#RezekiAllahBeri

Instagram photos and videos

#RezekiAllahBeri#selayang#wagon#suv#mpv#sedan#kcar#KalamGarage#gombak#batucaves#bengkelmelayu#support#MAI#MalaysianAutomotiveInstitute#bengkelserviskereta#jomservis#freegift#mineralbase#fullysynthetic#semisynthetic#minyakenjinberkualiti#rezekiallahberi#10w40#kurungmodenmalaysia#jomrepair#QuilleEngineOil

Hashtags #RezekiAllahBeri for Instagram

Proton Iswara basic service + inner door handle.. kete 11 tahun, brg2 byk reput.. macam biasa FREEGIFT ๐ŸŽ ada disediakan ๐Ÿ”ง๐Ÿ› ๐Ÿ”ฉ #jomservis #Proton #iswara #QuilleEngineOil #10w40 #protonparts #minyakenjinberkualiti #semisynthetic #fullysynthetic #mineralbase #freegift #support #bengkelmelayu #bengkelkereta #selayang #batucaves #gombak #KalamGarage #kcar #sedan #mpv #suv #wagon #RezekiAllahBeri #MAI #MalaysianAutomotiveInstitute ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914
๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914
๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914 โ–ชInstagram ๐Ÿ“ธ : Kalam Garage
โ–ชemail ๐Ÿ“ฉ : kalamgarage477@gmail.com


0

Proton Satria Neo sahabat lama mai bikin servis.. thanks bro walaupun bertugas di Sarawak, masih dtg bengkel kita. kita bagi FREEGIFT ๐ŸŽ juga utk beliau ๐Ÿ”ง๐Ÿ› ๐Ÿ”ฉ #jomservis #Proton #SatriaNeo #maxoil #15w40 #protonparts #minyakenjinberkualiti #semisynthetic #fullysynthetic #mineralbase #freegift #support #bengkelmelayu #bengkelkereta #selayang #batucaves #gombak #KalamGarage #kcar #sedan #mpv #suv #wagon #RezekiAllahBeri #MAI #MalaysianAutomotiveInstitute ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914
๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914
๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914 โ–ชInstagram ๐Ÿ“ธ : Kalam Garage
โ–ชemail ๐Ÿ“ฉ : kalamgarage477@gmail.com


0

Perodua Myvi routine service.. thanks bro support bengkel kami. FREEGIFT ๐ŸŽ, macam biasa ada disediakan ๐Ÿ”ง๐Ÿ› ๐Ÿ”ฉ #jomservis #PeroduaMyvi #lagibest #QuilleEngineOil #10w40 #minyakenjinberkualiti #semisynthetic #fullysynthetic #mineralbase #freegift #support #bengkelmelayu #bengkelkereta #selayang #batucaves #gombak #KalamGarage #kcar #sedan #mpv #suv #wagon #RezekiAllahBeri #MAI #MalaysianAutomotiveInstitute ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914
๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914
๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914 โ–ชInstagram ๐Ÿ“ธ : Kalam Garage
โ–ชemail ๐Ÿ“ฉ : kalamgarage477@gmail.com


1

Done.. Mitsubishi Lancer GT regular customer, buat rutin servis.. thanks bro dtg dari Saujana Utama utk servis kat kami. FREEGIFT ๐ŸŽ pun ade utk beliau ๐Ÿ”ง๐Ÿ› ๐Ÿ”ฉ #jomservis #Mitsubishi #LancerGT #Mobil1 #5w50 #CVTF_J4 #ToyotaCoolant #mitsubishiparts #minyakenjinberkualiti #semisynthetic #fullysynthetic #mineralbase #freegift #support #bengkelmelayu #bengkelkereta #selayang #batucaves #gombak #KalamGarage #kcar #sedan #mpv #suv #wagon #RezekiAllahBeri #MAI #MalaysianAutomotiveInstitute ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914
๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914
๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914 โ–ชInstagram ๐Ÿ“ธ : Kalam Garage
โ–ชemail ๐Ÿ“ฉ : kalamgarage477@gmail.com


