#Royalteaseperfume

Instagram photos and videos

#perfumemalaysia#royalteaseperfume#inspiredperfume#royalteasedistributor#jualmurah#kedaionline#sayajualonline#perfumetahanlama#perfumewangi#perfumetravel#perfumelelaki#perfumewanita#perfumehalal#jualonline#fragrance#igshop#sayajual#instashop#colorpop#wangi#malaysia#shopping#perfumes#perfumemurah#murah

Hashtags #Royalteaseperfume for Instagram

Kan best kalau ada perfume yg senang nak bawa ke mane2.. nak bawa botol perfume botol kaca besar gedabak tu memang tak la, dah berat, nak pakai pun time pergi toilet sebab malu nak bagi nampak botol perfume tu.. Pernah tak anda dalam situasi cam ni? Mesti ade kan? Lagi2 yg jenis sembur2 selalu.. #royalteaseperfume ni sangat2 sesuai untuk anda yg kaki berjalan.. sebab perfume royaltease ni bukan pkai botol kaca.. tengok kat gambar pun botol sangat cantik & stylish.. yg penting sangatlah ringan... lagipun perfume royaltease tak perlukan penutup.. .
.
.
.
.
#perfumetahanlama #perfumemurah #perfumes #shopping #malaysia #wangi #colorpop #instashop #sayajual #igshop #murah #fragrance #inspiredperfume #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumemalaysia #perfumewanita #perfumelelaki #perfumetravel #perfumewangi #jualonline #sayajualonline #kedaionline #jualmurah #royalteasedistributor


2

Assalamuailaikum, good morning & happy monday.. Monday mood kn? Kena la mulakn dengan semburan dari #royalteaseperfume .. InsyaAllah akan buat korang rasa segar sepanjang hari 😘😘 Sebab korang akan maintain wangi..
.
.
.
.
.
#perfumetahanlama #perfumemurah #perfumes #shopping #malaysia #wangi #colorpop #instashop #sayajual #igshop #murah #fragrance #inspiredperfume #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumemalaysia #perfumewanita #perfumelelaki #perfumetravel #perfumewangi #jualonline #sayajualonline #kedaionline #jualmurah #royalteasedistributor


0

Bila jalan2 dekat shopping mall, tengok tempat perfume... Terase nak beli perfume mahal, sekali tengok harga, 😱😱😱 mahal 200-300 sebotol... Anda mesti rasa nak jimatkan? #royalteaseperfume ni boleh buat anda jimat tau? Harge confirm mampumilik... Setanding perfume antarabangsa pulak tu..
.
.
.
.
.
#perfumetahanlama #perfumemurah #perfumes #shopping #malaysia #wangi #colorpop #instashop #sayajual #igshop #murah #fragrance #inspiredperfume #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumemalaysia #perfumewanita #perfumelelaki #perfumetravel #perfumewangi #jualonline #sayajualonline #kedaionline #jualmurah #royalteasedistributor


0

Anda suka perfume murah tapi setanding macam bau original? Suka tak perfume senang nak carry tanpa perlu berat bag? #royalteaseperfume ni la jawapannye.. size yg comel tapi isi dalam mesti buat anda puas hati.. Senang nak carry sebab size kecil.. Tak payah risau kalau penutup hilang sbb perfume royaltease ni tak perlukan penutup.. Just twist & turn.. Mudah kan? Berminat nak cube?
.
.
.
.
.
#perfumetahanlama #perfumemurah #perfumes #shopping #malaysia #wangi #colorpop #instashop #sayajual #igshop #murah #fragrance #inspiredperfume #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumemalaysia #perfumewanita #perfumelelaki #perfumetravel #perfumewangi #jualonline #sayajualonline #kedaionline #jualmurah #royalteasedistributor


0

Kelainan yg terdapat pada #royalteaseperfume
.
Over 70 most sought inspired international perfume brands, immerse yourself with the scents of luxury
.
Go on, try on a new perfume everyday or stick with your old favorites!
.
RM39 Sahaja😍
.
.
.
.
.
#perfumetahanlama #perfumemurah #perfumes #shopping #malaysia #wangi #colorpop #instashop #sayajual #igshop #murah #fragrance #inspiredperfume #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumemalaysia #perfumewanita #perfumelelaki #perfumetravel #perfumewangi #jualonline #sayajualonline #kedaionline #jualmurah #royalteasedistributor


