#SIDshaklee

Instagram photos and videos

#sidshaklee#shaklee#badansihatpoketsihat#shakleeagent#produkkecantikanorganik#produkkesihatan#produkkecantikan#kesihatan#promosiraya#sayajual#konsultan_kesihatan#teaminstaMF#shakleemurah#shakleeterengganu#shakleekemaman#shakleereadystock#shakleepekan#ump#fattzura#neelofa#ctdk#shakleelovers#shakleepahang

Hashtags #SIDshaklee for Instagram

Bismillahhirrahmannirrahim
.
Semoga Allah permudahkan

#bisnesspassion #sidshaklee #shakleecheras #shakleekajang #dropshipperwanted


0

"Ayang, kenapa tak kurus macam sebelum mengandung?" ๐Ÿ˜กAbang baca menyusu membakar kalori. 500 kalori setiap kali menyusu. Tapi kenapa ayang idok jua kurus ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜œ.
-
Ada orang yang walaupun tak menyusukan secara ekslusif tapi badan maintain slim dan lengok badan mengancam! Huwaaa stress mak ๐Ÿ™„.
-
Realiti yang harus diakui, tak semua orang mempunyai badan yang sama.
-
Dalam misi nak tampil menawan, SET SLIM SHAKLEE merupakan pilihan terbaik untuk ibu yang menyusu. Amat bagus anda tak akan rebounce walaupun selepas anda berhenti mengamalkan set ini.
-
1-Lecithin
.
Lecithin merupakan vitamin yang membantu memecahkan lemak daripada makanan yang telah kita makan. Istilah lain adalah mengemulsikan lemak-lemak tersebut.
-
Kalau kita makan makanan seperti nasi lemak, masak lemak dan apa-apa yang berlemak, boleh ambil 6 biji Lecithin sesudah makan untuk membuang semua lemak tersebut.
-
Walaupun Lecithin bersifat sebagai pemecah lemak, ia tidak memecahkan lemak bayi. Baby mano ado lemak ๐Ÿ˜ฌ.
-

2. Alfalfa

Alfalfa Shaklee membantu membersihkan usus supaya semua sisa makanan yang termendap di dalam usus dapat dibuang. Istilah lain yang lebih glamor, detox. Alfalfa juga membantu sebagai pelawas.
-
Kenapa penting usus bersih?
-
Hanya usus yang bersih dapat menyerap semua nutrisi dari makanan yang kita ambil. Kalau usus tu kotor, berkeladak dengan segala macam toksin dan lemak, usus tidak dapat menyerap nutrisi dengan baik.
-
Dalam aspek pelangsingan badan, usus yang bersih dapat menyerap nutrisi dengan baik. Ini akan membantu organ yang bekerja membakar lemak untuk menjadi lebih efisien.
-
.
3. ESP Shaklee
-
Kadang-kadang, takde ribut takde angin, kita selalu jer lapar setiap sejam. Kalau kita jenis begini, ESP sangatlah bagus. Bila minum ESP waktu pagi, biasanya saya sampai ke jam 1 petang pun masih tak lapar.
-
-
Untuk lebih berkesan, ibu dicadangkan mengambil OMEGAGUARD. Bukan sahaja mencairkan lemak. Bahkan fokuskan otak ibu dan sangat la bagus untuk sel otak dan saraf mata baby. Baby genius, mama slim !
-

#sayajual
#promosiraya
#kesihatan
#produkkecantikan
#produkkecantikanorganik
#produkkesihatan
#sidshaklee
#shaklee
#shakleeagent
#badansihatpoketsihat
#konsultan_kesih


0

NAK CANTIK TAPI NAK BAJET

Meh sini akak nak bagitau, bukan mahal mana pon... Kalau korang boleh spent harga ratus n ribu untuk make up n skincare berjenama kenapa tak boleh spent 60 sen sehari untuk kulit cantik?

Mahal sangat ke 60 sen tu? Ker murah sangat sampai korang rasa tak perlu & tak percaya?

Kak suri
๐Ÿ“ฒ 0142745884
#SIDShaklee
#Trusteddustributer
#cikmisiSIDshaklee
#setcantishaklee
#setdetoxshaklee
#VITAMINCSHAKLEE
#akakpakaiakakjual


0

JERAWAT CEPAT SURUT & NO MORE BERSIN PAGI2.
.

Dengan vitamin C, alhamdulillah PROBLEM SOLVED! โค๏ธ๐ŸŒน
:
Antara feedback customer lain yang amalkan vitamin C ni termasuklah:
.
.
๐ŸŒผKulit menjadi semakin cerah & lembut.
๐ŸŒผ Tona kulit menjadi lebih sekata.
๐ŸŒผ Masalah kulit sunburn dapat diatasi.
๐ŸŒผ Kesihatan tulang, gusi dan gigi terpelihara.
๐ŸŒผ Imunisasi tubuh menjadi lebih kuat.
๐ŸŒผ Masalah jerawat dapat diatasi.
๐ŸŒผ Penghasilan Collagen dalam badan dapat dirangsang. :
Haa, untuk dapatkan Shaklee with best service and consultation, risik2 je kat sini tauโฌ
.
.
๐Ÿ“ฒ 014-8177013
๐Ÿ“ฒ IG PAGE : @healthybeauty_ina
FB : Ina Amalina (TE)

#amalinashaklee2u


3

PICTURES WORTH A THOUSAND WORDS

Nak kurus tapi FAILED
Senaman FAILED
Jaga makan FAILED
Makan suplemen FAILED
Kalau korang ada masaalah ni mari akak bantu

Seyes akak bantu yg seyes saja... Yang main2 go away
I am focusing org yg seyes.

Klik link ini
www.wasap.my/60142745884
#iamcikmisi
#SIDShaklee
#Trusteddustributer
#setdetoxshaklee
#detoxrule
#setdetoxbajet
#setdetoxpremium
#onlyforseriouspeople


0

SLIMMING CARA SELAMAT DAN BERKESAN
.
Hari nie Atin nk share tentang konsep mudah dgn KURUS DENGAN SUPLEMENT SHAKLEE.
.
Ini antara produk HOT DEMAND yang atin suggest untuk customer yang ingin menurunkan berat badan atau mendapatkan berat badan yang ideal..
.
Ada 3 konsep yang berlaku semasa proses SLIMMING SHAKLEE
.
๐Ÿ’‹ Step 1โžก๏ธ Bakar
.
๐Ÿ’‹ Step 2โžก๏ธ Buang
.
๐Ÿ’‹ Step 3โžก๏ธ Bina
.
.
โžก๏ธOMEGA GUARD
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Bertindak sebagai pemecah lemak.
Ia akan BURN semua lemak yang tidak diperlukan dalam badan kita tidak kira sama ada di bahagian lengan,punggung,perut dan peha.
.
โžก๏ธHERBALAX
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Ia dapat membantu proses pembuangan lemak yang telah dibakar oleh OMEGA GUARD tadi..
.
โžก๏ธCINCH / ESP
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Bertindak untuk membina muscle supaya metabolisma tinggi dan dapat mengurangkan lemak yang telah di bakar.. selain itu, CINCH dapat mengurangkan kesan gelebeh pada badan kita...means bertindak untuk reshape semula badan kita.
.

JOM SLIM BERSAMA SUPLEMENT SHAKLEE..premium consultation yg semestinya khas untuk customer atin :-)
.

Fatin Ahmad l 010-8032217๐Ÿ“ฒ
.
Fatin Ahmad l 010-8032217๐Ÿ“ฒ
.
Fatin Ahmad l 010-8032217๐Ÿ“ฒ
.
Shaklee Independent Distributor.
.
A wife l Mommy Medina l WAHM ๐Ÿ˜˜
.
#shakleebatupahat
#shakleeparitsulong
#shakleebandarbatupahat
#shakleesimpanglima
#shakleepeserai
#shakleesrisulong
#shakleeuthm
#shaklee #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleebatupahat #shakleeeffect #esp #espshaklee #setslimmingshaklee #setkurus #setkurusshaklee #agenshaklee #sidshaklee #testimonishaklee #testimonisetkurus #cantiksebelumrayani


0

SLIMMING CARA SELAMAT DAN BERKESAN
.
Hari nie Atin nk share tentang konsep mudah dgn KURUS DENGAN SUPLEMENT SHAKLEE.
.
Ini antara produk HOT DEMAND yang atin suggest untuk customer yang ingin menurunkan berat badan atau mendapatkan berat badan yang ideal..
.
Ada 3 konsep yang berlaku semasa proses SLIMMING SHAKLEE
.
๐Ÿ’‹ Step 1โžก๏ธ Bakar
.
๐Ÿ’‹ Step 2โžก๏ธ Buang
.
๐Ÿ’‹ Step 3โžก๏ธ Bina
.
.
โžก๏ธOMEGA GUARD
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Bertindak sebagai pemecah lemak.
Ia akan BURN semua lemak yang tidak diperlukan dalam badan kita tidak kira sama ada di bahagian lengan,punggung,perut dan peha.
.
โžก๏ธHERBALAX
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Ia dapat membantu proses pembuangan lemak yang telah dibakar oleh OMEGA GUARD tadi..
.
โžก๏ธCINCH / ESP
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Bertindak untuk membina muscle supaya metabolisma tinggi dan dapat mengurangkan lemak yang telah di bakar.. selain itu, CINCH dapat mengurangkan kesan gelebeh pada badan kita...means bertindak untuk reshape semula badan kita.
.

JOM SLIM BERSAMA SUPLEMENT SHAKLEE..premium consultation yg semestinya khas untuk customer atin :-)
.

Fatin Ahmad l 010-8032217๐Ÿ“ฒ
.
Fatin Ahmad l 010-8032217๐Ÿ“ฒ
.
Fatin Ahmad l 010-8032217๐Ÿ“ฒ
.
Shaklee Independent Distributor.
.
A wife l Mommy Medina l WAHM ๐Ÿ˜˜
.
#shakleebatupahat
#shakleeparitsulong
#shakleebandarbatupahat
#shakleesimpanglima
#shakleepeserai
#shakleesrisulong
#shakleeuthm
#shaklee #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleebatupahat #shakleeeffect #esp #espshaklee #setslimmingshaklee #setkurus #setkurusshaklee #agenshaklee #sidshaklee #testimonishaklee #testimonisetkurus #cantiksebelumrayani


1

SLIMMING CARA SELAMAT DAN BERKESAN
.
Hari nie Atin nk share tentang konsep mudah dgn KURUS DENGAN SUPLEMENT SHAKLEE.
.
Ini antara produk HOT DEMAND yang atin suggest untuk customer yang ingin menurunkan berat badan atau mendapatkan berat badan yang ideal..
.
Ada 3 konsep yang berlaku semasa proses SLIMMING SHAKLEE
.
๐Ÿ’‹ Step 1โžก๏ธ Bakar
.
๐Ÿ’‹ Step 2โžก๏ธ Buang
.
๐Ÿ’‹ Step 3โžก๏ธ Bina
.
.
โžก๏ธOMEGA GUARD
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Bertindak sebagai pemecah lemak.
Ia akan BURN semua lemak yang tidak diperlukan dalam badan kita tidak kira sama ada di bahagian lengan,punggung,perut dan peha.
.
โžก๏ธHERBALAX
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Ia dapat membantu proses pembuangan lemak yang telah dibakar oleh OMEGA GUARD tadi..
.
โžก๏ธCINCH / ESP
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Bertindak untuk membina muscle supaya metabolisma tinggi dan dapat mengurangkan lemak yang telah di bakar.. selain itu, CINCH dapat mengurangkan kesan gelebeh pada badan kita...means bertindak untuk reshape semula badan kita.
.

