#PelaminMurah

Instagram photos and videos

#pelaminmurah#bajupengantin#pelamintunang#minipelamin#pelaminrumah#pelamindewan#pelamin#kahwin#perak#pelaminbajet#pelaminmini#bajusongket#pelaminsanding#sanding#pelaminrelung#pelaminipoh#sungaisiput#pelamingelung#pelamincameronhighland#dresskahwinmurah#pelamintapah#dresskahwin#pengantin#pelaminsungaisiput

Hashtags #PelaminMurah for Instagram

Assalamualaikum & Good Morning dear aollsss 😘😍 Alhamdulillah..sekejap je masa berlalu..tanpa sedar kita sedang menghampiri penghujung tahun 2018 😇
Tinggal 12 hari lagi utk kejar apa yg kita target tahun ni...caiyoookkk 💪💪 💥💥Kami masih lagi open free gift Pakej honeymoon dan 150 pax...tggal 12 hari lagi...cepattttt 😁😁 Berminat?? terus ke link dibawah👇👇👇👇 Https://www.wasap.my/60183904978/nakpakejjimat

Https://www.wasap.my/60183904978/nakpakejjimat

#fullpakej
#fullpakejkatering
#fullpakejperkahwinan
#kateringmurah
#kateringkl
#muakl
#muaampang
#muamalaysia
#pesonapengantin
#pelamin
#pelaminmurah
#pelaminekslusif
#pelamindewan
#pelaminkhemah
#katering
#kateringampang
#busanasanding
#bajusongket
#bajusanding
#bridal
#butikandamanumairra
#umairraekslusif
#umairratouch
#fullpakejkateringmurah
#fullpakejperkahwinanmurah
#pakejbudget
#pelaminbudget
#mahligaicinta
#pesonapengantin


0

Okay meh yana share sikit ape yang best tentang greenslim ni
1-PAKAR BAKAR LEMAK DEGIL
kita da diet / workout.Tapi ada je tempat yang susah nak kurus kan.contohnya peha kita ni.Tu namanya lemak degil.GS ni boleh terus target pergi bakar lemak jahat tu & bakar.Best kan ?

2.KAWAL SELERA MAKAN
Kejap2 lapar.Da kenyang pun rasa nak makan lagi.hurm siapa macam ni ngaku cepat ? Macam mana nk kurus kalau kita asyik makan & makan lepas tu xbakar balik.so GS ni akan bantu kita kawal selera makan kita.Memang tak de da nk teringin itu ini

3.KENYANG LEBIH LAMA
Selalu kalau xmakan nasi je lemau la xkenyang la kan.Tapi kalau amalkan GS ni makan sikit pun da kenyang.& still bertenaga sepanjang hari.
❗️kene ingat NO.1 kalau nak kurus kita kene kurang kan pengambilan calories harian kita dari biasa.

4.TINGKATKAN METABOLISMA
Punca kita ni badan cepat gemok adalah metabolisma kene rendah badan xmampu nak bakar lemak tu tambah lagi x bersenam.GS akan bantu badan kita BAKAR LEMAK JAHAT tu.

5.DETOX
Boleh tolong kita kalau ada masalah susah nak membuang.GS boleh lawaskan.

6.100% diperbuat daripada herbal terpilih yang fungsi utamanya MEMBAKAR LEMAK DEGIL.
———————————————————
1 botol 30 biji
1 hari 1 biji


1

Okay meh yana share sikit ape yang best tentang greenslim ni
1-PAKAR BAKAR LEMAK DEGIL
kita da diet / workout.Tapi ada je tempat yang susah nak kurus kan.contohnya peha kita ni.Tu namanya lemak degil.GS ni boleh terus target pergi bakar lemak jahat tu & bakar.Best kan ?

2.KAWAL SELERA MAKAN
Kejap2 lapar.Da kenyang pun rasa nak makan lagi.hurm siapa macam ni ngaku cepat ? Macam mana nk kurus kalau kita asyik makan & makan lepas tu xbakar balik.so GS ni akan bantu kita kawal selera makan kita.Memang tak de da nk teringin itu ini

3.KENYANG LEBIH LAMA
Selalu kalau xmakan nasi je lemau la xkenyang la kan.Tapi kalau amalkan GS ni makan sikit pun da kenyang.& still bertenaga sepanjang hari.
❗️kene ingat NO.1 kalau nak kurus kita kene kurang kan pengambilan calories harian kita dari biasa.

