#Paperbag

Instagram photos and videos

#paperbag#paperbagmurah#packaging#box#ถ#tasulangtahun#hangtag#jualpaperbag#kotak#weddingsouvenir#percetakanjakarta#kemasan#souvenir#percetakantaskertas#tasbridesmaid#bridesmaid#kantongkertas#kantong#kemasankertas#tascustom#taskertas#customepaperbag#percetakanjogja#logoonlineshop#percetakanbandung#gift

Hashtags #Paperbag for Instagram

Got a bag from delivery food. The color is so match for my hat. I know it wants to say:” I’m not a paper bag!”🤣🤣🤣🤣🤣🤣
.
.
.
.
.
#paperbag #bag #imnotapaperbag #fashion #fashiondesigner #fashiondesignersday #designerslife


0

Amboi dik bergayanya dengan paperbag dia😍😍❤️
.
Macam cantik je..macam comel je...😁
.
Owh mak aii.. cantik giler paperbag dia😍😍
.
Tudia..design hangpa letop2 no...
.
Panas! Panas! Panas!...beri laluan paperbag dah siap😍😍
.
Peringatan Penting‼️‼️
.
Sila lampirkan kupon 👆🏻👆🏻 untuk dapatkan harga promosi dari Pn.CT. .
Untuk pertanyaan lanjut atau tempahan boleh click link dibawah untuk terus direct whatsapp kami📞📞📞
http://www.wasap.my/60189191058
.
Majlis dah nak dekat..sempat lagi ke nak order ni???😨
.
Alhamdulillah.. Kepada yang nak order size S 100pcs siap 1 Hari upon request tu jangan malu2..tekan je PM sbb skarang tgh sales sampai hujung bulan..Jangan lepaskan peluang keemasan ini..
.
Ni dah siap dah ni?🥰🥰 Nak g post Hari ni🚚
.
Alamak!! Mana nak cari paperbag dalam masa 1 Hari boleh siap ni??
.
Makkkk stresss nyaerrrr🙀🙀🙀😔😔
.
Jangan Stress Dulu..Kami di @paperbag_murah_dan_printing sedia membantu🥰🥰
.
Nak Buat Paperbag Tapi Nak Urgent ..Nak Cantik nak Murah jugak..boleh visit IG kami @paperbag_murah_dan_printing .
MAJLIS DAH NAK DEKAT TAPI XTAU NAK BAGI DOORGIFT APA DEKAT CUSTOMER😕😕
.
NAK BUAT EVENT TAPI X TAU NAK BAGI APA DEKAT TETAMU..🤯🤯
.
⚡️⚡️⚡️⚡️ ❤️❤️❤️😍😍😍😍❤️❤️ ❤️ .
Sebarang pertanyaan mengenai paperbag or nak order whatsapp 018-9191058 ye..jomlah usha2 banyak lagi design paperbag menarik di ig kami @paperbag_murah_dan_printing .
.
Atau boleh click link ni ye https://api.whatsapp.com/send?phone=60189191058&text=
.
.
Kalau korang rasa best ‘like’ lah post ni..
Kalau nak order untuk future event , tekan ‘Save’
.

#paperbag #paperbags #paperbagmurah #paper #paperbagcostume #paperbagcustome #paperbagkahwin #paperbagmalaysia
#paperbagtanpatali #print #printmaking #prints #printing #murah #paper #kahwinbajet #paperbag #vintage #weddinggift #aqiqahgift #kesyukuran #birthday #selamatharijadi#malaysia #sabah #sarawak #brunei #selangor #assalamualaikum #holiday 😘😘


0

Post iliyofua ni hii...
Amemaliza Std 7 wazazi wameona haja yakumuendeleza kuongeza ujuzi mwingine,baada ya ule aliojifunza last year.
Kuna kitu kimoja wazazi wengi wakibongo wanakosea,wakiona mtoto wa fulani kafanya mazuri huko mbeleni(ukubwani) utasikia fulani ana akili kuliko wewe,na matusi utapokea kuwa mjinga,haufai,huna faida yeyote....
NO NO NO mzazi acha kumkosea mtoto,
Mafanikio ya mtoto yanaandaliwa katika umri mdogo."Yanaandaliwa na wewe mzazi"
Muelewe mwanao,gundua kipaji chake,msaidie kukiendeleza.
Kuna masomo (ni lazima) lakini kuna vipaji ambavyo end of the day huleta kipato na kuchangamsha akili
Nakuuliza wewe mmzazi? Mwanao kamaliza Std 7 anafanya nini sasa? Au ndio TV 24/7 na kuzurura kwenye nyumba za watu(eti sleep over)mtoto hapiki,hafanyi usafi,hana kazi yeyote au prog inayomuongezea maarifa.
Mwisho wa siku unaanza kulalamika umemkosea nini Mungu.Dunia imebadilika,amka Mama/Baba
Am proud of you @dazzlingdelightstz
@dazzlingdelightstz mmejua kumuandaa mtoto kwa maisha yajayo.
Kazi ya mdada hiyooo...anasongesha taratibuuu
#paperbags#paperbag#