JOM SLIM BERSAMA SUPLEMENT SHAKLEE..premium consultation yg semestinya khas untuk customer atin :-)
.

Fatin Ahmad l 010-8032217๐Ÿ“ฒ
.
Fatin Ahmad l 010-8032217๐Ÿ“ฒ
.
Fatin Ahmad l 010-8032217๐Ÿ“ฒ
.
Shaklee Independent Distributor.
.
A wife l Mommy Medina l WAHM ๐Ÿ˜˜
.
#shakleebatupahat
#shakleeparitsulong
#shakleebandarbatupahat
#shakleesimpanglima
#shakleepeserai
#shakleesrisulong
#shakleeuthm
#shaklee #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleebatupahat #shakleeeffect #esp #espshaklee #setslimmingshaklee #setkurus #setkurusshaklee #agenshaklee #sidshaklee #testimonishaklee #testimonisetkurus #cantiksebelumrayani


0

MINUMAN ISOTONIK TANPA GAS
.
๐Ÿน PERFORMANCE DRINK (PD)
-
Merupakan minuman isotonik yang ISTIMEWA dan lain dari di pasaran?
.
KENAPA?

sbb ianya TIADA KARBONAT dan SANGAT KURANG KANDUNGAN GULANYA
.
๐ŸŒŸ PD membantu mengelakkan dehidrasi kulit kerana ianya mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi dengan lebih baik berbanding air. ๐ŸŒŸ PD akan seimbangkan proses kehilangan air dalam badan, jadi badan kekal rasa segar and dapat lah mengurangkan rasa dahaga.
-
Sangat disarankan mengambil PD pada BULAN PUASA untuk kekal hidrat dan bertenaga!
.
.
Berminatโ“
.
Jom dapatkan Meal Shakes Shaklee ni dengan harga promosi sekarang jugaโ—๏ธ
.
Wassap k.lin tau๐Ÿ˜‰
.
ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—
ORDER HERE ๐Ÿ“ฒ 0162715161
ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร— .
#shaklee #performancedrinkshaklee #pdshaklee #minumantenagashaklee #minumanisotonikshaklee #tenagaketikapuasa #supplementketikapuasa #hilangkandahagaketikapuasa #shakleekajang #shakleesemenyih #shakleebangi #shakleemalaysia #sayajualshaklee #shakleemurah #sidshaklee


0

MINUMAN ISOTONIK TANPA GAS
.
๐Ÿน PERFORMANCE DRINK (PD)
-
Merupakan minuman isotonik yang ISTIMEWA dan lain dari di pasaran?
.
KENAPA?

sbb ianya TIADA KARBONAT dan SANGAT KURANG KANDUNGAN GULANYA
.
๐ŸŒŸ PD membantu mengelakkan dehidrasi kulit kerana ianya mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi dengan lebih baik berbanding air. ๐ŸŒŸ PD akan seimbangkan proses kehilangan air dalam badan, jadi badan kekal rasa segar and dapat lah mengurangkan rasa dahaga.
-
Sangat disarankan mengambil PD pada BULAN PUASA untuk kekal hidrat dan bertenaga!
.
.
Berminatโ“
.
Jom dapatkan Meal Shakes Shaklee ni dengan harga promosi sekarang jugaโ—๏ธ
.
Wassap k.lin tau๐Ÿ˜‰
.
ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—
ORDER HERE ๐Ÿ“ฒ 0162715161
ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร— .
#shaklee #performancedrinkshaklee #pdshaklee #minumantenagashaklee #minumanisotonikshaklee #tenagaketikapuasa #supplementketikapuasa #hilangkandahagaketikapuasa #shakleekajang #shakleesemenyih #shakleebangi #shakleemalaysia #sayajualshaklee #shakleemurah #sidshaklee


0

MINUMAN ISOTONIK TANPA GAS
.
๐Ÿน PERFORMANCE DRINK (PD)
-
Merupakan minuman isotonik yang ISTIMEWA dan lain dari di pasaran?
.
KENAPA?

sbb ianya TIADA KARBONAT dan SANGAT KURANG KANDUNGAN GULANYA
.
๐ŸŒŸ PD membantu mengelakkan dehidrasi kulit kerana ianya mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi dengan lebih baik berbanding air. ๐ŸŒŸ PD akan seimbangkan proses kehilangan air dalam badan, jadi badan kekal rasa segar and dapat lah mengurangkan rasa dahaga.
-
Sangat disarankan mengambil PD pada BULAN PUASA untuk kekal hidrat dan bertenaga!
.
.
Berminatโ“
.
Jom dapatkan Meal Shakes Shaklee ni dengan harga promosi sekarang jugaโ—๏ธ
.
Wassap k.lin tau๐Ÿ˜‰
.
ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—
ORDER HERE ๐Ÿ“ฒ 0162715161
ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร— .
#shaklee #performancedrinkshaklee #pdshaklee #minumantenagashaklee #minumanisotonikshaklee #tenagaketikapuasa #supplementketikapuasa #hilangkandahagaketikapuasa #shakleekajang #shakleesemenyih #shakleebangi #shakleemalaysia #sayajualshaklee #shakleemurah #sidshaklee


0

PERFECTING SKIN TONER
Bebaskan kulit anda dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran dan tunjukkan kepada dunia, diri anda yang lebih cerah, berseri. Lakukan lebih daripada biasa untukย membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisibersama dengan campuran vitamin penting, polifenol, dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+ยฎ๏ธ, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Meremajakan

#sayajual
#promosiraya
#kesihatan
#produkkecantikan
#produkkecantikanorganik
#produkkesihatan
#sidshaklee
#shaklee
#shakleeagent
#badansihatpoketsihat
#konsultan_kesihatan
#teaminstaMF
#followigkonsultan_kesihatan
#badansihatpoketsihat
0138363103 #ipreview @preview.app


0

Minyak Ikan Terbaik Di Dunia

Mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak.
.

Kelebihan dan Kebaikan Omega Guard Shaklee
. ๐Ÿ Menggalakkan pertumbuhan mental untuk orang dewasa dan kanak-kanak .
๐Ÿ Mengurangkan paras kolesterol dan tekanan darah .
๐Ÿ Mengurangkan risiko sakit jantung .
๐Ÿ Mengurangkan risiko kanser payudara, prostat dan usus .
๐Ÿ Mengurangkan radang sendi . .

Kelebihan dan Kebaikan Omega Guard Shaklee Untuk Kanak-Kanak . .
๐Ÿ’ก Amat penting bagi perkembangan dan fungsi otak .
๐Ÿ’ก Meningkatkan sistem imunisasi .
๐Ÿ’ก Menapis segala virus dan bakteria daripada badan .
๐Ÿ’ก Kanak-kanak yang mengambil Omega-3 sejak kecil dapat mengurangkan jangkitan pernafasan.
.

#sayajual
#promosiraya
#kesihatan
#produkkecantikan
#produkkecantikanorganik
#produkkesihatan
#sidshaklee
#shaklee
#shakleeagent
#badansihatpoketsihat
#konsultan_kesihatan
#teaminstaMF
#followigkonsultan_kesihatan
#badansihatpoketsihat
0138363103
#ipreview @preview.app


0

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung ๐Ÿคฐ๐Ÿป
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* โ€ข Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
โ€ข Membantu sistem memori dan fokus
โ€ข Merupakan pelengkap nutrisi
โ€ข Membantu melambatkan proses penuaan
โ€ข Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
โ€ข Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX ๐Ÿ‘๐Ÿป Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen๐Ÿ˜
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
0136480853 ๐Ÿ˜Š
Atau tekan link kat bio ๐Ÿ˜Š
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung ๐Ÿคฐ๐Ÿป
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* โ€ข Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
โ€ข Membantu sistem memori dan fokus
โ€ข Merupakan pelengkap nutrisi
โ€ข Membantu melambatkan proses penuaan
โ€ข Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
โ€ข Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX ๐Ÿ‘๐Ÿป Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen๐Ÿ˜
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
0136480853 ๐Ÿ˜Š
Atau tekan link kat bio ๐Ÿ˜Š
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung ๐Ÿคฐ๐Ÿป
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* โ€ข Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
โ€ข Membantu sistem memori dan fokus
โ€ข Merupakan pelengkap nutrisi
โ€ข Membantu melambatkan proses penuaan
โ€ข Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
โ€ข Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX ๐Ÿ‘๐Ÿป Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen๐Ÿ˜
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
0136480853 ๐Ÿ˜Š
Atau tekan link kat bio ๐Ÿ˜Š
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

ESP
ESP adalah protein. Jika dilihat pada carta piramid makanan, protein boleh didapati dari sumber tenusu atau daging dan makanan laut. Tapi cara kita memasak selalunya telah memusnahkan protein dalam makanan tersebut. Protein akan termusnah pada suhu melebihi 37 darjah celcius.
ESP menyebabkan susu badan menjadi lebih pekat seakanยฒ creamier Bayi yang minum susu ibu pula akan kenyang lebih lama. Protein ESP membantu pertumbuhan selยฒ bayi dengan lebih baik di samping memberi tenaga kepada ibu. Bonus buat ibu menyusu, kulit akan menjadi gebu, parutยฒ memudar dan sebarang luka akan lebih cepat sembuh dengan pengambilan ESP. ESP ni memang terkenal sebagai ejen yang membantu menambah dan memekatkan susu ibu.

Alfalfa
Alfalfa tergolong dalam kalangan galactagogue yakni herba yang mampu meningkatkan penghasilan susu badan. Selain alfalfa, halba dan adas juga tergolong sebagai galactogogue dan menjadi bahan dalam teh penambah susu badan yang terdapat di pasaran.
Selain itu, alfalfa juga memberi tenaga kepada ibu. Di samping ianya turut membantu masalah keputihan yang kerap menyerang kaum wanita.

#sidshaklee
#shaklee
#shakleeagent
#badansihatpoketsihat
#konsultan_kesihatan
#teaminstaMF
#sayajual
#promosiraya
#kesihatan
#produkkecantikan
#produkkecantikanorganik
#produkkesihatan
#followigkonsultan_kesihatan
#badansihatpoketsihat
0138363103 #ipreview @preview.app


0

Pencuci mukaย Shakleeย terkini 3-dalam-1, tanpa sabun, pembersih pH yang seimbang .

Sangat sesuai digunakan untukย kulitkita supaya awet muda & jelita.

Ia merupakan gabungan vitamin dan polifenolย yang dipatenkan dengan alga untuk โœ”๏ธMengelupas โœ”๏ธMembersihkan โœ”๏ธMenyediakanย kulit.

Produk YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser adalah โœ”๏ธ100% berasaskan tumbuhan. Tak perlu risau bahan kimia yang menyebabkan kanser & merosakkan buah pinggang.
โœ”๏ธTiada kekejaman dilakukan terhadap haiwan melalui ujian klinikal.
โœ”๏ธDan bebas gluten.