1

Cantikkan bentuk botol perfume ni? Comel & stylish❀️ Tak perlu la susah2 nak bw perfume berat2 ketika keluar atau travel sebab #royalteaseperfume ni memang perfume untuk kaki traveling.. Wangian pula ade pelbagai & tahan lama.. Harga mampu milik❗️❗️❗️❗️
.
.
.
.
.
#perfumetahanlama #perfumemurah #perfumes #shopping #malaysia #wangi #colorpop #instashop #sayajual #igshop #murah #fragrance #inspiredperfume #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumemalaysia #perfumewanita #perfumelelaki #perfumetravel #perfumewangi #jualonline #sayajualonline #kedaionline #jualmurah #royalteasedistributor


0

Cantikkan bentuk botol perfume ni? Comel & stylish❀️ Tak perlu la susah2 nak bw perfume berat2 ketika keluar atau travel sebab #royalteaseperfume ni memang perfume untuk kaki traveling.. Wangian pula ade pelbagai & tahan lama.. Harga mampu milik❗️❗️❗️❗️
.
.
.
.
.
#perfumetahanlama #perfumemurah #perfumes #shopping #malaysia #wangi #colorpop #instashop #sayajual #igshop #murah #fragrance #inspiredperfume #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumemalaysia #perfumewanita #perfumelelaki #perfumetravel #perfumewangi #jualonline #sayajualonline #kedaionline #jualmurah #royalteasedistributor


1

Cantikkan bentuk botol perfume ni? Comel & stylish❀️ Tak perlu la susah2 nak bw perfume berat2 ketika keluar atau travel sebab #royalteaseperfume ni memang perfume untuk kaki traveling.. Wangian pula ade pelbagai & tahan lama.. Harga mampu milik❗️❗️❗️❗️
.
.
.
.
.
#perfumetahanlama #perfumemurah #perfumes #shopping #malaysia #wangi #colorpop #instashop #sayajual #igshop #murah #fragrance #inspiredperfume #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumemalaysia #perfumewanita #perfumelelaki #perfumetravel #perfumewangi #jualonline #sayajualonline #kedaionline #jualmurah #royalteasedistributor


1

Anda suka perfume murah tapi setanding macam bau original? Suka tak perfume senang nak carry tanpa perlu berat bag? #royalteaseperfume ni la jawapannye.. size yg comel tapi isi dalam mesti buat anda puas hati.. Senang nak carry sebab size kecil.. Tak payah risau kalau penutup hilang sbb perfume royaltease ni tak perlukan penutup.. Just twist & turn.. Mudah kan? Berminat nak cube?
.
.
.
.
.
#perfumetahanlama #perfumemurah #perfumes #shopping #malaysia #wangi #colorpop #instashop #sayajual #igshop #murah #fragrance #inspiredperfume #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumemalaysia #perfumewanita #perfumelelaki #perfumetravel #perfumewangi #jualonline #sayajualonline #kedaionline #jualmurah #royalteasedistributor


0

KHAS UNTUK AWAK YANG NAK PAKAI PERFUME BAU INTERNATIONAL TAPI BAJET RENDAH.

ROYAL TEASE PERFUME ni adalah INSPIRED PERFUMES.
Bau 90-99% like original.

Kenapa ROYAL TEASE PERFUME?

Sebab harga lebih murah, memang sesuai lah untuk awak yang bajet rendah.
Zaman-zaman sekarang ni kena banyak jimat, awak.

Casing boleh pilih.
Haaa casing royal tease perfume ni ada macam-macam warna.
Pilih lah mana awak nak.
Abang-abang nak pakai warna pink pon boleh.

Boleh refill.
Dah pernah beli royal tease perfume, ada casing dah, jadi tak nak beli casing, nak beli perfume je.
Boleeeeh. Takde masalah.
Lagi jimat, lagi murah.

Kecil comel.
Kecik comel je. Awak nak selit celah tiak pun takde masalah.
Abang-abang nak letak dalam poket seluar pun muat.

Order : whatsapp 01155074288 - kakti

#royalteaseperfume #royalteaseperfumelovers #royalteaseperfumes #inspiredperfume #inspiredperfumes #perfumeinspired #perfumelover #perfume #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemalaysiaonline


0

KHAS UNTUK AWAK YANG NAK PAKAI PERFUME BAU INTERNATIONAL TAPI BAJET RENDAH.

ROYAL TEASE PERFUME ni adalah INSPIRED PERFUMES.
Bau 90-99% like original.

Kenapa ROYAL TEASE PERFUME?

Sebab harga lebih murah, memang sesuai lah untuk awak yang bajet rendah.
Zaman-zaman sekarang ni kena banyak jimat, awak.