2

Pantalón #Paperbag + #Croptop 😍😍 perfecta Combinación 🌟🌟 Visita Nuestras TIENDAS MEZANINE 🛍🛍 📍cc el Tesoro Local 10-11 📍cc Calicentro local 118
.
.
.
#calico #ropaamericana #lookoftheday #tendencias #modamujer #beauty #sexywomen #fashionista


0

Swipe left for DETAILS!!
~
.
.
Pre Order 👇
Paper bag murah dan berkualitas untuk segala acara seperti tas ulang tahun, graduation, wedding, toko, butik, dll.

Spesifikasi Produk :
Bahan kertas Ivory 210gsm
Custom Size
Tali kur/pita satin (bisa request warna)
Sablon 1 sisi 1 warna
Free Design
Harga menyesuaikan

Ketentuan order :
Polos min order 50pcs
Sablon min order 100pcs
Order banyak ada diskon

Custom Desain dan negosiasi
Custom ukuran, dll
Silahkan Hub
WA 1 : 085647608768 / @liaasrii
WA 2 : 085712733404 / @pusaka_garuda
E-mail : garudapusaka2@gmail.com

#jualpaperbag #custompaperbag #paperbagprinting #paperbagsablon #cetakpaperbag #paperbag #paperbagtoko #paperbagstore #paperbaghijab #paperbagbutik #paperbagolshop #paperbagmurah #paperbagsouvenir #paperbagbagus #taskertasmurah #taskertasivory #paperbaggraduat #weddingsouvenir #paperbagwedding #paperbagcraft #paperbagunik #paperbagkotak #paperbagultahanak #paperbagaqiqah #paperbagbridesmaid #kudus


0

Swipe left for DETAILS!!
~
.
.
Pre Order 👇
Paper bag murah dan berkualitas untuk segala acara seperti tas ulang tahun, graduation, wedding, toko, butik, dll.

Spesifikasi Produk :
Bahan kertas Ivory 210gsm
Custom Size
Tali kur/pita satin (bisa request warna)
Sablon 1 sisi 1 warna
Free Design
Harga menyesuaikan

Ketentuan order :
Polos min order 50pcs
Sablon min order 100pcs
Order banyak ada diskon

Custom Desain dan negosiasi
Custom ukuran, dll
Silahkan Hub
WA 1 : 085647608768 / @liaasrii
WA 2 : 085712733404 / @pusaka_garuda
E-mail : garudapusaka2@gmail.com

#jualpaperbag #custompaperbag #paperbagprinting #paperbagsablon #cetakpaperbag #paperbag #paperbagtoko #paperbagstore #paperbaghijab #paperbagbutik #paperbagolshop #paperbagmurah #paperbagsouvenir #paperbagbagus #taskertasmurah #taskertasivory #paperbaggraduat #weddingsouvenir #paperbagwedding #paperbagcraft #paperbagunik #paperbagkotak #paperbagultahanak #paperbagaqiqah #paperbagbridesmaid #kudus


0

Yuk buat identitas Produkmu. Label menarik dari bahan yang halus, No Luntur Luntur dan nggak bikin gatal. Yang mau order mumpung Free design. Buruan diorder. Cek variasi lain yang pastinya keren-keren #dgmlabel 🎉
-----------------------
Product : label tafeta
Ukuran : 1,3cm
Bahan : tafeta hitam
Warna : hitam
Finising : tinta abu-abu
-----------------------
Contact ☎️
WA : 0897 000 4751
Line : dg_mind
Email : digitalmind0733@gmail.com
Pinteres : dg_mind
Instagram : @dg_mind
-----------------------
#labelwoven #labelmurah #labeltag #labelkatun#labelsatin #desainhangtag #labelfashion#labelhijab #labelkaos #labelpakaian #labelcelana#cetaklabelmurah #labelbajutangerang #labelmerek#labelshipping #labeltafeta #desainlabel#cetaklabel #cetakhangtag #labelmerekmurah#cetakkartunama #printkartunama#paperbagmurah #taskertaspolos #paperbag#stikerpengiriman #desainlogo #stikeralamat#hangtag


