#ShakleeAmpangan

Instagram photos and videos

#shakleeampangan#shakleeseremban#shakleesenawang#shakleeparoi#shakleecodseremban#shakleereadystock#SuperstarzFamily#pengedarshakleeseremban#pengedarshakleesenawang#shakleeseremban2#shakleeseremban3#teaminstamf#sayajualshaklee#shakleesikamat#shakleebangi#shakleepinggiransenawang#100#seremban#shakleepilah

Hashtags #ShakleeAmpangan for Instagram

Kulit Makin Licin, Glowing & Parut Pudar dengan Vitamin E. Satu botol tahan 4 bulan. Super Jimat 👍 #shakleepilah #shakleeparoi #shakleeampangan #shakleeseremban #shakleesenawang #VitaminEshaklee


1

Selepas berbuka lebih energetic untuk terudkan aktiviti ibadah dgn Performance Drink Shaklee

Cuba lah! #shakleeeffect #shakleesenawang #shakleeparoi #shakleeampangan #shakleeseremban #shakleesenawang


0

"Sekarang Kalau pergi bazaar dah tak beli air manis, sebab kita ada air oren yang best.. "

Performance Drink kini berperisa Lime Lemon, Hanya pada bulan Ramadhan

Dapatkan sekarang
#shakleepilah #shakleeparoi #shakleeampangan #shakleeseremban #shakleesenawang


0

TAK KENAL MAKA TAK CINTA

Orang lelaki pun suka Performance Drink ni. Minuman kegemaran rakyat Malaysia ketika puasa katanya

Dapatkan sekarang
#shakleepilah #shakleeparoi #shakleeampangan #shakleeseremban #shakleesenawang


0

KERJA DI PANAS TERIK PUN MAINTAIN BERTENAGA

Bantu kekal kan bendalir dalam badan dgn minuman isotonic Performance Drink

#shakleepilah #shakleeparoi #shakleeampangan #shakleeseremban #shakleesenawang


0

TAMBAH TENAGA KETIKA DI BULAN RAMADHAN

Keep Hydrated dengan Performance Drink

#shakleepilah #shakleeparoi #shakleeampangan #shakleeseremban #shakleesenawang


0

Terus rasa nak SHARE PETUA ni, sebab BEST dan berMANFAAT!!! Petua Best ESP❤ "Esp kalau buat masker terus rasa lembut di tangan setiap kali sentuh wajah.
Lepas tu ketagih duk usap wajah sendiri selalu. Alhamdulillah untung sebab ESP boleh digunakan sebagai masker. Wajah pun bersih, no more bintik bintik 👍🏻🥰#espshaklee#shakleeseremban #shakleeeffect#shakleesenawang#shakleeampangan#tipscantik #tips


0

Dari semalam mesej masuk bertalu talu, pakat tanya Set Ramadan ni.
Yelah.. Makan banyak tak semestinya badan kita jadi cergas bertenaga.
Yang lagi kesian makan banyak tapi tak berkhasiat langsung. Kesian kat badan dapat toksin saje😢😢😢 Lebih baik buat pilihan yang bijak.
Set Ramadan Shaklee nampak simple, tapi berbaloi. Sahur dengan Chinch, badan cergas bertenaga sepanjang hari.
Buka dengan Performance Drink, cepat recover tenaga untuk solat terawih tanpa mengantuk😍😍😍 Belum ada lagi?
Pm Dayah sekarang
019.229.1608 🍒😃 #shakleeeffect #ramadankareem #tips#tipsramadan#shakleeseremban #shakleesenawang#shakleeampangan


0

Dapatkan Ostematrix Shaklee
Siapa boleh guna :
☑Bagi yg sering lenguh2,kerja berat
☑sakit2 lutut
☑sering sakit kepala
☑migrain
☑ sering kepenatan
☑badan sakit2
☑ibu hamil
☑sembelit
☑buasir
☑drive jauh