#sayajual
#promosiraya
#kesihatan
#produkkecantikan
#produkkecantikanorganik
#produkkesihatan
#sidshaklee
#shaklee
#shakleeagent
#badansihatpoketsihat
#konsultan_kesihatan
#teaminstaMF
#followigkonsultan_kesihatan
#badansihatpoketsihat
0138363103 #ipreview @preview.app


0

Pencuci mukaย Shakleeย terkini 3-dalam-1, tanpa sabun, pembersih pH yang seimbang .

Sangat sesuai digunakan untukย kulitkita supaya awet muda & jelita.

Ia merupakan gabungan vitamin dan polifenolย yang dipatenkan dengan alga untuk โœ”๏ธMengelupas โœ”๏ธMembersihkan โœ”๏ธMenyediakanย kulit.

Produk YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser adalah โœ”๏ธ100% berasaskan tumbuhan. Tak perlu risau bahan kimia yang menyebabkan kanser & merosakkan buah pinggang.
โœ”๏ธTiada kekejaman dilakukan terhadap haiwan melalui ujian klinikal.
โœ”๏ธDan bebas gluten.

#sayajual
#promosiraya
#kesihatan
#produkkecantikan
#produkkecantikanorganik
#produkkesihatan
#sidshaklee
#shaklee
#shakleeagent
#badansihatpoketsihat
#konsultan_kesihatan
#teaminstaMF
#followigkonsultan_kesihatan
#badansihatpoketsihat
0138363103 #ipreview @preview.app


0

KURUS 3 FASA DGN SHAKLEE๐Ÿ˜ฑ
.
1๏ธโƒฃ FASA BAKAR LEMAK
-Omega Guard/Lecithin
๐Ÿ”ฅBakar lemak yang tak perlu dalam badan especially yang dah lama tersimpan.
.
2๏ธโƒฃ FASA DETOX
-Herb Lax/Alfalfa
๐Ÿ”ฅBantu singkirkan lemak, lawaskan pembuangan, and detox keluar lemak2 dalam badan.
.
3๏ธโƒฃ FASA BINA OTOT MENGGELEBEH
-ESP/Cinch
๐Ÿ”ฅKalau jenis yang selera makan tak terkawal, ESP sesuai untuk memberikan rasa kenyang dan mengelakkan diri dari kerap mengunyah sepanjang hari, selain ESP akan bina balik otot yg menggelebeh, untuk fit kan balik body korang.
.
Apakah kelebihan Supplement Kurus Shaklee nie?โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ
.
๐Ÿ‘ Merendahkan paras kolestrol
๐Ÿ‘ Mencegah salur darah dari tersumbat
๐Ÿ‘ Mengelakkan masalah obesiti
๐Ÿ‘ Menguatkan daya ingatan
๐Ÿ‘Mengawal nafsu makan
๐Ÿ‘ Membakar lemak dengan cepat
๐Ÿ‘ Meningkatkan metabolisme
๐Ÿ‘ Mencuci usus
๐Ÿ‘ Mengatasi masalah sembelit
๐Ÿ‘ Melembutkan najis, lebih lawas
๐Ÿ‘ Membina otot menggelebeh
๐Ÿ‘ Melicinkan kulit, menjadikan kulit kelihatan pinkish semula jadi
.
Siapa nak kurus mmg Aida sangat suggest untuk consume antara 3 items nie untuk dapatkan hasil yg cepat & berkesan. Siapa yang nak kecikkan peha, lengan, selulit pon boleh sbb dia akan bantu bakar lemak2 yang tak perlu. Sbb some people yang dah kurus, tapi ada certain2 part tu masih berlemak/menggelebeh kan, mmg supplement nie sangat membantu.
.
Tapi kalau korang ada bajet and tak tau mana sesuai untuk korang jangan segan2 utk whatsapp Aida okay. ๐Ÿ˜˜
.
.
Aida
01136330547
Your trusted SID

#shaklee #omegaguardshaklee #lecithinshaklee #herblaxshaklee #alfalfashaklee #espshaklee #cinchshaklee #kurusdgnshaklee #setkurusshaklee #supplementkurus #supplementbakarlemak #supplementdetox #shakleeperak #shakleeipoh #shakleemanjung #shakleemalaysia #supplementshaklee #sayajualshaklee #sidshaklee #posseluruhmalaysia #testimonikurusshaklee #shakleejohor #shakleeuitm #shakleekelantan #shakleesarawak #shakleesabah #shakleeterengganu #shakleepenang


0

Minuman hidrasi tulen - sehelum, semasa dan selepas latihan
.
Penyahhidratan merupakan penyebab biasa bagi kelesuan dan tahap pencapaian yang kurang memberangsangkan bagi para atlet.
.
Ianya telah terbukti secara klinikal untuk menyokong tahap hidrasi berbanding air. Ia mengandungi lebih banyak elektrolit dan menyalurkan lebih banyak tenaga berbanding jenama minuman hidrasi yang lain.
.
Campuran Elektrolit Opti-AYTE โ„ข๏ธ proprietari dengan campuran unik karbohidrat Shaklee dapat memberikan tenaga segera dan berkekalan bagi menyokong hidrasi optimum.
.
#sidshaklee
#shaklee
#shakleeagent
#badansihatpoketsihat
#konsultan_kesihatan
#teaminstaMF#sayajual
#promosiraya
#kesihatan
#produkkecantikan
#produkkecantikanorganik
#produkkesihatan #ipreview @preview.app


0

Sekarang ni semakin kecohkan isu produk-produk founder timbang kilo. .
Hurmm... biarlah diorang. Yang penting produk kita ni dijamin selamat. Ada ujian klinikal, ada Landmark Study. .
Tak payah dah nak cucuk sana sini nak bagi putih melepak halus mulus segala bagai. Amalkan 2 benda ni je tiap-tiap hari, in sha Allah... perubahannya, anda sendiri yang akan rasa. .
#esp
#vitaminc
#setkulitcantik
#shaklee
#shakleemalaysia
#shakleemurah
#shakleekotabharu
#sidshaklee
#shakleekelantan


0

.
Apa kelebihan MEALSHAKE ni?
.
Mealshake sediakan hidangan yang lengkap dengan vitamin, mineral dan asid amino yang diperlukan oleh badan kita. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi seperti buahan, sayuran, kacang soya dan lactalbumin (sejenis susu). Lactalbumin mengandungi protein yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh daripada peringkat bayi sehingga dewasa.
.
Antara manfaat utama MEALSHAKE:
.
๐Ÿ’– Mempunyai nutrisi lengkap 24 jenis vitamin dan mineral yang diperlukan.
.
๐Ÿ’– Kaya dengan protein untuk pembinaan sel-sel badan dan otot.
.
๐Ÿ’– Mengandungi asid folik, kalsium, biotin dan magnesium yang diperlukan oleh badan untuk membina tulang yang kuat semasa proses tumbesaran.
.
๐Ÿ’– Kaya dengan serat larut untuk membantu proses membuang.
.
๐Ÿ’– Tidak mengandungi pewarna dan gula tiruan.
.
Bagaimana MEALSHAKE dapat Membantu Masalah Sembelit?
.
MEALSHAKE mempunyai serat larut yang sangat membantu dalam proses pembuangan. Selain itu, ia juga mengandungi magnesium yang membantu proses pergerakan usus yang normal. Magnesium ni juga berfungsi untuk tarik air masuk ke dalam usus dan sekaligus buatkan najis lebih lembut dan senang untuk dibuang.
.
Jadi, jangan tunggu lama-lama. Meh cuba mealshake untuk atasi masalah sembelit anak anda sekarang. .
Wasap kakak utk info lanjut ๐Ÿ˜
0199644664
.
#mealshake #sembelit #seleramakan #tambahberat #weightgain #vitamin #susu #vanilla #pengedarshakleekuantan #agenshakleekuantan #codkuantan #fareedafaris #sidshaklee #laraalana #yusufiskandar #aaisyahdhiarana #ump
.
#shakleekuantan #shakleepahang #shakleemurah #shakleecodkuantan #shakleereadystock #shakleepekan #shakleeump #shakleekemaman #fattzura #neelofa #ctdk #shakleelovers #shakleeterengganu


1

.
Apa kelebihan MEALSHAKE ni?
.
Mealshake sediakan hidangan yang lengkap dengan vitamin, mineral dan asid amino yang diperlukan oleh badan kita. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi seperti buahan, sayuran, kacang soya dan lactalbumin (sejenis susu). Lactalbumin mengandungi protein yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh daripada peringkat bayi sehingga dewasa.
.
Antara manfaat utama MEALSHAKE:
.
๐Ÿ’– Mempunyai nutrisi lengkap 24 jenis vitamin dan mineral yang diperlukan.
.
๐Ÿ’– Kaya dengan protein untuk pembinaan sel-sel badan dan otot.
.
๐Ÿ’– Mengandungi asid folik, kalsium, biotin dan magnesium yang diperlukan oleh badan untuk membina tulang yang kuat semasa proses tumbesaran.
.
๐Ÿ’– Kaya dengan serat larut untuk membantu proses membuang.
.
๐Ÿ’– Tidak mengandungi pewarna dan gula tiruan.
.
Bagaimana MEALSHAKE dapat Membantu Masalah Sembelit?
.
MEALSHAKE mempunyai serat larut yang sangat membantu dalam proses pembuangan. Selain itu, ia juga mengandungi magnesium yang membantu proses pergerakan usus yang normal. Magnesium ni juga berfungsi untuk tarik air masuk ke dalam usus dan sekaligus buatkan najis lebih lembut dan senang untuk dibuang.
.
Jadi, jangan tunggu lama-lama. Meh cuba mealshake untuk atasi masalah sembelit anak anda sekarang. .
Wasap kakak utk info lanjut ๐Ÿ˜
0199644664
.
#mealshake #sembelit #seleramakan #tambahberat #weightgain #vitamin #susu #vanilla #pengedarshakleekuantan #agenshakleekuantan #codkuantan #fareedafaris #sidshaklee #laraalana #yusufiskandar #aaisyahdhiarana #ump
.
#shakleekuantan #shakleepahang #shakleemurah #shakleecodkuantan #shakleereadystock #shakleepekan #shakleeump #shakleekemaman #fattzura #neelofa #ctdk #shakleelovers #shakleeterengganu


