#PILHORMON

Instagram photos and videos

#pilhormon#pinkladyoriginal#pinklady#pinkladymurah#injectionbreast#pilhormoncina#pinkladymalaysia#pinkladybodyperfection#bconfident#pinkladyhq#tetekbesar#breastfeeding#breastfeeling#pinkladyofficial#missvketat#pinkladykl#pinkladyampang#sweetcandcuphq#breastlotion#bconfidenthq#bconfidentjohor#pinkladyselangor

Hashtags #PILHORMON for Instagram

ANTARA BAHAN-BAHAN YANG TERKANDUNG DALAM PINK LADY BODY PERFECTION IALAH :
.
.
Pink Lady Body Perfection dihasilkan daripada 100% herba semulajadi berkualiti tinggi.
.
.
6) PACIFIC WILD KELP
Sejenis rumpai laut dalam yang kaya dengan sumber iodin, potassium, magnesium, kalsium dan besi yang berfungsi sebagai antioksidan yang kuat juga mengandungi phytonutrients, asid amino, omega-3 fats dan juga fiber.
.
.
MANFAAT DAN KEBAIKAN:
.
🔴 Membantu menurunkan kolesterol dalam badan.
🔴 Membantu merawat gastrik.
🔴 Bertindak sebagai antibakteria.
🔴 Membantu menurunkan tekanan darah tinggi.
🔴 Memberi tenaga dan menguatkan sistem tubuh.
🔴 Membantu menstabilkan kandungan gula dalam darah (kencing manis).
🔴 Menguatkan tulang dan sendi.
🔴 Meningkatkan sel rawan dan otot.
🔴 Merawat anemia.
🔴 Menegang dan menganjalkan payudara.
🔴 Melambatkan penuaan.
🔴 Memulihara sel-sel kulit mati jerawat.
🔴 Mempercepatkan proses penyembuhan luka.
🔴 Mengenyangkan (sesuai untuk diet).
🔴 Melancarkan sistem metabolisma badan.
🔴 Memulihara usus kecil (sembelit).
🔴 Melembutkan tumit kaki merekah.
.
.
Info lebih lanjut mengenai Pink Lady Body Perfection..
.
📲 WhatsAp < PL > ke 0162374132
EYNA | TRUSTED SELLER PINK LADY
.
#pinklady #pinkladyperfection
#pinkladymalaysia #pinkladybodyperfection #pinkladykl #pinkladymurah #pinkladyselangor #pinkladyoriginal #pinkladyhq #pinkladyampang
#tetekbesar #breastfeeding #breastfeeling #injectionbreast #pilhormon #missvketat #bconfident #bconfidentjohor #bconfidenthq #breastlotion #sweetcandcuphq #pinkladyjohor


1

🍁🌴 PIL HORMON CHINA 🌴

Harga Sale :
.
1- RM35
2- RM60

HORMON AWET MUDA, UNTUK KULIT HALUS DAN GEBU SERTA UNTUK PAYUDARA DAN PUNGGUNG YANG BESAR TEGANG DAN ANJAL. ✅diiktiraf perbadanan dadah antarabangsa (FDA) dan GMP.
✅ membantu memerangkap protein atau kolagen dari makanan atau minuman utk disimpan di bawah otot punggung dan payudara.
➡️ Setiap 1 BIJI pil memmpunyai kekuatan 21 BIJI pil perancang / hormon kehamilan biasa.
.

KHASIAT 🌹 DAN 🌹 KEGUNAAN
.
1.Membesarkan payudara dan punggung sekaligus dengan cepat, kesan kenaikan payudara dapat dilihat seawal satu minggu sahaja bergantung kepada keserasian badan.
.

2.Hasil 10 KALI lebih berkesan dan cepat jika dibandingkan dengan suplemen herba yang berasakan ubat ubatan tradisional.
.

3.Punggung dan payudara terasa mantap dan gebu.
.
4.Menjadikan payudara dan punggung anda yang kendur kembali pejal dan tegang.
.

6.Kesan kenaikan payudara dapat dilihat seawal satu minggu atau lebih bergantung kepada tahap metabolisme badan ,penggunaan selama 3-12 bulan atau secara berterusan amat digalakkan untuk hasil memuaskan.
.

7.Sesuai untuk wanita yang langsung tiada payudara atau payudara kempis dan kecil selepas menyusu anak.
.
➡️ satu kotak untuk penggunaan selama 2 bulan. (6 biji)
.
Cara 💊 pengambilan :
1. 1 biji makan selepas sarapan dan rehat 10 hari
2. Hari ke 11 makan pil ke 2
3. Hari ke 21 makan pil 3
4. Rehat 4 hari dan mula balik hari ke 5 period. ( bagi yg nak teruskan pil ini)

KANDUNGAN ➡️ 1.LEVONORGESTREL 6000 MCG
2.QUINESTROL TABLETS 3OOO MCG

Amaran!!!
Tidak 🚫sesuai bagi wanita yang nak hamil atau mnyusu badan 6 bulan ke bawah.
.
Dijamin 100% original✅
Money back guarantee✅
Ready stok
.

