#Post279

Instagram photos and videos

#post279#Post279#love#instadaily#quote#AmericanLegion#instagood#photooftheday#quoteoftheday#instagram#smarthafiz#life#ifahteam#like4like#abstract#writer#instacool#igwriters#food#poetry#selfie#words#writersofig#ladiesauxiliary#VoltaLogoGarotão#AcabouFds#canon#follow4follow#Udaipur#pacar#writersofindia

Hashtags #Post279 for Instagram

In den dichten Wäldern überleben nur die stärksten Pflanzenarten. Die Destillateure haben die besten norwegischen botanischen Produkte, einschließlich Kräutern und Beeren genommen, um einen Brand mit erdiger, wilder Qualität zu schaffen. Die reinen Aromen sind leicht würzig und werden durch die Süße der Beeren ausgeglichen. Dunkel, reich und magisch.
http://martin.taunus-tastings.de/#post279
#Gintasting #Gin #taunustastings #idstein #tastinggin #drinks #Bareksten (Beitrag enthält unbezahlte Werbung, da Markennennung)


2

Fairfield Police Explorers getting ready for Academy!!
#fairfield #fairfieldpolice #Post279 #Explorers #FPE #Hardwork #pushup #Workout #Teamwork


0

Siapa yang mau punya anak pinter cuuung ☝🏻 Siapa yang mau anaknya bebas gadget cuung☝🏻 Siapa yang mau anaknya anteng cuuung☝🏻 Siapa yang mau anaknya kecanduan belajar cuuung ☝🏻 Saya mah ngacung semuaaa wkwk

Karena maruk pengen semua untuk anak
Jadi kudu punya media yang tepat supaya terealisasi😍

Daaaannn kita punya SMART HAFIZ sebagai media terpilih untuk mewujudkannyaaa

#smarthafiz
#mainanedukasianak
#ifahteam
#post279


0

List list dahulu shopping shopping kemudian.
Itulah para Emak, sebelum pergi shopping ada sederet catatan yang bikin uang dompet siap terkuras
List yuk mak apa yang biasa dibelanjain:
Tas, sepatu, baju , lipstik,bedak parfum dan.... STOP mak!! Itu list belanjaan dahulu sekarang udah move on. Aku yang dulu bukan aku yang sekarang ehh kebalik 🙈

Sekarang listnya udah beda mak, udah jadi emak jaman now! Semuanya invest ilmu anak aja, ada Smart Hafiz, Smart Cute Camera, hafiz junior, hafiz show daaann masih panjang listnya mak. Pokoknya mau yang terbaik untuk anak aja deh 🤗

Mau tau lbh banyak lagi? Bisa cus ngobrol2 sama aku di WA081554317540

#smarthafiz #hafizdoll #littleabid #kuma #wwp #cpd #arisanamanah
#ifahteam
#post279


0

SPEECHLESS
========== Biarkan foto ini bicara meski tak bersuara
Tampak jelas, ada haru pada sorot matanya
Mungkin orang mengira status sosialnya meneriakkan kata "tak mungkin" akan angannya, tapi Allah melapangkan jalan bagi siapa yang kuat tekadnya.

Semoga Allah mencatat kerja kerasmu ini sebagai jihad, Bapak
Smart Hafiz yang engkau bawa pulang menjadi saksi bahwa memiliki anak sholeh dan cerdas adalah satu cita² besar yg tersemat di hatimu.
InsyaAllah, Bapak
Suatu hari nanti harapan itu mewujud nyata di matamu

Tentu ada benarnya, bahwa MEDIA bukan segala-galanya
Tapi SEGALA2NYA bisa berawal dari MEDIA.

Salam Edukasi

#smarthafiz
#mediaedukasianak
#audiovisual
#cashdanarisansmarthafiz
#MediaEdukasiIslami
#AlqolamUntukGenerasiMilenial
#ifahteam
#post279


0

Sitting along the slope of Mount Hollywood is this observatory with an obelisk celebrating the most influential astronomers through the start of the 20th century. Among lazy, less cultured tourists, myself included, it’s a great spot to get that pic of the Hollywood sign. #griffinpark #california #usa #griffinobservatory #sep2002 #365days365places #post279 #latergram


0

شاعری ہے سرمایہ چند اداس لوگوں کا
بانس کی ہر ٹہنی بانسری نہیں ہوتی
.
.
.
.
#next_level #poetrylovers #here #lines #dedical #love #feelings #emotions #words #urdupoetry #urdu #poetry
#jak #tougthsoftheday #mohabbat #quotesofdays #post279 #likers #likes #followers #followforfollow #commentforcomment #follow @jk__writes @jawwadafzalkhan


2

🎄🎅🏻🍻Best legion bar party by far! Last night was a blast! #groupselfie with #Mr1stplace 🤣 #NonfbTom #uglychristmassweaterparty #Post279 #AmericanLegion #ladiesauxiliary


2

‘Tis the season to be lit.. 🎄🎅🏻 He’s here to spread Christmas Cheer! 😂 #NonFBTom #letsgetlit #uglychristmassweaterparty2018 #Post279 #AmericanLegion #ladiesauxiliary


2

Hey you are unique ❤
.
.
📷 @vodkadiariesx
.
----------------------------------------------------------------
Keep liking, sharing and commenting on my posts!🙏
Also please keep visiting my page in search tab and help me grow my reach❤
-----------------------------------------------------------------
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Keep following @the_tales_of_truth
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
Admin Post💙
#instagood #instagram #igwriters #inspo #writerscommunity #writersofindia #writersofig #writersblock #post279 #instagramtips #handlettering #writersofinstagram #wordporn #wordsofwisdom #writer #myshortstory #naturequotes #loveu #inspiration #motivationalquotes #uniqueness #pebbles #find #like4like #follow4like #likeforfollow #the_tales_of_truth


9

My LOVE for YOU is like TIME which runs till ETERNITIES and BEYOND.

P.C--- @mimbsphotography
#post279 #pluckyhumor #thegravewritter #locutionslinger #jrazvi17


0

Had a great evening 😍❤ Made my day ❤
#brothers4life #unitedby_thalaivar #selfie #instadaily #instagood #post279


0

E acaba outro final de semana, e esse foi Super.. fotinho no cinema 😎

#AcabouFds
#VoltaLogoGarotão
#LigaDaJustiça
#SeguindoNossaVida
#FaltaAlguém
#Post279


2

@theellenshow look what Taylor got Jill for her birthday!!! Awesome necklaces!!!! We really are best friends, just like Cappy and Bucky! Since best friends stick together "till the end of the line", we are will to wait at the end of the line to see the Avengers: Infinity War premier with the boys! #getjillandtaylortoellen #post279 #289days #premier #infinitywar #Avengers #chrisevans #steverogers #sebastianstan #buckybarnes #wintersoldier #captainamerica #popvinyl #popmarvel #popcaptainamerica #popwintersoldier #ellendegeneres #pleaseandthankyou #patientlywaiting #notsopatientlywaiting #isittimeye @imsebastianstan @renner4real @twhiddleston @robertdowneyjr @chrishemsworth @chadwickboseman @prattprattpratt @marvel @marvelstudios @disneystudios


0

Please DM for Details !
#riti #post279 #freeshipping


0

#post279#
Bridal diaries..!!
Please WhatsApp us at 8693860296 to place your order.
Visit our website at www.silaimaster.com
You can follow us at https:/www.facebook.com/pg/silaimaster/


0

Tarde mas sempre é tempo para o #treino30minutospordia ☺😀😉 #fibrosobcontrole #dribose #saúde #post279


0

The end of the page