Casing boleh pilih.
Haaa casing royal tease perfume ni ada macam-macam warna.
Pilih lah mana awak nak.
Abang-abang nak pakai warna pink pon boleh.

Boleh refill.
Dah pernah beli royal tease perfume, ada casing dah, jadi tak nak beli casing, nak beli perfume je.
Boleeeeh. Takde masalah.
Lagi jimat, lagi murah.

Kecil comel.
Kecik comel je. Awak nak selit celah tiak pun takde masalah.
Abang-abang nak letak dalam poket seluar pun muat.

Order : whatsapp 01155074288 - kakti

#royalteaseperfume #royalteaseperfumelovers #royalteaseperfumes #inspiredperfume #inspiredperfumes #perfumeinspired #perfumelover #perfume #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemalaysiaonline


0

KHAS UNTUK AWAK YANG NAK PAKAI PERFUME BAU INTERNATIONAL TAPI BAJET RENDAH.

ROYAL TEASE PERFUME ni adalah INSPIRED PERFUMES.
Bau 90-99% like original.

Kenapa ROYAL TEASE PERFUME?

Sebab harga lebih murah, memang sesuai lah untuk awak yang bajet rendah.
Zaman-zaman sekarang ni kena banyak jimat, awak.

Casing boleh pilih.
Haaa casing royal tease perfume ni ada macam-macam warna.
Pilih lah mana awak nak.
Abang-abang nak pakai warna pink pon boleh.

Boleh refill.
Dah pernah beli royal tease perfume, ada casing dah, jadi tak nak beli casing, nak beli perfume je.
Boleeeeh. Takde masalah.
Lagi jimat, lagi murah.

Kecil comel.
Kecik comel je. Awak nak selit celah tiak pun takde masalah.
Abang-abang nak letak dalam poket seluar pun muat.

Order : whatsapp 01155074288 - kakti

#royalteaseperfume #royalteaseperfumelovers #royalteaseperfumes #inspiredperfume #inspiredperfumes #perfumeinspired #perfumelover #perfume #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemalaysiaonline


0

Budget sis, #royalteaseperfume kan ada πŸ˜‰
.
πŸ‘Pure inspired EDP Perfume
πŸ‘ Stylish and vibrant Casing
πŸ‘ Long lasting
πŸ‘ Convenient
.
Tak perlu lagi risau bau perfume pudar, bersama #royalteaseperfume anda akan selalu rasa fresh dan exclusive!
.
.
.
.
.
#perfumetahanlama #perfumemurah #perfumes #shopping #malaysia #wangi #colorpop #instashop #sayajual #igshop #murah #fragrance #inspiredperfume #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumemalaysia #perfumewanita #perfumelelaki #perfumetravel #perfumewangi #jualonline #sayajualonline #kedaionline #jualmurah #royalteasedistributor


0

KHAS UNTUK AWAK YANG NAK PAKAI PERFUME BAU INTERNATIONAL TAPI BAJET RENDAH.

ROYAL TEASE PERFUME ni adalah INSPIRED PERFUMES.
Bau 90-99% like original.

Kenapa ROYAL TEASE PERFUME?

Sebab harga lebih murah, memang sesuai lah untuk awak yang bajet rendah.
Zaman-zaman sekarang ni kena banyak jimat, awak.

Casing boleh pilih.
Haaa casing royal tease perfume ni ada macam-macam warna.
Pilih lah mana awak nak.
Abang-abang nak pakai warna pink pon boleh.

Boleh refill.
Dah pernah beli royal tease perfume, ada casing dah, jadi tak nak beli casing, nak beli perfume je.
Boleeeeh. Takde masalah.
Lagi jimat, lagi murah.

Kecil comel.
Kecik comel je. Awak nak selit celah tiak pun takde masalah.
Abang-abang nak letak dalam poket seluar pun muat.

Order : whatsapp 01155074288 - kakti

#royalteaseperfume #royalteaseperfumelovers #royalteaseperfumes #inspiredperfume #inspiredperfumes #perfumeinspired #perfumelover #perfume #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemalaysiaonline


0

KHAS UNTUK AWAK YANG NAK PAKAI PERFUME BAU INTERNATIONAL TAPI BAJET RENDAH.

ROYAL TEASE PERFUME ni adalah INSPIRED PERFUMES.
Bau 90-99% like original.

Kenapa ROYAL TEASE PERFUME?

Sebab harga lebih murah, memang sesuai lah untuk awak yang bajet rendah.
Zaman-zaman sekarang ni kena banyak jimat, awak.

