#Selamat

Instagram photos and videos

#selamat#sihat#halal#supplements#berkesan#malaysia#kerja#kids#cherosehq#wanita#sayangsuami#cantikluardalam#missv#penguatkandungandanjanin#productmuslim#putihgebu#gmisbundacuterik#putihseluruhbadan#bahagia#viral#letscantikk#glutaperl#atasanmuslim#ootdhijab#outermotif#putih#cherose#obat#wakafsejahtera#terima

Hashtags #Selamat for Instagram

#selamat siang dan tetap semangat
I blees you all☺️😐😑


0

xsemua suka cara kita ada yg bnci ada yg syg ada yg sakit hati tapi bagi aq abaikan semua tu sbb nk berkawan bukan senang bila dah berkawan bru kita kenai cara kawan masing2
#selamat petang
#mungkin harini hari yg terbaik dari semalam


0

Photo stock.
.
Air, biji kopi sudah kami siapkan dimeja bar kami, monggoh yang mau anget- anget (red: hot coffee) bisa mampir kesini @catalogcoffee.id
.
Dan untuk hari senin, seperti biasa kami ada promo menarik, untuk all varian black coffee (pour over, espresso, coffee drip) 10k saja.
.
Promo start at 4pm-9pm.
.
#catalogcoffeecc
#selamat
#menikmati
#ngopi
#sore
#photostockcc

Catalog Coffe
0

#selamat hari natal


0

Selesai sudah majlis adik ipar
#selamat pengantin baru
#semoga kekal hingga jannah


0

Mari Bung Rebut Kembali ... Menyongsong kemenangan Besar Esok Hari Hormat setinggi2nya Kepada Petani..!! Hutan Medal sari, Mulyasejati dan seluruh Petani Indonesia #Selamat Hari HAM


0

#Selamat untuk #bapak didit dan #ibu nouris... Semoga #calya barunya bisa mendatangkan #berkah untuk #keluarga tercinta...
Jangan lupa kalau kerabat teman atau #saudara mau ambil #toyota kabari saya ya... Pengen tampil di #instagram saya pake #mobil toyota baru?
Hubungi
Arya
082140721635
#Auto2000 Ayani #Surabaya

Toyota Astra A. Yani
1

👫Boy/Gurl, MISS V🙈, Mengandung👶...??
📣SEMUA BOLEH GUNA...!!😍👌 Jom bagi kejutan untuk pasangan kita nak tak?? Asyik hilang focus tau kalau tang tu dok tajam2 bak ang! 😫😫 💋💋💋
.
Encik abang puji kita macam kulit baby tau 🙈🙈 sapa tak nak kan? Kita perempuan mesti kena jaga Miss V kita. Private part kita lah paling penting kan?😉
Ape cerita kalau muka kakak kakak LAWA tapi Miss V tu tak cantik? Tajam2 pulak..! Oh NO!!🚫😱
.
Meh admin nak share ilmu sikit tau. 👍👍 Baek punya product utk hilangkan bulu bulu kita tanpa perlu bercukur 😍😍
.
Setiap hari suami balik rumah senyum sampai telinga, tkde lagi lepas office nk main futsal dengan kawan kawan, kt kedai mamak apatah lagi...
.
Tapi admin nak tekan kan kat sini.., product kami ni untuk lelaki dan perempuan jugak. Diperbuat khas untuk semua bulu2 di seluruh badan kita. Cara nya semudah ABC..!💪💪
.
LAGI BESTTNYE TAHAN LAMA tau !..sbb blu2 yang dicabut ni tumbuh 2 mngu hga sbln...kekdg BEBULAN bru tumbuh blik...! (Ikut pd hormone kita..😆)
CandyWax ni xde expired date.!.just simpn dlm pti sjuk lps buka ok..😉
.
Berminat...??? 🌸🌹💋
APA TUNGGU LAGI..???😵😵😵💦
JOM DAPATKANNYA HARI INI JUGA..!!🏃💨👍💖
.
💰HARGA EXC POSTAGE
👉CANDY WAX⏩RM35
📮Postage : RM8SM/RM12SS .
.
💌 PM SY TERUS atau 📱WASSUP "CW" ke +6014-5283888 🌸Selamat Menikmati saat indah anda bersama CandyWax🌹
.
#candywaxbyrheaazuri #candywaxmalaysia #candywax #pakarcabutbuluabadini #mudah #selamat #organik #semulajadi #TAKSAKIT