3

.
Apa kelebihan MEALSHAKE ni?
.
Mealshake sediakan hidangan yang lengkap dengan vitamin, mineral dan asid amino yang diperlukan oleh badan kita. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi seperti buahan, sayuran, kacang soya dan lactalbumin (sejenis susu). Lactalbumin mengandungi protein yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh daripada peringkat bayi sehingga dewasa.
.
Antara manfaat utama MEALSHAKE:
.
๐Ÿ’– Mempunyai nutrisi lengkap 24 jenis vitamin dan mineral yang diperlukan.
.
๐Ÿ’– Kaya dengan protein untuk pembinaan sel-sel badan dan otot.
.
๐Ÿ’– Mengandungi asid folik, kalsium, biotin dan magnesium yang diperlukan oleh badan untuk membina tulang yang kuat semasa proses tumbesaran.
.
๐Ÿ’– Kaya dengan serat larut untuk membantu proses membuang.
.
๐Ÿ’– Tidak mengandungi pewarna dan gula tiruan.
.
Bagaimana MEALSHAKE dapat Membantu Masalah Sembelit?
.
MEALSHAKE mempunyai serat larut yang sangat membantu dalam proses pembuangan. Selain itu, ia juga mengandungi magnesium yang membantu proses pergerakan usus yang normal. Magnesium ni juga berfungsi untuk tarik air masuk ke dalam usus dan sekaligus buatkan najis lebih lembut dan senang untuk dibuang.
.
Jadi, jangan tunggu lama-lama. Meh cuba mealshake untuk atasi masalah sembelit anak anda sekarang. .
Wasap kakak utk info lanjut ๐Ÿ˜
0199644664
.
#mealshake #sembelit #seleramakan #tambahberat #weightgain #vitamin #susu #vanilla #pengedarshakleekuantan #agenshakleekuantan #codkuantan #fareedafaris #sidshaklee #laraalana #yusufiskandar #aaisyahdhiarana #ump
.
#shakleekuantan #shakleepahang #shakleemurah #shakleecodkuantan #shakleereadystock #shakleepekan #shakleeump #shakleekemaman #fattzura #neelofa #ctdk #shakleelovers #shakleeterengganu


1

.
Apa kelebihan MEALSHAKE ni?
.
Mealshake sediakan hidangan yang lengkap dengan vitamin, mineral dan asid amino yang diperlukan oleh badan kita. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi seperti buahan, sayuran, kacang soya dan lactalbumin (sejenis susu). Lactalbumin mengandungi protein yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh daripada peringkat bayi sehingga dewasa.
.
Antara manfaat utama MEALSHAKE:
.
๐Ÿ’– Mempunyai nutrisi lengkap 24 jenis vitamin dan mineral yang diperlukan.
.
๐Ÿ’– Kaya dengan protein untuk pembinaan sel-sel badan dan otot.
.
๐Ÿ’– Mengandungi asid folik, kalsium, biotin dan magnesium yang diperlukan oleh badan untuk membina tulang yang kuat semasa proses tumbesaran.
.
๐Ÿ’– Kaya dengan serat larut untuk membantu proses membuang.
.
๐Ÿ’– Tidak mengandungi pewarna dan gula tiruan.
.
Bagaimana MEALSHAKE dapat Membantu Masalah Sembelit?
.
MEALSHAKE mempunyai serat larut yang sangat membantu dalam proses pembuangan. Selain itu, ia juga mengandungi magnesium yang membantu proses pergerakan usus yang normal. Magnesium ni juga berfungsi untuk tarik air masuk ke dalam usus dan sekaligus buatkan najis lebih lembut dan senang untuk dibuang.
.
Jadi, jangan tunggu lama-lama. Meh cuba mealshake untuk atasi masalah sembelit anak anda sekarang. .
Wasap kakak utk info lanjut ๐Ÿ˜
0199644664
.
#mealshake #sembelit #seleramakan #tambahberat #weightgain #vitamin #susu #vanilla #pengedarshakleekuantan #agenshakleekuantan #codkuantan #fareedafaris #sidshaklee #laraalana #yusufiskandar #aaisyahdhiarana #ump
.
#shakleekuantan #shakleepahang #shakleemurah #shakleecodkuantan #shakleereadystock #shakleepekan #shakleeump #shakleekemaman #fattzura #neelofa #ctdk #shakleelovers #shakleeterengganu


1

.
Apa kelebihan MEALSHAKE ni?
.
Mealshake sediakan hidangan yang lengkap dengan vitamin, mineral dan asid amino yang diperlukan oleh badan kita. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi seperti buahan, sayuran, kacang soya dan lactalbumin (sejenis susu). Lactalbumin mengandungi protein yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh daripada peringkat bayi sehingga dewasa.
.
Antara manfaat utama MEALSHAKE:
.
๐Ÿ’– Mempunyai nutrisi lengkap 24 jenis vitamin dan mineral yang diperlukan.
.
๐Ÿ’– Kaya dengan protein untuk pembinaan sel-sel badan dan otot.
.
๐Ÿ’– Mengandungi asid folik, kalsium, biotin dan magnesium yang diperlukan oleh badan untuk membina tulang yang kuat semasa proses tumbesaran.
.
๐Ÿ’– Kaya dengan serat larut untuk membantu proses membuang.
.
๐Ÿ’– Tidak mengandungi pewarna dan gula tiruan.
.
Bagaimana MEALSHAKE dapat Membantu Masalah Sembelit?
.
MEALSHAKE mempunyai serat larut yang sangat membantu dalam proses pembuangan. Selain itu, ia juga mengandungi magnesium yang membantu proses pergerakan usus yang normal. Magnesium ni juga berfungsi untuk tarik air masuk ke dalam usus dan sekaligus buatkan najis lebih lembut dan senang untuk dibuang.
.
Jadi, jangan tunggu lama-lama. Meh cuba mealshake untuk atasi masalah sembelit anak anda sekarang. .
Wasap kakak utk info lanjut ๐Ÿ˜
0199644664
.
#mealshake #sembelit #seleramakan #tambahberat #weightgain #vitamin #susu #vanilla #pengedarshakleekuantan #agenshakleekuantan #codkuantan #fareedafaris #sidshaklee #laraalana #yusufiskandar #aaisyahdhiarana #ump
.
#shakleekuantan #shakleepahang #shakleemurah #shakleecodkuantan #shakleereadystock #shakleepekan #shakleeump #shakleekemaman #fattzura #neelofa #ctdk #shakleelovers #shakleeterengganu


2

.
Apa kelebihan MEALSHAKE ni?
.
Mealshake sediakan hidangan yang lengkap dengan vitamin, mineral dan asid amino yang diperlukan oleh badan kita. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi seperti buahan, sayuran, kacang soya dan lactalbumin (sejenis susu). Lactalbumin mengandungi protein yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh daripada peringkat bayi sehingga dewasa.
.
Antara manfaat utama MEALSHAKE:
.
๐Ÿ’– Mempunyai nutrisi lengkap 24 jenis vitamin dan mineral yang diperlukan.
.
๐Ÿ’– Kaya dengan protein untuk pembinaan sel-sel badan dan otot.
.
๐Ÿ’– Mengandungi asid folik, kalsium, biotin dan magnesium yang diperlukan oleh badan untuk membina tulang yang kuat semasa proses tumbesaran.
.
๐Ÿ’– Kaya dengan serat larut untuk membantu proses membuang.
.
๐Ÿ’– Tidak mengandungi pewarna dan gula tiruan.
.
Bagaimana MEALSHAKE dapat Membantu Masalah Sembelit?
.
MEALSHAKE mempunyai serat larut yang sangat membantu dalam proses pembuangan. Selain itu, ia juga mengandungi magnesium yang membantu proses pergerakan usus yang normal. Magnesium ni juga berfungsi untuk tarik air masuk ke dalam usus dan sekaligus buatkan najis lebih lembut dan senang untuk dibuang.
.
Jadi, jangan tunggu lama-lama. Meh cuba mealshake untuk atasi masalah sembelit anak anda sekarang. .
Wasap kakak utk info lanjut ๐Ÿ˜
0199644664
.
#mealshake #sembelit #seleramakan #tambahberat #weightgain #vitamin #susu #vanilla #pengedarshakleekuantan #agenshakleekuantan #codkuantan #fareedafaris #sidshaklee #laraalana #yusufiskandar #aaisyahdhiarana #ump
.
#shakleekuantan #shakleepahang #shakleemurah #shakleecodkuantan #shakleereadystock #shakleepekan #shakleeump #shakleekemaman #fattzura #neelofa #ctdk #shakleelovers #shakleeterengganu


0

Bismillah and salamun alayk semua! Aisha nak tanya, pernah tak dengar pasal esp? Maybe ada yg tahu and ada yg tak pernah dengar and tak tahu kan? So insyaAllah kalau nak tahu lebih pasal esp boleh teruskan bacaan awak! :) .

Esp shaklee adalah minuman protein yg berperisa pure vanilla dari soya based. Soya yg digunakan adalah NON GMO. kalau nak tahu, sekarang ni mostly soy product semua GMO tau. Aisha berani cakap, 90% adalah yg sudah dipaten and diubah genetically. .

So salah satu sebab esp ni HOT DEMAND and ramai consumer adalah kerana quality and benefit esp itself. So now aisha move on to apa yg esp dapat bantu kita? .

Top 15 benefit esp
โœ”๏ธProtein source untuk sape yg nak diet and kawal selera makan.
โœ”๏ธJuga sesuai untuk siapa yg nak naikkan berat badan. โœ”๏ธSumber protein untuk cell dalam badan berfungsi dengan lebih berkesan
โœ”๏ธhilang kan sunburn
โœ”๏ธsekatakan warna kulit
โœ”๏ธbantu masalah kulit
โœ”๏ธbekalkan protein yg cukup untuk badan
โœ”๏ธputihkan kulit
โœ”๏ธrasa bertenaga
โœ”๏ธkenyang lama! Sampai tak rasa nak makan nasi
โœ”๏ธbaik pulih masalah penghadaman
โœ”๏ธkandungan protein yg tinggi bantu pembentukan hemoglobin pada darah
โœ”๏ธeffect glowing+pinkish
โœ”๏ธbantu baik pulih cell kulit muka breakout
โœ”๏ธEXTRA SEDAP! ADDICTED! TAK MIN SEHARI RASA NAK NANGIS. HAHA .

sedapp ngat! Sape yg nak cuba rasa sendiri perubahannya, boleh consult dengan aisha ya? Click je link dekat bio :) jom dapatkan esp dengan harga mampu milik di ๐Ÿ‘‡
Supplements.byaisha .

Aisha
0195645801 .

#espshaklee #promoesp #esppromo #shakleeshahalam #shakleeipoh #shakleekualakangsar #shakleemalaysia #shaklee #agentwanted #sidshaklee #shakleeskudai #shakleesabah #shakleebrunei #shakleeeffect #vitcshaklee #vitc #glashaklee #alfalfa #shakleehargaahli #shakleeagent #shakleeindonesia #shakleecodshahalam #shakleecodipoh


0

Bismillah and salamun alayk semua! Aisha nak tanya, pernah tak dengar pasal esp? Maybe ada yg tahu and ada yg tak pernah dengar and tak tahu kan? So insyaAllah kalau nak tahu lebih pasal esp boleh teruskan bacaan awak! :) .

Esp shaklee adalah minuman protein yg berperisa pure vanilla dari soya based. Soya yg digunakan adalah NON GMO. kalau nak tahu, sekarang ni mostly soy product semua GMO tau. Aisha berani cakap, 90% adalah yg sudah dipaten and diubah genetically. .

So salah satu sebab esp ni HOT DEMAND and ramai consumer adalah kerana quality and benefit esp itself. So now aisha move on to apa yg esp dapat bantu kita? .