0

Proton Preve basic service, kita terpaksa deal malam tadi, memandangkan faktor jadual bengkel yang agak padat.. apepun thanks bro dari jauh datang untuk mencuba minyak engine QUILLE ni.. kita bagi FREEGIFT utk beliau ๐Ÿ”ง๐Ÿ›  #jomservis #ProtonPreve #QuilleEngineOil #10w40 #protonparts #minyakenjinberkualiti #semisynthetic #fullysynthetic #mineralbase #freegift #support #bengkelmelayu #bengkelkereta #selayang #batucaves #gombak #KalamGarage #kcar #sedan #mpv #suv #wagon #RezekiAllahBeri #MAI #MalaysianAutomotiveInstitute ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914
๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914
๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914 โ–ชInstagram ๐Ÿ“ธ : Kalam Garage
โ–ชemail ๐Ÿ“ฉ : kalamgarage477@gmail.com


1

Perodua Kenari, drive shaft rosak.. kepala dah terkehel ๐Ÿ˜‚. so kita tukarkan drive shaft halfcut.. minyak gearbox pun dah hitam, tukar jugak alang2. thanks bro mai buat kat bengkel kami ๐Ÿ”ง๐Ÿ› ๐Ÿ”ฉ #jomrepair #PeroduaKenari #driveshaft #baranghalfcut #maxoil #gearol #ep80w90 #support #bengkelmelayu #bengkelserviskereta #selayang #batucaves #gombak #KalamGarage #kcar #sedan #mpv #suv #wagon #RezekiAllahBeri #MAI #MalaysianAutomotiveInstitute ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914
๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914
๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914 โ–ชInstagram ๐Ÿ“ธ : Kalam Garage
โ–ชemail ๐Ÿ“ฉ : kalamgarage477@gmail.com


1

.
making money while watching ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ VS ๐Ÿ‡ป๐Ÿ‡ณ code always R E E N T R Y !

#alwayssyukur
#futureyoungmillionaire
#bbma
#bbmaoa
#reentry
#rezekiallahberi


2

Terima kasih ye.. Alhamdulilahh .. ta bnyak untung rezeki allah beri ta pena sala alamat .. cust ordee set combo jamu diknaa .. baru sempat update, baru sempat promote.. #alhamdulilah
#rezekiallahberi
#jamudiknaa
#jamulangsina


0

Ble perut nk msuk 8 ni.. cpt na rs lapo.. n bby boo xbole tgu.. klu dlu la kan.. tghri pon blm tntu perut msuk nasik..
#SweetMemory
#AlhamdulillahDapatMerasai
#RezekiAllahBeri
#SabarItuIndah


6

Salah satu bentuk rezeki Allah kepada kita, DIA kelilingi kite dengan orang yang baik2 ๐Ÿค“
Dan kpd yg sikap berlawanan dgn baik, kite sentiasa lah pandang baik pada mereka & sentiasa doakan semoga mereka di beri hidayah Allah

Sesungguhnye hidayah Allah itu Maha Hebat ๐Ÿค“
#morningbreakfast #withclient #rezekiallahberi #alhamdulillah


0

LAMPU PUDAR? KUSAM? meehh datang kita buat restoration.. baru la semangat nak bawa kereta.. ๐Ÿ˜€

#HeadlampRestoration #lampupudar #support #bengkelmelayu #bengkelserviskereta #selayang #batucaves #gombak #KalamGarage #kcar #sedan #mpv #suv #wagon #RezekiAllahBeri #MAI #MalaysianAutomotiveInstitute ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914
๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914
๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914 โ–ชInstagram ๐Ÿ“ธ : Kalam Garage
โ–ชemail ๐Ÿ“ฉ : kalamgarage477@gmail.com