0

Paper bag wa 0877 6289 8892

Paper bag adalah tas kertas dengan bermacam macam bahan atau material diantaranya adalah kraft paper, art paper dll
Paper bag biasanya digunakan untuk berbagai kebutuhan diantaranya sebagai shpping bag atau tas belanja

#paperbag #paperbagmurah #paperbagdenpasar


0

As promise tadaaa❗❗❗ 📌 PAPERBAG ARTCARD BERTALI dengan pelbagai design merupakan trend terkini untuk menyerikan semua jenis majlis dan bukan terhad hanya utk majlis kahwin. ✔️ Dgn Koleksi design kami yg merecik membuatkan paper bag ini bertambah eklusif. ✔️ Printing: Hitam Putih (BW)/color. ✔️ Harga termasuk 2pcs TALI. ✔️ Printing: 1-sided; Water Proof, Digital Printing. ✔️ Size : 220mm (tinggi) x 140mm ( lebar) x 75mm (lebar tapak)

Anda boleh direct hubungi kami melalui Whatsapp atau call 📲 019-3219297 (Roha)

#paperbag
#doorgiftkahwin
#papercrafts
#giftbox
#kotakhadiah
#paperbagartcard
#goodiesbag
#arplusdoorgift
#majlisaqiqah
#majliscukurjambul
#majlistunang
#doorgiftmurah
#paperbagmurah
#ziplockprinted
#ziplockbag


0

◬ 紙造短款銀包 ◬ Patchwork | 集色系列
New!! 配色用咗新嘅黃色皮革紙~
精神爽利呀!

圖示產品製作材料:
底色皮革紙 👉🏻 原色
封面皮革紙 👉🏻 上黃色+下灰色
縫線 👉🏻 香檳金色纖線
間隔 👉🏻 1紙幣位/ 雙面相片頁/ 4明卡位/ 2暗卡位/ 1針位/ 1 nano sim卡位
尺寸 👉🏻 大約10.8m X 9.2cm

⧔紙造可能⧕ideasfromlife每件產品都是人手一針一線縫製而成,細緻認真的手工為你帶來有溫度的製成品。

想訂造自選顏色嘅可以睇睇👆🏻hightlight嘅色版

Whatsapp查詢 9723 4300
Photo credit: @heyhayfoto

✨皮革紙/可水牛皮紙✨
☑️可天然降解嘅環保♻️物料
☑️濕水唔爛
☑️堅韌如真皮/布料
☑️輕巧便攜


2

Abadikan dan bagikan untuk setiap event dan moment pada acara keluarga, kantor, komunitas, reuni alumni, seminar, dan acara yang lain. Dengan cendera mata atau souvenir dari tas berbahan spunbond, blacu, kanvas, serta bahan lain yang sesuai dengan keinginan.
Terimakasih sudah mempercayakan cendera mata atau souvenir kepada kami, semoga acara yang diselenggarakan berjalan sukses Dan lancar.

Detail tas
- Kain spunbund 100gsm - Model box resleting - Ukuran 23x35xalas 25x14
- Sablon 1 sisi 2 warna
- Minimal pemesanan 100pcs
- Free design
- Free sablon 1 sisi 1 warna - Bisa costum ukuran sesuai dengan kebutuhan acara

Info lebih lanjut bisa langsung menghubungi WA
Lulu 08113355886
Ninis 08113336618
Puspita 082140956667
Alfi 08113005886

Mohon maaf untuk DM dan Comment slow respon 🙏😊 #tasultahcustom#souvenirekslusif#souvenirulangtahun#paperbag#babyshop#bingkisanultah#souvenirperusahaan#paperbagultah#tasbingkisan#tasultahsurabaya#souvenirsurabaya#souvenirultahsurabaya#tasanak#tasanakmurah#tasmurah#tassouvenirmurah#tasunik#taslucu#tasulangtahun#tasultahku#tasmurahsby#tasunikmurah#tassouvenir#goodiebag#goodiebagmurahpromosi#tassyukuranlucu


0

Booklovers very useful paper pouch/wallet 5x5". So durable, waterproof and made with antique hand written pages and lined with my marbled paper. Available on my etsy shop.

www.studioRobertWu.etsy.com
#studiorobertwu #bookstagram #bookart #bookcraft #origami #papery #paperstationery #booklover #papercraft #paperwallet #ephemera #paperbag #veryuseful #stationerylovers #victorian


