
#bakarlemak
#teaminstamf
#igwaveprojek


0

CINCH SHAKE MIX nie memang dibuat khas untuk orang yang nak berdiet.Yang diet YOYO lagi sesuai bermaksud berat badan turun tapi turun naik.🤭 Ha sesuai sangat cuba.🤩
.

CINCH ini diperkaya dengan dengan formula khas LEUCINE.

Campuran LEUCINE :-
. ✅ 24 gram protein
✅ Rendah Glisemik
-Kekalkan kepejalan otot & pastikan sentiasa kenyang & selesa dengan cinch.
-Padat dengan protein agar sentiasa kenyang -Tinggi serat.

CINCH juga adalah meal replacment dimana korang boleh ambil sebagai hidangan utama.

Kandungan kalori CINCH bersamaan 270 kalori,35 g karbohidrat,24 g protein,3 g lemak & 6 g makanan laut seperti 1 hidangan nasi & lauk.😍
.

Ada pelbagai flavours tau. Sedap! 😋

So time sahur nanti korang boleh amalkan sebab CINCH mengenyangkan taw.
Insya-ALLH konsisten pasti hari raya korang nampak lebih best!!!☺️
.
Tapi jangan pulak time berbuka makan berpinggan-pinggan rugila..🤭
.

Ingat, makanan seimbang.☺️
.

INGAT NIAT KEPADA AMBIL CINCH NIE..😊 Bila badan dah kurus automatik kulit pun cantik & sihat.

HARI RAYA LEBIH NIKMAT.😍
.

Cikmia akan guide ikut keperuan korang ya.☺️
.

#konsultanshaklee
#shakleesubangbestari
#shakleekotadamansara
#setkurusshaklee
#CinchShakeShaklee
#setkurusshaklee
#syakleemia
#konsultanshaklee
#shakleesubangbestari
#shakleekotadamansara
#shakleemurah
#shakleemalaysia
#kurusshaklee
#setslimmingshaklee
#omegaguard
#alfalfacomplex
#herblax
#Lecithin
#setdetox
#buangtoksin
#setkurus#setslimming
#bakarlemak
#teaminstamf
#igwaveprojek


0

CINCH SHAKE MIX nie memang dibuat khas untuk orang yang nak berdiet.Yang diet YOYO lagi sesuai bermaksud berat badan turun tapi turun naik.🤭 Ha sesuai sangat cuba.🤩
.

CINCH ini diperkaya dengan dengan formula khas LEUCINE.

Campuran LEUCINE :-
. ✅ 24 gram protein
✅ Rendah Glisemik
-Kekalkan kepejalan otot & pastikan sentiasa kenyang & selesa dengan cinch.
-Padat dengan protein agar sentiasa kenyang -Tinggi serat.

CINCH juga adalah meal replacment dimana korang boleh ambil sebagai hidangan utama.

Kandungan kalori CINCH bersamaan 270 kalori,35 g karbohidrat,24 g protein,3 g lemak & 6 g makanan laut seperti 1 hidangan nasi & lauk.😍
.

Ada pelbagai flavours tau. Sedap! 😋

So time sahur nanti korang boleh amalkan sebab CINCH mengenyangkan taw.
Insya-ALLH konsisten pasti hari raya korang nampak lebih best!!!☺️
.
Tapi jangan pulak time berbuka makan berpinggan-pinggan rugila..🤭
.

Ingat, makanan seimbang.☺️
.

INGAT NIAT KEPADA AMBIL CINCH NIE..😊 Bila badan dah kurus automatik kulit pun cantik & sihat.

HARI RAYA LEBIH NIKMAT.😍
.

Cikmia akan guide ikut keperuan korang ya.☺️
.