1

๐Ÿ•‹RAUDHAH SUIT ๐Ÿ•‹

Memperkenalkan RAUDAH SUIT, Direka untuk wanita muslimah & memudahkan sis terrr syg yang nak ke Tanah Suci. Juga sesuai untuk sis yang nak pakai pergi office, sibuk tak sempat iron baju.
.
Kami bagi harga pengenalan
๐Ÿ’ตRM119 sahaja untuk 3 pcs ( khimar, blouse & palazzo).
.
๐Ÿ’Ÿ Baju Loose Cutting.
๐Ÿ’ŸHand Cuff Bergetah
๐Ÿ’Ÿ Material Moss Crepe (lebih tebal dan berat) .
๐Ÿ’ŸSize XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL.
๐Ÿ’ŸExclude postage
.
๐Ÿ”ธSNAP PIC & WhatsApp dgn cara click shj di link bio misschantik utk size & pembelian.
.
#rezekiallahberi#terpulangpadaindividu#adaakukisah#bajubaru#valueformoney#jubahbestchoice#jubah#jubahmalaysia#jubahmurah#jubahcorak#blousemuslimah#blouseexclusive#blousemurah#blosekerja#suitkerja#kurungmodenmalaysia#bajunursingfriendly#jubahseluar#jubahseluarexclusive#isteriuntukdisewa#lelakikirimantuhan#peplum#kurungmodenmalaysia


0

๐Ÿ•‹RAUDHAH SUIT ๐Ÿ•‹

Memperkenalkan RAUDAH SUIT, Direka untuk wanita muslimah & memudahkan sis terrr syg yang nak ke Tanah Suci. Juga sesuai untuk sis yang nak pakai pergi office, sibuk tak sempat iron baju.
.
Kami bagi harga pengenalan
๐Ÿ’ตRM119 sahaja untuk 3 pcs ( khimar, blouse & palazzo).
.
๐Ÿ’Ÿ Baju Loose Cutting.
๐Ÿ’ŸHand Cuff Bergetah
๐Ÿ’Ÿ Material Moss Crepe (lebih tebal dan berat) .
๐Ÿ’ŸSize XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL.
๐Ÿ’ŸExclude postage
.
๐Ÿ”ธSNAP PIC & WhatsApp dgn cara click shj di link bio misschantik utk size & pembelian.
.
#rezekiallahberi#terpulangpadaindividu#adaakukisah#bajubaru#valueformoney#jubahbestchoice#jubah#jubahmalaysia#jubahmurah#jubahcorak#blousemuslimah#blouseexclusive#blousemurah#blosekerja#suitkerja#kurungmodenmalaysia#bajunursingfriendly#jubahseluar#jubahseluarexclusive#isteriuntukdisewa#lelakikirimantuhan#peplum#kurungmodenmalaysia


0

๐Ÿ•‹RAUDHAH SUIT ๐Ÿ•‹

Memperkenalkan RAUDAH SUIT, Direka untuk wanita muslimah & memudahkan sis terrr syg yang nak ke Tanah Suci. Juga sesuai untuk sis yang nak pakai pergi office, sibuk tak sempat iron baju.
.
Kami bagi harga pengenalan
๐Ÿ’ตRM119 sahaja untuk 3 pcs ( khimar, blouse & palazzo).
.
๐Ÿ’Ÿ Baju Loose Cutting.
๐Ÿ’ŸHand Cuff Bergetah
๐Ÿ’Ÿ Material Moss Crepe (lebih tebal dan berat) .
๐Ÿ’ŸSize XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL.
๐Ÿ’ŸExclude postage
.
๐Ÿ”ธSNAP PIC & WhatsApp dgn cara click shj di link bio misschantik utk size & pembelian.
.
#rezekiallahberi#terpulangpadaindividu#adaakukisah#bajubaru#valueformoney#jubahbestchoice#jubah#jubahmalaysia#jubahmurah#jubahcorak#blousemuslimah#blouseexclusive#blousemurah#blosekerja#suitkerja#kurungmodenmalaysia#bajunursingfriendly#jubahseluar#jubahseluarexclusive#isteriuntukdisewa#lelakikirimantuhan#peplum#kurungmodenmalaysia


0

Delivery Mobil ATF 3309 (12 botol) malam ni, ke Sungai Besi.. kita supply ke bengkel geng2 Volvo. thanks bro, masih berurusan dengan kami ๐Ÿ˜€๐Ÿ”ง๐Ÿ› ๐Ÿ”ฉ.. #jomservis #MobilATF3309 #Volvo_S60 #TurboRspec #sungaibesi #minyakenjinberkualiti #semisynthetic #fullysynthetic #mineralbase #freegift #support #bengkelmelayu #bengkelserviskereta #selayang #batucaves #gombak #KalamGarage #kcar #sedan #mpv #suv #wagon #RezekiAllahBeri #MAI #MalaysianAutomotiveInstitute ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914
๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914
๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914 โ–ชInstagram ๐Ÿ“ธ : Kalam Garage
โ–ชemail ๐Ÿ“ฉ : kalamgarage477@gmail.com