Casing boleh pilih.
Haaa casing royal tease perfume ni ada macam-macam warna.
Pilih lah mana awak nak.
Abang-abang nak pakai warna pink pon boleh.

Boleh refill.
Dah pernah beli royal tease perfume, ada casing dah, jadi tak nak beli casing, nak beli perfume je.
Boleeeeh. Takde masalah.
Lagi jimat, lagi murah.

Kecil comel.
Kecik comel je. Awak nak selit celah tiak pun takde masalah.
Abang-abang nak letak dalam poket seluar pun muat.

Order : whatsapp 01155074288 - kakti

#royalteaseperfume #royalteaseperfumelovers #royalteaseperfumes #inspiredperfume #inspiredperfumes #perfumeinspired #perfumelover #perfume #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemalaysiaonline


0

KHAS UNTUK AWAK YANG NAK PAKAI PERFUME BAU INTERNATIONAL TAPI BAJET RENDAH.

ROYAL TEASE PERFUME ni adalah INSPIRED PERFUMES.
Bau 90-99% like original.

Kenapa ROYAL TEASE PERFUME?

Sebab harga lebih murah, memang sesuai lah untuk awak yang bajet rendah.
Zaman-zaman sekarang ni kena banyak jimat, awak.

Casing boleh pilih.
Haaa casing royal tease perfume ni ada macam-macam warna.
Pilih lah mana awak nak.
Abang-abang nak pakai warna pink pon boleh.

Boleh refill.
Dah pernah beli royal tease perfume, ada casing dah, jadi tak nak beli casing, nak beli perfume je.
Boleeeeh. Takde masalah.
Lagi jimat, lagi murah.

Kecil comel.
Kecik comel je. Awak nak selit celah tiak pun takde masalah.
Abang-abang nak letak dalam poket seluar pun muat.

Order : whatsapp 01155074288 - kakti

#royalteaseperfume #royalteaseperfumelovers #royalteaseperfumes #inspiredperfume #inspiredperfumes #perfumeinspired #perfumelover #perfume #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemalaysiaonline


1

KHAS UNTUK AWAK YANG NAK PAKAI PERFUME BAU INTERNATIONAL TAPI BAJET RENDAH.

ROYAL TEASE PERFUME ni adalah INSPIRED PERFUMES.
Bau 90-99% like original.

Kenapa ROYAL TEASE PERFUME?

Sebab harga lebih murah, memang sesuai lah untuk awak yang bajet rendah.
Zaman-zaman sekarang ni kena banyak jimat, awak.

Casing boleh pilih.
Haaa casing royal tease perfume ni ada macam-macam warna.
Pilih lah mana awak nak.
Abang-abang nak pakai warna pink pon boleh.

Boleh refill.
Dah pernah beli royal tease perfume, ada casing dah, jadi tak nak beli casing, nak beli perfume je.
Boleeeeh. Takde masalah.
Lagi jimat, lagi murah.

Kecil comel.
Kecik comel je. Awak nak selit celah tiak pun takde masalah.
Abang-abang nak letak dalam poket seluar pun muat.

Order : whatsapp 01155074288 - kakti

#royalteaseperfume #royalteaseperfumelovers #royalteaseperfumes #inspiredperfume #inspiredperfumes #perfumeinspired #perfumelover #perfume #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemalaysiaonline


0

KHAS UNTUK AWAK YANG NAK PAKAI PERFUME BAU INTERNATIONAL TAPI BAJET RENDAH.

ROYAL TEASE PERFUME ni adalah INSPIRED PERFUMES.
Bau 90-99% like original.

Kenapa ROYAL TEASE PERFUME?

Sebab harga lebih murah, memang sesuai lah untuk awak yang bajet rendah.
Zaman-zaman sekarang ni kena banyak jimat, awak.

Casing boleh pilih.
Haaa casing royal tease perfume ni ada macam-macam warna.
Pilih lah mana awak nak.
Abang-abang nak pakai warna pink pon boleh.

Boleh refill.
Dah pernah beli royal tease perfume, ada casing dah, jadi tak nak beli casing, nak beli perfume je.
Boleeeeh. Takde masalah.
Lagi jimat, lagi murah.

Kecil comel.
Kecik comel je. Awak nak selit celah tiak pun takde masalah.
Abang-abang nak letak dalam poket seluar pun muat.