4.TINGKATKAN METABOLISMA
Punca kita ni badan cepat gemok adalah metabolisma kene rendah badan xmampu nak bakar lemak tu tambah lagi x bersenam.GS akan bantu badan kita BAKAR LEMAK JAHAT tu.

5.DETOX
Boleh tolong kita kalau ada masalah susah nak membuang.GS boleh lawaskan.

6.100% diperbuat daripada herbal terpilih yang fungsi utamanya MEMBAKAR LEMAK DEGIL.
———————————————————
1 botol 30 biji
1 hari 1 biji

HARGA PROMO
🌸Beli 2 RM200
Freepostage to sm (save rm28)
🌸Beli 1 rm110
Postage rm8sm rm10ss
🌸FREEGIFT


1

Okay meh yana share sikit ape yang best tentang greenslim ni
1-PAKAR BAKAR LEMAK DEGIL
kita da diet / workout.Tapi ada je tempat yang susah nak kurus kan.contohnya peha kita ni.Tu namanya lemak degil.GS ni boleh terus target pergi bakar lemak jahat tu & bakar.Best kan ?

2.KAWAL SELERA MAKAN
Kejap2 lapar.Da kenyang pun rasa nak makan lagi.hurm siapa macam ni ngaku cepat ? Macam mana nk kurus kalau kita asyik makan & makan lepas tu xbakar balik.so GS ni akan bantu kita kawal selera makan kita.Memang tak de da nk teringin itu ini

3.KENYANG LEBIH LAMA
Selalu kalau xmakan nasi je lemau la xkenyang la kan.Tapi kalau amalkan GS ni makan sikit pun da kenyang.& still bertenaga sepanjang hari.
❗️kene ingat NO.1 kalau nak kurus kita kene kurang kan pengambilan calories harian kita dari biasa.

4.TINGKATKAN METABOLISMA
Punca kita ni badan cepat gemok adalah metabolisma kene rendah badan xmampu nak bakar lemak tu tambah lagi x bersenam.GS akan bantu badan kita BAKAR LEMAK JAHAT tu.

5.DETOX
Boleh tolong kita kalau ada masalah susah nak membuang.GS boleh lawaskan.

6.100% diperbuat daripada herbal terpilih yang fungsi utamanya MEMBAKAR LEMAK DEGIL.
———————————————————
1 botol 30 biji
1 hari 1 biji

HARGA PROMO
🌸Beli 2 RM200
Freepostage to sm (save rm28)
🌸Beli 1 rm110
Postage rm8sm rm10ss
🌸FREEGIFT


1

Assalamualaikum,
Salam sejahtera,
Set mini pelamin yang dihias oleh team kami,
Boleh disewa DIY atau dipasang oleh team kami,
kepada pelanggan yang berminat whatsapp kami segera,
bayaran deposit blh dibuat untuk booking date 📢📢📢📢📢📢📢📢📢
#diypelaminbandartasikselatan
#diypelaminshahalam
#diypelaminaqiqah
#sewabaranghantaran
#bazaarpaknil
#malaywedding
#sewakerusipengantin
#sewakerusipelamin
#minipelamintunang
#minipelaminnikah
#minipelaminbudget
#promotionprice
#pelaminbajet
#pelaminmurah
#pelaminmurah
#pelaminmini #sewaspotlight
#sewajetstand
#perfectartbridal 🌸🌸🌸🌸🌸🌸


0

.
The famous whiteXblue dais for mommy Faten
📍Sg Merab
-
#PELAMINBERENDOI booking serendah RM50 sahaja!!! 😍
-
[√] Backdrop sehingga 12x12ft
[√] Ruffle Shaggy Carpet
[√] Kerusi
[√] Cardle
[√] Sport Light
[√] Flower Stand
[√] Flower with theme selected
-
+ PACKAGE PHOTOGRAPHER
+ PACKAGE MAKE UP x HENNA
+ PACKAGE KHEMAH x CATERING