Top 15 benefit esp
โœ”๏ธProtein source untuk sape yg nak diet and kawal selera makan.
โœ”๏ธJuga sesuai untuk siapa yg nak naikkan berat badan. โœ”๏ธSumber protein untuk cell dalam badan berfungsi dengan lebih berkesan
โœ”๏ธhilang kan sunburn
โœ”๏ธsekatakan warna kulit
โœ”๏ธbantu masalah kulit
โœ”๏ธbekalkan protein yg cukup untuk badan
โœ”๏ธputihkan kulit
โœ”๏ธrasa bertenaga
โœ”๏ธkenyang lama! Sampai tak rasa nak makan nasi
โœ”๏ธbaik pulih masalah penghadaman
โœ”๏ธkandungan protein yg tinggi bantu pembentukan hemoglobin pada darah
โœ”๏ธeffect glowing+pinkish
โœ”๏ธbantu baik pulih cell kulit muka breakout
โœ”๏ธEXTRA SEDAP! ADDICTED! TAK MIN SEHARI RASA NAK NANGIS. HAHA .

sedapp ngat! Sape yg nak cuba rasa sendiri perubahannya, boleh consult dengan aisha ya? Click je link dekat bio :) jom dapatkan esp dengan harga mampu milik di ๐Ÿ‘‡
Supplements.byaisha .

Aisha
0195645801 .

#espshaklee #promoesp #esppromo #shakleeshahalam #shakleeipoh #shakleekualakangsar #shakleemalaysia #shaklee #agentwanted #sidshaklee #shakleeskudai #shakleesabah #shakleebrunei #shakleeeffect #vitcshaklee #vitc #glashaklee #alfalfa #shakleehargaahli #shakleeagent #shakleeindonesia #shakleecodshahalam #shakleecod


0

Bismillah and salamun alayk semua! Aisha nak tanya, pernah tak dengar pasal esp? Maybe ada yg tahu and ada yg tak pernah dengar and tak tahu kan? So insyaAllah kalau nak tahu lebih pasal esp boleh teruskan bacaan awak! :) .

Esp shaklee adalah minuman protein yg berperisa pure vanilla dari soya based. Soya yg digunakan adalah NON GMO. kalau nak tahu, sekarang ni mostly soy product semua GMO tau. Aisha berani cakap, 90% adalah yg sudah dipaten and diubah genetically. .

So salah satu sebab esp ni HOT DEMAND and ramai consumer adalah kerana quality and benefit esp itself. So now aisha move on to apa yg esp dapat bantu kita? .

Top 15 benefit esp
โœ”๏ธProtein source untuk sape yg nak diet and kawal selera makan.
โœ”๏ธJuga sesuai untuk siapa yg nak naikkan berat badan. โœ”๏ธSumber protein untuk cell dalam badan berfungsi dengan lebih berkesan
โœ”๏ธhilang kan sunburn
โœ”๏ธsekatakan warna kulit
โœ”๏ธbantu masalah kulit
โœ”๏ธbekalkan protein yg cukup untuk badan
โœ”๏ธputihkan kulit
โœ”๏ธrasa bertenaga
โœ”๏ธkenyang lama! Sampai tak rasa nak makan nasi
โœ”๏ธbaik pulih masalah penghadaman
โœ”๏ธkandungan protein yg tinggi bantu pembentukan hemoglobin pada darah
โœ”๏ธeffect glowing+pinkish
โœ”๏ธbantu baik pulih cell kulit muka breakout
โœ”๏ธEXTRA SEDAP! ADDICTED! TAK MIN SEHARI RASA NAK NANGIS. HAHA .

sedapp ngat! Sape yg nak cuba rasa sendiri perubahannya, boleh consult dengan aisha ya? Click je link dekat bio :) jom dapatkan esp dengan harga mampu milik di ๐Ÿ‘‡
Supplements.byaisha .

Aisha
0195645801 .

#espshaklee #promoesp #esppromo #shakleeshahalam #shakleeipoh #shakleekualakangsar #shakleemalaysia #shaklee #agentwanted #sidshaklee #shakleeskudai #shakleesabah #shakleebrunei #shakleeeffect #vitcshaklee #vitc #glashaklee #alfalfa #shakleehargaahli #shakleeagent #shakleeindonesia #shakleecodshahalam #shakleecodipoh


0

Allahuakbar.. Alhamdulillah. Sesungguhnya Allah itu Maha Kuasa. Mereka yang berusaha pasti berjaya. Yakinlah pada janji Allah
.
wasap madam untuk info lanjut
013 8363103
.
#sidshaklee
#shaklee
#shakleeagent
#badansihatpoketsihat
#konsultan_kesihatan
#teaminstaMF
#sayajual
#promosiraya
#kesihatan
#produkkecantikan
#produkkecantikanorganik
#produkkesihatan


1

Kebaikan Vivix Shaklee

Menggalakan penuaan yg sihat โ€“ awet muda dan anti-penuaan
.
Membantu mengelakan kanser โ€“ merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
.
Mengurangkan risiko penyakit jantung โ€“ melindungi jantung
.
Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
.
Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi โ€“ melindungi saraf
.
Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
.
Membantu merawat penyakit parkinson
.
Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
.
Meningkatkan kesihatan imum badan
.
Menggalakan kesihatan keseluruhan
.
Vivixโ„ข๏ธ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. .
Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. .
Untuk info lebih lanjut ๐Ÿ˜Šโ˜บ๏ธ
.
Wsap 013 8363 103
.
#shaklee
#vivix
#vivixmurah
#sayajualmurah
#shakleemurah
.
#sayajual
#promosiraya
#kesihatan
#produkkecantikan
#produkkecantikanorganik
#produkkesihatan
#sidshaklee
#shaklee
#shakleeagent
#badansihatpoketsihat
#konsultan_kesihatan
#teaminstaMF


0

PROMO TERLAJAK MURAH DUA HARI! .

VALID 7/7-8/7 .

LESS 5% FOR YOUTH BASIC SET! Imagine? Beli at no gst! Less lagi 5% ๐Ÿ˜ฑ .

Memang murah sangat! Tapi tu lah, promo untuk dua hari sahaja. So wajib grab lajuยฒ! Sayang lah terlepas promo youth ni. Skincare terbaik abad ini! .

Untuk yg dah survey lama. Nak sangat youth ni sampai terbawak dalam mimpi. Anda wajib grab now! Nak harga special ni? Meh lekaih pm aisha cakap nak grab youth murah! .

Now!
Now!
Now! .

Aisha | 0195645801
Aisha | 0195645801
Aisha | 0195645801


1

Apa best sangat effect night cream ni ๐Ÿ˜ญ rasa nak nangis pon ada .

Korang pernah tak experience before ni, pakai night cream, bangun ke muka terus berminyak like nak goreng sosej tu ๐Ÿ˜‚ .

Surprisedly with youth night cream muka aisha bangun pagi fresh sangat gais! ๐Ÿ˜˜ memang in love dengan muka sendiri! .

Hahaha. Over kan! .

Tapi serius tau! Tak tipu. Korang kena cuba sendiri baru tahu! .

Nak cuba tak? Meh pm aisha cepat! Sebab youth ni very the limited ๐Ÿ˜› .

Aisha
0195645801


3

Alhamdulillah.. Makin ramai yang dah makin sembuh. Dan dah makin ramai yang mula sedar pentingnya kesihatan. Madam doakan uolls terus diberi kesihatan baik oleh Allah
.
#sayajual
#promosiraya
#kesihatan
#produkkecantikan
#produkkecantikanorganik
#produkkesihatan
#sidshaklee
#shaklee
#shakleeagent
#badansihatpoketsihat
#konsultan_kesihatan
#teaminstaMF


1

PROMO TERLAJAK MURAH DUA HARI! .

VALID 7/7-8/7 .

LESS 5% FOR YOUTH BASIC SET! Imagine? Beli at no gst! Less lagi 5% ๐Ÿ˜ฑ .

Memang murah sangat! Tapi tu lah, promo untuk dua hari sahaja. So wajib grab lajuยฒ! Sayang lah terlepas promo youth ni. Skincare terbaik abad ini! .

Untuk yg dah survey lama. Nak sangat youth ni sampai terbawak dalam mimpi. Anda wajib grab now! Nak harga special ni? Meh lekaih pm aisha cakap nak grab youth murah! .

Now!
Now!
Now! .

Aisha | 0195645801
Aisha | 0195645801
Aisha | 0195645801


2

Alhamdulillah... madam paling seronok bila tengok insan lain sembuh dari ujian penyakit. Semoga lebih ramai lagi dapat sembuh dari masalah kesihatan. .
Uolls yang memerlukan khidmat nasihat atau pandangan madam boleh wasap madam ya. 0138363103
.
PRODUK INI BUKAN BERTUJUAN UNTUK MENDIAGNOS, MERAWAT, MENYEMBUHKAN ATAU MENCEGAH SEBARANG PENYAKIT. SILA RUJUK DOKTOR ANDA TERLEBIH DAHULU.
.
#sidshaklee
#shaklee
#shakleeagent
#badansihatpoketsihat
#konsultan_kesihatan
#teaminstaMF
#sayajual
#promosiraya
#kesihatan
#produkkecantikan
#produkkecantikanorganik
#produkkesihatan


1

Kebaikan Vivix *Memperbaiki DNA yang rosak setiap hari yang mana salah satu penyebabnya adalah dari radikal bebas. Apabila DNA mengalami kerosakan, ini akan menyebabkan proses penuaan menjadi lebih cepat. Dengan Vivix, ia akan membantu melambatkan proses penuaan dengan melindungi tubuh kita dari cepat rosak. Sebagai contoh contoh, seseorang yang menjalanai rawatan kemoterapi bagi memulihkan kanser boleh mengambil Vivix bagi membantu mempercepatkan pemulihan sel tubuh yang telah rosak. *Apabila semakin meningkat umur, tubuh kita akan lebih banyak terdedah kepada risiko penuaan akibat sel badan yang kehilangan tenaga.Vivix membantu menguatkan sel dalam badan untuk menghasilkan tenaga dan membantu memperlahankan proses penuaan. *Apabila semakin tua, kecerdasan otak dan kecergasan badan semakin merosot. Tubuh badan akan mula merasa lenguh dan tidak bermaya. DenganVivix, ia dapat membantu badan menjadi lebih cegas dan otak lebih cerdas dan sekaligus membantu mengembalikan keremajaan.
.
wasap madam untuk tempahan ya 0138363 103
.
#sayajual
#promosiraya
#kesihatan
#produkkecantikan
#produkkecantikanorganik
#produkkesihatan
#sidshaklee
#shaklee
#shakleeagent
#badansihatpoketsihat
#konsultan_kesihatan
#teaminstaMF


1

Alhamdulillah... madam paling seronok bila tengok insan lain sembuh dari ujian penyakit. Semoga lebih ramai lagi dapat sembuh dari masalah kesihatan. .
Uolls yang memerlukan khidmat nasihat atau pandangan madam boleh wasap madam ya. 0138363103
.
PRODUK INI BUKAN BERTUJUAN UNTUK MENDIAGNOS, MERAWAT, MENYEMBUHKAN ATAU MENCEGAH SEBARANG PENYAKIT. SILA RUJUK DOKTOR ANDA TERLEBIH DAHULU.
.
#sidshaklee
#shaklee
#shakleeagent
#badansihatpoketsihat
#konsultan_kesihatan
#teaminstaMF
#sayajual
#promosiraya
#kesihatan
#produkkecantikan
#produkkecantikanorganik
#produkkesihatan