0

HARGA JUAL RM15

POSTAGE
Semenanjung rm8
Sabah Sarawak rm12

Siapa nak boleh dm saya atau whatsapp terus dengan saya.
01128590078/0136676710

#bibir #malaysia #selamat #yakin #pasti #sihat #geny #politeknik #pmk #pmm #melaka #bukitbaru #melakatengah #uitm #dendamaurora #monalisa #Dia #gegarvaganza #merahjambu #selangor #kualalumpur


0

Papa kenzo dan tim juara pertamina family gathering 😀
#Selamat ya 😀
@kenzo_maulana


0

SaveFly
#PattimuraAirport-BabullahAirport
#Selamat bertugas cipitt.
#Bataliyon315garuda bogor jawa barat

Pattimura Airport
0

#Selamat berbahagia dayah...cantik hari ni 👰

Pulau Langkawi Malaysia
0

Kuning
#selamat siang....


0

Bila anak kecil main mesti ada luka sana sini kan.Anak saya sibuk memanjat mesin basuh sampai tangan terluka.Tak tahu nak buat apa sebab darah banyak sangat tak fikir banyak terus amek #glowboostercream letak dekat luka dia.
.
Glow booster ini sangat serbaguna bukan sahaja untuk kecutkan jerawat malah luka atau terkena gigitan serangga pun boleh.

#furaiha2017
#furaihamalaysia
#furaihaskincare
#furaihalovers
#bayisehat
#selamat
#halal
#organic
#islamicproduct
#dermatologisttested
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#berkesan


1

Ijo ijo ijo
#bonek mania
#selamat satu nyali (wani totok)


0

kak long, bau sedap lah scrub kopi nie...nie nak guna lagu mana nie?? lagu ni anty, basuhkan muka, ambil secubit ja tau, sapu kat muka, biaq dalam 3 minit ke 5 minit, lps tu anty cuci dengan air... pasti berkesan 😋😋😋😋 kalau korang nak cod...cuma di gurun, sp, dgn alor star shj...luar kawasan by post

#agentsofia #scrub #pikoffeescrub #berkesan #selamat #jimat


0

Rumah dijual strategis Dan nyaman, @Perum Griya Minimalis Modern
LT 108
LB 70
Full furnish
1 kamar tidur utama+ac
1 kamar tidur depan
Kitchen Set+kulkas
Gazebo
Kamar mandi
Kamar mandi belakang&gudang kecil
Taman
Carport
Minat WA 0818939039
LINE dianalwi.ols
BBM D9686573 #rumahdijualcepat #rumahdijual #clusterminimalis #rumahclusterminimalis #pamulang #rumahpamulang #cluster #rumahcluster #dianalwiols #marketingonline #belummoveon #rumah123 #rumah123dotcom #rumaholx #olxindonesia #rumahdotcom #murah #rumahmurah #rumahmungil #propertydianalwi #selamat istirahat


0

#Selamat Beraktifitas Kembali Semua#
#Jangan Lupa ya Tetap Jaga Kesehatan, perawatan kulit wajah juga ya#
#Maskeran wajah dengan Sensasi Macam Variant Buah Alami tapi gak ribet harus blender buah dll, ya kamu harus coba Saesha Mask..Masker Wajah dari Serbuk Buah Alami🍋🍓🍇🍅🍎😍#
.
.
.
#Saesha Mask...For Your Beauty👸#
#Face Mask#
#Masker dari Serbuk buah Asli#
#Banyak Variant Buah#
#Kamu Harus Coba#
#Follow @saesha_group #
#Terima kasih#