Order : whatsapp 01155074288 - kakti

#royalteaseperfume #royalteaseperfumelovers #royalteaseperfumes #inspiredperfume #inspiredperfumes #perfumeinspired #perfumelover #perfume #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemalaysiaonline


0

KHAS UNTUK AWAK YANG NAK PAKAI PERFUME BAU INTERNATIONAL TAPI BAJET RENDAH.

ROYAL TEASE PERFUME ni adalah INSPIRED PERFUMES.
Bau 90-99% like original.

Kenapa ROYAL TEASE PERFUME?

Sebab harga lebih murah, memang sesuai lah untuk awak yang bajet rendah.
Zaman-zaman sekarang ni kena banyak jimat, awak.

Casing boleh pilih.
Haaa casing royal tease perfume ni ada macam-macam warna.
Pilih lah mana awak nak.
Abang-abang nak pakai warna pink pon boleh.

Boleh refill.
Dah pernah beli royal tease perfume, ada casing dah, jadi tak nak beli casing, nak beli perfume je.
Boleeeeh. Takde masalah.
Lagi jimat, lagi murah.

Kecil comel.
Kecik comel je. Awak nak selit celah tiak pun takde masalah.
Abang-abang nak letak dalam poket seluar pun muat.

Order : whatsapp 01155074288 - kakti

#royalteaseperfume #royalteaseperfumelovers #royalteaseperfumes #inspiredperfume #inspiredperfumes #perfumeinspired #perfumelover #perfume #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemalaysiaonline


0

KHAS UNTUK AWAK YANG NAK PAKAI PERFUME BAU INTERNATIONAL TAPI BAJET RENDAH.

ROYAL TEASE PERFUME ni adalah INSPIRED PERFUMES.
Bau 90-99% like original.

Kenapa ROYAL TEASE PERFUME?

Sebab harga lebih murah, memang sesuai lah untuk awak yang bajet rendah.
Zaman-zaman sekarang ni kena banyak jimat, awak.

Casing boleh pilih.
Haaa casing royal tease perfume ni ada macam-macam warna.
Pilih lah mana awak nak.
Abang-abang nak pakai warna pink pon boleh.

Boleh refill.
Dah pernah beli royal tease perfume, ada casing dah, jadi tak nak beli casing, nak beli perfume je.
Boleeeeh. Takde masalah.
Lagi jimat, lagi murah.

Kecil comel.
Kecik comel je. Awak nak selit celah tiak pun takde masalah.
Abang-abang nak letak dalam poket seluar pun muat.

Order : whatsapp 01155074288 - kakti

#royalteaseperfume #royalteaseperfumelovers #royalteaseperfumes #inspiredperfume #inspiredperfumes #perfumeinspired #perfumelover #perfume #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemalaysiaonline


0

KHAS UNTUK AWAK YANG NAK PAKAI PERFUME BAU INTERNATIONAL TAPI BAJET RENDAH.

ROYAL TEASE PERFUME ni adalah INSPIRED PERFUMES.
Bau 90-99% like original.

Kenapa ROYAL TEASE PERFUME?

Sebab harga lebih murah, memang sesuai lah untuk awak yang bajet rendah.
Zaman-zaman sekarang ni kena banyak jimat, awak.

Casing boleh pilih.
Haaa casing royal tease perfume ni ada macam-macam warna.
Pilih lah mana awak nak.
Abang-abang nak pakai warna pink pon boleh.

Boleh refill.
Dah pernah beli royal tease perfume, ada casing dah, jadi tak nak beli casing, nak beli perfume je.
Boleeeeh. Takde masalah.
Lagi jimat, lagi murah.

Kecil comel.
Kecik comel je. Awak nak selit celah tiak pun takde masalah.
Abang-abang nak letak dalam poket seluar pun muat.

Order : whatsapp 01155074288 - kakti

#royalteaseperfume #royalteaseperfumelovers #royalteaseperfumes #inspiredperfume #inspiredperfumes #perfumeinspired #perfumelover #perfume #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemalaysiaonline


0

Casing #royalteaseperfume diperbuat dari stainless aluminium steel & ia memastikan perfume anda ❀️tak bocor
❀️kalis air & tidak diserap udara
❀️uv protection selamat letak di dalam kereta
❀️twist & turn tak perlu risau jika penutup hilang

harga pun murah je
.
.
.
.
.
#perfumetahanlama #perfumemurah #perfumes #shopping #malaysia #wangi #colorpop #instashop #sayajual #igshop #murah #fragrance #inspiredperfume #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumemalaysia #perfumewanita #perfumelelaki #perfumetravel #perfumewangi #jualonline #sayajualonline #kedaionline #jualmurah #royalteasedistributor