0

๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขPROMOSI GEMPAQ VIVIX๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
.
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑHarga Jatuh Terduduk๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Promosi sah 7hb - 8 JULAI 2018 SAHAJA
.
โœ”๏ธPercuma MEMBERSHIP
โœ”๏ธCASHBACK RM36++ pada bulan Ogos
.
Wasap madam untuk info lanjut dan tempahan
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ013 8363 103 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ
.
#sidshaklee
#shaklee
#shakleeagent
#badansihatpoketsihat
#konsultan_kesihatan
#teaminstaMF
#sayajual
#promosiraya
#kesihatan
#produkkecantikan
#produkkecantikanorganik
#produkkesihatan


1

๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขPROMOSI GEMPAQ VIVIX๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
.
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑHarga Jatuh Terduduk๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Promosi sah 7hb - 8 JULAI 2018 SAHAJA
.
โœ”๏ธPercuma MEMBERSHIP
โœ”๏ธCASHBACK RM36++ pada bulan Ogos
.
Wasap madam untuk info lanjut dan tempahan
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ013 8363 103 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ
.
#sidshaklee
#shaklee
#shakleeagent
#badansihatpoketsihat
#konsultan_kesihatan
#teaminstaMF
#sayajual
#promosiraya
#kesihatan
#produkkecantikan
#produkkecantikanorganik
#produkkesihatan


0

๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขPROMOSI GEMPAQ VIVIX๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
.
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑHarga Jatuh Terduduk๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Promosi sah 7hb - 8 JULAI 2018 SAHAJA
.
โœ”๏ธPercuma MEMBERSHIP
โœ”๏ธCASHBACK RM36++ pada bulan Ogos
.
Wasap madam untuk info lanjut dan tempahan
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ013 8363 103 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ
.
#sidshaklee
#shaklee
#shakleeagent
#badansihatpoketsihat
#konsultan_kesihatan
#teaminstaMF
#sayajual
#promosiraya
#kesihatan
#produkkecantikan
#produkkecantikanorganik
#produkkesihatan


1

๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขPROMOSI GEMPAQ VIVIX๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
.
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑHarga Jatuh Terduduk๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Promosi sah 7hb - 8 JULAI 2018 SAHAJA
.
โœ”๏ธPercuma MEMBERSHIP
โœ”๏ธCASHBACK RM36++ pada bulan Ogos
.
Wasap madam untuk info lanjut dan tempahan
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ013 8363 103 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ
.
#sidshaklee
#shaklee
#shakleeagent
#badansihatpoketsihat
#konsultan_kesihatan
#teaminstaMF
#sayajual
#promosiraya
#kesihatan
#produkkecantikan
#produkkecantikanorganik
#produkkesihatan


0

๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขPROMOSI GEMPAQ VIVIX๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
.
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑHarga Jatuh Terduduk๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Promosi sah 7hb - 8 JULAI 2018 SAHAJA
.
โœ”๏ธPercuma MEMBERSHIP
โœ”๏ธCASHBACK RM36++ pada bulan Ogos
.
Wasap madam untuk info lanjut dan tempahan
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ013 8363 103 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ
.
#sidshaklee
#shaklee
#shakleeagent
#badansihatpoketsihat
#konsultan_kesihatan
#teaminstaMF
#sayajual
#promosiraya
#kesihatan
#produkkecantikan
#produkkecantikanorganik
#produkkesihatan


1

๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขPROMOSI GEMPAQ VIVIX๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
.
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑHarga Jatuh Terduduk๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Promosi sah 7hb - 8 JULAI 2018 SAHAJA
.
โœ”๏ธPercuma MEMBERSHIP
โœ”๏ธCASHBACK RM36++ pada bulan Ogos
.
Wasap madam untuk info lanjut dan tempahan
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ013 8363 103 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ
.
#sidshaklee
#shaklee
#shakleeagent
#badansihatpoketsihat
#konsultan_kesihatan
#teaminstaMF
#sayajual
#promosiraya
#kesihatan
#produkkecantikan
#produkkecantikanorganik
#produkkesihatan


0

๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขPROMOSI GEMPAQ VIVIX๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
.
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑHarga Jatuh Terduduk๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Promosi sah 7hb - 8 JULAI 2018 SAHAJA
.
โœ”๏ธPercuma MEMBERSHIP
โœ”๏ธCASHBACK RM36++ pada bulan Ogos
.
Wasap madam untuk info lanjut dan tempahan
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ013 8363 103 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ
.
#sidshaklee
#shaklee
#shakleeagent
#badansihatpoketsihat
#konsultan_kesihatan
#teaminstaMF
#sayajual
#promosiraya
#kesihatan
#produkkecantikan
#produkkecantikanorganik
#produkkesihatan


0

๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขPROMOSI GEMPAQ VIVIX๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
.
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑHarga Jatuh Terduduk๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Promosi sah 7hb - 8 JULAI 2018 SAHAJA
.
โœ”๏ธPercuma MEMBERSHIP
โœ”๏ธCASHBACK RM36++ pada bulan Ogos
.
Wasap madam untuk info lanjut dan tempahan
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ013 8363 103 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ
.
#sidshaklee
#shaklee
#shakleeagent
#badansihatpoketsihat
#konsultan_kesihatan
#teaminstaMF
#sayajual
#promosiraya
#kesihatan
#produkkecantikan
#produkkecantikanorganik
#produkkesihatan


0

๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขPROMOSI GEMPAQ VIVIX๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
.
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑHarga Jatuh Terduduk๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Promosi sah 7hb - 8 JULAI 2018 SAHAJA
.
โœ”๏ธPercuma MEMBERSHIP
โœ”๏ธCASHBACK RM36++ pada bulan Ogos
.
Wasap madam untuk info lanjut dan tempahan
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ013 8363 103 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ
.
#sidshaklee
#shaklee
#shakleeagent
#badansihatpoketsihat
#konsultan_kesihatan
#teaminstaMF
#sayajual
#promosiraya
#kesihatan
#produkkecantikan
#produkkecantikanorganik
#produkkesihatan


0

.
Apa kelebihan MEALSHAKE ni?
.
Mealshake sediakan hidangan yang lengkap dengan vitamin, mineral dan asid amino yang diperlukan oleh badan kita. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi seperti buahan, sayuran, kacang soya dan lactalbumin (sejenis susu). Lactalbumin mengandungi protein yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh daripada peringkat bayi sehingga dewasa.
.
Antara manfaat utama MEALSHAKE:
.
๐Ÿ’– Mempunyai nutrisi lengkap 24 jenis vitamin dan mineral yang diperlukan.
.
๐Ÿ’– Kaya dengan protein untuk pembinaan sel-sel badan dan otot.
.
๐Ÿ’– Mengandungi asid folik, kalsium, biotin dan magnesium yang diperlukan oleh badan untuk membina tulang yang kuat semasa proses tumbesaran.
.
๐Ÿ’– Kaya dengan serat larut untuk membantu proses membuang.
.
๐Ÿ’– Tidak mengandungi pewarna dan gula tiruan.
.
Bagaimana MEALSHAKE dapat Membantu Masalah Sembelit?
.
MEALSHAKE mempunyai serat larut yang sangat membantu dalam proses pembuangan. Selain itu, ia juga mengandungi magnesium yang membantu proses pergerakan usus yang normal. Magnesium ni juga berfungsi untuk tarik air masuk ke dalam usus dan sekaligus buatkan najis lebih lembut dan senang untuk dibuang.
.
Jadi, jangan tunggu lama-lama. Meh cuba mealshake untuk atasi masalah sembelit anak anda sekarang. .
Wasap kakak utk info lanjut ๐Ÿ˜
0199644664
.
#mealshake #sembelit #seleramakan #tambahberat #weightgain #vitamin #susu #vanilla #pengedarshakleekuantan #agenshakleekuantan #codkuantan #fareedafaris #sidshaklee #laraalana #yusufiskandar #aaisyahdhiarana #ump
.
#shakleekuantan #shakleepahang #shakleemurah #shakleecodkuantan #shakleereadystock #shakleepekan #shakleeump #shakleekemaman #fattzura #neelofa #ctdk #shakleelovers #shakleeterengganu


0

.
Apa kelebihan MEALSHAKE ni?
.
Mealshake sediakan hidangan yang lengkap dengan vitamin, mineral dan asid amino yang diperlukan oleh badan kita. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi seperti buahan, sayuran, kacang soya dan lactalbumin (sejenis susu). Lactalbumin mengandungi protein yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh daripada peringkat bayi sehingga dewasa.
.
Antara manfaat utama MEALSHAKE:
.
๐Ÿ’– Mempunyai nutrisi lengkap 24 jenis vitamin dan mineral yang diperlukan.
.
๐Ÿ’– Kaya dengan protein untuk pembinaan sel-sel badan dan otot.
.
๐Ÿ’– Mengandungi asid folik, kalsium, biotin dan magnesium yang diperlukan oleh badan untuk membina tulang yang kuat semasa proses tumbesaran.
.
๐Ÿ’– Kaya dengan serat larut untuk membantu proses membuang.
.
๐Ÿ’– Tidak mengandungi pewarna dan gula tiruan.
.
Bagaimana MEALSHAKE dapat Membantu Masalah Sembelit?
.
MEALSHAKE mempunyai serat larut yang sangat membantu dalam proses pembuangan. Selain itu, ia juga mengandungi magnesium yang membantu proses pergerakan usus yang normal. Magnesium ni juga berfungsi untuk tarik air masuk ke dalam usus dan sekaligus buatkan najis lebih lembut dan senang untuk dibuang.
.
Jadi, jangan tunggu lama-lama. Meh cuba mealshake untuk atasi masalah sembelit anak anda sekarang. .
Wasap kakak utk info lanjut ๐Ÿ˜
0199644664
.
#mealshake #sembelit #seleramakan #tambahberat #weightgain #vitamin #susu #vanilla #pengedarshakleekuantan #agenshakleekuantan #codkuantan #fareedafaris #sidshaklee #laraalana #yusufiskandar #aaisyahdhiarana #ump
.
#shakleekuantan #shakleepahang #shakleemurah #shakleecodkuantan #shakleereadystock #shakleepekan #shakleeump #shakleekemaman #fattzura #neelofa #ctdk #shakleelovers #shakleeterengganu