Free postage ke semenanjung🚚
✈️Sabah/Sarawak tmbh rm5
.

To order Whatapp 📲 +6013-2402196. .
.
#belleza #kcolly #bustupexpress #bustupexpressmurah #pilhormonmurah #surekencang #vgrip #sweetcandcup #pilhormoncina #pilhormoncinamurah #pilhormoncinaoriginal #secretplus #glutalapunzel #glutapanacea #pilhormon


0

RM59
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
www.wasap.my/60192530305
.
FIIRA GEL ERAT RAPAT 30ML + 10ML
.
😋SECALIT
~Faraj jadi ketat rapat/kesat cam anak dara
~takda masalah melecet time ehemm
~faraj tak kering dan meningkatkan keghairahan
~segala kerak2x keputihan KELUAR!! CLEAR.
.
Apa yg special terkandung dalam #Gel_Erat_Rapat ini? .
❌ Tiada bahan pewarna tambahan (100% pure herba)
❌ Tak perlu di bilas.
❌ Tiada campuran bahan kimia bahaya.
❌ Tiada pantang larang.
.
.
✅ Terbukti selamat & berkesan
✅ Dari kilang yg bertaraf GMP
✅ Sesuai untuk org berpantang
✅ Tidak memudaratkan jika tertelan semasa aktiviti oral 😘💑 (pure organik)
✅ feedback yg positive setiap hari
✅ Terbukti berkesan dgn ribuan testimony
✅ Harga mampu milik
✅ Sesuai utk semua wanita.
✅ Tahan lama dan mudah dibawa travel.
.
#belleza #kcolly #bustupexpress #pilhormonmurah #surekencang #vgrip #sweetcandcup #pilhormoncina #secretplus #glutalapunzel #pilhormon #pinklady #pinkladymurah #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfections #fiira #fiirabreastserum #vgripmurah #fiirageleratrapat #fiiragel #geleratrapat #fiirageleratrapatoriginal
#sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


0

DROPSHIP OPEN NOW❗️❗️
.
📌FREE registration untuk 50 orang yang terawal sahaja❗️
📌Margin untung sehingga RM80 sebotol 😍
📌Purata jualan sehari 300-400 unit sehari💸💸
📌Channel tips telegram diberi👩🏼‍💻👨🏼‍💻
📌Kelas marketing untuk anak2 buah📝
📌Reward yang lumayan💰
.
📌Permintaan tinggi.
📌Belian ulangan ada.
📌Pembelian berbaloi.
📌Produk berkesan.
📌 Ada KKM ,HALAL
.
Siapa yang perlu bersama kami❓
.
📌Suri rumah.
📌Pelajar uni/kolej.
📌Kakitangan kerajaan & swasta.
📌 Punya hutang bertingkat².
📌Nak cover balik modal bisnes sebelum ni yang dah hangus banyak.
📌Ada matlamat nak bersara awal.
📌Merangcang utk berkahwin

Klik link di bawah & daftar sekiranya ingin jana income bersama kami⬇️⬇️
.
https://www.orderproduk.com/signup/25268
https://www.orderproduk.com/signup/25268
.
📍Dah sign up pm sis personal atau whatsapp ke 01136681746 untuk proses seterusnya☺️
📍Masa untuk jana income RM10-RM30k sebulan❗️
.
#Dropshipopen #teamemiliaarnida #dropshipmahal #teameatieykah #kerjakosongonline
#pinklady #pinkladykl #pinkladymurah #pinkladyselangor #pinkladyoriginal #pinkladyhq #pinkladyofficial #pinkladyampang #tetekbesar #breastfeeding #breastfeeling #injectionbreast #pilhormon #missvketat #bconfident #bconfidentjohor #bconfidenthq #breastlotion #sweetcandcuphq #lucintaluna #cintabukanbidaan #vilaghazara #syintagiladancecontest #agamakedamaian #paskal


0

DROPSHIP OPEN NOW❗️❗️
.
📌FREE registration untuk 50 orang yang terawal sahaja❗️
📌Margin untung sehingga RM80 sebotol 😍
📌Purata jualan sehari 300-400 unit sehari💸💸
📌Channel tips telegram diberi👩🏼‍💻👨🏼‍💻
📌Kelas marketing untuk anak2 buah📝
📌Reward yang lumayan💰
.
📌Permintaan tinggi.
📌Belian ulangan ada.
📌Pembelian berbaloi.
📌Produk berkesan.
📌 Ada KKM ,HALAL
.
Siapa yang perlu bersama kami❓
.
📌Suri rumah.
📌Pelajar uni/kolej.
📌Kakitangan kerajaan & swasta.
📌 Punya hutang bertingkat².
📌Nak cover balik modal bisnes sebelum ni yang dah hangus banyak.
📌Ada matlamat nak bersara awal.
📌Merangcang utk berkahwin