1

Royaltease Perfume ❀️
---------------------------------
"Malaysia 's No.1 exclusive traveling perfume"
.
Anda seorang yang selalu keluar bekerja? Kuat peluh? Pergi kerja spray merata badan tapi bila keluar KTM je bau hilang? Stress! 😀
.
Tak perlu lagi membazir duit beli Perfume 35 ml, 60 ml, buat semak almari je..
.
Royaltease perfume kan ada 😊
===============
Details tentang #Royalteaseperfume
===============
➑️ 12 ml, EDP
.
➑️ Tahan sehingga 8 jam hanya dgn satu semburan
.
➑️ Stainless aluminium steel casing
.
➑️ Compact dan blh di bawa dalam plane
.
➑️ Lebih dari 70 pilihan jenama antarabangsa
.
➑️ Mudah di bawa ke mana sahaja
.
➑️ Casing yang sangat STYLISH
.
➑️ Boleh tukar perfume di SERTA MERTA
.
➑️ Produk kegemaran INSTAFAMOUS dan SELEBRITI
.
Casing kami diperbuat dari stainless aluminium steel dan ia memastikan perfume anda :
.
βœ”οΈ TIDAK BOCOR
.
βœ”οΈ KALIS AIR DAN TIDAK AKAN DISERAP KE UDARA
.
βœ”οΈ UV & HEAT PROTECTION JADI SELAMAT DI LETAK DI DALAM KERETA .
βœ”οΈTWIST AND TURN, TIDAK PERLU RISAU PENUTUP HILANG
.
.
Tingkatkan confident anda di mana jua dgn hanya RM39 sahaja
.
.
.
.
.
#perfumetahanlama #perfumemurah #perfumes #shopping #malaysia #wangi #colorpop #instashop #sayajual #igshop #murah #fragrance #inspiredperfume #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumemalaysia #perfumewanita #perfumelelaki #perfumetravel #perfumewangi #jualonline #sayajualonline #kedaionline #jualmurah #royalteasedistributor


3

Si cantik manis & si abang2 hensem, nak keluar tu jangan lupa sembur #royalteaseperfume ye? Royaltease perfume bukan saje memberi wangian pada anda tetapi boleh menambah keyakinan anda ketika anda keluar rumah... Lagipun perfume royaltease yg bersize travel senang untuk dibawa kemana saje & kalis cahaya matahari.. Jangan risau jika penutup hilang sebab botol perfume hanya perlu twist & turn.. 😊
.
.
.
.
.
#perfumetahanlama #perfumemurah #perfumes #shopping #malaysia #wangi #colorpop #instashop #sayajual #igshop #murah #fragrance #inspiredperfume #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumemalaysia #perfumewanita #perfumelelaki #perfumetravel #perfumewangi #jualonline #sayajualonline #kedaionline #jualmurah #royalteasedistributor


0

Si cantik manis & si abang2 hensem, nak keluar tu jangan lupa sembur #royalteaseperfume ye? Royaltease perfume bukan saje memberi wangian pada anda tetapi boleh menambah keyakinan anda ketika anda keluar rumah... Lagipun perfume royaltease yg bersize travel senang untuk dibawa kemana saje & kalis cahaya matahari.. Jangan risau jika penutup hilang sebab botol perfume hanya perlu twist & turn.. 😊
.
.
.
.
.
#perfumetahanlama #perfumemurah #perfumes #shopping #malaysia #wangi #colorpop #instashop #sayajual #igshop #murah #fragrance #inspiredperfume #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumemalaysia #perfumewanita #perfumelelaki #perfumetravel #perfumewangi #jualonline #sayajualonline #kedaionline #jualmurah #royalteasedistributor


1

Si cantik manis & si abang2 hensem, nak keluar tu jangan lupa sembur #royalteaseperfume ye? Royaltease perfume bukan saje memberi wangian pada anda tetapi boleh menambah keyakinan anda ketika anda keluar rumah... Lagipun perfume royaltease yg bersize travel senang untuk dibawa kemana saje & kalis cahaya matahari.. Jangan risau jika penutup hilang sebab botol perfume hanya perlu twist & turn.. 😊
.
.
.
.
.
#perfumetahanlama #perfumemurah #perfumes #shopping #malaysia #wangi #colorpop #instashop #sayajual #igshop #murah #fragrance #inspiredperfume #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumemalaysia #perfumewanita #perfumelelaki #perfumetravel #perfumewangi #jualonline #sayajualonline #kedaionline #jualmurah #royalteasedistributor