WHATSAPP LINK DI BIO
+6014.320.6007
🎪 YOUR PELAMIN BUDGET EXPERT 😉

#pelaminberendoimurah #berendoi #buaiberendoi #akikah #aqiqah #cukurjambul #pelaminbudget #pelaminmurah #pelaminakikah #pelaminaqiqah #pelaminmini #pelaminnikah #pelamintunang #pelamintelukintan #pelaminsabakbernam #pelaminsungaibesar #pelaminsekinchan #pelamintanjungkarang #pelaminkualaselangor #pelaminklang #pelaminakikahselangor #kambinggolek #kambingakikah #minipelamin #pelaminselangor


0

.
The famous whiteXblue dais for mommy Nurul
📍Kajang -
#PELAMINBERENDOI booking serendah RM50 sahaja!!! 😍
-
[√] Backdrop sehingga 12x12ft
[√] Ruffle Shaggy Carpet
[√] Kerusi
[√] Cardle
[√] Sport Light
[√] Flower Stand
[√] Flower with theme selected
-
+ PACKAGE PHOTOGRAPHER
+ PACKAGE MAKE UP x HENNA
+ PACKAGE KHEMAH x CATERING
WHATSAPP LINK DI BIO
+6014.320.6007
🎪 YOUR PELAMIN BUDGET EXPERT 😉

#pelaminberendoimurah #berendoi #buaiberendoi #akikah #aqiqah #cukurjambul #pelaminbudget #pelaminmurah #pelaminakikah #pelaminaqiqah #pelaminmini #pelaminnikah #pelamintunang #pelamintelukintan #pelaminsabakbernam #pelaminsungaibesar #pelaminsekinchan #pelamintanjungkarang #pelaminkualaselangor #pelaminklang #pelaminakikahselangor #kambinggolek #kambingakikah #minipelamin #pelaminselangor


0

SALES! MURAH! PROMO TELEKUNG AMEENA
.
❗️3 PSG RM300
❗️3 PSG RM300
❗️3 PSG RM300
.
Free postage!
Free 3 kotak telekung!
ADA FREE GIFT 🎁🎁
.
Sepasang rm130sem/140ss (JIMAT RM90)
.
✔ORIGINAL BUTIK AL AJMAL
✔MATERIAL JERSI VISCOSE
✔KAIN SEJUK, TAK MELEKAP, TEBAL
✔FREE SAIZ (M-XXL) 49"
✔STRECTAHBLE DI MUKA & DAGU
✔BERPOKET DI KAIN
✔SULAM DI JAHIT EXCLUSIVE
✔JAHITAN SANGAT KEMAS
✔BUATAN MALAYSIA
.
.
Whatsapp kami sekarang www.wasap.my/60102347760
.
Stok telekung ameena banyak dah SOLD 😱.
.
#telekung #telekungsolat #telekungameena #kainsembahyang #telekung0102347760 #telekungcotton #tudungnikah
#bajunikah #telekungplussize #doorgiftmurah #birthdaysuprise #telekungsulam #telekungalajmal #dulanghantaran #dulanghantaran #telekungputih #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar #hantaranperempuan #pelaminmurah #tudungbawal #telekungmalaysia #kadkahwin #telekungkahwin #telekungsembahyang #telekungpoket #umrah


0

SALES! MURAH! PROMO TELEKUNG AMEENA
.
❗️3 PSG RM300
❗️3 PSG RM300
❗️3 PSG RM300
.
Free postage!
Free 3 kotak telekung!
ADA FREE GIFT 🎁🎁
.
Sepasang rm130sem/140ss (JIMAT RM90)
.
✔ORIGINAL BUTIK AL AJMAL
✔MATERIAL JERSI VISCOSE
✔KAIN SEJUK, TAK MELEKAP, TEBAL
✔FREE SAIZ (M-XXL) 49"
✔STRECTAHBLE DI MUKA & DAGU
✔BERPOKET DI KAIN
✔SULAM DI JAHIT EXCLUSIVE
✔JAHITAN SANGAT KEMAS
✔BUATAN MALAYSIA
.
.
Whatsapp kami sekarang www.wasap.my/60102347760
.
Stok telekung ameena banyak dah SOLD 😱.
.
#telekung #telekungsolat #telekungameena #kainsembahyang #telekung0102347760 #telekungcotton #tudungnikah
#bajunikah #telekungplussize #doorgiftmurah #birthdaysuprise #telekungsulam #telekungalajmal #dulanghantaran #dulanghantaran #telekungputih #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar #hantaranperempuan #pelaminmurah #tudungbawal #telekungmalaysia #kadkahwin #telekungkahwin #telekungsembahyang #telekungpoket #umrah