Klik link di bawah & daftar sekiranya ingin jana income bersama kami⬇️⬇️
.
https://www.orderproduk.com/signup/25268
https://www.orderproduk.com/signup/25268
.
📍Dah sign up pm sis personal atau whatsapp ke 01136681746 untuk proses seterusnya☺️
📍Masa untuk jana income RM10-RM30k sebulan❗️
.
#Dropshipopen #teamemiliaarnida #dropshipmahal #teameatieykah #kerjakosongonline
#pinklady #pinkladykl #pinkladymurah #pinkladyselangor #pinkladyoriginal #pinkladyhq #pinkladyofficial #pinkladyampang #tetekbesar #breastfeeding #breastfeeling #injectionbreast #pilhormon #missvketat #bconfident #bconfidentjohor #bconfidenthq #breastlotion #sweetcandcuphq #lucintaluna #cintabukanbidaan #vilaghazara #syintagiladancecontest #agamakedamaian #paskal


0

.
- 🍑 INFO. MESTI BACA 🍑 -
.
APA KEISTIMEWAAN PINK LADY BODY PERFECTION BERBANDING SUPPLEMENT LAIN DI PASARAN ?
.
.
PINKLADY BODY PERFECTION mengandungi formula unik di mana ia dihasilkan dari herba organik phytoestrogen yang terkandung di dalamnya bahan-bahan yg diperlukan oleh wanita untuk menstabilkan hormon-hormon mereka. .
Pelbagai phytoestrogens seperti Miroestrol, Deoxymiroestrol, Genistein, Diadzein, Genistin, Coumestrol, Diadzin, Kwakhurin, Mirificine, Stigmasterol, Campesterol, Mirificoumestan, Spinasterol yang berfungsi untuk membetulkan balik sistem tubuh badan wanita.
.
Kebanyakan wanita tidak mengetahui bahawa kadar Estrogen semakin menurun apabila mereka semakin berumur bahkan ada juga yang mengalami penurunan Estrogen pada peringkat awal usia seawal 25 tahun.
.
Kurangnya hormon Estrogen ini akan menyebabkan wanita “kurang sifat” kewanitaan seperti,
.
- Bentuk badan yang kurang menarik.
- Kurang naluri keibuan.
- Cepat beremosi & mudah marah.
- Kulit kusam & kasar.
- Bulu halus di badan dan muka kerana didominasi oleh hormon androgen (hormon lelaki).
.
Jika anda betul-betul ingin mengamalkan gaya hidup sihat, positif dan pentingkan pelangsingan bentuk tubuh badan yang menarik dan menawan, buat pilihan untuk mendapatkan produk yang hebat ini!
.
Setakat ini ramai wanita yang sudah mencuba PL ni beri reaksi yang sangat² positif. Mereka happy dengan kesan yang mereka dapati daripada PL. .
WhatsApp sekarang.
.
< SAYA NAK CANTIK DENGAN PINKLADY > Ke +601137968812😊

#teamemilia #pinkladygebugebas #pinkladymantaphabess #cantikluardandalam #thebestofproducts #pinklady
#pinkladymalaysia #pinkladybodyperfection #pinkladykl #pinkladymurah #pinkladyselangor #pinkladyoriginal #pinkladyhq #pinkladyofficial #pinkladyampang
#tetekbesar #breastfeeding #breastfeeling #injectionbreast #pilhormon #missvketat #bconfident #bconfidentjohor #bconfidenthq #breastlotion #sweetcandcuphq #pinkladyjohor #gadiscendol #nakcendol #fattzura


1

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
 #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
#yongbeu


0

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
 #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
#yongbeu


0

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
 #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
#yongbeu


0

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
 #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
#yongbeu


0

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
 #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
#yongbeu


0

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
 #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
#yongbeu


0

Kesan hebat,pemikat suami isteri bila bersama.

Adik nak membesar sebagai johan,hakak senyum sepanjang hari.

Tahu tak siapa yang boleh membantu kita bahagia?
KENAPA PERLU GUNA LOMOQLOMOQ ⁉ ✔- Formulasi tradisional oleh pakar urut ✔- Sapuan luaran, dapat menghaluskan kulit. ✔- Tidak perlu makan pil/ubat kuat yang akan merosakkan buah pinggang dan jantung. ✔- Urutan mudah dan hanya 2 kali sapuan pertama akan mula rasa efeknya. ✔- Sebotol dapat digunakan suami dan isteri

Whatapp
01126420417

#lomoqlomoq #gambiremas #gambiremasginseng #androcurmalaysia #candybmurah #pilpayudara #ubatkuatlelaki #ubatkuatmurah #pilhormon


0

Kesan hebat,pemikat suami isteri bila bersama.

Adik nak membesar sebagai johan,hakak senyum sepanjang hari.