Ostematrix sesuai untuk:
➡kekejangan dan sendi
➡kebas kaki dan sakit lutut
➡masalah sembelit (ketika pantang)
➡melancarkan & memudahkan pembuangan air besar
➡mencegah kanser usus
➡memberi keselesaan ketika membuang bagi penghidap buasir yg mengalami pendarahan/bengkak pada dubur
➡menguatkan tulang dan baik untuk sistem saraf
➡melawaskan dengan lembut
➡sakit sendi
➡mengimbangi tekanan darah, denyutan jantung
➡memberi tidur yang selesa
➡membantu mood swing
➡migrain dan sakit kepala
➡memperbaiki masalah sakit ketika haid ➡mengurangkan formasi sakit batu karang dan batu hempedu

Dapatkan pada harga special
PM / whtsapp Zira: 📞 http0176019904

#shakleebahau
#shakleeseremban
#shakleetermurah
#shakleekuantan
#ostematrixshaklee
#lenguhbadan #sembelit #kuatkantulang
#shakleeampangan
#shakleeparoi
#shakleegemas


0

JERAWAT MAKIN KURANG
⠀⠀
Antara banyak-banyak masalah kulit,jerawat ni paling menyeksakan.dah la huduh dipandang,sakit dirasa pulak kan.
⠀⠀
Blackhead dan whitehead pun sama jugak.menyesakkan ruang yang ada kat muka tu ha.
⠀⠀
Tapi Alhamdulillah,lepas guna Youth ni,akak kita yang sorang ni sangat berpuas hati bila mana ;
⠀⠀
✔️jerawat nya makin kurang
✔️parut bekas jerawat makin pudar
✔️blackhead dan whitehead berkurang.
⠀⠀
Siap dapat bonus rongga kulit mengecil lagi tau.
⠀⠀
Syok kan dapat kesan positif camni?
⠀⠀
Terasa ada sinar harapan.
⠀⠀
Akak kita ni dah.awak bila lagi?
⠀⠀
#produkviral #youthskincareviral #skincareviral #100%vegan #100%berpuashati #shakleeeffect #skincareshaklee #shakleerawang #shakleemiri #shakleekl #shakleeampangan #shakleebahau #shakleemuadzamshah #shakleechini #shakleemalaysia #shaklee #ipreview via @preview.app


0

-
SIAPAKAH PERLU LEBIH PROTEIN ?
-
👨👩 PERTENGAHAN USIA
-
Apabila anda memasuki usia pertengahan, badan anda mengalami penurunan dalam prestasi termasuk kehilangan otot adalah antara isu yang akan dialami. Ambil lebih banyak protein untuk:
-
👨👩 Melambatkan penuaan dengan menggabungkan pengambilan protein dengan senaman untuk mengekalkan jisim otot dan kecergasan.
👨👩 Risiko yang lebih rendah terhadap masalah kesihatan berkaitan dengan jantung seperti kolesterol tinggi.
-
-
Hawa | 013-7003585
@hawa.beauty.health
-
-
#sayajualshaklee #sayajualonlinemurah #shakleeseremban3 #shakleeseremban2 #shakleeseremban #shakleebangi #shakleeuitmseremban #setibubersalin #setpostnatalshaklee #setibumenyusushaklee #espshakleewithshaker #espshakleereadystock #shakleekuisbangi #shakleepinggiransenawang #shakleeserembanjaya #shakleeparoi #shakleeampangan #seremban #serembanjaya #serembanmacammacamada #teaminstamf #kualalumpur


0

-
SIAPAKAH PERLU LEBIH PROTEIN ?
-
🍰 PENGGEMAR MANISAN.
-
Pemakanan yang tinggi dengan gula membawa kepada peningkatan paras gula dalam darah, dimana ia akan mempengaruhi fungsi jantung dan menyebabkan keradangan dalam badan. Ambil lebih protein untuk:
-
🌸 Menstabilkan paras gula dalam darah.
🌸 Membantu mengurangkan keradangan, paras kolesterol dan kepekaan insulin.
-
-
Hawa | 013-7003585
@hawa.beauty.health
-
-
#sayajualshaklee #sayajualonlinemurah #shakleeseremban3 #shakleeseremban2 #shakleeseremban #shakleebangi #shakleeuitmseremban #setibubersalin #setpostnatalshaklee #setibumenyusushaklee #espshakleewithshaker #espshakleereadystock #shakleekuisbangi #shakleepinggiransenawang #shakleeserembanjaya #shakleeparoi #shakleeampangan #seremban #serembanjaya #serembanmacammacamada #teaminstamf #kualalumpur