1

Perodua Myvi upgrade fan radiator model 1.5cc thanks bro.. #jomrepair #jomganti #PeroduaMyvi #radiatorfan #support #bengkelmelayu #bengkelserviskereta #selayang #batucaves #gombak #KalamGarage #kcar #sedan #mpv #suv #wagon #RezekiAllahBeri #MAI #MalaysianAutomotiveInstitute ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914
๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914
๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914 โ–ชInstagram ๐Ÿ“ธ : Kalam Garage
โ–ชemail ๐Ÿ“ฉ : kalamgarage477@gmail.com


0

Perodua Myvi, basic service.. next mileage 100,000 km kita bikin major service lak bro.. ade masa lagi utk prepare budget, jgn risau bro "Harga Cunยฒ" kita bagi kat semua customer kami ๐Ÿ˜€. apapun thanks bro, ade FREEGIFT untuk anda ๐Ÿ”ง๐Ÿ› ๐Ÿ”ฉ. #jomservis #PeroduaMyvi #lagibest #QuilleEngineOil #10w40 #minyakenjinberkualiti #semisynthetic #fullysynthetic #mineralbase #freegift #support #bengkelmelayu #bengkelserviskereta #selayang #batucaves #gombak #KalamGarage #kcar #sedan #mpv #suv #wagon #RezekiAllahBeri #MAI #MalaysianAutomotiveInstitute ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914
๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914
๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914 โ–ชInstagram ๐Ÿ“ธ : Kalam Garage
โ–ชemail ๐Ÿ“ฉ : kalamgarage477@gmail.com


1

Ke Segambut kita arini utk COD ATF Mobil 3309 ke regular customer kita, beliau agak kesuntukan masa untuk datang.. so kita cas la sikit upah delivery. thanks bro masih beli minyak dgn kami ๐Ÿ˜. #jomservis #VolvoS60 #TurboRspec #Mobil_ATF3309 #COD #segambut #support #bengkelmelayu #bengkelserviskereta #selayang #batucaves #gombak #KalamGarage #kcar #sedan #mpv #suv #wagon #RezekiAllahBeri #MAI #MalaysianAutomotiveInstitute ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914
๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914
๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914 โ–ชInstagram ๐Ÿ“ธ : Kalam Garage
โ–ชemail ๐Ÿ“ฉ : kalamgarage477@gmail.com


0

Honda FD 1.8 datang tukar plug, effect kat kereta jadi kurang power.. owner dah terlajak guna hingga mileage 150+++ KM. ok bro pasni bole Kanjo dah.. ๐Ÿ˜€. thanks bro mai bengkel kami ๐Ÿ”ง๐Ÿ› ๐Ÿ”ฉ #jomservis #jomganti #HondaFD #1800cc #ivtec #sparkplug #NGK_iridium #izfr6k11s #support #bengkelmelayu #bengkelserviskereta #selayang #batucaves #gombak #KalamGarage #kcar #sedan #mpv #suv #wagon #RezekiAllahBeri #MAI #MalaysianAutomotiveInstitute ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914
๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914
๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914 โ–ชInstagram ๐Ÿ“ธ : Kalam Garage
โ–ชemail ๐Ÿ“ฉ : kalamgarage477@gmail.com


0

job malam td, Toyota Caldina basic service.. terpaksa deal terus, memandangkan minyak engine dah di "low level". next project engine nnti kita deal kemudian ye bang, thanks mai bengkel kami. FREEGIFT ๐ŸŽ ada untuk beliau ๐Ÿ”ง๐Ÿ› ๐Ÿ”ฉ #jomservis #ToyotaCaldinaZT #2000cc #QuilleEngineOil #10w40 #toyotaparts #minyakenjinberkualiti #semisynthetic #fullysynthetic #mineralbase #freegift #support #bengkelmelayu #bengkelserviskereta #selayang #batucaves #gombak #KalamGarage #kcar #sedan #mpv #suv #wagon #RezekiAllahBeri #MAI #MalaysianAutomotiveInstitute ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914
๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914
๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914 โ–ชInstagram ๐Ÿ“ธ : Kalam Garage
โ–ชemail ๐Ÿ“ฉ : kalamgarage477@gmail.com