Tahu tak siapa yang boleh membantu kita bahagia?
KENAPA PERLU GUNA LOMOQLOMOQ ⁉ ✔- Formulasi tradisional oleh pakar urut ✔- Sapuan luaran, dapat menghaluskan kulit. ✔- Tidak perlu makan pil/ubat kuat yang akan merosakkan buah pinggang dan jantung. ✔- Urutan mudah dan hanya 2 kali sapuan pertama akan mula rasa efeknya. ✔- Sebotol dapat digunakan suami dan isteri

Whatapp
01126420417

#lomoqlomoq #gambiremas #gambiremasginseng #androcurmalaysia #candybmurah #pilpayudara #ubatkuatlelaki #ubatkuatmurah #pilhormon


0

Kesan hebat,pemikat suami isteri bila bersama.

Adik nak membesar sebagai johan,hakak senyum sepanjang hari.

Tahu tak siapa yang boleh membantu kita bahagia?
KENAPA PERLU GUNA LOMOQLOMOQ ⁉ ✔- Formulasi tradisional oleh pakar urut ✔- Sapuan luaran, dapat menghaluskan kulit. ✔- Tidak perlu makan pil/ubat kuat yang akan merosakkan buah pinggang dan jantung. ✔- Urutan mudah dan hanya 2 kali sapuan pertama akan mula rasa efeknya. ✔- Sebotol dapat digunakan suami dan isteri

Whatapp
01126420417

#lomoqlomoq #gambiremas #gambiremasginseng #androcurmalaysia #candybmurah #pilpayudara #ubatkuatlelaki #ubatkuatmurah #pilhormon


0

Pil terbaik untuk uoll nak naikkan aset payudara daj punggung.. Kesan jangan cakap.. Kena cuba baru tahu.. Boleh whatpp untuk info lebih lanjut
01126420417

#progynova #progynovapil #estromonpil #estromonpil #progynovamurah #pilhormon #pilcina #pilpayudara #ubatpayudara


0

Pil terbaik untuk uoll nak naikkan aset payudara daj punggung.. Kesan jangan cakap.. Kena cuba baru tahu.. Boleh whatpp untuk info lebih lanjut
01126420417

#progynova #progynovapil #estromonpil #estromonpil #progynovamurah #pilhormon #pilcina #pilpayudara #ubatpayudara


0

Pil terbaik untuk uoll nak naikkan aset payudara daj punggung.. Kesan jangan cakap.. Kena cuba baru tahu.. Boleh whatpp untuk info lebih lanjut
01126420417

#progynova #progynovapil #estromonpil #estromonpil #progynovamurah #pilhormon #pilcina #pilpayudara #ubatpayudara


0

PINKLADY BODY PERFECTION
BARANG HOT🔥🔥🔥🔥
.
Tuudiaaaa!! sehari beratus2 parcel keluar tau sehari je boleh cecah 500 parcel sampai tak cukup tangan staff2 di HQ😅 sekarang kami dah mula pos menggunakan ninjavan dan J&T Express disebabkan poslaju sekarang dah xberapa nak laju
.
Thank you support PINKLADY BODY PERFECTION 💃🏻😘
.
Kenapa orang MARAH bila dengar nama PINKLADY??
Sye minta maaf sis sebab PINKLADY buat ramai orang GERAM & SAKIT HATI 🙈
Nak tahu sebab apa?

Makan 2 biji sehari, kesannya adalah 👇
🌸 body KURUS JADI BERISI✔
🌸 body GEMUK JADI LANGSING✔
🌸 kulit kusam JADI CERAH✔
🌸 dada kendur JADI TEGANG ANJAL✔
🌸 punggung leper JADI MELENTIK✔
🌸 rambut nipis KEMBALI LEBAT✔
🌸 miss v longgar JADI KETAT RAPAT✔
🌸 berat badan SEMAKIN KURANG✔
🌸 tubuh lesu LEBIH BERTENAGA✔
🌸 nafsu JADI LEBIH BERSEMANGAT✔
🌸 kulit wajah SEMAKIN GEBU✔
🌸 tubuh MONTOK TANPA BOTOKS✔
🌸 keputihan HILANG SERTA-MERTA✔

Sebab kesan2 inilah menjadikan 👇👇
🌸Suami anda, boyfriend anda @ encik tunang anda SEMAKIN CEMBURU kalau lelaki lain menjeling anda🙈🙈
🌸Cinta berputik kembali seperti awal perkenalan🙈🙈
🌸Anda jauh lebih muda daripada usia sebenar🙈🙈 .
.
Jom dapatkan skrg sis sementara stok masih ada 👇
.
Wasap 0165432490 / klik direct link di atas
.
.
#pinklady #pinkladyperfection
#pinkladymalaysia #pinkladybodyperfection #pinkladykl #pinkladymurah #pinkladyselangor #pinkladyoriginal #pinkladyhq #pinkladyofficial #pinkladyampang
#tetekbesar #breastfeeding #breastfeeling #injectionbreast #pilhormon #missvketat #bconfident #bconfidentjohor #bconfidenthq #breastlotion #sweetcandcuphq #pinkladyjohor#pinkladyyaya#pinkladymalaysia#pinkladyoriginal#pinkladyperak


0

PINKLADY BODY PERFECTION
BARANG HOT🔥🔥🔥🔥
.
.
SO JGAN MARAH HAKAK YA😂😆😆...
Kenapa orang MARAH bila dengar nama PINKLADY??
Sy minta maaf sis sebab PINKLADY buat ramai orang GERAM & SAKIT HATI 🙈
Nak tahu sebab apa?