1

.
Apa kelebihan MEALSHAKE ni?
.
Mealshake sediakan hidangan yang lengkap dengan vitamin, mineral dan asid amino yang diperlukan oleh badan kita. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi seperti buahan, sayuran, kacang soya dan lactalbumin (sejenis susu). Lactalbumin mengandungi protein yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh daripada peringkat bayi sehingga dewasa.
.
Antara manfaat utama MEALSHAKE:
.
๐Ÿ’– Mempunyai nutrisi lengkap 24 jenis vitamin dan mineral yang diperlukan.
.
๐Ÿ’– Kaya dengan protein untuk pembinaan sel-sel badan dan otot.
.
๐Ÿ’– Mengandungi asid folik, kalsium, biotin dan magnesium yang diperlukan oleh badan untuk membina tulang yang kuat semasa proses tumbesaran.
.
๐Ÿ’– Kaya dengan serat larut untuk membantu proses membuang.
.
๐Ÿ’– Tidak mengandungi pewarna dan gula tiruan.
.
Bagaimana MEALSHAKE dapat Membantu Masalah Sembelit?
.
MEALSHAKE mempunyai serat larut yang sangat membantu dalam proses pembuangan. Selain itu, ia juga mengandungi magnesium yang membantu proses pergerakan usus yang normal. Magnesium ni juga berfungsi untuk tarik air masuk ke dalam usus dan sekaligus buatkan najis lebih lembut dan senang untuk dibuang.
.
Jadi, jangan tunggu lama-lama. Meh cuba mealshake untuk atasi masalah sembelit anak anda sekarang. .
Wasap kakak utk info lanjut ๐Ÿ˜
0199644664
.
#mealshake #sembelit #seleramakan #tambahberat #weightgain #vitamin #susu #vanilla #pengedarshakleekuantan #agenshakleekuantan #codkuantan #fareedafaris #sidshaklee #laraalana #yusufiskandar #aaisyahdhiarana #ump
.
#shakleekuantan #shakleepahang #shakleemurah #shakleecodkuantan #shakleereadystock #shakleepekan #shakleeump #shakleekemaman #fattzura #neelofa #ctdk #shakleelovers #shakleeterengganu


1

KONSULTAN KESIHATAN SECARA PERCUMA
.
Jika uolls mengalami dilema berkaitan kesihatan atau kesihatan, jom wasap madam. Mudahยฒan hasil perkongsian kita boleh membawa ke satu jalan penyelesaian. Setidaknya suatu ikhtiar telah dilakukan.
.
Wasap madam 0138363103
.
#sayajual
#promosiraya
#kesihatan
#produkkecantikan
#produkkecantikanorganik
#produkkesihatan#sidshaklee
#shaklee
#shakleeagent
#badansihatpoketsihat
#konsultan_kesihatan
#teaminstaMF


2

KONSULTAN KESIHATAN SECARA PERCUMA
.
Jika uolls mengalami dilema berkaitan kesihatan atau kesihatan, jom wasap madam. Mudahยฒan hasil perkongsian kita boleh membawa ke satu jalan penyelesaian. Setidaknya suatu ikhtiar telah dilakukan.
.
Wasap madam 0138363103
.
#sayajual
#promosiraya
#kesihatan
#produkkecantikan
#produkkecantikanorganik
#produkkesihatan#sidshaklee
#shaklee
#shakleeagent
#badansihatpoketsihat
#konsultan_kesihatan
#teaminstaMF


1

KONSULTAN KESIHATAN SECARA PERCUMA
.
Jika uolls mengalami dilema berkaitan kesihatan atau kesihatan, jom wasap madam. Mudahยฒan hasil perkongsian kita boleh membawa ke satu jalan penyelesaian. Setidaknya suatu ikhtiar telah dilakukan.
.
Wasap madam 0138363103
.
#sayajual
#promosiraya
#kesihatan
#produkkecantikan
#produkkecantikanorganik
#produkkesihatan#sidshaklee
#shaklee
#shakleeagent
#badansihatpoketsihat
#konsultan_kesihatan
#teaminstaMF


0

KONSULTAN KESIHATAN SECARA PERCUMA
.
Jika uolls mengalami dilema berkaitan kesihatan atau kesihatan, jom wasap madam. Mudahยฒan hasil perkongsian kita boleh membawa ke satu jalan penyelesaian. Setidaknya suatu ikhtiar telah dilakukan.
.
Wasap madam 0138363103
.
#sayajual
#promosiraya
#kesihatan
#produkkecantikan
#produkkecantikanorganik
#produkkesihatan#sidshaklee
#shaklee
#shakleeagent
#badansihatpoketsihat
#konsultan_kesihatan
#teaminstaMF


0

KONSULTAN KESIHATAN SECARA PERCUMA
.
Jika uolls mengalami dilema berkaitan kesihatan atau kesihatan, jom wasap madam. Mudahยฒan hasil perkongsian kita boleh membawa ke satu jalan penyelesaian. Setidaknya suatu ikhtiar telah dilakukan.
.
Wasap madam 0138363103
.
#sayajual
#promosiraya
#kesihatan
#produkkecantikan
#produkkecantikanorganik
#produkkesihatan#sidshaklee
#shaklee
#shakleeagent
#badansihatpoketsihat
#konsultan_kesihatan
#teaminstaMF


0

KONSULTAN KESIHATAN SECARA PERCUMA
.
Jika uolls mengalami dilema berkaitan kesihatan atau kesihatan, jom wasap madam. Mudahยฒan hasil perkongsian kita boleh membawa ke satu jalan penyelesaian. Setidaknya suatu ikhtiar telah dilakukan.
.
Wasap madam 0138363103
.
#sayajual
#promosiraya
#kesihatan
#produkkecantikan
#produkkecantikanorganik
#produkkesihatan#sidshaklee
#shaklee
#shakleeagent
#badansihatpoketsihat
#konsultan_kesihatan
#teaminstaMF


0

Kalau ditanya tentang SET HAMIL..memang ini set terbaik.. ๐ŸŒฑESP menguatkan rahim dan memberi tenaga kepada ibu
๐ŸŒฑVITALEA membekalkan iron ๐ŸŒฑB COMPLEX mengandungi asid folic untuk mengelakkan kecacatan bayi
๐ŸŒฑVIT C menguatkan imunisasi si ibu dan membantu penyeralan iron dgn lebih efisien
๐ŸŒฑOSTEMATRIX membekalkan kalsium secukupnya utk ibu serta membantu pembentukan tulang baby
๐ŸŒฑOMEGAGUARD membekalkan DHA khas untuk perkembanga otak bayi.

Complete untuk ibu & baby
โ˜บ๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜€ Pastikan nutrisi cukup ye ibu..
Biar sihat ibu&baby

#sayajual
#promosiraya
#kesihatan
#produkkecantikan
#produkkecantikanorganik
#produkkesihatan
#shakleekedah
#hamil
#setkehamilan
#omegaguardpromo
#omegaguardshaklee
#codchanglun
#sidshaklee
#shaklee
#shakleeagent
#badansihatpoketsihat
#konsultan_kesihatan
#teaminstaMF #ipreview @preview.app


0

10 PUNCA SUKAR HAMIL

10. KETIDAKSUBURAN BERGABUNG

Tidak semua individu berhadapan dengan kes yang sama. Hampir 20% ke 30% punca ketidaksuburan atau sukar hamil akibat ketidaksuburan bergabung. Dalam erti kata yang lain, mengalami lebih dari satu punca sukar hamil. Dan ada di antaranya juga tidak dapat dikenalpasti apakah punca sebenarnya

Oleh itu, pastikan uolls dapatkan pemeriksaan doktor terlebih dahulu. Kenal pasti punca sebenar. Sesungguhnya rezeki itu datang dari Allah. Berdoalah kepadaNya, mudahยฒan Allah permudahkan. Teruslah berusaha dalam apa cara sekalipun. Kerana setiap usaha pasti akan ada kejayaan mengiringinya

#sayajual
#promosiraya
#kesihatan
#produkkecantikan
#produkkecantikanorganik
#produkkesihatan
#sidshaklee
#shaklee
#shakleeagent
#badansihatpoketsihat
#konsultan_kesihatan
#teaminstaMF #ipreview @preview.app


0

Mealshake Shaklee merupakan suplement yang amat sesuai diambil oleh anakยฒ. Ia mempunyai nutrisi yang amat mudah diserap oleh tubuh badan.
Mealshake mengandungi sumberยฒ protein yang kaya dengan vitamin dan garam mineral tambahan. Ia mengandungi kesemua 9 asid amino penting yang diperlukan oleh tubuh badan untuk proses tumbesaran yang sihat dan perlindungan kepada kesihatan yang optimum.

Mealshake diperbuat daripada bahanยฒ semulajadi iaitu buahยฒan, sayurยฒan, kacang soya, lactabumin (sejenis ekstrak susu) dan lainยฒ. Setiap hidangan yang dicadangkan akan membekalkan 35% nutrisi harian yang diperlukan dengan 23 vitamin dan mineral asas.

Mealshake juga sesuai diamalkan oleh orang dewasa termasuk pesakit diabetes. Ia mempunyai 240 kalori sahaja untuk setiap hidangan apabila diambil bersama dengan susu rendah lemak

PRODUK INI BUKAN BERTUJUAN UNTUK MENDIAGNOS, MERAWAT, MENYEMBUHKAN ATAU MENCEGAH SEBARANG PENYAKIT. SILA RUJUK DOKTOR ANDA TERLEBIH DAHULU

#sayajual
#promosiraya
#kesihatan
#produkkecantikan
#produkkecantikanorganik
#produkkesihatan
#sidshaklee
#shaklee
#shakleeagent
#badansihatpoketsihat
#konsultan_kesihatan
#teaminstaMF #ipreview @preview.app


0

โ˜…SET BERSALIN PREMIUM โ€“ Kombinasi penyusuan & penurunan berat badan
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
Merangkumi set bersalin extra yang ditambah dengan suplemen untuk melancarkan proses penyusuan penuh dan penurunan berat badan selepas melahirkan.
.
Wasap madam untuk tempahan 0138363103
.
PRODUK INI BUKAN BERTUJUAN UNTUK MENDIAGNOS, MERAWAT, MENYEMBUHKAN ATAU MENCEGAH SEBARANG PENYAKIT. SILA RUJUK DOKTOR ANDA TERLEBIH DAHULU
.
#sayajual
#promosiraya
#kesihatan
#produkkecantikan
#produkkecantikanorganik
#produkkesihatan#sidshaklee
#shaklee
#shakleeagent
#badansihatpoketsihat
#konsultan_kesihatan
#teaminstaMF #ipreview @preview.app


0

.
Apa kelebihan MEALSHAKE ni?
.
Mealshake sediakan hidangan yang lengkap dengan vitamin, mineral dan asid amino yang diperlukan oleh badan kita. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi seperti buahan, sayuran, kacang soya dan lactalbumin (sejenis susu). Lactalbumin mengandungi protein yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh daripada peringkat bayi sehingga dewasa.
.
Antara manfaat utama MEALSHAKE:
.
๐Ÿ’– Mempunyai nutrisi lengkap 24 jenis vitamin dan mineral yang diperlukan.
.
๐Ÿ’– Kaya dengan protein untuk pembinaan sel-sel badan dan otot.
.
๐Ÿ’– Mengandungi asid folik, kalsium, biotin dan magnesium yang diperlukan oleh badan untuk membina tulang yang kuat semasa proses tumbesaran.
.
๐Ÿ’– Kaya dengan serat larut untuk membantu proses membuang.
.
๐Ÿ’– Tidak mengandungi pewarna dan gula tiruan.
.
Bagaimana MEALSHAKE dapat Membantu Masalah Sembelit?
.
MEALSHAKE mempunyai serat larut yang sangat membantu dalam proses pembuangan. Selain itu, ia juga mengandungi magnesium yang membantu proses pergerakan usus yang normal. Magnesium ni juga berfungsi untuk tarik air masuk ke dalam usus dan sekaligus buatkan najis lebih lembut dan senang untuk dibuang.
.
Jadi, jangan tunggu lama-lama. Meh cuba mealshake untuk atasi masalah sembelit anak anda sekarang. .
Wasap kakak utk info lanjut ๐Ÿ˜
0199644664
.
#mealshake #sembelit #seleramakan #tambahberat #weightgain #vitamin #susu #vanilla #pengedarshakleekuantan #agenshakleekuantan #codkuantan #fareedafaris #sidshaklee #laraalana #yusufiskandar #aaisyahdhiarana #ump
.
#shakleekuantan #shakleepahang #shakleemurah #shakleecodkuantan #shakleereadystock #shakleepekan #shakleeump #shakleekemaman #fattzura #neelofa #ctdk #shakleelovers #shakleeterengganu