Leuwikopo IPB
0

Assalamu'alaikum sahabat wakaf sejahtera😊
.
Alhamdulillah.. terimakasih untuk para donatur yang sudah mempercayakan serta ikut berpartisipasi dengan berwakaf di @wakafsejahtera.id
.
Marilah kita menjaga keimanan dengan saling mengingatkan. Ayo sahabat wakaf, bagi yang belum melaksanakan wakaf, segera kita sisihkan penghasilan kita untuk berwakaf, karena dalam penghasilan kita ada hak orang lain yang harus dikeluarkan.
.
Sebagai lembaga pegelolaan wakaf, Kami disini akan menjembatani sahabat untuk berbuat baik dengan berwakaf bersama @wakafsejahtera melalui:
.
🏧 BRI sya'riah : 1035078677 a/n WAKAF SEJAHTERA
🏧 Mandiri Syari'ah : 7106450627 a/n WAKAF SEJAHTERA
🏠Atau bisa juga langsung bertemu dengan Nadzir, di jl. Kalibaru Timur VIII no.9,Rt.10/Rw.3, kel. Kalibaru, kec. Cilincing , Jakarta utara
.
Salam wakaf sejahtera :
#selamat
#sukses
#sejahtera
.
#wakafsejahtera #wakaf #wakafonline #wakafproduktif #wakaftanah #wakafuang #ladangamal #dermawan #orangbaik


0

Rahsia suami sayang walaupun usia dah semakin meningkat? .
Kenapa nak cemburu kalau nampak pasangan suami isteri lain lebih mesra, lebih bermanja2 sedangkan kita pun boleh
.
Betul uolss, ingat zaman bercinta dah habis bila dh berumahtangga semua tu hilang mcm tu je? mestilah taknak kan. Nak kekalkan hubungan intim bersama tersayang????
.
Jangan risau Che Rose mampu menjadi teman setia anda

Boleh hubungi hotline kami 0104431181
0104431181
0104431181

atau

dapatkan dengan stokis/agen yg berdekatan. Apa tgu lagi cepat beli sekaranggg!!! #supplementberkesan #produkmalaysia #productmuslim #sayangsuami #sayangdiri #sayangisteri #selamat #supplements #halal #wanita #cantikluardalam #cherose #cherosehq #malaysia #produkmalaysia #menopause #missv #suamiisteri #bahagia


0

#SELAMAT HARI GUNUNG SEDUNIA_


0

Kyara #Kids#selamat Natal#


0

#SELAMAT PAGI BOHATE


0

Pengen jadi yg lebih baik lgi ..
#selamat-shiank


0

Syukur alhamdulillah . Bukan anak sahaja nak putih , mak pun nak #putihgebu jugak sebab jelouse tgk perubahan kulit anak makin cantik 😍 Uolls tanak ke kulit baru untuk tahun 2018 ❓ 🙄 #putih #putihseluruhbadan #letscantikk #supplements #glutaperl #viral
.
DiJAMIN #SELAMAT!
.
Jom pm kami bantu anda sekarang 😘


0

🇮🇳🇬🇮🇳🇨🇪🇵🇦🇹🇭🇦🇲🇮🇱 ?? AddWA => 081554074935"Tetap semangat dan optimis bunda..pasti ada jalan untuk bisa hamil..😍 konsultasi yukk bunda..GRATIS .. Follow promil yukk.. Cek ig nya.. sudah banyak yg berhasil 🇭 🇦 🇲 🇮 🇱 bunda👍👍👍 #obat #masalah #selamat #perempuan #kerja #terbaik #ootdhijab #outermotif #atasanmuslim #cardiganmotif #tuhanadadimanamana #gamisbundaputra #gmisbundacuterik #gamisbundabandung #gamisbundamenyusui #gamisbundadulu #hijabbumil #hijabbumilfriendly #penguatkandungandanjanin


1

Roma 14:19
Sebab itu marilah kita mengejar apa yang mendatangkan damai sejahtera dan yang berguna untuk saling membangun

Yes! Thank you Jesus for Your love 💜
Ada Ya & Amin? 🙋

Yukk follow:
@kesaksian_kristen
@kesaksian_kristen
@kesaksian_kristen
#kesaksian_kristen
Agar imanmu semakin bertumbuh & berbuah

#katabijak #kata #katamutiara #motivasi #haleluya #pujituhan #firmantuhan #kebenaran #natal #berita #beritanatal #saksi #selamat #kasih #mengasihi #christvidgram #menebus #sampulkristen #sampul_kristen #keselamatanku #kesaksian #damainatal #haleluya #merrychristmas #christmas #injil #indonesia


1