Makan 2 biji sehari, kesannya adalah 👇
🌸 body KURUS JADI BERISI✔
🌸 body GEMUK JADI LANGSING✔
🌸 kulit kusam JADI CERAH✔
🌸 dada kendur JADI TEGANG ANJAL✔
🌸 punggung leper JADI MELENTIK✔
🌸 rambut nipis KEMBALI LEBAT✔
🌸miss v longgar JADI KETAT RAPAT✔
🌸berat badan SEMAKIN KURANG✔
🌸tubuh lesu LEBIH BERTENAGA✔
🌸nafsu JADI LEBIH BERSEMANGAT✔
🌸kulit wajah SEMAKIN GEBU✔
🌸tubuh MONTOK TANPA BOTOKS✔
🌸keputihan HILANG SERTA-MERTA✔

Sebab kesan2 inilah menjadikan 👇👇
🌸Suami anda, boyfriend anda @ encik tunang anda SEMAKIN CEMBURU kalau lelaki lain menjeling anda🙈🙈
🌸Cinta berputik kembali seperti awal perkenalan🙈🙈
🌸Anda jauh lebih muda daripada usia sebenar🙈🙈 Ayuh sis, .
.
.
hubungi sy segera 👇👇
wasap 0179154676 (ikaaa)
.
.
#pinklady #pinkladyperfection
#pinkladymalaysia #pinkladybodyperfection #pinkladykl #pinkladymurah #pinkladyselangor #pinkladyoriginal #pinkladyhq #pinkladyofficial #pinkladyampang
#tetekbesar #breastfeeding #breastfeeling #injectionbreast #pilhormon #missvketat #bconfident #bconfidentjohor #bconfidenthq #breastlotion #sweetcandcuphq #pinkladyjohor #gadiscendol #nakcendol #fattzura


1

RM 49 (xtrmsuk postage) - 1 SET
✔️1botol manjakni 50biji
✔️1botol serbuk perapat
✔️1ketul sabun manjakani

Kite ingt kite je rse cmnie hehe ,,
Rupanya cust nie pun sama jgk😄

Wowwwww😍😍
Awesome sgt effect jamu nie tau ,,
Bkn utk dalaman je ,,
Penjagaaan aset wanita pun trjaga tau ,,
Rugi la klu xcuba ,,
Jamu nie 100% manjakani asli tnpa cmpuran ,,
100% jgk homemade dan handmade ,, 👍Payudara pejal MONTOK 👍Memperbaiki kelopak2 faraj agar tak menggelambirrrrr berkerepot
👍Ruang ehem2 lebih sempittttt !!!
👍Belum kemut suami mengaummmm menjerit tersepit !!!
👍Badan segar bertenaga 👍Tubuh langsing munggil lentik

Whatsapp 017-9258768
#produkbreast #produkpayudara #injectionbreast #injectionhormon #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajual #pilhormonswiss #pilhormon #pilhormoncina #pillhormoncinamurah #produkkecantikan #pillswiss #pilswiss #injectionbreasthormon #pillputih #tudungmurah #jamu #jamumanjakani #jamulangsing #jamukurus


2

.
Feedback selepas consume pinklady❤
.
"BANYAK MANFAAT YANG WANITA2 DILUAR SANA BOLEH DAPAT SELEPAS CONSUME PINK LADY"
.
"SO UOLLSSS BILA LAGI, JOM CONSUME PINKLADY. KORANG AKAN NAMPAK PERUBAHAN DALAM MASA 2 MINGGU, BERGANTUNG PADA DIRI MASING2".
.
PINKLADY BODY PERFECTION
BARANG HOT🔥🔥🔥🔥
.
SO JGAN MARAH HAKAK YA😂😆😆...
Kenapa orang MARAH bila dengar nama PINKLADY??
Sy minta maaf sis sebab PINKLADY buat ramai orang GERAM & SAKIT HATI 🙈
Nak tahu sebab apa?