1

.
Apa kelebihan MEALSHAKE ni?
.
Mealshake sediakan hidangan yang lengkap dengan vitamin, mineral dan asid amino yang diperlukan oleh badan kita. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi seperti buahan, sayuran, kacang soya dan lactalbumin (sejenis susu). Lactalbumin mengandungi protein yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh daripada peringkat bayi sehingga dewasa.
.
Antara manfaat utama MEALSHAKE:
.
๐Ÿ’– Mempunyai nutrisi lengkap 24 jenis vitamin dan mineral yang diperlukan.
.
๐Ÿ’– Kaya dengan protein untuk pembinaan sel-sel badan dan otot.
.
๐Ÿ’– Mengandungi asid folik, kalsium, biotin dan magnesium yang diperlukan oleh badan untuk membina tulang yang kuat semasa proses tumbesaran.
.
๐Ÿ’– Kaya dengan serat larut untuk membantu proses membuang.
.
๐Ÿ’– Tidak mengandungi pewarna dan gula tiruan.
.
Bagaimana MEALSHAKE dapat Membantu Masalah Sembelit?
.
MEALSHAKE mempunyai serat larut yang sangat membantu dalam proses pembuangan. Selain itu, ia juga mengandungi magnesium yang membantu proses pergerakan usus yang normal. Magnesium ni juga berfungsi untuk tarik air masuk ke dalam usus dan sekaligus buatkan najis lebih lembut dan senang untuk dibuang.
.
Jadi, jangan tunggu lama-lama. Meh cuba mealshake untuk atasi masalah sembelit anak anda sekarang. .
Wasap kakak utk info lanjut ๐Ÿ˜
0199644664
.
#mealshake #sembelit #seleramakan #tambahberat #weightgain #vitamin #susu #vanilla #pengedarshakleekuantan #agenshakleekuantan #codkuantan #fareedafaris #sidshaklee #laraalana #yusufiskandar #aaisyahdhiarana #ump
.
#shakleekuantan #shakleepahang #shakleemurah #shakleecodkuantan #shakleereadystock #shakleepekan #shakleeump #shakleekemaman #fattzura #neelofa #ctdk #shakleelovers #shakleeterengganu


1

.
Apa kelebihan MEALSHAKE ni?
.
Mealshake sediakan hidangan yang lengkap dengan vitamin, mineral dan asid amino yang diperlukan oleh badan kita. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi seperti buahan, sayuran, kacang soya dan lactalbumin (sejenis susu). Lactalbumin mengandungi protein yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh daripada peringkat bayi sehingga dewasa.
.
Antara manfaat utama MEALSHAKE:
.
๐Ÿ’– Mempunyai nutrisi lengkap 24 jenis vitamin dan mineral yang diperlukan.
.
๐Ÿ’– Kaya dengan protein untuk pembinaan sel-sel badan dan otot.
.
๐Ÿ’– Mengandungi asid folik, kalsium, biotin dan magnesium yang diperlukan oleh badan untuk membina tulang yang kuat semasa proses tumbesaran.
.
๐Ÿ’– Kaya dengan serat larut untuk membantu proses membuang.
.
๐Ÿ’– Tidak mengandungi pewarna dan gula tiruan.
.
Bagaimana MEALSHAKE dapat Membantu Masalah Sembelit?
.
MEALSHAKE mempunyai serat larut yang sangat membantu dalam proses pembuangan. Selain itu, ia juga mengandungi magnesium yang membantu proses pergerakan usus yang normal. Magnesium ni juga berfungsi untuk tarik air masuk ke dalam usus dan sekaligus buatkan najis lebih lembut dan senang untuk dibuang.
.
Jadi, jangan tunggu lama-lama. Meh cuba mealshake untuk atasi masalah sembelit anak anda sekarang. .
Wasap kakak utk info lanjut ๐Ÿ˜
0199644664
.
#mealshake #sembelit #seleramakan #tambahberat #weightgain #vitamin #susu #vanilla #pengedarshakleekuantan #agenshakleekuantan #codkuantan #fareedafaris #sidshaklee #laraalana #yusufiskandar #aaisyahdhiarana #ump
.
#shakleekuantan #shakleepahang #shakleemurah #shakleecodkuantan #shakleereadystock #shakleepekan #shakleeump #shakleekemaman #fattzura #neelofa #ctdk #shakleelovers #shakleeterengganu


2

.
Apa kelebihan MEALSHAKE ni?
.
Mealshake sediakan hidangan yang lengkap dengan vitamin, mineral dan asid amino yang diperlukan oleh badan kita. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi seperti buahan, sayuran, kacang soya dan lactalbumin (sejenis susu). Lactalbumin mengandungi protein yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh daripada peringkat bayi sehingga dewasa.
.
Antara manfaat utama MEALSHAKE:
.
๐Ÿ’– Mempunyai nutrisi lengkap 24 jenis vitamin dan mineral yang diperlukan.
.
๐Ÿ’– Kaya dengan protein untuk pembinaan sel-sel badan dan otot.
.
๐Ÿ’– Mengandungi asid folik, kalsium, biotin dan magnesium yang diperlukan oleh badan untuk membina tulang yang kuat semasa proses tumbesaran.
.
๐Ÿ’– Kaya dengan serat larut untuk membantu proses membuang.
.
๐Ÿ’– Tidak mengandungi pewarna dan gula tiruan.
.
Bagaimana MEALSHAKE dapat Membantu Masalah Sembelit?
.
MEALSHAKE mempunyai serat larut yang sangat membantu dalam proses pembuangan. Selain itu, ia juga mengandungi magnesium yang membantu proses pergerakan usus yang normal. Magnesium ni juga berfungsi untuk tarik air masuk ke dalam usus dan sekaligus buatkan najis lebih lembut dan senang untuk dibuang.
.
Jadi, jangan tunggu lama-lama. Meh cuba mealshake untuk atasi masalah sembelit anak anda sekarang. .
Wasap kakak utk info lanjut ๐Ÿ˜
0199644664
.
#mealshake #sembelit #seleramakan #tambahberat #weightgain #vitamin #susu #vanilla #pengedarshakleekuantan #agenshakleekuantan #codkuantan #fareedafaris #sidshaklee #laraalana #yusufiskandar #aaisyahdhiarana #ump
.
#shakleekuantan #shakleepahang #shakleemurah #shakleecodkuantan #shakleereadystock #shakleepekan #shakleeump #shakleekemaman #fattzura #neelofa #ctdk #shakleelovers #shakleeterengganu


1

.
Apa kelebihan MEALSHAKE ni?
.
Mealshake sediakan hidangan yang lengkap dengan vitamin, mineral dan asid amino yang diperlukan oleh badan kita. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi seperti buahan, sayuran, kacang soya dan lactalbumin (sejenis susu). Lactalbumin mengandungi protein yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh daripada peringkat bayi sehingga dewasa.
.
Antara manfaat utama MEALSHAKE:
.
๐Ÿ’– Mempunyai nutrisi lengkap 24 jenis vitamin dan mineral yang diperlukan.
.
๐Ÿ’– Kaya dengan protein untuk pembinaan sel-sel badan dan otot.
.
๐Ÿ’– Mengandungi asid folik, kalsium, biotin dan magnesium yang diperlukan oleh badan untuk membina tulang yang kuat semasa proses tumbesaran.
.
๐Ÿ’– Kaya dengan serat larut untuk membantu proses membuang.
.
๐Ÿ’– Tidak mengandungi pewarna dan gula tiruan.
.
Bagaimana MEALSHAKE dapat Membantu Masalah Sembelit?
.
MEALSHAKE mempunyai serat larut yang sangat membantu dalam proses pembuangan. Selain itu, ia juga mengandungi magnesium yang membantu proses pergerakan usus yang normal. Magnesium ni juga berfungsi untuk tarik air masuk ke dalam usus dan sekaligus buatkan najis lebih lembut dan senang untuk dibuang.
.
Jadi, jangan tunggu lama-lama. Meh cuba mealshake untuk atasi masalah sembelit anak anda sekarang. .
Wasap kakak utk info lanjut ๐Ÿ˜
0199644664
.
#mealshake #sembelit #seleramakan #tambahberat #weightgain #vitamin #susu #vanilla #pengedarshakleekuantan #agenshakleekuantan #codkuantan #fareedafaris #sidshaklee #laraalana #yusufiskandar #aaisyahdhiarana #ump
.
#shakleekuantan #shakleepahang #shakleemurah #shakleecodkuantan #shakleereadystock #shakleepekan #shakleeump #shakleekemaman #fattzura #neelofa #ctdk #shakleelovers #shakleeterengganu


3

.
Apa kelebihan MEALSHAKE ni?
.
Mealshake sediakan hidangan yang lengkap dengan vitamin, mineral dan asid amino yang diperlukan oleh badan kita. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi seperti buahan, sayuran, kacang soya dan lactalbumin (sejenis susu). Lactalbumin mengandungi protein yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh daripada peringkat bayi sehingga dewasa.
.
Antara manfaat utama MEALSHAKE:
.
๐Ÿ’– Mempunyai nutrisi lengkap 24 jenis vitamin dan mineral yang diperlukan.
.
๐Ÿ’– Kaya dengan protein untuk pembinaan sel-sel badan dan otot.
.
๐Ÿ’– Mengandungi asid folik, kalsium, biotin dan magnesium yang diperlukan oleh badan untuk membina tulang yang kuat semasa proses tumbesaran.
.
๐Ÿ’– Kaya dengan serat larut untuk membantu proses membuang.
.
๐Ÿ’– Tidak mengandungi pewarna dan gula tiruan.
.
Bagaimana MEALSHAKE dapat Membantu Masalah Sembelit?
.
MEALSHAKE mempunyai serat larut yang sangat membantu dalam proses pembuangan. Selain itu, ia juga mengandungi magnesium yang membantu proses pergerakan usus yang normal. Magnesium ni juga berfungsi untuk tarik air masuk ke dalam usus dan sekaligus buatkan najis lebih lembut dan senang untuk dibuang.
.
Jadi, jangan tunggu lama-lama. Meh cuba mealshake untuk atasi masalah sembelit anak anda sekarang. .
Wasap kakak utk info lanjut ๐Ÿ˜
0199644664
.
#mealshake #sembelit #seleramakan #tambahberat #weightgain #vitamin #susu #vanilla #pengedarshakleekuantan #agenshakleekuantan #codkuantan #fareedafaris #sidshaklee #laraalana #yusufiskandar #aaisyahdhiarana #ump
.
#shakleekuantan #shakleepahang #shakleemurah #shakleecodkuantan #shakleereadystock #shakleepekan #shakleeump #shakleekemaman #fattzura #neelofa #ctdk #shakleelovers #shakleeterengganu


2