0

-
SIAPAKAH PERLU LEBIH PROTEIN ?
-
🏃‍♀️🏋️‍♂️ INGIN MENJAGA BERAT BADAN.
-
Seseorang yang mengalami kadar metabolisme tinggi membakar lebih banyak kalori berbanding dengan orang yang mempunyai kadar metabolisme yang rendah. Ambil lebih banyak protein untuk:
-
🌸 Meningkatkan rasa kenyang yang lebih lama.
🌸 Membantu mengawal pengambilan kalori2 untuk pengambilan makanan seterusnya.
🌸 Mengekalkan jisim otot kerana lebih banyak otot anda, lebih tinggi kadar metabolisme anda.
-
-
Hawa | 013-7003585
@hawa.beauty.health
-
-
#sayajualshaklee #sayajualonlinemurah #shakleeseremban3 #shakleeseremban2 #shakleeseremban #shakleebangi #shakleeuitmseremban #setibubersalin #setpostnatalshaklee #setibumenyusushaklee #espshakleewithshaker #espshakleereadystock #shakleekuisbangi #shakleepinggiransenawang #shakleeserembanjaya #shakleeparoi #shakleeampangan #seremban #serembanjaya #serembanmacammacamada #teaminstamf #kualalumpur


0

-
SIAPAKAH PERLU LEBIH PROTEIN ?
-
🏋️‍♂️ 💪 BINA BADAN.
-
Otot perlukan sokongan semasa anda melakukan latihan rintangan. Ambil lebih banyak protein untuk:
-
💪Membina semula dan memperbaiki otot.
💪Membina otot tanpa lemak untuk tubuh badan lebih kuat, lebih cepat dan cergas.
-
-
Hawa | 013-7003585
@hawa.beauty.health
-
-
#sayajualshaklee #sayajualonlinemurah #shakleeseremban3 #shakleeseremban2 #shakleeseremban #shakleebangi #shakleeuitmseremban #setibubersalin #setpostnatalshaklee #setibumenyusushaklee #espshakleewithshaker #espshakleereadystock #shakleekuisbangi #shakleepinggiransenawang #shakleeserembanjaya #shakleeparoi #shakleeampangan #seremban #serembanjaya #serembanmacammacamada #teaminstamf #kualalumpur


2

-
SIAPAKAH PERLU LEBIH PROTEIN ?
-
🤱IBU MENYUSU.
-
Ibu yang menyusukan bayi memerlukan dua kali ganda lebih protein berbanding ibu yang tidak menyusukan bayi. Ambil protein untuk:
-
🌸 Mengekalkan kesihatan ibu untuk penghasilan susu ibu.
🌸 Pertumbuhan dan perkembangan optimum bayi kerana protein adalah antara komponen penting di dalam susu ibu.
-
-
Hawa | 013-7003585
@hawa.beauty.health
-
-
#sayajualshaklee #sayajualonlinemurah #shakleeseremban3 #shakleeseremban2 #shakleeseremban #shakleebangi #shakleeuitmseremban #setibubersalin #setpostnatalshaklee #setibumenyusushaklee #espshakleewithshaker #espshakleereadystock #shakleekuisbangi #shakleepinggiransenawang #shakleeserembanjaya #shakleeparoi #shakleeampangan #seremban #serembanjaya #serembanmacammacamada #teaminstamf #kualalumpur