Makan 2 biji sehari, kesannya adalah 👇
🌸 body KURUS JADI BERISI✔
🌸 body GEMUK JADI LANGSING✔
🌸 kulit kusam JADI CERAH✔
🌸 dada kendur JADI TEGANG ANJAL✔
🌸 punggung leper JADI MELENTIK✔
🌸 rambut nipis KEMBALI LEBAT✔
🌸miss v longgar JADI KETAT RAPAT✔
🌸berat badan SEMAKIN KURANG✔
🌸tubuh lesu LEBIH BERTENAGA✔
🌸nafsu JADI LEBIH BERSEMANGAT✔
🌸kulit wajah SEMAKIN GEBU✔
🌸tubuh MONTOK TANPA BOTOKS✔
🌸keputihan HILANG SERTA-MERTA✔

Sebab kesan2 inilah menjadikan 👇👇
🌸Suami anda, boyfriend anda @ encik tunang anda SEMAKIN CEMBURU kalau lelaki lain menjeling anda🙈🙈
🌸Cinta berputik kembali seperti awal perkenalan🙈🙈
🌸Anda jauh lebih muda daripada usia sebenar🙈🙈 Ayuh sis, .
.
.
hubungi sy segera 👇👇
wasap 01137968812 (fafa)
.
.
#pinklady #pinkladyperfection
#pinkladymalaysia #pinkladybodyperfection #pinkladykl #pinkladymurah #pinkladyselangor #pinkladyoriginal #pinkladyhq #pinkladyofficial #pinkladyampang
#tetekbesar #breastfeeding #breastfeeling #injectionbreast #pilhormon #missvketat #bconfident #bconfidentjohor #bconfidenthq #breastlotion #sweetcandcuphq #pinkladyjohor #gadiscendol #nakcendol #fattzura


0

😱 Anda mempunyai masalah berat berlebihan?
😱 Masalah keputihan?
😱 Masalah rambut yg semakin menipis? 😱 Period tak teratur?
😱 Susu badan yang mcm chipsmore kejap ade kejap tak de?
😱 Nafsu utk bersama suami sangat kurang?
😱 Kulit berjerawat?JANGAN RISAU! 😉😉 💕 PINK LADY ADALAH PENYELESAIANNYA!! 💕 🌸MANFAAT PINK LADY 🌸 👍🏻 Fountain makanan tambahan belia.
👍🏻 Peningkatan Payudara dan ketegasan.
👍🏻 Payudara yang lebih besar dan punggung bulat.
👍🏻 Mengetatkan faraj dan keremajaan.
👍🏻 Kesihatan faraj dan libido.
👍🏻 Mengekalkan kolagen dan tahap elastin.
👍🏻 Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh.
👍🏻 Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut.
👍🏻 Berkesan untuk penurunan berat badan.
👍🏻 High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan.
👍🏻 Meningkatkan aliran darah.
👍🏻 Mencegah risiko osteoporosis.
👍🏻 Menentang gejala menopause

#pinklady #pinkladymurah #pinkladyori 
#pinkladyhq #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia#pinkladymontok #pinkladyofficial#pinkladyoriginalmalaysia #pinkladymantap#pinkladybodyperfection#pinkladybodyperfectionmurah#pinkladybodyperfectionoriginal#pinkladybodyperfectionmalaysia#pinkladybodyperfectionoriginalmurah #pilhormon#pilhormoncina #pilhormoncinamurah#pilhormoncinaoriginal#pilhormoncinamalaysiamurah#pilhormoncinamantap #pilhormoncinapromo#jamuyounggold #jamuyounggoldmurah#pilhormonmurah #pilhormonoriginal #thanyaporn#thanyapornmurah #thanyapornoriginal


0

BIG SECRET!!..Ramai celebrity/public figure/artis yang amalkan suntikan kecantikkan...biasa depa buat kat clinic/spa/pusat kecantikkan..sekali drip pun mahai wei banding dengan beli online..then p cucuk kt clinic list yg kita bg lagi murahh n jimat.lagi satu sape xnk skin pinkiss putih cantik kn....😘😘.. Knp pilih drip suntikan??..
.
.
✔Menggunakan pure vitamin active yg lebih bagus dan SELAMAT daripada supplement makan yg terlalu banyak bahan campuran dan pengawet.
✔96% penyerapan lebih tinggi kerana terus masuk dalam salur darah dan tidak seperti supplement yg masuk ke perut dan hanya diserap 30-40% shja oleh badan
✔Kesan putih seawal 24Jam-3 hari bergantung pada metabolism badan. Lebih cepat drpda makan supplement whitening.
✔Treatment drip cuma 6 hari sekali. Tidak memberi beban pada sistem badan, liver, dan buah pinggang.
✔Mengecut & Menghilangkan parut jerawat.
✔Kulit tampak glowing & licin
✔Memudarkan jeragat & anti penuaan
✔Mengurangkan masalah kulit berminyak
✔Mengatasi masalah kulit kering
✔Mengatasi masalah kulit kusam and sensitif
✔Melembapkan & Menegangkan Kulit
✔Membuang toksin dalam badan
✔Meningkatkan collagen semulajadi kulit
✔Memperbaharui sel kulit
.
.