0

BERBAKI 13 HARI LAGI SEBELUM BERAKHIRNYE 2018.
.
.
BERAKHIRNYE 2018 MAKA BERAKHIRLAH PAKEJ PROMO DARI GREEN TULIP WEDDING. . .
KEPADA CUSTOMER YANG DAH BOOK TARIKH. PEMBAYARAN DEPOSIT SEBELUM 31.12 YA. . .
YANG MASIH MENCARI JANGAN TUNGGU LAMA2 GRAB PAKEJ KAMI SEGERA
. .
PELAMIN KHEMAH/DEWAN RM 1K SAHAJA!!!!
.
.
PROMO HARGA NI HINGGA HUJUNG TAHUN SAHAJA. BOOK TAHUN NI UNTUK MAJLIS TAHUN DEPAN. BOLEH REQUEST WARNA & DESIGN.
TAG KAWAN2 YG NAK KAHWIN TAHUN DEPAN.
#promopelamin
#promopelamin2018 #pakejkahwinmurah #pakejkahwinditanjungkarang #weddingplanner #weddingplannerkualaselangor #pakejkahwinmurahdanberbaloi #pelaminmurah #pelaminbudget
#kateringtanjungkarang #pakejkateringakikah #pakejakikahtanjungkarang #pakejakikahmurah #pelaminberendoi
#pelaminmurahsekinchan #pelaminkhemahtanjungkarang #pelaminkhemahmurah #pelamindewansimple #pelaminmurah #pelaminbudgetkualaselangor #pelamindewanbudget


0

SALES! MURAH! PROMO TELEKUNG AMEENA
.
❗️3 PSG RM300
❗️3 PSG RM300
❗️3 PSG RM300
.
Free postage!
Free 3 kotak telekung!
ADA FREE GIFT 🎁🎁
.
Sepasang rm130sem/140ss (JIMAT RM90)
.
✔ORIGINAL BUTIK AL AJMAL
✔MATERIAL JERSI VISCOSE
✔KAIN SEJUK, TAK MELEKAP, TEBAL
✔FREE SAIZ (M-XXL) 49"
✔STRECTAHBLE DI MUKA & DAGU
✔BERPOKET DI KAIN
✔SULAM DI JAHIT EXCLUSIVE
✔JAHITAN SANGAT KEMAS
✔BUATAN MALAYSIA
.
.
Whatsapp kami sekarang www.wasap.my/60102347760
.
Stok telekung ameena banyak dah SOLD 😱.
.
#telekung #telekungsolat #telekungameena #kainsembahyang #telekung0102347760 #telekungcotton #tudungnikah
#bajunikah #telekungplussize #doorgiftmurah #birthdaysuprise #telekungsulam #telekungalajmal #dulanghantaran #dulanghantaran #telekungputih #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar #hantaranperempuan #pelaminmurah #tudungbawal #telekungmalaysia #kadkahwin #telekungkahwin #telekungsembahyang #telekungpoket #umrah


0

kebiasaanya nk buat baju baru kena caj..tambah duit rm600 - rm1000 utk sepasang baju kan?

haaa...bulan ni hakak buat promosi.. amik pakej kanopi ataupon pakej dewan.
baju baru free of charge..
takpayah tambah duittttt... best ke best??hello2 hakak ya 0177843446

ada kawan2 bakal kawin??cuba ringan2 tag kawan2..mana taw ada yg bkenan kannn...? seminggu hakak amik 2 job jek taw..
tak amik banyak...
so sape cepat dia dapat ya 😉

#pelaminmini #buaiberendoi #pelaminpontian #pelaminkulai #pelaminjohor #pelaminjb #bridalpontian #bridalkulai #bridaljohor #mahligaicinta #malayweddings #pakejperkahwinan #pakejperkahwinanmurah #andaman #inspirasiperkahwinan #pesonapengantin #karangkraf #kawinkawinkawin #photobooth #kawin #minipelamin #busanamuslimah #busanapengantin #bajupengantin #sewabajupengantinmurah #pelaminmurah


0

kebiasaanya nk buat baju baru kena caj..tambah duit rm600 - rm1000 utk sepasang baju kan?

