#PCT_JB

Instagram photos and videos

#PCT#Infinencexfazura#CozumaSeries#CozumaLipstic#CozumaCream#Cleanser#NaturalBeauty#SkinCareTips#SkinCare#SkinCareProduct#Infinencestyle#Infinencestylehacks#InfinenceSkinCare#InfinenceCleanser#Infinence#KulitKusam#KulitBerminyak#NakGebu#PakejCantikTeruk#PCT_MasterStokisJB#PCT_JB#PCT_Johor#NakCantik#NakKulitCantik

Hashtags #PCT_JB for Instagram

Meh sini nak bgtau semua.. Ada promosi hebat untuk yg nak try.. Set Pakej Cantik Teruk.. Khas didatangkan dlm packing Travel kit yg mudah utk di bawa kemana2.. GRAB!! jangan tak GRAB!!๐Ÿ˜„set #PCT
PROMOSI FLASH SALE!! huru hara stokisss Chuolsss!!!๐Ÿคช set #cantik_Teruk!!nak glowing mowing kasi #infinenceskincare jaga chuolllsss!!!TERAMAT BERBALOI!! yaAMATTT!!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Wanna try it outโ“
Lets get yours now ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ
Be healthy, Be beauty & Be happy with #PAKEJCANTIKTERUK INFINENCE SKINCARE & COZUMA COSMETICS ๐Ÿ’‹

www.wasap.my/60127423211
www.wasap.my/60127423211
www.wasap.my/60127423211

#PakejCantikTeruk
#PCT #PCT_MasterStokisJB
#PCT_JB #PCT_Johor
#NakCantik #NakGebu #NakKulitCantik #NakLawa #NakKulitBerseri #NakCantekTeruk #BebasJerawat #BebasJeragat #KulitBerminyak #KulitKusam #Infinencexfazura #Infinence #InfinenceCleanser #InfinenceSkinCare #Infinencestylehacks #Infinencestyle #SkinCareProduct #SkinCare #SkinCareTips #NaturalBeauty #Cleanser #CozumaCream #CozumaLipstic #CozumaSeries


0

Eh, Cantiknya Kulit You
.
Mudah saja rupanya nk #CantikTeruk ni. Cantik bermula dari rumah. Hari2 semakin glowing, hari2 semakin bkeyakinan.
Jika dulu nak calit make up sendiri pun xberani sbb salah make up nanti jd clown ๐Ÿคก pulak dah lah kulit muka mmg break out habis nak2 setiap kali datang bulan. Jerawat memang suka main lumba2 lari kat muka kita ni haaaa. Dh ada jerawat pula mmg tgn ni automatik lah kerja lebih masa ๐Ÿ˜…. Tnpa sedar dh picit, sambil2 sembang ngn kawan pun jerawat boleh pecah dek jari yang kerja lebih masa tu. ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Dahlah jari & kuku tu kotor dgn ntah pegang apa seharian bkerja dan menyelesaikan kerja rumah. Hmmm lagilah banyak jerawat baru tumbuh silih berganti sehingga meninggalkan rumah2 hantu (parut jerawat) ๐Ÿคฃ. So penjagaan wajah yang betul sangat2 disarankan kpd semua wanita di luar sana. Supaya setiap hari adalah hari yang penuh keyakinan. Sebab salah satu punca wanita itu boleh tampil cantik juga adalah daripada keyakinan. Setujuโ“So kalau kita yakin dengan kesihatan kulit wajah & simple make up yang kita kenakan, mesti lagi2 cantik teruk kanโ“

Now di tambah pula ada #PCT ni. Hmmm lagilah mudah natural beauty membuak2 terserlah pd semua wanita. ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ. Apply malam, siang jelita, apply siang, malam menawan youโ—๏ธEh kira cantik teruk setiap masa lah ๐Ÿ˜˜๐Ÿฅฐ Wanna try it outโ“
Lets get yours now ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ
Be healthy, Be beauty & Be happy with #PAKEJCANTIKTERUK INFINENCE SKINCARE & COZUMA COSMETICS ๐Ÿ’‹

www.wasap.my/60127423211
www.wasap.my/60127423211
www.wasap.my/60127423211

#PakejCantikTeruk
#PCT #PCT_MasterStokisJB
#PCT_JB #PCT_Johor
#NakCantik #NakGebu #NakKulitCantik #NakLawa #NakKulitBerseri #NakCantekTeruk #BebasJerawat #BebasJeragat #KulitBerminyak #KulitKusam #Infinencexfazura #Infinence #InfinenceCleanser #InfinenceSkinCare #Infinencestylehacks #Infinencestyle #SkinCareProduct #SkinCare #SkinCareTips #NaturalBeauty #Cleanser #CozumaCream #CozumaLipstic #CozumaSeries


1

Ramai yang mengadu kulit makin hari semakin glowing. Haa tahu tak sebab apa awak?
Antaranya sebab kulit kusam awk dah takde dan menjadikan kulit awak jadi semakin cerah. Pori-pori mulai mengecil & kedut kedut jadi hilang terus..arr..Best ke Bestโ˜บ๏ธ Takde la secret sangat pun. Sebab semuanya rajin guna #PCT Travel Kit & #PCT_Serum kan..๐Ÿ˜ Dah takyah nak rahsia rahsia lg sbb kita nak cantik berjemaah kan..arr gitu๐Ÿ’ƒ

Lets get yours now wasap at Bio ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ
Be healthy, Be beauty & Be happy with #PCT

#PakejCantikTeruk
#PCT #PCT_MasterStokisJB
#PCT_JB #PCT_Johor
#NakCantik #NakGebu #NakKulitCantik #NakLawa #NakKulitBerseri #NakCantekTeruk #BebasJerawat #BebasJeragat #KulitBerminyak #KulitKusam #Infinencexfazura #Infinence #InfinenceCleanser #InfinenceSkinCare #Infinencestylehacks #Infinencestyle #SkinCareProduct #SkinCare #SkinCareTips #NaturalBeauty #Cleanser #CozumaCream #CozumaLipstic #CozumaSeries


0

Sila pilih pencuci yang paling sikit buihnya.
Eh, tak syoklah. Rasa macam tak best je tau. Kalau buih banyak, best nya laa haii๐Ÿ˜

Haa tu silap ye awak! Buih paling sikit paling bagus. Lagi-lagi untuk kulit sensitif. Cleanser banyak buih biasanya merosakkan kulit dan kulit menjadi bertambah keringโŒ

Cleanser #PCT the best ever cleanser yang pernah dila jumpa..Da cuba sure fall in love punya laa๐Ÿ˜

Wanna try it outโ“
Lets get yours now ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ
Be healthy, Be beauty & Be happy with #PCT

www.wasap.my/60127423211/PCT

#PakejCantikTeruk
#PCT #PCT_MasterStokisJB
#PCT_JB #PCT_Johor
#NakCantik #NakGebu #NakKulitCantik #NakLawa #NakKulitBerseri #NakCantekTeruk #BebasJerawat #BebasJeragat #KulitBerminyak #KulitKusam #Infinencexfazura #Infinence #InfinenceCleanser #InfinenceSkinCare #Infinencestylehacks #Infinencestyle #SkinCareProduct #SkinCare #SkinCareTips #NaturalBeauty #Cleanser #Serum #CozumaCream #CozumaLipstic #CozumaSeries


0

The end of the page