0

Si cantik manis & si abang2 hensem, nak keluar tu jangan lupa sembur #royalteaseperfume ye? Royaltease perfume bukan saje memberi wangian pada anda tetapi boleh menambah keyakinan anda ketika anda keluar rumah... Lagipun perfume royaltease yg bersize travel senang untuk dibawa kemana saje & kalis cahaya matahari.. Jangan risau jika penutup hilang sebab botol perfume hanya perlu twist & turn.. 😊
.
.
.
.
.
#perfumetahanlama #perfumemurah #perfumes #shopping #malaysia #wangi #colorpop #instashop #sayajual #igshop #murah #fragrance #inspiredperfume #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumemalaysia #perfumewanita #perfumelelaki #perfumetravel #perfumewangi #jualonline #sayajualonline #kedaionline #jualmurah #royalteasedistributor


1

Si cantik manis & si abang2 hensem, nak keluar tu jangan lupa sembur #royalteaseperfume ye? Royaltease perfume bukan saje memberi wangian pada anda tetapi boleh menambah keyakinan anda ketika anda keluar rumah... Lagipun perfume royaltease yg bersize travel senang untuk dibawa kemana saje & kalis cahaya matahari.. Jangan risau jika penutup hilang sebab botol perfume hanya perlu twist & turn.. 😊
.
.
.
.
.
#perfumetahanlama #perfumemurah #perfumes #shopping #malaysia #wangi #colorpop #instashop #sayajual #igshop #murah #fragrance #inspiredperfume #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumemalaysia #perfumewanita #perfumelelaki #perfumetravel #perfumewangi #jualonline #sayajualonline #kedaionline #jualmurah #royalteasedistributor


0

Si cantik manis & si abang2 hensem, nak keluar tu jangan lupa sembur #royalteaseperfume ye? Royaltease perfume bukan saje memberi wangian pada anda tetapi boleh menambah keyakinan anda ketika anda keluar rumah... Lagipun perfume royaltease yg bersize travel senang untuk dibawa kemana saje & kalis cahaya matahari.. Jangan risau jika penutup hilang sebab botol perfume hanya perlu twist & turn.. 😊
.
.
.
.
.
#perfumetahanlama #perfumemurah #perfumes #shopping #malaysia #wangi #colorpop #instashop #sayajual #igshop #murah #fragrance #inspiredperfume #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumemalaysia #perfumewanita #perfumelelaki #perfumetravel #perfumewangi #jualonline #sayajualonline #kedaionline #jualmurah #royalteasedistributor


0

Si cantik manis & si abang2 hensem, nak keluar tu jangan lupa sembur #royalteaseperfume ye? Royaltease perfume bukan saje memberi wangian pada anda tetapi boleh menambah keyakinan anda ketika anda keluar rumah... Lagipun perfume royaltease yg bersize travel senang untuk dibawa kemana saje & kalis cahaya matahari.. Jangan risau jika penutup hilang sebab botol perfume hanya perlu twist & turn.. 😊
.
.
.
.
.
#perfumetahanlama #perfumemurah #perfumes #shopping #malaysia #wangi #colorpop #instashop #sayajual #igshop #murah #fragrance #inspiredperfume #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumemalaysia #perfumewanita #perfumelelaki #perfumetravel #perfumewangi #jualonline #sayajualonline #kedaionline #jualmurah #royalteasedistributor


0

Si cantik manis & si abang2 hensem, nak keluar tu jangan lupa sembur #royalteaseperfume ye? Royaltease perfume bukan saje memberi wangian pada anda tetapi boleh menambah keyakinan anda ketika anda keluar rumah... Lagipun perfume royaltease yg bersize travel senang untuk dibawa kemana saje & kalis cahaya matahari.. Jangan risau jika penutup hilang sebab botol perfume hanya perlu twist & turn.. 😊
.
.
.
.
.
#perfumetahanlama #perfumemurah #perfumes #shopping #malaysia #wangi #colorpop #instashop #sayajual #igshop #murah #fragrance #inspiredperfume #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumemalaysia #perfumewanita #perfumelelaki #perfumetravel #perfumewangi #jualonline #sayajualonline #kedaionline #jualmurah #royalteasedistributor


0

Glamorous. Sexy. Sensual. Explore your most intimate dreams and desires with Euphoria for Women Eau de Parfum.
.
The fantasy of black orchid creates a captivating oriental fragrance that blends exotic fruits, seductive florals and a creamy signature.
#royalteaseperfume