Nak jimat? Nak lebih murah.. boleh beli online dgn hana.
.
Whatsapp Hana 📲 +60135265534
List clinic provided bukan inject sendiri tau😂😂
💯% original..Jaminan wang dikembalikan kalau x ori..hana serius bab original..✌✌
.
#tren500 #complexion6
#cindella1200mg #pilhormon #complexion6
#cindellamalaysia
#glutax600gs #mixingwhite #dropshipmurah #dripslimming #japanplatinumoriental #tipscantik #jerawat #superbbeauty11
#jualonline #malaysia #sayajualmurah
#cindella #bazarpaknil #whitejadeaid #tipscantik #promocindella #originalbeautyinjection #nakputihcepat #advancepilwhitening
#masalahjerawat #injectionbeauty #complexion6plus


0

Nak kulit putih melepak pinkish kena buat whitening drip. Why?
.
.
✅Menggunakan pure vitamin active yg lebih bagus dan SELAMAT daripada supplement makan yg terlalu banyak bahan campuran dan pengawet..
.
.
✅96% penyerapan lebih tinggi kerana disuntik terus masuk dalam salur darah dan tidak seperti supplement yg masuk ke perut dan hanya diserap 30-40% shja oleh badan
.
.
✅Kesan putih seawal 24Jam-3 hari bergantung pada metabolism badan. Lebih cepat drpda makan supplement whitening. .
.
✅Treatment drip cuma 6 hari sekali. Tidak memberi beban pada sistem badan dan buah pinggang. .
.
✅Mengecut & Menghilangkan parut jerawat..
.
.
✅Kulit tampak glowing & licin
.
.
✅Memudarkan jeragat & anti penuaan..
.
.
✅Mengurangkan masalah kulit berminyak.
.
.
✅Mengatasi masalah kulit kering..
.
.
✅Mengatasi masalah kulit kusam and sensitif..
.
.
✅Melembapkan & Menegangkan Kulit..
.
.
✅Membuang toksin dalam badan..
.
.
✅Meningkatkan collagen semulajadi kulit..
.
.
✅Memperbaharui sel kulit
.
.
Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
 #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
#yongbeu


0

Nak kulit putih melepak pinkish kena buat whitening drip. Why?
.
.
✅Menggunakan pure vitamin active yg lebih bagus dan SELAMAT daripada supplement makan yg terlalu banyak bahan campuran dan pengawet..
.
.
✅96% penyerapan lebih tinggi kerana disuntik terus masuk dalam salur darah dan tidak seperti supplement yg masuk ke perut dan hanya diserap 30-40% shja oleh badan
.
.
✅Kesan putih seawal 24Jam-3 hari bergantung pada metabolism badan. Lebih cepat drpda makan supplement whitening. .
.
✅Treatment drip cuma 6 hari sekali. Tidak memberi beban pada sistem badan dan buah pinggang. .
.
✅Mengecut & Menghilangkan parut jerawat..
.
.
✅Kulit tampak glowing & licin
.
.
✅Memudarkan jeragat & anti penuaan..
.
.
✅Mengurangkan masalah kulit berminyak.
.
.
✅Mengatasi masalah kulit kering..
.
.
✅Mengatasi masalah kulit kusam and sensitif..
.
.
✅Melembapkan & Menegangkan Kulit..
.
.
✅Membuang toksin dalam badan..
.
.
✅Meningkatkan collagen semulajadi kulit..
.
.
✅Memperbaharui sel kulit
.
.
Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
 #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
#yongbeu


0

Nak kulit putih melepak pinkish kena buat whitening drip. Why?
.
.
✅Menggunakan pure vitamin active yg lebih bagus dan SELAMAT daripada supplement makan yg terlalu banyak bahan campuran dan pengawet..
.
.
✅96% penyerapan lebih tinggi kerana disuntik terus masuk dalam salur darah dan tidak seperti supplement yg masuk ke perut dan hanya diserap 30-40% shja oleh badan
.
.
✅Kesan putih seawal 24Jam-3 hari bergantung pada metabolism badan. Lebih cepat drpda makan supplement whitening. .
.
✅Treatment drip cuma 6 hari sekali. Tidak memberi beban pada sistem badan dan buah pinggang. .
.
✅Mengecut & Menghilangkan parut jerawat..
.
.
✅Kulit tampak glowing & licin
.
.
✅Memudarkan jeragat & anti penuaan..
.
.
✅Mengurangkan masalah kulit berminyak.
.
.
✅Mengatasi masalah kulit kering..
.
.
✅Mengatasi masalah kulit kusam and sensitif..
.
.
✅Melembapkan & Menegangkan Kulit..
.
.
✅Membuang toksin dalam badan..
.
.
✅Meningkatkan collagen semulajadi kulit..
.
.
✅Memperbaharui sel kulit
.
.
Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
 #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
#yongbeu