#konsultanshaklee
#shakleesubangbestari
#shakleekotadamansara
#setkurusshaklee
#CinchShakeShaklee
#setkurusshaklee
#syakleemia
#konsultanshaklee
#shakleesubangbestari
#shakleekotadamansara
#shakleemurah
#shakleemalaysia
#kurusshaklee
#setslimmingshaklee
#omegaguard
#alfalfacomplex
#herblax
#Lecithin
#setdetox
#buangtoksin
#setkurus#setslimming
#bakarlemak
#teaminstamf
#igwaveprojek


0

Bagaimana Omega membantu menguruskan badan

1- Mengatur Tahap Lemak Badan Sihat

Lebihan lemak yang disimpan di dalam badan adalah salah satu faktor utama yang menyumbang kepada peningkatan berat badan. Penyelidikan menunjukkan bahawa Omega-3 dapat membantu kita mencapai tahap lemak badan yang sihat kerana ia: • Meningkatkan kadar metabolisme - kadar kalori badan anda terbakar dalam sehari • Meningkatkan kadar proses pembakaran lemak • Meningkatkan peredaran darah ke otot badan semasa latihan dan meningkatkan keupayaan tubuh  untuk membakar lebih banyak lemak • Mengawal paras lemak yang sihat yang terkumpul dari makanan harian kita

2- Mengubah Kesederhanaan

Dua hormon utama - Ghrelin (aku lapar), dan Leptin (aku kenyang)- bertanggungjawab untuk membuat seseorang itu lapar dan penuh kenyang.
Gabungan diet yang sihat dan pengambilan Omega-3 didapati bermanfaat dalam mengawal selia dua hormon ini dan: • Omega Guard membantu meningkatkan rasa kenyang - anda berasa kenyang untuk tempoh yang lebih lama selepas makan.

4. Cara Omega bertindak untuk mengekalkan berat ideal

Insulin mengubah karbohidrat dari makanan yang kita makan ke dalamnya tenaga. Oleh itu, mempunyai tahap insulin yang sihat adalah penting penyelenggaraan berat badan yang sihat dan Omega boleh membantu: • Meningkatkan kepekaan insulin badan - semakin banyak sel-sel badan kita yang sensitif terhadap insulin, mengurangkan kemungkinan makanan yang kami makan akan disimpan sebagai lemak. • Mengurangkan Tekanan - Tekanan boleh menyumbang kepada berat badan. Omega membantu mengawal selia tahap kortisol (hormon stress) yang sihat, hormon tekanan yang tidak sihat akan menyebabkan badan anda agak sukar untuk membakar kalori yang degil

Bulan ni best tau uols berpeluang grab OMEGAGUARD via SET ESSENTIAL. Lebih murah dan jimat berbaloi.
Kenapa wajib grab SET ESSENTIAL NI?
Dapat free membership
Dapat free postage
Dapat cashback lagi uols
Dapat 10% pembelian seterusnya untuk set offer dalam tempoh 60hari.

Jom grab.Whatsapp Ika www.wasap.my/60133392721


1

Faedah & kepentingan Omega-3:

Merendahkan tahap trigliserida dalam darah
Mengurangkan risiko serangan sakit jantung
Mengurangkan risiko ritma jantung tidak normal yang berbahaya
Mengurangkan risiko strok
Melambatkan pembentukan plak atherosclerotic
Merendahkan tekanan darah
Mengurangkan kekakuan dan kelembutan sendi
Mengurangkan risiko penyakit jantung koronari.

Mengapa Omega Guard Shaklee?

Shaklee dah berada di pasaran danterbukti berkesan sejak lebih 50 tahun lalu. Omega Guard Shaklee adalah ultrapure , dibuat dengan begitu sempurna, penyulingan 3 peringkat secara semula jadi memberi manfaat asid lemak pada masa yang sama mengeluarkan sebatian berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat dalam ikan. Omega Guard dibuat dari ikan, bukan hati ikan yang boleh memberi kesan toksik.

Siapa Yang Sesuai Mengambil Omega Guard? 🎗️Ibu hamil
🎗️Ibu menyusu
🎗️Kanak-kanak (1 tahun ke atas)
🎗️Lelaki
🎗️Warga Emas
🎗️Mereka yang mengalami darah tinggi, kolesterol tinggi, diabetes
🎗️Mereka yang mementingkan kehidupan sihat

Bulan ni best tau uols berpeluang grab OMEGAGUARD via SET ESSENTIAL. Lebih murah dan jimat berbaloi.
Kenapa wajib grab SET ESSENTIAL NI?
Dapat free membership
Dapat free postage
Dapat cashback lagi uols
Dapat 10% pembelian seterusnya untuk set offer dalam tempoh 60hari.