1

-
SIAPAKAH PERLU LEBIH PROTEIN ?
-
🤰IBU MENGANDUNG.
-
Apa yang baik untuk ibu juga baik untuk bayi. Ambil lebih protein untuk:
-
🌸 Menyokong pertumbuhan sel bayi yang sihat.
🌸 Membantu pertumbuhan dan perkembangan bayi terutamanya semasa trimester kedua dan ketiga di mana bayi mengalami proses perkembangan yang cepat.
🌸 Membantu bakal ibu meningkatkan otot tanpa meningkatkan lemak.
-
-
Hawa | 013-7003585
@hawa.beauty.health
-
-
#sayajualshaklee #sayajualonlinemurah #shakleeseremban3 #shakleeseremban2 #shakleeseremban #shakleebangi #shakleeuitmseremban #setibubersalin #setpostnatalshaklee #setibumenyusushaklee #espshakleewithshaker #espshakleereadystock #shakleekuisbangi #shakleepinggiransenawang #shakleeserembanjaya #shakleeparoi #shakleeampangan #seremban #serembanjaya #serembanmacammacamada #teaminstamf #kualalumpur


0

Closed ESP & Ostematrix. ESP dan Ostematrix sangat bagus diamalkan bagi ibu yang menyusu kan anak. Susu jadi pekat dan banyak.
-
Nak cuba ? Jom order sekarang. 📲
-
-
Sebarang pertanyaan atau tempahan boleh whatsapp hawa terus ye 013-700 3585. Atau boleh klik link wasap di ruangan bio profile. 😊
-
-
@hawa.beauty.health
013-7003585 (Hawa)
Your Trusted SID
-
-
#sayajual #sayajualshaklee #espshakleereadystock #espshaklee #ostematrixshaklee #ostematrix #setmenyusushaklee #setberpantang #setberpantangshaklee #setmenyusu #ibumenyusushaklee #seremban #seremban2 #shakleeseremban3 #shakleeseremban2 #shakleeseremban #shakleekualalumpur #shakleeampangan #ajimaura #terapiinstagram #ctdk #fashaxaidil #shakleetamantuankujaafar #tamantuankujaafar #shakleeparoi #milkboostershaklee #milkbooster #setshaklee #shakleebangi #teaminstamf


1

Promosi Bulan Ramadan yang bakal menjelma.

Beli 2 tong MEALSHAKES dapat diskaun 10%.😘 Siapa kenal Mealshakes ni? Biasanya mak mak yang ada anak picky eater mesti beli Mealshake untuk anak anak.

Tapi kalau nak tau, bukan budak budak je boleh minum. Semua generasi sampai atuk nenek pun boleh minum Mealshakes ni tau😀

Jom grab promo ni sebagai persediaan puasa nanti.
Whatsapp 0145010786
Whatsapp 0145010786
Whatsapp 0145010786
#SuperstarzFamily
#pengedarshakleeseremban
#shakleecodseremban
#shakleereadystock
#shakleeampangan
#pengedarshakleesenawang
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleecodsenawang


0

Promosi Bulan Ramadan yang bakal menjelma.

Beli 2 tong MEALSHAKES dapat diskaun 10%.😘 Siapa kenal Mealshakes ni? Biasanya mak mak yang ada anak picky eater mesti beli Mealshake untuk anak anak.

Tapi kalau nak tau, bukan budak budak je boleh minum. Semua generasi sampai atuk nenek pun boleh minum Mealshakes ni tau😀

Jom grab promo ni sebagai persediaan puasa nanti.
Whatsapp 0145010786
Whatsapp 0145010786
Whatsapp 0145010786
#SuperstarzFamily
#pengedarshakleeseremban
#shakleecodseremban
#shakleereadystock
#shakleeampangan
#pengedarshakleesenawang
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleecodsenawang


0

Promosi Bulan Ramadan yang bakal menjelma.

Beli 2 tong MEALSHAKES dapat diskaun 10%.😘 Siapa kenal Mealshakes ni? Biasanya mak mak yang ada anak picky eater mesti beli Mealshake untuk anak anak.

Tapi kalau nak tau, bukan budak budak je boleh minum. Semua generasi sampai atuk nenek pun boleh minum Mealshakes ni tau😀

Jom grab promo ni sebagai persediaan puasa nanti.
Whatsapp 0145010786
Whatsapp 0145010786
Whatsapp 0145010786
#SuperstarzFamily
#pengedarshakleeseremban
#shakleecodseremban
#shakleereadystock
#shakleeampangan
#pengedarshakleesenawang
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleecodsenawang


0