0

Healthy Food Choices
.
.
- 🍑 INFO. MESTI BACA 🍑 -
.
APA KEISTIMEWAAN PINK LADY BODY PERFECTION BERBANDING SUPPLEMENT LAIN DI PASARAN ?
.
.
PINKLADY BODY PERFECTION mengandungi formula unik di mana ia dihasilkan dari herba organik phytoestrogen yang terkandung di dalamnya bahan-bahan yg diperlukan oleh wanita untuk menstabilkan hormon-hormon mereka. .
Pelbagai phytoestrogens seperti Miroestrol, Deoxymiroestrol, Genistein, Diadzein, Genistin, Coumestrol, Diadzin, Kwakhurin, Mirificine, Stigmasterol, Campesterol, Mirificoumestan, Spinasterol yang berfungsi untuk membetulkan balik sistem tubuh badan wanita.
.
Kebanyakan wanita tidak mengetahui bahawa kadar Estrogen semakin menurun apabila mereka semakin berumur bahkan ada juga yang mengalami penurunan Estrogen pada peringkat awal usia seawal 25 tahun.
.
Kurangnya hormon Estrogen ini akan menyebabkan wanita “kurang sifat” kewanitaan seperti,
.
- Bentuk badan yang kurang menarik.
- Kurang naluri keibuan.
- Cepat beremosi & mudah marah.
- Kulit kusam & kasar.
- Bulu halus di badan dan muka kerana didominasi oleh hormon androgen (hormon lelaki).
.
Jika anda betul-betul ingin mengamalkan gaya hidup sihat, positif dan pentingkan pelangsingan bentuk tubuh badan yang menarik dan menawan, buat pilihan untuk mendapatkan produk yang hebat ini!
.
Setakat ini ramai wanita yang sudah mencuba PL ni beri reaksi yang sangat² positif. Mereka happy dengan kesan yang mereka dapati daripada PL. .
WhatsApp sekarang.
.
< SAYA NAK CANTIK DENGAN PINKLADY > Ke +601137968812😊

#teamemilia #pinkladygebugebas #pinkladymantaphabess #cantikluardandalam #thebestofproducts #pinklady
#pinkladymalaysia #pinkladybodyperfection #pinkladykl #pinkladymurah #pinkladyselangor #pinkladyoriginal #pinkladyhq #pinkladyofficial #pinkladyampang
#tetekbesar #breastfeeding #breastfeeling #injectionbreast #pilhormon #missvketat #bconfident #bconfidentjohor #bconfidenthq #breastlotion #sweetcandcuphq #pinkladyjohor #gadiscendol #nakcendol #fattzura


0

Nak kulit putih melepak pinkish kena buat whitening drip. Why?
.
.
✅Menggunakan pure vitamin active yg lebih bagus dan SELAMAT daripada supplement makan yg terlalu banyak bahan campuran dan pengawet..
.
.
✅96% penyerapan lebih tinggi kerana disuntik terus masuk dalam salur darah dan tidak seperti supplement yg masuk ke perut dan hanya diserap 30-40% shja oleh badan
.
.
✅Kesan putih seawal 24Jam-3 hari bergantung pada metabolism badan. Lebih cepat drpda makan supplement whitening. .
.
✅Treatment drip cuma 6 hari sekali. Tidak memberi beban pada sistem badan dan buah pinggang. .
.
✅Mengecut & Menghilangkan parut jerawat..
.
.
✅Kulit tampak glowing & licin
.
.
✅Memudarkan jeragat & anti penuaan..
.
.
✅Mengurangkan masalah kulit berminyak.
.
.
✅Mengatasi masalah kulit kering..
.
.
✅Mengatasi masalah kulit kusam and sensitif..
.
.
✅Melembapkan & Menegangkan Kulit..
.
.
✅Membuang toksin dalam badan..
.
.
✅Meningkatkan collagen semulajadi kulit..
.
.
✅Memperbaharui sel kulit
.
.
Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
 #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
#yongbeu


1

Nak kulit putih melepak pinkish kena buat whitening drip. Why?
.
.
✅Menggunakan pure vitamin active yg lebih bagus dan SELAMAT daripada supplement makan yg terlalu banyak bahan campuran dan pengawet..
.
.
✅96% penyerapan lebih tinggi kerana disuntik terus masuk dalam salur darah dan tidak seperti supplement yg masuk ke perut dan hanya diserap 30-40% shja oleh badan
.
.
✅Kesan putih seawal 24Jam-3 hari bergantung pada metabolism badan. Lebih cepat drpda makan supplement whitening. .
.
✅Treatment drip cuma 6 hari sekali. Tidak memberi beban pada sistem badan dan buah pinggang. .
.
✅Mengecut & Menghilangkan parut jerawat..
.
.
✅Kulit tampak glowing & licin
.
.
✅Memudarkan jeragat & anti penuaan..
.
.
✅Mengurangkan masalah kulit berminyak.
.
.
✅Mengatasi masalah kulit kering..
.
.
✅Mengatasi masalah kulit kusam and sensitif..
.
.
✅Melembapkan & Menegangkan Kulit..
.
.
✅Membuang toksin dalam badan..
.
.
✅Meningkatkan collagen semulajadi kulit..
.
.
✅Memperbaharui sel kulit
.
.
Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
 #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
#yongbeu


0