1

Customer2 ku yg dah order barang, barangยฒ sudah ready untuk collect. tq ye kerana berurusan dgn kami ๐Ÿ˜˜๐Ÿ”ง๐Ÿ› ๐Ÿ”ฉ #AlatGantiKenderaan #peroduaparts #myviCabinFilter #KelisaBelting #CarburatorSpray #AirFilterMyvi #support #bengkelmelayu #bengkelserviskereta #selayang #batucaves #gombak #KalamGarage #kcar #sedan #mpv #suv #wagon #RezekiAllahBeri #MAI #MalaysianAutomotiveInstitute ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914
๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914
๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914 โ–ชInstagram ๐Ÿ“ธ : Kalam Garage
โ–ชemail ๐Ÿ“ฉ : kalamgarage477@gmail.com


1

Bismillah
Alhamdulillah..
Puff sosej dan sardin dah siap utk cucundaku Qisya yg bertandang ke rumah atuk nenda
Wow!!! It's delicious nenda kata Qisya
Qisya bercuti kat umah nenda seminggu
#rezekiAllahberi
#makanapajejanjihalalantoyyibah
#puffhasilairtangannenda


2

White coffee menjadi pilihan breakfast i pagi ni ๐Ÿ˜‹๐Ÿค“ #alhamdulillah #rezekiallahberi


0

Proton Wira, mai tukar brakepad.. rapat abis sampai besi ๐Ÿ˜‚, mujur tak effect kat disc. so tukarla yg baru.. tq sis. ๐Ÿ”ง๐Ÿ› ๐Ÿ”ฉ #jomrepair #ProtonWira #Brakepad #FBK #support #bengkelmelayu #bengkelserviskereta #selayang #batucaves #gombak #KalamGarage #kcar #sedan #mpv #suv #wagon #RezekiAllahBeri #MAI #MalaysianAutomotiveInstitute ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914
๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914
๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914 โ–ชInstagram ๐Ÿ“ธ : Kalam Garage
โ–ชemail ๐Ÿ“ฉ : kalamgarage477@gmail.com


0


8

Suzuki Swift sahabat kita ni.. servis minyak enjin + ATF. katanya lama sgt tak tukar minyak gearbox.. ok pasni kasi jaga ye bro, sayangilah kereta anda ๐Ÿ˜‚. apepun thanks bro, FREEGIFT ๐ŸŽ ada juga untuk beliau.. ๐Ÿ”ง๐Ÿ› ๐Ÿ”ฉ #jomservis #SuzukiSwift #1500cc #QuilleEngineOil #10w40 #MobilATF3309 #SuzukiParts #SGP #minyakenjinberkualiti #semisynthetic #fullysynthetic #mineralbase #freegift #support #bengkelmelayu #bengkelserviskereta #selayang #batucaves #gombak #KalamGarage #kcar #sedan #mpv #suv #wagon #RezekiAllahBeri #MAI #MalaysianAutomotiveInstitute ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914
๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914
๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914 โ–ชInstagram ๐Ÿ“ธ : Kalam Garage
โ–ชemail ๐Ÿ“ฉ : kalamgarage477@gmail.com


1

Perodua Myvi basic service.. thanks regular customer kita. ada FREEGIFT ๐ŸŽ untuk beliau ๐Ÿ”ง๐Ÿ› ๐Ÿ”ฉ #jomservis #PeroduaMyvi #QuilleEngineOil #10w40 #peroduaparts #minyakenjinberkualiti #semisynthetic #fullysynthetic #mineralbase #freegift #support #bengkelmelayu #bengkelserviskereta #selayang #batucaves #gombak #KalamGarage #kcar #sedan #mpv #suv #wagon #RezekiAllahBeri #MAI #MalaysianAutomotiveInstitute ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914
๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914
๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ Wasap.My/60122644914 โ–ชInstagram ๐Ÿ“ธ : Kalam Garage
โ–ชemail ๐Ÿ“ฉ : kalamgarage477@gmail.com


1