Jom grab.Whatsapp Ika www.wasap.my/60133392721


1

Bagaimana Memilih Minyak Ikan Yang Berkualiti Tinggi?

1. SYARIKAT YANG BERKUALITI
Percayalah, tak semua minyak ikan adalah sama. Cari syarikat yang boleh kita percayai, dan mempunyai sejarah pengeluaran produk yang berkualiti.

2. KETULENAN DAN KESELAMATAN
Penyulingan Molekul iaitu proses yang meletakkan ikan di dalam keadaan vakum membolehkan ia mendidih pada suhu yang lebih rendah untuk melindunginya dari rosak.

Ini membolehkan EPA dan DHA dipisahkan daripada logam berat, yang membolehkan toksin disingkirkan. Proses ini juga mengurangkan bau dan rasa hanyir ikan.

3. IKAN KECIL ATAU IKAN BESAR?
Kehadiran sejumlah kecil toksin tidak menjadi masalah untuk ikan kecil.

Namun, apabila ikan yang lebih besar memakan beribu-ribu ikan kecil, ia mengumpul lebih banyak toksin.

Apabila kita perhatikan rantaian makanan, semakin besar ikan, semakin tinggi bioakumulasi.

Minyak ikan yang diambil dari ikan kecil,mempunyai jumlah bioakumulasi toksin yang rendah.

4. KELANGSUNGAN (SUSTAINABILITY)
Ikan adalah penting dalam pemakanan kita.

Kita harus memastikan sumber minyak ikanyang baik adalah mencukupi untuk masa hadapan.

Sebuah syarikat yang bertanggungjawab akan memberi perhatian terhadap saiz populasi dan had tangkapan serta mengelakkan penangkapan ikan pada musim pembiakan untuk memastikan bekalan jangkamasa panjang sentiasa mencukupi.
The best thing bulan ni uols boleh dapatkan OMEGAGUARD ni by set dalam SET ESSENTIAL, lebih jimat dan berbaloi.

Terus dapat complete satu set. Suggestion SET ESSENTIAL ni untuk yang
❤️ KULIT CANTIK
❤️ HAMIL/PANTANG/MENYUSU(suggested add ostematrix/alfalfa)
❤️ TENAGA /MOMMY YANG BERPUASA (suggested add performance drink)
❤️ NAK SLIM/KURANGKAN BERAT BADAN
❤️ TINGKATKAN KESIHATAN
❤️ SESUAI LELAKI/WANITA DEWASA
❤️TTC/IKHTIAR HAMIL

Jom grab.Whatsapp Ika www.wasap.my/60133392721


1

PUASA DAN DIET BERPISAH Tiada 😜

Ada ke yang nak on misi kurus puasa ni?
Baik ngaku cepat!

Cikmia memang on je misi kurus nih.
Kurus untuk sihat.

Jom kita rebut peluang di bulan puasa untuk berdiet.

Waktu sahur kita gantikan makanan kita dengan Cinch Shake Shaklee.

Cinch Shake berikan rasa kenyang berjam-jam lamanya & kurangkan selera makan.
Lemak yang berlebihan dan inci pada badan juga dapat dikurangkan dengan mengamalkan Cinch Shake setiap hari.

Best ke best? 😍😍 Jom mulakan sekarang.
Belum terlambat nak kelihatan kurus di hari raya!

Lagi best ada promo Cinch Shake sempena Ramadhan ni tau. ❤️ Beli TwinPack Cinch Shake perisa Vanilla korang dapat diskaun 10%. Ada jugak perisa Coklat dan Cafe Latte.

Korang nak tak?
Whatsapp Cikmia lekas!

#CinchShakeShaklee
#setkurusshaklee
#syakleemia
#konsultanshaklee
#shakleesubangbestari
#shakleekotadamansara
#shakleemurah
#shakleemalaysia
#kurusshaklee
#setslimmingshaklee
#omegaguard
#alfalfacomplex
#herblax
#Lecithin
#setdetox
#buangtoksin
#setkurus#setslimming
#bakarlemak
#teaminstamf
#igwaveprojek


0

PUASA DAN DIET BERPISAH Tiada 😜

Ada ke yang nak on misi kurus puasa ni?
Baik ngaku cepat!

