#Selamat Instagram photos and videos

KinderKaizen tidak janjikan bulan dan bintang.
.
Tak ada janji anak anda pandai baca.
Tak ada janji anak anda pandai kira.
Tak ada janji anak anda pandai solat.
Tak ada janji anak anda masuk kelas no 1.
.
Kami cuma akan pastikan anak anda happy dengan pembentukan dan perkembangan EQ (Emotional Intelligence) yang maksimum sebelum usia 7 tahun. Hasilnya, anak anda akan pandai mengawal emosi sendiri dan mengurus emosi di persekitarannya. Adab dan karakter yg positif akan lahir secara semulajadi tanpa paksaan. Foundation inilah yg akan membantu pembelajaran formal anak anda nanti. 'Manners before knowledge'.
.
Dalam proses ini akan ada banyak perkara berlaku dan sebaiknya proses itu ambil masa 3 tahun, dari 4-6 tahun.
.
Nak tahu dengan lebih lanjut?
Buat temujanji anda dgn Ms Hani, whatsapp 016-2256089.

#kinderkaizen
#kinderkaizenkotawarisan
#kinderkaizenjourney
#kotawarisan #play #playwork #playmovement #playmatters #freeplay #playbased #playbasedlearning #playactivities #playingisfun #earlylearning #learningthroughplay #belajar #bermain #bermainsambilbelajar #tadika #prasekolah #sekolah #preschool #preschoolmalaysia #kanakkanak #selamat #bijak #gembira #happy #love #smile


0

Kenapa perlu berbelanja lebih kalau uals blh dapatkan kulit wajah idaman dgn harga yg mampu milik?βœ…πŸ‘‡πŸ‘‡
0134474500
#murahja #setarafprodukmahal #berbelanja #organic #origional #nohyroquinon #nomerkuri #selamat #caracucimuka #cantikskincareasli


0

SUPER MAGIC TISSUE β€ΌοΈπŸ˜
#Murahhh!! #Power #Mudah #Selamat
Saya menjual Magic Tissue di sekitar Sungai Petani. Tissue ini adalah untuk melambatkan pancutan ketika bersama. Hanya sapu tisu di kepala dan bawah zakar. Ada 6 peket dalam satu kotak dan satu peket dapat pakai sehingga 1-3 kali. Hanya sapu tunggu 15 minit dan bersedia untuk bersama. Peket kecil boleh diletakkan dalam dompet ketika kecemasan. Hanya RM30.


0

#selamat sore gerimis 😊


0

#Selamat ultah adek Adnan semoga panjang umur sehat selalu


0

#selamat pagi kesayangankuπŸ™‚πŸ˜πŸ˜˜


0

Nak #MURAH
Nak #UNTUNG
Nak #JIMAT
Nak #SELAMAT .
Daftar sebagai ahli dan anda akan dapat Panduan Lengkap bagaimana membeli barangan dari China tanpa sebarang risiko di jamin pembelian anda selamat..
.
Jom Kita Borong Terus Dari Sumber
.
Belajar Ilmu membeli dari China modal sekali tapi anda untung berkali-kali. .
Serius #MURAH beli terus dari sumber. Mesti ada yang tanya kan dari mana lah tauke-tauke kedai borong kat malaysia ni dapat barang-barang tu. Inilah rahsia mereka yang ramai lagi tak tahu.
.
Bayangkan jika anda terus beli dari sumber keuntugan anda lebih tinggi berbanding anda memborong di pusat borong, terpaksa keluar rumah semata-mata nak mencari 2 3 barang sahaja, masa dah terbuang di jalan raya, bayar tol, cari parking & terpaksa bersesak-sesak untuk ke pusat borong.
.
Kenapa tak anda sendiri ikut jejak tauke-tauke borong ni hanya dengan pesan barang mereka secara online tanpa pergi ke CHINA. Anda #JIMAT kos penerbangan, hotel & sebagainya lagi anda boleh jimat.
.
Nak Belajar membeli dari China?
Daftar sebagai ahli kami hanya RM100 sahaja, bayar sekali anda untung berkali-kali, admin akan bantu hingga pandai. .
Cepat ye daftar sebagai ahli kami, sebelum harga naik ke RM150!
.

Whatsapp utk detail selanjutnya!!!!!
0195881041


0

Kenapa kulit makin cerah,licin dan lembut kalau konsisten guna face serum dari freshpicks
.
.
Kerana ramuan utama adalah Hyaluronic Acid (HA)
HA dikira bahan kosmetik kategori premium. Telah diuji secara klinikal terbukti boleh menahan 1000X air saiznya .
.
Apa yang dimaksudkan dengan menahan 1000x air tu?
Maksudnya apabila diapply diatas muka , HA akan menegangkan kulit (penuhkan kulit dengan air dari sekeliling) dan menjadikan kulit anjal. Dalam ayat yang mudah, HA ni efeknya memang sangat melembabkan. .
.
Bahan lain dalam serum tu adalah Panthenol Vit B5 dan Glicerin. Dua2 pun fungsi utamanya melembapkan kulit.
.
.
#freshpicks #organikskincare #faceserum #hyaluronicacid


1

πŸŽ‚πŸŽŠ#Selamat Hari Lahir Abah#πŸŽŠπŸŽ‚πŸ˜Š


0

Selamat siang , Pelanggan kami yang terhormat

Lambaian tangan yang diberikan oleh staff PT. Dharma Lautan Utama cab.sampit adalah ucapan nonverbal yang disematkan untuk seluruh pelanggan serta awak Kapal KM. KIRANA III yang berangkat dari Kota Sampit tgl 17 okt 2017 pukul 11.00 WIB Menuju Kota Surabaya
Selamat Berlayar
Selamat Sampai Tujuan

kami informasikan bahwa kembali

Sabtu, 21 Oktober 2017
Kapal KM. KIRANA III , Sampit - Surabaya
Pukul 03.00 WIB ( dinihari)
Terima Kasih Atas Kesetiaan Anda Berlayar Bersama Armada PT. DHARMA LAUTAN UTAMA
Untuk informasi lebih lanjut dapat menghubungi :
Telp : (0531) 32700
Faks : (0531) 34222
WhatsAap : 085350622669
Pin bbm : D45578E0
website www.dlu.co.id
#dlusampit #dlusurabaya #dluperak #sampithits #kirana #berlayar #pelanggan #selamat #aman #terimakasih


0

Happy anivv 6 month...πŸ“£πŸŽ‰πŸŽ‡
Bersmamu aku selalu bahagia...dan smua itu tak ingin ku ahkiri walau badai menimpa...tak semua bsa kulkuakn untukmu tpi ku akan slalu berusahabuntuk mu.. #Selamat anniv6montπŸŽ‡πŸŽŠπŸ˜˜πŸ˜πŸ˜Š@dindatriananda_017

Sangkulirang, Kalimantan Timur, Indonesia
0