0

İstenilen ölçülerde parfüm kutusu yapılır #parfumbox #paperbox #paperbag


0

Свои собственные классики , в своей собранной квартире или доме 😍
Я бы в детстве с ума сошла от счастья 😂👏🏻
#Классики могут быть любого цвета из нашей палитры , стоимость 1300р.
Размер 170 см
Идеальны для подарка 🔥
Упаковка - наш фирменный тубус 👌🏻
И конечно мы дарим:
🌿ЭКО-мешок размера S при любом заказе от 350р.
🌿+ЭКО-мешок М от 2 тр, и
🌿+ростомер от 4 тр🔥
___________________________
Оформить заказ можно на сайте , активная ссылка в шапке профиля , или пишите в Директ 👌🏻
За фото спасибо @olesya_estetika ❤️


1

Get the Best quality Papers Bag for your quality products.
---------------------------------------------
Customized papers Bag available
#printex #paperbag


0

Restaurant concepts...
All your branded paxkaging needs in 1 address
🥤🍽☕🥡
Baskılı restorant ambalajları
Restoranınızın tüm baskılı ambalaj ihtiyaçları tek adreste

#brandedpackaging #horeca #horecadisposable #customprinted #napkin #tablemat #wetwipe #paperbag #pouch #satchelbag


0

JOM ORDER BANNER, BUNTING, BACKDROP DAN PELBAGAI LAGI.
Jangan segan, jangan malu bertanya.

FREE DESIGN.
FREE DELIVERY AREA KUANTAN.
UNTUK POS, ADA TAMBAHAN BAYARAN.

Terima kasih Murni Ayam Panggang Madu kerna menempah dengan kami.

Nak tempah banner? Banting? Backdrop? Bisnes kad? Kad kahwin? ☎ 017 910 9940
📧 rumahkarya22@gmail.com
.
Business Hour
Isnin - Khamis- 9am - 5pm
Sabtu - Ahad - 9am - 2pm
Jumaat dan Cuti Umum - Cuti .

#printingstickerkuantan
#printing
#printingmalaysia #tshirtprinting
#printingpahang #businesscardmurah
#cetakmurah #bizcard
#namecard #sticker #fullcolour
#bannermurah #bunting #backdrop
#kadkahwinmurah #murah
#paperbag #designmurah #silkscreen
#shirt #designlogomurah #kemamanvendorboutique #kemaman #codkemaman #terengganu #kelantan


0

🛍 ถุง champion แท้💯%
💰 ถุงละ 170฿ 130฿ ตามขนาด
👯‍♀️สั่งได้ที่ line:fang.13
#ถุงgucci #ถุงmlb #ถุงpomelo #ถุงhm #ถุงtakashimaya #ถุงzara #ถุงcps #ถุงccoo #ถุงlyn #ถุงlynaround #ถุงjaspal #ถุงchampion #ถุงstrabucks #ถุงadidas #ถุงparagon #ถุงcentral #shoppingbag #paperbag #ถุงแบรนด์ #ถุงแบรนด์เนม #ถุงแบรนด์เนมแท้ #ถุงกระดาษแบรนด์ #ถุงกระดาษแบรนด์เนม #ถุงกระดาษแบรนด์เนมแท้ #fang__shop


0

Çokk çokk özendiğim bir çantamla geldim bugün. 🥰Çok sevdiğim bir modeldir metis hobo, bilenler bilir efsane bir çantadır.💯Ben de o modeli örgüye uyarladım. Çokk fazla teknik gerektiren bir çanta ve İçine dışına o kadar özendim ki anlatamam. ☺️Orijinal deri sapını kendim yaptım tamamen el işçiliğidir. Sapının boyunu omuza asılabilecek bir ölçüde ayarladım. Resimi kaydırarak hem tüm ayrıntıları hem de manken üzerinde duruşunu görebilirsiniz. Ben bu boyutta tercih ettim ama daha küçük de yapılabilir tabi. Bu sapı ben yaptım ama siz almak isterseniz orijinal derilerimi aldığım yer @adil.aydogan4444 isterseniz sizin için hazırlıyorlar.
Kuşgözü vb antik aksesuarlarımı @deri.hobi den aldım

Bilgi ve sipariş için DM lütfen

#kağıtipçanta #paperbag #lvmetishobo #tasarımçanta #torbaçanta #yarnbag #knittingbag #crochetbag #handmadebag #elyapımıçanta #rafyaçanta #sporçanta


0