Cikmia memang on je misi kurus nih.
Kurus untuk sihat.

Jom kita rebut peluang di bulan puasa untuk berdiet.

Waktu sahur kita gantikan makanan kita dengan Cinch Shake Shaklee.

Cinch Shake berikan rasa kenyang berjam-jam lamanya & kurangkan selera makan.
Lemak yang berlebihan dan inci pada badan juga dapat dikurangkan dengan mengamalkan Cinch Shake setiap hari.

Best ke best? 😍😍 Jom mulakan sekarang.
Belum terlambat nak kelihatan kurus di hari raya!

Lagi best ada promo Cinch Shake sempena Ramadhan ni tau. ❤️ Beli TwinPack Cinch Shake perisa Vanilla korang dapat diskaun 10%. Ada jugak perisa Coklat dan Cafe Latte.

Korang nak tak?
Whatsapp Cikmia lekas!

#CinchShakeShaklee
#setkurusshaklee
#syakleemia
#konsultanshaklee
#shakleesubangbestari
#shakleekotadamansara
#shakleemurah
#shakleemalaysia
#kurusshaklee
#setslimmingshaklee
#omegaguard
#alfalfacomplex
#herblax
#Lecithin
#setdetox
#buangtoksin
#setkurus#setslimming
#bakarlemak
#teaminstamf
#igwaveprojek


0

PUASA DAN DIET BERPISAH Tiada 😜

Ada ke yang nak on misi kurus puasa ni?
Baik ngaku cepat!

Cikmia memang on je misi kurus nih.
Kurus untuk sihat.

Jom kita rebut peluang di bulan puasa untuk berdiet.

Waktu sahur kita gantikan makanan kita dengan Cinch Shake Shaklee.

Cinch Shake berikan rasa kenyang berjam-jam lamanya & kurangkan selera makan.
Lemak yang berlebihan dan inci pada badan juga dapat dikurangkan dengan mengamalkan Cinch Shake setiap hari.

Best ke best? 😍😍 Jom mulakan sekarang.
Belum terlambat nak kelihatan kurus di hari raya!

Lagi best ada promo Cinch Shake sempena Ramadhan ni tau. ❤️ Beli TwinPack Cinch Shake perisa Vanilla korang dapat diskaun 10%. Ada jugak perisa Coklat dan Cafe Latte.

Korang nak tak?
Whatsapp Cikmia lekas!

#CinchShakeShaklee
#setkurusshaklee
#syakleemia
#konsultanshaklee
#shakleesubangbestari
#shakleekotadamansara
#shakleemurah
#shakleemalaysia
#kurusshaklee
#setslimmingshaklee
#omegaguard
#alfalfacomplex
#herblax
#Lecithin
#setdetox
#buangtoksin
#setkurus#setslimming
#bakarlemak
#teaminstamf
#igwaveprojek


0

SID KL & SELANGOR 🛵⁣


Hi korang . Tercari cari agent shaklee nak COD ? Meh contact nadia sekarang !⁣


Anyone yg stay area berdekatan bawah in shaa Allah nadia boleh cod tauu .⁣


📍 UNIVERSITI MALAYA⁣
📍 KUALA LUMPUR⁣
📍 GOMBAK⁣
📍 BANGSAR⁣
📍 CHERAS⁣
📍 SG BESI⁣
📍 PETALING JAYA⁣
📍 PUCHONG⁣
📍 USJ
📍 SHAH ALAM⁣
📍 UITM SHAH ALAM⁣


And nadia ada ready stock so boleh terus hantar pada korang atau terus pos pada korang.⁣


Yg mana jauh jangan risau postage pun ambil masa 1-3 hari je😊⁣


Nak order? Meh whatsapp nadia laju laju.⁣


Nadia | 0146086386⁣
YOUR FAVOURITE SHAKLEE DISTRIBUTOR


1