0

πŸ’‹πŸ’‹#royalteaseperfume memang sangat unik.. nak tau sebab ape? πŸ‘‰sebab tidak memerlukan penutup.. 😱😱😱😱 πŸ‘‰anda x perlu risau penutup botol perfume anda hilangπŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
πŸ‘‰botol comel royal tease perfume ni hanya perlu TWIST & TURN..πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ πŸ‘‰anda boleh pakai dimane sahaje anda suke.. tidak perlu malu ketika pakai kerana botol yg sangat stylish..😘😘😘😘
πŸ‘‰botol royal tease perfume juga boleh ditukar2 wangian kegemaran anda.. πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
πŸ‘‰Harge pun murah je..πŸ€‘πŸ€‘πŸ€‘πŸ€‘
.
.
.
.
.
#perfumetahanlama #perfumemurah #perfumes #shopping #malaysia #wangi #colorpop #instashop #sayajual #igshop #murah #fragrance #inspiredperfume #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumemalaysia #perfumewanita #perfumelelaki #perfumetravel #perfumewangi #jualonline #sayajualonline #kedaionline #jualmurah #royalteasedistributor


1

Nak menambah keyakinan diri ketika temujanji? Just #twistandspray and you are good to go!
.
Dengan pilihan wangian #royalteaseperfume yg lebih dari 54 international brands, padankan dengan warna casing dengan gaya anda ❀️
.
So convenient, so chic it has to be Royaltease! 😘
.
.
.
.
.
#perfumetahanlama #perfumemurah #perfumes #shopping #malaysia #wangi #colorpop #instashop #sayajual #igshop #murah #fragrance #inspiredperfume #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumemalaysia #perfumewanita #perfumelelaki #perfumetravel #perfumewangi #jualonline #sayajualonline #kedaionline #jualmurah #royalteasedistributor


3

Hello everyoneee

Iolls nak bagitahu ni, selain daripada #royalteaseperfume , iolls juga ada menjual #naelofarhijab dan #victoriasecret ❀️❀️ Feel free to DM or WS me at 011-25534097 for any orders and inquiries 😘


3

Nak beli perfume lain tapi perfume lama masih banyak? Botol besar pula tu.. Dengan #royalteaseperfume , anda tak perlu setia dengan satu wangian.. Hanya twist & change mane2 perfume kesukaan di mana saje anda berada..😁😁
.
.
.
.
.
#perfumetahanlama #perfumemurah #perfumes #shopping #malaysia #wangi #colorpop #instashop #sayajual #igshop #murah #fragrance #inspiredperfume #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumemalaysia #perfumewanita #perfumelelaki #perfumetravel #perfumewangi #jualonline #sayajualonline #kedaionline #jualmurah #royalteasedistributor


3

#Repost @trulyimanazlan with @get_repost
・・・
#Repost @royalteasehq with @repostapp
・・・
Burberry Body ❀️
The scent has top notes of fresh green absinthe, illuminating elegant peach and refined freesia. The floral bouquet of natural rose absolute and iris blends gently with subtle warm tones cof sandalwood to form the heart notes. Woody cashmeran, creamy vanilla, sensual amber and musk compose the base notes of this unique and seductive fragrance β€’
INSTOCKS! DM to purchase ya πŸ’•
#royalteasebrunei
#royalteaseperfume
#royalteasedistributor


0

#Repost @trulyimanazlan with @get_repost
・・・
#Repost @royalteasehq with @repostapp
・・・
Versace Bright Crystal : is a fresh, sensual blend of refreshing chilled yuzu and pomegranate mingled with soothing blossoms of peony, magnolia and lotus flower, warmed with notes of musk and amber
.
So it suits those who are sensual and love the musky kind of frangrance ✨
DM to purchase
#royalteasebrunei
#royalteasedistributor
#royalteaseperfume


0

#Repost @trulyimanazlan with @get_repost
・・・
#Repost @royalteasehq with @repostapp
・・・
Have you met Black Opium from YSL? Always been our Favourite! 😍
.
If you are looking for Vanilla- scented fragrance, then Black Opium from YSL is the best choice! ❀️
β€’
β€’
I have this scent instock! DM to purchase
#royalteasebrunei
#royalteaseperfume
#royalteasedistributor


0

#Repost @trulyimanazlan with @get_repost
・・・
Great deal for you to grab for this Festive Season! Raya is just around the corner! DM to purchase!❀️❀️❀️❀️❀️
β€’
#royalteasedistributor
#royalteaseperfume
#royalteasebrunei


0