haaa...bulan ni hakak buat promosi.. amik pakej kanopi ataupon pakej dewan.
baju baru free of charge..
takpayah tambah duittttt... best ke best??hello2 hakak ya 0177843446

ada kawan2 bakal kawin??cuba ringan2 tag kawan2..mana taw ada yg bkenan kannn...? seminggu hakak amik 2 job jek taw..
tak amik banyak...
so sape cepat dia dapat ya 😉

#pelaminmini #buaiberendoi #pelaminpontian #pelaminkulai #pelaminjohor #pelaminjb #bridalpontian #bridalkulai #bridaljohor #mahligaicinta #malayweddings #pakejperkahwinan #pakejperkahwinanmurah #andaman #inspirasiperkahwinan #pesonapengantin #karangkraf #kawinkawinkawin #photobooth #kawin #minipelamin #busanamuslimah #busanapengantin #bajupengantin #sewabajupengantinmurah #pelaminmurah


0

.
The famous whiteXblue dais for mommy Yusnita
📍UEP Shah Alam
-
#PELAMINBERENDOI booking serendah RM50 sahaja!!! 😍
-
[√] Backdrop sehingga 12x12ft
[√] Ruffle Shaggy Carpet
[√] Kerusi
[√] Cardle
[√] Sport Light
[√] Flower Stand
[√] Flower with theme selected
-
+ PACKAGE PHOTOGRAPHER
+ PACKAGE MAKE UP x HENNA
+ PACKAGE KHEMAH x CATERING

WHATSAPP LINK DI BIO
+6014.320.6007
🎪 YOUR PELAMIN BUDGET EXPERT 😉

#pelaminberendoimurah #berendoi #buaiberendoi #akikah #aqiqah #cukurjambul #pelaminbudget #pelaminmurah #pelaminakikah #pelaminaqiqah #pelaminmini #pelaminnikah #pelamintunang #pelamintelukintan #pelaminsabakbernam #pelaminsungaibesar #pelaminsekinchan #pelamintanjungkarang #pelaminkualaselangor #pelaminklang #pelaminakikahselangor #kambinggolek #kambingakikah #minipelamin #pelaminselangor


1

kebiasaanya nk buat baju baru kena caj..tambah duit rm600 - rm1000 utk sepasang baju kan?

haaa...bulan ni hakak buat promosi.. amik pakej kanopi ataupon pakej dewan.
baju baru free of charge..
takpayah tambah duittttt... best ke best??hello2 hakak ya 0177843446

ada kawan2 bakal kawin??cuba ringan2 tag kawan2..mana taw ada yg bkenan kannn...? seminggu hakak amik 2 job jek taw..
tak amik banyak...
so sape cepat dia dapat ya 😉

#pelaminmini #buaiberendoi #pelaminpontian #pelaminkulai #pelaminjohor #pelaminjb #bridalpontian #bridalkulai #bridaljohor #mahligaicinta #malayweddings #pakejperkahwinan #pakejperkahwinanmurah #andaman #inspirasiperkahwinan #pesonapengantin #karangkraf #kawinkawinkawin #photobooth #kawin #minipelamin #busanamuslimah #busanapengantin #bajupengantin #sewabajupengantinmurah #pelaminmurah


0

kebiasaanya nk buat baju baru kena caj..tambah duit rm600 - rm1000 utk sepasang baju kan?

haaa...bulan ni hakak buat promosi.. amik pakej kanopi ataupon pakej dewan.
baju baru free of charge..
takpayah tambah duittttt... best ke best??hello2 hakak ya 0177843446

ada kawan2 bakal kawin??cuba ringan2 tag kawan2..mana taw ada yg bkenan kannn...? seminggu hakak amik 2 job jek taw..
tak amik banyak...
so sape cepat dia dapat ya 😉

#pelaminmini #buaiberendoi #pelaminpontian #pelaminkulai #pelaminjohor #pelaminjb #bridalpontian #bridalkulai #bridaljohor #mahligaicinta #malayweddings #pakejperkahwinan #pakejperkahwinanmurah #andaman #inspirasiperkahwinan #pesonapengantin #karangkraf #kawinkawinkawin #photobooth #kawin #minipelamin #busanamuslimah #busanapengantin #bajupengantin #sewabajupengantinmurah #pelaminmurah


0

kebiasaanya nk buat baju baru kena caj..tambah duit rm600 - rm1000 utk sepasang baju kan?

haaa...bulan ni hakak buat promosi.. amik pakej kanopi ataupon pakej dewan.
baju baru free of charge..
takpayah tambah duittttt... best ke best??hello2 hakak ya 0177843446

ada kawan2 bakal kawin??cuba ringan2 tag kawan2..mana taw ada yg bkenan kannn...? seminggu hakak amik 2 job jek taw..
tak amik banyak...
so sape cepat dia dapat ya 😉

#pelaminmini #buaiberendoi #pelaminpontian #pelaminkulai #pelaminjohor #pelaminjb #bridalpontian #bridalkulai #bridaljohor #mahligaicinta #malayweddings #pakejperkahwinan #pakejperkahwinanmurah #andaman #inspirasiperkahwinan #pesonapengantin #karangkraf #kawinkawinkawin #photobooth #kawin #minipelamin #busanamuslimah #busanapengantin #bajupengantin #sewabajupengantinmurah #pelaminmurah


0

kebiasaanya nk buat baju baru kena caj..tambah duit rm600 - rm1000 utk sepasang baju kan?

haaa...bulan ni hakak buat promosi.. amik pakej kanopi ataupon pakej dewan.
baju baru free of charge..
takpayah tambah duittttt... best ke best??hello2 hakak ya 0177843446

ada kawan2 bakal kawin??cuba ringan2 tag kawan2..mana taw ada yg bkenan kannn...? seminggu hakak amik 2 job jek taw..
tak amik banyak...
so sape cepat dia dapat ya 😉

#pelaminmini #buaiberendoi #pelaminpontian #pelaminkulai #pelaminjohor #pelaminjb #bridalpontian #bridalkulai #bridaljohor #mahligaicinta #malayweddings #pakejperkahwinan #pakejperkahwinanmurah #andaman #inspirasiperkahwinan #pesonapengantin #karangkraf #kawinkawinkawin #photobooth #kawin #minipelamin #busanamuslimah #busanapengantin #bajupengantin #sewabajupengantinmurah #pelaminmurah


0

kebiasaanya nk buat baju baru kena caj..tambah duit rm600 - rm1000 utk sepasang baju kan?

haaa...bulan ni hakak buat promosi.. amik pakej kanopi ataupon pakej dewan.
baju baru free of charge..
takpayah tambah duittttt... best ke best??hello2 hakak ya 0177843446

ada kawan2 bakal kawin??cuba ringan2 tag kawan2..mana taw ada yg bkenan kannn...? seminggu hakak amik 2 job jek taw..
tak amik banyak...
so sape cepat dia dapat ya 😉

#pelaminmini #buaiberendoi #pelaminpontian #pelaminkulai #pelaminjohor #pelaminjb #bridalpontian #bridalkulai #bridaljohor #mahligaicinta #malayweddings #pakejperkahwinan #pakejperkahwinanmurah #andaman #inspirasiperkahwinan #pesonapengantin #karangkraf #kawinkawinkawin #photobooth #kawin #minipelamin #busanamuslimah #busanapengantin #bajupengantin #sewabajupengantinmurah #pelaminmurah


0

kebiasaanya nk buat baju baru kena caj..tambah duit rm600 - rm1000 utk sepasang baju kan?

haaa...bulan ni hakak buat promosi.. amik pakej kanopi ataupon pakej dewan.
baju baru free of charge..
takpayah tambah duittttt... best ke best??hello2 hakak ya 0177843446

ada kawan2 bakal kawin??cuba ringan2 tag kawan2..mana taw ada yg bkenan kannn...? seminggu hakak amik 2 job jek taw..
tak amik banyak...
so sape cepat dia dapat ya 😉

#pelaminmini #buaiberendoi #pelaminpontian #pelaminkulai #pelaminjohor #pelaminjb #bridalpontian #bridalkulai #bridaljohor #mahligaicinta #malayweddings #pakejperkahwinan #pakejperkahwinanmurah #andaman #inspirasiperkahwinan #pesonapengantin #karangkraf #kawinkawinkawin #photobooth #kawin #minipelamin #busanamuslimah #busanapengantin #bajupengantin #sewabajupengantinmurah #pelaminmurah


0